Budeme bojovat, abychom Lukakua udrželi, prohlásil Koeman

20.04.2017, 20:58
Aktuality
Romelu Lukaku podle nedávných zpráv odmítl nejlukrativnější nabídku Evertonu na prodloužení kontraktu, přesto to nutně nemusí znamenat jeho odchod. Manažer Ronald Koeman snahu o udržení kanonýra nevzdává...

Odchovance Anderlechtu si z domovského prostředí vytáhla Chelsea, obávaný kanonýr se však prosadil až při hostování ve West Bromu a následně právě u Toffees.

Everton před necelými třemi lety za Lukakua zaplatil rekordních 35 milionů eur, za což se reprezentant Belgie od té doby odčinil dvaapadesáti ligovými góly.

Letos třiadvacetiletý útočník vede tabulku střelců Premier League, přesto je neustále spojován s možnou změnou dresu. "Pokud někdo podá nabídku, jistě se ji budeme zabývat, ale stále má smlouvu na další dva roky. Uděláme všechno proto, abychom ho udrželi," vyhlásil Ronald Koeman. "Každý si přeje mít v týmu nejlepšího střelce soutěže," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (372)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele