Conte zkritizoval vedení Interu Milán

06.11.2019, 12:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
Kluivert9

To je šašek

Reagovat
Visca el barca

Už to začíná, do roka je vyhozen

Reagovat
Pipo123

Takže zase nevydrží a utečie po dvoch sezóanch

Reagovat
Nuno čomes

Tak určitě nikdo nepočítá s tím, že tady vydrží 10 let. Pokud z toho udělá konkurenceschopný tým a budou pravidelně příjmy z LM, může se kádr zajímavě obměnit a přijít dobří hráči.

Pravdu má, že lavičce chybí kvalita a v týmu moc hráčů trofeje nevyhrávalo, tak to prostě je. Já jsem rád za postupný progres, jen ať se to zase nedojebe.

Reagovat
Deki

asi tak

Reagovat
El Matador

Candreva vyhrál Coppu

Reagovat
Sforza

A co takovy Kwadwo Asamoah ? Ten je ovenceny vavriny z Juventusu , vitezny typ !

Reagovat
Sforza

A ze vcerejsiho Dormundu nekdo neco poradneho vyhral ? Max tak Goetze .

S takovou logikou jim da Slavia ctyrku, kdyz jeji hraci maji 2x double za posledni rok a pul

Reagovat
El-Pistolero-68

A Hummels.

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

A je to tuuu...

Reagovat
janinho

tvl, to je kus kkta ten Conte... on minie v lete v cistom 110 mega na posily, v 5rocnom hodnoteni je na tom horsie len AC a bude plakat ze ma uzky kader?

mal si ist trenovat PSG vole.

Reagovat
PtákOhnívák

To je jezdec... Mě by zajímalo, co si jako představuje, když jde do klubu a tvoří tam svůj nový kádr. Asi si myslí, že každý klub může utratit půl miliardy euro a zároveň platit 10 hráčům 20-30 míčů ročně na výplatách a automaticky k němu každý na koho ukáže půjde. Blázen!

Reagovat
Deki

hodně nešťastný vyjádření, i když z něj asi mluvily emoce, ale to už je klasický Conte...

1) ten tým se přetvářel během léta hlavně na jeho popud. vytřískal z týmu hráče, se kterými nechtěl pracovat, a klub mu přivedl posily, které požadoval. ne všechny, ale určitě se snažil, viz Lukaku. všechny změny v kádru si konzultoval se starým známým a dalšími, mohou tam být nedostatky, jakože nám na lajně hraje Biraghi a ve středu místo Valera s Vecinem nemáme Vidala, kterýho chtěl, ale pořád se utrácelo dost. holt ne všechny sny se plní. a když už, tak ne hned.

2) zranění potkají každý tým. aktuálně jsou na marodce 3-4 hráči, a to není zase tolik na to, abychom se na to mohli vymlouvat. obrana i útok navíc zasaženy nebyly, tam hrají ti, co by hráli základ stejně. takže na tohle se vymlouvat je podle mě taky blbost.

3) s tím vítězným duchem má ale pravdu. na druhou stranu co čekal? přišel do týmu, který skončil vloni se štěstím 4. v lize, v LM skončil ve skupině a to se jednalo o jeho nejlepší sezonu za posledních 6 let. ten tým nebude najednou jako mávnutím Harryho hůlky vyhrávat, na to prostě pořád nemá. chce to čas.

takže tyhle výmluvy, proč už poněkolikáté v sezoně ztrácíme dobře rozehraný zápas, od něj moc neberu...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkný souhrn.

Reagovat
Largo

Reagovat
Recoba Inter

Tady jde o to, že už se to opakuje. Nejde o to, že je to tým z půlky lemplů nebo snad nešampiónů. Ono na to potřebuješ nějakou inteligenci, aby sis uvědomil, že nehraješ proti Sassuolu, ale proti Dortmundu, nebo alespoň dospělejší charakter, který ti řekne, že je třeba hrát naplno až dokonce bo liga mistrů. Do týmu to chce nějaké osobnosti. Je moc fajn, že se snaží budovat zdravý, sebevědomý tým, ale pokud se tam nenajdou borci co mají koule na to říct, že je něco na p*ču, společně to všechno vyslechnout a začít makat a dělat všechno pro to, aby se neopakovalo je podmínka pro jakýkoliv další úspěch. S takovou může další pokrok trvat dlouho. Jsem moc rád, že jsme se zvedli, teď to chce se ale stát tím Interem, na který se točil spot, pro jehož budování Conte přišel. Nejde vyhrávat proti silným týmům s bandou zelenáčů. Byť mají Inter rádi.

Reagovat
Deki

jo, dobře. však taky píšu, že s tou vítěznou mentalitou má Conte i ty pravdu. tam je fakt jen Godín. ti, co hráli včera, hrají LM většinou první, nebo druhý rok, a to to byly jen skupinové fáze, ne vyřazovačka, kde hraje roli každý gól, což by třeba u těch zelenáčů taky mohlo znamenat, že nepoleví.

ale to neznamená, že se místo dua Barella - Sensi měl vzít Rakitič, Vidal nebo třeba Matič. některé posty samozřejmě šlo obsadit lépe, nebo se mohla zkvalitnit lavička, ale na to prostě bylo během jednoho léta málo času. Conte sice tvrdí, že v lednu posily nechce, ale určitě už dal Marottovi seznam. ono to (snad) půjde, ale postupně.

taky jsem byl včera po zápase hodně zklamaný, protože tím výkonem ve druhé půli jsme si na 90% zavřeli cestu k postupu, ale stejně jako vloni, i letos máme těžkou skupinu. což zase pramení z toho, že jsme ve 3., 4. koši, a to zase vychází z toho jak marní jsme byli v posledních pětiletce...

Reagovat
Recoba Inter

Jo a proto doufám, že se využije slibného PR, které Inter má. Teď ještě lepší než kdy dřív, a dotáhne se nějaké jméno...ale ne Rakitic nebo někdo jemu podobný. Chce to něco většího a nečekaného co nakopne kabinu a posune to tým. Ne jen někdo na doplnění party. Tím neříkám, že by neměl Rakitic kvalitu... tadymě o to víc mrzí ten Sanchéz... tomu zakázat repre srazy.

Reagovat
Recoba Inter

lepšího*

Reagovat
Deki

Ibra?

trochu nadsázka, ale mě moc nikdo nenapadá. napíše se toho hodně...

Reagovat
Recoba Inter

Jo. Tady by se mělo jednat.

Reagovat
Nuno čomes

Byl by fajn, i když ho moc nechci. A stejně nedorazí.

Reagovat
Recoba Inter

ale jinak

Reagovat
Hristo Stoichkov

Klasika.

Reagovat
johan14

Ten by nebol spokojný ani keby mal Brasil 82. Už si chystá druhú sezónu ala Chelsea, tam sa už nedalo pozerať na jeho otraveny ksicht. Akurát vo finále FA Cupu sa ešte hecol aby mal krajšie curriculum vitae.

Reagovat
Recoba Inter

Nevím no. Tohle nebyla úzkého kádru podle mě, ale arogance a naivita spojena s hloupostí samotných hráčů, kteří si řekli, že 2:0 je dost a byli shnilí na to, aby ten výsledek alespoň ubránili... Řekněme si to narovinu a nehledejme žádné kličky. Nainggolan měl zůstat. Tohle je největší chyba léta, žádnej Vidal, nebo úzká lavička... Příští léto ho doufám veme zpátky... udělá ještě větší chybu jako letos, pokud tak neučiní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

už je to tu

Reagovat
technecium

Většího dementa aby člověk ve fotbale pohledal

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez, Alba, Busquets, Pique, ... ?

Reagovat
smazaný uživatel

Conte sa zasa sťažuje. Keby chcel, tak by vedel celú zostavu pretočiť a postaviť to niekedy aj takto:

Padelli - D'Ambrosio*, Ranocchia, Bastoni - Lazaro, Vecino, Borja Valero, Gagliardini*, Dimarco - Politano, Esposito

*momentálne sú zranení, ale nebolo tomu stále tak počas doterajšej sezóny

A teraz sa opýtam túto otázku: Koľkokrát dostal túto sezónu šancu Padelli, Borja Valero, či Dimarco? Odpoveď je, ani raz.

Koľkokrát dostal od začiatku šancu Esposito? Ani raz.

Koľkokrát dostal od začiatku šancu Lazaro? Len raz.

Koľkokrát dostal od začiatku šancu Ranocchia a Politano? Len dvakrát.

Keby sme minulú sezónu postúpili zo skupiny LM alebo mali lepších sponzorov, tak by sme mohli samozrejme nakupovať viac a snáď každý by si vedel predstaviť ďalšieho 40-milónového hráča ako Barella, či nejakého 20-25-miliónového hráča ako Sensi. Každý by si taktiež vedel predstaviť mať v tíme SMS. Ale koľko bude stáť - 80 mil. eur? Možno aj viac. A k tomu nerátam plat. Takže treba variť z toho, čo je, a nie neustále sa do médií sťažovať. Ak budú lepší sponzori alebo väčšie úspechy, prídu aj ďalšie posily a hráči. O tom som presvedčený.

Reagovat
Nuno čomes

Dobrá sestava na Serii B.

Reagovat
tr1p

Reagovat
celestial-

Obrana Rano a Bastoni ešte v pohode. Lazaro odohral proti Bologni prvý krát OK zápas a to hral s inými hráčmi. Celkovo ten stred poľa.. Ďalší sú ako si spomínal zranení. Politano je oproti tomu z minulého roka len tieňom..Esposito, na toho by som sa pozrel rád... Celkovo? Conte to stavia dobre

Reagovat
Pinturicchio

Buuu, buuu

Reagovat
DelPiero137

Tvl Tonda, vedel si do coho ides. Ani Conte nemoze cakat ze Inter za jedno leto nakupi skusenu 11-tku a ktomu lavicku na urovni TOP10. Vali sa kritika na Inter aj Conteho za LM, treba byt realista. Ono to chvilku trva nez si to sadne aby sa postupilo zo skupiny Barca/BVB. Vratit sucasny Inter medzi spicku nie je otazka 1 alebo 2 sezon.

Doposial, za tuto sezonu nie je namieste kritizovat Inter alebo Conteho Ten progres je velmi vyrazny ale tiez ma svoje limity. Aj v LM ukazal Inter (prve polcasy) ze je nacom stavat.

V LM sa mi zda, ze Inter tie prve polcasy uplne prepali a vytazi z toho velmi malo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele