Exkluzivně: Český svátek fotbalu ONLINE

02.05.2010, 10:00
Aktuality
Zaujalo nás
Všem čtenářům děkuji za pozornost a pro dnešek se s vámi loučím - FH-

Po celý den vám budeme přinášet ty nejčerstvější informace ze všech možný zpravodajských zákoutí českého internetu, rozhlasu i televize. Přímo v ulicích Ostravy pak máme hned několik zpravodajů, další informace by měly přicházet ze speciálního vlaku, který ČD vypravily pro fanoušky Sparty. A jako bonus přineseme poločasovou reportáž. Vy, čtenáři Eurofotbalu, jako jediní budete mít možnost, přečíst si průběh prvního dějství těsně po skončení poločasové přestávky!

- 21:27 - Loučím se s vámi. Děkuji všem čtenářům za pozornost a doufám, že vás čtení nenudilo. Děkuji všem spolupracovníkům přímo v terénu, kteří mi po celý den posílali obrovské množství informací, které byly důležitým podkladem! Vinšuji příjemný zbytek večera a u dalších českých šlágrů či třeba překvapivě někdy jindy nashledanou.

- 21:16 - "Po vyrovnání jsme ještě měli nějaké možnosti, bohužel jsme je ale nedokázali proměnit. Znovu ale říkám, že bodu z Ostravy si vážíme," řekl trenér hostí Jozef Chovanec. "Dnes jsme znovu viděli, jak skvělou atmosféru mohou diváci na českých stadionech vytvořit. Proto mě hodně mrzí, že velká většina těch, kteří nás přijeli z Prahy podpořit, se na stadion vůbec nedostala. Rozhodně hodláme požádat Policii o vysvětlení celé záležitosti a máme v plánu našim příznivcům tuhle újmu kompenzovat," dodal pro klubové stránky sparta.cz, Jozef Chovanec.

- 21:09 - ČT: Na policejních služebnách je okolo 130 sparťanů. Zbytek, který prošel legitimací na ně nyní čeká na hlavním nádraží v Ostravě. Návrat mají všichni fanoušci společně naplánovaný na 23:30, otázkou je, jeslti ho zadržení stihnou...

- 21:04 - Hráli jsme do poslední minuti na vítězství, protože každá bodová ztráta je po nás ztráta, ať už na Bazalech, v Budějovicích, nebo v Příbrami. My hrajeme na vítězství v každém utkání, říká o zápase Libor Sionko. Utkání zvládla výborně, musím jí poblahopřát. Možná by se nad tím měli někteří čeští rozhodčí zamyslet, protože naším momentálně nejlepším rozhodčím je žena, dodal pro web sparta.cz záložník Sparty.

- 20:52 - Ihned po zadržení sparťanských fanoušků se vyrojila řada spekulací. Mezi ně patří i (ne)přítomost mobilní soudní místnosti přímo na Bazalech. V podobně vypjatých zápasech bývá pravidlem, že je v místě konání zápasu takovéto "zařízení" k dispozici. "Shodli jsme se se státním zastupitelstvím, že toto opatření pro nás není výhodné. Předvedení jsou často opilí a nejsou schopni účastnit se líčení. Navíc pokud dojde k napadení policisty pořádkové jednotky, tak ten by měl vystupovat jako svědek, ale přitom si stále musí plnit povinnosti na místě," vysvětlil pro server iDnes.cz mluvčí ostravské policie Miroslav Pech.

- 20:35 - Server novinky.cz uvádí, že zhruba 130 nejčilejších fanoušků Sparty bylo odvedeno na policejní služebnu. Měli údajně po policistech házet světlice a slovně je napadat. Zbytek je v současné době legitimován. Samotní příznivci hostí však byli při průchodu městem napadeni házením kamenů a dalších předmětů. Na straně fanoušků Ostravy se odhaduje počet zadržených na 30.

- 20:26 - Na webu už je k dispozici reportáž celého zápasu. Během chvíle bychom také měli přinést informace o třech stovkách fanoušků, kteří se nedostali do svého sektoru.

- 19:26 - Do prvního poločasu nastoupila Sparta s uzdraveným Pamićem v obraně a bez fanoušků v sektoru, neboť ti se podrobovali řádné policejní masáži těsně před branami stadionu.

Jejich absence, jakoby rozhodila svěřence trenéra Chovance. Ti se sice uvedli do zápasu střelou Wilfrieda z pětadvaceti metrů, která však byla pouhým pozdravem pro veterána Baránka v brance.

Do opravdu velké příležitosti se však dostal z protiútoku Varadi. Ten vyzrál na offsidovou past, kterou neúspěšně vytvářeli stopeři Brabec s Řepkou, a ostravský útočník šel sám na Kozáčika, který jeho střelu reflexivním kouzlením vyškrábnul alespoň do vzduchu. Tam se k němu jako první dostal samotný střelec, ovšem jeho pokus skončil na břevně.

Následovala hned trojice nadějných příležitostí Sparty. Nejdříve pálil těsně mimo Pamić, poté zkoušel Kucka zastřihat ve velké šanci, ovšem míč netrefil. Nakonec pak Sionko rozehrál rohový kop na vzdálenější tyč, kde stál osamocený a neunavitelný Kucka, který nebezpečně trknul do balónu, ovšem tento pokus zamířil jen do prostoru, kde se pohyboval zkušený Baránek. Nutno podotknout, že ostravský gólman měl velké štěstí, neboť na přesněji umístěnou střelu by zřejmě nedosáhl.

Vzápětí tak přišla osudová třináctá minuta. Martin Lukeš se totiž postavil k rozehrání standardní situace z 35 metrů, míč přizvednul zmatený Řepka, ke smůle sparťanů však mimo dosah brankáře Kozáčika. Chybu však nelze svalovat na jediného hráče, neboť v tomto případě vše nasvědčuje tomu, že mezi klíčovými postavami v rudém dresu nezafungovala komunikace tak, jak měla. V našlapaných a velmi hlučných Bazalech se však nebylo čemu divit.

V hlavní roli se pak ostravský kapitán představil i po osmatřiceti minutách. To ztratil téměř na polovině míč, který doputoval až ke Kuckovi, jehož parádní pumelice rozezněla břevno za zády překvapeného brankáře domácích. Pokud bylo slyšet v prvním poločase alespoň chvíli ticho, pak tomu bylo právě v tento moment.

Hlučněji se však sedmnáct tisíc fanoušků prezentovalo minutu před přestávkou. Brabec prováhal ideální možnost k odkopnutí míče, ke kterému se dostal Mičola, jehož výuční list jistě obsahuje řádek "zedník". Letos dvaadvacetiletý forvard totiž nejdříve přihrál Řezníkovi na střelu, kterou Kozáčik ještě dokázal zázračně vyrazit, ovšem balón se dostal k již zmíněnému útočníkovi Baníku, který z pár kroků jen zedničil mimo. Opakovaný záběr však následně ukázal, že případný gól by padl z offsidu.



- 18:18 - "Sparťanský kotel čítá nyní jen několik hlav. Dle posledních informací Policie ČR neumožňuje několika stovkám sparťanských fans přístup na stadion a hromadně je zatýká. Dle slov ředitele komunikace ACS, Ondřeje Kasíka, bude klub po Policii žádat vysvětlení." Tuto informaci přinesl oficiální zápasový přenos na strákách sparta.cz

- 18:15 - Poslední info: Před zápasem nebude znít klubová hymna Baníku, ale pokřik: "Radnice, začněte jednat." Sektor fanoušků Sparty je podle dostupných informací stále poloprázdný, neboť hlavní dav Pražanů je kontrolován nedaleko stadionu.

- 18:06 - Nechme tedy utichnout neověřené informace a pojďme se soustředit na to důležité - na fotbal. Prozatím se s vámi loučím, maraton bude pokračovat ihned po zápase, kdy přineseme další informace o dění v okolí stadionu.

- 18:01 - Spekulace se množí. Podle zatím nepotvrzených informací byl proražen jeden z vchodů na stadion, kudy vstupuje nespočet fanoušků bez lístku. Na stadion se naopak prý nedostane "vlaková" skupina fanoušků Sparty. Snažíme se zjistit podrobnosti.

- 17:49 - Přestože se dnes večer bude jednat o boj na ostří nože, alespoň jedna věc oba kluby spojí. Všichni hráči na trávníku budou mít totiž červené tkaničky od nejmenované firmy. Chtějí tak vyjádřit svou podporu s nadací RED, která si bere na mušku boj s AIDS v Africe.

- 17:43 - Sestava Baníku: Baránek - Neves, Neuwith, Bolf, Řezník - Lička, Marek, Lukeš - Varadi, Vydra, Mičola.

- 17:36 - Stadion na Bazalech se začíná pomalu zaplňovat. Přes tribuny je připravena celostadionová kartoniáda, na které bude nápis "Svinov".

- 17:18 - Podle serveru novinky.cz přijelo Baník, kromě řady Poláků, podpořit zhruba 30 fanoušků z Trnavy.

- 17:07 - Sestava Sparty: Kozáčik - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamić - Hoheneder - Sionko, Vacek, Kucka, Kadlec - Wilfried.

- 17:06 - TV Nova: Na nádraží do Ostravy přijeli velmi opilí fanoušci Sparty, kteří ohrožovali dýmovnicemi a světlicemi okolostojící lidi. Policisté se po tomto činu rozhodli stáhnout připravené autobusy a přepravit Pražany pěšky v uzavřeném kordónu. Jeden z příznivců Rudých měl ve vlaku údajně vykopnout skleněnou výplň dveří a byl přímo na místě zadržen.

- 16:53 - Jízdní řád online přenosu: Zhruba do šesté hodiny podvečerní vám budeme servírovat ty nejčerstvější informace, které se kdekoliv jen objeví, resp. které se k nám prostřednictvím našich informátorů dostanou. Poté se na chvíli odmlčíme, abychom přímo v tomto článku přinesli poločasovou reportáž. Tu můžete očekávat těsně po skončení přestávky. Ihned po zápase se pak budeme věnovat dokončení reportáže, kterou už najdete na obvyklém místě. Pak už budeme, dle aktuálního dění, sledovat odjezd Sparťanů.

- 16:39 - Pochod baníkovců dorazil k Bazalům. Další ze zdrojů potvrzuje, že účast je opravdu velká, možná až třítisícová. Přestože po celou dobu pochodu byly odpalovány světlice a dělbuchy, nikomu se nic nestalo a vše proběhlo v poklidu.

- 16:32 - Tři zdroje, nezávisle na sobě, potvrdily, že dav fanoušků Baníku, který míří na Bazaly čítá až 3 tisíce hlav.

- 16:18 - ČT v přímém vstupu z Bazalů uvedla, že 330 fanoušků Sparty dorazilo na hlavní nádraží. Polovina z nich prý vyslovila přání, jít na stadion pěšky, což se však nelíbí organizátorům jejich přesunu, kteří plánovali dopravit hostující příznivce přistavenými autobusy přímo ke stadionu. Jeho nejbližší okolí je podle informací zcela uzavřené, bylo přerušeno trolejbusové vedení a dopravu zajišťují jiné druhy MHD. Vjezd do přilehlého okolí je na speciální povolení.

- 16:10 - Podle našich informací se až dvoutisícový dav dal do pohybu. Za provolávání hesel "Baník patří na Slezsko" a "Fotbal pro fanoušky" se příznivci domácích přesouvají směrem na Bazaly. V ulicích je k vidění občasná pyrotechnika, která však neznamená větší nebezpečí.

- 16:06 - Mladý útočník domácích, Matěj Vydra, promluvil v rozhovoru pro Sport.cz o tom, co cítí z tvrdého beka Řepky: Určitě respekt i pokoru, také trošku strach. On je vynikající v soubojích, tvrdý, důrazný a chytrý. Já jsem jiný typ. Mou předností je rychlost a musím se snažit mu utéct. Uvidíme, kolikrát se mi to povede.

- 16:00 - Na Masarykově náměstí by měl každou chvíli začít plánovaný pochod směr Bazaly. Fanoušci během něj vyjádří nesouhlas s přesunem Baníku do Vítkovic. Jen o chvíli později (okolo 16:03) by pak na ostravské nádraží měl přijet vlak s hlavní skupinou fanoušků Sparty. Jak jsme již uvedli. Jejich počet se odhaduje na 200.

- 15:44 - Náměstí se velmi rychle zaplňuje. Nyní se již mluví o stovkách přítomných fanoušků. Co vlastně říkají hvězdy minulosti či současnosti na současnou fotbalovou mánii v Ostravě? "Trošku jsem z toho zklamaný, čekal jsem, že to přijde dřív," říká třeba Radek Slončík. A jiný pohled: Takové šílenství jsem tu nezažil. Aby se lístky vyprodaly za pár hodin?" těší se kapitán Lukeš.

- 15:28 - Poslední informace hovoří o několika desítkách fanoušků přítomných na Masarykově náměstí, mezi nimiž jsou i první příznivci Baníku z Polska. Kolem námestí jezdí vozy policie, ale žádný problém hlášen není.

- 15:15 - Masarykovo náměstí se začíná pomalu zaplňovat. V ulicích Ostravy není problém narazit na fanoušky domácího týmu a podle informací, které máme, jsou velice solidně obsazené i přilehlé hospody. Podle dalšího zdroje, který právě míjí Olomouc v autě, jsou cesty klidné. Jedinou stopou stoupající fotbalové horečky jsou ozdobené benzinky v okolí hlavních tahů.

- 14:54 - Sparťanský vlak by v těchto chvílích měl dorazit do Olomouce. Zatím však nejsou hlášeny žádné výraznější problémy. Všeobecný klid tak nasvědčuje zbytečnému strachu policie i pořadatelů. Informace z Ostravy pak hovoří o tom, že se centrum města pomalu začíná plnit klubovými šálami a dresy. Fotbalová horečka tak postupně stoupá.

- 14:29 - Ve vlaku mířícím do Ostravy je podle odhadů na dvě stovky příznivců Rudých. Další skupina hostujících fans je na cestě po vlastní ose, odkud nejsou hlášeny žádné výraznější problémy. V Ostravě jsem vyrůstal, ale v podstatě to nejkrásnější ve fotbale, tedy tituly a Champions League, jsem zažil ve Spartě. Z Ostravy jsem odcházel v jednadvaceti jako nevyzrálý fotbalista. Samozřejmě jsem na Ostravu nezanevřel, mám na ni krásné vzpomínky, ale srdce mě táhne do Sparty a k tomuto klubu, " říká pro deniksport.cz Libor Sionko.

- 14:02 - Nádraží ve Svinově je podle našich zdrojů prázdné, nejsou na něm žádní policisté. To by nasvědčovalo teoriím, že hlavní dav sparťanů má svou vlastní "ochranku", která se postará o jeho bezpečnost ve městě. Místní policie bude mít totiž mít plné ruce práce s připravovaným pochodem příznivců Ostravy z Masarykova náměstí, který bojuje proti plánovaném přesunu Baníku do Vítkovic.

- 13:46 - Podle serveru Sport.cz odjeli fanoušci hostí z Prahy za pokřiku "Smrt Baníku". Samotný nástup do vlaku proběhl podle všech informací v poklidu. Část policistů cestuje přímo s fanoušky.

- 13:32 - Na nádraží v Hranicích na Moravě dorazil poslední vlak, který jede z Prahy před příjezdem hlavního davu fans Sparty. Všude už je poměrně hodně příznivců domácího týmu, ovšem na rozdíl od zastávek v Čechách nejsou nádraží dále na východě okupována policejními těžkooděnci.

- 13:12 - Na nádraží v Olomouci se začínají ve vlacích směřujících do Ostravy první fanoušci v modrobílých dresech. A trocha ohlasů z řad fotbalistů? "Zápasy Baníku se Spartou jsou vždy bouřlivé, ať už jsem hrál v Ostravě, nebo ve Spartě, říká Tomáš Řepka . "Mezi oběma kluby je obrovská rivalita," potvrzuje bojovník z druhé strany barikády, René Bolf.

- 12:54 - Jistou komplikací pro nás je, že zatím nevíme, kolik přijede fanoušků z Polska. GKS Katovice hrají svůj zápas už v sobotu, tak se dá očekávat, že jich v neděli do Ostravy dorazí zvýšený počet," říká o fotbalových "turistech" Miroslav Pech, šéf tiskového odboru Policie ČR v Moravskoslezském kraji. Podle tn.cz se jejich počet odhaduje až na 2 tisíce, nicméně se tento předpoklad zdá poměrně nadhodnocený.

- 12:29 - Jeden z fanouškovských webů příznivců Ostravy vydal ve svém článku, mimo jiné, i návod, kterak se chovat v průběhu celého dne. Možná bychom mohli upozornit na heslo: "Bude nás sledovat skoro celá republika, proto se chovej slušně ať fans kteří chodí pravidelně a jezdí na výjezdy nemají ještě větší nepříjemnosti než doposud jsou. I ty mužeš jet na výjezd a může se tě to dotknout." Vše nasvědčuje tomu, že by dnešek mohl proběhnout alespoň v realitivním klidu. Téma k diskuzi tak je jednoznačné, věříte, že se během dneška nestane žádná větší výtržnost ze strany domácích fanoušků?

- 12:11 - Z Hlavního nádraží v Praze právě vyráží vlak EC 147 Olše s hlavní skupinou příznivců Sparty, pro které vypravily ČD speciální pětici vagónů. Na cestu jim znějí slova: "Sparta nehraje v optimální formě, Ostrava bude při podpoře fandů hrát nejméně ve dvanácti, jak se říká." Tak mluvil pro iDnes.cz o blížícím se zápasu bývalý majitel Baníku, Alois Hadamczik.

- 12:04 - Ani na půli cesty, totiž v České Třebové není nouze o policisty přímo na nádražním peróně. Přestože se každou zastávkou "předvoj" hlavního vlaku plní nedospavými fanoušky Sparty, stále vše probíhá v poklidu.

- 11:40 - S penězi daňových poplatníků je evidentně nakládáno s rozumem. Podle zpráv čekají těžkooděnci i na další zastávce fanouškovského expresu, totiž v Pardubicích. Zatím nejsou hlášeny žádné problémy, vše probíhá v klidu, přestože je už nyní ve vlaku poměrně početná skupinka fanoušků Sparty. Informace přímo z Bazalů naznačují, že se objevuje první aktivita místních Ultras, kteří začínají v ochozech připravovat májové překvapení. Vzhledem časovému předstihu před zápasem se dá soudit, že probíhá příprava "celostadionového" chorea.

- 11:12 - Na fórech domácích příznivců se objevují první nabídky na prodej lístků. Jejich cena se již nyní pohybuje okolo patnáctiset korun, ovšem kultura fanoušků je zřejmě poměrně vyspělá, neboť se místo zájemců spíše objevuje odpor k podobnému jednání.

- 11:04 - Aktuální informace o počasí přímo z dějiště zápasu: Venku mírně mrholí, ovšem od západu se začíná oblačnost protrhávat, panuje bezvětří a teploty se pohybují okolo patnáctky. Téma k diskuzi: Myslíte si, že případné nevlídné počasí může ovlivnit návštěvu na utkání?

- 10:46 - Zprávy z kabiny letenských hovoří o tom, že Pamićův zdravotní stav ještě není stoprocentní, nicméně se s velkou pravděpodobností objeví v zápase. Kdo ale nenastoupí určitě je Hušek, který se v úterý podrobí operaci vazů a jeho pozice ve Spartě je velmi nestabilní...

- 10:31 - Policisté podle našich informací hlídají jak Hlavní nádraží, tak i menší stanici v Libni. Při zastávkách pozorně prohlížejí vagóny a čekají přímo na peróně. Směr Ostrava se také vypravili první příznivci "Rudých".

- 10:15 - Dva časové údaje budou přitahovat hodně pozornosti. Nejdříve 11:30, kdy je naplánován odjezd fanoušků Sparty z Hlavního nádraží a jejich příjezd do Ostravy, který se očekává po šestnácté hodině. Ve stejnou dobu by pak měl v ulicích, pro dnešek "hlavního města českého fotbalu", proběhnout i plánovaný protest fanoušků Baníku, kteří chtějí dát najevo nesouhlas se stěhováním svého klubu do Vítkovic. Podle deníku Sport se jich očekává mezi čtyřmi až šesti tisíci.

- 10:03 - První informace od našeho zdroje, který se za malou chvíli vydá s předstihem z Prahy do Ostravy hovoří o tom, že se před Hlavním nádražím v české metropoli začínají pomalu scházet první skupinky příznivců Sparty. K vidění už jsou, podle dostupných informací, i policejní antony. Zprávy přímo z Letné hovoří o tom, že na zápas bylo údajně prodáno okolo 450 vstupenek, takže sektor hostujících vlajkonošů by měl být velice solidně zaplněn.

STARTUJEME - 10:00 - Vinšuji příjemné sváteční dopoledne ve společnosti Eurofotbalu! Jak jsme již včera deklarovali, tak dnes činíme. Od této hodiny začínáme mapovat veškeré aktuální dění, které se kdekoliv jen mihne. Důležitý časový údaj je 11:30, to je hodina, kdy odjíždí hlavní skupina příznivců Sparty do Ostravy. "Je to jeden z nejdůležitějších zápasů mé kariéry," říká hlavní rozhodčí Dagmar Damková.

Autor: Filip Horký / idnes.cz, tn.cz, aktualne.cz, sport.cz, deniksport.cz, ČTK, ČRo1, ČT, Eurofotbal.cz, sportovninoviny.cz, tyden.cz, lidovky.cz, spartaforever.cz, chachari.cz

Komentáře (412)

Přidat komentář
homeles8

Reagovat
centos

Jsme zvědavý, co si tady všechno přečtu, až dorazím večer domů

Reagovat
Radar

Ale je to trošku kontraproduktivní, bo několik informátorů bude pospolu, takže se bude psát asi to samé, vítězí ten kdo to podá nejoriginálněji

Reagovat
centos

Nebo se v rámci ušetření financí budou střídat :)

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA

Reagovat
smazaný uživatel

No v nadpisu Cesky svatek fotbalu a bude hio piskat zenska smesny takovym stylem se nikdy s tim fotbalem nikam dostat nemuzeme

Reagovat
homeles8

to je diskriminace!

Reagovat
centos

Přesně tak, já bych taky nasadil někoho, kdo pískat neumí, ale hlavně že bude mít penis.

Reagovat
Radar

A co takhle povolat Járu ?

Reagovat
centos

Pavlína Jirků

Reagovat
salami

hermafrodit nikoho neurazí=)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

Reagovat
666

Dáša je to nejlepší co komise rozhodčích ČMFS má a za ní je hluboká mezera, pak jsem já a pak zbytek. Ona je vlastně i jedna z nejlepších ženských rozhodčích na světě. Pískala finále MS i OH, tak nějaký divizní fotbal Baník - Sparta ji nemůže nějak rozhodit a jestli ti vadí že má reprodukční orgány vně a ne venku, tak si směšný leda ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Vně je synonymum pro venku... :)

http://www.slovnik-synonym.cz/web.php/slovo/vne

Reagovat
666

ups...píšu vně - myslím uvnitř

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jako kdyby Messiho pískala ženská, tak by Španělská liga přestala být tak dobrá, Messi by zakopával o balon... se prober šašku

Reagovat
Emqick

Ta ženská se ale třeba jako jediná nebude bát Řepky a pošle ho klidně do kabin. Kdežto ty borci s penisem se mu ještě omluvěj za to, že mu něco pískli.

Reagovat
shitcool

Nic, tak já se mu jdu omluvit, protože ten penis opravdu mám, vy vagíny si tady zůstaňte a trucujte

Reagovat
clinger

nono.nedávno pískala derby v Edenu a Řepka ji tam jak je jeho zvykem seřval z půl metra a Dáša mu nedala ani kartu

Reagovat
smazaný uživatel

to neni jen proste fakt ze zenska ve vrcholovem fotbali proste nema co delat at ma na to kvalitu nebo ne

Reagovat
homeles8

proboha proč?

Reagovat
Radar

Kurde, tobě asi nějaká nedala

Reagovat
smazaný uživatel

jn... Rok 2003 je ten, kdy měl naposledy sex... a nechci být hnidopich, ale nebylo za zdarma...

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy si nevybojuješ místo ve fotbalovém zpravodajství...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za tvojí snahu ti třeba někdy vrátím červeného...

Reagovat
smazaný uživatel

co červeného? bambulku?!

Reagovat
smazaný uživatel

To je osobní a tajné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli je to tedy bohuzel nejlepsi rozhodci ktereho CMFS ma tak je to ubohost svazu

Reagovat
smazaný uživatel

na základě čeho vlastně?

Reagovat
homeles8

jsi teplej?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by žena nemohla být dobrým rozhodčím? Rozepne blůzku a ani Řepka nebude řvát...

Reagovat
smazaný uživatel

přes to nekontrolovatelné blití vážně řvát nebude ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neříkal, že je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by to pískat Puček

Reagovat
smazaný uživatel

vím,že to myslíš ironicky,ale to prase tady radši ani nezmiňuj

Reagovat
smazaný uživatel

zápas sezony nas dnes ceka

Reagovat
centos

"Podle deníku Sport se jich očekává mezi čtyřmi až šesti tisíci." No nevím, tolik lidí bylo na Prokešově náměstí u oslav titulu.

Já sám čekám tak tisícovku, tak snad budu mile překvapen :)

A policie nás bude chtít "vést tak, aby nedošlo ke střetu obou táborů". V mé představě se s policejními příkazy vůbec nepočítalo.. Dobrá zpráv je, že tolik lidí ukočírovat nemůžou, pokud nebude vůle.

Reagovat
Radar

" bude uzavřena ulice Českobratrská" - kurde jak se dostanu teda k pokladnám nahoře ?

Reagovat
homeles8

tak se vyser na uzavření ulice a normálně tudy jdi

Reagovat
centos

Přes Emu..

Reagovat
smazaný uživatel

První zprávy z Jablonce:

Talkers se vrátil ze zahrady, kde 2 hodiny štípal dříví.. Momentálně jde do sprchy a pak půjde vařit oběd. Fotbal bude sledovat od 15:00, LFC-CFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Ty vole, že já jsem si to nerefreshnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

od těch 15:00 to bude stát za to CFC

Reagovat
Losinho

Reagovat
homeles8

gde to budeš sledovat?

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

a to akože prečo až od 15:00 budeš sledovať ten zápas,ked výkop je naplánovaný na 14:30?

Reagovat
M0rb1D4S

Výkop je sice 14:30, ale nemožná Nova Sport tam má motorky, takže zápas LFC - CFC pouští až od 15:00

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba využiť online prenos na internete

Reagovat
M0rb1D4S

Je to sice taky možnost, ale ta kvalita toho přenosu je mnohdy otřesná, to si radši počkat těch 30 minutek a pak se dívat na výbornou kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, tím, že ten fotbal na netu zapneš, se zavazuješ k tomu, že na to budeš koukat celý zápas a k televizi přejít nemůžeš

Reagovat
soukup

Reagovat
božský John

Kdes byl na dříví ?

Reagovat
smazaný uživatel

Na zahradě, potřebovali jsme se tam zbavit hromady dřeva a větví...

Reagovat
božský John

Aha, já myslel,že někde v lese ....v jakej části JBC vůbec bydlíš? Já jsem z Pasek ...

Reagovat
božský John

Jinak, nechtěl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to celkem baví... Pokud má činnost co dočinění s destrukcí, tak mi to jde... Jinak jsem z okolí doliny, pokud víš, kde to je... Asi 200metrů od té nové vlakové zastávky..

Reagovat
božský John

Jó vim, kde to je tak zhruba,ale nepamatuju se,že bych tam někdy byl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, je tu nuda...

Reagovat
božský John

Věřim, autobusy tam skoro nejzedí(jenom trojka,že jo), na okraji to je... V Prazé je asi líp ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejezdí sem vůbec nic...

Na druhou stranu na vlak to jsou 3 minuty, na autobus do Prahy 5minut, do hospody do 5ti minut taky, na náměstí taky, kebab house cca 4 minuty..

Reagovat
božský John

Jo, já myslel,že bydlíš spíš směrem k OSP ...nó,tak zas tak hrozný to nejni,jak tak koukám ...do kebab housu nechodim,Turci to tam maj drahý,na podhorský naproti hudy sportu to je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Já chodím na kamenou, ten turek je neskutečnej...

Reagovat
božský John

Já,co jsem slyšel,že tam někdo našel švába,tak jsem tam nezavítal,ale když z kamenný jezdim dom nebo do školy(což je každej den),tak to tam voní pěkně :) ...ale nevim,dlouho jsem ta nebyl

Ještě dobrej je nad kinem,tam je to i hospoda,takže kebábek a svijánky k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Já dávám pravidelně právě v kamenné, nějaké pomluvy jsou vždycky a dokud švába nezblajznu sám, tak tam chodit budu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nad kinem se svijánkama to nezní taky špatně...

Reagovat
božský John

To je dobrej přístup

Asi ho taky prubnu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele lepší kebab jsem ještě nenašel a to jsem vyzkoušel desítky kebabhousů...

Reagovat
božský John

Tak to dík,za tip(a to,žes mě zbavil strachu z Turka :D:D) ...co si budem povidat,kam se hrabou fastfoody..já MC nebo KFC u nás ani nijak nepostrádám ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně, ten Kebabhouse je libovej, za 60 se tam najíš jako ve fastfoodu za stopade... A kebab je lepší a zdravější...

Reagovat
domingo

První zprávy ze Svitav:

10:41

Domingo jde na první ranní cigaretu a bere si s sebou knihu o Džihádu. V 17:00 bude sledovat Valenciennes, mezitím si dá nějaký chutný oběd. Asi kuře na kari.

Reagovat
Error

Reagovat
homeles8

dobrou chuť

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj

Reagovat
Sarlin

Áčko Svitav hrálo včera, že? Já jen že jsem na těch 250 metrů od hřiště nezaslechl Válka...

Reagovat
smazaný uživatel

Chválím za nápad s tím onlejnem

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

on-lejno

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jako každý musí hlásit. No já bych se moc nechlubil odkud jsem přišel. No jo no, dopadlo to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že investigativec bude odchycen nejdál v Libni......

Reagovat
smazaný uživatel

V čem ti to vadí?! Nejsme Nova ani nic podobného. Nevyhledáváme senzace. Jestli si dobře pozoroval, tak akorát upozorňujeme, že je všude spousta "čertů", až je to možná zbytečné..Vážně nikomu na EF nejde o bluvár. Naopak chceme v průběhu dne vyzvednout, že se nic moc neděje a že ty řeči, které se vedly dlouho před zápasem o tom, kterak je to nebezpečné, jsou jen plané kecy o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je problém, že všichni zpravodajové jsou zaujatí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prdlajs. I kdyby byli zaujatí, tak veškeré informace na internet jdou přes mou osobu. Takže já si dostatečně pohlídám, aby to nikterak špatně neznělo..

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělám srandu... Náhodou bude zajímavé sledovat dění z centra a ne přes kameru od nějakých senzacechtivých novinářů...

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej. Není tomu tak dlouho, co jsem byl jeden z fanoušků. Vím, jak moc média podobné věci zveličovala a jak moc mě to štvalo. Vážně netoužím po tom, abych podobné věci dělal já sám :-) Teď jsem toho holt musel zanechat...takže už podobné věci sleduji jen jako nezaujatý divák

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Není to tak dávno? Ty už jako nejsi fanoušek Sparty?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej, byli by jste zdaleka první......

Reagovat
Radar

Co se týče toho počasí, tak někteří vandráci prý už dávají lístky na prodej, ale je to neověřená informace.

Reagovat
herbage

11:11 aktuální informace k počasí nad Bazaly:

Okluzní fronta: 356 42, 359 44, 360 30, teplá fronta:350 38, 345 34, 341 33, výška, tlak, teplota, rosný bod: 570, 954, 7, 6, - 3, 6 a 2760, 959, 9, 9, - 14

Lepší počasí si na fotbal nelze přát

Reagovat
Radar

V tom aby se Jančařík vyznal

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím o vysvětlivky, pokud možno s obrázky, tak jedno slovo na stránku... Šlo by to?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to dobře chápu, tak teplota je 7,6 stupnů, rosný bod -3.6... Odděl to aspon nějak jinak než čárkama...

Reagovat
centos

Reagovat
Swarley

a jaký to počasí tam teda je, když už si to tak nakousl?

Reagovat
herbage

Já nevím, sedím tady doma v teple v Klatovech a tady je zataženo. Jak je v Ostravě, to netuším

Reagovat
smazaný uživatel

zataženo.16-17 stupňů.déšť asi ne.už se vypršelo včera a dnes ráno. sedačky budou na ochozu plné vody, ale v kotlu se stejně stojí, tak co už

Reagovat
centos

Už se vyjasňuje. Ale když jsou sedačky plné vody, tak se hned lépe fandí

Reagovat
soukup

proč zrovna my sme béčko?

Reagovat
herbage

Jestli chcete, tak já si to tu opravím

Reagovat
soukup

opravte to!

Reagovat
centos

Skupina A jela ve voze Fiat 600 D..

Reagovat
herbage

Skupina A je trevor, co jede na Bazaly?

Reagovat
soukup

to je čistě technické označení...

Reagovat
herbage

Je to ale čistě rozlišovací. Prostě "béčko"

Reagovat
smazaný uživatel

online perfektní nápad

tak jako tak. tu v Bílovci máme zataženo, ale příjemných cca 15 stupňů a fotbalová horečka stoupá. dám oběd, po obědě sexík se ženou, nastartuju fazola a fičím pod bazaly zaparkovat a pak pěcha na náměstí na pochod, pak si užiju euforku na Bazalech po vítězství modrobílých barev a domů chrapat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že bude i videopřenos..

Reagovat
smazaný uživatel

Toho fotbalu nebo některého z bodů casperova programu? :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje...

Reagovat
smazaný uživatel

no...možná jo. ale bacha na trojské koně

Reagovat
Losinho

Tak at se to postaví...teda podaří.

Reagovat
Losinho

Já pevně doufám že budu ve středu oslavovat vítězství modrobílých barev.

Reagovat
Bakary3

Taková otázečka.. Je ten "zdroj mířící do Prahy" Trevor ?

Reagovat
Radar

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen on..máme pro dnešek asi 10-13 zdrojů...

Reagovat
Radar

Ve vlacích z Phy do Ovy ?

Reagovat
Bakary3

Díky oběma, tak nějak jsem to tušil

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, i tam jich je daleko víc. Opravdu to není o jednom, dvou lidech..Když už se do něčeho takového pouštím, mám to podchycené :-)

Reagovat
Radar

A to jedou i sparťani tady z EF ? Nemusíš je jmenovat jen jestli jedou

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou jen z EF, jsou i mimo, zdroje jsou i z nezávislých zdrojů, z mého druhého pracoviště, další lidé míří do Ovy autem, další přijíždějí z jiných koutů "Východu", další bydlí přímo v OVĚ...

Reagovat
smazaný uživatel

to byl tvůj nápad, nebo jsi jenom koordinátor celé akce?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to můj nápad a jsem i koordinátorem :-) Jen jsem měl od rána docela honičku, neb jsem musel ještě před začátkem onlinu stihnout přesun přes celou Prahu do druhé práce a rychle nazpět :-)

Reagovat
smazaný uživatel

budu napjatě sledovat (a zkusim ten den neproflákat tady na EF)

Reagovat
smazaný uživatel

kolik si myslíte že tak mohou brát fotbalisti ve spartě a slavii??? díky moc

Reagovat
Radar

Hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

to wim tky ae číslo??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2 gramy za týden

Reagovat
smazaný uživatel

Vlček kolem 500 000 Ragued 600 000..nejak tak priblizne

Reagovat
smazaný uživatel

četl sem rozhovor se švancarou a ten prej bere 30000 tak takovej rozdíl to asi nebude;

Reagovat
smazaný uživatel

však jo 30 tisic ale měsíčně....

Reagovat
Losinho

Ragued má 6 mil. ročně, Řepka 8 mil....

Reagovat
smazaný uživatel

Ragued na to co hraje je předraženej jak kráva O Vlčkovi nemluvě

Reagovat
smazaný uživatel

ani prd. ragued je momentalne nejlepsi hrac slavie. jenom ho ted vsichni, kdo slavii nesledujou, odsuzujou, protoze v mediich jak byl nedavno vyzdvihovanej tavares, tak prece takovejch kvalit dosahovat nemuze. to ale neni pravda, ragued je pozicne lepsi, rozehravka lepsi, umi strilet z dalky a podrzet balon..

Reagovat
Losinho

Momentálně hraje dobře, ale 6 mega je prostě moc.

Reagovat
Bakary3

Nevěřim svejm očím.. Lepší pozičně ? To byla Tavaresova asi hlavní přednost, ani náhodou. Rozehrávka lepší ? Kdyby mu zavázali oči, možná těch nahrávek zkazí míň. Umí střílet ? Vystřelí tak jednou za zápas a většinou někoho nastřelí, neviděl jsem, že by golmana prověřil, to spíš Trapp. Jediný, v čem oproti Tavaresovi vyniká, je důraz, ale to je opravdu všechno.

Reagovat
Losinho

Možná ještě čtení hry, to je ale všechno. Bud mu snížit plat na polovinu, nebo nazdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Tavares zase nebyl schopnej dat kloudnou prihravku dopredu, jedinou co od nej pamatuju je ta pamatna Vlcakovi na druhej gol proti Ajaxu Hlavne proto si myslim, ze se v Nemecku neprosadil. Jinak porovnavat Ragueda s Tavaresem podle me dost dobre nejde, se soucasnym stavem by se nadavalo uplne stejne na Tavarese, az chytne formu tym, pak se muze Ragued ukazat

Reagovat
Bakary3

To je pravda, ale Ragued neni schopnej dát skoro jakoukoliv nahrávku.. Jinak jeho působení v Německu bych ještě neodsuzoval, teď v Norimberku hraje dobře. A jestli by se nadávalo i na Tavarese, to je otázka, ale já to beru tak, že z určitý části za to může Ragued. Na středních záložnících ta hra prostě stojí a když je tam někdo jako Ragued, kdo nerozehraje, jen uprostřed poklusává, souboje pozoruje a když se jich účastní, je to většinou faul..., to je podle mě špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Samozřejmě bych radši zpátky Tavarese. Ale zároveň pořád věřim, že Ragued může být mezi nejlepšími středopolaři ligy. Jsem rád, že se rozehrál Trapp a konečně všem ukazuje, že to byl jeden z mála dobrých nákupů.

Reagovat
Bakary3

Já tomu nevěřim, ten lepší nebude a v žádnym případě se to podle mě nedá svalovat na nějakou aklimatizaci. Ten může hrát tak to, co hraje, a to je ligovej průměr.. Z Trappa mam taky radost, ten se mi líbil už v Plzni a mrzelo mě, že měl ze začátku tolik zdravotních problémů. Jemu jsem věřil, že Tavarese nahradí a věřim, že to ještě snad ukáže..

Reagovat
centos

Hlavně přicházel jako "nejlepší záložník ligy".

Reagovat
smazaný uživatel

andulko jdi se na tu Slavii aspon jednou podivat. Ragued od sveho prichodu hraje porad stejne. Odehraje si svuj standart ovsem to je pramalo na to kolik bere. No a lepsi nez Tavares? Videl jsem oba a rozhodne lepsi neni.

Reagovat
Bakary3

Pamatuju si, jak jsem prvně viděl Tavarese- hned první podzimní zápas s Kladnem.. Já byl unešenej, to bylo neuvěřitelný !! Taky jsme hned řikali, že u nás dlouho nevydrží.. No nakonec rok a půl.. --- Pak jsem viděl Ragueda, taky hned jeho první zápas, a.. tohle je ten bombarďák, co bude lepší než Tavares ? Důraznej je, ale to je tak všechno.. To byl můj názor na něj, kterej mi bohužel nevyvrátil..

Reagovat
salami

Já se musim Ragueda taky zastat, v defenzivě je výbornej a přijde mi že roste zapas od zapasu, dokonce už ukázal že umí i vystřelit, což byl pro Tavarese nepřekonatelnej problém.Jinak Tavares to měl lehčí přišel jako nikdo, zatimco z Ragueda udělal Jarolím buhvico, navíc nevim proč toho nenahráli Ragued s Belaidem ve středu zálohy víc, podle mě se perfektně doplnujou.Trapp se rozehrál, ale nechal bych na stoperu, tam mu to vyloženě svědčí, možná se z něj vyvrbí jeden z tahounů a srdcařů, kterým nam docela ted chyběj.

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky videla oba, to si predstav.. a podle me ragued momentalne z ty priserny patlanice vynika. je to defenzivni zaloznik - takze potrebuje dobre odebirat balony, branit souperi v utoku. coz se mu dari v posledni dobe hodne dobre.

Reagovat
Bakary3

Nevim.. napsala jsi, že je momentálně nejlepší hráč Slavie.. Já bych spíš nadhodil jména jako Jarda Černý, Milan, Trapp, dokonce Hubi mě docela překvapoval no a Vaniak !! A ten zbytek to plácá plus mínus stejně..

Reagovat
smazaný uživatel

no, je pravda, ze vaniak se zas dostal do vyborny formy. jarda cerny to ma docela stridave, prvni zapas po zraneni vyborne, pak nic, pak zas vyborne. milan cerny se mi hodne libil - tusim ze to bylo kladno nebo slovacko? - ale tedka se mi zda, ze mu hodne nevychazej klicky. ale je pravda, ze hraje nadprumerne rozhodne. hubacek me taky prekvapuje, ale nejlepsiho hrace bych z neho nedelala.

Reagovat
Losinho

Taky že bude muset po sezoně přistoupit na menší plat, jinak poletí. A Vlček? Ten nejspíš poletí tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

to wim tky ae číslo??

Reagovat
smazaný uživatel

Řepa bere meloun měsíčně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

meloun??asi ne ve spartě

Reagovat
smazaný uživatel

no bere milion měsíčně.Píšou to všude on sám to ani nějak netají,ale mezi Řepkou a spol je potom celkem rozdíl:D

Reagovat
Losinho

bejvávalo

Reagovat
smazaný uživatel

meloun??asi ne ve spartě

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně aby to byl svatek na aji hřisti

Reagovat
homeles8

100. pro Filipa Horkýho

Reagovat
smazaný uživatel

cekala sem to.. ale jinak super napad!!

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ale tohle je maličkost. Jsem spíš zvědav na ten poločasový report. To bude náročnější..

Reagovat
JarousFCB

Alespoň jsi mě donutil koupit si kredit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

e chlápek na lavišce a prohlíží si miniauturní model tenisového kurtu kde skřitci hrajou tenis.druhej pán se ptá kde k tomu přišel....on odpovídá:támhle od toho kouzelného dědečka...druhej chlápek za ním spěchá:prosím pytel plnej doláčů..´..s radostí řekl dědeček a zmizel....chlápek se tam podívá ale vidí koláče....stěžuje si ten děda je snad hluchej???chtěl jsem doláče a on mi dal doláče.....ten druhej odpoví:samozřejmě myslíte že já chtěl 30cm tenis???

Reagovat
Swarley

Olomóc drží Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

no ragued ve slavii bere 600.000kc belaid-500.000 repka-meloun a v brne ty zkuseni jako trousil polach 300.000 vic nevim

Reagovat
Losinho

Řepka bere asi 700 000 Kč...a ne 1 mega.

Reagovat
soukup

Trousil s Poláchem podle mě 300 neberou, když u nás byl Heinz tak měl 320 a to přišel rovnou z Francie a byl za mega hvězdu, takže nevěřím, že by měl plat na úrovni Trusky a Polácha

Reagovat
centos

S těmi lístky je to nepřesná informace. K prodeji jsou nabízeny už několik dnů a překupníkům chodí na mobil až desítky výhružných sms :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné, ale to je neověřená informace. Tohle bylo napsané "černé na bílém"...

Reagovat
centos

Kdepak, na chacharech jsou odkazy na inzeráty. Ale to jsou jenom detaily.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak jsem to asi neviděl. To je jedno...mě spíš překvapila ta cena..i když nemám iluze, že se to v průběhu dne a hlavně před zápasem vyšplhá ještě výš.

Reagovat
centos

Já zase doufám, že dostanou po pysku a z lístků nebudou mít vůbec nic.

Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

No cena sice půjde výše, ale vypadá to tak, že si překupníci moc nevydělají

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vypadá to asi tak - překupník nabídne lístek, u něho da samozřejmě svůj kontakt a během 10 minut se díky zapálenosti některých objeví konkrétní jména bydliště a podobizny, takže být dneska v Ově překupníkem chce kuráž

Reagovat
smazaný uživatel

je třeba jim dát po čuni. ale...kámoš by to za ty 4 kilka klidně vzal (borci brali včera 2x za 300 na L2,což se jakžtakž dá), já mám permici do kotla, ale kámoše mi je líto

Reagovat
herbage

Takhle na ně Brácha chtěl včera koupit lístky pro sebe a pár kámošů a vůbec se na něj nedostalo, vše beznadějně vyprodáno. Sehnal však od jiného kámoše lístek do VIPky, tak si pomohl

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám informace že z Polska přijede až 10.000 lidí

Reagovat
centos

tn, no..

Reagovat
kubys

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Tak změna jede jich dalších 10.000, to už je 20.000!

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, kam se to vleze?

Reagovat
centos

http://www.chachari.cz/images/historie/Brazilie/braz3.jpg

Když budou všichni stát, tak to pude!

Reagovat
JarousFCB

kdybych zichr věděl, že Bazaly končí, tak si asi vezmu sedačku na památku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Všichni si stoupnou na cestu nad Bazaly.

Reagovat
JarousFCB

52 314

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost ted sem cetl prej 2.000 z polska ale prej to je max. a hodne nadhodnoceny pocet

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Swarley

já jsem zase čelt, že těch 10 000 poláků už je v Ostravě a ještě má dorazit kolem těch 2 000 jak říkáš ty

Reagovat
RickNash

hustý, pokud je to pravda... zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Rusáky jsme porazili,teď ještě ten Baník a bude to fajne

Reagovat
smazaný uživatel

to nemělo být sem

Reagovat
JarousFCB

Kura od rána mám neustálé nutkání kontrolovat permicu...

Reagovat
centos

Mně se oddechlo, když jsem ji viděl na poličce

Reagovat
JarousFCB

Tak si ji nezapomeň...

Reagovat
centos

Ještě k tomu přibalit lupeny pro trevora a je to :)

Reagovat
JarousFCB

By se asi naštval kdyby si je zapomněl co ? já osobně doufám, že dám nějakému překupníkovi tečku a rozdám jeho lístky zadara.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja kocham Gieksy

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to tak je tak je to sila

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, první půlka stojí na hranicích a je lustrována PČR, druhá půlka je na cestě...

Reagovat
smazaný uživatel

mas nejake info,nebo si delas p.del?

Reagovat
smazaný uživatel

jako ne..fakt. normálně v polsku zrušili i celé druholigové kolo, aby Gieksarze mohli dojet spešl na tento mač

Reagovat
smazaný uživatel

to je trosku picovina...vcera Gieksa hrala s Wislou Plock tak si bez delak kokoty z nekoho jineho

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš a to je i odpověď. si myslíš, že tu jede 20000 fans GKS?

Reagovat
božský John

200. pro fajnej fotbal dneska

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze prijede dost fans GKS a vyhrajeme alespon 3:1 a pak aby fans sparty dostali poradnou nakladacku!! nesnasim spartu ... prej smrt baniku ... uvidime

Reagovat
Losinho

Smrt Spartě !

Reagovat
RickNash

Reagovat
scr

doufam v remizku a vyhoupnuti Teplic do cela v pristim kole :)

Reagovat
Legolas John

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

šálu, permicu a vyrážím. baník pičo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhoduje skore nebo vzájemný zápasy???

Reagovat
smazaný uživatel

během sezony skore, na konci vzájemné zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce dostávat na počítač zprávy ze zápasu 1.A třídy Veselí nad Moravou - ŠK Šlapanici, nech mně koupí notebook s internetem

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska všici na Baník!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta !!!

Reagovat
cubinho

Už i ty barvy smajlíků ve sparťanských barvách vyjadřují, co je to být Sparťanem

Reagovat
smazaný uživatel

ten sionko je jeste vetsi k***a jak repka

Reagovat
smazaný uživatel

jako nestranného fanouška mě ten rozhovor s ním fakt šokoval, tohle říct, to bylo moc aj na mě

Reagovat
fantomas

Řepka by ti řek to samý určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale od teho jelita se to da cekat, ale sionko

Reagovat
fantomas

Jo no..

Reagovat
RickNash

Reagovat
domingo

Je zkaženej rudým morem, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Však on dneska dostane po čuni kodaňan bláznivý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Co řek ten Sionko ? Jinak souhlasim, je to tupec..

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTAAAAAAAAA

Reagovat
cubinho

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ty polaci

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať jedou autobusy ... už vidím,jak se centrum Ovy uzavírá kvůli třem stovkám sparťanů

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby šli pěšky tak tam dneska nedojdou vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice - Sigma to je strašná holomajzna. Zase sem si uvědomil jakou má ta naša liga kvalitu. Všichni tady dneska čekajou skoro premier league a nakonec se možná bude hrát prešovský beton.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vyhraje Baník,tak ať se celá jedenáctka klidně postaví na brankovou čáru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli by z takového rozestavení dal Baník gól tak si ten titul zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SleZko? v MoravskosleZkém kraji?!

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

To je jak za Tittelbacha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

česká televize je banda naprostejch lemplů a ignorantů.to,co předvádějí s fotbalovejma přenosama z GL je na pováženou.ti lidi co dělaj ten přenos za to dostávaj prachy a přitom o tom nevědí vůbec nic.tohle kdybych předváděl v práci tak mě šéf nakope do prdele

Reagovat
justcall

nechápu toho Hohenedera furt na DM

Reagovat
smazaný uživatel

a kde bys ho jako chtěl vidět?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje tam vyborne,,v Derby tam byl nejlepsi hrac na place

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu postiženej, ale dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná sestava, trefil jsem se Snad bude i vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velka poklona Filipu Horkemu

Reagovat
smazaný uživatel

Díky! Přiznám se, že mezi druhou a třetí téměř utichlo veškeré dění, tak to bylo náročné..teď už si užívám poslední chvilky, kdy je relativní klid. Za chvilku zasednu k zápasu, a to už se nezastavím :-)

Reagovat
shitcool

Sestava Sparty: Kozáčik - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamić - Hoheneder - Sionko, Vacek, Kucka, Kadlec - Wilfried.

Tak to už je pěkně trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom trapnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevíš? nasadit to nejsilnější co jde je teďka hrozně trapný

Reagovat
domingo

Hm, Ostraváci jsou na stadionu a Rumuni to rozjížděj tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Fotbaloví fanoušci Sparty přijedou do Ostravy, jsou opilí, rvali by se a ničili na co přijdou, na Bazaly je musí doprovodit kordon policistů a pak na tom stadionu musí mít kolem sebe ploty a ještě k tomu celá PČR je ve střehu. Hokejoví fanoušci Sparty přijedou do Ostravy v poklidu, dojdou do ČEZ Arény, jsou střízliví, neagresivní, nemusí mít kolem sebe žádné ploty, normálně fandí a v klidu si i s některýma pokecáte.

Stejný oddíl a takový rozdíl mezi fanoušky jednotlivých odnoží... Nejde mi to do hlavy proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ve fotbale vznikl kult fanouškovství kde se čest klubu musí bránit vlastním tělem..

Já vím, zní to jako volovina, ale zeptej se zdejších Ostraváku..

Reagovat
honziss

Vím co myslíš, ten tvůj častý boj s větrnými mlýny pročítám každé kolo. Asi na tom bude něco pravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

no, řek bych, že stejnej rozdíl je mezi cestou Vítkovic a Baníku do Prahy

Reagovat
honziss

Je to tak samozřejmě, ale Vítkovice a Baník nejsou stejný oddíl. Tady by se to dalo jednoduše vysvětlit. K tomu tady mnoho těch co hodí na hokej, nechodí na fotbal a naopak.

Za to Sparta je Sparta a je jedno jestli hokejová, fotbalová, basketbalová anebo jiná. Hokej je holt asi kulturnější sport v téhle republice.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že hlavní rozdíl je opravdu mezi fotbalem a hokejem, jaks psal, protože pro fanouška baníku jsou jediná varianta v hokeji Vítkovice a naopak, jako u Sparty, pokud vím, tak AC a HC maj jiný majtele, ale je jasný, že se to bere, jako jeden celek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám.. V hokeji se tady neudělal takový divný "klubismus" jako je tomu ve fotbale. Porvat se sice hokejový fanoušci taky dokáží, ale není to tak, že by se scházeli před zápasem, rozbili si držku a na zápas kvůli zraněním ani nedorazit.. Je to paradox, protože hokej je agresivnější hra než fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

ono to bude celosvětově, všude se (hlavně dřív) chodívalo rozbít držku ,,fanouškum,, jinejch klubů, tohle u hokeje nikdy nebylo, nějak je celej v míň vyhrocený atmosféře

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle hokeji upřímně závidím..

Reagovat
smazaný uživatel

ono nejlíp je tohle vidět při výjezdech ( byl jsem jenom na pár ,,výjezdech,, po praze) jak je tam velká skupina co fandí a chce si ten fotbal užít a pak pár jedinců, u kterejch se člověk jenom diví, čeho jsou schopní a můžou pokazit docela dobrej zážitek. V hokeji je asi i v rámci kotle taková zdravější atmosféra, kde je opravdu hlavní fandění

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i v hokeji se lidi poperou.. V Berouně jsme se rvali především s Přerovákama, Písečákama a Kralupama.. Tam taky jezdí taková ta hovada, která se chtějí po zápase poprat..

Reagovat
honziss

Možná i to je důvod, proč mám hokej raději.

Reagovat
honziss

Paradox to trochu je. Ten rozdíl je ale fakt ohromný, když teď Vítkovice hrály čtvrtfinále se Spartou, tak jsem tam s pár Sparťanama normálně pokecal o přestávce, nikdo neměl žádný problém, nikdo neměl ani pomyšlení na to se bít nebo tak. Nemuseli být oddělení plotama ani ničím.

Představit si, že bych tohle měl zažít na fotbale je utopická. A ať mi nikdo nevykládá, že ty manévry dneska a vše kolem k fotbalu patří a bez toho se to neobejde.

Reagovat
smazaný uživatel

záleží na tom kam se dostaneš, i na fotbale najdeš lidi, který jsou schopni přenést, přes to, že fandíš jinýmu klubu a myslim, že jich je většina, pravda je, že na hokeji jsou takoví asi všichni. Ale je to opět o tý celkový atmosféře, protože když by se ke mně přiblížil Baníčák, tak bych se asi co nejrychleji dekoval pryč, u hokeje by to problém nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

No, já třeba byl na Derby se Slávistama několikrát.. Rozbít hubu mě snad ani nenapadlo, snad jen pár poznámek.. (ale to si myslím, že k tomu opravdu patří).. Ono je to dost o rozumové stránce toho či onoho jedince. Sparťani bývají taky hrozní hovada, to je jasný.. Ale atmosféra na Derby je povětšinou spíš taková "přátelská".. Maximálně se píská, nadává.. Ale potom jsou v hospodách normálně smíšeně..

U Baníku je to jiné, protože tam jsou oddělení od všech ostatních fanoušků, takže pro ně není přirozené vyrůstat přibližně se stejným počtem rivalů jako Baníkovců. Nehrají ve stejných klubech, nekamarádí se s nimi.. Navíc se mi zdá, že to tam je hodně ovlivněný Polákama, což jsou hovada, kteří by za vzor slušným lidem určitě stát neměli..

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosty souhlas,,A rekl bych ze pro ty Polaky je slovo hovado i dost slabe,,Ja nikdy nepochopim jak jsou tady mistni Banikovci cely pryc z bratrstvi s Polakama

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně bych se za ně styděl..

Reagovat
honziss

Tak pár poznámek, to je jasné že to k tomu patří, já se s těma Sparťanama taky špičkoval, ale jde mi o ten celkový obraz, jak jsem psal v tom prvním komentu. Hokejoví fanoušci přijedou v pohodě, nic neničí nejsou opilí atd. Přijedou fotbaloví a vidíš jak to vypadá, manévry jak kdyby přijel Obama.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.. Jak říkám, tohle je věc, kterou hokeji ohromně závidím..

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevím. Když si vzpomenu jak se u nás vždycky mlátili diváci na zápasech Přerov - Prostějov a nebo Přerov - Kroměříž, tak bych v tom žádnou kulturu nehledal.

Reagovat
honziss

Výjimka potvrzující pravidlo. K tomu nejde o nejvyšší ani o druhou nejvyšší soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že se kdysi fanoušci Přerova a Prostějova porvali aji na juniorském ženském volejbale, tak to možná surovostí hokeja nebude

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že občané dvou měst se asi nemaj moc v lásce co?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostějov se musí porážet aji kdyby to mělo být třeba v Lakrosu

Reagovat
skteel

přesně prostějov smrdí v hokeji snad každému jak to tak sleduju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň te mi ale mě příjde že děláte z komára velblouda .

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas o titul a to do pismene,,,,Navic o to hraji dva kluby s nejvetsi fanouskovskou zakladnou....Dva kluby ktere se nemuzou ani videt....Zda se ti to malo???Je to psane vyborne,super informace ne jen nejake obecne kecy,,,jak rikam poklona

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas,taky se přidávám

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám že je to špatně napsaný ale aby fotbal odpovídal aspoň z poloviny tomu jakým způsobem se tady prezentuje ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím,kdo tady prezentuje fotbal.Já tu vidím informace o příjezdu fanoušků Sparty,ohlasy hráčů,co se děje na stadionu a to nikde jinde nenajdu.Navíc hodnotit fotbal dřív,než vůbec začal,je trošku hloupé.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v první řadě mě zajímá fotbal a né to co dělá banda blbejch spartanskej ultras co si tam dou akorát rozbít hubu ... a to že hodnotím fotbal dřív než začne ?? sem zvyklej na to co český kluby předváděj tak vim co asi čekat ale to kdo měl pravdu si řeknem až po zápase .btw: nefandím ani jednomu z nich

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, podle mě zrovna jednou dobrá akce od redakce, a zes se najde někdo, komu se to nelíbí. Tak ať si to nečte

Reagovat
smazaný uživatel

tam bude víc lidí jak na finále Ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

podme SPARTA

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

Výborně Kozáčik .... fuj, to jsem si oddych.

Reagovat
Tomekcz

On to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

A.C.A.B.

Reagovat
smazaný uživatel

GÓÓÓÓÓL!!!!! Řepka je přece jen Ostravák...

Reagovat
smazaný uživatel

Řepa dneska bude rudej...

Kde je dvěstě sparťanů???

Reagovat
smazaný uživatel

"Sparťanský kotel čítá nyní jen několik hlav. Dle posledních informací Policie ČR neumožňuje několika stovkám sparťanských fans přístup na stadion a hromadně je zatýká. Dle slov ředitele komunikace ACS, Ondřeje Kasíka, bude klub po Policii žádat vysvětlení." Tuto informaci přinesl oficiální zápasový přenos na strákách sparta.cz

Reagovat
fantomas

Řepóun!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžou být Baníkovci na toho Řepku nasraní to nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by svojí nenávist ke spartě mohli prokázat bývalí slávisti a bylo by vystaráno..

Reagovat
smazaný uživatel

Však on to prokazuje celé jaro.. Posral zápas s Příbramí, Bolkou, Plzní a dneska hraje taky hrozně..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mluvím o Kozáčikovi...

Reagovat
centos

Po tom gólu se vyvolával.

Reagovat
Pipo123

Kozačik by mal byt jednotka dobre rozohráva a už ukázal že vie aj chytať

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej tlak, jestli vydrží, tak tam něco padne

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme kvalitativně lepší.. Ale ty hrozný hrubice vzadu, to je příšerný...

Reagovat
smazaný uživatel

tj, Brabec se dneska špatně vyspal, ani Pamič nehraje bůhví co, Hoheneder to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec hraje pořád stejně blbě.. On má zápasy, které se mu povedou, ale konstantně hraje špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda

Kúcovi by tam mohlo něco spadnout. BONY, podle mě, zase o ničem, ale jestli dá góla, tak budu rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Omluva Bonymu, druhý poločas začal konečně hrát a hrál výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád tomu chybí ty góly a přihrávky..

Reagovat
smazaný uživatel

když to ten hráč nemá, tak to prostě nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Damková-jednoznačně nejlepší rozhodčí u nás. Nechává hře spád. nepíská takový ty rádoby fauly..kdy se hráči sotva sebe dotknou...tady je moc tendence filmovat a Damková takový kktiny nepíská..fotbal neni balet a to by si hráči měli uvědomovat...tenhle zápas má díky jejímu přístupu neskutečnej náboj a spád...takovýmhle stylem kdyby se k tomu stavěli všichni rozhodčí..tak má tahle liga dávno jinou atmosféru a úroveň...ale ty přizdishrači radši alibisticky pískaj,když si hráč zakopne o vlastní tkaničky...fuuuj ostatním rozhodčím...dobře ty damková

Reagovat
smazaný uživatel

a jaKO jediná se nebojí dát Řepkovi kartu.. ne jako ten pitschus v utkání se Slavii..kde to bylo totálně uplně bez míče a skoro na červenou

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem koukal, tak sparťani nebyli až tak strašní... Podle videa na novinkách... Škoda, že tam dávají záběry, kde se nic neděje a ne záběry, kde o něco jde... Ty videa jsou o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se mi ten mač líbí. Je to bojovné. Plné napadání a pohybu. Nic moc pro fajnšmekry, ale jako odbočka od Primery to jde

Jinak se mi zatím vcelku líbí, jaký tlak si dokáže Sparta venku vytvořit. Pokud takhle bude hrát dál, tak minimálně vyrovná.

Baník je pro mě dost zklamáním. Hrají doma před vyprodaným hledištěm a nemálokrát se vschopí jen na bezcílný odkop .

Můj tip je 1:1 nebo 2:2

Reagovat
Ligter

GOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooool.

Vašek Kadléééééééééééééééééc

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Niki a luxusně Kadlec

Reagovat
C0br

Vencaaaa, zase jako starej mazak.

Reagovat
smazaný uživatel

A Venca Kadlec lejaléé lejalééé lej a lé lé lé...

Reagovat
smazaný uživatel

A dáme ještě druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Baník nevzchopí, tak tomu nic nezabrání (teda snad kromě Řepkovi druhé žluté)

Reagovat
Tomekcz

Tohle mohl banik cekat kdyz jenom brani, meli by zas zacit hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Když to jde, tak domácí hrát umí. Ale ten herní výpadek od 15té do 50té minuty je pro mě nepochopitelný

Reagovat
fantomas

Co to je za demenci, nepustit na stadion kompletní kotel soupeře? Dyt ten zápas nemůže mít žádnej náboj, ne?

Reagovat
centos

To samé co s váma..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se mi dnes líbí Kozáčik. Měl jsem z jeho výkonu strach, ale kromě toho zaváhání, které ale bylo z větší části zaviněno Řepkou, při gólu je jistý. A to měl i několik dost těžkých odkopů

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď (pro mě) zase úplně nepochopitelně přestala hrát Sparta. Do prdele to je tak těžký hrát na výhru? Kor dneska, kdy Baník na poražení je

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Pamičova strana se mi nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

No a ještě - Damková ten souboj víceméně zvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony to zabil. Bylo to 3 na jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

Vackovi tleskám. Výborný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Dáše se asi chtělo na záchod...

Reagovat
Ligter

Ale jo, poměrně pěkný zápas. Snažím se to nevnímat jako Sparťan, ale byli jsme o malý kousek lepší, což je nám kulový platný. Tlak docela slušný, jen škoda, že takový Bony neřešil občas tu akci líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Super vykon od nas,,,,Myslim ze jsme ukazali vsem tem dementum a pochybovacum ze sila muzstva u nas je velka A to jak Venca resi golove situace, smekam, minuly tyden na Strizkove a ted,,,,Proste Venco smekam pred tebou,roste z tebe nas novy Horst

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jakubisko

dávám mu půl roku, než ho střelej někam do Vladivostoku nebo Kayserisporu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi tezko Paska sam rekl ze Kadlec je specialni projekt se kterym nespecha a neproda ho do takovych klubu jak rikas

Reagovat
smazaný uživatel

Hoheneder

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapením zápasu byla předvedená hra, kdy Sparta Baník přehrála, ale nedokázala ten vítěznej kus uhrát, tak si výhru nezaslouží. Nejlepší na trávníku Bony, Vacek, Kušnír. Na druhé straně asi stoperská dvojice, která asi jako jediná v Baníku proti Spartě obstála.

Reagovat
stas87

skoda ze banik nevyhral....remiza spravodliva len bolf najslabsi hrac baniku dneska

Reagovat
smazaný uživatel

no... no... ale jo, dá se. :) ACS ještě ty body ztratí...

Damková výborná

Reagovat
Radar

pro Řepku, Tome díky za gól ale aj tak si kokot, posereš příjmutí balonu a zjebeš za to Kozáčika

na to že je prý sparťanů nejvíce, jsou pro mě na české fans scéně NULY

pro připitého Krleše

pro Jarouše a centose - fajni lidi

pro trevora za neumění cvakání jízdenek

pro baník !!!

Reagovat
centos

Jsem zvědavý, jestli si to krleš bude pamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

A je v pohodě, nebo je takovy jaky se tu prezentuje

Reagovat
Radar

JE v poho

Reagovat
centos

Jo, přesně tak jsem si ho představoval :)

Reagovat
JarousFCB

pro Krleše, bo jeho kšiltovka ani zdaleka nenaplnila mé očekávání.

Reagovat
Radar

No, u mě obstál, objevil jsem ho

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, vidlák vyjel do velkoměsta, myšleno trevor a Cukrouška jste neviděli?

Reagovat
Radar

Ni.

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pi

Reagovat
JarousFCB

Pro Jarouše... hodně v klidu týpek

Reagovat
centos

Reagovat
JarousFCB

Jinak jsem rád, že jsem vás poznal :-) valím chrápat, bo zítra vstávám ve 4:00 abych se do toho Jeseníka nějak dostal...

Reagovat
miguel bain

Atmosféra na náměstí, pochod i atmosféra na stadionu super.

Zápas - hlavně druhý poločas dost nudný.

Zpráva pro autora: Sundej si ty rudé trenky a začni novinařit nestranně. Jinak slušná práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem byl nestranný? Že jsem přinesl reakce jen ze Sparty? To by holenku musely na fcb.cz nějaké být...

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že takhle by se měly zmapovat aj další šlágry posledních tří kol, z 28. kola se nabízí zápas Brno-Střížkov - vyprodaný stadion, 2500 hostů v sektoře, atmosféra jak v Anglii a na hřišti nejlepší hráči, běhající po našich trávnících

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu, ne. To jako že bych stál u trolejbusu a každýho se ptal, jestli nejede na Srbskou na fotbal ? Tak to ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže si dělám srandu, jestlis to nepoznal, tak fakt nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pochopil. S toho se snad nic jinýho než sranda udělat nedá. Snad ještě těch 2500 diváků. Střížkov angažoval větší kapelu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pražský filharmonický orchestr

Reagovat
smazaný uživatel

Bambini di Praga

Reagovat
fantomas

To sedí spíš na sparťany.

Reagovat
smazaný uživatel

Kašli na ně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, když vy tam máte naprosto debilní lístky, zlatá Praha v tomhleto, nechtěl sem, aby zas na mě čuměla celá tramvaj

Jinak onlajn super nápad

Pochod byl výbornej, tolik lidí sem ani neočekával. A krleš byl slušně najebaný Mno nic kluci, za tejden znova v Ově na Bolce

Reagovat
Radar

To bych možná dal i tu stodolu

Reagovat
smazaný uživatel

takže zajdem zas na pijo?

Reagovat
Radar

No kurde, dlužím ti piva

Reagovat
smazaný uživatel

to ano :))

Reagovat
centos

Na kolik vyšel ten tuplák?

Reagovat
Radar

52 myslím a to i za Jarouše

Reagovat
centos

Jak i za? :)

Reagovat
smazaný uživatel

bo ta frajerka to namarkovala dohromady a jak sme pospíchali na pochod, tak sem to zaplatil dohromady

Reagovat
Radar

No bo jsem prohrál sázku takže 2x52

Reagovat
smazaný uživatel

bo si amatér sem ti to taky říkal, že to není pravda :)

Reagovat
Radar

Vyjímečně jste měli pravdu Prostě omyl

Reagovat
centos

Jo tak, to už jde mimo mě.

Reagovat
smazaný uživatel

se hádali ohledně registrace do dikuzích na novinkách

Reagovat
centos

Přes poštu! Co jsem vyhrál? Pivo nechcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráls Radara, jeho nauč, co a jak na registraci

Reagovat
Radar

Bohužel jsi byl preventivně diskvalifikován, smůla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele