Útočník Lukaku se už rozhodl, kde bude hrát v příští sezoně

07.06.2017, 10:52
Aktuality
O jednu ze svých klíčových postav po letošní sezoně pravděpodobně přijde Everton. Na odchodu z Goodison Parku je belgický útočník Romelu Lukaku, liverpoolský celek se ho všemi silami snažil udržet, robustní fotbalista ovšem dá přednost angažmá v jiném, aktuálně nejmenovaném klubu...

Lukaku má smlouvu do června 2019 a v průběhu jarní poloviny nedávno skončené sezony odmítl lukrativní nabídku, která by z něho udělal nejlépe placeného fotbalistu v historii Evertonu. V tom do této chvíle strávil čtyři roky a nastřílel 68 ligových gólů.

"Nechci zůstat na stejné úrovni. Chci se zlepšit a vím, kde toho chci dosáhnout," prohlásil.

Lukaku na sebe v minulosti upozornil vynikajícími výkony v dresu Anderlechtu a odměnou mu byl transfer do Chelsea, kde ovšem nenaplnil velká očekávání. Londýnský klub o něho nyní má zájem znovu a je favoritem v boji o služby stále teprve 24letého fotbalisty, vedle toho se mluví o Manchesteru United či Bayernu Mnichov.

"S tím klubem nyní jednáme. Vím, co se děje, ale jednání nechám na svém agentovi. Vím, co se děje, ovšem nemohu vám říct nic dalšího. Nejvíce za všeho bych chtěl hrát Ligu mistrů a jednou vyhrát Premier League. Nebo ještě lépe, ne jednou, ale několikrát," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (819)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele