Bude to velká pomoc, těší se Lindelöf na návrat Ibrahimoviće

14.10.2017, 12:39
Aktuality
Manchester United odstartoval letošní sezonu skvěle a k udržení nastavené laťky by mu už zanedlouho mohla pomoci i jedna staronová akvizice. Návrat na trávníky vyhlíží kanonýr Zlatan Ibrahimović, na něhož se těší například jeho krajan Viktor Lindelöf...

Již 36letý útočník přišel na Old Trafford loni v létě a stihl nasázet 28 gólů, než si v dubnu vážně poškodil kolenní vazy a musel na operaci. Manchester United mu původně neprodloužil kontrakt a z Ibrahimoviće se stal volný hráč, což platilo do konce srpna. V té době se obě strany dohodly na novém kontraktu. Ibrahimović stále léčí kolenní vazy, jeho návrat se ovšem blíží a podle nejoptimističtějších prognóz by mohl nastoupit už začátkem prosince proti Arsenalu.

"Moc jsem ho neviděl, jelikož rehabilitoval, ale brzy bude zpět. Bavíme se o velmi silném hráči, který je vítězem na hřišti. Ibrahimović chce vždycky pomoct. Bude pro nás velmi dobré mít ho zpět v United. Bude to velká pomoc," vyhlíží Lindelöf návrat svého krajana.

Sám Lindelöf se svým působením v Manchesteru po individuální stránce zatím spokojen být nemůže. Po příchodu z Benfiky stále čeká na ligový debut a v tempu se udržuje pouze díky pohárovým soutěžím a švédskému národnímu týmu.

"Až přijde moje šance, vydám ze sebe to nejlepší, abych pomohl týmu. Přesně to jsem udělal v Lize mistrů. Nemám žádný problém, jsem zde, abych odvedl svou práci. Hrajeme dobře a užívám si život v Anglii. Mám dobré spoluhráče a trenéry a hraji nejlepší ligu světa," nechal se dále slyšet švédský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (14)

Přidat komentář
nani92

len aby tvoja psychika neutrpela po tom ako ťa bude zosmiešňovať na tréningoch..

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
cr7sux

Mno zatim nejlepsi ligu sveta nehraje.. ma 0 minur frajer

Reagovat
tnt03

Dneska přidal 1 minutu!!

Reagovat
hodjohn

Článek je zajímávy pouze tím, že Ibra vyhlíží návrat. Koho zajímá nějaký Lindelof?

Reagovat
Whitemedia

Infernoqta

Reagovat
kylo ren

res Realu Madrid by jednoho dne rád oblékl Memphis Depay. Ten po přestupu z Manchesteru United do Lyonu ožil a nevzdává se tak "Bílého baletu". "Zahrát si za Real Madrid je mým cílem," potvrdil Depay, jenž za Olympique během 27 soutěžních utkání zaznamenal osm gólů a jedenáct asistencí. (

Reagovat
johan14

Iba ak vo sne.

Reagovat
smazaný uživatel

City vám klepne po hlave aj s Ibrahimovičom

Reagovat
johan14

Na tvojom mieste by som sa staral o prvú štvorku, aby ste neskončili mimo európske poháre, nie o City.

Reagovat
Rarášek

Fakt kripl ten Mourinho .. Ať jde do háje s tímhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Kripl se dělí na dva poddruhy: Kripla nemotorného (Homo Brutus Immobile) a Kripla nechytrého (Homo Brutus Simple). Immobile má většinou neobyčejně rozvinutou inteligenci na úkor fyzické aktivity, u Simpla se nepodařilo ani jedno.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele