Synot liga - souhrn 9. kola

02.10.2015, 22:10, aktualizováno 04.10.2015, 19:56
Komentáře a souhrny
Plzeň i Sparta naplnily roli favorita, tři body má také Liberec, jenž si poradil s Bohemians 1905. Slavia se s Duklou rozešla smírně. Jablonec na hřišti Zlína vydžel remízu 2:2. Mladá Boleslav rozstřílela Příbram a posunula se na bodovou hranici vedoucího dua. Teplice vezou skalp ze hřiště brněnské Zbrojovky. Ostrava porazila Olomouc a dotáhla se na předposlední Bohemians 1905...

Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905 3:1

04.10.2015 18:00

Góly: 32. Milan Kerbr, 39. Vladimír Coufal, 75. David Pavelka (pen.) - 85. Patrik Schick

Slovan Liberec po senzační výhře na hřišti Olympique Marseille uspěl i v domácí soutěži. V nedělním utkání 9. kola Synot ligy tým zpod Ještědu porazil trápící se Bohemians 3:1 a posunul se na třetí místo v tabulce. Hosté zůstávají na předposledním místě.

Utkání se pro Liberec nevyvíjelo dobře, neboť v úvodu první půle přišel o zraněné Sýkoru a Bartošáka, kteří šli ze hřiště po nevybíravých zákrocích ze strany hráčů Bohemians. Ve 32. minutě se Liberec ujal vedení v zápase. Na Coufalův centr si naběhl Kerbr a hlavou stanovil na 1:0.

Druhou uklidňující branku přidali domácí ve 39. minutě, ve vzniklé skrumáži po libereckém rohovém kopu se nejlépe zorientoval Coufal a po přesné dorážce mohl slavit svůj premiérový gól v první lize.

Ve druhém poločase mohl přidat třetí liberecký gól Shala, když v 52. minutě postupoval sám na brankáře Zlámala, jehož branku ale minul. V 75. minutě kopal Liberec po ruce Šírla penaltu a tu bezpečně proměnil Pavelka. Pět minut před koncem zápasu se hosté dočkali korekce nepříznivého skóre, když na konečných 3:1 pro Liberec snížil hlavou po rohovém kopu Shick.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň 2:4

04.10.2015 18:00

Góly: 76. Muris Mešanović, 84. Milan Mišůn - 50. Jan Kovařík, 61. Michal Ďuriš, 77. Michal Ďuriš, 90+1. Aidin Mahmutovič

Fotbalisté Viktorie Plzeň udrželi krok s vedoucí Spartou a také oni svému soupeři nastříleli čtyři branky. Západočeši neměli na Vysočině žádné slitování a místní Jihlavu porazili 4:2. Dvakrát skóroval Michal Ďuriš, po jedné brance vsítili Jan Kovařík a Aidin Mahmutovič.

Ačkoliv nakonec padlo šest branek, první poločas toho moc nenabídl. Více ze hry měla favorizovaná Plzeň, ale vytvořit si dokázala jen jednu velkou šanci. Hlavičkujícího stopera Procházku zastavil až na brankové čáře Hanuš. Teprve po změně stran se na Vysočině začaly dít věci. V 50. minutě se dostal do úniku Kovařík a pěkným angličanem poslal Viktorku do vedení! Za dalších deset minut se Kovařík proměnil v nahrávače a Michal Ďuriš na malém vápně zvýšil už na 2:0.

Dvoubrankové vedení Plzni vyhovovalo, ovšem jakýsi udržovací režim se hostům nevyplatil. Čtvrthodiny před koncem Jihlava využila zaváhání Procházky a Muris Mešanović vykřesal naději na bodový zisk. Ovšem jen na malou chvilku, Michal Ďuriš si naběhl na přihrávku Petržely a bylo to znovu o dvě branky.

Jihlava se ani za tohoto stavu nevzdávala, Mešanović v další velké šanci Kozáčika nepřekonal, ale povedlo se to Milanu Mišůnovi. Janoš mu poslal na hlavu přesný centr a Mišůn dal domácím znovu naději. Viktorka neměla až do nastavení nic jistého, definitivní rozhodnutí přinesl až Aidin Mahmutovič. Plzeň vyhrála na Jihlavě 4:2 a pod trenérem Krejčím v lize stále neztratila ani bod!

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FC Slovácko 4:0

04.10.2015 18:00

Góly: 10. Kehinde Fatai, 38. Jaroslav Diviš (vl.), 72. Kehinde Fatai, 89. Ladislav Krejčí

Fotbalisté Sparty vyhráli v 9. kole první ligy doma nad Slováckem 4:0 a dál vedou ligu o skóre před Plzní a o dva body před Libercem. O dnešní vítězství na Letné se postarali dvěma brankami Kehinde Fatai, Ladislav Krejčí a vlastní gól hostujícího Jaroslava Diviše.

Sparta nastoupila ve stejné sestavě, která ve čtvrtek v Evropské lize zařídila výhru 2:0 nad APOEL Nikósie. Slovácko se naopak muselo vypořádat s řadou zranění, nejcitelnější ztrátou byla absence nejlepšího střelce Doška.

První branku viděla Letná už po deseti minutách. Hostujícímu brankářovi Hečovi propadl přízemní centr a Fatai nadvakrát dostal míč za čáru. Nigerijský útočník stejně jako ve čtvrtek otevřel skóre zápasu.

V 18. minutě mohlo být vyrovnáno. Spartu nejprve zachránil gólman Bičík, který nejdřív vytěsnil na spojnici Sadílkovu dalekonosnou střelu a vzápětí si poradil i s nůžkami Diviše, které vyrazil na břevno. O chvíli později ho při nebezpečné hlavičce zastoupil na čáře Frýdek.

Nakonec uhodilo na opačné straně a i podruhé Sparta skórovala se štěstím. Frýdek ze strany napálil míč po zemi na přední tyč, kde ho těsně před Hečou nešťastně přizvedl vracející se Diviš.

Také po přestávce se hrál svižný fotbal, ale dlouho bez vyložených šancí. Změnilo se to až v 72. minutě kdy Lafata utekl po levé straně a předložil míč před branku Fataiovi, který si připsal třetí gól v posledních dvou zápasech. Heča poté bravurně vychytal Costu i Brabce, ale Sparta se nakonec čtvrté branky dočkala. Minutu před koncem se o ni postaral hlavou Krejčí.

Letenští si tak v poklidu došli pro 16. vítězství nad Slováckem za sebou a navíc ani v pátém domácím utkání v sezoně neztratila body. Hosté naopak prohráli třetí z posledních čtyř duelů.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Dukla Praha 1:1

04.10.2015 14:30

Góly: 63. Milan Škoda - 5. Michael Krmenčík

Slavia v pražském souboji remizovala s Duklou 1:1. Hosté se v Edenu ujali vedení gólem Krmenčíka, Slavia odpověděla ve druhém poločase, kdy vyrovnával nejlepší střelec týmu Škoda. Slavisté sice neprodloužili dvouzápasovou vítěznou šňůru, ale naopak prodloužili neporazitelnost na šest ligových zápasů.

Tým vedený trenérem Lubošem Kozlem se po úvodním oťukávání velmi brzy radoval ze vstřelené branky. Po slavistické ztrátě podnikla Dukla rychlou přímočarou akci, po níž Přikryl vysunul Krmenčíka a ten překonal Berkovce. Dukla pokračovala v útočných manévrech. Aktivní Přikryl v 17. minutě nacentroval na Bergera, jenže tomu nesedla hlavička z dobré pozice.

V 17. minutě poprvé zahrozila Slavia. Rada váhal s rozehrávkou, až ho o míč obral Škoda, míče se zmocnil Bazal, jenže celou situaci vyřešil nejhůře, jak mohl, když místo zakončení hledal centrem pokrytého Škodu.

Dukla dobře ovládala střed hřiště a měla více ze hry. Slavisté přidali na tempu až po půlhodině hry. Největší šanci si domácí vytvořili ve 41. minutě, když Deliho hlavičku z rohového kopu Přikryl vykopl téměř z brankové čáry. V závěru prvního poločasu se Berger ohnal po Pitákovi a mohl být rád, že sudího viděl pouze žlutou kartu.

Druhý poločas začal velkou šancí Dukly. Po dlouhém pasu Marka Hanouska se do pokutového území Slavie řítil Miloševič, který následně orazítkoval břevno. V 58. minutě Slavii poškodil pomezní rozhodčí, když Zmrhalovi odmávali neexistující ofsajd. O tři minuty později Latka nebezpečně hlavičkoval, hostující branku ale minul.

Slavia se hnala za vyrovnávajícím gólem a v 63. minutě dosáhla svého. Na Hrubého přímý kop si naběhl osamocený Škoda a zblízka prostřelil Radu. Slavia doma remizovala s Duklou 1:1.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Jablonec 2:2

03.10.2015 18:15

Góly: 10. Tomáš Poznar, 24. Štěpán Koreš - 22. Martin Pospíšil, 83. Martin Pospíšil

Fotbalisté Zlína remizovali v 9. ligovém kole s Jabloncem 2:2. Nováček soutěže dvakrát vedl po gólech Tomáše Poznar a Štěpána Koreše, hosté ale pokaždé srovnali, když se nejprve trefil Martin Pospíšil a v 82. minutě Lukáš Masopust. Ambiciózní Jablonec ztratil body ve třetím z posledních čtyř kol a překvapivě zůstal o bod za Zlínem na osmém místě neúplné tabulky.

Aktivněji do utkání vstoupili domácí. Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal Pazdera, ale tvrdou ránu nedokázal přesně usměrnit. V 10. minutě se Zlín poprvé ujal vedení. Poznar si naběhl mezi obránce na pas od Železníka a nadvakrát jej dokázal dotlačit do sítě přes Pernicu.

Jablonec inkasovaná branka nezlomila. Karavajev nebezpečně střílel zpoza šestnáctky a jen těsně minul zlínskou branku. Ve 22. minutě už hosté srovnali, když Holíkův faul před pokutovým územím ztrestal přesnou technickou střelou z přímého kopu Pospíšil.

Zlín si ale vzal vedení okamžitě zpět. Železník převzal míč na pravém kraji a přesným centrem našel před brankou Koreše, jenž nekompromisně zavěsil za záda Hrubého.

Stejně jako po úvodní brance se Zlín zatáhl a aktivnější byl Jablonec. Domácí hrozili zejména z protiútoků. Na druhé straně se po rohovém kopu dostal k hlavičce Rossi, ale těsně minul zlínskou branku.

Po změně stran poslal hostující kouč Šilhavý na trávník Masopusta a Jablonec byl ještě aktivnější než v první půli, dlouho se však nemohl protlačit do šance. Hosté nadále hrozili ze standardních situací a po rohu nebezpečně hlavičkoval Kysela, Holý však skvěle vyškrábl míč u tyče ven.

Tlak Jablonce nadále rostl a po přesném centru hlavičkoval střídající Wágner do tyče. Z následné akce už ale Severočeši srovnali. V 82. minutě domácí obrana zaváhala na polovině a rychlou akci se hostům podařilo zužitkovat. Doležalův centr umístil k tyči střídající Masopust. Jablonec i po druhé brance pokračoval v útočné aktivitě, ale obrat už dokonat nedokázal.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Teplice 0:4

03.10.2015 15:00

Góly: 3. Štěpán Vachoušek, 40. Štěpán Vachoušek, 65. Tomáš Vondrášek, 86. Michael Lüftner

Pořádný debakl schytali před vlastními diváky hráči Brna. Teplice si v moravské metropoli vedli nelítostně a Zbrojovce nastříleli rovnou čtyři branky, aniž by přitom inkasovali. Prosadili se dvakrát Vachoušek, Vondráček a Lüftner.

V Brně začaly padat branky hned v úvodu, už ve třetí minutě se po centru zprava dostal k odraženému balónu Štěpán Vachoušek a překonal brankáře Doležala - 1:0 pro Teplice. Rychlá branka severočechům nesmírně pomohla, ale klíčové byly také momenty ze 17.minuty a posléze 19.minuty, kdy Grigar zlikvidoval velkou šanci Lutonského a Zavadil těsně minul branku. To muselo Zbrojovku mrzet, neboť ještě před odchodem do šaten vsítili Teplice druhou branku. Přesnou přihrávku na malé vápna proměnil ve svojí druhou branku Štěpán Vachoušek - 2:0 pro Teplice.

Pokud chtěla Zbrojovka pomýšlet na bodový zisk, muselo se toho hodně změnit. Kouč Kotal stáhl Lutonského a na plac vyslal Davida Paška. Kýžený efekt to ale nemělo. Po hodině hry předvedl pěknou individuální akci Tomáš Vondráček, kdy si přehodil brankáře a pak hlavou zvýšil už na 3:0. Deset minut před koncem orazítkoval tyč Zavadil a krátce na to ho na druhé straně napodobil Fillo. Nicméně v 85.minutě přidal po rohovém kopu čtvrtý gól obránce Michael Lüftner a o vítězi samozřejmě nebylo pochyb. Teplice deklasovali Zbrojovku 4:0.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 4:0

03.10.2015 15:00

Góly: 14. Jiří Skalák, 28. Ondřej Zahustel, 70. Lukáš Magera, 72. Ondřej Zahustel

Fotbalisté Mladé Boleslavi v 9. kole první ligy jasně porazili Příbram 4:0 a bodovali popáté za sebou. V neúplné tabulce se tak dostali na třetí místo, kde mají shodně bodů jako vedoucí Sparta a Plzeň. Ty ale mají nedělní zápas k dobru.

Boleslav poslal do vedení technickou střelou Skalák, ještě do poločasu zvýšil Zahustel. Ten se prosadil i po změně stran stejně jako Magera. Na oba góly nahrával Baroš. Boleslav tak v posledních třech domácích zápasech v lize dala třináct gólů a podruhé v sezoně udržela čisté konto.

Mladá Boleslav od začátku na hřišti dominovala a hrála pohledný ofenzivní fotbal plný kombinací na jeden dotyk. Už v druhé minutě zvedla fanoušky ze sedadel kombinační akcí, při které domácí předvedli sedm přihrávek z jednoho dotyku za sebou. Na konci však Zahustelovi ve velké šanci nesedla střela vnějším nártem. Neuspěl ani Čermák se svou hlavičkou.

Po deseti minutách se Příbram začala dostávat z tlaku domácích, jenže ne na dlouho. V 15. minutě Mladá Boleslav vybojovala ve středu hřiště míč, přišla kolmice na Mageru, který přiklepl míč Skalákovi a reprezentační záložník technicky přehodil gólmana Hrušku.

Příbram se nadále hlavně bránila, přičemž problémy měla hlavně levá strana v podání mladíků Baráka a Končala. Právě Barák ve 29. minutě prohrál souboj s Bořilem, který se ve vápně uvolnil, poslal střílený centr, který Dosoudil ve skluzu odkopl jen k Zahustelovi a mladoboleslavský záložník se trefil přesně k tyči.

Zahustel měl o chvíli později opět velkou šanci, když po další rychlé kombinaci byl ve vápně zcela sám, ale vysoko přestřelil.

Do druhé půle nastoupili hosté přece jen aktivněji a Mladá Boleslav už nebyla tak úspěšná v kombinacích. Vepředu si však Příbram vytvořila jedinou vážnější šanci, ale Pilíkova střela byla sražena na roh.

Hru domácích znovu rozhýbal až střídající Baroš, který po minutě na hřišti utekl po pravé straně a ideálním centrem našel Mageru. Pro něj už nebyl problém hlavou vstřelil už svůj šestý gól v ligové sezoně. Hned minutu poté vyslal Baroš do sóla Zahustela, který sám před brankářem nezaváhal a přidal svůj druhý zásah v utkání.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 1:0

02.10.2015 20:15

Góly: 42. Jaroslav Machovec

Fotbalisté Ostravy protrhli desetizápasové čekání na vítězství a v úvodním utkání 9. kola nejvyšší soutěže dnes ve Vítkovicích porazili Olomouc 1:0. O výhru posledního týmu tabulky se postaral hlavičkou ve 41. minutě Jaroslav Machovec, Baník se díky prvnímu triumfu v sezoně bodově dotáhl na předposlední Bohemians 1905. Ostrava doma porazila Sigmu takřka po šesti letech.

Zápas, k němuž domácí vzhlíželi několik dnů, mohl pro Ostravany začít sprchou. Před Faltou v 16. minutě po Hálově průniku zprava zívala skoro prázdná branka, ale olomoucký záložník se po jemné teči gólmana Pavlenky ukopl a z malého vápna trestuhodně minul bránu.

Ostrava se až poté sebrala a začala si proti nováčkovi počínat víc sebevědomě. Machovcovu hlavičku v 31. minutě Buchta kryl, ale byl to první signál, že ostravské standardní situace budou pro Sigmu nebezpečím. Pak se po nenápadné situaci zčistajasna dostal za domácí obranu Navrátil, ale ve velké šanci ho zradila technika a slabou střelou Pavlenku sotva mohl překonat.

Závěr poločasu ale patřil Baníku. Stoprocentní příležitost zneškodnil Buchta Kukecovi, který ale ve 41. minutě načechral z přímého volného kopu ideální centr na Machovcovu hlavu a domácí vedli. Nabuzený střelec gólový kousek málem zopakoval ještě do pauzy, ale jeho trestný kop z dvaceti metrů skončil na břevně olomoucké branky.

Sigma se ve snaze o vyrovnání nutila do ofenzivy, jenže ve finální fázi byla bezradná i nepřesná. Jedinou akci dohrála do koncovky, ale Plšek ve 48. minutě navzdory slibnému postavení hlavičkoval slabě a rovnou do Pavlenkovy náruče. Tak mohl dát Hanákům ránu z milosti Červenka, ale své sólo na Buchtu pohřbil nepřesnou střelou.

Ostrava se v závěrečné dvacetiminutovce stále více stahovala k vlastní bráně a přepustila střed hřiště soupeři. Tři body jí mohl sebrat Plšek, ale do jeho gólové hlavičky z 87. minuty se vrhl Pavlenka, a prodloužil tak sérii Sigmy bez vítězství venku na 15 utkání.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha962121:520
2.Viktoria Plzeň962119:920
3.Slovan Liberec953119:1018
4.FK Mladá Boleslav952224:1717
5.Slavia Praha943215:815
6.FK Teplice942318:1414
7.Fastav Zlín942311:1414
8.FK Jablonec934215:1213
9.1. FC Slovácko941412:1713
10.Zbrojovka Brno94149:1413
11.Dukla Praha924315:1510
12.1. FK Příbram931514:2110
13.Sigma Olomouc91448:167
14.Vysočina Jihlava91268:195
15.Bohemians Praha 190590458:144
16.Baník Ostrava91178:194

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (567)

Přidat komentář
ronaldik

Druhá liga, taky liga

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht, druhá liga Vám slušela

Reagovat
ryzskej

Jaký je rozdíl mezi Baníkem a trojúhelníkem? Žádný - oba mají alespoň tři body.

Reagovat
ronaldik

A já se tak těšil, že bude úsečka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a můžeš jít s klidem spát.

Reagovat
Puskas

Ještě nepůjde, bude čekat na smajlíky těch, co se mohou smíchy potrhat jako on.

Reagovat
bobis21

vždyť to nedává ani nejmenší smysl

Reagovat
ryzskej

Pro dementy s IQ teploty zmrzlé vody určitě.

Reagovat
bobis21

jasné, nadávkami ukážeš svou nadřazenost proč trojúhelník? jakýkoliv jiný geometrický útvar má aspoň 3 body ... a že Baník = trojúhelník (když mezi nimi není žádný rozdíl), k tomu se snad ani nemá cenu vyjadřovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě záleží na tom, při jakém tlaku ke zmrznutí dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

To je demence, až to bolí....

Reagovat
kalla

Reagovat
Spalovač šancí

Škoda, s lichoběžníkem by to bylo lepší

Reagovat
Feind

to se jeste neucili

Reagovat
TheAdy

Reagovat
dondinho

Ty jsi asi myslel úhly nebo rohy,Pythagore.Bodů má totiž nekonečně mnoho.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Banik snad stejne sestoupi, oni se sice snazi, ale absolutne na to nemaj a drhej polocas to byl snad nejhorsi mancaft, co jsem letos videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž raději válčit do Syrie,zbytečný život.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bylo videt jak hrajou s nervama jak svine.. Bali se o vyhru. Vetsi klid jim prida i na vykonu. Snad... Ale souhlasim 2. polocas hrozny. I presto tam ale mel Cervenka dat na 2:0 a bylo hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě se na nich projevilo, o kolik toho vlastně jde a prostě se báli no. Posrali se. Ale to už je jedno, 3 body doma a teď se bude hrát lépe.

Pavlenka - Dostál, Kouřil, Kaša, Machovec - Ježdík, Lásik - Narh, Mičola, Kukec - Červenka

Ono to půjde a ne že ne.. hlavně ať nehraje Azevedo nebo Holzer.

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo musi hrat, akorat dneska byl spatny ! Naopak Kukec super

Reagovat
GariCZ

Dnes pro mě byli nejlepší Kukec a Machovec.Azevedo byl špatný a holzer to ani nemluvím.

Reagovat
Puskas

Mně se líbili i Lásik s Ježdíkem, takoví nenápadní, ale platní.

Reagovat
GariCZ

Jo ti taky byli dobří a ještě se snažil narh, u toho červenky nevim..

Reagovat
Puskas

Ber to tak, že hrál 1. zápas po nějaké době a v novém týmu, potřebuje čas. Ale tento typ by se tam mohl uplatnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Az se vrati Mensah tak ten stred bude dobry...

Reagovat
HorajzmAmmann

A Micola postupne... At ho nerozbijem zase.

Reagovat
kalla

Červenka hrot, Narh na kraji, Azevedo na lavičce?

Reagovat
Feind

co je se Sasinkou? dneska mi prislo, ze by se tam hodil misto narha a on tam da mondeka. vysoky, k tem nasim nakopum, fyzicky silny, udrzel by balon snad

Reagovat
smazaný uživatel

Je zraněný. A stejně by si nekopnul.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy je, ze ve FM15 je Holzer branej jako docela talent. Ja myslim, ze potencial ma, akorat hraje hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Football Manager nemá o SL ani páru. Třeba takovej Dočkal, Vácha, nebo Krob (!!!) můžou být klíčovými hráči v průměrném celku PL. Což je teda absolutní bullshit.

Reagovat
db18

Kdyby průměrný celek... Už jsem viděl, že měl Dočkal bilanci 16+20 v dresu AC Milán - a to jenom v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

No Dočkal je tam fakt super hráč za nulovou cenu.

Reagovat
Spalovač šancí

červenka je lempl

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mě překvapil. Šlo mu to, s Narhem a Machovcem hráči zápasu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Narh taky kazil... Kukec MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Co je MOTM? No Narh kazil, ale hrál snad za dva hráče (a kazil za jednoho)

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč zápasu

Reagovat
HorajzmAmmann

Me stve tim, jak hraje zbytecne na sebe v momentech, kdy jde Banik 4 na 3 ( v Teplicich 3 na 1 ). Misto toho aby prihral, tak ztrati balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, mě tím štve více Kukec, z toho pak bývají brejky. Ale u útočníka mi to tolik nevadí, když vidím, že celý zápas odmaká naplno, tak ať si to taky zkusí :-)

Reagovat
HorajzmAmmann

A prave ze dneska Kukec mel kliku v tom, ze ho bud faulovali nebo jeste stihl paradne prihrat

Reagovat
Feind

kukec je strasna lemra, vubec nebeha, vypousti souboje a nevraci se. na druhou stranu je to snad jediny hrac, ktery te hre umi dat nejaou tu myslenku a vymysli obcas nejakou sanci, nikdo jiny kreativni tam neni

Reagovat
Banikovec7

Poslední zápasy začal makat i dozadu, dnes hlavně v prvním poločase, na konci už asi nemohl, tak se tolik nevracel no.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mu to vycházelo, ale dalších pár zápasů si zase budeme rvát vlasy proč kličkuje u naší branky.

Reagovat
Puskas

Budem si rvát vlasy, proč vůbec hraje. Vždy má jeden vydařený mač na pět odchozených.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte pravdu. Ale že by byl hráč zápasů ? To byl rozhodně Pavlenka, Davorovi se povedlo jen pár centrů. I když v naší situaci se to rovná ostravský Cristiano, no

Každopádně nejlepší bylo, jak jsme měli útok po křídle, míč dostal Davor, chtěl to dát pod sebe a přihrávkou poslal do útoku Sigmu...

Reagovat
Puskas

Mně pobavil Mičola, jak se chytil za hlavu, když Jura chytl tu největší šanci, z toho jednoho záběru to lze krásně vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

U jidáše si pamatuji to, jak běží směrem k míči a než se k němu dostane, spadne na prdel

Reagovat
HorajzmAmmann

Pavlenka . Davor byl proste nebezpecny. Vyfaulovali se na nem, parkrat rihral do sance. Jsem zvedavy na Chance index

Reagovat
taws

cervenka hrac zapasu? jako snazi hodne, ale kvalita nikde

Reagovat
bobis21

Šafarčíku, fanoušky si nekoupíš! Lidí bylo dost, ale atmosféra žádná

Reagovat
Puskas

Nejlepší ten spíkr :Celý stadion na ramena". Jsem jen čekal, kdy zavelí "Baník...":)

Reagovat
smazaný uživatel

byl sem napjaty jestli se odvazi rict to pico

Reagovat
bobis21

ten byl děsný no ... taky se mi zdálo, že se snad nikdo nezvedl

Reagovat
Puskas

Naštěstí neměl odvahu ani z recese začít Pééétr Šafarčííík.

Reagovat
Gryphonheart

Jako že je Olomouc tragická bylo jasný už dlouho, ale čekal jsem že Ostravě ten jeden gól dát zvládnou..

Kiksaři Rajnoch s Hubníkem se hledali, až se našli. Strašný hráči...

Reagovat
Znalec

Hubník zahraje jen když má kolem sebe hráče z Plzně...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby radši dávali rugby než takový zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl si ten zápas že tady píšeš nesmysly?

Reagovat
Krony

Hele ten zápas viděl a kdybych nebyl zrovna fanouškem Baníku, měl bych podobný názor co on. Fotbal ke koukání nezaujatých příznivců kopané to rozhodně nebyl.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zvlast 2. polocas.

1. polocas usel. Predtim jsem ale videl Ruch se Stetinem a to byla jina liga

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy polocas hruza, ale jak rikal Milanek: podstatne jsou tri body a na ostatni se vyser s timhle teda spokojenost takze pojdme... 3,2,1 BANIIIIIK!!!!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

"3,2,1..." se zapíše do dějin ty vole...

Reagovat
frankiefcb

nový chorál, snad na Slovácku padne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je chuj ten Šafarčík, co záběr na tribuny, tak ani jedna šála ani mikina proste nic. Ve firmách fasovali lístky zdarma vandraci a rodiny s dětmi. SAFARCIKU TÁHNI Z BANÍKU

BANÍKU a atmosféra jak žalostná. Za normálního vedení by dnes přišlo více lidí a to to nemuselo být za tu korunu.

Reagovat
Puskas

Udělal to fikaně - příjmy ze vstupného minimální, tak nalákal lidi za kačku s tím, že zbytek doplatí hráči. Tak získal fajnou sumku.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera sem se díval na Ano Šéfe.

Frajer má putyku na docela dobrém místě v centru Prahy, ale nikdo mu tam nechodí, překvapivě. Tak si pozval Zdendu.

Oni měli jídelníček, což je zcela normální, hroší je, že na to neměli vůbec žádné suroviny, tak šli nakupovat. Ok, nestává se to často, mohli zapomenout...

Pak tam měl provozáka, ten majitel ale pak nesmyslně najmul dalšího provozáka, resp. provozačku. Byla tam dva dny a začala řádit jak černá ruka. Všichni jsou špatní, jen ona dobrá.

Byl v té knajpě nějaký dodavatel, ona mu zaplatila nějakou sumu a v kasírce, v jakoby hogo fogo restauraci v centru Prahy ji na obědy zůstalo na vrácení nevím, litr ?

Majitel byl jinak furt v trapu a když už se objevil, usmíval se do kamery jako král Jelimán.

No, ta ženská, nevím, jestli spolu spali, tak mu nakukala, aby vyhodil toho prvotního provozáka.

Ok, jeho firma, proč ne, ale jakým stylem, prostě běž, neargumentuj, prostě běž, vypadni !

Zaměstnanci tam vydrželi nejdéle někteří měsíc, jinak se měnili fakt ob týden.

Starší manželský pár si objednal jídlo, ani nedojedli, odešli, Pohlrajch si je zastavil a ptal se, proč ? Oni, že maso zkažené, že smrdělo.

Tak šli pak pátrat... Prý kupují denně čerstvé, ale to maso vážně zapáchalo.

Na konci tam měli u stolu nějakou seanci, přišli dva bývalí zaměstnanci, že jim dluží výplatu a vedoucí, že se omlouvá, že "ztratil" telefon, že ty peníze dostanou příští týden atd...

Nakonec ani po dvou měsících neměli výplatu, i když se jednalo o almužnu.

Jo a samozřejmě, když se tam Zdenda vrátil o měsíc později, znova jiní zaměstnanci, co tam byly den, dva..

Na co narážím ? Viděl sem tam až neskutečnou paralelu s tím vedením a praktikami, co vedou Baník. Opravdu v bleděmodrým, jen v jiném odvětví.

Reagovat
Puskas

Já to taky viděl, nejlepší byl ten týpek, co chtěl majitele ke konci chytnout pod krkem:)

Reagovat
smazaný uživatel

Karlos A volal tam a objednával si 20 vepřových kolen aby jim udělal škodu. Jinak ta provozní dala návrh na insolvenci, dlužili jí 46 tisíc a ještě se k ní pak přidali další dva kuchaři, jejichž jména jsem v TV neslyšel, takže možná tam byli zase noví.

Ale dobrá byla hláška o tom, že tam jsou všichni noví, jen jeden veterán je tam už 6 dní

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečé, jak blízko má tohle k Baníku,smutné. Jinak já moc Ano,šéfr nesleduji. Ale když už,tak raději yu britskou verzi s Gordonem. I když Zdeněk je taky celkem frajer,až na ten jeho.slovník občas.

Reagovat
Puskas

Vletěl tam jak vandrák do putyky, to je dobré

Reagovat
iamek

Britska verze je naprosto bozi a ta americka je od zacatku do konce hrana. Posledni rada ano sefe se Zdendou je uz hodne slaboucka a kapanek se to prave blizi te USA verzi s Gordonem.

Reagovat
centos

Dal jsem jeden díl Kitchen Nightmares. Majitel, řecký imigrant, byl celý pořad nasraný, že mu tam Gordon leze a něco mu říká. Pak střih, majitel se stále stejně nasraným výrazem říká, že to hrozně pomohlo a že Gordon je nej. Nevím, jeslti jsou všechny díly takhle špatné, ale dál už jsem se nedíval.

Reagovat
iamek

Kazdy dil je podle sablony, ale v USA nevim proc to ma velky uspech.

- prijede do restaurace v pruseru

- nazere se odporneho jidla

- kuchar ho posle do prdele

- pak zkontroluje kuchyn a vsude je plizen a tak

- kuchar a majitele Gordona poslou do prdele

- zatezovej vecer a samozrejme nic nevyjde

- druhy den Gordon zmen icely interier

- zamestnanci a majitele jsou nadseni

- druhy zatezovy vecer najednou vyjde genialne

- vsichni spokojeni, kamaradi, objimacky a reci jak Gordon je buh

- konec.

Kazdy dil to same.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta americká mi stačil jeden díl a pak jsem se na to vykašlal,ztráta času. Britská verze nikdy nezklame,tam je těch slabých dílů minimum. Vím,že Gordon točil i nějaké filmy,ake to jsem ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe jsem viděl na FB blít na stránce FCB. Ale máš pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslednich 24 kol je to teprve po 4. co mame ciste konto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

Baník = Slavia -> Před zápasem se brečí, během zápasu se brečí a i po vítězném zápase fanoušci brečí na diskuzích... Lidská hrdost na 0

Reagovat
iamek

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Jo, kdybychom tu skákali radostí, napíšeš, že nemáme soudnost.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nikdo tady nebreci . Kazdy pise pravdu, vykon nebyl idealni nicmene kazdy vi jak dulezite ty body jsou.

Spis se tady breci nad tim kam Banik klesnul s hlasatelem - pry to bylo na vraceni vstupneho...

Reagovat
Puskas

Zlaté časy, kdy to dělal nebožtík slepý Suchánek a jeho "Dej gól, Baník gól".

Reagovat
iamek

Suchanek <3.

Reagovat
Puskas

ta značka znamená co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Kornout s dvěma kopečky zmrzliny

Reagovat
smazaný uživatel

Že je menší než 3. Nebo je to nastavená prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O lidské hrdosti tu píše někdo kdo fandí Starkově Příbrami, Chvalovského Blšanům a Valentovu Synotu

Reagovat
stas87
Reagovat
Banikovec7

Červenka opora základu První poločas pěkný, druhý už slabší, ale výhra je. Azevedo je podle mě platnější, když přichází až během zápasu, příště místo něj snad Mondek.

Reagovat
Spalovač šancí

Copak opora základu. Dnes už je v podstatě legendou Baníku

Reagovat
HorajzmAmmann

Dostal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo normální nemůže chtít dobrovolně Mondeka do základu.. Azevedo se chytne.. Mondekovi se však nemůže upřít bojovnost a nasazení, nicméně je smutné, že mu tohle stačí k ligovému angažmá.

Reagovat
taws

oproti tomu co včera předvedl azevedo je mondek hvězda

Reagovat
Banikovec7

Kdy se Azevedo chytne? Však je tady snad 3 roky a nejlépe zahraje, když přijde na hřiště během druhého poločasu.

Reagovat
taws

tu první sezonu hrál výborně...ale ted by se zas měl víc soustredit na fotbal nez na nahaneni lolitek po diskotekach

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
cubinho

Co to je za blbost? Nic takového jsem neslyšel

Reagovat
Feind

hlasilo to ze zacatku, ale vsichni na to kaslali

Reagovat
Puskas

Nemáš se bavit, ještě bys tam uhořel...

Reagovat
frankiefcb

ale jo hlásilo se to

Reagovat
smazaný uživatel

Já to slyšel i v TV

Reagovat
HorajzmAmmann

By se hralo aspon zase na Bazalech

Reagovat
iamek

Taky jsem to neslysel

Reagovat
iamek

Ale pokud je to pravda, tak i kdyz to byl planej poplach, tak ocividne nefunguje bezpecnostni opatreni jak ma.

Reagovat
Feind

ti hasici vypadali zmateneji nez lidi na tribune

Reagovat
iamek

Sakra a ja nic nevidel

Reagovat
HorajzmAmmann

Už jsem to psal na banicek.com

Olomouc ma podle soupisky daleko kvalitnejsi kadr nez Ostrava ( minimalne ma asi 8 utocniku, defenziva stoji na zkusenych hracich Hubnik, Rajnoch coz je pravy opak nez Banik kde jsou dva utocnici a navic juniori. Nejzkusenejsi Cervenka dneska snad 3. ligovy zapas ).

Je tu nekdo z Olomouce aby napsal proc hrajou takovou bidu ? A proc nehraje treba Stepan ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od žáčků hrajou technický fotbal a áčko trénuje Kalvoda co preferuje míč do strany a centry.. bohuzel na to nemame hrace.. taky nechapu, ze Vojta sedi, kdyz prichazel jako posila do zakladu..

A nejvetsi problem Sigmy je finalni faze z druhe ligy jsou zvyknutý na hodne casu a ted kdyz hrajou pod tlakem tak si neumí přihrát a uz vubec ne odcentrovat.. majitel Sigmy Lébr řekl: „Kvalitu kádru má na úplně jinou hru,“ Sigmu bude trénovat buď Jílek nebo Svědík.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pod Svedikem by to mohlo fungovat. Zvlast pokud mate v tymu Hubnika, Rajnocha. Ta defenzivni cinnost bude daleko lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Svědík je poslal naštěstí do hajzlu, má na víc

Reagovat
smazaný uživatel

Radakovič je lepší jak Rajnoch :) Jinak já doufám, že Sigmu bude trénovat Jílek.. potencionální trenér Hřebík ho vybral jako trenéra Sparty jenže tam nedostal šanci..

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak vcera hrali vsichni 3. ne ??

Reagovat
smazaný uživatel

kdo byl ten hlasatel ?

Reagovat
smazaný uživatel

kolik tam bylo lidu?

Reagovat
Kepy_FCB

7.329 dle sestřihu bych řekl že si moc nepřidali

Reagovat
bobis21

počet možná sedí, ale atmosféra prostě žádná nebyla. A retardovaný spíkr to nezachrání ... fanouška si nekoupíš!

Reagovat
smazaný uživatel

1kč diváci

Reagovat
adalbertus

dobře Baník

Reagovat
smazaný uživatel

ta Sigma půjde spolu s Baníkem..

Reagovat
Losinho

Jak hráli Dostál s Červenkou?

Reagovat
Puskas

Červenka je takový bojovník, hrál první utkání, takže se moc nedá dělat závěry, ale mohl by být cenný, právě ten jeho zápal se bude hodit. Dostál nic nezkazil, taky se dost snažil, ale moc ho neměl kdo prověřit, oni to tahali spíše zprava.

Reagovat
smazaný uživatel

Opory týmu

Reagovat
iamek

Nejlepsi na hristi . Cervenka pak bezel sam na branu z uhlu a mohl nahravat temer do prazdne uz nevim komu, ale vystrelil vedle.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dostal za ty zapasy nic nezkazil a celkem podporuje ofenzivu. Mikula musi bejt asi nejky terno, ze jste ho k nam dali. Ale zatim to je jak s Vomackou nebo Stepanem. V SKS bida u nas slusny. (zatim)

Cervenka vypada vys nez Sasinka (ten by nutne potreboval hrat 2. ligu, stejne jako Cervenka. Ten uz to ma za sebou a je to videt )

Reagovat
Losinho

Máme tam Mikulu se Švecem no, a Dostál už měl u nás hodně šancí se ukázat a nedařilo se, tak proto. Jako upřímně vidim budoucnost ve Slavii spíš u Červenky.

Reagovat
taws

Dostál zatím hraje nad očekávání dobře. Zatím žádnou výraznou chybu neudělal. Jen teda ty centry by mohl zlepšit. Ale červenka to je zatím bída...sice bojuje a snaží se, ale kvalitama má tak na druhou ligu.

Reagovat
Feind

cervenka to celkem brzdil me prislo, ale snazil se. na konci uplne zadupal sam na brankare, kdy bezel z prave strany a pravou nohou to jeste sajtli kopl ke vzdalenejsi tyci nevim kde je to uci, ale chvili pred tim mel krece, tak to asi bylo z poslednich sil no. uvidime, na prvni zapas to celkem uslo

Reagovat
HorajzmAmmann

Mel prihravat, resil to zbrkle.

Reagovat
Feind

stacilo by asi i vystrelit normalne, bud teda na vzdalenesji stranu jak to kopal, ale to prece nejde kopnout pravou nohou, nebo tou pravou, ale na blizsi tyc. za takoveho uhlu to takhle kopnout je nesmysl

Reagovat
Losinho

Díky všem

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnějši jednička nebyla snad od začatku sezony

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo prohraje s tímto Baníkem měl by se z ligy pakovat!!!

7000 vandráků no jo kde je něco zadara tam čecháček nemůže chybět

Reagovat
Puskas

Včera to vypadalo slibně, může to být odrazový můstek k nějakému zlepšení, bojovností bychom aspoň mohli zachovat zbytek cti.

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Proč 7000? 2500 chodilo i když to zadarmo nebylo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud vydrzi Micola a uzdravi se Mensah, tak ten tym muze byt zase konkurenceschopny a to 14. misto nejak ukopat.

Takhle to melo byt na zacatku ligy a ne podepisovat 7. hracu v prubehu sezony.

Lasik, Jezdik, Engelmann, Micola, Cervenka, Dostal, Machovec - skoro vsichni klepou na zaklad a ze zacatku sezony na svem postu hraje jenom Pavlenka

SAFARCIKU JSI AMATER !

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to nějak zle, ale ty chceš, aby se to 14. místo uhrálo a agónie dál pokračovala ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vidis jinou cestu ??

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a už sem to tu psal x milionkrát.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ok...

Reagovat
Feind

Ja porad verim, ze nam rostou mladi odchovanci, na kterych se to da postavit a mezitim se Banik zbavi dluhu. Muze to ale chvili trvat a ta bida bude zatim pokracovat. Ale verim tomu min a min, na druhou stranu ale nechci videt Banik ve druhe lize.

Reagovat
smazaný uživatel

V žádném případě, tohle prostě je pod úroveň Baníku,aby se brálo každou sezónu 14.místo jako titul. Raději sestup a snad by se to tam vyčistilo.

Reagovat
Puskas

zároveň mě straší to "snad". Jak říká Bohuš - Snáď, snáď, slyšels to?

Reagovat
smazaný uživatel

Věřil bych tomu, ta druhá liga už není tsk výnosná z hlediska sponzorů a kolik by tam chodilo lidí,když už i na první byl Š. rád za 1500. Dokud se bude hrát první,tak určitě neodejde

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Pojud to Safarcik bude drzet i v 2. lize tak sestup muze byt konecna... Takze nesouhlasim

Reagovat
taws

presne sestup by nebyl zadna vyhra ale konec

Reagovat
HorajzmAmmann

Co se ale upřít nedá - Všichni máme stejný cíl, jen každý vidí jinou cestu k úspěchu. Obě cesty jsou možná špatně

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
iamek

Tak ti kreteni co se snazili vytvorit atmosferu je mlady Morkovsky a Annie Masaceur z projektu Modies. Jsou to protekcni spratkove co nic neumi. Diky staremu Morkovskemu se hraji v radiich a hraji po klubech atd. Dostali kazdy litr za to .

Reagovat
Puskas

Slyším ta jména poprvé, soudil bych, že ten litr měli spíše v sobě. To byla neskutečná fraška jen v té telce, co bylo tam, nechci ani domýšlet.

Reagovat
iamek

Jeho tata dela na helaxu moderara. Ma nick LumX. Maji i na FB stranku. Treba behem jejich setu zazni - cely fabric za ramena :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že tam nebyli ti "borci" z Fandím!

Reagovat
ZB 07

Těm by se ten novej chorál líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...

Reagovat
iamek

A maji byt i pri domacich zapasech HCV . Fandit Baniku a HCV neni fakt nic jednoducheho.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle kámoše,co chodí do kotle HCV a byl včera na Baníku,to nebyl Morkovský.

Reagovat
Feind

jmeno nevim, ale myslim, ze byl i na radegast dnu a rikal, ze jsou z nejakeho radia

Reagovat
iamek
Reagovat
Kang & Kodos

Člověk, kterej si pro "uměleckou" kariéru vybere ženský jméno.

Reagovat
Puskas

A tak jsou i opaky - Ludmila Macešková vulgo Jan Kameník.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi přehnal, s tou "uměleckou" kariérou. Tihle naspeedovaní blbečci mi přijdou spíše jako kolotočáři. "A já se ptám, jste tady???? Neslyším, takže ještě jednou, jste tady? A kdo chce další jízdu ať zvedne ruku. A všichni ruce nahoru!"

Vždycky si vzpomenu na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=6xtvb5K-I4k

Reagovat
Kang & Kodos

Proto taky uvozovky. Včerejší hecování (hlavně 3,2,1, z toho jsem odpadl) by se hodilo do nějaký jakože diskotéky v Újezdě nad Metují. A ještě, a ještě, a ještě ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nejsi sám, koho spálil letní žár

Reagovat
Posledni Kovboj

hosi, to jeste nic neni.

http://djvoste.borec.cz/index.html#dow

The best DJ from the best DJs.

Reagovat
Kang & Kodos

Ocenění: zlatá deska Malšovic

platinový mixák Plácky

Novohradecký kokrhel

Multitalentovaný čávo

Reagovat
Posledni Kovboj

tak 10 let zpatky nam ty mp3ky pravidelne zprijemnovaly chlastani, o tom si vetsina umelcu muze jen zdat

Reagovat
smazaný uživatel

No masakr to byl, to jo..

Reagovat
HorajzmAmmann

To si fakt vsichni myslite, ze Banik ta 2. liga nejak ocisti ??? Naopak nas to muze pohrbit uplne. Jak dlouho se nechytala Dukla? Bohemka ? Brno a Olomouc po sestupu taky zadny vyrazny posun.

Pokud Safarcik necgce pustit Banik tak to neudela ani v 2. lize. Navic kdo by to vzal misto nej ?? Nikdo kdo ma penize do toho nepujde

Reagovat
Puskas

Tu je to o špatném majiteli, který to táhne ke dnu, u těch dalších to byl jakýsi vývoj daný různými faktory, kdežto tu je jediný. Máš pravdu s tou 2. částí, já si taky maloval a maluji tak, že to pustí, i když to je jen můj / náš sen. S ním to je ale marný boj.

Reagovat
bobis21

jde o to, že u nás je jediný problém majitel. Když klub sestoupí do druhé ligy, tak už prostě nebude mít žádný způsob jak z Baníku vymlátit nějaké prachy a nebude tak mít důvod tam zůstávat. Jemu o klub nikdy nešlo ...

Reagovat
smazaný uživatel

A klidně i za cenu dlouholetého hraní v nižších soutěží.

Někdy mi příjde, že část fanoušků fandí Baníku jen proto, že jsou prostě v první lize.

Jsem i pro úplný krach a nové budování čistého klubu od úplného základu.

Jen, aby tam nebyly ty pijavice.

Ono, ten klub už je tak prožraný, že osobně si myslím, že to již uzdravit za drastických situacích nejde.

Reagovat
Feind

fandit bych urcite neprestal a dal to sledoval, ale urcite bych na nizsi soutez nedojizdel

Reagovat
smazaný uživatel

To už je na osobním rozhodnutí, jestli bude chodit či ne.

Ale za sebe, na ty okresy bych jezdil, ne sice furt, pač by hráli tam někde v tramtárii ale někdy bych dojel.

To je úplně jiný svět, svobodný a ještě kdyby tam byl zdravý Baník ? No stress

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost naivní představa, že by to bylo svobodný. Chachaři mají jako fanoušci špatnou pověst a po pár zápasech svobody byste měli imrvére fízly za patami a časem by přibyla i nějaká ta sekuritka na pošťuchování. Pochybuju, že byste si to dávali bez "průseru".

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, budem plenit vesnice atd., o tom nám totiž jde.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo o něčem takovym mluví, ty vole? Ale sám víš jak to na fotbale chodí. A i když nepleníte vesnice, tak zrovna nenápadný nejste a jestli plánuješ, že vás budou stovky...tak mi neříkej, že se všechny výjezdy obejdou bez průseru. A jako záminka pro přísnější dozor stačí pár nákupů na Lálu na benzínce, pyro na hřišti nebo nějaký to cloumání plotem.

Reagovat
smazaný uživatel

Svobodu sem měl namysli tím, že nebudou takové manévry jako teď. To bude souviset i tím, že s námi nebudou jezdit fanoušci první ligy a vandráci.

Samozřejmě nikdy nevíš, co se může stát na utkání, ale naivně si myslím, že takový hard hell jako teď by být nemuselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to jiný než teď, ale i tak byste byli pod dozorem. Byla by to jen otázka času, než by si vás v tý žumpě, co byste teoreticky hráli, všimli.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš samozřejmě pravdu, že dozor by tam byl, ale prvotně to od tebe vypadalo, jakoby přijeli vrazi do vesnice a ta musela zavolat na svoji záchranu domobranu, proto sem reagoval tak, jak sem reagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez obav, na fotbal chodím už nějakej ten pátek a Deník Sport sice čtu, ale ne kvůli tomu, abych si dělal obrázek o chacharech.

Reagovat
HorajzmAmmann

Někdy mi příjde, že část fanoušků fandí Baníku jen proto, že jsou prostě v první lize.

A právě o tohle jde. Většina by o Baník uplne přišla ( velké procento mimo Ostravu, já jsem treba z Liberce ) . Ted jedu na 6- 8 vyjezdu ročně, doma tak 4 zapasy ( kdyz neni bojkot ) a zbytek na netu od doby co zapasy ligy na netu jsou. Kazdy tyden se tesis na Banik, kdyz jsi na zapase je to jeste neco navic. Kamosi, atmosfera a tak podobne.

2. ligou bych prisel o Liberec, MB, Jablonec, Teplice, Pribram, Spartu, Slavii, Duklu. Vy co bydlite v Ostrave mate v 2. lize lepsi podminky pro vyjezdy.

Kdyz se na to kouknu z tohodle hlediska - budu si porad uzivat ty boje o zachranu a doufat treba v minulou sezonu pod Safarcikem, nebo zmenu majitele, nez prijit o Banik uplne a doufat ve zmenu.

Jsi pro úplný krach ?- nesmysl, ta cesta nahoru je strasne slozita ! Budovani cisteho klubu ?? Za 10. sezon i ten cisty klub muze koupit dalsi Petera nebo Safarcik. Ten klub neni prozrany, tonu klubu staci jedine - zmena majitele a ten neprijde ani kdyby hral Banik okres, vis proc ? NIKDO NEMA PENIZE .

Reagovat
HorajzmAmmann

Ok, kdybych bydé v Ostrave ? Budiz - jezdil bych na Banik kamkoliv ! Jezdim na Banik od 12. let ale proste do Vratimova jezdit nebudu .

A dalsi věc, kdyz nad tim trochu pouvažuješ - V 2. lize se z Baniku muze stat solidni zasobarna hracu do ligy (pod Safarcikem) ted je tam hafo mladych hracu, co se v 2. lize zvyditelni daleko vic nez v te prvni - a bum za pul mega prestoupi do Liberce, Szotkowski da 6. golu v 2. lize a bude jednou nohou v Pribrami.

Pokud chce Safarcik z Baniku kazdou korunu, ted ho urcite nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem z Ostravska, tudiz to mam stejne jako ty. Druha vec, jezdim na Banik, ne na Liberce, Teplice, Boleslav atd., tudiz buch jezdil i do Kounic, Kromerize atd. A uz sem to tu psal, proc hned nahoru? At je cisty a zdravy Banik v nizsich ligach tal dlouho, dokud nebudou ambice a kvalita kadru na to hrat profesionalni soutěže.

Takze to ukoncim za sebe tim, ze chci zdravy, milovany klub a preziju to i bez prvni, druhe, treti ligy.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nekdo ma na Kromeriz, Kounice atp nekdo ne. Benzin neni zadarmo a vlaky taky po prestavaji v urcitou dobu jezdit

Ty jses pro cisty zdravy Banik na dne. Ja bych se s tou rakovinou popral nahore v 1. lize. Pokud neni lék (čti investor) tak stejne umreme oba a nebo budeme hnit nekde v divizy - a to si Banik Ostrava nezaslouzi stejne jako Safarcika. Videt Banik takhle dole ? To proste taky nechci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Feind

kezby to koupili ti cinani skoda, ze to nekoupil nekdo se vztahem ke klubu, ale kdyz to nikdo neudelal do ted, moc necekam nejake zmeny

Reagovat
smazaný uživatel

Raději už úplný krach a začít od nuly stejně jako Vítkovice,které se už drapou nahoru,než každou sezónu zachraňovat s tím hňupem,kterýmu jde jen o prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně vidím to nadšení lidí, jak budou chodit na Baník v divizi...nebo kam byste se po úplném krachu propadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudou nás tisíce. Ale stovky věrných rozhodně ano, za tím si stojím. Těm totiž Baník nebude ukradený ani když budou hrát okres.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ti jako stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pak na každém,zda jse vyloženě na Baník a nebo mu jde o to,s kým hraje a v které lize. Ti čumilové by mi fakt nechyběli a určitě by tam byla lepší atmosféra,než byla včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Svatá pravda, chodíš na Baník, ne na první ligu

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo tak no, druha liga je nejhorsi mozna varianta...

Reagovat
Banikovec7

Hlavně jestli do ligy postoupí Karviná a Vítkovice taky půjdou nahoru, tak by to pro nás bylo ještě těžší s tím abychom se dostali zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitkovice zatim určitě ne. Mesto by to neutahlo a sponzori nevim, jestli by se nekteri nasli. Ale Karvine tu ligu preju, o tom zadna.

Reagovat
Banikovec7

Nemyslím Vítkovice v první lize, ale ikdyby hráli společně s náma druhou, tak by třeba někteří sponzoři přešli k nim. Prostě si nejsem jistý, jestli je lepší hrát takhle v první lize nebo by pomohl sestup.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja bych to uzavrel tim, ze odpoved na tvoji otazku nekdo nemuze vedet 100%, leda by videl Safarcikovi do hlavy.

Varianta sestup a prodej Baniku Hadamczikovi, Bakalovi ( proste nekomu kdo do toho bude sypat nebo aspon neprodavat za kazdou cenu ) by byl krasny. Pohadka... A nebo to muze dopadnout taky uplne jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakalovi ? To tam rovnou muze zustat Safarcik

Reagovat
HorajzmAmmann

Však ma penez jak sracek Nepotrebujem sympataka, ale nekoho kdo ma prachy a neboji se je do Baniku dat ( proste to byl jako priklad )

Reagovat
smazaný uživatel

Bakala by byl nejspíše menší zlo,než Š. A neměl by důvod z Baníku krást prachy,už tak jich má dost. Stálo by to za zkoušku, jiný bohatý majitel v dohledu není...

Reagovat
HorajzmAmmann

http://www.forbes.cz/nejbohatsi-lide/

Takovy Walton Stadium v Ostrave ( co to je za rodinu ? )

Stacilo by aby meli na dresech Microsoft ... Safarciku volej !

Reagovat
Kang & Kodos

Zrovna Gates je známej tim, že dává hromadu peněz na charitu. Takže máte určitě šanci.

Reagovat
Feind

waltoni tusim vlastni wallmart

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo mas pravdu... Ty jo to je neskutecny, do takovy rodiny se narodit Od pradedy az po vnuky vsichni tezce za vodou. Na Forbesu jich je snad 5 do TOP 18 a na wiki jsou jeste dalsi co se sice do TOP100 nevesli, ale stejne

Zajimavy, ze ten Wallmart maji skoro jen po USA a neni to vylozene celosvetova znacka. Kdybych nekoukal na vitej v novem tele tak to ani neznam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi ani jeden z vas nezna Bakalu Ten si by pro korunu nechal vrtat koleno a krast bude do konce zivota i kdyby to mely byt drobne... Dapadlo by to stejne jako se Safarcikem, navic co se tyce moralnich hodnot je Bakala absolutne nepripustny

Reagovat
HorajzmAmmann

Abych byl umrimny tak neznam .

Reagovat
Puskas

Ten si by pro korunu nechal vrtat koleno? Tak včera beztak nebyl na fotbale...

Reagovat
Feind

tak co si budem povidat, vcera to bylo i za korunu drahe

Reagovat
Puskas

Měli jste bonus v podobě amplióna:)

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, řeknu vám to takhle: Nechtělo se mi na to koukat, ale pak jsem to přeci jen zapnul. Za 3 minuty dal Machovec góla a já to zase vypnul. To jen, kdyby fanoušci Baníku nevěděli, kdo jim to vítězství zařídil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ti za to dali, ty hajzle?

Reagovat
smazaný uživatel

a hele Machovec chodi na ef, diky Jardo

Reagovat
Feind

dik

Reagovat
Puskas

grumpa na Hrad

Reagovat
HorajzmAmmann

Na Slovacku by to taky chtelo nejaky body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže si to shrneme

CESTA BANÍKU BUDE LEPŠÍ PŘES SESTUP(Y) (Větší pravděpodobnost odchodu Šafarcika)

2. LIGA BY BANÍK ZNIČILA ÚPLNĚ

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

(U Šafarčíka totiž taky už moc nechybí k tomu, aby Baník zničil úplně)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Proto bude ideální po podzimu na sestup, odchod š. a příchod majitele, který to zachrání a povede nás lepším zítřkům. K. J. Erben hadra

Reagovat
smazaný uživatel

Nevííííím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet se a prodat to. Toť nejlepší cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...ale obávám se, že nereálná.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

On to muze prodat i v 1. lize stejne tak jako muze zustat v 2. lize az po kraj

Reagovat
frankiefcb

toho už by ti lidi snad zabili

Reagovat
centos

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Blasphemer

Nevím kde se bere ta jistota, že po sestupu odejde stávající vedení a přijde někdo, kdo do toho narve kopu peněz a spasí to.

Daleko pravděpodobnější je situace jako se Slavií. To znamená udržet první ligu a možná časem někdo bude mít zájem. Rozhodně je to pravděpodobnější než po pádu do druhý ligy.

Reagovat
Mouser

Reagovat
Shevchenko

Sestup si za žádných okolností nebudu přát, Šafarčík to taky nebude držet věčně, to nemůže ustát.

Reagovat
HorajzmAmmann

To je prave taky ono, prat souperum ? To je proti srsti...

Reagovat
smazaný uživatel

snad sestoupi..

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Já jsem pro první ligu, názor bych změnil, kdyby se po sestupu hrálo na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký problém s Bazaly,aby se tam nedaka hrát druhá liga? V druhé lize by to byl nejlepší stadion

Reagovat
Banikovec7

Nevím o žádném problému, ale těžko říct, co by řeklo město na to, že by ten stadion ve Vítkovicích byl skoro nevyužívaný. Jedině zápasy Vítkovic, na které přijde 100 lidí a pak Tretra.

Reagovat
Shevchenko

Tak Baník není MFK, aby město rozhodovalo, kde bude hrát.

Reagovat
Banikovec7

No vzhledem k tomu, že jsou oba stadiony města, tak bych řekl že jo.

Reagovat
Feind

jeden supermoderni, nedavno zrekonstruovany a druhy, ktery se uz par let rozpada

Reagovat
smazaný uživatel

Ok,beru to,že momentálně Bazaly bez rekonstrukce nemají na to,aby se tam hrála druhá liga. Beru to,že Vítkovice jsou lepší. Ale přecejenom ve druhé lize se hraje na daleko horších stadiónech,než jsou Bazaly. Já proti Vítkovicím nic nemám,po vypadnutí Šáfy tam klidně vkročím.

Reagovat
FCSL

Ta Bolka se hodně dobře chytla. Hodně hráčů v parádní formě a je to vidět.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak na ligu jsou Scuk, Rada, Magera, Skalak a ted uz i Cermak nadstandartni hraci...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě náš Milan

Reagovat
HorajzmAmmann

Zacina se tam rozjizdet ...

Reagovat
ZB 07

To byla zas komedie, zlatej Baník včera

Jak takový kopyta můžou hrát první ligu? Nedali jsme si jedinou přihrávku, Zavadil s Řezníčkem chvílemi vypadali, že zbytek týmu postřílí..

Buchtové vzadu předvedli prakticky jen malý domů na Doležala, kterej měl s přehledem ze všech hráčů nejvíc doteků s míčem - jediný pozitivum dnešního zápasu je, že z ani jedný malý domů jsme nedostali gól

Pokud nepřijdou nějaký posily, tak se obávám, že z toho zase bude spodek tabulky. Ti kluci vypadali, že je to vůbec nezajímá.

Abych ale nekritizoval jen hráče, tak je pravda, že podporu měli nulovou, návštěva zápasu taky pořádnej výsměch..

Jinak je ale nic neomlouvá, dostat od podprůměrných Teplic čtyřku je ostuda a pokud s tím Kotal něco neudělá (což nepředpokládám), tak z toho bude zase jen a pouze boj o záchranu..

KOTAL A KUDELA VEN!

Reagovat
Vasil

Buď rád že máme normálního trenéra

Reagovat
ZB 07

Vždyť nás nikam neposunul..Pořád dokola to samý

Reagovat
Kang & Kodos

Co bys s tim vašim souborem komiků chtěl hrát? Jedinej, kdo tam za něco stojí je Zavadil, a občas Řezníček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Tahle starost náleží mistru Kudelovi Na Kotalovi je, aby s tím souborem komiků hrál důstojnej fotbal

Reagovat
Kang & Kodos

Hele, po tomhle kole budete před Příbramí, Duklou, a zřejmě budete mít stejně bodů jako Slovácko. Což jsou týmy, který jsou papírově mnohem silnější. Jste 9 bodů od 15. místa, takže taky celkem pohoda.

Reagovat
ZB 07

Neboj se, dlouho to trvat nebude Po Bohemce to bude tvrdý konec podzimu

Reagovat
Vasil

Přesně jak píše K a K. Nevím kam by ses chtěl posunout, když prostě nemáš lepší hráče než obě Buchty, Pašek, Keresteš a doplň si další kromě Zavadila Je to smutný, ale hrajeme prostě to, na co máme kádr.

Reagovat
ZB 07

Tak jinak, z těch hráčů, co máme, by žádnej trenér mistry ligy neudělal. Co však trenér ovlivnit může, je motivace na zápas a vylepšení taktických chyb, který se neustále opakujou. Jak je třeba možné, že zápas na Dukle, zejména tedy jeho druhý poločas, odbojujem a o odvezem si 3 body a za týden se stejně kvalitníma Teplicema domácí (!) zápas odchodíme a dostaneme ostudnej debakl?

Jak je možné, že když v první půli si přihrávají jen stopeři s golmanem a nedostaneme se pořádně za půlku,se v druhé půli to stejné do písmene opakuje? Tohle jsou věci, které Kotal zlepšit určitě může

Reagovat
Vasil

To je fakt, že dneska to byla tragédie skalní a Dolik měl víc balonů než všichno ofenzivní hráči dohromady. Stejně su ale za našeho trenéra rád. Třeba se toho ujme za čas Ríša se Zavecem jak asistentem a uvidíme věci

Reagovat
ZB 07

Pravda je, že Kotal je úplně jiná liga než např. pánové Čuhel a Grmela

Reagovat
FCSL

Kliment gol za Stuttgart

Reagovat
Kang & Kodos

KLIMENT KLIMENT KLIMENT

Reagovat
rufus

Reagovat
Znalec

Jankto gól za Ascoli ve 2. italský, kde hostuje z Udine

Reagovat
Znalec
Reagovat
diskoschlampe

Solidní

Reagovat
Znalec

Pudil gól za Sheffield

Reagovat
Znalec
Reagovat
smazaný uživatel

Bary se do toho konecne zacina dostavat, v poharu dva goly dneska dve asistence navic ma v Magerovi nejlepsiho mozneho partaka do ofenzivy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když si pomyslím,že mohli hrát za Baník.

Reagovat
Miguel19

Hnusnej průměrák zase parádní gól. Kéž bychom ho dokázali přivést.

Reagovat
Znalec

Už slyšim jak si třeba v takovym Hamburku říkaj: "Přivedem z Boleslavi toho hráče co má přezdívku hnusnej průměrák, prej je dost dobrej "

Reagovat
smazaný uživatel

Je někdo komu v lize nefandis?

Reagovat
Znalec

Ostrava, Olomouc, Teplice, Jihlava, Bohemians, Dukla, Slovácko, Brno a Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ja myslel že jich už víc nešlo přidat

Reagovat
Kang & Kodos

Dokonce 9 týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Nema rad moravske kluby

Reagovat
Znalec

Tak to není. Kdyby tam nějaký tým zažil takovej pokrok jako za poslední roky Plzeň a dobře nás reprezentoval v evropě, tak si ho tam klidně přidám

Reagovat
smazaný uživatel

No jo je to bida docela, Slovacko melo dobre naslapnuto, ale ted je to tam jak na houpacce... Tak treba Zlin, ale sam tomu vubec neverim, ty tymy nemaji penize proste. Jinak sympaticke na nich muze byt, ze davaji sanci odchovancum(protoze nemaji jinou moznost )

Reagovat
Rarášek

To proto, že jsem ho dal do fantasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hrac ligy (teda spolecne s Zelznikem)

Reagovat
delfin

hraje jeste nekdo v lize krome Zlina na dva utocniky?

Reagovat
db18

Občas Sparta a celkem často my (ale ne od začátku)

Reagovat
smazaný uživatel

My

Reagovat
rufus

Asi to nebude ve Zlíně špatnej zápas, ale radši mohli na ČT dávat JAR - Skotsko. Na druhou stranu to dávají na webu s anglickým komentářem, takže nakonec vlastně asi lepší varianta..

Reagovat
smazaný uživatel

Rugby

Reagovat
Kang & Kodos

Žádný hysterický běhání za sudím, žadný debilní simulovaní.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mozna pravda, ale sport je to nezazivny

Reagovat
ZB 07

Reagovat
rufus

Naopak..

Reagovat
PP

v tom případě tomu ani trochu nerozumíš..

Reagovat
ronaldik

eurorugby.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín hraje parádně, neskutečně sympatický tým.

Teda až na toho hnusáka Holého..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akorát to teda takticky nezvládli. Místo toho, aby Jablonec drželi v záloze na uzdě, tak jako v prvním poločase, ak vyklidili pozice a uchýlili se k rádoby obraně. Bohužel jak je v čr zvykem, tak si obranu spletli s vysráním se na útok a málem to ještě celý prosrali, to vyrovnání bylo jasný od 50 minuty...škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neco proti tomu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,neni to tak jednoduche jak pises. To ze se vysrali na utok melo nekolik duvodu, zaprve uz moc nemohli (viz treba zeleznik),

za druhe Jablonec zacal hrat docela jinak, byla to sice furt krec, ale tlacil se ve velkem poctu dopredu, tudiz logicky zlin se nemoh tolik vytahovat(a nemaji kadr na to, aby dokazali dokonale kontrolovat mic jak Barca)

Az na vyjimky kazdy tym se na konci, pokud vede ,dostane pod tlak. Je to normalni, ze s postupem casu se vic obavas o vysledek vic odkopavas atd(i kdyz, pravda, zlin se do toho stavu dostal mnohem driv, coz je imo dano tim, ze nebyl favorit a naopak Jablonec zacal busit)

Reagovat
smazaný uživatel

no me prave prislo, ze nebyli favoriti a posrali se z toho, ze by mohli jablonec porazit. Ale videl jsem potom rozhovor s panikem a rikal, ze jablonec proste zapnul a nenechal jim cas na rozehru. Je fakt, ze rada tech kluku hraje v lize prvni sezonu a nemaji treba zkusenosti nebo kvalitu. Z myho pohledu z gauce to vypadalo, ze to betonuji, ale asik to nebude tak jednoznacny, jak to vypada

Reagovat
smazaný uživatel

Favoriti nebyli urcite a trochu se z toho urcite posrali, ale jak pises, zrovna u takoveho tymu to jde pochopit, ta kvalita hrat stale aktivne tam proste neni. Neco jineho by bylo, kdyby tak hrali treba teplice nebo slovacko

Reagovat
GEGE

Pánik je borec

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Zlín

Reagovat
diskoschlampe

Mohli to podržet o 10 minutek dýl, ale plichta dobrá...

Reagovat
božský John

Achjo, to byl zas sranec

Reagovat
smazaný uživatel

Jugas byl spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Zlin super, hlavne prvni polocas vyborny. Vysledek nakonec docela odpovida, presto pro zlin smula. Oba ty goly padly po uplne debilnich ztratach pri rozehravce. A jeste k tomu prakticky rozhodne to kopyto Dolezal...

Zeleznik je skvely, docela dost pripomina Tecla jeste jak hral za Jihlavu, navic ma ale i dobrou prihravku. Snad nebude nasledovat jeho prilkladu

Reagovat
Rarášek

Tak dával to Masopust, nebo Pospíšil?

Reagovat
PavlíčeQ

Maso

Reagovat
smazaný uživatel

Souhra Dolezal Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Nešpor se zase trefil, tentokrát proti Wisle.

Reagovat
smazaný uživatel

Piast na titul..

Reagovat
Rarášek

Tak zatím jedou dost slušně no Víc mě ale těší současné výkony Pogonu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají vůbec špatný tým, tak snad to dotáhnou do EL. Nevím proč, ale jejich stadion mám suverénně nejradši.

Celkově je letošní sezona zatím jeden velkej úlet. Musím každopádně uznat, že Látal je opravdu frajer. Snad se ho dočkáme i v u nás v lize.

Reagovat
Rarášek

Snad, EL by byla super.

No, hlavně takovej Lech, to je letos něco šlenýho. Taky si Látal udělal celkem slušný jméno, toho si budou v Polsku hýčkat ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak máte rech, poslední stále KSG, pak Kolejorz. Překvapení je taky, kde se nachází vesnice Termalica (pro představu, české Blšany a to doslova, hřiště a okolo je jen pole a závod JZD).

Osobně ale doufám, že místo tradičních týmu spadne Bielsko Biala, ti jsou jak Baník, furt si hrají tu první nesestupovou příčku.

No a okénko z druhé ligy, ještě na konci srpna GieKSa nahoře a teď je ve spodku tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Pripominaji mi Zawiszu. Ti taky vlitli do ligy, byly nahore, ale druhou sezonu se jen tak tak zachranili a pak samozrejme jiz spadli. Neco podobneho cekam u slepic. A nezapomen, ze pak se liga deli na dve skupiny, takze tohle jeste nic neznamena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas fakt divny vyber tymu. Pogon... :))

Reagovat
Rarášek

Tak pokaždý, když jsme byli v Polsku, tak jsme chytli zrovna jejich zápas a začlo se mi tam docela líbit..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mají takový prazvláštní stadion.

Reagovat
monty25

Dneska jsem dal přednost návštěvě ženského fotbalu (Plzeň - Sparta 1:6), takže jsem neviděl zápas Teplic v Brně. Zrovna když se nedívám, tak vyhrajou venku a ještě spustí takovou kanonádu...

Tak už zase můžu...

https://pbs.twimg.com/media/CKx38yOWoAAnUkq.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
taws

Zase ty ženský Ale ráno si přivstanu kvůli Monče proti Zarině, tak snad se bude snažit

Reagovat
smazaný uživatel

Proc zrovna Puig?

Reagovat
monty25

Asi proto, že taky ráda kope do míče...

https://twitter.com/MonicaAce93/status/649485802657837056

Ale spíš měl taws asi vsazeno, nakonec Zarina skrečovala...

Reagovat
taws

vsazeno jsem neměl, protože jsem to nestih ale před nějakou dobou jsme spolu debatovali, že to je naše oblíbenkyně

Reagovat
monty25

Aha, tak to už si nepamatuju.

Reagovat
HorajzmAmmann

Sleduje tady nekdo MSL ? Jak se tam dari Lampardovi, Gerrardovi, Pirlovi a spol ??

Reagovat
Alan_Shearer

Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ten Jablonec - co se tam děje?

Jinak letos opravdu zajímavý boj o poháry - šest mančaftů hrající o pět míst.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli proti kvalitnímu týmu, no.

Reagovat
Greny

Jablonec se tam dostane přes MOL cup, Pelta to nějak zařídí

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Polska mutace EF :) http://www.eurofutbol.pl

Reagovat
smazaný uživatel

celkem slabý, IMHO tam je spíš populárnější 90minut.pl

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá sledovat live stream Sparty?

Reagovat
OTASi

na tipsportu, pokud tam občas sázíš

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to na fotbal.isport.cz, zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda nejlepší střelec české ligy, Necid nejlepší střelec turecké ligy. Proti Turecku musí Vrba postavit tento hvězdný slávistický útok vedle sebea 3 body jsou jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš si opět namazal hejtry na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

priznavam se

Reagovat
Miguel19

Ďuriš nejlepší střelec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani musí pukat vzteky. Ďuriš

Reagovat
smazaný uživatel

je to pro nás potupa biblických rozměrů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
TheAdy

jj strašně. Ono i být dementem je umění )))

Reagovat
Marv

Horší útočník na čele tabulky střelců byl snad už jen Ordoš

Reagovat
Uwe háže buly

Nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

nejak rychle zapominas :D

Reagovat
db18

Ale nevím, proč je to vtipné.

Reagovat
Blasphemer

Procházka měl jít v létě k Turkovi. Za takový výkony by měl dohrát zbytek podzimu v juniorce. Koubek měl v tomhle evidentně pravdu. Vizionář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

je marnej, na co ste kupovali Baranka?

Reagovat
jsemdement

Sparta titul

Reagovat
Spalovač šancí

Vládce Dejvic

Reagovat
Losinho

Jseš, no.

Reagovat
jsemdement

Sparta titul.

Reagovat
Wat

Ďuriš nás popraví, achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Falta nedal proti nam to mi v patek nejak uniklo ale uz chapu jakym zazrakem sme uhrali ciste konte

Reagovat
Kang & Kodos

Zdá se mi to, nebo začal Matějovský víc střílet? A Konate dneska výbornej, hodně to rozhejbal. Je dobře, že nazačal trucovat, ale zamakal na sobě. Jedinej, kdo se mi nelíbil, byl Mareček. Snad dostane příště šanci Stein.

Drobná poznámka ke kotli: buď mrdáte ovce, nebo nechcete islám, obojí nejde

Reagovat
smazaný uživatel

doplnil bych pro Fataie, který mě překvapil výbornou poziční hrou dozadu

Reagovat
Posledni Kovboj

zdalo se mi to, nebo ho dneska hlasatel prekrtil na Kennyho?

Reagovat
smazaný uživatel

já rozuměl "kehy", jakože zkratka jeho jména, něco jako Timmy

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku sezóny ho hlásí jako Kennyho.

Reagovat
Kang & Kodos

Mě těma gólama na způsob Lafaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Kotel byl v závěru opravdu k smíchu.

Reagovat
db18

Vysvětlíš ten závěr?

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 10 minut se střídali 4 pokřiky: Jude Slavie, Uefa Mafia, Islám v ČR nechceme a na fans Slovácka "Mrdáte ovce". Korunovali to tak, že nakonec odehnali i hráče z děkovačky. Příkladná podpora týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nadávky na soupeře nevadí, však to k tomu patří, ale co měli Islám, Slávie a Uefa společného s dnešním zápasem, to teda netuším.

Reagovat
Kang & Kodos

Mimochodem, Fatai je dost možná muslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle logiky některých jsme taky vyhráli jen 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím tyhle případy..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Čemu se směješ, vy dneska jenom 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Cobolaky bych taky hnal pryc, takze jsme prohrali

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se kdysi stalo po zapase Celitc - Rangers. Nejaky hrac prestoupil po nekolika letech z jednoho tymu do druheho a kdyz tohle derby pak rozhodl jedinym golem, tak fanousci vitezneho tymu porad opakovali ze to skoncilo 0:0

Reagovat
Blasphemer

Tak to bohužel není problém u fans Sparty. U většiny našich klubů netvoří kotel zrovna tolerantní liberálové.

Reagovat
smazaný uživatel

No diky bohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Kotel opět potvrdil svoji vysokou inteligenci.. Nejdřív derby a zbytečný zdržování způsobený zaházením hřiště, potom bojkot proti APOELu a včera neskutečně šílený fandění + a zničená děkovačka. Ještě se fandilo i Sierra Leone, to je prostě k blití..

Reagovat
Kang & Kodos

Asi 15-20 minut před koncem se začlo s "UEFA - MAFIA". Ok, v pohodě, proti tomu těžko něco namítat. Za pár minut už se jelo "Islám v ČR nechceme" a "Vlastizrada, vlastizrada, Sobotka!". Prohlášení k bojkotu s Apoelem teď vypadá trochu směšně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se nám všichni smějou, proč máme věčně prázdný kotel, ale co se dá dělat, když se z něj lidi různými důvody vyhání.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se zrusily ty kokotsky ploty a clovek nemusel stat mezi tema vymasrenejma kretenama, tak by to bylo hned mnohem lepsi a kotel vetsi.. ale to bohuzel asi uz nikdy neprojde

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam nechodím hlavně kvůli plotům no, nepotřebuju se na Letné cítit jak opička v kleci jako např. na výjezdu v Jablonci/Liberci. A co se týče lidí. Já respektuju Ultras a např. YF, protože pro fandění jako takové dělají strašně moc. Občas předvedou zkrat (pro mě) jako včera, ale jinak jsou v pohodě. Jezdím často na výjezdy a problémy oni nedělají. Víc mě serou vymetený hlavy, co hážou dělobuchy lidem pod nohy nebo přehazují přes celý kotel pivo na hřiště. Chorály neumí krom "Nikdo tak nebylo" nebo "Já jsem vopice vožralá", ale na kokotiny jsou mistři.

Reagovat
rufus

Výjezdy mi poslední dobou přijdou dost strašný. Těch lidí, kteří se chovají jak blbci je čím dál víc..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nás jezdí víc a tím pádem i víc debilů, jenže jak jsem psal, za to ultras ani YF nemůžou. Např. v Jablonci se to pivo přes lidi házelo tak dlouho, až to tam museli jít YF někomu vysvětlit ručně.

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

To mrdate ovce nebylo na Slovacko?

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík fantazie

Reagovat
monty25

Dohráno Monča Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Josef Lébr (majitel Sigmy) o hráčích Baníku: "Já se na to mužstvo díval, to jsou takoví looseři, mnozí z nich mají problém si vůbec zpracovat míč. A my jsme s nimi prohráli. Kdo prohraje s Baníkem, prohraje v lize už s každým, " řekl Lébr bez zábran.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě už nám stačí přeskočit už jen jeden tým Každopádně, nevím co tedy je Olomouc, když v 1.poločase se až na ty 3 brejky snad k ničemu nedostalo a hru diktoval Baník.

Reagovat
Marv

Řekl to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prave kvuli takove pristupu prohrali Vic takovych...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostej souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar - největší znalec baníkovského kádru

Reagovat
Kang & Kodos

Na to, aby věděl, že máte v klubu tragédy, nemusí bejt extra znalec I když teď už ten tým vypadá líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že tu máme nějaké exkluzivní plejery, ale aby se šéf týmu, který nás absolutně nepřehrál se onás vyjadřoval jako o looserech a týmu pro 3.ligu ...

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, trochu si nasral do huby.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne stacilo to, co jsem videl v patek.

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl jsi i 1.poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

Videl. Snaha tam byla obrovska, ale fotbalovost minusova. Jedinej kdo dokaze udrzet mic aspon v blizkosti kopacek je Kukec, ale ten zase ztloustnul a nechce se mu behat. Zbytek tymu byl k smichu. Az prisel Micola, ten si dokazal aspon zpracovat balon.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, v 1.poločase mi to od nás nepřišlo vůbec špatně. Co se týče techniky, tak třeba Azevedo nebo Narh na tom nejsou blbě, jen to např. Azevedo kazí špatným taktickým uvažováním.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to řekl?

Reagovat
Kang & Kodos

Motivátor Tohle může říkat někde v hospodě, ne do novin. Ale když sestoupí, tak aspoň bude moct říct "já to říkal"

Reagovat
taws

to je vocas...at se podívá jaký loosery platí

Reagovat
smazaný uživatel

V čele s nechopným Minářem na pozici sportovního ředitele....

Reagovat
Blasphemer

To bude prdel, až to Baník klasicky zase urve a pakovat se bude opět Sigma.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle v to jen doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

idiot , vsak Sigma potahne zpatky ..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
pepinho2

teď ještě dostat na 1:1

Reagovat
Kang & Kodos

A teď dostali gól

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec jsem nemel Anderlecht jako last

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
Blasphemer

To je pešek.

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

to nejde ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě si dají vlastní gól.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Coufal se rozstřílel.

Reagovat
db18

OT: Viktorka prý dostala od UEFA pokutu 13 500 € za transparent v Srbsku...

Reagovat
smazaný uživatel

UEFA MAFIA

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to mozny? Nemel by dostat pokutu naopak domaci klub?

Reagovat
stas87

Ved to zaplatil Limbersky a este mi dost ostalo na dalsie pokuty.

Reagovat
Blasphemer

Co na něm bylo?

Reagovat
db18

Přesně nevím, protože to bylo tim jejich písmem, ale myslím, že "Kosove je srdce Srbska"

Reagovat
Kang & Kodos

Politika do fotbalu nepatří Teda, až na eura ze vstupenek.

Reagovat
Posledni Kovboj

*vicka

Reagovat
Blasphemer

Nic jinýho jsem vlastně ani nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Rozhodčí klasicky potlačil Plzeň k výhře, ale Jihlava měla max na haluzáckou remízu a budou hodně rádi, když se vůbec udrží. Ale z pohledu FCV je to fakt bída a líbil se mi transparent, kterej sem si i vyfotil s 3 slovy : Koncepce ? Výkony ? Posily ?

Reagovat
Miguel19

Co je bída?

Reagovat
smazaný uživatel

Nase obrana. Ani ne tak bida, jako vysmech. Neco jako v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

https://facebook.com/story.php?story_fbid=1611444562453204&id=1571171019813892 Šafarčíku,kdybys nebyl hňup,tak nys nemusel platit takoveho debílka,co čte chorály z papíru a hraje si na sikmekra... Ultras nenahradíš !

Zahoď mikrofon,ty kur*o zahoď mikrofon!

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouváme se, tato stránka není dostupná.

Odkaz, na který jste klikli, je asi poškozený, nebo už je daná stránka odstraněná.

cenzura zafungovala rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se to teda rozklikne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš fb, tak je to na stránce Akce v Ostravě,pokud jsi to tedy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

to je to video ? hrozny ocas ten clovek...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsem to tu chtěl dát,pokud to ještě někdo viděl. Celé je to trapárna,pač ti ostatní lidi nebudou "poslouchat" někoho jiného,než kotel,jak mají fandit. Podle mě zase amatérská práce,což už je denním chlebem současného vedení.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Blasphemer

Krytinář je dead?

http://img.ahaonline.cz/img/18/full/1442608_.jpg

Rest in RIP.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je doprdele za fotku?

Reagovat
Blasphemer

Ty sis snad nekupoval jeho charitativní kalendář?

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, za něj a za Lipskýho se držela na Letný minuta ticha. Ani jsem nevěděl, že to byli sparťani.

Reagovat
monty25

Pravda. Shodou okolností jsou to taky dva herci, kteří hráli v legendárním seriálu Hospoda...

BTW: Zajímalo by mě, jak spolu vycházeli Lipský a Skopeček (slávista), kteří spolu taky často hráli.

Reagovat
Kang & Kodos

Asi normálně, jinak by spolu nehráli

Reagovat
monty25

Tak určitě to byli kamarádi, ale nějaké popichování tam asi být muselo...

Reagovat
smazaný uživatel

Rest in RIP.

Reagovat
Blasphemer

Pardnon. Samozřejmě jsem chtěl napsat RIP in peace.

Reagovat
Kang & Kodos

Rest in piss

Reagovat
Blasphemer

Rust in peace

Reagovat
smazaný uživatel

Rust in piss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

ta fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Co do prdele znamena ta fotka?

Reagovat
Posledni Kovboj

...faptime

Reagovat
smazaný uživatel

On mel ohromnou vyhodu, ze je mohl lizat vestoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 9. kola:

Nešťastné liberecké posily, sparťanští tahouni (povedený nákup Fataie) a nadupaný útok... V duelu miniligy proti urbisovi zatím těsně prohrávám 150:153, ale věřím, že ho ještě klepnu. Budu lobbovat za to, aby byly připsány asistence Fillovi, Krobovi a Krejčímu...

https://pbs.twimg.com/media/CQgC2wxWcAAfcju.jpg

Reagovat
taws

prohrát s "odborníkem" urbisem, to by bylo na roztrhání fanligové licence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Já s nim prohrál minule.

Reagovat
Posledni Kovboj

a to rikas jen tak?

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem ho chtěl potrollit, a dát tam Matějovskýho a Konateho. Vyšlo by to teda nastejno.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
taws

musím se taky podívat jak si vedu, myslím že jsem to od druhého kola neotevřel...to mně tam ještě určitě v útoku válí Paixao

Reagovat
db18

Lüftner 22b Víc jsem od beka asi nedostal (a to asi ani, když jsem v minulé sezoně měl často Nováka jako kapitána)

Já nechal kapitána Lafatu. A Fillousovi snad tu asistenci připíšou - takhle má i Řezníček víc bodů.

Reagovat
db18

hmm, ale 25 bodů mi to neudělá

Reagovat
Coutinho10

Coufal 29 bodu....ale i tak bych cekal vic

Reagovat
db18

Tak toho nemám v týmu. Jinak nejvíc měl asi Limba za Příbram, ne?

Reagovat
Coutinho10

jo to nem..ale asi jo...nekde se tm da i podivat na historii bodovani vsech hracu v kazdym kole...tak se schvalne vecer podivam

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Koubek mě teda pěkně nasral . Měl jsem z toho strach už když jsem ho tam na tohle kolo dával, ale u Bičíka se klidně mohlo stát to stejné.

https://ctrlv.cz/1tWQ

Celkově 185. flek, ale mohlo to být ještě lepší

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec to dopadlo nejlip jak mohlo ...4 hraci po 18 bodech

a u nas Aither a Hakuna nahore vsem odskocili o 6 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už na ně po příštím kole budeš ztrácet 9

Reagovat
Coutinho10

hrajem spolu jo ? musim zvladnout

Reagovat
Puskas

Já si ve čtvrtek říkám, že tam musím dát Fataie jako kapitána a Coufala do obrany, plus Mageru. Tak je tam samozřejmě nedám, místo nich tam nacpu Rajtorala, Petrželu a Tecla.

Reagovat
Coutinho10

jo Petrzelu sem koupil taky

Reagovat
Puskas

Já ho měl předtím, pak jsem ho prodal na jedno kolo a včil zas koupil. Kdyby to byl jen on, tak v poho, ale tato tři jména naráz, to je provar jak hrom.

Reagovat
Puskas

A nejhorší, že jsem je tam měl, a pak jsem začal spekulovat - Tecl ve Zlíně dá fíky, Magera furt nebude střílet a Petržela má formu, Rajtoral v Jihavě? Gól a nahrávka, šup s ním na kapitána, Liberec je podcní a dostane... Tak sto adesát bodů v čudu.

Reagovat
Coutinho10

jinak musim rict, ze nad tim Magerou sem taky premejslel uz od predminulyho kola, ale samozrejme sem ho nedal na pristi ho mozna uz dam....nedaval sem ho, protoze nechci mit v jedny formaci 2 hrace ze stejnyho klubu a Skalaka se zbavovat nechci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dohromady jsou taky na prvním místě

Reagovat
Kang & Kodos

14. Paixao F. Śląsk Wrocław 3

Už jenom 27

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Je trenuje Latal, ne?

Reagovat
db18

500. pro nasazování Egona Vůcha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Co se Ti nelíbí na nejlepším technikovi naší ligy všech dob, jak napsal svého času Týpek?

Reagovat
smazaný uživatel

Že se z něj dělá bůh a přitom když už dostane šanci tak z 3 útoků zadupe 3.

Reagovat
db18

Kdy měl dostatek času na to, aby zadupal tři útoky? A podle Villarrealu to doufám nechceš hodnotit. A boha z něj nedělám, jen by místo něj neměli dostávat víc šancí lemplové Petržela s Kovaříkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Petržela hrál poslední dobou v hodně velké pohodě..

Reagovat
db18

Jenže z tří útoků taky zadrbe tři. Někdy i víc, než se mu nějaký povede... navíc se neumí uhlídat a často a zbytečně fauluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nesleduju všechny zápasy Viktorky, ale rozhodně poslední dobou mi příjde že je na kraji hodně dobrý. Naopak z Vůcha se podle mě zbytečně dělá nějaký extra hráč. Ale tak až budoucnost ukáže pravdu..

Reagovat
db18

Asi neukáže, když se zakope na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se ukáže jinde v budoucnu. Prostě já si stojím za tím, že pokud je hráč výborný, tak se prostě prosadí. Nikdo z nás asi neví, jak pracuje v treninku apod.

Reagovat
hefy

Schválně jsem se teď podíval, jak je na tom s minutama a zatim odehrál 156 (!!!) minut. To je neskutečný, že on nemá prostě ani DVA celý zápasy. CELEJ zápas zápas teda neodehrál ani jeden. A v lize nehrál už pět zápasů po sobě. Děsný zabíjení obrovskýho talentu. Krejčí ven.

Reagovat
hefy

Tak ne, bude to o trochu víc, protože EF nemá ve statistikách MOL Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

v Plzni proste nejsou ty stary mazaci v tymu zvedavy na naky novy sebevedomy fracky.. kabina ho odstrelila

Reagovat
Blasphemer

Koubek mu šanci v základu dal. A po dalším zápase už letěl. Pod ním by jich dostal více, o to se nebojím.

Bohužel bylo předem jasný, že pokud se vrátí Horváth a Krejčí, tak pojede dál kamarádšoft ze starý éry. Procházka hraje totální shit od jara, Koubek ho chtěl prodat, ale momentálně hraje bez ohledu na výkony. V každým jiným ligovým klubu už by kopal za juniorku.

Petržela sám přiznal, že si základ vybrečel.

Rajtoral hraje dlouhodobě tužku, hlavně směrem dozadu. Ale hraje.

Kovařík ať hraje proti Jihlavám a Ostravám, ale proti evropským klubům je komickej.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro dnesni padesatiny Maria Lemieuxe ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera jasne nejlepsi Fatai, Krejci a Bicik...zda se mi,ze Krejci jde zapas od zapasu docela nahoru,vic si zacina dovolovat a momentalne je hodne platnej..nic moc Marecek,Jiracek..navsteva opet zalostna,coz tady pisu prakticky kazdej domaci zapas,hlavne ze se lidi perou o listky na derby a na 04..i pres tech bidnejch 7000 jsme podle me dokazali udelat dustojnou atmosferu.. jinak jede nekde z EF na Schalke?

Reagovat
smazaný uživatel

pride mi, ze Krejci zacne dobre hrat a dovolovat si obchazet hrace az kdyz vedeme minimalne o dva goly..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
rufus

Na Schalke jedu. Proč se ptáš?

Reagovat
db18

Jak to máte s lístkama? U nás už se na Rapid stojí fronty, i když prodej začne až zítra. (už je tam lidí, lístků jde do prodeje cca 1700)

Reagovat
smazaný uživatel

To je smutný. Myslím, že tito lidé by měli nechat té náročné práce a trochu se stáhnout a načerpat síly. Ale asi je to jako droga. Víš že máš, ale přestat nemůžeš... Určitě dík za to co udělal, ale asi by si to v Baníku každý odpustil, kdyby věděl jakou to může mít cenu. Život není jednoduchej.

Díky za odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě dostalo to, kdy se léčil, vyšel doktor, řekl mu, že má velké zdravotní problémy a vzápětí mu řekl, ne jestli ale kdy zachrání Baník. A Evžen pak povídá Lojzovi "vidíš to ? A pak nemám mít nervy"...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele