DERBY I S POBORSKÝM

15.10.2004, 23:23
Aktuality
Letenský kapitán Karel Poborský je po zranění připraven nastoupit v derby proti Slavii. Dnes trénoval, zkoušel kličky, střely a vše možné na zátěž svého lýtka a ukázalo se, že je na dobré cestě k úplnému uzdravení a zítra nastoupí.

Trenér Sparty František Straka si může před derby hodně oddechnout. Do kádru se mu tak totiž vrátila jeho největší hvězda. Derby bude mít zvláštní náboj – má pořadové číslo 260, oba soupeři nastoupí v nejsilnějších sestavách, jen Slavii chybí potrestaný Gedeon.

Letenský kapitán si lýtko poranil v utkání s Lyonem a zameškal zápas ve Zlíně a kvalifikační duely českého týmu na Letné s Rumunskem a v Jerevanu s Arménií. Karel Pobroský se ke všemu vyjádřil i před novináři: "Ve čtvrtek jsem trénoval na sto procent. Sice jsem ještě nekopl do míče, ale doufám, že v sobotu nastoupím. Mělo by to být v pořádku," řekl chvíli předtím, než zamířil na trénink.

Spartu čeká bitva se sedmým týmem tabulky, na Slavii má náskok už osm bodů a to ještě nikdy před derby neměla. Straka i celý tým včetně Poborského by chtěl udržel neporazitelnost v lize a zároveň také doma. Na Letné ligovou porážku nepoznali už 26 utkání za sebou. Určitě by výhra nahrála i psychice týmu před dalšími těžkými zápasy. V úterý nastoupí proti Manchesteru na domácí půdě, pak cestují do Ostravy, přivítají v Toyota Areně Olomouc a nakonec se vydají do Anglie na slavný Old Trafford...

Derby se hraje zítra od 14:25, řídit jej bude Jaroslav Jára, jemuž budou asistovat Jiří Vodička a Ivo Chytil.

Autor: Jan Novák

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele