Nehráli jsme zase tak špatně, abychom prohráli, řekl Hapal

20.11.2018, 09:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (60)

Přidat komentář
Nikikrew

Ale hrali sme spatne Pavle

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Zark

Alibista

Reagovat
alcantara

Stacilo mi pocut po zapase Bera a mal som dost. Ukrajinu som nevidel, ale vcera to bola strasna tragedia. Rozlezeny po celom ihrisku, zaloha neexistovala a tym padom sme boli bez medzihry, Cechom stacilo trosku napadat rozohravku a boli z toho len odkopy, ktore sa vracali naspat ako bumerang. Ceresnickou bola chybajucu sebareflexia po zapase, ked si budeme nieco nahovarat a klamat samych seba, tak sa urcite posunieme dalej Uz nech je liga, od sledovania tychto drevakov si treba dat pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne stacilo ked som videl Bera v zaklade, ale vykon a taktika uplne oničom

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som chcel ešte vyjadrenie nášho 120megového obrancu ako to videl.

Reagovat
smazaný uživatel

takto by to komentoval asi - ...normalne som si behal svojim stylom ala zhrbeny chrbat a zrazu preletel Schick, bol velmi rychly, nikto by ho vtedy nezastavil

Reagovat
olis

vela veci naznacuje ze to bude este ovela horsie ako som predpokladal, ak dostane Weiss natrvalo stopku este tam nejaku tu sancu vidim, pravdepodobne to ale dopadne tak ze sa "porozpravaju" a ide sa dalej

Reagovat
Bakary3

On bude opravdu špatnej trenér.. Nevím, ale nějak z něj nic necítím.

Opravdu dopředu nebezpečnýho máme Schicka, nezvládnou ho pohlídat. Kde můžeme zahrozit spíš než nějakou kombinací prostředkem - po stranách, tam si naši dělali, co chtěli, zatímco Slovákům tam hrál Stoch s Rusnákem..

Na náš silnej střed nasadí Bero, Greguš, Hamšík...

A když byli neschopný zezadu poslat jedinou přesnou přihrávku a přišlo mi, že třeba Hrošovský se vyloženě nabízí, pošle (ke změně obrazu hry???) útočníka za útočníka..

Ještě ke všemu to jeho vyplakávání bez nulový sebereflexe a kritiky, to ukázal už ve Spartě.

Reagovat
aramaki

To striedanie som tiez nepochopil. Stoch urcite nemal hrat zaklad, coho sa dotkol to pokazil.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko suhlas

Reagovat
Losinho

tak Nemec tam aspoň vyhrál hlavu a začali se dostávat do vápna, a aspoň nějaký náznaky pak měli.. spíš je otázka, jestli tam neměl přijít dřív než 11 minut před koncem, když potřebovali dva góly

Reagovat
Malresi

Reagovat
F.Torres

Hapal nastavil šílenou taktiku. Jediná taktika byla napadat Dočkala, ovšem naše kraje nebyli vůbec schopni si pohlídat. Nasadit proti Kadeřábkovi, který má formu toho cigána a stocha, tak nevím co čekali.

Co se týče středu, tak jedinej za zmínku stojí Hamšík, který byl od 20 min hlídán a moc se neprosadil, jinak Souček kraloval a Pavelka zdatně sekundoval.

V souhrnu jediné co se povedlo, bylo střežit Dočkala, zbytek našich zbraní vůbec neeliminovali.

Reagovat
Pipo123

Myslim ze nemusel eliminovať vašu ofenzívu, uprimne strach nezbudzuje, skor je problem v tom sko hrali hraci daleko od seba, hlavne v momente ked sme mali loptu. Dúbravka, Skriniar, Skrtel a Gregus si kombinovali medzi sebou a Zvysok hracov cakal na vašej polovici ihriska, hlavne kraje obrany boli prilis vysoko co som nepochopil... Ved od nas mal najvyššie držanie lopty Skriniar a Skrtel, dalsia vec do mi vadila ze Stoch a Rusnak si nechodili pre lopty, bez pohybu stali vpredu a čakali co sa stane. Naozaj zvlastna taktika

Reagovat
F.Torres

myslíš si, že není třeba eliminovat hráče jako Kadeřábek a Dočkal? Popřípadě na druhé Nováka?

Hlavně krajní obránci se velice těžko brání. Kadeřábek dobře fyzicky vybaven a Novák, který se potuluje všude možně

Reagovat
Pipo123

Nie naozaj si to nemyslím, pretože vám funguje prechod do útoku, ale keby hráme to isté čo vy tak si podľa mňa nič nevytvoríte, včera to ide na hlavu Hapala že to otvoril, vidieť protiútoky 5na3 v 30 minúte je proste niečo neskutočné, jediné štastie pre Slovensko že ste tie situácie riešili katastrofálne, lepší team by nám naložil 5 gólov a hotovo. Netvrdím že máte zlých hráčov, páči sa mi vaša taktika, zaistená obrana a rýchlo do protiútoku, no takto mali hrať aj naši, obidve repre majú jedno spoločné, že sú neschopné hrať do plných a dobíjať súperovú obranu, o to viac ma prekvapuje ako skoro to Hapal otvoril a doslova chcel hrať hurá futbal.

Reagovat
F.Torres

protiútoků bylo dost, ale nevím jestli to je zrovna Hapalem. Ti Vaši dva matláci vzadu nám vytvářeli nejvíce akcí sami a ani nebyli pod tlakem. Dá se říct, že našim nejkreativnějším hráčem byl hlavně Škriniar, který vytvořil cca 3-4 protiútoky

Reagovat
Pipo123

Obrana bola hrozná, ale problém bol v tom že im nikto nepomahal, držali loptu a zvyšok hráčov čakal, Gregus im tiež dodával istotu občas si pre loptu zbehol Hamšík a to bolo všetko, Hancko, Pekarik, Stoch a Ruskán stále na vašej polovici a čakali na prihrávku, to som naozaj dlho nevidel takú pasívnu hru, často videli že obrana má problém rozohrať a neišli im pomôcť, neponúkli sa do kombinácie, keby občas Rusnák aj Stoch si išli do hĺbky pre loptu tak možno by aj vytiahli vašich záložníkov a stopérov vyššie a spravili si priestor, naozaj som tú taktiku nepochopil, Skrinar ani Skrtel nevedeli čo majú hrať, si tam prihrávali a čakali na niečo čo neprišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre pises

Reagovat
smazaný uživatel

za poslednu vetu

Reagovat
Euphael

Hancko je cigán?

Reagovat
F.Torres

určitě, však taky ukradl míč. Pudy nezapřeš

Reagovat
JuventusFC1897

Ved to bola hrozna sracka. Jak z jednej tak z druhej strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Svojí misi splnil. Hapale, děkujem.

Reagovat
mayday

Prvních dvacet minut lepší opravdu byli, zbytek poločasu už my. No a druhej poločas si Slováci nic nevytvořili, my jsme logicky hráli zezadu a měli jsme opravdu velký množství brejků, který byly ale neskutečně domrdaný, to by nás v těžším zápase stálo určitě výsledek.

Reagovat
vladino10

A koľko šancí sme si počas tých 20 minút čo sme boli lepší vytvorili?

Aj počas nich mali česi jeden nebezpečný protiútok ktorý sami zadrbali..

Reagovat
mayday

No lepší ve smyslu aktivnější no, byly tam tuším asi jen dvě střely Hamsika, který nemohly skončit gólem, jiný šance nebyly, to je pravda. Spíš že se hrálo na naší půlce.

Reagovat
vladino10

Jop, iba narážam na to, že aj počas tých 20 minút boli aspoň podľa mňa česi bližšie ku gólu..

Na druhej strane, ak budete hrať takto, tak to tiež nebude nejak extra viesť dopredu- tie brejky to bolo niečo neskutočné koľko blbych prihrávok sa dá urobiť keď idete piati na troch, určite nemal tento zápas skočiť iba 1:0 pre vás..

Reagovat
mayday

Je to pravda, ty brejky byly strašný.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky to řekl. Co se ve spartě naučil, to se mu teď bude u sr repre hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že už je ze Sparty tenhle kašpar pryč, nejhorší trenér za poslední roky, kterého jsme u nás měli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi zapomněl na itala?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že byl horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase neblázni. Jeho anabáze ve Spartě sice dopadla blbě, ale na Stramu fakt nemá. A těžko říct, jestli nás vůbec ještě někdy povede tak špatnej trenér.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
PBLead

Strama byl o dost horší...

Reagovat
Greny

No ale bodový průměr měli skoro stejnej ne?

Reagovat
PBLead

možná, že i jo, ale herně jsme se na jaře určitě zvedli, pak to zas šlo do sraček. Pod Stramou jsme nikdy nehráli dobře.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
verv

jedinej trenér, pod kterým se obraz hry jenom konstantně zhoršoval od jeho nástupu

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
doshcz

Hapal má horší kecy než ten Ital a to je co říct. Hrozný.

Reagovat
kylo ren

Doufam ze bude prasit slovenskou repre hodne dlouho

Reagovat
wyqinac

Ale ani tak dobre, abyste neprohrali

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédia.. ČR treba zagratulovať k zaslúženým 6 bodom ktoré s nami ziskali. Kvalita je síce na slovenskej strane ,ale bez srdca a myšlienky to neide. Po góle sme nevedeli zareagovať a systém padol. Myslím ,že okrem Dubravku zahral každý pod priemer. Ako keby si každý myslel ,že to pôjde samo. Skriniar? 100 miliónov zaňho? Šak bol na smiech .. Škrtel ten už má najlepšie dávno za sebou ,podobne aj Hamšík ,uplne mimo ,ako aj celý stred poľa a načo sme boli zvyknutí ,na silné krídla tak teraz aj zo Zrelakom 0 bodov. Nechápem načo tam dal Hapal Zrelaka a odstaví Nemca ,ktorý je podľa mňa o triedu lepší sám na htote. Reálne naša reprezentácia na viac nemá ,treba sa pripraviť na výmenu Vavro za Skrtela a Duda za Hamšíka. O Vavra sa nebojím ,ale Duda by mal tiež zmeniť prístup ,spoločne zo Skriniarom a Lobotkom sú to vraj miliónový hráči ktorí by mali prestať lietať v oblakoch. Blbé na slovenskej mentalite je ,že keď ludia vidia tie prehnane články o nasich jak sa im darí ,aký sú svetoví ,tak hneď čakajú ,že budeme majstri sveta. Realita je však taká ,že sme stále len priemer ,čo sem tam vyskočí z tieňa. Čo sa týka Hapala ,je tam hlavne preto lebo tam má veľa hráčov zo svojej bývalej "úspešnej" 21tky a aby ich postupne viac zaclenoval do Áčka. Na Kozaka podľa mňa ale nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita je sice na slovenskej straně.

Třeba to napsat ještě padesátkrát, pak to bude možná pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak individualne asi ano ...ale to je hovno platne lebo timova hra je na nule a v tom ste lepsi vy

Reagovat
Blasphemer

Tohle Česko se dalo porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík neviditelnej

Reagovat
Fernando_Torres

Ubrečenej frajer neschopnej jakýkoliv sebereflexe, jenom pokračuje v tom jak se prezentoval ve Spartě, Slováci se mají teda na co těšit...

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Banger

Já teda nevím. Ze strany Slováků solidních úvodních 20 minut, pak se to začalo vyrovnávat a po přestávce to nebylo o víc jak jeden gól jen čistě kvůli naší neschopnosti dotáhnout brejky 4 na 3, 5 na 3 ad., které vznikaly díky našemu slušnému presinku a v tu dobu prakticky neexistující středové řadě Slováků. Lepší tým by to potrestal a po 60 minutách by nebylo o co hrát za stavu 3:0, 4:0. Ale Hapal mluvil takové sračky i ve Spartě.

Reagovat
Benedict

češi úvod zaspali, tak prvních 20 minut Slováci jeli, pak dostanou gola a nic zajímavýho už asi nepředvedli(směrem dopředu). Dost mi zklamal Škriniar, nejenže klidně mohl jít do sprch dřív, ale jeho rozehrávka byla fakt hrozná, na to že má vedle sebe velezkušený hovado Škrtěla. V Interu hraje podstatně líp. A Duda taky mohl hrát od začátku, když mi každej slovák tvrdí jakou má v Hertě fazónu. Bero nebo Greguš jako by nebyli na place.

Reagovat
PP

Ten prázdný střed Slováků byl šílený. Něco takového jsme měli za Jarolíma, když se zranil Darida.

Jinak špatně nastavená taktika - nejspíš od Hapala, kde bez Lobotky je vaše záloha nahraná - když si člověk dá pozor na Hamšíka, což se potom naštěstí stalo.

Občas to byl zápas blbého s hluchým, protože tolik nepřesností z obou stran byla bolest pro oči, ale naši zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

stačil mi nadpis, ďalej nemá zmysel čítať

Reagovat
smazaný uživatel

On tady někdo čte články?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele