Budeme bojovat, abychom Lukakua udrželi, prohlásil Koeman

20.04.2017, 20:58
Aktuality
Romelu Lukaku podle nedávných zpráv odmítl nejlukrativnější nabídku Evertonu na prodloužení kontraktu, přesto to nutně nemusí znamenat jeho odchod. Manažer Ronald Koeman snahu o udržení kanonýra nevzdává...

Odchovance Anderlechtu si z domovského prostředí vytáhla Chelsea, obávaný kanonýr se však prosadil až při hostování ve West Bromu a následně právě u Toffees.

Everton před necelými třemi lety za Lukakua zaplatil rekordních 35 milionů eur, za což se reprezentant Belgie od té doby odčinil dvaapadesáti ligovými góly.

Letos třiadvacetiletý útočník vede tabulku střelců Premier League, přesto je neustále spojován s možnou změnou dresu. "Pokud někdo podá nabídku, jistě se ji budeme zabývat, ale stále má smlouvu na další dva roky. Uděláme všechno proto, abychom ho udrželi," vyhlásil Ronald Koeman. "Každý si přeje mít v týmu nejlepšího střelce soutěže," doplnil.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (372)

Přidat komentář
Beči

Everton dávno přerostl, nedivím se že chce pokračovat na věhlasnější adrese, u hráče jeho formáte by bylo spíš podivní, kdyby neměl ty nejvyšší cíle.

Reagovat
Beči

*formátu, *podivné

Reagovat
smazaný uživatel

PSG, Real Madrid, Aletico, United, Chelsea, Bayern, Manchester City, Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Drevenej, nema jmeno, mozna jo, Ucka ho budou chtit stopro, Chelsea podle Costy, ne-Pepek nema rad drevaky, plno

Co zbyva? Arsenal---jenze je udajne ambiciozni. Mozna AC Milan? ten jejich popelar stoji za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

preskocil sem Bayern...tam snad nikdo z Anglie jako hvezda nesel

Reagovat
Uwe háže buly

Hlavně Bayern útočníka má..

Reagovat
smazaný uživatel

snad jen Pizarro po návratu z Chelsea, i když je fakt, že se nevracel jako hvězda, statistiky v Anglii měl zoufalý...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu by se docela hodil, otázkou je, zda by Wenger byl ochotnej investovat, nebo kdo je v létě povede...

Reagovat
smazaný uživatel

ale nechtel bych ho jako fanda/preju jim Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu. Přeci jen řešit hráče, který má peníze na prvním místě, je vždy problém - viz Payet. Plat špatný neměl, po Euru dostal přidáno, ale vybrečel si odchod. Takoví hráči jsou nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

nechceme ho, nic ve zlém když už, tak do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

#InZaschronaWeTrust #NverBackDown #MourinhoSmrdíAAjTakSmeHoNechceli

Reagovat
smazaný uživatel

*Never

Reagovat
smazaný uživatel

Nikomu never (y)

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
REPLIKATOR

#modravelryba

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli byla z Ciny, tak v predsezonni priprave Evertonu uz nebude.

Reagovat
Free_player

pude... ale kam a za kolik ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý by chtěl zase do Chelsea. Každopádně pokud Everton z utržených peněz koupí 3-4 kvalitní hráče, kteří sednou do herního stylu, mohou se i prodejem nejlepšího střelce PL posunout výš

Reagovat
smazaný uživatel

Nenahradi ho, to je ten problem. Ale jak bude chtit jit, prijde fakt nabidka za randal penez-tak ho asi pustej...80? 100? dneska je vsechno mozny...A za ty love by museli peclive vybirat, koho za to zpatky do utoku, Miralase tam neposunou asi a velky jmena tam nepujdou (zatim). A treba podepise u nich a bude klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chtějí kvalitní náhradu, tak by už měli začít se skautingem. Ideální by bylo pořídit někoho z PL, aby se nemusel dlouho adaptovat. Dle spekulací má v Evertonu zůstat Enner Valencia, ale to rozhodně není adekvátní náhrada. Spíš se obávám nějakého šíleného nákupu, jak to předvedl Liverpool po odchodu Torrese (Carroll za 35 milionů liber) nebo Soldado ke Spurs za 30 po odchodu Balea. Z top 10 střelců PL je reálný možná Joshua King z Bornemouthu, možná Defoe, protože Sunderland sestoupí, ale přeci jen je mu 34 a otázkou je, jak bude hrát příští rok. Navíc ve WHU je o něj všeobecně zájem a i on sám se prý vyjádřil, že by se rád vrátil (zdroj: https://www.thesun.co.uk/sport/football/3162969/jermain-defoe-return-west-ham-summer-transfer-window-ian-wright-sunderland/ i když dodávám, že Sun za mě není zcela důvěryhodný)

Reagovat
smazaný uživatel

To neudelaj, podle me bude jejich priorita ho tam udrzet, klidne mu dodrbat karieru...Slibem nikdy neurazis, zalezi, na kolik se citi...Jestli nejakej top klub s ambicema na vitezstvi v LM nebo jen love? Treba mu zalepej hubu obrovskym platem, ty svoje zbyly ovecky nejak uklidni slibama, ze on je ten majak ala Robinho..Jenze to by muse mit pred sebou treba opravdu 5,6 vynikajicich sezon, furt by musel davat aspon 25 kusu a tak...mu uz treba 180 p/w nemusi stacit (snad sem tu zkratku napsal dobre Iacob?)

Defoe uz ne, Kinga nejde brat vazne jako no.1 do toho co tam chteji vybudovat. Spis neco z venku, treba zkusit nejakyho Pereze z Arsenalu? Stejne nehraje...Nebo nekoho ze Spanelska? Moratu treba, Benzemu na zaver kariery...Jako kdyby se spekulovalo o takovych jmenech, tak by tam treba nekdo typu nechtenyho Cavaniho treba dosel..a za lacino...

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani zní skvěle, ale Emery mu dává dost prostoru v PSG a otázkou je, koho by za něj přivedli. Perez by šel a nemusel by ani nutně stát hodně peněz, Benzemu zrovna dvakrát nemusím (i když netvrdím, že by nebyl dobrý fotbalista) a Morata by taky nemusel být vyloženě na škodu. Sice je to odchovanec Realu, ale myslím si, že tam zrovna se svou pozicí spokojenej moc nebude - přeci jen v Juve byl poměrně důležitým článkem a v Madridu si téměř nekopne.

Reagovat
Zaschrona

Cavaniho, Moratu ani Benzemu tutove nenalakame.

Reagovat
smazaný uživatel

napadli me jako prvni..i ti giganti nemaj ty soupiskyky nafukovaci a nemusej se ridit nejakyma priblblyma statusama HG. kdo maze, ten jede..tak to bude tak nasledujici tri-ctyri sezony nez se to (asi) zhrouti nebo vznikne jinej format celyho toho cirkusu jmenem fotbal

Tak treba Gameiro? ale proc utok, jestli se vrati ten Wazza? Je opravdu potreba za Lukakua brat nejakou bombu do utoku?

Reagovat
Zaschrona

Tak predevsim je potreba nekoho k nemu + nahradnik. Krome nej mame akorat Valenciu na hostovani, Koneho na odchodu a Niasseho, ktery uz se z hostovani nevrati. A pak akorat mladiky. Kazdy vetsi tym ma aspon 3 kvalitni utocniky. My mame akorat jednoho, to je problem. I treba Spurs maji Kanea a solidniho Janssena + v podstate utocniky Sona a Alliho. Neco podobneho je nutnost, pokud chceme neco dokazat.

Gameiro uz zni o neco malo realneji, ale stejne, proc by chodil pryc z tymu, kde bojuje o vsechny trofeje a kde hraje? Podle me potrebujeme dostat do tymu neco typu Lukaku, Rooney a nejaky solidni utocnik alespon typu Valencia + mladici. Pokud pujde pryc Lukaku, tak nejaka adekvatni nahrada za nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Vardy? teda K Lukakovi. Ten jede..pod dobrym koucem Ten by to i akceptoval, love byste mu zaplatili

Reagovat
smazaný uživatel

O Valenciovi se spekuluje, navíc dle těch spekulací by měl být k mání za cca 12 milionů liber, což není až tak moc.

Reagovat
Zaschrona

Sice s nim v roce 2017 davame gol kazdych 10 minut, kdyz je v Goodisonu na hristi, ale... spis by to chtelo nekoho lepsiho. Za 21 by mohlo jit koupit Schicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem myslel jako backup, na základ Evertonu při ambicích do TOP4 bohužel Enner nemá. Výhoda je, že i na křídle nehraje úplně špatně.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dufan

Ten Schick by možná neznel špatně. Dobrá stanice dál

Reagovat
Zaschrona

Ze zacatku muze stridat, pak vytlaci ze sestavy Rooneyho.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
Dufan

Reagovat
Robertson

Bez irónie,ak by ste chceli skúsenosť,tak možno by nebol zlou voľbou Bas Dost,tomu to stále gólovo sype,alebo Chicharito, ktorý má rok do konca zmluvy,a s Rooneym to má namakané.Ale mne by sa pozdával aj mladý M.Dembélé zo Celticu, ktorý by u vás, pri Rooneym,mohol parádne vyrásť.

Reagovat
Zaschrona

Dembele jako potencialna nahrada by nemusel byt spatna volba. On a nekdo zkusenejsi by asi mohla byt pripadna cesta. Hernandez nevim, tam se spekuluje o navratu do MU, Mourinho se o nem vyjadril, ze by ho nikdy nepustil. A Dostovi to sice v Portugalsku pada, ale nevim jestli by na to mel i v PL.

Reagovat
Zaschrona

Navrat Rooneyho je hodne pravdepodobny. Pak dal uz to jsou jen spekulace, ktere nema moc smysl resit - Schick, Modeste a Willan Jose jsou s nami spojovani. Defoe by se mi celkem libil, ale spolecne s Rooneym by to byl asi moc stary utok.

Reagovat
smazaný uživatel

Schick by byl super, ale nemá moc zkušeností. Modeste se jeví nejlépe, ale jak říkáš, je to jen spekulace. Rooney by spíš měl být pod hrotem než na hrotu, i když možná u vás ožije, což bych mu i docela přál. Defoe je podle mě řešení na sezónu, maximálně 2, i když jsou hráči, co na hrotu dovedou hrát kvalitní fotbal i v relativně vyšším věku (např. Ibra).

Reagovat
Zaschrona

Jojo, ale ve vsech pripadech je to pohorseni oproti soucasnosti. I treba takovy Batshuayi by jen tezko adekvatne nahrazoval Romela a jeho golovy prinos tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. I když Romelovi v Chelsea taky nikdo moc nevěřil a nedával prostor, stejně jako Batshuayiovi. Navíc je podle mě reálnější, že by šel k vám, než k nám do WHU poté, co letos předvádíme - minimálně na hostování s případnou opcí.

Reagovat
Zaschrona

Do WHU, tipuju, pujde Sturridge. To by celkem mohla byt dobra volba, jestli se da dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Přeci jen Carroll se ve WHU dal zdravotně relativně do kupy a měl pár světlých chvilek, nicméně pokud chceme hrát o poháry, tak Carroll nestačí. Sakho by podle mě měl jít v létě pryč, u něj je problém očividně v hlavě, nikoliv ve zdravotním stavu. Otázkou je, kdo ho koupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po tomto článku tu už je jasné, že odíde

Poď mi

Reagovat
Azazelo RD

Ne, to by tam muselo být v titulku, že nikam nejde, takhle je to otevřené.

Reagovat
avicii

som dost zvedavy kam pojde

Reagovat
Spalovač šancí

Barcelona by ho měla koupit. Potřebujou tam místo těch hračiček taky nějakou hrubou sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, ale nesedí do koncepce. Barca spíš půjde po talentech v Brazílii, kvalitě v Portugalsku a Španělsku, nebo budou pořizovat někoho z Jižní Ameriky, kdo hraje v Evropě... Hlavně Lukaku podle mě nepůjde na lavičku a přes MSN si nekopne...

Reagovat
Zaschrona

Bud zustane nebo bude pujde za castku, ktera bude svetovym rekordem v prestupech. Celkem fajn situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude svetovej rekord jen do odchodu Messiho.

Nebo vymena EFC-FCB? Gerarad mu urcite vypravel hezky veci o scouserech

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze o Milane asi ted muze Messimu rikat hezci veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ty Cinany, novy vlastniky AC, ze by mu davali treba deviticifernej plat (Leovi)??

Reagovat
Zaschrona

To nevim. Ale jestli uz ma Lukaku odejit, tak at se Cinani zblazni a koupi ho treba prave AC.

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha

Tam ne, v Italii sou ty prachy proklety a moc ty napumpovany kluby negenerujou sportovni uspechy...Ale napadl me Ilicic z Fiorentiny, skvelej ofenzivni hrac, suprovy standartky, sebevedomej..29 let ale..neni to moc? Ale s nejakyma blaznama za sebou a nekdo slusnej na hrotu..hmmm

Reagovat
Zaschrona

Jeden z hlavnich cilu ma byt Gylfi Sigurdsson, ktery je typologicky podobny typ hrace jako Ilicic. Nebo treba Rooney. Takze ten zajem posilit je.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni tri sympataci (az na toho Josipa, to je drzka jeste vetsi jak Wazza).

Tak premyslim, ze chcu, aby ten Rommel odese a at se ukaze jak se v Liverpoolu naklada s rancem prachu

Reagovat
Zaschrona

To se zda, ze ranec prachu u bude i bez Romela. Nove sponzorske smlouvy, penize od majitele, prodeje hodne nepotrebnych hracu, nova TV smlouva. Ale pokud by sel Lukaku nebo i Barkley, bude to jen znasobene.

Reagovat
smazaný uživatel

..ale zas ten Goodison v rozkladu, jak sam tady tvrdis..nevyreseny pozemky. Liverpool neni Londyn, v tomhle maj treba slepice pred vama naskok uz ted a budou se sesazovat z te BIG4 ( je zpet) spatne...I Arsenalu

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt planujeme brzo zacit stavet novy stadion. A pokud zvladne hrace na sever Anglie nalakat United, City nebo LFC - muzeme i my. Hraci z EFC a LFC dneska casto stejne bydli prave v Manchesteru. A Spurs naskok urcite maji, to mas pravdu. Ale zase nejsou tak strasne moc pred nama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tem se to posere behem toho roku co tam nebudou..Levyho zavrou behem toho roku samozrejme nejaky smely a ta barabizna spadne do nejake melke jamy co tam objevej

a u evertonu je jedno, kde hraji.. kdyz je bida, tak je venku x doma to je jedno to s tim bydlenim v Manchestreu sem nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je, že Tottenham nakoupil poměrně dobře po prodeji Balea. Když opominu Soldada, tak Lamela i Eriksen nebyly špatné nákupy. Takže ačkoliv peníze na začátku sezóny budou, tak by za předpokladu kvalitního skautingu prodej Lukakua nemusel být na škodu.

Reagovat
Cobra

Nezapomínej na Paulinha

Reagovat
smazaný uživatel

Sice herně nezazářil, ale ani moc nezklamal. Nestál moc, a nakonec se prodal jen se 6milionovou ztrátou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebných/na prodej by podle mě bylo dost hráčů, ale většině končí smlouva (Koné, Niasse, McGeady, McAleny). Nadále Lookman by podle mě měl jít hostovat, aby nabral více zkušeností, anebo dostávat více prostoru. Do budoucna mu docela věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton by ho měl prodat. On má svoje kvality, ale taky zároveň hrozně nevyrovnané výkony. A kdo ví jak by se k tomu postavil kdyby zůstal. Taky se může "vrátit" ten Lukaku z minulé sezóny kdy se po trávníku pouze procházel. Everton na tomhle prodeji může jen získat.

Reagovat
Zaschrona

Co muze klub jen ziskat tim, kdyz proda nejlepsiho strelce a asi i hrace? Nejsme Barcelona, abychom mohli sachovat s utocnikama jak s figurkama ve stylu Etoo - Zlatan - Villa. Lukaku pujde jen kdyz to bude pro klub vyhodne.

Reagovat
blade115

"jen kdyz to bude pro klub vyhodne" - tam bude dost možná kámen úrazu to, co Everton bude považovat za výhodné. Jestli rovnou nasadíte cenovku 100 mega, tak věřím, že by ho byli s to koupit leda v Číně. V takovém případě vám zůstane otrávený Lukaku, což je přesně ten typ borce, co si postaví hlavu a nebude na hřišti k ničemu. Což teda osobně vítám, příčí se mi jen pomyšlení, že bychom za něj dali víc jak 60 mega, ale pro vás asi nic moc.

Reagovat
Zaschrona

Ja si nemyslim, ze by si mel Lukaku postavit hlavu. I Stones si ji nepostavil, kdyz mu Martinez zatrhl prestup. Vloni v lete Moshiri to pry taky v pripade Lukaku zatrhl a jak letos hraje.

http://sportwitness.co.uk/everton-rejected-e80m-bonuses-offer-lukaku-last-summer/

A 50-60 milionu mi prijde jako castka, kterou mozna muzeme dostat i za rok, i kdyby neprodlouzil, viz letos Sanchez a spekulace kolem nej. A ten rozdil 20-40 milionu za ten pripadny pokles oproti nabidkam letos, to mi prijde, ze to za to stoji. Lukaku je ten typ hrace, ktery pro nas muze pristi sezonu udelat rozdil mezi ucasti v LM a treba i sezonou bez Evropy, i kdyz to zalezi taky tom, jak se podari v lete posilit. Bez nej to bude o dost tezsi a jen tezce ho budeme nahrazovat.

Reagovat
blade115

Letos je to volání po odchodu z jeho strany daleko hlasitější, vždyť loni tam ani nic vážnějšího nevzniklo. Se Stonesem bych ho vůbec nesrovnával, to jsou úplně jiné povahy.

A teda nemyslím si, ž je potřeba tak lpět zrovna na Lukakovi. 80 mega by nejspíš někdo dal, možná bohužel i my, za to ho dokážete nahradit víc než dobře.

Reagovat
Zaschrona

Volani je to hlavne v mediich, kdy se zacina zdat, ze je vasim hlavnim prestupovym cilem, kdyz zas zacina Matt Law vam delat kampan. Jinak ale on sam letos je mnohem klidnejsi nez v minulych sezonach, kdy vzdy bylo hlavni tema, jeho pripadny odchod, vzdy, kdyz vyjel reprezentovat Belgii a mnohdy z toho byly zajimave citace. Letos to je jen deni, ktere vedou media + teda to, ze odmitl prodlouzit smlouvu, k cemuz ale podal celkem objektivni duvody a nijak v tom vyjadreni nerekl, ze by chtel odchazet, jen ze chce od Evertonu vic videt ambice.

A ja si celkem myslim, ze nam zrovna vy tech 100 mega letos date, pokud pujde Costa za velke penize do Ciny, je to skoro tutovka, s tim, co se deje. A sice - penize hezke, ale lepsiho utocnika nesezeneme.

Reagovat
blade115

No já se toho taky právě bojím, ale přijde mi to tak strašně zvrácený, že bych ti nejradši věřil, že to je jen kampaň... Na trhu je pořád dost zajímavých jmen. Jak pro nás, jakožto alternativy k Lukakovi, tak pro vás, jakožto náhrady za něj. Vždyť Lacazette byl jednou blízko WHU, proč by pak nemohl jít k vám? S trochou úsilí by se dali získat i Belotti nebo Modeste. A na odchodu možná bude i Auba. Koneckonců, my máme na lavičce nechtěného Batshuayie, za kterého taky ještě budeme nejspíš hledat náhradu, i bez odchodu Costy. Jmen je dost, neviděl bych to tak černě. Pro nás by to byla větší tragédie, kdyby ten přestup klapnul...

Reagovat
Zaschrona

Lacazette? To zas bude pripad, kdy by i mozna k nam sel, ale pak prijde treba Arsenal nebo treba, v jeste horsim pripade, Liverpool a budem mit smulu. Belotti je pro nas nerealny, navic taky za nej Turin chce castky v podobnych relacich jako my za Romela. Modeste mozna, ale uz neni nejmladsi a kvalitativne uz to je sesup. A jmena tohohle typu sice jsou porad zajimava, ale neni to moc nic extra pro to, snazit se dostat do souboje o LM. Pro nas to bude s nahradou v kazdem pripade hodne tezke, je spousta klubu, kam hraci pujdou radeji. Pro vas je to mnohem lehci, vy si muzete vybirat. Ale stejne se zda, ze Lukaku je asi primarni cil.

Reagovat
blade115

To jsou jen předpoklady, realita může být úplně jiná. My si sice vybírat možná můžeme, ale co z toho, když vybereme nemoudře...

Reagovat
Zaschrona

Pod Contem asi stejne titul.

Reagovat
blade115

Conte by ale radši Moratu, tak zoufalej už jsem, že budu doufat i v to, že se mu podaří získat spíš jeho...

Reagovat
Talker

To už radši Lukaka než Moratu nebo Belottiho... Tady fakt nejsou skvělé volby, jen ty, které jsou možné.

Reagovat
Zaschrona

A kdo by jako mel byt skvela volba? Takovy hrac snad ani neni, ne?

Reagovat
Talker

Tak jde o ten poměr cena/výkon. Stále jsem se nesrovnal s tím dávat 70 mil+ za hráče, který není TOP3 na světě. K tomu má nejblíže Lukaku spíš než "one season star" z Itálie nebo náhradník z Realu. Navíc všichni ve stejném věku.

Reagovat
blade115

Náhradník z Realu má mimochodem i letos lepší poměr gól na odehrané minuty než Lukaku. Neříkám, že je to nějaké terno, ale věřil bych v tomhle Contemu a jeho vizi.

Reagovat
Svatej

Tady teda nevim, zaprvý ty góly střílí v PD a je něco jinýho, když ti připravuje šance Barry s Barkleym a když ti je připravuje Isco s Modričem

Reagovat
blade115

Morata měl tohle dobrý ale i v Juventusu. I v lize, o které se říkalo, že je v ní vždy slabší než v pohárech, měl sice o něco horší poměr gólů, ale zato znatelně lepší výsledky co do asistencí, tvorby šancí a celkově v té hře směrem dopředu.

Reagovat
Talker

A Michy má lepší poměr minuty/goly než Morata (86 vs 94)...

Nemůžeš srovnávat žolíka, který hraje v situacích, kdy jde na posledních 10 minut za tým, který má průměr 2,6 golů na zápas a hráče, který hraje 90 minut nonstop a má 1,8 golů na zápas.

Lukaku nastřílel téměř 40% golů Evertonu. Bez jediné penalty.

Reagovat
blade115

Říkám, takhle dobré statistiky měl i v Juve, kde hrál podstatně víc.

Reagovat
Talker

Morata zatím dokázal akorát to, že je to dobrej žolík a náhradník a dává goly.

1600/17G/4A

2400/12/12

2300/15/7

1000/9/2

Lukaku zas má prostě průměr přes 20 golů na sezonu za 5 let v PL v průměrných týmech, k tomu pravidelně minimálně 7 asistencí.

3000/25/7

4000/25/7

3800/20/7

2800/16/8

2300/17/7

My potřebujeme hráče do základu. Kdyby Costa nebyl debil a podával výkony celoročně furt, tak nemám problém s tím investovat do Moraty. Ale investovat do kvalitního náhradníka, když potřebujeme osvědčenou kvalitu do základu?

Reagovat
blade115

Ještě ani nevíme, jestli odejde Costa... Pokud odejde, tak nejspíš ano, ačkoliv bych osobně byl pořád spíš pro Aubu. Nicméně pokud Costa zůstane, je Morata asi nejlepší volba.

Reagovat
Talker

Costa musí odejít. S tím už počítám automaticky, že přijde rekord z Číny. Po tom nezájmu v posledních několika zápasech to nejde jinak. Nedivil bych se, kdyby už byla dohoda na stole.

Reagovat
blade115

Kéž by. Ale určitě bych to nebral jako jistotu.

Reagovat
Busby babes

na pomer cena vykon se vyser, to ti pak vyjde nejlip nekdo, kdo da 3 goly, ale bude stat pul mega. potrebujes ten vykon a pak zalezi kolik si muzes dovolit do toho investovat...

Reagovat
Svatej

to je strasna doba tyvole

Reagovat
Busby babes

je no.

Reagovat
blade115

Tohle je strašný přístup, doufám že se toho zdržíme, jak jen to bude možné...

Reagovat
Busby babes

pochybuju. pokud budete moct koupit obdobne kvalitniho utocnika jako Lukaku za min penez, tak ok. ale jinak? nadeje kupujete mlade, ale pokud budete chtit hrace do zakladu, tak pochybuju, ze pujdete po nekom typu: nadejny, mozna za dva roky bude top...

Reagovat
blade115

Pevně věřím, že si udržíme stejný přístup jako v případě Stonese.

Reagovat
blade115

Aubu bych bral úplně s klidným srdcem. A možná budou dostupní i další, o kterých si to teď jen nemyslíme.

Reagovat
Zaschrona

Morata je fajn hrac, ale radsi bych teda urcite Lukaku. Navic ma Chelsea rad, navic ma HG status.

Reagovat
blade115

Já bych věřil Contemu, stál o něj v Juve, stojí o něj u nás, očividně ví, co s ním. Byl by levnější a nakonec možná i platnější v potřebných zápasech. A nejspíš by při odchodu Costy přišel ještě někdo další kromě něj. Mně se to zdá jako lepší alternativa ke 100 megovému Lukakovi.

Reagovat
Talker

Já mám problém s tím poměrem cena/výkon/věk.

Lukaku je aklimatizovaný, nejlepší střelec ligy, osvědčený, mladý. Pokud předá transfer request, tak myslím, že se můžem bavit kolem 70-80. Kilo je absolutně mimo, s tím souhlasím, na to se vysrat a za rok ho koupit za 50.

Belotti a Morata budou za podobnou cenu, akorát jeden je one season star a druhý ve svých (téměř) 25 letech dokázal akorát to, že je slušný žolík (s 2500 minutami za poslední 2 roky v lize).

Auba bude stát podobný prachy (70+) a je o 5 let starší, než Lukaku.

Takže za mě - pokud bude Auba za 50, tak nemám problém. Ti dva z Realu a Turína za 40? Why not, jako žolíci slušní. Lukaku pokud bude za rozumnou cenu (70-80), tak mi dává větší smysl, než očekávaná cena těch tří dalších - aklimatizovaný, osvědčený, mladý, zvyklý a zůstane u nás.

Reagovat
blade115

S tím se dá souhlasit, ale jen za předpokladu té ceny okolo 70 mega, na tu se podle mě Everton chtít dostat nebude. Reálně se buď můžeme ve stylu úček vysrat na prachy a přivést Lukaka za třeba za 90, nebo můžeme jít rozumnější cestou a vzít Aubu, který tolik stát určitě nebude, BVB nebude tak skrblit jako Everton. A upřímně si myslím, že i starší Auba je na tom kvalitou výš než Lukaku. Ten je v některých zápasech/obdobích skoro k ničemu, Auba si drží svůj standard dlouhodobě. Tomu bych dal určitě přednost.

Reagovat
Talker

Auba podle mého bude taky výrazně přes 60 míčů, i transfermarkt, který podstřeluje cenu ho má na 55 milionech.

Ono záleží, kdo se zapojí - nedivil bych se, kdyby ho chtěl Real, případně PSG, Bayern a podobně. A pak ta cena půjde dost vysoko.

Pokud Lukaku podá transfer request a řekne, že jde letos k nám a že svojí cenu splatil (na což Everton nemůže říct ani popel), tak klidně může jít v tom rozmezí, co jsem hodil. A tam můžou být všichni 4 hráči +-.

Reagovat
blade115

S Aubou nesouhlasím, podle mě by 60 rozhodně stačit mohlo. Ale jo, uvidíme, kdo se o něj bude ucházet. Transfer request už ale ztrácí na významu, když si Everton postaví hlavu, tak se Lukaku může třeba zbláznit a pod 100 stejně nepůjde.

Reagovat
Talker

A když si Lukaku postaví hlavu a odmítne trénovat a hrát, tak budou rádi, když dostanou 70 Což mi přijde jako rozumná a adekvátní cena. Pokud to bude kilo, tak máme smůlu a nechci ho letos.

Reagovat
blade115

Což Lukaku neudělá, protože by byl sám proti sobě. Spíš by hrál s nechutí, klesly by jeho výkony a další rok by ho prodali s velkou ztrátou. Jenže to prostě některé týmy jsou ochotny risknout, viz Levy. A Everton teď vyjádřil podobnou odhodlanost.

Reagovat
Zaschrona

Jediny potencialni problem by mohlo byt to, ze zamitnuti prestupu Lukakovi by mohlo odlakat pripadne dalsi posily. Ale i tak si dokazu dost dobre predstavit, ze mu to zatrhneme, pokud nedostaneme to, co chceme. Jestli nam letos nabidnete 90 a pristi rok nam to treba nejhur hodi 40, pokud se ho teda nepodari udrzet... Tak tech 50 milionu muze byt rozdil mezi tim dostat se do LM a dostat se jen do EL. Je to velky risk, ale muzeme se na to koukat i takhle. Ono pak v zari - Lukaku by taky mozna uvazoval jinak - stravit sezonu tady s tim, ze stejne jeste bude mit pak rok do konce a brat 70k nebo podepsat novou za 160k s tim, ze dostanu vykupku treba 80, pokud se Everton nedostane do LM. Tohle je podle me celkem predstavitelny scenar. Ale kdo vi, stejne tak si umim predstavit i to, ze vam ho treba pustime za 90, kdyz nam zas pak pustite Michyho za 20. Pokud by fakt platilo, ze chce za kazdou cenu do Chelsea, nemusi to byt zas tak strasny reseni neco takoveho provest na zacatku leta.

Reagovat
blade115

Je zajímavý, že Lukaka bereš jako nějaký velký příslib LM, přitom on sám jen těžko něco zmůže bez řádných posil, nemluvě o tom, že i on je pověstný svými výkyvy. V lize je nad vámi kvalitou šest klubů, všechny nejspíš budou v létě posilovat taky. A mají větší prostředky. Je na vás, abyste si ujasnili, jestli je lepší Lukaku nebo posily třeba za těch 80-90 mega. Každopádně souhlas v tom, aby se tohle vyjasnilo ideálně hned. Podobnou ságu jako s Pogbou vážně nechci...

Reagovat
Zaschrona

Priklad Spurs ukazuje, ze to jde i bez sileneho utraceni. Vsechny kazde leto posiluji a stejne se zase posunuli nahoru a zase o tolik vic penez nez my nemaji. A posily jsou v planu, jen je otazka, jak to dopadne, tradicne byvaji prestupaky strasne utrpeni v nasem pripade. Ocekavam prodeje nepotrebnych hracu cca za 60 milionu liber, k tomu podobnou castku muzeme mit i pred tim. Takze otazka je - jestli je lepsi 120 mega nebo treba 200-240, protoze priblzne do takove relace se muzeme dostat, pokud pujde pryc Lukaku i Barkley. Ale uz za tech 120 by mohlo jit poridit dost muziky - do toho se muze vejit Keane, dalsi stoper, krajni bek, Pickford, Rooney, Sigurdsson i dalsi utocnik. Pokud se tohle podari a pridaji se dalsi talenti z U23, kteri zrejme vyhraji PL2, posuneme se zas nahoru. Za ty extra penize budeme muset vetsinu stejne poslat za noveho utocnika a kreativni kridlo a moc uz nam nezustane, navic neni moc stastny delat v jednom okne tolik prestupu a Koeman stejne nechce pracovat s prilis pocetnym tymem hracu.

Ale pokud Lukaku nebo i Barkley maji jit, tak to musi byt jasne nekdy treba v pulce cervna. O Barkleym uz to i do medii Koeman rekl - bud do konce kvetna prodlouzi, nebo ho prodame.

Reagovat
Svatej

U tech spurs mi prijde, ze si kazdej mysli, ze to dovede uplne stejne a presto se to skoro nikomu nedari

Hlavne i oni tam meli nekolik ruznych prumeraku, nez to vyslo ne ? Bentaleb, Mason, Onomah, dokonce i Rose dlouho vypadal jako traged

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale to je diky tomu, ze veri mladym a celkem rozumne to doplnuji nakupy.

Reagovat
Talker

Priklad spurs je super, ale spurs jsou proti vam jinde proste v soucasnosti. Kdybyste byli v jejich pozici a oni ve vasi, tak by meli taky problemy to svoje top udrzet. Viz Modric, Bale, Berba apod. Ted jsou v uplne jine situaci.

Reagovat
Zaschrona

Ted jo, ale jde mi predevsim o to jit v jejich stylu smerem nahoru. Postavit novy stadion, stavet to na mladych hracich z akademie a nakupy predevsim hracu v mladem veku. Zasadni bude tohle leto, to plne naznaci nase ambice pod novym majitelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Laca chce Borussia za Aubu, kterej asi v nejblizsi dobe pujde

Reagovat
smazaný uživatel

Auba když odejde, tak určitě ne do Evrtonu. Ten půjde jen do Top klubu

Reagovat
blade115

Nejspíš jo, ale nepřijde mi to úplně nereálné.

Reagovat
Zaschrona

Auba do Evertonu? No, chtel bych sdilet tvuj optimismus.

Reagovat
blade115

Nevěřím tomu, jen říkám, že dnes už to není tak nereálné, když mají i kluby jako Everton v PL takovou finanční sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle peníze nehrajou roli. Jasný, prachy by na něj třeba dali dohromady, ale klub jako Evrton nemá zvuk pro takový hráče

Reagovat
blade115

Jo, proto taky říkám, že to nejspíš nedopadne. Jen že to není nemožný, protože peníze by eventuálně byly.

Reagovat
Talker

Nemožné to právě je, to už se můžeme bavit rovnou o Benzemovi, Sanchezovi nebo Icardim - peníze by na něj byly... Ale pouze v teoretické rovině by byli ochotní do Evertonu jít. I ten Lacazette je hodně na hraně.

Reagovat
blade115

Teoreticky je možné všechno, ale k tomuhle bodu to stáčet nechci.

Reagovat
Talker

Jak jsem psal. Nemožné to není ,ale pravděpodobnost je podobná, jako u Benzemy, Lewy a Sancheze.

Reagovat
Zaschrona

Tihle hraci jsou bez sance. Ale treba Lacazette by nemusel byt uplne sci-fi, ale je mi taky dobre jasny, ze asi zrovna nesni o tom, ze prestoupi z Lyonu zrovna k nam.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych spíš na někoho jako Modeste. Třeba by mohli zkusit Burgstallera ze Schalke. S tím neprohloupili a byl by na anglický poměry zadarmo

Reagovat
blade115

Já už jsem toho Modesteho zmiňoval, to by podle mého byla super varianta, kdyby nevyšel Lacazette. O toho bych se pokusil nejdřív.

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale jsou to hraci, kteri by nas meli posunout nekam do boju o LM? I z tohohle pohledu si, myslim, budeme uvazovat. Sezona s Lukakem sice muze byt financni nesmysl, ale pro pristi leto nas to muze posunout uplne nekam jinam. Bud uhrajeme LM a Lukaku zustane nebo postavime pro pristi rok i kolem Lukaka lepsi tym, coz by nam melo otevrit cestu k lepsim hracum nez na ktere muzeme dosahnout ted. Ve vsi ucte k temhle - ti mi prijdou jako spis potencialni posily pro klub typu WHU nebo Southampton - takovy ten typ Gabbiadini, Zaza.

Reagovat
Talker

Jenže pro všechny vyjma fanoušků Evertonu jste na úrovni klubů typu Sotonu, WHU atd.

Reagovat
Zaschrona

Jo, fanousci WHU porad delaji ankety, jestli je vetsi klub WHU nebo Eveton, jejich denni chleba, zatimco fanousci Evertonu mozna maximalne delaji neco podobne s kluby jako Liverpool. A Saints jsme ukradli trenera a chceme ted od nich nejlepsiho hrace. Tak nevim.

Reagovat
Talker

To vážně? Vždyt je to hráč pro absolutní velkokluby, proč by lezl do Evertonu se 60 goly za poslední 2 sezony.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

já bych za něj nedal ani 60. Ta cenovka je odporná

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Zároveň Lukaku neni Eto,Zlatan nebo Villa. Ve spoustě zápasů je hodně zbytečnej na hřišti.

Reagovat
Zaschrona

To jde ale rict, ze je i pripadne pozitivum. "Mel hrozny zapas a stejne dal gol." Takovych utocniku moc neni.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě. Na druhou stranu nebylo by lepší mít hráče, který by svou neustálou aktivitou vytvářel prostor pro ostatní spoluhráče.

Reagovat
Zaschrona

Takovy hrac by byl idealni jako partak do utoku k Romelovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo výmena Messi-Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasmagorie

Reagovat
Zaschrona

Preplaceny, ani Juventus nezvladne porazit, to zvladl i Anichebe.

Reagovat
smazaný uživatel

A Musa s nima jeden polocas na tripu po USA remizoval

Reagovat
smazaný uživatel

Hype Messi

Reagovat
Hokaido

One life wooder.

Reagovat
smazaný uživatel

"ani Juventus"

Reagovat
nani92

a vy to miniete na nového Niasseho, Cleverleyho a pod., čiže fajn situace

Reagovat
smazaný uživatel

nebo si koupi z United Shawa za 5 misto Colemana, do stredu uz dostali za suchy z nosu Schneiderlina a do utoku s vama vymeni Lukakua za Lingarda + doplatek kterej za dva roky bude novej Cris...nebo Obertan

Ne kazdej umi s tim rancem pracovat, sere me, ze to ceka ty faily i Arsenal po odchodu Bosse

Reagovat
Zaschrona

By me zajimalo... jak presne jsme minuli na Cleverleym? Prisel zadarmo a odejde za 8 mega. A na Niassem pravdepodobne jen 3,5 mega + nam asi Hull uz neco dal za hostovacku. Na nejhorsi prestupy Martineze to neni takova hruza.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
nani92

však o tom hovorím, zarobili ste finančne, ale herný prínos žiadny..takže ked predáte Lukakua aj za 200 mil., tak jeho goly podľa mna lahko nenahradite, lebo hviezdny hráč k vám nepôjde

Reagovat
Zaschrona

Herni prinos zadny, ale lehce ho nenahradime? To nechapu. S tim prvnim fakt nesouhlasim, s tim druhym celkem jo.

Reagovat
nani92

Tottenham a jeho zhmotnenie 90 mil. za Balea je jasný a výstižný príklad

Reagovat
Zaschrona

Vsak ty penize jim byli celkem k nicemu.

Reagovat
nani92

a teraz budú aj vám, o tom hovorím

Reagovat
Zaschrona

No, pak zvladli jit pred vas bez penez. Lepsi by bylo RL neprodavat, to si taky myslim.

Reagovat
Busby babes

ne, my jsme zvladli jit za ne...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

herny prinos myslel od tych hracov co ste podotahovali, nie od Lukakua

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Uwe háže buly

Ty si hroznej šašek

Reagovat
Zaschrona

myslis?

Reagovat
blade115

Správně, bojujte!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Do Chelsea za 100 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ani do Chelsea, ani k United. V obou případech bych mu musel přát, aby vyhořel a v obou bych měl strach, že se to nestane.

Reagovat
VojtovaChelsea

léto: Benzema → PSG, Aguero → Real, Lukaku → Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla prdel, kdyby ho znova koupila Chelsea a posadila na lavičku

Reagovat
Zaschrona

Kaveh Solhekol‏ @SkyKaveh

Tianjin Quanjian working on summer deal to sign Diego Costa from Chelsea. £650,000 a week contract. Ready to pay "crazy" transfer fee

Reagovat
Whitemedia

120 mega minimálně

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Talker

Nejhorší na tomhle je, že se všechno tohle předvídalo. 4 roky zpátky se říkalo, že se zbavíme Maty, Luize, KdB, Lukaka... A o 4 roky později? Koupili jsme Luize, budeme 50 míčů v mínusu za Lukaka (nebo bude vyhrávat trofeje pro United, pokud ho neulovíme my), nejvíce asistencí má další z hráčů, které jsme obětovali... A my z toho máme jeden titul.

Mourinho je prostě zlo a špína. Doufám, že to alespon napravíme, Lukaku podá transfer request a získáme ho za "rozumnou" cenu - 70 milionů. I když se spekuluje, že máme 25% z dalšího přestupu, tj i kdybychom měli platit kilo, tak ve výsledku to bude těch 75...

Reagovat
Talker

To mi moc nesedí, když jsme prodali takového mladého, nadějného hráče za relativně "rozumnou" částku. Spíš mě samo o sobě sere, že ty "mladíky" (Lukaku, KdB, Salah) neprodáváme s povinnou buy-out clause. Ale to už je na vedení, které radši ocení pár milionů navíc, než aby na nich vydělali méně a následně ty 3 hráče s hodnotou dohromady 200 mil koupili zpátky za necelé kilo.

Reagovat
Zaschrona

Pry tohle prave zatrhl Mourinho, protoze si udajne myslel, ze ti hraci na Chelsea nemaji a mit ani nebudou, tak jakakoliv klauzule zbytecna. Nebo i takove spekulace jsem k tomu nasel. Ale tezko rict, jak to je.

Reagovat
Talker

Mourinho je retard, no. Ted už to ví každý, ale je to očividné tak deset let už.

Reagovat
Zaschrona

Ale stejne je vetsina fandu vzdy rada, kdyz je to retard v nasem tymu.

Reagovat
B3n

Lol

Reagovat
fenixLFC

to je strasny kkt

Reagovat
B3n

To mi nepřijde moc pravděpodobný, jelikož zřejmě není a nebylo žádným pravidlem v Chelsea dávat podobný klauzule. A navíc celkově, jak jsi i sám psal, do těchto věcí je strašně málo vidět. Ale hodit to na manažera je nejjednodušší, zvlášť na někoho tak výraznýho.

Reagovat
B3n

Zdroj blízko dealu v Belgii... víš, co myslím. Může to být pravda, zrovna tak, jako nemusí.

Reagovat
nani92

ak nedáme LM, tak vitaj Romelu

Reagovat
Lacko_Boh

?

Reagovat
nani92

Zlatan odíde, Greizmann nás vysmeje, tak ostáva len Lukaku

Reagovat
Lacko_Boh

jaj tak. Ale tak ešte je tu Sanchez a Kane. Či tí bez CL ee?Som zmätený z EF,lebo raz hráčom zaleží či hrá United CL, raz nie..

Reagovat
nani92

nie nie, to si mýliš Liverpool a Kloppa..ku nám chodia kvôli prachom...a Kane je nedostupný, a ten Sanchez..mne by sa ako hrot nepáčil asi

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Lukaku vas urcite nevysmeje...Aha

Reagovat
nani92

Lukaku musí ešte veľa kapusty pojesť, aby sa nám mohol vysmievať

Reagovat
Mastný Chobot

do očí by si mu to nepovedal

Reagovat
nani92

v tmavej uličke určite nie...nevidel by som ho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oči by si videl

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze bez LM se vysmeje i nam. je otazka zda se vysmeje i te pripadne vyplate u nas...

Reagovat
Zaschrona

Vyhrajete tu EL, pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že je reálný, i když LM dáte.

José hrál s podobným útočníkem už dřív a jste jeden z mála týmů, který by podobný typ útočníka mohl využít. V Chelsea by jeho příchod znamenal úpravu herního stylu a nevím, zda do toho bude chtít Conte jít.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

ja vás vysmejem aj s LM, neboj zayo

Reagovat
Svatej

Nakonec nám ještě zůstane Costa, Abrahama pošleme do prdele a uprosíme Batshuayiho, aby s náma ještě jednu sezonu s LM zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol neskutočný fail

Reagovat
icemike

Je příliš bláhové si myslet, že pod Contem poklesne počet nákupů a hráčů na hostování?

Reagovat
Mastný Chobot

Kucka do Leicestru to bude nová rozprávka a druhý titul, na Kanteho si ani nespomenú

Reagovat
nani92

no Kucka by sa mohol prebrať troška, tento rok zatiaľ bieda

Reagovat
Lacko_Boh

KUCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FUnk

a nebo bude sbírat redky jak xhaka

Reagovat
maxton

inými slovami povedal, ze by ho radi predali, ale nie za 40, ale za 50

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli půjde, tak za 66+ za mě do Chelsea

Reagovat
Franck

Lukaku-->Chelsea 60 mil.

Morata-->Chelsea 50 mil.

Costa-->China 90 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho prodeji Everton nezíská nic. Ani za těch 100 mega to nestojí. Když může dát Everton 35m za Bolasieho a hned na to nabídnout 35m za Sissoka, tak peníze evidentně nejsou problém. Koho by si za těch 100mega koupili? Za 30 Siggyho, za to, že si vezmou Rooneyho jim ManU ještě bude muset zaplatit a vybavené. Jediné co by dávalo jaký taký smysl, by byl swap za Michyho s tučnou finanční kompenzací.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no pak je otazka jak moc Lukaku bude tlacit na ten prestup. Pokud by fakt chtel odejit uz ted, tak jim nic moc jineho asi nezbyde.

Pokud jen nechce podepsat novou smlouvu a dohrat ty dalsi dva roky, tak uvidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já si prostě nemyslím, že jsou kluby až tak bezbranné vůči hráčské zvůli. Jsou pod kontraktem a musí to respektovat stejně jako to respektují kluby, když je hráč k hovnu a oni mu dál platí ty šílené prachy.

Reagovat
Busby babes

nerikam. muj point byl v tom, ze Lukaku zatim rekl jen, ze nepodepise novou smlouvu. Ale nerekl nic o tom, ze chce tohle leto odejit. a to je rozdil.

Pokud si postavi hlavu, tak je otazka, jestli si Everton muze dovolit platit nespokojeneho hrace s velkym platem, jehoz cena bude od te chvile uz jen nizsi... Ne kazdej je jako Mansour, kterej Tevezovi rekl: tak si trucuj, maj tu smlouvu na dalsi 4 roky a ta ti tech 150K tydne platit budu ale nikam jinam nepujdes pristi 4 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to o nějaké vzájemné dohodě. Romelu mi nepříjde jako takový vylízanec jak Tevéz. Naopak mi přijde jako profík a podle mě chápe, že trucováním si moc nepomůže. Viz. Berahino nebo právě Tevéz. Naopak od něj čekám podobný přístup jako od Modriće, který měl taky pochyby o našich ambicích a chtěl do Chelsea, ale když mu to Levy zatrhl, tak prostě zatnul zuby a makal další sezónu kdy byl nejlepší v našem dresu.

Reagovat
Busby babes

no vsak to je to, co rikam celou dobu, ze bude zalezet, jak moc bude na nejakej prestup tlacit...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale já si nemyslím, že by tím dokázal zapříčinit to, aby se Evertonu vyplatilo ho zbavit "pod cenou". Lepší ho nechat trucovat, ale všem dát jasně najevo: Doba kdy jsme vám dodávali své nejlepší hráče právě skončila, stejně jako to dal cca před pěti lety najevo Levy. I kdyby na tom měli projebat 50m tak z hlediska ukázání ambicí se to vyplatí, protože budou mít nafurt pokoj. Levyho už MU taky neotravuje s nabídkama za Alliho nebo Kanea, protože ví, že to je jak bušit do dubu a raději se porozhlédnou někde mimo Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

A naopak Arsenal se jen znovu a znovu ohýbá, aby je City vojelo do prdele. Což se možná zase stane s Alexisem.

Reagovat
Busby babes

jak presne se Arsenal ohyba? vsak Alexisovi zatim tech 300K moc dat nechtej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri, Clichy, Sagna, Adebayor, Van Persie...všechno stejná písnička. Radši prodáme hned s nějakým ziskem než aby odešli za rok zadarmo. To že prodávali přímé konkurenci je asi nesralo.

Reagovat
Busby babes

ok, co vy? Bale, Modric, Berbatov a dalsi... proc jste si teda Bale nenechali?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale nešel do přímé konkurence (MU), Modrić nešel do přímé konkurence (Chelsea). Berbatov, Carrick, Keano jsou přesně ty případy ještě před tím jasným dáním najevo, že s tímhle je utrum. Kane taky do MU nepůjde ani kdybyste se stavili na hlavy. Real a Barca jsou pro nás v tuhle chvíli jediné týmy, kde se obávám o naše nejlepší hráče. Nepředpokládám, že by někdo z angličanů šel do Německa (Bayern) nebo Itálie (Juve). Co se týče Poche, tak ještě strašák je PSG. Ale je jasné, že pokud chceme ty hráče dlouhodobě udržet, tak musíme udělat nějaké trofeje. Což je z největší části na nich samotných.

Reagovat
Busby babes

ale ja se bavim o odchodu Lukaka obecne. ne do konkretniho klubu. sorry, ty si tu situaci upravujes dle toho jak se ti to hodi. co ja vim, treba ho nakonec bude chtit PSG a dle tebe by ho Everton radsi mel nechat v rezerve. aspon tos psal na zacatku.

Proto rikam, bude zalezet na tom, jestli se Lukaku zachova jako kokot a bude si prestup vynucovat nebo jestli jen bude cekat, zda nekdo splni pozadavky Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že se celou dobu bavíme o konkrétním přestupu zpět do Chelsea Tak jasně, že když ho bude chtít za 100m Real, tak mu budou těžko vysvětlovat, proč ho nemůžou pustit.. Mě šlo především o to posilování konkurence.

Reagovat
Busby babes

tak to pak jo.

Reagovat
Thab

Sagna šel zadarmo po konci smlouvy. Zbytek všechno spadá do období před 4+ lety (poslední z jmenovaných byl RvP v 2012), kdy jsme si s ohledem na finance moc vybírat nemohli. Od té doby jsme konkurenci nikoho neprodali a tohle léto se to nezmění. Imho pokud bude Alexis tlačit na přestup, vybaví se PSG/Juve a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, s těma prachama jste na tom tehdy nebyli jak teď.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

no jenze ja si myslim, ze Everton si nemuze dovolit potencialni situaci (na kterou to ovsem nevypada, ze by nastala, Lukaku se vyjadruje rozumne), kdyby udelal neco jako Payet. Radsi ho prodaj, dokud za nej mohou chtit hodne, nez mit nespokojeneho hrace v rezerve, jehoz cena by sla kazdym dnem dolu... Everton je bohatej, ale ne tak bohatej. My si to taky nemohli s ADM dovolit, i kdyz by na to penize byly.

Reagovat
vodka

Berahino se zase rozehraje, to byhc se fakt moc nebál...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale nepomohl si.

Reagovat
vodka

tak Hughes ho chtěl moc, zrovna on má s těmato nechtěnýma/problémovýma hráčama docela solidní úspěchy v tom, že je probere.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neříkám, že se neprobere, ale má za sebou kolik 2 roky úpadku/stagnace. Kdyby nebyl kokot, tak může být dneska o dost jinde.

Reagovat
Rišty

bez té tečky, prosím!

Reagovat
teenz

Reagovat
Lacko_Boh

možno sa z neho zaplatia 2 tribúny na novom štadióne. To už by som chápal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Moshiri má prachy. To je jako si myslet, že City prodají Aguera, aby si mohli posunout tribuny blíž k hřišti...to můžou i tak.

Reagovat
Lacko_Boh

jáj ták.

Reagovat
Zaschrona

Stadion zrejme budeme cely financovat ciste jen z dlouhodobe pujcky, takze potreba prodavat kvuli tomu hrace by byt nemela. Navic Lukaku byl zaplatil mozna tak jednu tribunu, pise se minimalne o cene 300 milionu.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

Zase bych netvrdil, ze nic neziskame, ale jak treba naznacuje vas prodej Balea, tak jeden hrac se hodne tezce nahrazuje a zaroven penize jsou garance niceho. Ale tezko to generalizovat, treba Stones nam nijak extra nechybi, obrana se i bez nej hodne zlepsila.

Reagovat
smazaný uživatel

Kým bys ho chtěl nahradit?

Reagovat
Zaschrona

Asi Batshuayi + nejaky dalsi mlady utocnik typu Dembele, Schick, Iheanacho? At se hezky dva mladi dravci poperou o misto. A k nim na AM/podhrot Rooney. Ale lepsi kdyby zustal Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skatule hejbejte se:

Lukaku -> Chelsea/Real

Benzema -> Lyon

Auba -> MU

Rooney -> Everton

Costa -> ( ; ) .... nebo do Ciny.

Reagovat
Svatej

Costa je sice magor, ale do Tottenhamu by nesel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych vam pral at vam zustane naporad

Reagovat
junglist

Reagovat
smazaný uživatel

Džíz, to jsou džouky na úrovni Sandra.

Reagovat
Svatej

Chtel jsem si to taky zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by robil Lukaku v Reale... Ak Real niekoho kupi tak to bude Aubey

Reagovat
smazaný uživatel

Musel jsem to nejak vymyslet. Aubu chci k nam . Benzin nejspis odejde a nenapada me nikdo jiny, kym ho nahradi. Ale realne to nevidim. Pokud Lukaku odejde, tak nejspis do Chelsea.

Reagovat
teenz

Dokud je v Realu ZZ a Perez, tak Karim neodejde.

Reagovat
Masi

Zkrátil bych to na Karim neodejde .

Reagovat
smazaný uživatel

Coz je mozno pre vas skoda, lebo to je asi najslabsie miesto v zostave, i ked to je co povedat, nazvat benzina najslabsim clankom.

Reagovat
smazaný uživatel

Resp. ak uz nejaky upgrade, tak mi najrozumejsia volba pripada hrotak.

Reagovat
teenz

No nejslabsi je rozhodne Casemiro (za to muze ZZ) a posledni dobou brankar (David uz si podle me bali). Ale Karim je ve forme udelani volba ke Crisovi (a bohuzel i k Garethovi). Kdyz ale formu nema jako ted, tak je absolutne zbytecnej. Kazdopadne si moc hrotaku, ktery se budou delit o goly s CR (+ Garethem) predstavit neumim. Samozrejme takovej Lewa je super, Kun pred nejakou dobou taky, ale to vsechno jsou sobci a to by asi nefungovalo.

Reagovat
Feind

Dybalu

Reagovat
pantondavo

Jojo, urcite pujde do Realu Proberte se, zustane v Anglii a diru do sveta neudela, jak bylo zmineno, je to drevo, takze Arsenal, Liverpool, boj o evropskou ligu, rekordni prestup to taky nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá v Anglicku takže dieru do sveta už urobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Oblíbené kluby hlavní:

Real Madrid

Oblíbené kluby vedlejší:

Barcelona FC

Gloryhunter alert!

Reagovat
pantondavo

To mám jen proto, aby Barka byla v kolonce vedlejší.

Reagovat
vodka

no, su zvědavý, jestli dostane v následujících zápasech šanci TFM, případně Tuanzebe...

Reagovat
Miguel19

No u nás dostal jeden zápas i Kalas, tak to není vyloučené.

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Former England international Ugo Ehiogu has died at the age of 44 after collapsing at Tottenham's training ground #SSNHQ

Reagovat
Lexi Belle

RIP, nikomu by se takové věci dít neměly.

Reagovat
FUnk

Reagovat
feministka

A tady jen expreska. EF

Reagovat
Busby babes

Mourinho: "I always trust the players with special mentality. Always trust them. Shaw did something new today, it means a lot for me."

Mourinho: "After 90 minutes, before I know that I have to change Zlatan, he [Luke Shaw] had cramp."

Mourinho: "I had Ashley Young ready to come on, and he [Luke Shaw] told me I'm going to play for 30 minutes with cramps, no problem."

Mourinho: "He said if you need to make a change in another position I am ready for it.These kind of things make me trust the players."

Luke pochopil. Zoze si ho vypipla, jsem to rikal.

Reagovat
vodka

IP hráč bude hrát přes zranění, aby nedopadl jak Jones

Reagovat
Busby babes

mel krece, ty zraneni.

Reagovat
vodka

a? pořád je tam mnohem větší šance na svalové zranění...

Reagovat
Busby babes

jen rikam, ze nehral pres zraneni.

Reagovat
TopinB

Lukeovi je jasné, že možná si zase dlouho nezahraje, tak chce jenom jak to jde

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Mastný Chobot

parádny hráč, aj keď škoda, že nikdy poriadne neprešiel z demo verzie na plnú

Reagovat
smazaný uživatel

Prilis dlho bol v rusku

Reagovat
norton

Reagovat
Nikikrew

speechless? chapem

Reagovat
norton

malo to byt

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
vodka
Reagovat
blade115

Tak Cahill nejspíš proti Spurs nebude. Zranění mu samozřejmě nepřeju, ale bude to vítaná změna. Možná se do hry dostane i Ake.

Reagovat
Steven666

Aké skôr za Alonso ak teda je zranený

Reagovat
Whitemedia

Řekl bych, že bude hrát Zouma

Reagovat
blade115

Jo, místo Cahilla. Ale Akeho myslím na místo Alonsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se šušká, že se vaši hráči otrávili jídlem (Curtois, Alonso). Levy asi konečně sehnal číslo na kuchaře z Lassagna gate...

Reagovat
Miguel19

U Thibovi kolovalo, že se zranil při basketu či co

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak mám špatný zdroje.

Reagovat
blade115

Vlastně to byli Alonso, Costa a Moses, ti ale nakonec hráli. Takže dobrej pokus, ale lempl kuchař si zřejmě neověřil, jestli to stejně působí i na černý a vylízance...

Reagovat
spider_8

Káva od žida?

Reagovat
Busby babes

tak Di Marzio prej pise, ze si Ibra pretrhal krizovy vazy v koleni...

Reagovat
Carrick

Smutné. Herně chybět sice nebude, ale do rotace už ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmý, dal jsem ho za -4 body do fanty. Hezky to vyšlo.

Reagovat
Busby babes

nemas nakupovat pred poharovyma zapasama.

Reagovat
blade115

Jako teď já... Úplně vidím, jak se Kane a Alli proti nám zrání.

Reagovat
Zaschrona

To by mohl byt jeho konec v Evrope. Jestli bude 6-9 mesicu mimo hru, pak by se akorat tak mohl vratit pro pristi sezonu MLS.

Reagovat
Busby babes

jo no.

Reagovat
Busby babes

no v jeho veku by to mohl byt i konec kariery.

Reagovat
Swarley

no to by byl teda dost nepříjemný konec...

Reagovat
Busby babes

tak uvidime, treba to nebude tak hrozne...

Reagovat
Swarley

jako jasný, ale i těch 6 měsíců by bylo pomalu konečných...

Reagovat
kiwwi

nevidim to u Di Marzia, ale na Sky Sports

@SkySportsNewsHQ

BREAKING: @ManUtd forward @Ibra_official unlikely to play again this season due to knee injury sustained against Anderlecht - sources #SSNHQ

Reagovat
Busby babes

proto jsem psal to prej, protoze jsem to videl jen jako reakce... a na italske stranky jsem byl linej.

Reagovat
Busby babes

ale jestli si ty vazy fakt urval...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten uhel mi pripadal celkem strasidelny. Jako mohl by to mit jenom natazene, ale moc bych tomu neveril...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

je mi spatne jen to vidim...

Reagovat
Busby babes

tak uz jdou zpravy, ze bude out az do ledna... To jsem zvedavej co ted? Pokud to bude pravda, tak bych i tak byl celkem rad pokud bychom uplatnili tu opci. sice to nedava zadnej smysl, ale byl bych nerak, kdyby se kluk k nemu otocil zady, kdyz je na tom spatne. nic mu nedluzime, ale bylo by to dobre gesto...

Reagovat
kiwwi

Njn lenže so zmluvou pay as you play

Reagovat
Busby babes

to jasne no. Smlouva ala Michael Owen.

jinak jeste jsem narazil na clanek v telegraphu http://www.telegraph.co.uk/football/2017/04/21/manchester-united-can-get-atletico-madrid-forward-antoine-griezmann/

Dobrej uhel pohledu.

Reagovat
wild

platit niekomu 300k tyzdenne len za pekne gesto, to fakt nie.. Ak nebude hrat do januara, potom kym sa do toho dostane bude takmer koniec buducej sezony. To uz nema zmysel. On uz tie prachy nepotrebuje a pre klub by to bola zbytocne velka zataz pre nic. Urcite by vsak bolo pekne, keby mu ponuknu plnu starostlivost a rehabilitaciu v klube pocas celeho obdobia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tony v Granade, tentokrat na motivy Michaela Jacksona

https://www.youtube.com/watch?v=JLu1LD_8E9I

Reagovat
Snatus

Snad ho za tu cenu nekoupíme, to by byl špatný obchodní krok.

Reagovat
smazaný uživatel

EF poradna: Potrebuju prenaset co nejkvalitneji zvuk pres internet (jednosmerne). Nejaky co nejkvalitnejsi VoIP program, pripadne live stream (ale potrebuju nejake uchazejici zpozdeni, treba do 1s)?

Reagovat
kiwwi

avaya?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci to tu uz bolo? Ale kazdopadne zaujimave.

Reagovat
masina_LFC

uprimne povedane, suhlasim s nim v tych veciach, co povedal v tom videu... 6 rokov za daku mladistvu stetku, ktora bola tak ozrata, ze si nevie spomenut co sa vlastne stalo je absolutny vysmech a keby nebol znama osobnost, tak by ho pravdepodobne ani neposlali do basy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nevros

Je to strasna krysa ten clovek, ale zaslouzil si za to kopanec do kouli a ne jit sedet. Nechapu jak ho za takovou blbost mohli odsoudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Swedish journalists say it's believed Ibrahimovic has torn his ACL. Probable Mourinho will update in pre-Burnley interview. #mufc

Terrible if Ibrahimovic's #mufc career is over. Suffered an EFL Cup final hangover but keeping him for next season was a no-brainer.

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme mu tu smlouvu ještě neprodloužili ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan Ibrahimovic has torn his ACL and PCL. [Di Marzio]

Zlatan Ibrahimovic could be out for 8-9 months. [Calciomercato]

Reagovat
Zaschrona

Tielemans do Monaka.

Reagovat
h8_sfatto

tam by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Snad skusi Pepek toho Unala zapracovat a nepredaju ho.

Reagovat
fenixLFC

ked klopp pred minulym zapasom spominal, ze cely tyzden venovali tréningu standartiek. tak by ma zaujimalo- ako to prebiehalo? ked si predstavim ako sa to maju naucit tym ze brania milnerove rohy...seriozne, ako to mohlo fungovat ked sa ucia branit spobosu utocenia, ktory spoluhraci co maju utok na starosti neovladaju?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trening standardiek na takejto urovni hadam neznamena to, ze sa hraci ucia odhlavickovat loptu prec, alebo sledovat svojho hraca. Vlastne, taky trening, ako na dedine, ze sa hraci rozdelia na dve casti a jeden tam kope jednu loptu za druhou je trosicku nezmysel si myslim. Zrejme ide skor o takticku vyspelost, ofsajdova linia/pasca, zonove branenie, osobitne branenie, kedy co a ako, zrejme aj analyza najblizsich superov, kazdy tym ma nejaku taktiku na standarky, nebezpecnych hracov, na to sa zrejme pripravovali. Alebo?

Mohol to kopat kludne aj niekto z realizacneho timu

Reagovat
smazaný uživatel

A mozno to trvalo tyzden len preto, ze to kopal Milner

Reagovat
smazaný uživatel

millie nemohol kopat rohy kedze je v obrane.

Reagovat
fenixLFC

kiezby mu to povedia aj pocas zapasu....

Reagovat
tomasinho

No ono to je jedno, Coutinho to taky nekope nijak světoborně, spíš taky těžkej průměr.

Reagovat
fenixLFC

u coutinha to ale nevzdavam, ked vidim ze k tomu ide milner, tak to proste mozu rovno preskocit pretoze to je odovzdana lopta. milner je tak tisíckrát horsi nez coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

velmi zvlastny koniec zlatanovej vrcholovej kariery. vzdy to bol vitaz, symbol sily, zdravia a sebavedomia. nikdy nepreukazal slabost. ako som povedal, bol to lev. vidiet ho lezat a zvijat sa na zemi v bolestiach, po tom co cely zapas zahadzoval sance, vo svojom asi poslednom vacsom zapase bolo silne a smutne. asi ako vidiet mufasu udupaneho stadom pakonov

Reagovat
smazaný uživatel

*sam

Reagovat
Hachim Mastour

deep

Reagovat
Darren Fletcher

mufasa

Reagovat
kiwwi

Marcos Rojo & Zlatan Ibrahimovic have both ruptured cruciate ligaments. Both out for months - Duncan Castles

http://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-star-marcos-rojo-10272462

Takže asi aj Rojo

Reagovat
Busby babes

no slusny a to pritom ten Rojo tak spatne nevypadal. naraz na koleno do strany, ani se moc nehnulo. stalo se mi neco podobneho a mel jsem natazene postranni vazy. Ze si pretrha a navic krizovej... to je v haji no. 9 mesicu out uplne v klidu. par let zpatky tohle bylo zraneni co koncilo kariery...

Reagovat
Busby babes

takze poradi na stopery mame jake? Bailly, Blind, Timbo, Tuanzebe? pripadne Darmian a Carrick?

Reagovat
wild

to je v pici

Reagovat
wild

kto z dvojice Smalling a Jones sa vrati skor a kedy? Vie sa priblizne?

Reagovat
Busby babes

jediny co Zoze o nich rekl je, ze to je na dlouho. takze klidne mohou byt do konce sezony taky out. Kdyz se ho na to dneska ptali, tak jen rekl: we are in trouble...

A zrovna tihle dva. Rojo posledni dobou naprosto skvelej na tom stoperu, konecne se chytil a tohle. Zlatan nas zas tahl celou sezonu a i kdyz poslednich par zapasu mel mizernych, porad to bude velka ztrata...

Reagovat
Infernoqt

To mě sere z toho důvodu, že další rok jsme mohli mít hotovej tým a zaútočit na titul. Takhle to budeme další sezonu skládat, jestli se to„chytí“. Zlatan toho spálil fakt hodně, ale jeho mentalita hnala tým kupředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Piči ... a zrovna když se Rojo konečně rozehrál.

Reagovat
Swarley

ty stopery musíme prostě přes léto vyřešit...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v léte Lacazette nebo Aubameyang? No a teď už musíme přivést i dalšího stopera, napadá vás někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra pted zapasem bude minutovy aplaus za Uga a oba tymy budou hrat s cernyma paskama. Sakra udelejte ten zpicenej pohar uz kvuli nemu. COYS!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

sem

Reagovat
Elbow

Reagovat
smazaný uživatel

To zas pŕŕŕŕ

Reagovat
FUnk

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

jemu vyhovuje být velká štika v malém rybníce, než mít pozici hrotového leadera.... měl by zůstat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele