De Ketelaere odchází z AC Milán na hostování do Bergama

16.08.2023, 22:01
Aktuality
Charles De Ketelaere (© atalanta.it)

Belgický ofenzivní záložník Charles De Ketelaere opouští po jedné sezoně AC Milán a další soutěžní ročník stráví na hostování v jiném italském celku, konkrétně Atalantě Bergamo. Ta ho v červnu příštího roku může získat na přestup, uvedl milánský klub na svém webu.

Dvaadvacetiletý De Ketelaere loni odešel z Brugg do Itálie jakožto nejdražší hráč opouštějící belgickou ligu. AC Milán za něj podle médií zaplatil 35 milionů eur. V novém působišti tehdy podepsal smlouvu do roku 2027, ale v prvním roce v soutěžních zápasech ani jednou neskóroval. V belgické reprezentaci odehrál De Ketelaere 12 zápasů.

Podle kuloárních zdrojů celek z Bergama přivedl De Ketelaereho formou ročního hostování, přičemž za výpůjčku zaplatí 3 miliony eur. V dohodě je každopádně uvedena klauzule na trvalý nákup hráče, a pokud bude zájem o uplatnění opce, I Rossoneri dostanou na účet 22 miliónů eur plus další 4 milióny v možných bonusech. Pakliže by se pak Belgičan opravdu stal kmenovým členem strany z Lombardie, získal by milánský klub z případného dalšího prodeje ještě 10 procent z transferové částky.

Autor: ČTK, Patrik Sandev / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
PISTOLERO

Dal bych ruku do ohně za to, že v Atalantě bude dělo a že do budoucna na něm slušně vydělají

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Largo

Reagovat
10

o tom vůbec nepochybuju

Reagovat
vilp

Reagovat
Infeld Prácheňský

Jak jsem sledoval celou tu přesvědčovací ságu při přestupu, jak jsem se na něj těšil..tak nepředved fakt vůbec nic. snad se v Atalantě chytí, přeju mu to. V AC teď chybět momentálně nebude

Reagovat
M.Vaza

Neodstřelili ho nějak brzy?

Reagovat
1899-1995

Byl hroznej, neměl nic. Problém bude v hlavě, neunesl tlak. Věřím, že v Atalantě by mu to mohlo šlapat.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Nuno čomes

Pro něj jen dobře, že od tama odešel co nejdříve.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele