AS Řím má nového brankáře, z Betisu přišel Pau López

11.07.2019, 09:45
Aktuality
Pau López odchází ze španělské ligy a nově bude chytat italskou nejvyšší soutěž. Čtyřiadvacetiletý brankář se rozloučil s Betisem a definitivně posílil AS Řím, v hlavním městě úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku a následně podepsal kontrakt...

"Real Betis Balompié a AS Řím se dohodly na přestupu fotbalisty do italského klubu. My chceme Lópezovi velice poděkovat za jeho služby a popřát mu vše nejlepší do budoucnosti," stojí v prohlášení sevillského celku.

Giallorossi za někdejšího gólmana Espanyolu a Tottenhamu zaplatí 23,5 milionu eur, díky bonusům následně může být tato suma navýšena až na 28 milionů. López se novému zaměstnavateli upsal na pět sezon.

López přišel do Betisu teprve loni v létě a rychle se stal jedničkou mezi tyčemi, když ve španělské nejvyšší soutěži vynechal pouze pět zápasů. V Itálii bude o pozici hlavního gólmana bojovat s Robinem Olsenem.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (314)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele