Del Neri bude po odchodu z Bergama trénovat Sampdorii

01.06.2009, 14:54
Aktuality
Luigi del Neri se včera rozloučil s Atalantou, v italské nejvyšší soutěži ale bude působit nadále. Trenér se zkušenostmi z Portugalska míří do Janova, jeho novým působištěm se stala Sampdoria, která vše potvrdila na svých internetových stránkách...

Del Neri dříve vedl Chievo, Porto nebo AS Řím, s Atalantou pak letos útočil dokonce na evropské poháry. Z těch ale nic nebylo, Bergamo v poslední třetině Serie A začalo ztrácet a nakonec obsadilo jedenácté místo.

Na lavičce Sampdorie letos seděl Walter Mazzarri a v lize se mu příliš nedařilo. Daleko lepší to bylo v domácím poháru - Sampdoria došla až do finále, v němž na pokutové kopy podlehla Laziu.

Del Neri v Sampdorii již jednou působil, a to v sezoně 1980/1981 jako aktivní hráč. Jeho asistentem bude Francesco Conti, s přípravou týmu mu pak budou pomáhat Roberto De Bellis a Guido Bistazzoni. Na tiskové konferenci bude představen ve středu o půl dvanácté.

Autor: Tomáš Pavlík / sampdoria.it

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no Mazzarri mi bude v Dorii chybět..., mohlo by mu vyjít to Palermo, když Balardini tak nas.al Zampariniho . jinak Del Neri by mohl být dobrá volba, akorát asi změní rozestavení.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Až se daří Gigi

Reagovat
Subre

Jsou tu hrozně pomalí vůbec tu nemají dnešní přestupy Quagliarelly a Hagguiho

Reagovat
Kily

přestup Quagliarelly máš v expreskách, článek zde nebyl, protože se čekalo na oficiální potvrzení Neapole, tak klid

Reagovat
Subre

Jo jinže ten přestup už je dávno potvrzenej a o Hagguim tu nic nepíšou

Reagovat
Kily

když se nad tím zamyslíš, tak sám uznáš, že je nesmysl sledovat minutu od minuty cca 200 stránek evropských klubů, jestli tam náhodou není nějaká novinka. Zprávu o přestupu Hagguiho jsem na jiných serverech nenašel, první zprávu o tom, že je hotový přestup Quagliarelly, vydal před půl třetí goal s tím, že je to jenom informace médií - z toho plyne, že na webu byla hned expreska. Neapol to na internetových stránkách potvrdila po třetí hodině, tak nepiš, že ten přestup je hotový už dávno

Reagovat
Subre

no tak sorry

Reagovat
Kily

já ti to nevyčítám, vlastně jsem rád, protože tyhle dva přestupy jsou pak na eurofotbalu rychleji. Jenom upozorňuju, že prostě není možné dávat sem informaci hned poté, co vyleze na stránkách klubu, protože zprávy sbírám z ostatních serverů a agentur, kde třeba Quagliarella nebyl a stále ještě není

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle bude vypadat Ferrara za 20 let... A Chiellini za 40.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale prosim Ta , videl si ruzoveho pantera ? Ale nie zo Steve Martinom , toho originalneho !!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jj, vyloženě Clouseau

Reagovat
smazaný uživatel

jj Giorgio

Reagovat
smazaný uživatel

Walter Mazzarri o-oo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele