Bournemouth získal první zimní posilu, přivedl Ouattaru z Lorientu

19.01.2023, 23:37
Aktuality

Dango Ouattara přestupuje z Lorientu do Bournemouthu, jenž podle nepotvrzených zpráv zaplatí 20 milionů liber. Dvacetiletý ofenzivní hráč s nováčkem Premier League podepsal smlouvu na pět a půl roku...

Reprezentantovi Burkiny Faso se mimořádně vydařil vstup do podzimní části a měl nemalý podíl na tom, že bretaňský klub byl jedním z nejpříjemnějších překvapení Ligue 1.

Ouattara v sezoně nastoupil do 18 ligových zápasů, v nichž zapsal šest gólů a stejný počet asistencí.

Nyní se pokusí na tyto výkony navázat v Bournemouthu, jenž má před sebou boj o udržení mezi anglickou elitou, aktuálně se nachází pouze bod nad sestupovým pásmem.

"Jsme rádi, že se nám podařilo získat Danga, nadějného hráče s obrovským potenciálem," pochvaluje si výkonný ředitel anglického klubu Neill Blake. "Sledovali jsme ho již delší dobu a odpovídá profilu mladého, ambiciózního a pracovitého hráče, které tento klub hledá," uvedl.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, afcb.co.uk, dailymail.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
drevak2

Cherries bohužel jasný champ letos..

Reagovat
Kuba94

Ještě bych je nezatracoval, byl bych radši kdyby fakt spadl ten West ham i Everton

Reagovat
Freedo

Boj o záchranu bude ještě hodně zajímavej. Čekal jsem, že Forestu se nebude s asi 22 posilama dařit, ale nějak se teď zvedají. Nechápu, jak jim to může fungovat.

Reagovat
Sandstorm

Hodně jim pomohla ta pauza během MS

Reagovat
eibe

Doufám, že sestoupí

Reagovat
Mastný Chobot

V nedeľu už asi aj s Trossardom

Reagovat
nani92

ked vy Trossarda, tak my Sancha

Reagovat
JohnnyBravo

Hodně jsem zvědavej v jakým stavu se vrátil. Zatím ETH ty situace řešil všechny dobře, tak doufám, že i tohle zabralo, potřebujeme ho jako sůl

Reagovat
ashburtongrove

Někdy kolem poledne měl mít zdravotní prohlídku a do 12 se měl prý registrovat pokud by chtěl hrát v neděli tak uvidíme jestli se to stihlo.

Reagovat
Mastný Chobot

jeho agent tvrdí, že hej

Reagovat
Kucka

Skvělý prodej

Reagovat
Seydou Doumbia

přesně, krásná suma kdo jiný mimo PL by to za něj dal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele