9. kolo
04.10.2015 18:00 CET
2 : 4
(0:0)

Reportáž

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň 2:4

Fotbalisté Viktorie Plzeň udrželi krok s vedoucí Spartou a také oni svému soupeři nastříleli čtyři branky. Západočeši neměli na Vysočině žádné slitování a místní Jihlavu porazili 4:2. Dvakrát skóroval Michal Ďuriš, po jedné brance vsítili Jan Kovařík a Aidin Mahmutovič.

Ačkoliv nakonec padlo šest branek, první poločas toho moc nenabídl. Více ze hry měla favorizovaná Plzeň, ale vytvořit si dokázala jen jednu velkou šanci. Hlavičkujícího stopera Procházku zastavil až na brankové čáře Hanuš. Teprve po změně stran se na Vysočině začaly dít věci. V 50. minutě se dostal do úniku Kovařík a pěkným angličanem poslal Viktorku do vedení! Za dalších deset minut se Kovařík proměnil v nahrávače a Michal Ďuriš na malém vápně zvýšil už na 2:0.

Dvoubrankové vedení Plzni vyhovovalo, ovšem jakýsi udržovací režim se hostům nevyplatil. Čtvrthodiny před koncem Jihlava využila zaváhání Procházky a Muris Mešanović vykřesal naději na bodový zisk. Ovšem jen na malou chvilku, Michal Ďuriš si naběhl na přihrávku Petržely a bylo to znovu o dvě branky.

Jihlava se ani za tohoto stavu nevzdávala, Mešanović v další velké šanci Kozáčika nepřekonal, ale povedlo se to Milanu Mišůnovi. Janoš mu poslal na hlavu přesný centr a Mišůn dal domácím znovu naději. Viktorka neměla až do nastavení nic jistého, definitivní rozhodnutí přinesl až Aidin Mahmutovič. Plzeň vyhrála na Jihlavě 4:2 a pod trenérem Krejčím v lize stále neztratila ani bod!

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plzeň jde do čela ligy, na kterém setrvá až do vítězného konce.

0:4

Reagovat
patrikhm

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
boryland

1:3............Hořava,Kovárna,Petržel............

Reagovat
vanGomm

Tip 2.Jihlavu čeká boj o záchranu.

Reagovat
mario23

Rozhodčí potlačil Plzeň, ale Jihlava je v takovým svrabu, že to moc nebylo potřeba. Pomezní plešounek taky předvedl ubohej výkon s vymyšlenejma ofsajdama...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele