Evropské kluby nahání Takaharu

04.12.2002, 18:33
Aktuality
Několik evropských klubů včetně Stuttgartu, Hamburku a Monaka je připraveno vstoupit do závodu o japonského útočníka Naohira Takaharu. Nejvíce se o něj minulý týden zajímal Feyenoord, Takahara ale s přesunem do Evropy váhá.

Poté, co mu před dvěma lety nevyšlo angažmá v Boca Juniors, je hráč a jeho agent připraven pečlivě vybrat klub, do kterého přestoupí. Takahara se nejvíce těšil na mistrovství světa, kde se chtěl ukázat a přilákat pozornost evropských klubů. Jeho plány ale zhatila plicní infekce a bylo po nadějích. Třiadvacetiletý útočník se mohl spokojit jen s angažmá v domácí J-League, kde hrál za klub Iwata Jubilo. V Jubilu se stal nejlepším střelcem a svými výkony se podle novinářů může stát nejlepším hráčem J-League. Nicméně prezident Jubila, Takanori Matsuzaki, odmítl stanovit cenu za Takaharu. "My jsme začali jednat s hráčem o nové smlouvě, a tak je předčasné mluvit o ceně, za kterou Naohira odejde," říká Matsuzaki. Podle odborníků je cena za hráče asi dva milóny liber.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele