Felipe Anderson v Laziu nezůstane, nepřestoupí ani do Juventusu. Vrací se do Brazílie

16.04., 12:55
Aktuality
Oslavující Felipe Anderson (© AFP)

Hráči Lazia Řím po sezoně přijdou o brazilského záložníka Felipe Andersona, který se rozhodl vrátit do rodné Brazílie. Jednatřicetiletý hráč na sociálních sítích s předstihem oznámil, že v Laziu neprodlouží smlouvu a neodejde ani do Juventusu Turín, o čemž spekulovala média. Naopak posílí klub Palmeiras.

"Nedohodli jsme se na další smlouvě, proto se vydám jinam," oznámil autor pěti branek v této sezoně. Před příchodem do Lazia hrál Anderson za Santos, West Ham a hostoval v Portu. S římským klubem získal před sedmi lety Superpohár, nyní je s ním v ligové tabulce sedmý. Představitelé Palmeiras uvedli, že s olympijským vítězem z Ria de Janeiro 2016 uzavřeli smlouvu do prosince 2027.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Palmeiras zachránilo Juve

Reagovat
Kluivert9

Romano nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Here we go!

Reagovat
Milan.B

Ta expreska s Piolim admin nas troli

Reagovat
I*M

Reagovat
10

třeba je barvoslepej

Reagovat
stuff

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele