Evropská liga - preview prvních čtvrtfinálových zápasů

07.04.2011, 09:57, aktualizováno 07.04.2011, 09:57
Previews
Také druhá z evropských pohárových soutěží vstupuje do čtvrtfinálové fáze, v níž se představí hned tři portugalské kluby. Porto přivítá Spartak Moskva, Braga hraje na Dynamu Kyjev a Benficu doma čeká PSV Eindhoven, jehož konkurent z Eredivisie Twente zajíždí na hřiště Villarrealu...
FC Porto - Spartak Moskva  (čtvrtek 21:05)
Dost možná nejatraktivnějším čtvrtfinálovým soubojem bude ten mezi Portem a Spartakem. Portugalský celek mohl uplynulý víkend slavit domácí titul a touží po dalším prvenství, zatímco Moskvané chtějí především v prvním utkání na soupeřově půdě překvapit.

FC Porto zažívá výjimečnou sezónu a mnozí fanoušci si jistě zavzpomínají na úspěšná léta pod José Mourinhem, kdy klub zvítězil v tehdejším Poháru UEFA a o rok později i v Lize mistrů. Asistentem tehdy byl André Villas Boas, který nyní působí v pozici hlavního trenéra a nevede si vůbec zle - po výhře na hřišti lisabonské Benficy mohl s velkým předstihem oslavit titul v portugalské lize.

"Jsem šťastný, že jsem součástí tohoto týmu, titul si plně zasloužíme," prohlásil teprve třiatřicetiletý kouč, jehož tým v právě probíhajícím ročníku Evropské ligy nestačil pouze na Sevillu, přes níž postoupil jen díky většímu počtu branek vstřelených na hřišti soupeře. V minulém kole ale již byli Draci znovu neomylní, když CSKA porazili v obou zápasech, a nyní spřádají plány na další celek z ruské metropole.

Spartak bude chtít svého souseda pomstít, v jeho táboře si však jsou vědomi síly soupeře. "Porto předvedlo, že sotva má nějaké slabé stránky. Kvalita jeho hráčů a týmu mě opravdu vzala. Je favoritem na vítězství v celé soutěži, raději bychom si proti němu zahráli až ve finále," řekl uznale trenér Valerij Karpin.

Moskevský celek, v jehož obraně pravidelně nastupuje český reprezentant Marek Suchý, stejně jako Porto v osmifinále vyhrál obě utkání a amsterdamský Ajax vyprovodil po výsledcích 1:0 a 3:0, v domácí Premier Lize se mu ale tuze nedaří. Nedávno zahájenou sezónu začal dvěma porážkami ve třech zápasech a momentálně jsou tak Spartakovci v tabulce až na čtrnáctém místě.
FC Porto - pravděpodobná sestava:
Helton - Fucile, Rolando, Otamendi, Pereira - Guarin, Fernando, Moutinho - Valera, Hulk, Falcao
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Dikan - Makeev, Suchý, Šešukov, K. Kombarov - McGeady, Ibson, Carioca, D. Kombarov - Alex - Welliton
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SL Benfica - PSV Eindhoven  (čtvrtek 21:05)
Druhému ročníku Evropské ligy dosud vládnou především kluby z portugalské a nizozemské ligy a právě jejich zástupci se střetnou o postup mezi nejlepší čtyřku. Benfica v prvním utkání přivítá PSV Eindhoven a pamětníci si jistě vzpomenou na jeden velice důležitý vzájemný zápas.

Oba zmíněné kluby se v historii střetly pětkrát s bilancí tří remíz a jedné výhry na každé straně, mnohem lepší vzpomínky na soupeře má ovšem PSV, které se s Benficou střetlo v roce 1988 ve Stuttgartu ve finále PMEZ a po bezbrankovém průběhu to byl právě nizozemský klub, jenž si v penaltové loterii zajistil ceněný triumf.

"To finále tehdy nebylo moc kvalitní, ale hrál se extrémně vyrovnaný fotbal. Naše tehdejší a současné mužstvo se těžko porovnává, každopádně jsem přesvědčen, že je dostatečně kvalitní na to, aby dokázalo postoupit do semifinále," prohlásil tehdejší hráč PSV a současný skaut klubu Berry van Arele.

Ovšem zpět do současnosti. Benfica o víkendu definitivně přišla o možnost obhajoby titulu a po prohře s Portem musela sledovat právě jeho oslavy. Výhodou svěřenců Jorgeho Jesuse bezesporu je mamutí náskok na třetí Bragu, díky čemuž mají Orli v domácí soutěži své jistě a mohou se soustředit pouze na pohárové bitvy, v nichž nepomůže zraněný útočník Nuno Gomes.

Situace PSV je velice podobná, také eindhovenský celek je druhý a v posledním kole prohrál s vedoucím týmem soutěže - zde Twente. Tým Freda Ruttena na něj ale ztrácí pouze dva body a na druhé straně má jen tříbodový náskok před třetím Ajaxem, dostihy o příčky na čele Eredivisie tak očividně budou ještě napínavé. Rutten může čerpat z plných, fit nakonec je i maďarský štírek Dzsudzsák.
SL Benfica - pravděpodobná sestava:
Roberto - Maxi Pereira, Luisao, Sidnei, Coentrao - Salvio, Javi Garcia, Aimar, Gaitan - Saviola, Cardozo
PSV Eindhoven - pravděpodobná sestava:
Isaksson - Manolev, Marcelo, Bouma, Pieters - Hutchinson, Bakkal, Engelaar - Lens, Berg, Dzsudzsak
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - FC Twente  (čtvrtek 21:05)
Čtvrtfinálový los Evropské ligy proti sobě svedl mimo jiné také Villarreal a Twente, jejichž první vzájemné měření sil se odehraje na španělské půdě a Žlutá ponorka by zde ráda potvrdila svojí domácí neomylnost v tomto ročníku soutěže.

V dosavadních šesti utkáních hraných na El Madrigal zvítězil vždy domácí tým, ve vyřazovacích bojích to bylo proti Neapoli a Bayeru Leverkusen. Villarreal nyní čeká 150. utkání v evropských pohárech a trenér Juan Carlos Garrido má o cílech jasno. "Víme, že vyhrát Evropskou ligu bude těžké, ale budeme o prvenství bojovat a dáme do toho maximum," prohlásil.

"Stojí proti nám skvělý soupeř, proti němuž jsou šance na postup zcela vyrovnané. Rozhodnutí určitě nepřijde dřív než v odvetném utkání," dodal Garrido, jehož mužstvo ve španělské lize naposledy prohrálo s Barcelonou a ztrácí v souboji s Valencií o třetí místo. Domácí kouč má k dispozici kompletní tým, hrát od začátku by měl již uzdravený Nilmar.

Na druhé straně Twente sice mezi nejlepších osm proklouzlo se štěstím díky dvougólové prohře v Petrohradě (doma Zenit porazilo 3:0), v domácí Eredivisii se mu ale daří na výbornou a po vítězství nad PSV Eindhoven se posunulo do čela tabulky. "Po triumfu nad Zenitem nás těší další domácí výhra, která je hodně důležitá. Na cestě za titulem jsme udělali velký krok," pochvaloval si trenér Michel Preud'homme, který se může spolehnout i na nedávno zraněné opory Janssena s Ruizem.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Lopez - Mario, Gonzalo, Musacchio, Catala - Valero, Marchena, Bruno, Cazorla - Nilmar, Rossi
FC Twente - pravděpodobná sestava:
Mihaylov - Rosales, Wisgerhof, Douglas, Buysse - Brama, Landzaat, Janssen - Ruiz, De Jong, Chadli
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dynamo Kyjev - SC Braga  (čtvrtek 21:05)
Dynamo Kyjev přivítá v prvním zápase čtvrtfinále Evropské ligy portugalské překvapení z Bragy. Kyjevský celek by si rád na stadionu Valeri Lobanovskiho zajistil co nejlepší výchozí pozici do odvety, a tudíž by jeho cílem mělo být pouze vítězství.

Zatímco na poli Ligy mistrů válí Šachťar, v Evropské lize je k nezastavení Dynamo Kyjev. Klub z ukrajinské metropole dokázal vcelku jednoznačně vyřadit ambiciózní Besiktas a smlsl si i na největším favoritovi celé soutěže, anglickém Manchesteru City. Ve čtvrtfinále se mu do cesty postaví Braga, tým, který ve skupině Ligy mistrů nestačil na Šachťar Doněck.

"Braga má málo do činění s týmem, který hrál letos proti Šachťaru. Na začátku soutěže měla jisté problémy, ale teď je to jiný tým, který například dokázal eliminovat Liverpool a vyhrává i v domácí lize,” varoval před nebezpečnou Bragou trenér Dynama Kyjev Jurij Sjomin. Dynamo je ale letos hodně silné, zejména na domácí půdě. Sjominovi svěřenci totiž letos v Evropské lize doma ještě neprohráli.

Braga měla cestu do čtvrtfinále nápadně podobnou Dynamu Kyjev. Také ona odklidila z cesty anglického giganta, po jediné brance v Portugalsku se ze hry pakoval FC Liverpool. Účastník letošních základních skupin Ligy mistrů chytil famózní formu, v lize neprohrál již pět utkání v řadě a porazit dokázal i loňského mistra Benfiku. Naposledy odnesli řádění Bragy fotbalisté Beiry Mar, když doma prohráli 1:2.
Dynamo Kyjev - pravděpodobná sestava:
Shovkovskiy - Silva, Yussuf, Almeida, Popov - Vukojevič - Eremenko, Husyev, Yarmolenko - Shevchenko - Milevskiy
SC Braga - pravděpodobná sestava:
Artur - Paulao, Garcia, Kaka, Silvio - Hugo Viana, Vandinho, Salino - Paulo Cesar, Alan, Lima
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (133)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Semifinále bude komplet pyrenejské.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že ne

Reagovat
slovaňáák

Snad ne, Kyjev půjde dál.

Reagovat
Josifek

Reagovat
cristiano.K.

Co je s Belusschim,že není v předpokládané sestavě Porta?

Reagovat
FC Porto FC

Tak Guarín má formu a hraje dost do předu takže někdo musí bránit a to zvládne Fernando ne Belluschi

Reagovat
cristiano.K.

takže lávce na lávce?

Reagovat
cristiano.K.

*začně

Reagovat
smazaný uživatel

lavce na lavce :D:D

Reagovat
FC Porto FC

měl by

Reagovat
smazaný uživatel

porto,benfica,villareal a dynamo kyjev

Reagovat
mike.84

portugalské finale že by ?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.acmilan.cz/index.php?w=vyjezd_reg, ahoj řekněte všem známým kdo by chtěl jet na zápas acmilan-sampdoria, který se hraje 16.4.2011 ve 20:45, aby se zaregistrovali co nejdříve je tam termín do 10.4., ještě jsou volná místa

Reagovat
Tomanatura

Porto nebo Benfica? Tezke rozhodovani

Reagovat
cristiano.K.

komu fandit,nebo kdo celkově vyhraje? nedávné měření sil docela napovědělo

Reagovat
Tomanatura

Na koho se dneska divat...

Jinak bych si taky az tak nebyl jisty, ze by v tom finale Porto vyhralo. Stat se muze cokoliv.

Reagovat
cristiano.K.

tak samozřejmě,ale viděl jsem ten zápas i v minulém roce a Porto je přejelo v 10 lidech po vyloučení.Přijde mi,že i Benfika má trošku víc respekt k Benfice,navíc ta úchvatná bilance v letošním roce

Reagovat
FC Porto FC

Porto!!!! Další rusácí na odstřel 2:0 / 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Porto - Spartak 2:0

Benfica - PSV 1:1

Villareal - Twente 1:0

Kyjev - Braga 3:1

Reagovat
paomara

Portugalci si z Evropské ligy krapítek udělali vlastní play off

Reagovat
smazaný uživatel

Twente

Reagovat
smazaný uživatel

Porto - CSKA 3:0

Benfica - PSV 2:2

Villareal - Twente 1:1

Kyjev - Braga 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

* Spartak, nie CSKA

Reagovat
Shevchenko

Finále FC Porto - Dynamo Kyjev.

Reagovat
miky10

Reagovat
Mr.Mike

Porto - Spartak 2:0

Benfica - PSV 1:2

Villarreal - Twente 3:1

Kyjev - Braga 1:1

Reagovat
Mr.Mike

finále Porto-Villarreal

Reagovat
Shevchenko

Kdyby to šlo...

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cele to vyhrajú Dragoes. Finale je v Dubline ak sa nemylim či?

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

To je dilema koukat na Porto ci Benfiku ... btw na CT 4 se dneska neco vysila nebo ne ?

Reagovat
Shevchenko

Porto

Reagovat
Arne

Bez nich bych se asi nerozhodl.

Reagovat
Godwinson

Hlavně, ať už jsou Portugalci venku.

Spartak, PSV

Reagovat
FC Porto FC

toho se nedočkáš chlapečku, jen vám navrch napráskáme Spartak

Reagovat
Godwinson

Braga poletí, že se za ní bude jen prášit. Benfica by taky byla ostudou semifinále ... takže jedině Porto, a to hraje proti Spartaku, takže taky konečná .. no, mrzuté.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda semifinale ? ty si ale vtipalek PSV neni zadnej superklub je to vyrovnanej dvojzapas .

Reagovat
Godwinson

Rozhodně, vždyť je přehrávalo na EL dlabající Bčko PSG, pryč s nima.

Reagovat
FC Porto FC

Hele jak tu budeš brečet až Porto vyhraje Benfica taky a Braga remizuje?

Reagovat
Godwinson

Nijak, protože je to čirá hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kleenex do ruky a můžeš začít

Reagovat
Godwinson

Pšt, nech to zapadnout.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FC Porto FC

čau tak co kdo z nás umí předpovídat budoucnost líp? promin že sme tak zničili Spartak

Reagovat
smazaný uživatel

Takze soudis ze budou ostudou semifinale z jedno zapasu pripadne dvojzapasu ? Ja si myslim ze maji co nabidnout a nejsou o nic horsi nez PSV , priznam se ze taky sem je mockrat letos nevidel takze nejsem ten pravy kdo by to mel soudit ale je to muj pohled na vec.

Reagovat
Godwinson

No, samozřejmě přehánim, ale nerad vidim tři týmy z Portugalska v takové fázi turnaje :) Párkrát jsem je viděl v LM, proti Stuttgartu ne, to je pravda, takže taky nejsem nejpovolanější. Pokud to postavíš takhle, tak souhlasim, o nic horší než PSV nejsou a tipl bych, že si s nimi poradí ... ale nepřeju si to, velmi usilovně :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti rozumim , no Braga si myslim ze moc sanci nema , ale ty zbyle dva tymy to semifinale s pomerne slusnou pravdepodobnosti uhrajou takze bohuzel pro tebe .

Reagovat
FC Porto FC

ale určitě lepší než rusácí

Reagovat
FC Porto FC

Porto aji Benfica vyhraje ale Braze se tu moc nevěří, ale to i proti Liverpoolu........

Reagovat
Shevchenko

Dynamo hraje v 22:05 Kyjevského času. Nechápu, proč to nedali na 19:00, aspoň bych se mohl podívat na dva zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou nastaveny jednotné časy, které se nemění.

Reagovat
Shevchenko

Za týden Spartak taky bude hrát jako jediný v 19:00.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takto, já jsem to špatně pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ctyri jednicky.

Reagovat
doNny

Spartak, Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad i po vcerejsku spravim chut ,padne nekolik golu a zvitezi tym v modrem , o atraktivnost zapasu strach nemam .

Reagovat
Tomanatura

Bez Otamendiho?

Reagovat
FC Porto FC

taky sem se divil

Reagovat
stas87

no dneska rusko zrejme dostane za usi a portugalcani zas nieco uhraju ale dynamo tych sracov vypraska ako nic!!!gusev a seva 2:0

Reagovat
stas87

joooooo jaromolenko

Reagovat
Shevchenko

Super

Reagovat
Godwinson

Yarmolenko!!

Reagovat
stas87

ta braga je trapna zatial ak s nimi mohli kolejorz ci live vypadnut

Reagovat
Arne

Když já si uvědomim, že za ní hraje Kaká, kterej se nedostal ani do druholigovýho kádru, tak je to fakt podivný všecko.

Reagovat
stas87

ked ja si uvedomim ze kolejorz hrali o 10 v brage a braga sa triasla o to nedostat gol ktory ju mohol vyradit...wilk ale trafil len brvno a ty sraci to uz uhrali

Reagovat
Arne

Mě přijde, že pořádně nevěději, jak se tam dostali.

Reagovat
Losinho

To byla velká šance. Navíc pak by byl trapnej (při vší úctě) Liverpool.

Reagovat
Godwinson

Úcty zde není zapotřebí.

Reagovat
Yanek

Porto má strašně sympatický mančaft!

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, ví někdo, proč maj kouči Porta ty pásky na rukách, míval to i Jesualdo Ferreira, to sem si myslel, že to je jen jeho rituál, ale asi ne, dík

Reagovat
Kaze

Není to jen kvůli klubové příslušnosti, že má na sobě klubovou barvu? Někdo má třeba kravatu s vzorem svého týmu nebo ušité logo na saku

Reagovat
Arbiter

Spartak zatím nebezpečnější, ale bohužel prohrává

Reagovat
Kokesh

Hulk vcelku vymazanej, zatím to na něj ten rusák hraje výborně.

Reagovat
Tomanatura

*Argentinec.

Reagovat
Kokesh

Makeyev je pro mě rus.

Reagovat
Tomanatura

Hlídaj ho společně s Rojem, sám by to těžko dal.

Reagovat
Kokesh

Tak většinou s křídlem vypomáhá záložník, to pro mě není směrodatný. Nejvíc soubojů jsem viděl s Makeyevem a to je pro mě hlavní.

Reagovat
Tomanatura

Asi jsme ty dva trošku přechválili...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Hm takovej Hulk nebo Falcao do Chelsea to by se mi libilo samozrejme by to bylo podmineny nejakymi odchody ktery snad prijdou . Otazka jestli vubec Porto nekoho bude poustet myslim ze financne na tom jsou slusne .

Reagovat
Xavi8

Villarreal

Reagovat
Virtuos

Benfica

Porto

Reagovat
smazaný uživatel

Sevcenko cervena wtf toto bol dnes jeden z tych pravdepodobnejsich vysledok alenee pokazte mi tiket

Reagovat
smazaný uživatel

mi povidej

Reagovat
Kokesh

Za co dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

mal zltu ....dostal loptu do brejku ale bol to ofsajd a on asi nepocul a pokracoval dalej

Reagovat
Tomanatura

Proč se Spartak ještě nedostavil k druhému poločasu?

Reagovat
Darren Fletcher

portugalci

Reagovat
Shevchenko

Ten prašivej pes Prospero nakonec bude mít pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Villarreal, vítěz EL.

Porto - Spartak, první poločas šílenej fotbal..

Reagovat
Godwinson

Příšernější výsledky už být dnes nemohly.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Josifek

Naopak.

Reagovat
kubys

Reagovat
Tomanatura

Strašně jsem doufal, že se tu tento tvůj komentář po těch zápasech objeví.

Reagovat
Godwinson

No jo :) Přání se nesplnilo ... ale pořád mohu ještě doufat v zázrak odvet.

Reagovat
Kaze

ta EL je zatraceně atraktivní soutěž

Reagovat
fantomas

Dvakrát tak víc než LM (letošní).

Reagovat
Shevchenko

Tento týden zaostával pouze zápas Chelsea - Manchester, což bylo stejně každému jasné.

Reagovat
Kaze

Gólově možná, ale to nasazení EL je neuvěřitelné. LM a EL je jako MU - Arsenal/Liverpool a MU - Chelsea

Reagovat
Kokesh

V úterý naděloval Real, ve středu Barca a dnes Villareal. Uuu, krásný to výsledky, když padají góly.

Reagovat
Kokesh

*rr

Reagovat
fantomas

PSV ještě gól, ať je šance aspoň! Když už to Twente (Desperado???) tak dojebává...

Reagovat
Jajinek

Portugalský fotbal...

Přestupová politika FC Porto...tolik palců tu ani není...

Oni Falcaa, Hulka, Guarrina a spol zase prodají za tak neskutečný ranec. Strašně bych jim tu EL přál

Reagovat
Josifek

Paradička - Španělské kluby v evrop. pohárech v tomto týdnu. Vlastně celé Pyreneje bodují.

Reagovat
smazaný uživatel

Porto válec

Moc krásnej zápas. Svoje si přidal i Spartak, ale jim takovouhle dardu přeju za to, jak haluzově vyhráli na Ajaxu.

Falcao s Hulkem budou dalším horkým zbožím.

Reagovat
Kokesh

Tak u Hulka se to ví už dlouhou dobu, ale Falcao alespoň mě dnes překvapil - perfektní zabiják.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Porto tyhle kanonýry "tvořit" umí. Jardel, Derlei, Lisandro, Hulk, teď Falkao ...

Prostě to tam umí na ty devítky hrát.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Josifek

J viděl Porto jen první poločas, ale po tom, co jsem v něm viděl, jsem neměl vůbec chuť sledovat ten další.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádne výsledky

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Porto

Reagovat
smazaný uživatel

Chochoooo, Ponorky moc hezky

Pyrenejské kluby v semifinále? Parádička

Reagovat
Tomanatura

Parádní 2. poločas. Hulk evidentně nemá štěstí a nemá, on by poslední dobou nedal gól ani do rugbyové branky. Falcao je typický Pazzini, který v takovém rozestavení v takovém systému dává góly.

Reagovat
kubys

Co Spartak ve druhém poločase dělal, mi není zcela jasné, jinak Makejev.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé, Portugalci a výborně i Villarreal Ještě samozřejmě díky Realu za basket

Reagovat
Kokesh

A Real do Final Four, krása. Spaaaaaaaaaaaain.

Reagovat
mickey mouse

Porot úplně fantastický výkon. Ale Villarreal je stejně rozbije

Reagovat
Rage

kdo vyhraje semifinale Porto - Villarreal tak vyhraje celou EL,dva nej kluby letos

Reagovat
mickey mouse

taky si myslím že z těch dvou bude jeden vítěz. Fandím Villarrealu

Reagovat
FC Porto FC

Já nemam strách, vím že to nebude žádný 4:1 a tak ale vyhrajeme

Reagovat
Shevchenko

První poločas ještě slabší, druhý ovšem paráda. Porto jasný vítěz EL.

Reagovat
smazaný uživatel

S Villarrealem budou mít problémy. Ačkoliv bude chybět Gonzalo, který má zlomenou nohu...

Reagovat
Shevchenko

A Dynamo co vyvádělo? Podle komentů na začátku to vypadalo na pěknou dardu...

Reagovat
smazaný uživatel

a jo ... prvni polocas byl dobrej .. tam byli 3-4 golovy sance a v druhym po vylouceni Sevcenka uz to bylo spatny ... ale nejhorsi je ze si Braga veze remizu bez toho aby aspon jednikrat trefila branu ...

Reagovat
Kokesh

To je ten tragéd z Atlética? Králík tyčka a gól.

Reagovat
FC Porto FC

Dobře Benfica a Braga to taky dobře ubojovala

Reagovat
FC Porto FC

Nejhezčí fotbal předvádí Porto ne Barcelona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele