Bruno Fernandes stojí za mnohem víc, než nabízejí United, řekl kouč Sportingu

17.01.2020, 16:15
Aktuality
Hlavní trenér portugalského Sportingu Lisabon Silas je přesvědčen, že kapitán Bruno Fernandes má daleko vyšší hodnotu, než jakou za něj momentálně nabízí Manchester United. V médiích se spekuluje, že se obě strany blíží k dohodě, přičemž přestupová suma má být okolo 60 milionů eur.

"Slyšel jsem, že někdo prohlásil, že za takové peníze nestojí. Musím poznamenat, že je to pravda, protože stojí daleko za víc. Je to výjimečný hráč. Nejlepší a nejužitečnější v celé lize, což zcela prokázal v minulé sezoně," uvedl Silas.

"Má skvělé ofenzivní schopnosti, ale umí se také obětovat a pracovat pro defenzivu. Je to opravdu nejlepší hráč. Samozřejmě, když takového máte, je normální, že jej chtějí i další týmy," doplnil kouč Sportingu.

O Fernandese dlouhodobě vedle Manchesteru United stály také Tottenham a Real Madrid. Produktivní záložník na sebe upoutal pozornost 31 vstřelenými brankami v minulé sezoně. V této už jich stihl na během podzimu za Sporting nastřílel 15.

Autor: Jiří Fišara / besoccer.com

Komentáře (60)

Přidat komentář
LidoOP

Mají finanční problémy a odmítnou 60 mega

Reagovat
Honza Matoušek

Prorože dostanou více...

Reagovat
Ed_Hazard

Od koho?

Reagovat
Jandak

zas takove problemy asi nemaji

Reagovat
Jandak

jeste doplnim, ze Ed vycitil sanci jak usetrit par dukatku pro sve americke sefy... Sporting je v prdeli tak ti prijmou vse co jim dam, tak zacal na 10 mega loni a k dnesnimu dni se dostal na 60. Tak snad do leta Edeee..

Reagovat
FC Porto FC

Nejsou to finanční problémy který když zitra nezaplatí tak krachnou. A dobře ví že když se nezraní tak těch 60 mega dostanou vždycky

Reagovat
janinho

ManU da za Maguirea 80m + a nevie ponúknuť viac než 60m za Fernandeza?

Reagovat
castelL

vie niekto konkrétnejšie čo sa tam deje, že posledné roky majú finančné problémy? Veď predali už dosť veľa opôr posledné roky a ešte stále to neutícha?

Reagovat
Remt

toto i mě zajímá

Reagovat
noustres

Údajně jde o pohledávky vůči jiným klubům a především daně, jejichž nesplácení je dovedlo do této situace. (pravděpodobně systematická tíseň) Parodie s exodusem hráčů byla další páka. Dluh má údajně přesahovat 350 mil. éček. Podle mého už cenu za Bruna příliš nevyšponují, tlak pod kterým jsou, ví hyeny v okolí a ty mají známý zpravidla i v klubech či na úřadech. Přes tyto peripetie je udivující úspěch mládežnické akademie už léta letoucí.

Reagovat
Benfica

to môže byť tiež súčasťou problému, takýto problém s nakumulovanými daňami mala Benfica koncom minulého storočia..

Reagovat
Benfica

tak im hlavne veľa hráčov odišlo za omnoho menej kvôli tomu ataku ich fans na vlastných hráčov..

btw tím sa ukončila éra vlády nepríčetného prezidenta Carvalha. On to bol taký futbalový populista, všetko nasľuboval aj keď na to nemal zdroje + tie jeho excesy, Sporting pod jeho vedením vystrelil hore hlavne v hádzanej a hokeji navyše im pribudol tím vo volejbale a investície do futsalu tiež neboli malé, tiež za jeho éry sa postavila nová hala.. no to všetko niečo stalo, všetko išlo na dlh.. dlhy z futbalu a dlhy z ostatných športov sa skumulovali a majú problém..

nastala zmena vedenia, Varandas musí riešiť kopec problémov po bývalom šéfovi a navyše sa mu pridali mnohé problémy s fans, nie som si istý ako dlho je tento stav v Sportingu udržateľný a to je jedno koľko eur dostanú za Bruna Fernandesa..

Reagovat
smazaný uživatel

To že jste škrti není náš problém. 43117 v bonusech si strčte za klobouk.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

takze pojde este za menej

Reagovat
FC Porto FC

jen z nich vytřískejte maximum pokud se Bruno pujde z*urvit do United

Reagovat
JessePinkman

Máš recht.

Reagovat
jk

Kdyby to řekl Aulas tak věřím, že jde zítra za 30.

Reagovat
Malresi

Správne, ked mohli za Megvajra dat na stol 80 mega, tak za Bruna moze Sporting pokojne pytat aspon tych 60. Kazdopadne ak to klapne, tak to bude vyborna posila, okamzite by som ho bral aj do LFC.

Reagovat
Remt

Vysvětlil by mi někdo jak je možné, že jsou portugalské celky ve finančních problémech (teď nevím které týmy přesně) přes to, že každoročně prodávají 1-3 hráče za několik desítek milionů liber?

Reagovat
ACSMan

Jihoevropský systém financování řekl bych

Reagovat
Remt

nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tím myslí, že hospodaří způsobem jako třeba Řecko

Reagovat
ACSMan

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to se netýká Sportingu. Benfica a Porto prodávají ve velkém, ale Sportingu odešlo nedávno dost hráčů zadarmo,(po útoku ultras na hráče), na kterých se dalo finančně vydělat.

Reagovat
Remt

jo tohle, to máš pravdu to mám v živé paměti, pak se soudili o toho Gelsona Martineze nebo jak se jmenoval. Takže z toho důvodu má Sporting fin. problémy? ostatní je nemají? protože prodávají každoročně fakt ve velkém.

Reagovat
Benfica

Porto má problém s tou finančnou fair play.. btw im tiež odišlo niekoľko hráčov po skončení zmluvy ako Herrera napríklad..

Reagovat
Benfica

Benfica je momentálne v rozkvete, produkuje zisky, všetky aktíva vrátane štadiónu a tréningového centra sú kompletne splatené a vo vlastníctve klubu.. daj tomu 2-3 roky a už hráči budú dostávať taký plat ako by dostali hoci kde inde a nebudú odchádzať ako to bolo doteraz... vlastne až na Félixa neodišiel už posledný rok nikto koho by Benfica sama nechcela predať.. Dias, Grimaldo, Florentino sú stále u nás to je prvý náznak toho, že situácia sa mení, len to chce ešte trocha času, trocha vydržať..

Reagovat
r.mrazik

jako ze by zustali v portugalsku a nesli do madridu a barcelony jo?hh

Reagovat
Benfica

no po Grimaldovi šla v lete Barcelona aj Neapol.. a stále je u nás, ale áno Barcelone a Realu by sa ťažko odolávalo keď tam hrnu hráči z hoci kade.. ale rozhodne to už nebude taký výpredaj ako kedysi, keby áno minimálne Grimlado a Dias už sú dávno preč..

Reagovat
Seydou Doumbia

O Diase je zájem už dlouho, ne? Pamatuji že i Lyon měl zájem, tuším dvě sezony zpátky.

Reagovat
Benfica

hej, prezident Lyonu hovoril, že vraj už aj bolo všetko dohodnuté s Diasom, agentom iba prezident Benficy ho nechcel predať a on nemal peniaze na klausulu ta bola vtedy myslím pod 60M dnes je to 100

Reagovat
Seydou Doumbia

Sere mě to do ted že nepřišel...ti tři stopeři kdyby šli do Benficy tak je to jako by Dias hrál sám za ně

Reagovat
Benfica

chápem.. ale Vieira by z neho chcel nového Luisãa, chcel by, aby ostal do konca kariéry, ale to bude čím ďalej komplikovanejšie, ale som si istý, že ak v lete odíde bude to za 100M a ani o jeden milión menej..

Reagovat
cubazi

Je to rozdielový a klučový hráč A mužstva... ked Lobotka išiel za 20 tak on musi isť aspon za 80-90. Sorry Stano. Inak strašne si ho viem predstaviť v LFC.

Reagovat
Bandita_Harry

podojit, no posila pre United výborná

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nekřič, pár takovejch skvělejch posil z Portugalska, co ten přechod do PL moc nezvádli, v týmu máme

Reagovat
Bandita_Harry

Toto už je ale klasa, skôr Ronaldo ako Rojo

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Swarley

Tak bylo jasné, ze z Portugalska to levně nepůjde...ale tak snad maji ty finanční problémy trošku akutnejsi a budou muset prodat...

Reagovat
Busby babes

#mufc will pay £43m + £17m in add ons for Bruno Fernandes, making him the second most expensive player to leave Portugal after Joao Felix #mulive [sky]

Sporting Lisbon's sporting director says he is happy with the deal that has been brokered for Bruno Fernandes #mulive [sky]

Jako je to Sky, ale zas kdyz uz cituji Sporting directora... no uvidime, kde ta castka nakonec pristane... Jak znam Eda, tak to bude 80

Reagovat
FC Porto FC

43 + 17 je výsměch

Reagovat
Swarley

Jo no, na Eda jsem zapomněl

Reagovat
Swarley

Uplne to vidim. 60 v eurech? Malo. V librách? OK.

Reagovat
Makiii

Hlavně ať už ho kurňa dotahne!

Jestli to bude 60/65/70 nas fakt nevytrhne a zrovna u nas, kde se prachy tolik neresi... viz nase byvale famozni prestupy...

toho hrace nutne potrebujeme, on ma zajem, my taky... tak co je za problem

Reagovat
Mato178178

Len nech Edo tak ľahko neustupuje potom nás vždy každý podoji

Reagovat
ACSMan

To je vždycky :

1-Za hráče chceme 70 milionů.

2-Dáme vám 60.

1-Tak chceme 65.

2-Dobře 85 nezní špatně.

Reagovat
r.mrazik

Čím méně to bude, tím je větší pravděpodobnost že přijde ještě někdo další

Reagovat
Makiii

Jako, ze by EDo jeste nekoho stihnul? Budeme radi, kdyz se konecne dotahne Bruno...

Reagovat
r.mrazik

Myslím to i vzhledem k létu...prachy neomezený taky nemáme

Reagovat
Busby babes

no vida, tak Sky uz si vymysli i citace... to jsem zas jednou vzal Sky jako verohodnej zdroj, dobre mi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. 80 minimálně!

Reagovat
VersaceChain

Eminemovo album je strasny fire do pici

Reagovat
KoryVCF

Neni

Reagovat
Melisko

Reagovat
Csaplárova past

aneb jak kulantně říct, že hráč nemá zájem o United

Reagovat
Sandstorm

Více jak 60 bych za něho nedával.

Reagovat
smazaný uživatel

Dedo sa len snaží predať svojho lenivého koňa

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať se to dotáhne a je náš je celkem jedno jestli 60 nebo 80 míčů. Potřebujeme ho jako sůl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele