Eriksena sleduje Liverpool, prozradil Overmars

29.03.2013, 18:45
Aktuality
Christian Eriksen má v Ajaxu smlouvu už jen do konce příští sezóny a je velmi pravděpodobné, že odejde za lepším již v průběhu letošního léta. Ředitel amsterdamského klubu Marc Overmars nyní prozradil jméno jednoho klubu, který má o dánského záložníka zájem...

Jednadvacetiletý ofenzivní středopolař přišel do nizozemské metropole v lednu 2009 a v poslední době se často mluví o jeho odchodu do jedné z top evropských lig. Sám Eriksen pak spekulace přiživil v únoru, kdy s Ajaxem odmítl prodloužit smlouvu.

Zájem o dánského reprezentanta je především v Premier League a jeho příštím zaměstnavatelem by mohl být třeba Liverpool. "Už jsme tu viděli spoustu zahraničních skautů, kteří navštívili naše zápasy, a ten z Liverpoolu byl často přítomen," uvedl sportovní ředitel Ajaxu Marc Overmars.

"Rádi bychom ho udrželi ještě další dva roky, ale až odsud odejde, bude připraven hrát za ty nejlepší. On je hráčem, který se prosadí i v těch největších klubech světa," dodal Overmars pro list De Telegraaf.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (336)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele