Bucharov o titulu nepochybuje

08.11.2009, 21:41
Aktuality
Ve šlágru ruské Premier Ligy vyhrál Rubin Kazaň na hřišti CSKA Moskva 2:0 a dvě kola před koncem má na čele čtyřbodový náskok před druhým Spartakem Moskva. Střelec druhé branky Kazaně Alexandr Bucharov je přesvědčen, že titul si jeho mužstvo už vzít nenechá.

"Byl to vyrovnaný zápas, CSKA měl mnoho šancí, my také. Na rozdíl od domácích jsme je proměnili, a proto jsme zvítězili," řekl Bucharov. Urostlý útočník nevěří, že by se Spartak v závěru soutěže zmohl na mistrovský zvrat. "Rubin je mistrem," hýřil sebejistotou.

O vítězství Kazaně rozhodl druhý poločas, kdy se střelecky prosadili útočné hvězdy Kazaně Domínguez a Bucharov. "Zápas s Barcelonou nám vzal mnoho sil, dnes jsme byli bez pohybu. Za stavu 0:0 byly epizody, kdy jsme měli štěstí. Sláva Alláhovi, že jsme vyhráli," řekl trenér Rubinu Kazaň Kurban Berdyjev.

Jeho protějšek na lavičce CSKA Leonid Sluckij nemohl být spokojen, Armějcům hrozí, že příští sezónu budou bez evropských pohárů. "Jsem rozčarován, zápas, který jsme od prvních minut měli pod kontrolou, skončil porážkou. Takové zápasy, bohužel, někdy jsou."

Druhý ligový titul v řadě si může Rubin Kazaň zajistit příští kolo, na domácí půdě hostí třetí Zenit Petrohrad.

Autor: David Kubáň / sport-express.ru

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na hřišti CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

slava allahovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tatarstan je islamska republika

Reagovat
smazaný uživatel

je to zajimavá země...

Reagovat
smazaný uživatel

aha.dik

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér je z Turkmenistánu - 89 % islám, 9 % pravoslaví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes byl na tom zápase osobně přítomen Roberto Mancini, Zenit nového trenéra hledá, do Italů se vedení zamilovalo...Tak mi tak nějak vychází, že...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: přihlásil sem se do tipligy a vůbec newim jak mam tipovat :-( poradíte prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď čtu na Sport-Expressu, že má o něj zájem Dinamo Moskva. O tom pochybuju, když jim v zimě podle všeho odejde Domínguez, možná Rjazancev...

Každopádně Dinamo bude v zimě hodně aktivní na přestupovém trhu, díky podpisu lukrativního kontraktu s VtB mají peníze a asi budou chtít příští sezónu útočit na titul. Bez výrazného posílení kádru to nepůjde.

Takže v hledáčku jsou: Epureanu, Česnauskis, Bucharov, Rjazancev a Semšov.

Jsem na ně zvědavý, důležité je zároveň udržet své opory jako Fernandez nebo Keržakov...

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Semsovem me to moc tesi, zatim to vypada ze v zime urcite odejde, jenom se resi kam. Keržakova v zime cekam konecne zpatky ...zatim ani s Dinamem neprodlouzil smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak může být Hiddink ze Semšova v repre tak udělanej, že tam má neotřesitelné místo... Jeho výkony v Zenitu se mi moc nelíbí...

Reagovat
smazaný uživatel

ze začátku v FK Gazprom hrál dobře,ale pak to šlo s ním z kopce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele