Luis Alberto požádal o odchod z Lazia. Je čas přepustit místo jiným, myslí si

13.04., 11:01
Aktuality
Luis Alberto (© AFP)

Lazio v pátek večer porazilo Salernitanu (4:1) a jeho fanoušci si po roce a čtvrt opět oživili vzpomínky na to, jaké to je oslavit během jednoho utkání čtyři vstřelené branky, po závěrečném hvizdu jim ale radost pokazil Luis Alberto. 31letý španělský záložník by z klubu rád odešel.

Luis Alberto začátkem října minulého roku prodlužoval kontrakt do června 2027, jeho plány ovšem změnily uplynulé měsíce. Na lavičce skončil Maurizio Sarri a jeho povinnosti převzal Igor Tudor, pro fotbalistu to znamenalo změnu pozice na hřišti a jistotu mu nedodal ani kritický a zároveň váhající prezident Claudio Lotito, vše bude mít vyústění v podobě rozchodu.

"Posledních několik týdnů pro mě bylo hodně náročných. Nevím, jakým směrem se klub vydá a jaký připravuje projekt, s jistotou ale mohu prohlásit, že já se toho v příští sezoně nebudu účastnit," řekl v rozhovoru pro DAZN.

"Už jsem požádal klub o ukončení mojí smlouvy, nechci od Lazia ani euro. Podle mého názoru nadešel správný čas pro další krok. Klub mi toho dal hodně, ale je čas přepustit místo jiným," dodal.

Luis Alberto v minulosti hrával za Sevillu, Liverpool, Málagu a Deportivo La Coruňa a v hlavním městě Itálie dokončuje již osmou sezonu. Během této doby odehrál 302 zápasů, dal 51 gólů a na dalších 76 trefách římského celku se podílel přesnou finální přihrávkou.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Směr Juventus.

Reagovat
Nuno čomes

Na víc než na Lazio to nebylo?

Reagovat
El Matador

Kam dál? Dohrát kariéru v Interu nebo domů do Španělska

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele