Evropská liga - souhrn prvních čtvrtfinálových zápasů

07.04.2011, 23:00, aktualizováno 07.04.2011, 23:00
Komentáře a souhrny
K ryze pyrenejskému semifinále se schyluje v Evropské lize, kde dominují tři kluby z Portugalska a jeden španělský celek. Jednou nohou mezi posledními čtyřmi jsou Villarreal a Porto, které vyhrály nad Twente respektive Spartakem Moskva 5:1. Jenom o jednu branku méně dala Benfica nizozemskému PSV Eindhoven, nadějnou remízu z Kyjeva pak veze Braga...

FC Porto - Spartak Moskva 5:1

07.04.2011 21:05

Góly: 37. Falcao, 65. Silvestre Varela, 70. Dmitrij Kombarov (vl.), 84. Falcao, 90. Falcao - 71. Kirill Kombarov

Porto na domácí půdě rozprášilo Spartak Moskva 5:1 a prakticky si tak zajistilo postup do semifinále Evropské ligy. Na pohodlné výhře se nejvíce podílel útočník Falcao, který zaznamenal hned tři branky, na další gól navíc přihrál. I přes pět obdržených branek odehrál skvělý zápas stoper Spartaku Marek Suchý.

Porto bylo lepším týmem, a tam zvítězilo zaslouženě, rozdíl ve skóre je však zřejmě až příliš veliký. V samotném úvodu utkání totiž byli hosté z Moskvy lepší a vypracovali si i první velkou šanci, jenže Welliton nedal. Domácí se snažili své útoky táhnout převážně před pravou stranu, kde však perfektně Hulka bránil Makejev a nepouštěl největší hvězdu soupeře do nebezpečných situací.

A tak to svěřenci kouče Boase museli zkusit po straně levé a tato snaha přinesla ovoce. Na nádherný prudký centr Alvara Pereiry si totiž naskočil Falcao a i přesto, že byl v těžké pozici, dokázal chladnokrevně skórovat. Hosté se snažili odpovědět dalekonosnými ranami Alexe, Helton si však poradil a do kabin se tak šlo za nejtěsnějšího vedení Porta.

V padesáté třetí minutě se ke své jediné střele zápasu probojoval Marek Suchý, jeho hlavička ale neskončila mezi třemi tyčemi. Přesně po hodině hry dostali domácí možnost rozehrávat standardní situaci z výhodné pozice pro leváka, k míči se tedy automaticky postavil Hulk, jeho nádherná technická střela však trefila pouze břevno! Již o pět minut později se ale domácí dočkali podruhé, Fucileho přetažený centr krásně zpracoval Falcao hrudí přesně pro Varelu, který si nelámal hlavu a prudkou ranou skóroval.

To nebylo rozhodně všechno, již o dalších pět minut později odcentroval od rohového praporku Moutinho, na jeho krásný míč si naskočil stoper Maicon a s přispěním tečí gólmana Dikana a obránce Kirilla Kombarova zvýšil již na 3:0. Na tento gól dokázal Spartak bleskově odpovědět, střídající Dzjuba si všiml na pravé straně úplně volného Kyrilla Kombarova a ten se tváří v tvář Heltonovi nemýlil.

Ten pak zachránil Porto od problémů, když vyrazil obrovskou šanci Alexe. Potřebné oživení hry domácích přinesli střídající Rodriguezové. James nádherně z voleje nahrával Falcaovi, ten však v obrovské šanci špatně zpracoval a o gól se připravil. A druhý Rodriguez, Cristian, pět minut před koncem z levé strany krásně odcentroval mezi hostující obránce na Falcaa, který z první prostřelil Dikana. V osmaosmdesáté minutě přišla smutná chvíle pro Marka Suchého, ten totiž za "faul" na Falcaa uviděl žlutou kartu a přijde tak o odvetu v Moskvě.

Nejlepší hráč zápasu Falcao pak v nastaveném čase dokonal hattrick, když si naskočil na Belluschiho centr z volného přímého kopu a uzavřel skóre na konečných 5:1 pro Porto.

Více informací k zápasu

SL Benfica - PSV Eindhoven 4:1

07.04.2011 21:05

Góly: 37. Pablo Aimar, 45. Eduardo Salvio, 52. Eduardo Salvio, 90+4. Javier Saviola - 80. Zakaria Labyad

Byl to vskutku velmi černý den pro holandský fotbal. PSV proti Benfice vyhořelo na konci úvodní půle a na začátku druhého dějství, navíc inkasovalo ve čtvrté minutě nastavení. Po prohře v lize s Twente tak nezvládlo druhý důležitý duel a výsledek 1:4 dává vskutku jen minimální naděje na postup do semifinále Evropské ligy.

Přitom domácí se dostali do vedení až v 37. minutě, kdy skóroval Pablo Aimar. Hosty hodně položila na zem druhá trefa, kterou vsítil Eduardo Salvio přesně v poslední minutě první půle. A třetí branka opět z jeho kopačky se zdála být definitivní jistotou. Ovšem hosté vykřesali jiskřičku naděje deset minut před koncem, výsledek 1:3 už přeci jen nevypadal tak hrozivě. Nicméně poté úřadoval Javier Saviola a velmi přiblížil Benficu k vysněnému postupu.

První branku dala Benfica přeci jen trochu se štěstím. Na levé straně dostal skvělou kolmici Nicolas Gaitan a poté poslal přihrávku do vápna. Tam z první promáchl Oscar Rene Cardozo, jenže nechal balón za sebou, kde se do něj opřel právě Aimar a otevřel stav utkání. Za dalších osm minut lovil gólman Andreas Isaksson balón ze sítě podruhé. Po chybě Orlando Engelaara se dostal do vápna Fabio Coentrao a poslal rychlou přízemní přihrávku do vápna, kde jí uklidil do branky Salvio.

V 52. minutě po změně stran předvedl stejný hráč krásnou individuální akci. Dostal totiž na pravý kraj vápna nahrávku a obelstil hned tři protihráče soupeře, poté zamířil z vápna přímo k tyči do dolního rohu. Obrana PSV opět hořela. Nicméně svěřenci kouče Freda Ruttena se dočkali v 80. minutě, kdy dostal perfektní kolmici na hranici ofsajdu Jermain Lens. Ten poté poslal přihrávku do pokutového území a gólman Roberto jí vyrazil jen před sebe.

Do prázdné branky pak nikým neatakován neměl problém skórovat střídající Zakaria Labyad, který pobyl na hřišti pouhé dvě minuty a švédského kanonýra Marcuse Berga zastoupil dokonale. Jenže když se duel chýlil ke konci, úřadoval Saviola. Nádhernou kolmou přihrávku do vápna na hranici ofsajdu dostal Paez Pereira, patičkou se zbavil obránce a krátkou nahrávkou předal balón Saviolovi, který se efektivně otočil a poslal míč přímo do levého horního rohu - 4:1.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - FC Twente 5:1

07.04.2011 21:05

Góly: 22. Carlos Marchena, 43. Borja Valero, 45. Nilmar, 55. Giuseppe Rossi, 80. Nilmar - 90. Marc Janko

Villarreal nakročil do semifinále Evropské ligy, Twente totiž v úvodním utkání čtvrtfinále přehrál jednoznačným výsledkem 5:1. Hosté dokázali vstřelit branku až v závěru, kdy prohrávali o pět gólů.

Twente nenavázalo na poslední dobrý výsledek z ligy, ani na minulá dvě zvládnutá úvodní klání z Evropské ligy. Jinak skvěle organizovaná obrana, naprosto precizní v osobních soubojích, vyhořela a po prvním poločase bylo jasné, že se na stánku španělského celku urodí velký debakl.

Holandský celek by k postupu musel doma vsítit minimálně čtyři branky a tak zkušený celek, jako je Villareal, si asi nenechá postup mezi nejlepší čtyřku ujít. Twente inkasovalo už v polovině úvodního dějství, největší kolaps si ovšem prožilo stejně jako konkurenční PSV Eindhoven těsně před pauzou a po pauze. Během dvou minut v závěru prvního poločasu totiž domácí vedli už 3:0, v 55. minutě zvýšili dokonce na 4:0 a bylo rozhodnuto.

Vedoucí trefu zařídil zkušený bek Carlos Marchena. Po rohovém kopu Borja Valery prodlužoval hlavičkou na bližší tyči Jose Manuel Catala a Marchena vyskočil nejvýše, pohodlně uklidil balón do sítě. O dvacet minut později si vyměnili balón Giuseppe Rossi se Santim Cazorlou a právě Cazorla poslal krásnou přízemní přihrávku za obranu, kde se jí zmocnil unikající Valero. Ten pronikl až do vápna a nikým neatakován zamířil pod nohu gólmana Nikolaje Mihajlova - 2:0.

Z další dvě minuty přidal v nastaveném čase úvodního dějství třetí trefu opět někdo úplně jiný. Tato branka byla pro hosty hodně nešťastná. Po autovém vhazování přizvedl nechtěně hlavou do pokutového území bek Twente Peter Wisgerhof přímo na hlavu Nilmara a ten zblízka nikým nehlídán rozvlnil bez problémů sít. Po deseti minutách hry v druhém dějství dostal pas od půlky Rossi a doběhl až před hranicí vápna, kde fantasticky dloubnul do míče a ten skončil přímo v levém horním rohu - 4:0.

Poté se gólové hody na chvíli uklidnili, nicméně deset minut před závěrečným hvizdem přidal lisabonský celek pověstný pátý gól. Rossi vymyslel přihrávku nakrátko před hranicí vápna na Nilmara, kterému se balón posadil přímo na pravačku a propálil všechno před sebou. Cennou útěchy byla pro Twente alespoň jedna vstřelená branka, kdy se na pravém kraji pokutového území obtočil kapitán Wisgerhof kolem Brunoa a poslal měkoučký centr na hlavu Marca Janka, kde rakouský ostrostřelec uklidil balón hlavou přímo k tyči - 5:1.

Více informací k zápasu

Dynamo Kyjev - SC Braga 1:1

07.04.2011 21:05

Góly: 6. Andrij Jarmolenko - 13. Oleh Husjev (vl.)

Výsledek utkání mezi Dynamem Kyjev a Bragou se zrodil už v první čtvrthodině hry. V šesté minutě se totiž trefil domácí Jarmolenko, o sedm minut později však bylo vyrovnáno. Vlastní gól si vstřelil kyjevský Husjev.

Poté už diváci branku neviděli. Akorát po hodině hry na sebe upozornil červenou kartou domácí Ševčenko.

V šesté minutě našel Husjev přesným centrem Jarmolenka, který střelou z deseti metrů poslal Kyjev do vedení. To však netrvalo dlouho, už ve 14. minutě se skóre vyrovnalo. Centrovaný míč si do vlastní branky srazil Husjev - 1:1.

Jarmolenko mohl po dvaceti minutách hry vrátit domácím vedení, ale z šesti metrů nedokázal trefit branku. Svůj vlastní gól mohl těsně před poločasem vymazat Husjev, ale jeho střele stál v cestě gólman Bragy Arthur.

Velmi nepovedený zápas sehrála bývalá evropská hvězda se jménem Andrej Ševčenko. Ten se na hřišti objevil po změně stran, ale už v 61. minutě mířil do sprch. Během patnáctiminutového pobytu na hřišti totiž dostal první žlutou kartu za faul, tu druhou pak za zakopnutí míče po odpískání. Ševčenko vstřelil gól, předtím ale pomezní sudí signalizoval ofsajd, který byl odpískán. Hvizd však Ševčenko údajně neslyšel. Bývalá superstar tak svým rychlým vyloučení napodobila Crouche z úterního zápasu Real - Tottenham.

To bylo také poslední vzrušení, které čtvrteční utkání přineslo. Zbývající půlhodina toho už moc neukázala a oba soupeři se tak rozešli remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (179)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Falcao

Reagovat
alcantara

pyrenejske semifinale vobec neznie zle

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal, Porto

Reagovat
Azza

Reagovat
fantomas

Tak tradičně budu dál držet palce Villarrealu, i když v tomhle dvojzápase obligátně přeju Nizozemcům. PSV a Spartak velký zklamání. Celkový vítězství mi jinak nebude vadit ani u Porta, jinak spokojenej nebudu (stejně jako nejspíš v případě LM).

Reagovat
Godwinson

Villareal mě musí potěšit.

Reagovat
smazaný uživatel

To Porto je neskutečnej válec

Reagovat
smazaný uživatel

...sledoval som to len chvilu, ale Porto si ma uplne ziskalo, pekne to hrali. To Mourinhovo Porto som rad nemal, ale toto je uplne ina kava

FC Porto

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
One-Real

Nechci nic řikat, ale Pyrenejci zbytku světa tenhle tejden solidně naklepali půlky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když hraje fotbal jižanský odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nic rikat ale za Porto , Benficu a asi Bragu(u ty nevim jiste) moc Pyrenejcu nehraje to jeden Jihoamerican vedle druhyho .

Reagovat
Tomanatura

Nejlepší fotbalisti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je samozrejme , uz se nemuzu dockat Copy .

Reagovat
smazaný uživatel

Těm portugalcům se dá jenom závidět a klanět. Obyvatel majou jak my, ekonomiku majou snad ještě horší, ale fotbal dělat umíjou, jak repre, tak ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

To uměli vždycky ....

Reagovat
smazaný uživatel

To uměli vždycky ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka :) Rossi nádherný gólik.

Reagovat
božský John

Falcao je sice kurva, že dal Spartraku tolik golů, ale musim uznat,že je fakt dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že fandíš Lokomotivu.

Reagovat
božský John

Mam zakázáno přát i jinejm ruskejm týmům v Evropě ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trochu OT... http://vimeo.com/21504557

Reagovat
madridcan

Trosku OT-musim sa pochvalit: Moje rodne mesto je majstrom Slovenska v hokeji.HC KOŠICE!!!!

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace.

Ale neodpustím si - je vidět, kde jsou prachy

Reagovat
madridcan

nechapem-rozved to trosku

Reagovat
smazaný uživatel

Že se v Košicích do hokeje cpou peníze.

Ale mě to neva. Já jsem vždy Košicím fandil. Jak ve fotbale, tak v hokeji.

Reagovat
madridcan

magistrat podporoval aj MFK,ale viac-menej si zato fanusikovia mozu sami kedze viac sa robil bordel ako hral futbal...

Reagovat
Shevchenko

Nemají/neměli nějakou držbu se Spartou?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nema zadnou druzbu.

Reagovat
smazaný uživatel

hokejové? Nevím o nic. Fotbalové měly stejné majitele.

Reagovat
Shevchenko

Fotbal myslím.

Reagovat
madridcan

ano aj maju

Reagovat
j_mrazik

Asi narážíš na tu kulišárnu s Nedvědem.

Reagovat
alcantara

nj, v kosiciach zazil skvelu etapu svojej kariery

Reagovat
j_mrazik

Jasně, každý léto nám o tom ve Skalný v hospodě vypráví.

Reagovat
alcantara
Reagovat
j_mrazik

Já vim. Netrefil jsem smajík.

Reagovat
Shevchenko

Tím narážíš i na český hokej, co?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jen na to, že prostě maj Košice za sebou US Steel.

Reagovat
madridcan

a Slovan zvaz

Reagovat
alcantara

Reagovat
madridcan

netrp nejak tym Ja som len tak podotkol,ze sme vyhrali.Mna hokej velmi nezaujima,ale som rad,ze sme vyhrali a Bratislava bude chciet zrusit ligu kvoli vychodnarskemu finale Steel Arena cca 4 km odomna,ale nie a nie sa tam dotrieskat,proste ma hokej nejak nebavi a MS asi tiez pojdu pomimo mna

Reagovat
alcantara

ach, tie vase vecne krivdy. Ak by som byval 4km od nepelu, tak by som asi chodil na kazdy zapas, hokej ako najrychlejsia kolektivna hra ma mnohe do seba, si divny

Reagovat
madridcan

proste hokej rad podavam...Viem ako som sa tesil ked som bol maly alebo mensi,ked Bicek priniesol Stanley Cup a to je tak jediny stym s oslavami a s hokejom.Ked ist do steelky,tak na nejaku akciu hej hej som divny a idem spat.Skor som tu chcel pokecat o vztahu Sparta-KE a fanse,ale nejak sa ta tema umrtvila,tak kaslat nato

Reagovat
alcantara

v tom ti nepomozem, sparta a kosice ma zaujimaju ako vlanajsi sneh

Reagovat
madridcan

ved to bol len taky povzdych nemiereny na teba...tak tak,staraj sa pekne o svoj Slovan a ich dokopavanie k titulu Dufam,ze Roman S byva v nejakej luxusnej casti Bratislavy

Reagovat
alcantara

inak volam sa Tomas, uz minule som to Ti to tu pisal, takze so ziadnym romanom na mna nechod.

akurat pozeram, ze ste zvladli 5. zapas s valenciou opovazte sa v v Palau vyhrat

Reagovat
madridcan

Po prve-Citas mi myslienky?Prave som to dal ako novy prispevok

Po druhe-Romas S a.k.a Roman Slyško

Reagovat
alcantara

nikto nemoze za to, ze zilincania vo svojem malosti si riesia komplexy krcmovym stylom slysko to povedal jasne, pocas jeho rozhodovania vyhrala zilina cca 90%zapasov, ale ked maju napriek tomu neustale pocit krivdy, to je iba ich problem

Reagovat
madridcan

kolko z toho bolo proti Slovanu?V akej casti sezony?A co mali znamenat tie Strbove obvinenia a Slyskova gestikulacia cez zapas?

Reagovat
alcantara

pred dvoma rokmi napriklad zilina so slyskom na ciare uhrala domace vitazstvo, takze to take horuce urcite nebude, vsak Obvinenia dava pravdepodobne na sud, nech rozhodne.

O gestikulaciach pocas zapasu neviem, nebol som tam.

Reagovat
madridcan

bolo to v novinach o tom ako vyplazoval jazyk a obhajuje tym,ze si oblizoval pery.A aky to bol zapas?Nejaky co mal Slovan moznost hrat o titul?

Reagovat
alcantara

http://www.eurofotbal.cz/corgon-liga/2009-2010/reportaz/msk-zilina-slovan-bratislava-186679/

minula sezona, slovan hral urcite o titul. S tym jazykom to snad nemyslis vazne

Reagovat
madridcan

Zilincania sa zbehli k nemu a zacali sa unho stazovat a on si vtedy zacne oblizovat pery?

Reagovat
alcantara

mas dokaz?

Reagovat
madridcan
Reagovat
madridcan

mimochodom asi ani nemusis,kedze asi viem si predstavit tvoju reakciu ked uvidis nazov dennika z ktoreo ta stranka je ALe aj clanok je zaujimavy a tusim,ze som to cital aj inde,dakde na FB to daval este niekto,ale niesom si isty,tak diskutujme k tomu tu teda...

Reagovat
alcantara

novy cas, to je mienkotvorny dennik lekar by sa znizil k vyplazovaniu jazyka, prepac,ale toto je prilis

Reagovat
vodka

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpusťte to a dejte peníze MFK.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

im bude treba az od dlasieho rocnika, momentalne ziju z milinkovica

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo já vím Bohužel je to škoda nezaslouží si to stejně jako Petržalka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo já vím Bohužel je to škoda nezaslouží si to stejně jako Petržalka.

Reagovat
madridcan

MFK uz tu asi zazvonil umieracik

Reagovat
Filipow

V Luníku to prostě uměj.

Reagovat
mickey mouse

Porto úžasný výkon, ale tohle na Ponorky stačit nebude

Reagovat
Filipow

Oba vyhráli 5:1 z toho mi vyplývá, že zápas skončí 6:.

Reagovat
FC Porto FC

nedělej ze žlutáků Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

teda musim rict ze braga s dynamem :Dzklamali kdyz vidim to skore :D ty vole to byly golove dobre zapasy:) skvely

Reagovat
j_mrazik

Ševa jak van Persie... jak přes kopírák.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, jestli bude taky trenér Dynama týden brečet jako jeden zloděj dětí a jeho věrný následovník ekoterorista.

Reagovat
j_mrazik

Poslouchal jsi Karocha ve studiu. V tom, že je to necitlivý zásah do utkání, mu dávám za pravdu. Ale je to v pravidlech, všichni to ví. Je to kravina a můžeme se tomu jenom smát.

Reagovat
Shevchenko

Karoch je borec.

Reagovat
j_mrazik

Jeho tam vidím vždycky rád. A co on vlastně dělá? Trenér?

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
j_mrazik

Páni, založil Zemi pohádek a hrál za Slávii. Sbírá kladné body, kde to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

je parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Já s tím souhlasím. Je to hrozně necitlivé rozhodnutí. Nicméně prostě je.

Reagovat
j_mrazik

Je a hotovo. Říkám: Oba dva jsou to pitomci, van Persie větší. Ševu mám rád ještě z AC, zabiják.

Reagovat
Xavi

Nechápu, jak můžete říkat, že je to necitlivé rozhodnutí. Mně teda hlavně první co napadne, je, že ten hráč je totální idiot.

Reagovat
j_mrazik

Když vezmeš, jaká je to banalita, tak ten dopad na mužstvo je velký. Kdyby někoho 2x krát přejel, tak neřekneš nic. Kdyby 2x simuloval tak taky, ale tohle je jenom zdržování..

Reagovat
Xavi

Však jo, tím spíš je u mě ten hráč... Tohle mně prostě hrozně vadí, když někdo hraje po odpískání, na to jsem vyloženě alergický. Třeba když padne gól a golman hned první co udělá, vezme balon a brání, aby se rychleji rozehrálo, to je vyloženě na facku.

Nebo je jasný a odpískaný faul a ten co fauloval, hned vezme balón a když si třeba útočník pro něj jde, tak je ještě schopný se chovat agresivně, tohle mně fakt vytáčí. To samé střely po odpískání, v hokeji by tě zmalovali, že tě doma nepoznají. Je jen dobře, že za to jsou karty.

Reagovat
j_mrazik

Naprostý souhlas, i když to možná tak nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, že je ten hráč idiot, ale necitlivé je to taky. Srovnej to třeba se sundáním dresu po gólu. Co z toho ten hráč má? A přece se to dělá, ač to pravidla zakazují. Karta za to je taky hrozná blbost, ale od těch hráčů je to blbost taky.

Reagovat
Xavi

Viz výše.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč by to měla být blbost? Vždyť je to jen zdržování hry, které pomáhá týmům, které nechtějí hrát. Kdysi jsem četl rozhovor s rozhodčími a ti se vyjadřovali, že dokážou poznat, jestli to hráč mohl přeslechnout, nebo schválně zakopnul míč. Já jim v tomto věřím, je to na jejich rozhodnutí a na tom, jaký metr zápasu určí.

Reagovat
smazaný uživatel

Porto - Villareal to bude předčasné finále

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Peršan má kamaráda.

Akorát teda Ševa nehrál v tom mači jako čuně.

Reagovat
Kily

za patnáct minut se toho moc stihnout nedá

Reagovat
j_mrazik

Ale tak zapsal se výrazně. To mu upřít nemůžeme.

Reagovat
Kily

já bych mu nedával tu první žlutou, kromě reakce hráče Bragy na tom nic hrozného nebylo

Reagovat
j_mrazik

Taky jsem měl pocit, že tomu sakra hodně přidal. Ta portugalská plážová liga (v televizi to tak vypadá ) je holt asi měkčí a takoví víc "umělecká".

Reagovat
smazaný uživatel

parádní pohárovej týden, tolik golů v týhle fázi LM nebo EL asi nepamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas předvedlo Porto... S Villarrealem to bude předčasné finále. Ale ten Coentrao, někdo by mohl Mourinha přemluvit...

Reagovat
Kily

Marcelo už přestává vyhovovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradník jako myslím... Ale Mourinho ho nechce nebo nechtěl....

Reagovat
Tomanatura

Jednoho z nejlepších levých obránců na světě na lavičku?

Reagovat
alcantara

a preco radsej nie niekoto typu capdevila,narozdiel od mnohomilionoveho hraca, ktory by mohol zacat vyvadzat po tom, ako by travil cas na lavicke.

Reagovat
Kily

tohle by nedělalo dobrotu, zbytečný přepych i na Real

Reagovat
Shevchenko

Jsi nějaký rozežraný.

Reagovat
alcantara

marcelo?

Reagovat
j_mrazik

Marcelo se hodně zlepšil, to vám nestačí?

Reagovat
Kokesh

Na hovno, ať táhne do Bayernu.

Reagovat
Stiksxx

Berg Balazs, Isaksso, Lens

Reagovat
Kily

kdo se vyzná v ukrajinském fotbalu, jaký stadion má Dynamo? Já si pamatuju, že LM dřív hrávalo na stadionu s kapacitou, která pomalu atakovala sto tisíc, což rozhodně nebyl dnešní případ, protože i když tam byl název stadion Valerije Lobanovského, tak to velikostí vypadalo asi jako pardubické plochodrážní závodiště

Reagovat
smazaný uživatel

ten stotisicovej je v rekonstrukci a pripravuje se na euro a bude mit kapacitu 60 tis , a ten na kterym hrajou ma kapacitu tusim okolo 17-18 tis

Reagovat
Kily

díky moc

btw. to jsem ani netušil, že se s tou kapacitou trefím až takhle

Reagovat
smazaný uživatel

ten stadión bude na 77 tisíc ne na 60

Reagovat
smazaný uživatel

OLYMPIC STADIUM, KYIV

Club: None

Address: 55 Velyka Vasylkivska street, Kyiv

UEFA EURO 2012 capacity: 60,000

Reagovat
smazaný uživatel

akorat to asi bude tim ze asi budou muset kvuli bezpecnosti byt i volny mista ... tak by to mozna i sedelo ... ale 17 tis je docela velkej rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

hochu to máš ale fakt blbou informací

Reagovat
Shevchenko

To je neskutečné, v evropských pohárech z 8 zápasů o něco půjde jen ve dvou. Ale snad to Dynamo ještě dá, první poločas je solidně mačkali. Aspoň je jisté, že to bude na ČT. Jinak Ševa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na rozdil od LM jsou tyto vysledky uz o fous lepsi , jen ta Braga by se mi v pripadnem semifinale moc nelibila , ale to ani Dynamo tohle je takova slabsi dvojice .

Jinak u Porta neuveritelne jak to ti hraci z lavicky rozhybali maj opravdu siroky kadr , skoda ze nehrajou LM myslim ze by pozlobili temer kazdeho .

Reagovat
madridcan

zaujimava fotka- Akoby mu rit isiel lizat Kazdopadne take jednoznacne stvrfinalove zapasy v Europe cakal len malokto si myslim

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kokesh

Sleduje někdo Benficu podrobněji? Zajímalo by mě, jak je na tom Javi García. A když si vzpomenu, že jsme sem poslali i Bilbaa. Pro mě jeden z nejhorších hráčů, co jsem kdy viděl...

Reagovat
Kily

ještě přesvědčte Helgueru a pošlete ho tam taky, třeba i on nakopne kariéru

Reagovat
Kily

hlavně ho pak už ale neposílejte k nám

Reagovat
j_mrazik

Když oživili Saviolu i Aimara (konečně tihle 2 pohromadě!), tak s Ivánem nebudou mít problém. Ale třeba takovej (tuším) Reyes se jim nepovedl

Reagovat
Kily

Reyes tuhle teorii oživlých madridských mrtvol v Lisabonu trochu ničí, nabo to možná platí jenom pro hráče Realu a tu teorii pak ničí Salvio, kterému se začalo dařit

Kašpárek tam šel ze Zaragozy, navíc v době odchodu tu nebyla vykopávka, která roky proseděla na lavičce, jako Králík

Reagovat
Kokesh

Tu přezdívku Králík jsem o něm poprvé četl v Hattricku, v té době to byla ještě hvězda. Mně stačí, že nám Reyes zařídil titul - to byl zápas na kterej nikdy nezapomenu.

Reagovat
j_mrazik

Tak Králík tak těžce vydělával, že musí mít na zadku boláky.

Jinak ostatní jakž takž hráli, to je fakt.

Reagovat
Kily

tehdy si toho všimli i Dudek s Torresem, tak se postarali o to, aby se Saviola neflákal

Reagovat
Kokesh

Njn a to je tam ještě Javier a Rodrigo. Helguera už má svoje za sebou, buďte rádi.

Reagovat
blaugrana

Nebol to Balboa?

Reagovat
Kokesh

Jjo samozřejmě. A to jsem se ještě díval na jeho profil, ale i tak napíšu ty Basky.

Reagovat
j_mrazik

Menší OT pro ty, kteří náhodou nevypli ČT4:

Já být ve studiu, tak vyhodim Bosáka od toho pos.... golfu a dám mu hromadu kazet/dvd, ať studuje fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

já di dám pos.. golfu, to je sport u kteráho se krásně usíná

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo kolik letos Portugalci uhrajou bodu do koeficientu , klidne muzou skoncit na 2.miste co se tyce letosniho roku . Jen je skoda ze je tam za Portem a Benficou takova propast vetsi konkurence by jim jen prospela , to sel ten Sporting tak dolu posledin dobou ?

Reagovat
cristiano.K.

Po slabém začátku se stroj Porta rozjel neskutečně o postupu není pochyb. Jinak Hulk výbornej a chci ho do LFC Rolando slabota,ty reference,že to bude druhý Carvalho se dnes nepotvrdili,průměrný stoper

Reagovat
madridcan

100 pre REAL MADRID

Reagovat
Kily

hehe, to bylo 101. , to máš za to, že jsi stovku pro pyrenejské semifinále bez Bragy vyfoukl mně

Reagovat
madridcan

uz si si mohol zvyknut,ze bez toho,aby si si nepomohol nemas najmensiu sancu

Reagovat
Kily

to není pravda, pod zápasem Barcelony s Arsenalem jsem všem, kteří dychtivě toužili věnovat hodně vysoké číslo, dvakrát ze srandy vypálil rybník bez jakýchkoli intrik

Reagovat
madridcan

tak na tu diskusiu som sa z vysoka vykakal to preto si tam mohol kralovat

Reagovat
madridcan

Real Madrid vo finale FINAL FOUR mimochodom

Reagovat
smazaný uživatel

Které se koná v Barceloně, bez Barcelony...

Reagovat
madridcan

Nočné hýrenie v bare Rude Lap Dacing v Liverpoole si talianský reprezentant ghanského pôvodu Mario Balotelli, útočník Manchesteru City, bude zrejme dlho pamätať. Choval sa ako obyčajne – teda úplne nevhodne, za čo sa dostal do konfliktu s vyhadzovačmi.

Tí ho vykázali z podniku, nato nasadol do svojho luxusného Maserati a vyzeralo

to tak, že problému sa tentoraz vyhne. Zakrátko sa však vrátil a talianskym gestom s dvoma vztýčenými prstami naznačil, čo si o strážcoch podniku myslí.

Jeden z vyhadzovačov to psychicky neuniesol a rozbehol sa za ním. Balotelli se stačil ukryť v aute, ktoré to však odnieslo za neho. Rozbesnený svalovec šiestimi údermi železnou tyčou poslal automobil v hodnote 80 tisíc libier (91 168 eur) na vrakovisko. "Neveril som vlastným očiam, keď som ho videl, ako urážal päť obrovských vyhadzovačov. Bol úplne vyšinutý,“ popísal hráčov stav anglickému denníku

The Sun očitý svedok udalosti.

Miesto poľutovania ale utŕžil Balotelli kritiku. Už toho bolo predsa len dosť. Vlani po príchode do Manchesteru City z Interu Miláno za čiastku 24 miliónov libier (viac ako 27 miliónov eur) pri havárii na ceste na tréning úplne zničil Audi

R8 v hodnote viac ako 147 000 eur. Na ihrisku je nedisciplinovaný, počet jeho vylúčení rastie. Fanúšikov najviac pobúril, keď nedávno hádzal pri tréningu šípky na mladších

spoluhráčov. „Nudil som sa,“ vysvetlil svoje stupídne konanie.

Trpezlivosť s ním už nemá ani jeho vlastná sestra Abigail Barwuah (Balotelli nesie meno po talianskych adoptívnych rodičoch), ktorá sa ho oficiálne zriekla.

„Už ho nechcem ani vidieť. Nezaslúži si moju lásku, vlastne nikoho. Chová sa ako sebec. O mňa sa nikdy nezaujímal, len sa ma snažil komandovať. Vždy som ho bránila, ale teraz už musí dospieť sám. Čoskoro bude mať 21 rokov,“ povedala známa modelka pre taliansky časopis Diva e Donna.

Balotelli je vynikajúci futbalista, ale stále viac ľudí z jeho okolia si myslí, že si sľubnú kariéru

neospravedlniteľnými prehreškami pokazí.

Reagovat
smazaný uživatel

on je proste štepený chuj a nie vynikajuci futbalista, ja sa cudujem ze mu to vsetko toleruju, ako dajme tomu ze to robi messi ci niekto iny kto rozhodne 2 z 3 zapasov, tak fajn, ale nie tento šašo co viacmenej este nic nedokazal

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není ani u jednoho záúpasu EL uveden počet diváků??? Zjistit to dnes není přeci takový problém ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Iberský poloostrov má v EL mocně nakročeno!!! Zajímavostí je pouze to, že převahu mají kluby portugalské .... A navíc to jsou gólové hody!!!

Reagovat
FC Porto FC

Sakra tady je to ted samej fanda FC Porto To co předvedlo Porto byla krása ale zklamal mě Hulk protože to co předvedl nebylo nic moc ale Falcao neměl formu a ale ted se mu už konečně daří !!!! Tohle je Porto který znám Musím pochválit Benficu a Bragu která to dobře ukopala To bude řežba s Villarrealem, vím že to nebude žádný 4:1 atd.... ale vyhrajeme a postoupíme

Reagovat
Yanek

Taky mě Hulk docela zklamal, přitom na ten zápas sem se těšil hlavně kvůli němu. Ale Porto má neskutečnou párci s mládeží, prodají jednoho borce za majland a za rok tam maj stejnýho, ne-li lepšího. Freddy Guarín, Valera, Maicon = výborné výkony včera

Reagovat
FC Porto FC

Když se nedáři Hulkovi a tak Falcaovi jo a naopak to tak věčinou bejvá jednomu jo druhýmu ne Ale Falcao se ve vápně věčinou nemýlí a je to Varela :)

Reagovat
zde73

golu jako maku v poharech!

Reagovat
Al Capone

Villarreal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

to jsou zase výsledky, stejně jako v LM už není o co hrát, tedy až na dvě vyjímky

Reagovat
vanGomm

Ano přeně tak až na ty dvě vyjímky se budou ostatní zápasy hrát jen z povinnosti,tedy co se postupů týká.U těch zbývajících dvou,tak tam má jak Manch.U. tak Braga poměrně slušné šance na postup.Docela jim věřím,že postoupí.Jinak včera mě nejvíce překvapila výše prohry Twente.Čekal jsem,že uhrají lepší výsledek.

Reagovat
niflheim

Tak Portugalsko se pravděpodobně pěkně posune v koeficientu.

Reagovat
cristiano.K.

neposune,mělo na Francii ohromnou ztrátu

Reagovat
vanGomm

Ano a navíc ty co jsou na 4-6 místě v pořadí koef. posílají přímo do zakl.sk.LM shodně po 2 týmech.Pouze ten 6 v pořadí posílá svůj třetí tým ze své ligy místo do 4 do 3 př.LM,takže ten rozdíl není až tak markantní.V pořadí koef.je hlavně důležité to 3. 6. a 12.místo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Posune, protoze timhle rocnikem preskoci aspon Rusko.

Reagovat
cristiano.K.

neporovnával jsem roky......před Ruskem bylo Portugalsko už dvě kola předtím

Reagovat
FC Porto FC

to je moc velká škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Porto, Benfica, Villareal....ti rozhodnuli už v prvém zápase na druhou stranu, Dynamo si to zkomplikovalo ani né tak remízou, ale tím, že dostali doma góla...

Reagovat
Josifek

Skvělé výsledky.

Reagovat
Rssa

Ale ta zlomená noha Rodrigueze, fuj, až šoufl mi z toho bylo

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
Xavi

Ty komentáře tam.

Reagovat
smazaný uživatel

pkěné výsledky taky

Reagovat
smazaný uživatel

Europske pohary tento tyzden - PRIEMER GOLU NA ZAPAS: 4,75

Reagovat
Kongo

Pyrenejské semifinále je víceméně hotová záležitost

Reagovat
FC Porto FC

spíš finále Porto-Benfica je jasná záležitost

Reagovat
miky10

Benfica má cestu vydlážděnou, s tím Portem bych brzdil, hraje fantasrticky, ale Villarreal je silnej

Reagovat
FC Porto FC

Ale tím že hraje fantasticky tak porazí silnej Villarreal

Reagovat
miky10

bude to vyrovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsky fotbal

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Kdo se aspon trošku zajímá o Porto tak Facebook FC Porto CZ/SK

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele