Cognini: italskou reprezentaci převezme Prandelli

26.05.2010, 13:49
Aktuality
Italský fotbalový svaz zatím informaci nepotvrdil, podle slov představitelů Fiorentiny je ale vše jasné - nástupcem Marcella Lippiho na postu trenéra italské reprezentace se po mistrovství světa stane Cesare Prandelli...

"Nemáme žádná tajemství. Řešili jsme s trenérem plány pro příští sezónu, když přišel telefonát ze svazu. Souhlasili jsme. Nechceme ale Prandellimu říkat sbohem, jen nashledanou. Doufám, že vyhraje titul mistra světa a za čtyři roky se k nám vrátí," cituje viceprezidenta Fiorentiny Maria Cogniniho list Corriere Fiorentino.

Italský svaz (FIGC) zatím oficiální prohlášení nevydal, má v plánu tak učinit až osmého června, po odletu italské reprezentace do Jižní Afriky. Itálii v prvním utkání na MS čeká 14. června Paraguay.

Autor: Petr Starý / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda ho..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem proti. Chce to nový vítr do plachet.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobrá voľba, verím mu....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele