O Domingueze je zájem, rozhodnuto by mohlo být do konce listopadu

17.11.2009, 15:54
Aktuality
Složité rozhodování před sebou má Alejandro Dominguez. Argentinský fotbalista se rozhodl odejít v zimě z Rubinu Kazaň a dalšího zaměstnavatele si bude vybírat ze spousty nápadníků. Zájem o něho je ve Španělsku a pozadu rozhodně nezůstává ani Itálie...

Španělská média Dominguezovo jméno spojují s Villarrealem, Atletikem Madrid a Espanyolem, hned čtyři zájemci o hráčovy služby pak pocházejí z Itálie. Na počet nápadníků má vliv i fakt, že Dominguezovi na konci roku vyprší v Rusku smlouva a stane se volným hráčem.

"Určitě je tady zájem Juventusu a AC Milán. Fiorentina a Palermo se také již vyptávaly. Ale zájem mají i jiné špičkové evropské kluby," prozradil mluvčí agentury Sivori & Asociados, která hráče zastupuje.

"Hráč se rozhoduje mezi Itálií a Španělskem, což pomáhá i jeho nápadníkům. Je to Argentinec a má italský pas, jeho předci budou mít na rozhodnutí také vliv. Máme spoustu možností, rádi bychom vše vyřešili do konce listopadu," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
MiraM

Alejandro se za poslední roky v Kazaňi ohromně zvednul ale top striker to není ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mexicky utocnik Larissy Antonio De Nigris (31) nahle zomrel na zlyhanie srdca

Reagovat
terry

To už tady bylo..

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ja som vcera maloval tak mi to nejak uslo

Reagovat
smazaný uživatel

Podle listu Przeglad Sportowy se o českého brankáře Saturnu Moskevská oblast Antonína Kinského zajímá polský prvoligový celek Śląsk Wrocław. hlavne to ne ma urcite na vic nez na prumerny typ s polske ligy

Reagovat
smazaný uživatel

šlask patří mezi moje oblíbené kluby..

Reagovat
smazaný uživatel

*tym ne typ

Reagovat
Jajinek

O něm bude velice zajímavý boj....Já jsem pro Violu, Calcio by obohatil ke Gilovi by se hodil. Otázkou, jestli by neubral minuty Jovetičovi, ale snad ne...zápasů je hodně.

Reagovat
Tomanatura

A do Interu bys ho nebral, když se teďka začíná mluvit o podobných hráčích?

Reagovat
Jajinek

Už jsem to tu před časem řešil s italem. Asi nemá moc cenu o něm snít, když na 99% přijde dostupnější, sice horší, ale více se typově hodící Panděv.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to jejich nejnarvanější post.

Reagovat
smazaný uživatel

nejnarvanejsi je to v zaloze ale domingez je utocnik

Reagovat
Jajinek

Já tam tedy vidím jen Gilu, pak letos věčně zraněného Mutua, mladého a lehce nevyrovanného Jovetiče a Santanu, který se mi příliš nelíbí. Nemyslím si, že je ta konkurence nějak obrovská.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mutu, Jovetič a Santana na jedno místo je dost, když si vezmu jejich ostatní posty, kde nemají skoro nikoho. Navíc Jovetič a Mutu chtějí hrát pravidelně, už teď je tam trošku problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Viola je podle mě pro něj málo... Ale to i Atlético, že...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele