Domínguez sní o věhlasnějších ligách

08.05.2009, 21:58
Aktuality
Aktuálně nejlepší střelec ruské Premier-Ligy Alejandro Domínguez hlásí v dresu Kazaně návrat do dřívější formy. Po letech strávených v Rusku však "Chori" touží po změně. Láká ho Anglie, Španělsko nebo Itálie.

Argentinec se vrátil do Kazaně na konci zimního přestupového období poté, co s ním přestal Zenit Petrohrad kvůli porušení disciplíny počítat. Využila toho Kazaň, z které Domínguez v roce 2006 zamířil právě do Petrohradu a prožil tam nejlepší léta své fotbalové kariéry.

S úřadujícím mistrem Premier-Ligy podepsal Domínguez kontrakt pouze na jeden rok, po letech strávených v Rusku totiž touží po změně.

"Nebudu skrývat, že toužím hrát v západní Evropě. Jsem zde spokojen, ale rád bych si zahrál například ve španělské lize. Nebo v Anglii, kde je v dnešní době liga velmi zajímavá, a každého, kdo hraje fotbal, vždy zajímala Itálie," naznačil Domínguez v rozhovoru pro deník Sport-Express, kde by mohly mířit jeho kroky.

Zároveň útočník Kazaně naznačil, že jeho setrvání v hlavním městě Tatarstánu nevylučuje. "Zdaleka to však neznamená, že určitě odejdu z Kazaně. V Rubinu nemám kontakt pouze na rok, ale prozatím jen na rok."

Autor: David Kubáň / Sport-Express

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

španělská možná ta itálie

Reagovat
smazaný uživatel

sympatický hráč

Reagovat
$dolar$

Mam ho rad, ale udelal chybu ze prestupoval do Zenitu, ted uz mohl byt mnohem dal

Reagovat
$dolar$

A ka ankete, tak dobre na tom aby sel do Anglie neni, v Italii se brani taky celkem dobre, jediny co teda zbyva je Spanelsko, tam by si obranama poradil

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko.... z Rubinu Kazan se (kvuli ignoranci RPL) do sveta nechodi. Cesta vede akorat pres velkokluby v evropskejch poharech. Sam bys to moh pochopit, kdyz tu vzdycky vykrikujes o hracich z ruska jako nepripraveny kvalitni ligou, v tomhle pripade ani klubem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nechci si tu hrát na prognostika, ale jen ne anglii... Ta by mu nesvědčila dle mého soudu...ačkoliv zas třeba hračička Robinho se taky prosadil, těžko říct , ale já bych se přikláněl ke La Lize

Reagovat
smazaný uživatel

Je ho tam škoda, do Śpanělska, podle jména i stylu hry-především

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele