Fanoušci AC Milán konfrontovali Donnarummu, jenž nemá smlouvu na další sezonu

02.05.2021, 17:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hlavně nechoď do Juventusu, ty předražený hype

Reagovat
kattos

Já nevím, je mu 21 a má větší zkušenosti než někteří brankáři lepších klubů. A špatně nikdy nechytal.

Reagovat
kattos

22*

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho mockrát viděl dělat docela zásadní chyby a navíc je dost hladovej na prachy a ještě s sebou tahá toho svyho bezcennýho bráchu

Reagovat
kattos

No hladovej na prachy... ještě nikam nepřestoupil.

Zásadní chyby dělá dost brankářů, jemu je pořád 22.

To s tím bráchou je dost divný, hlavně bejt v kůži toho bráchy, copak nemá žádnou sebeúctu?

Reagovat
smazaný uživatel

sebeúctu..? Vem si, že normálně by možná chytal nějakou Serii D a takhle díky bráškovi, má smlouvu v AC Milán s platem 1,5 mil. eur - takže za něho super, ne?

Reagovat
tony223

A jeho agentem je to nenažrané prase Raiola

Reagovat
Beči

Prachy chce v moderním fotbale každý, to je prostě fakt. A hlavní faktor je v této kauze nenažraný Raiola.

A to s tím bráchou i docela chápu. Také se snažím být vždy rodině nápomocný.

Reagovat
milanista9

Reagovat
fabec1222

Nesmí chybět: Du na ruma

Reagovat
TheMally11

se zase pobliješ

Reagovat
Inter Eterno Amore

PAPERUMMA

Reagovat
fabec1222

Správná fotka u článku

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je současně nabízená smlouva ze strany AC až moc velkorysá. Je úplně jedno, jestli mu 22 nebo 32, když se za dva roky bude řešit stejná situace s jeho odchodem. Ono plat 7 až 8 mega znamená 10 a 11,5 hrubého na sezónu, za to se dá přivést hodně slušný mladý gólman s dlouhodobou smlouvou a s možností dalšího prodeje. A ruku na srdce, Juve mu podle mě ani víc nenabídne, navíc Raiola bude chtít i nějaké "drobné" pro sebe, a ostatní velkokluby mají pozici v bráně vyřešenou.

Reagovat
kattos

AC by ho mělo prodat za největší peníze co to jde a je klid. Je dobrý, ale ne zas nenahraditelný a sám hráč chce jít pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

to mas skade ze hrac chce ist prec? lol...

Reagovat
milanista9

Jasně. Tak určitě. Si blízko.

Reagovat
Rox

Taky se mi moc nelíbí tenhle přístup, ale už před podpisem minulý smlouvy odmítl PSG, který mu nabízelo o dost víc. V AC nikdy neměl nějakou velkou krizi a je konzistentní. Všichni na něj plivou, ale už 6 sezón chytá na nejvyšší úrovni a za tu dobu se AC moc neposunul. Ještě se nechá podpis na poslední chvíli s Raiolou, takže to zas není úplně nepochopitelný.

Reagovat
kattos

Reagovat
mojmira

podle mého, pokud uděláme LM tak podepíše, jinak půjde pryč

Reagovat
Kucka

Reagovat
FC Porto FC

Jít do Juventusu, to by se fakt pomohl...

Reagovat
VojtovaChelsea

mohl by tam být jeden ze základních kamenů nového budoucího projektu

Reagovat
kattos

Ty píčo, to slovo projekt ve fotbale je fakt šílený

Reagovat
smazaný uživatel

a v kombinaci s Juve dost strašidelný

Reagovat
VojtovaChelsea

Reagovat
smazaný uživatel

projekt AC > projekt Juve

Reagovat
milanista9

Reagovat
skteel

"Je důležité jednoznačně zdůraznit, že nikdo mimo AC Milán nebude rozhodovat o tom, kdo bude hrát a kdo prodlouží smlouvu. To první je na kouči a to druhé na klubu,"

---

Tak a konecne je to cerne na bilem od cloveka z klubu. Pro vsechny schizofreniky kteri pisou za Liverpool, Arsenal, Juventus, Barcelonu a ja nevim koho jeste v 1. os. mn. c. pridavam preklad:

NEJSTE soucasti klubu. Zajimate klub maximalne az kdyz zaplatite za vstupenku. To ze si date v obyvaku v Hodonine na sebe salu a sledujete piratsky free stream z vas nekoho aby jste mohli psat "MY" nedela

Reagovat
pobody's nerfect

Na to ti sere Bílý tesák

Reagovat
Neuro

Reagovat
bobis21
Reagovat
smazaný uživatel

To "MY" znamená, že jsi součástí společenství, nějakého vyššího celku. To je otázka kulturní a sociální antropologie. Člověk potřebuje patřit k něčemu většímu, ztotožnit se s tím, najít si své místo ve společnosti. Tak jako k tomu v minulosti ve velkém přispívalo náboženství nebo sekty, tak v moderní společnosti se do té pozice vyvinulo sportovní odvětví. A konkrétně v Itálii je fotbal takřka na úrovni náboženství. To "MY" tady je tak dlouho, jak staré je lidstvo, a je jedno, jestli jde o náboženství, sport nebo cokoliv jiného. Nemáš rozhodující hlas, nemáš kompetence rozhodovat, ale ztotožněním se s hodnotami a uznáváním jakýchsi ideálů vyššího celku máš právo říkat "MY". A to nezměníš, ať už se tomu budeš vysmívat sebevíc.

Reagovat
Kucka

Reagovat
milanista9

Nesouhlasím s tím, že člověk potřebuje patřit k něčemu většímu, ztotožnit se s tím nebo najít místo ve společnosti. To všechno vám namluvila společnost lidí, kteří potřebují ovce aby se k nim přidali, protože ve skutečnosti by jinak nemohli plnit cíle mocných hlavounů. Život bude pokračovat dál bez ohledu na to jestli bude existovat nějaké společenství nebo hranice mezi státy. Člověk si vytváří rivaly a nepřátelé, protože je hlupák ale za 80let až 100let tomu jednomu to bude stejně šumák... bleee

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuju studium atropologie, jít zpátky do minulosti k prvním kmenům, pak možná pochopíte, že člověk, ač se vyvíjí, je ve své podstatě pořád stejný. Pokud by neexistovalo společenství, lidský druh by vymřel. Když tomu nerozumíte, tak si to nejdřív nastudujte. Ovcí je obvykle ten, kdo jiné označuje za ovce. Komu není rady... Hezký den.

Reagovat
milanista9

Můžete se opírat o přirozený vývoj lidského druhu. Přesto je nepravdivé, že člověk potřebuje. Obzvlášt v dnešní době je proto tento názor dá se říct neandrtálský. Rozhodně není stejný ve své podstatě celou evoluci... Člověk společnost spojuje ale i rozděluje. Většina lidí, kteří jsou nadprůměrně inteligentní se naopak od společností snaží distancovat. Jenže vy potřebujete někoho aby vám řekl co máte dělat, jinak jste bezradní, proto věříte tomu co říkáte, musíte, protože všechno co jste udělal by najednou bylo k ničemu. Tomu já říkám ovce. To co jste řekl znělo dost hloupě... "kdo to říká ten to je..." to je váš argument? Tak to mě bohužel mrzí ale o tohle nemám zajem. Raději sbohem než naschledanou.

Reagovat
Neuro

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele