Tekke a Domínguez jsou na černé listině Zenitu

22.01.2009, 21:59
Aktuality
Dny Fatiha Tekkeho a Alejandra Domíngueze v Zenitu Petrohradu jsou s největší pravděpodobností sečteny. Poté, co oba fotbalisté neodcestovali spolu s týmem na první letošní soustředění do Spojených Arabských Emirátů, přestal s nimi trenér Dick Advocaat počítat.

Tekke s Domínguezem se neobjevili v Petrohradu, kde měli absolvovat lékařské vyšetření, a neodcestovali ani do Emirátů, kde úřadující vítěz Poháru UEFA trénuje druhým dnem. Absenci odůvodnili rodinnými problémy. "Když fotbalisté porušují pravidla stanovená v týmu, nevyhnutelně je čeká trest," prohlásil tiskový mluvčí Zenitu Alexej Petrov.

Kormidelník Zenitu Petrohrad Dick Advocaat je na podobné věci háklivý, navíc se pomalu blíží vyřazovací fáze Poháru UEFA, kde Zenit změří síly se Stuttgartem. Pro Tekkeho i Domíngueze však může být odchod z Petrohradu vysvobozením, v minulé sezoně plnili převážně roli náhradníků, s čímž nebyli spokojeni. Především Fatih Tekke dával svůj nesouhlas veřejně najevo.

Alejandro Domínguez nemá o nabídky nouzi. Přivést by ho chtěl Spartak Moskva a mistrovská Kazaň. Právě v Rubinu Kazaň prožil Domínguez nejzářivější léta své fotbalové kariéry v Rusku. "Alejandro má u nás dveře vždy otevřené," prohlásil trenér Kazaně Kurban Berdijev. "Vždy rádi uvidíme Domíngueze v týmu," dodal. Se svým bývalým mužstvem už možná Argentinec jednal, když přicestoval do Kazaně oslavit titul.

Autor: David Kubáň / life.ru

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Blbost ....nedeje se nic jinyho, nez to ze hraci z rodinnejch duvodu nestihli zacatek pripravy ze zbytekm muzstva. Osobne neverim, ze z toho budou nejaky takovyhle dusledky. A hlavne i doufam...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Domínguezovi přestup přál.

Reagovat
smazaný uživatel

...tak prestup do Spartaku bych mu nepral ani v tom nejhorsim

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by si ho tam více vážili. Ale Rubin by byl zajímavou štací.

Reagovat
smazaný uživatel

fatih makaj do fenerbahçe hadam sa güiza pri tebe zobudi

Reagovat
$dolar$

Tekke je traged, ale Domingueze je mi lito

Reagovat
smazaný uživatel

Neni treba - dovolim si rict, ze clanek je prehnanej. Hraci uz se normalne pripojili k muzstvu, vedeni klubu od nich akorat ceka vysvetleni. Tot vse.

Reagovat
$dolar$

Stejne ale nepatri do zakladu, byl bych celkem rad , kdyby prestoupil do Kazane.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že o tom moc nemůžeš vědět. Zrovna nepřicestování Domíngueze je celkem zahádou záhadou a nevím, kdes vzal, že už je v Emirátech, když tam ještě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Domínguez je v Petrohradě, do Emirátů (zatím) neodcestoval.

Reagovat
smazaný uživatel

To vedet nemuzu, ale o tom ze by zminena vec ukoncovala jejich dny v Zenitu jsem nikde nic nevidel a samotnymu mi to prijde dost nerealny a nelogicky. Pro Zenit by to byl hodne velkej nerozum v soucasny situaci vyhodit tyhle dva hrace kvuli takovy "blbine". Uvidis, ze vse skonci tim, ze oba vysvetli proc se dostavili pozdeji a afera skonci.

Reagovat
smazaný uživatel

tekke je good v jedny sezone nasazel tusim 40 golu

Reagovat
Tomanatura

Za poslední 4 roky nasázel 16 gólů...

Reagovat
Shevchenko

Mluví se teď o nějakých posilách Zenitu?

Reagovat
smazaný uživatel

Konkretne vicemene ne.... krome nekolika spekulaci to na zadnej nakup zatim nevypada. (a to uz casu moc neni)

Reagovat
smazaný uživatel

Času je ještě dost.

Reagovat
$dolar$

No mluvi se o Mancinim a Quaresmovi, prej chteji vymenit jeden velkoklub za jinej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele