Bridge zvážil situaci a končí v anglické reprezentaci

25.02.2010, 13:01
Aktuality
Trenér anglické reprezentace Fabio Capello bude mít před světovým šampionátem problémy s tím, koho nominovat na post levého obránce. Ashley Cole má zlomený kotník a v nejhorším případě by do JAR jet nemusel, určitě pak na mistrovství světa nepojede Wayne Bridge...

Obránce Manchesteru City na přelomu roku dva měsíce laboroval s poraněným kolenem a články o něm následně plnily nejenom anglické deníky. Důvodem ovšem nebyl návrat obránce Manchesteru City na trávníky, nýbrž "nevěrnická" aféra jeho bývalého spoluhráče z Chelsea Johna Terryho. Kolem kapitána Blues se rozhořel skandál poté, co vyšel najevo jeho milostný vztah s dlouholetou přítelkyní Wayna Bridge.

Bridge o celé situaci dlouho přemýšlel a nakonec se rozhodl odejít z národního týmu.

"Po tom, co se v posledních týdnech dělo, jsem dlouho přemýšlel o své pozici v anglickém národním týmu. Vždy pro mě bylo ctí hrát za Anglii. Ale po pečlivém zvážení si myslím, že má přítomnost v týmu není nutná. Rozhodl jsem se tak, že bude lepší, když nebudu nominován. O tomto rozhodnutí jsem dnes již informoval trenéra. Týmu přeji v Jihoafrické republice vše nejlepší," zní vyjádření Bridge.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (337)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele