Anelka chce přestup

17.03.2002, 12:50
Aktuality
Francouzský útočník Nicholas Anelka, který je v současné době v Liverpoolu na hostování z Paris Saint-Germain, by v Liverpoolu rád zůstal natrvalo. "Líbí se mi v Liverpoolu a v Anglii, protože tady, narozdíl třeba od Španělska, můžu vyjít na veřejnost a lidé se tam ke mě chovají jako k normálnímu člověku. Chci sem natrvalo přestoupit." Anelka už dal v dresu Reds tři góly, o víkendu zařídil první gól proti Middlesbrough. Kouč francouzského týmu Luis Fernandez řekl, že přestup by se mohl realizovat na konci sezóny.

Autor: Petr Starý

Komentáře (5)

Přidat komentář
Frick

Zkouším tady založit diskuzi k MS v hokeji 2017

No, bohužel, zdá se, že proti CAN je ta kisna pro nás regulérně zakletá. Už to začíná štvát.

Reagovat
CHONG

Zakletá není, to jenom ta pometla netrefí ani prázdnou bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to typickej zápas proti Kanadě posledních let. Šancí mají oba týmy stejně, akorát naši jsou v zakončení dřeváci.

Reagovat
Frick
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele