Manchester United dotáhl přestup obránce Lindelöfa

14.06.2017, 20:25
Aktuality
Svou první letní posilu dnes oficiálně získal Manchester United. Anglický klub a vítěz posledního ročníku Evropské ligy koupil Viktora Lindelöfa, švédský obránce přišel na přestup z lisabonské Benfiky a novému chlebodárci se upsal na čtyři roky...

Dvaadvacetiletý stoper dnes přicestoval na zdravotní prohlídku a do Portugalska za něho poputuje suma pohybující se okolo 35 milionů eur. Součástí dohody mezi Red Devils a hráčem je i opce na pátou sezonu, Benfica si pak díky bonusům bude moci přijít ještě na deset milionů.

Lindelöf v prvním týmu Benfiky debutoval v sezoně 2013/2014 a za poslední rok a půl platil za člena základní sestavy. Letos v portugalské nejvyšší soutěži vynechal pouze dvě utkání a podílel se tak na zisku mistrovského titulu.

"Jsem nadšen z toho, že jdu do Manchesteru United. Své působení v Benfice jsem si maximálně užil a hodně jsem se tam naučil. Ale těším se na to, že si zahraji Premier League na Old Trafford a budu hrát pod Josém Mourinhem. Už se nemohu dočkat, až začnu a přispěji týmu svým dílem k zisku dalších trofejí," řekl Lindelöf.

Autor: Tomáš Pavlík / manutd.com

Komentáře (306)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele