Byla to lahůdka, ocenil Pavelka branku spoluhráče Schicka

20.11.2018, 11:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
kylo ren

Kéž by se prosadil v as řím

Reagovat
smazaný uživatel

Schick potřebuje jednu ze 3 variant , odchod trenéra který mu očividně nevěří , odchod Džeka a důvěru či okamžitý přestup či hostování v jiném týmu. Jde vidět že je o dva levely nad všema Našima hráčema... Může být opravdu skvělý fotbalista , potřebuje prostě jen nabrat sebevědomí a hrát .

Reagovat
Losinho

Když odejde Džeko, tak dotáhnou někoho jinýho do základu, určitě to nepostaví na Schickovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč by nemohli, když podobně mladí a mladší hráči jako Under a Pellegrini hrají základ a i mladý Kluivert toho odehrál víc a to před sezonou přišel z holandské ligy...

Reagovat
Losinho

proto.. přitáhnou náhradu, nejspíš za nesmysl částku, a Schick by ho prostě musel posadit

Reagovat
smazaný uživatel

Proto , super argument ...

Reagovat
Losinho

takhle to ve velkoklubech (na kterej si AS hraje) prostě chodí

Reagovat
Puskas

On taky stál pěknou pálku, jen tak ho neodepíšou.

Reagovat
Losinho

to je jasný

Reagovat
Amarino

Já to tak udělal v FM a nemůžu si stěžovat.

Reagovat
cetto

Na druhou stranu ze 3 kariér, co jsem ve FM měl, tak ani v jedné se Schick pořádně neprosadil. V repre ano, jednou se dokonce dostal na 50 golů, ale v klubu moc ne. Většinou si ho velkokluby přehazovaly jak horkou bramboru, všude byl čtvrtým útočníkem a přestože na odehrané minuty míval statistiky dobré, tak ani jednou nedostal pořádnou šanci a svého potenciálu nedosáhl.

Reagovat
Amarino

já mám teď 10. sezonu s AS a viceméně to mám pořád stejné, křídla Kluivert, Cengiz, hrot Schick, L. Pellegrini a Milin.-Savic střed zálohy plus jedno AM-ko a Schick každou sezónu 30+... už mě to ani nebaví...nikdo nechce moc kupovat mé superhvězdy, nikdo mě neláká jako trenéra, pojmenovali stadion podle mého návrhu, na kontě na transfery 500M, přitom už beru jen z vlastních juniorů ...

Reagovat
cetto

Jojo to znám, to je problém FMka, že obecně dlouhodobě není ta hra výzvou. Stačí to postavit na mladých hráčích a obzvlást pokud jsi v týmu, který už ty mladé má, tak to zábava není. Já si obvykle vybírám nějaké vyčpělé nebo krachlé týmy, jako třeba Parma nebo Blackburn a snažím se je dostat zpět na vrchol. To bývá těžší, protože nemáš prachy na nákupy ani těch nejlevnějších hráčů, ale zároveň nemáš ani zázemí, abysis vychoval své. Ale taky to platí vesměs jen prvních asi 5 sezon, pak se mi vždycky nějak podaří ten tým stabilizovat tím, že prodávám nejlepší hráče a za získané peníze nakoupím 2-3 talenty, kteří se za pár let dostanou na úroven těch prodaných.

Nicméně přestupy obecně v té hře moc nefungují (ikdyž ted mám pocit, že v FM19 to aspoň trochu vylepšili), protože přestupový trh je totálně sterilní a těch nabídek, které člověk dostává, je fakt málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze všeho nejvíc potřebuje hrát na 100%, když už dostane šanci.

Teď jich bude přibývat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele