U Atalanty skončí po sezoně kouč Del Neri

21.04.2009, 08:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jenže kam ? z ambiciózních celků bych viděl místo možná tak v římských klubech, ale Spallettimu byla nedávno vyjádřena podpora (navíc už to tam Luigimu jednou nevyšlo) a v Laziu má Rossi místo taky celkem pod penzí..., i když bych si tam Del Neriho dokázal představit.

Reagovat
terry

AS Řím je snad neprůstřejlnej, aspoň v to doufám. Lazio se taky nějak rozjíždí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady už právě nejde ani tak o výsledky (i když na to nepřímo navazujou) jako o to, že jsou ve svých klubech jak Spalletti, tak Rossi už celkem dlouho a u obou se začíná projevovat takovej ten "už svým klubům nemají co dát" efekt..., přičemž hlavně Lazio, pokud se chce zase pravidelně umisťovat v pohárech, by mohlo zkusit začít novej, čerstvej projekt, podpořenej financema..., což sice není pod Lotitem zrovna jistota, ale šikovní hráči do Lazia stále chodí (Ledesma, Matuzalem, Panděv, Zárate atd.). "postapokalyptickej projekt Rossi" se určitě vyplatil, ale myslím, že už biancocelesti o nic moc dál neposune..., přestože je to sympaťák a několikrát prohlásil, že je Lazio klubem jeho srdce..., tudíž se mu určitě nebude chtít odcházet, což je pro spořícího Lotita levnější (a proto vhodnější) varianta. Del Neri může být sice úlet (s ohledem na předchozí angažmá u větších klubů), ale zkusil bych to. tenkrát u vlků to taky neměl snadný..., ta situace tam kolem Prandelliho mu to dost ztížila.

Reagovat
smazaný uživatel

Inspektor Clouseau . Má moc velký oči, ve větších klubech už několikrát zklamal. A v Bergamu ho fanoušci milují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Celou dobu si říkám: Kam by chtěl jít... Že by budoucí kouč české reprezentace?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju to na Lazio, Lotita když se zeptají jestli prodlouží Rossimu odpoví: "dělá dobře svou práci, nebo je to dobrý trenér"....

Reagovat
M11

skoda.. ale kdyz uz.. tak by se mi taky libil v Laziu

Reagovat
Tsigi

Škoda, že to Floccari začal mrdat mohli být výš. Atalanta je ultra sympatický mužstvo. Hlavně Cigariniho chci jednou ve velkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

Už přece ve velkoklubu je - "Trewinn Squadra"

Reagovat
Tsigi

zatím je v přestupní stanici, ale třeba ti ho merengues šlohne do skutečnýho velkoklubu

Reagovat
M11

Reagovat
Shevchenko

Rossonero Calcio.

Reagovat
smazaný uživatel

imitátore

Reagovat
Shevchenko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele