Synot liga - souhrn 15. kola

27.11.2015, 19:51, aktualizováno 30.11.2015, 21:06
Komentáře a souhrny
Plzeň vyhrála v Jablonci a drží tříbodový náskok na Spartu, která otočila souboj s Brnem. Sestupové starosti Baníku Ostrava jsou opět o něco vážnější, protože poslední tým tabulky doma podlehl Jihlavě a na záchranu už ztrácí jedenáct bodů. Mladá Boleslav jen remizovala s Bohemians, domácí výhry slaví Slavia, Olomouc a překvapivě Zlín...

Sparta Praha - Zbrojovka Brno 2:1

30.11.2015 19:15

Góly: 68. Lukáš Juliš, 70. David Lafata - 32. Jakub Řezníček

Fotbalisté Sparty otočili v 15. kole první ligy zápas s Brnem a po domácím vítězství 2:1 udrželi v polovině soutěže tříbodový odstup za vedoucí Plzní. Zbrojovka se ujala v prvním poločase vedení díky gólu Jakuba Řezníčka, domácím ale po přestávce stačily dvě minuty k obratu, o který se postaral Lukáš Juliš a David Lafata.

Sparta se musela obejít bez vykartovaného záložníka Dočkala, oproti čtvrtečnímu utkání s Tripolisem, ve kterém si zajistila postup do vyřazovací části Evropské ligy, se však do sestavy vrátili Matějovský s Jiráčkem.

Jako první zahrozilo Brno, když se ve čtvrté minutě za obranu dostal Škoda, ale sám před Bičíkem poslal míč těsně vedle. Ve 20. minutě přišly velké šance domácích, ale se střelou Jiráčka i následnou Frýdkovou dorážkou do odkryté branky si poradil brněnský brankář Melichárek.

Sparta pokračovala v tlaku a sám před hostujícím gólmanem byl opět Jiráček, ale místo střely zvolil přihrávku, se kterou si obrana poradila. V těžké pozici poté neuspěl ani domácí kapitán Lafata, ke kterému Melichárek vyrazil míč po Frýdkově dalekonosné střele.

Brno nedůraznou koncovku domácích potrestalo ve 32. minutě. Keresteš prošel nikým nebráněn středem hřiště, přihrál Řezníčkovi, který obešel Bičíka a postaral se první gól Brna na Letné od května 2008. Vzápětí mohl po špatné rozehrávce Sparty přidat další, ale jeho oblouček skončil jen těsně nad.

Na hráčích Sparty byla po přestávce znát nervozita a přes pozornou obranu Brna se do vyložených šancí nedostávali. Až v 68. minutě proklopýtal mezi několika soupeři Konaté, našel Lafatu a po jeho přiťuknutí ranou k tyči vyrovnal Juliš.

O pár okamžiků později už domácí vedli a opět celou akci odstartoval Konaté. Do jeho přízemního centru se položil Lafata, který si tak připsal desátou branku v sezoně. Proti Brnu navíc letenský kapitán zaznamenal už svou sedmou branku ve čtvrtém utkání.

Brno se ale nevzdalo a v 79. minutě musel Pražany dvakrát podržet brankář Bičík. Když si ale poradil s ranou Keresteše i následnou dorážkou Škody, vyhrála Sparta i osmý domácí zápas v sezoně. Brno naopak promarnilo šanci ukončit černou sérii na Letné, kde naposledy vyhrálo v květnu 2008.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Slovan Liberec 2:0

30.11.2015 18:00

Góly: 30. Štěpán Koreš, 63. Tomáš Poznar

Teprve třetí porážku v lize si připsal Liberec. Ve Zlíně se ze tří bodů zaslouženě radují domácí, kteří stvrzují výbornou polovinu sezóny, zatímco Slovanu uniká čelo tabulky.

Od úvodních minut se navzdory očekávání nehrál příliš záživný fotbal. I kvůli nevlídnému počasí a tomu odpovídajícímu terénu hráči na obou stranách kupili řadu nepřesností a ani jeden z týmů se nedokázal prosadit kombinací do výraznější šance.

První vážnější příležitosti viděli diváci ve Zlíně po půlhodině hry. Ani Vukadinovč s Korešem na jedné straně, ani Kerbr s Rabušicem na straně druhé však na brankáře nevyzráli. Do čela se však přece jen dostali o něco aktivněji hrající domácí. Ve 30. minutě putoval míč po ose Živulič, Vukadinovič, Koreš a posledně jmenovaný překonal Koubka hlavou - 1:0 pro domácí.

Ani první branka tempo zápasu příliš nezměnila a i nadále bylo utkání skoupé na šance. S blížící se přestávkou získávali pevnější půdu pod nohama zkušenější hosté, které již očividně v závěru podzimu citelně dohání náročný program. Do poločasového hvizdu však vyrovnat nestihli, naopak do stále nebezpečnějších pozic se dostávali domácí.

Ve druhém poločase se favorizovaný Liberec k pokusu o zvrácení stavu ani nedostal. Aktivnější Ševci si připravovali více šancí, svou první velkou zahodil Poznar, když sám před bránou nedokázal rozvlnit síť.

Hosté reagovali na vývoj utkání střídáním Shaly, ale branka padla následně opět do jejich sítě. Pěknou akci předvedla domácí útočná esa, Železník přihrál do běhu Poznarovi a ten již podruhé nezaváhal - zvýšil vedení na 2:0.

Liberečtí měli vystřídáno čtvrt hodiny před koncem, vsadili vše na útočnou kartu a v závěru utkání byli aktivnější. Vyloženou šanci si však nevypracovali a ze Zlína si nevezou ani bod. Hned ve čtvrtek mají možnost reparátu, když opět ve Zlíně nastoupí k odvetnému utkání domácího poháru.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Viktoria Plzeň 0:1

30.11.2015 17:15

Góly: 32. Jan Baránek

Podzimním mistrem fotbalové Synot ligy se stala Viktoria Plzeň, která v pondělním ligovém utkání vyhrála na hřišti Jablonce 1:0. O tříbodovém zisku Západočechů rozhodla přesná hlavička Jana Baránka.

Od úvodních minut bylo znát, že proti sobě nastoupily dva přední týmy nejvyšší soutěže. Za vytrvalého sněžení se hrál fotbal ve vysokém tempu. První šanci si vytvořil v 10. minutě Jablonec. Pospíšilův centr směřující na zadní tyč chtěl ve skluzu usměrnit do sítě Romera, jenže plzeňskou branku minul.

Jablonec v těchto chvílích nebezpečnější. Navíc ve 26. minutě zahrozil nebezpečnou ranou Mingazov, Kozáčik ji vyrazil do strany, kde Karavajevovu dorážku na poslední chvíli zastavil Matějů. Plzeň si počínala o poznání produktivnější a ve 32. minutě vedla 1:0. Hořava po standardní situaci vrátil míč do pokutového území, kde z malého vápna udeřil nikým nehlídaný Baránek. Jeho hlavička se odrazila od země za záda brankáře Hrubého.

Ještě před poločasovým hvizd měl na kopačce vyrovnání Pospíšil, jehož technickou dobře umístěnou střelu Kozáčik s námahou vytěsnil. Ani na začátku druhého poločasu se Jablonec kýženého gólu nedočkal, když v 56. minutě přestřelil plzeňskou branku neobsazený Mingazov. Plzeňským fotbalistům s každou minutou otevíraly skulinky v jablonecké obraně, čehož v 59. minutě málem využil Ďuriš, který si naběhl za domácí stopery. Jenže pálil do boční sítě.

O minutu později se Pospíšil opět snažil prosadit technickým pokusem, ale těsně minul. Na šance bohaté chvíle ukončil v 61. minutě Kopic, který se po individuálním prosazení do jablonecké branky netrefil. Vyrovnání měl v 68. minutě na své hlavě Pernica, ale hlavou jen o centimetry minul levou tyč. Plzeň v poslední dvacetiminutovce hrozila z protiútoků a pořádně tím zaměstnávala jabloneckou defenzívu. Zejména v závěrečných minutách si hosté hubené vedení v klidu uhlídali.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 1:1

28.11.2015 20:15

Góly: 31. Ondřej Zahustel - 27. Milan Jirásek

Hráči Mladé Boleslavi v 15. kole první ligy na svém hřišti jen remizovali s Bohemians Praha 1905 1:1 a přišli o šanci posunout se v neúplné tabulce na druhé místo. Předposlední Pražané vedli po gólu Milana Jiráska, domácí z tlaku vytěžili jen vyrovnání zásluhou Ondřeje Zahustela a poprvé v sezoně doma nedali více než gól a teprve podruhé nevyhráli. Bohemka bodovala počtvrté v řadě.

Mladá Boleslav podobně jako v předchozích domácích zápasech měla tlak, ale přes pozornou hostující obranu se nedostávala do zakončení. Do vápna sice létaly centry, ale domácí střelci se k nim neprobojovali. A když už se prosadili ke střele, letěla mimo branku.

"Klokani" se rychle osmělili a hrozili brejky, které táhli rychlonozí cizinci Mosquera a Acosta. Po jednom z takových brejků vznikl ve 27. minutě ve vápně Mladé Boleslavi závar, Polom zahrál nedůrazně, k odraženému míči se dostal Jirásek a tvrdou ranou k tyči poslal hosty do vedení.

Domácí ale odpověděli už za čtyři minuty. Aktivní Zahustel si narazil se Ščukem, ten mu ideálně míč vrátil kolmicí za obranu, reprezentační záložník byl tak zcela sám před brankářem Zlámalem, kterého prostřelil a srovnal.

Mladá Boleslav měla nadále vytrvalý tlak, ale do šancí se nedostávala. Jen Kúdela zapomenutý na zadní tyči, ale u něj byl včas brankář Zlámal a šanci mu zmařil. Efektivitu nezlepšil ani střídající Baroš, kterého se domácím nepovedlo dostat do hry.

Deset minut před koncem naopak mohl rozhodnout pro Bohemians Mosquera, z voleje však netrefil prázdnou branku. Víc už oba týmy nevymyslely a rozešly se smírně.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Vysočina Jihlava 1:2

28.11.2015 17:00

Góly: 31. Jiří Krejčí (vl.) - 6. Petr Nerad, 44. Muris Mešanović

Další bídu předvedl před vlastním publikem ostravský Baník. Na stadionu ve Vítkovicích podlehl předposlední Jihlavě 1:2, když navíc dohrával bez vyloučeného útočníka Francise Narha. Vysočina v zápase dvakrát vedla, druhé vedení už si vzít nenechala, přestože Kukec mohl z penalty srovnat.

Koho jiného porazit doma, když ne předposlední Jihlavu? Dost fanoušků si možná tuto otázku před zápasem položilo. Baník ale "nezklamal" a prohrál po dalším trapném výkonu i s Jihlavou.

Vysočině stačilo jen šest minut, aby se ujala vedení. Defenzíva domácích nechala Nerada dělat si co chce a ten i s pomocí "jesliček" překonal golmana Pavlenku - 1:0 pro Jihlavu. Baník se sice následně zlepšil a ve 31. minutě dokonce vyrovnal na 1:1, když si po rohovém kopu ve zmatku vstřelil vlastní gól Krejčí, ale tím výčet pozitiv skončil. Pět minut před koncem zazdil dobrou příležitost Mešanović a krátce po něm na druhé straně i Mišák, ale minutu před koncem šla Vysočina znovu do vedení. Pas Lukáše Vaculíka na Mešanoviće byl přesný a přesné bylo i následné zakončení - 2:1 pro Jihlavu.

Kdo čekal ve druhé půli zlepšení Baníku, byl rychle vyveden z omylu. V 65. minutě předvedl ostrý skluz na Jánoše Francis Narh a sudí ho nemilosrdně poslal ze hřiště. Oslabený Baník se paradoxně semkl a dokázal si vytvořit šance na vyrovnání. Nejprve z dobré palebné pozice přestřelil Červenka a po něm definitivně podtrhl veškerý zmar Davor Kukec. Šest minut před koncem zápasu neproměnil nařízenou penaltu, odmítl vyrovnání a i díky tomu Baník opět prohrál.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FK Příbram 2:1

28.11.2015 17:00

Góly: 27. Milan Škoda (pen.), 67. Karel Piták - 74. Josef Divíšek

Fotbalisté Slavie vyhráli v 15. ligovém kole nad Příbramí 2:1. Skóre otevřel ve 27. minutě z penalty Milan Škoda, po pauze přidal druhou trefu Karel Piták a pak už jen snížil Josef Divíšek. Pražané doma zvítězili poprvé po třech zápasech a minimálně do pondělí se dotáhli na čtvrtý Liberec. Příbram naopak potvrdila, že se jí na půdě Slavie nedaří. Na hřišti červenobílých ještě v lize nevyhrála a v posledních osmi utkáních tam nezískala ani bod.

Příbram začala v Edenu aktivně, měla několik nadějných náznaků, ale žádnou větší šanci. Po deseti minutách navíc převzala iniciativu Slavia. V sedmnácté minutě si zaběhl za obranu Vukadinovič, z otočky však minul.

Domácí pálili ze všech pozic, ale většina střel až k Hruškovi nedošla. V devatenácté minutě zblokovala Frydrychovu střelu hostující obrana a neujala se ani Pitákova následná dorážka. Na druhé straně chytil Barákovu přízemní ránu po brejku Berkovec.

K vedení červenobílým pomohla penalta. Frydrych při snaze střílet po kontaktu s příbramským Pilíkem ve vápně upadl a Škoda s přehledem zavěsil z pokutového kopu do horní části branky. Připsal si jubilejní desátý gól v ligové sezoně. Naopak Pilíkovi zhořkl 200. duel v nejvyšší soutěži.

Slavia pokračovala v náporu. Ve 38. minutě ale Škodovu dorážku z úhlu vychytal Hruška a neujalo se ani několik následných závarů. Po změně stran jako první výrazněji zahrozila Příbram, Barákovu střelu po brejku ale stejně jako v úvodním dějství chytil Berkovec.

Na druhé straně děkovali hosté Hruškovi, který v 57. minutě při samostatném úniku vypíchl při snaze o kličku míč Škodovi. V 66. minutě prováhal dobrou šanci na vyrovnání Bednář, který pálil nad břevno.

Minutu nato naopak zvýšila Slavia. Na přihrávku za obranu si naběhl Piták a z úhlu překonal Hrušku. V lize skóroval poprvé od loňského října. Hosty pak dvakrát od třetího inkasovaného gólu zachránil Hruška, který nejprve vychytal Mikulu a pak Pilíka.

Domácí zahozené šance mohly mrzet, protože čtvrthodiny před koncem Příbram snížila. Divíšek střelou z úhlu propálil Berkovce a připsal si první ligový gól v kariéře. Víc už hosté nestihli, naopak pojistit vedení Pražanů mohl Škoda, ale sám před brankou trestuhodně přestřelil.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 2:0

28.11.2015 17:00

Góly: 4. Tomáš Malec, 85. Tomáš Malec (pen.)

Klíčový zápas zvládla i hanácká Olomouc. Slovácko doma porazila brankami Malce 2:0 a v tabulce se udržela před Jihlavou. Hosté měli několik zajímavých příležitostí, ale v brance stál spolehlivý Buchta.

Slovácko už čtyři zápasy nedokázalo zvítězit a na půdě sestupem ohrožené Olomouce chtělo tuto sérii utnout. Sigma se ale na zápas dobře připravila a nakonec v boji o záchranu získává veledůležité tři body.

Sigma rozradostnila své fanoušky už po čtyřech minutách, kdy se po závaru před brankou prosadil Tomáš Malec. O několik minut později sice mohl vyrovnat Došek, ale jeho hlavička si i přes dobrý zákrok Buchty cestu do sítě nenašla. Pak hrozila Olomouc, Navrátilův pokus zneškodnil Heča a opět na druhé straně nevyzrál na Buchtu Došek. Oba celky měly svoje dobré příležitosti, ale v první pětačtyřicetiminutovce už další branka nepadla.

Ve druhém dějství hájila Olomouc jednobrankové vedení a nutno podotknout, že měla i šance na navýšení. Například Hálův pokus kryl Heča. Výhru domácím definitivně zajistil až okamžik z 84. minuty. Faltu ve vápně fauloval Reinberk a sudí foukl do píšťalky. Nařízenou penaltu pak v pohodě proměnil Tomáš Malec -2:0 pro Olomouc. Slovácko už ve zbývajících minutách rezignovalo a svoji sérii bez vítězství natáhlo už na pět utkání.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - FK Teplice 4:0

27.11.2015 18:00

Góly: 40. Aldin Čajič, 45. Kaspars Gorkšs, 75. Tomáš Přikryl, 89. Kaspars Gorkšs

V předehrávce kola dokázala Dukla Praha zvítězit nad Teplicemi, přičemž jim, snad už tradičně, nadělila debakl. Svěřenci trenéra Luboše Kozla udeřili v každém poločase dvakrát a s domácím prostředí se na podzim rozloučili tím nejlepším způsobem.

Dukla na hosty v domácím prostředí umí a dobře si toho byla vědoma. Od úvodních minut byla lepším, aktivnějším týmem. Pokusy Bergera a Krmenčíka nebyly vůbec špatné, nicméně prozatím branku nepřinesly. Na druhé straně ohrozil Radovu branku Jakub Hora, domácí brankář ale skákavý balón zkrotil. Následovaly šance na obou stranách, ale důležitý moment přišel na konci prvního poločasu. Berger v šestnáctce udržel balón, posunul ho na Čajiče, který přesnou střelou překonal Slavíka - 1:0 pro Duklu. A to nebylo všechno, za chvíli ve skluzu těsně minul Krmenčík a ve 45. minutě zužitkoval rohový kop obránce Kaspars Gorksš - 2:0 pro Duklu.

Teplice závěr poločasu vůbec nezvládly a to je nakonec stálo jakýkoliv bodový zisk. Druhý poločas začala opět lépe Duklu, s výjimkou 51. minuty, kdy měl Rada co dělat, aby vytáhl střelu Martina Filla. Jinak se ale hrálo před Slavíkem a v podstatě bylo jen otázka času, kdy domácí přidají další gól.

Přišlo to čtvrthodiny před koncem, Tomáš Přikryl šikovně s míčem přelstil Slavíka a zvýšil už na 3:0. O tom, že si Teplice opět odnesou příděl, rozhodl v 89.minutě opět stoper Gorksš, když nejlépe využil propadnutého centru Tomáše Bergera. Dukla zvítězila 4:0 a doma si za nepovedený podzim částečně napravila reputaci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň15112231:1335
2.Sparta Praha15102334:1032
3.FK Mladá Boleslav1584338:2328
4.Slavia Praha1575322:1326
5.Slovan Liberec1575325:1826
6.Fastav Zlín1572620:2323
7.Zbrojovka Brno1563616:2121
8.FK Jablonec1548325:1920
9.Dukla Praha1547424:2019
10.FK Teplice1553723:2618
11.1. FK Příbram1552820:3017
12.1. FC Slovácko1552817:2917
13.Sigma Olomouc1536614:2315
14.Vysočina Jihlava1543816:2915
15.Bohemians Praha 19051527617:2313
16.Baník Ostrava15111312:344

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (477)

Přidat komentář
bobis21

a to jsem se bál že tepláky něco předvedou a radši jsem to na poslední chvíli změnil na 10

Reagovat
monty25

Ostudný a nedůstojný výkon prvoligového týmu! Je třeba říct, že pokud Teplice přes zimu nepřivedou stopera a útočníka, tak budou blíž k sestupovým příčkám než k pohárům. Dneska se to ještě znásobilo absencí vykartovaného Jablonského... Doufám, že Vavruška konečně přestane za všechno nekriticky chválit a pořádně se nasere. Snažit se "hrát fotbal" je sice hezký, ale skutečnost je taková, že Teplice mají po 15 kolech 18 bodů, což je pěkný hovno.

No nic, snad mi ten zkažený pátek spraví Mikaela Shiffrin a NHL...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale góliky dobrý,ne?

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Celej Matula po dnešku

Reagovat
monty25

Mikaela

Reagovat
ZB 07

Neskutečnou smůlu teď měla

Reagovat
monty25

Mně se úplně zastavil dech. Jela si pro jasné vítězství...

To byl teda závod blbec. Lindsey nedokončila 1. kolo a Mikaela vypadla ve druhém dvě branky před cílem...

Reagovat
ZB 07

Já jsem rád (ne snad, že bych ji takový konec přál), aspoň to bude letos v obřáku pěkně zamotaný Jinak Lindsey to dá v rychlostních disciplínách..tam snad nebude mít konkurenci

Reagovat
monty25

No, těch 100 bodů jí na konci může hodně chybět...

Ale už zítra to může Mikaela napravit ve slalomu a Lindsey to určitě napraví v Lake Louise.

Reagovat
ZB 07

A v Aspenu se teď jedou dva slalomy hned po sobě, ne? Takže má Mikaela šanci na 200 bodů..i když fandit teda budu hlavně Šárce

Reagovat
monty25

Jo, jedou se dva. Asi proto, že se v Levi nejelo...

Reagovat
ZB 07

A za tejden 2 stejný sjezdy za sebou v Lake Louise..achjo

Reagovat
monty25

Tam zase 200 bodů pro Lindsey.

Reagovat
ZB 07

Co 200..300, ještě přece Super G

Reagovat
monty25

Reagovat
Hyrax

Reagovat
monty25

Abych nezapomněl: Mikaela dneska o více než 3 vteřiny.

Reagovat
Posledni Kovboj

super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Ale co je to oproti náskoku Marcela Hirschera z minulé sezony v Ga-Pa Ne vážně..parádní závod, je vidět, že je o třídu jinde než ostatní závodnice

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál kromě těch dvou gólů Kaspars?

Reagovat
Spalovač šancí

Kromě dvou golů hrál úplně na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Zajima me hlavne jeho hra v obrane.

Reagovat
REPLIKATOR

Od provalení Vavruškova "menšího" problému Teplice nevyhrály...

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erialdur

Podle mě je to docela velkej problém

Reagovat
Znalec

Všichni totiž STOJÍ za trenérem

Reagovat
ondrasch77

Co má Vavruška za "problém"? Nějak mi to uniklo...

Reagovat
smazaný uživatel

to se nedivim, taková maličkost mnohým unikla

Reagovat
One-Real

O "nic " nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Dík za info, tahle diskuze mi skutečně unikla....

Reagovat
Losinho

Ten pocit, když rozklikneš další video a vidíš tam svojí kamarádku z párty...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to doufej, že tě v příštím videu nepomluví..

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
raduinho

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Prisel o respekt pred hracema

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Losinho

No, ten Škoďák dneska Ale výhra je výhra, kromě Frydrycha dneska všichni dobrej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Strojvůdce Škoda zatroubil a slavistické Pendolino už je pouhé 3 body od Ligy mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Teď jen, aby se mu nepokazil software.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

3 body a 3 předkola

Reagovat
Uwe háže buly

No nevim, s tim lovcem motýlů v bráně, budete mít problém i se Skontem Riga.

Reagovat
vitalislavia

Jako by ten Bičík u vás byl nějaká výhra

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ma nejlepsi trojici golmanu siroko daleko ty noumo.

Reagovat
vitalislavia

Proč hned urážíš? Nezvládneš normálně diskutovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladnu diskutovat s clovekem, ktery napise takovou blbost.

Reagovat
F.Torres

právě že to je jejich snad nejklíčovější hráč letos...

Reagovat
vitalislavia

Třeba jo, já jsem viděl jen jeden zápas Sparty a to bylo derby...a tam ten gól byl jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

to sice jo, ale zase tam chytil další 2

Reagovat
Uwe háže buly

Tak za tou jetou obranou skoro neinkasuje a chytil už asi 3 penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Nejstabilnejsi klub v lize dokazal v rekordnim case po 50 letech sestoupit do druhe ligy (jestli vubec)... No nic, na jare si uzit veskere vyjezdy... A se vsim vsudy, at jdem dolu s noblesou a gracii..

Reagovat
smazaný uživatel

a bude schopen ten cirkus na kolečkách hrát příští rok FNL? Mám tušení, že jestli se nic zásadního nestane, tak půjde rovnou do MSFL

Reagovat
Puskas

Ale mám Mešanoviče ve fantě, tak aspoň nějaký zisk

Reagovat
Wat

ANO! Tohle je prostě důležitý vítězství, aspoň pro mě, kdyby se tohle nepovedlo, byla by to špaténka. Krásná práce.

Reagovat
Wat

A Honza Hanuš je prostě bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu rozehrávku, na tom by měl hodně zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád sestupují dva, takže to ještě bude zajímavý ...

Reagovat
db18

Ne nutně...

Reagovat
Puskas

Chudák Jura Pavlenka, toho mi je líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude levnější až sestoupíte a Peltič už nezaváhá.

Reagovat
Uwe háže buly

Plzeň bude mít taky asi zájem.

Reagovat
Blasphemer

To bych se hodně divil.

Reagovat
db18

Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsstli tam zustane idiot Krejci tak pochybuju. Ten na slovaka neda dopustit.

Reagovat
Blasphemer

Vypadá to, že Kozáčik má u nás skutečně neotřesitelnou pozici. Navíc máme Bolka, který pokaždý podržel, když dostal šanci a klidně by mohl jít z fleku dělat jedničku.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Bolkem souhlasim, Kozacik uz davno neni takova jistota a Bolek by mel dostat sanci, ale s tim se neda pocitat no.

Reagovat
Blasphemer

Bolek jednička byl, když přicházeli s Kozáčikem spolu. Bohužel se po pár zápasech zranil a Matúš v tý dob chytil životní formu, kterou si držel poměrně dlouho. Na druhou stranu Bolek pokaždé zaskakoval luxusně a poslední rok mají Kozáčikovi výkony prudce sestupnou tendenci.

Reagovat
db18

On se zranil? Já myslel, že doplatil na to, že si nedokázal srovnat obránce před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na zacatku byl silenej, prichazel jako jednicka a chytil uplny hovno.. Kozacik prisel jako dvojka a zacal chytat paradne.

Reagovat
db18

Já v nich teda moc velký rozdíl neviděl, jenom před Kozou ta obrana nedělala píčoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim souhlas, ale krom organizace, tak taky nic nechytil. Ne, ze by delal chyby, ale proste nic navic. Koza si to zorganizoval a navic parkrat neco capl

Reagovat
Blasphemer

25.01.2013 Plzeň dva měsíce bez Bolka

Fotbalisté Plzně budou dva měsíce postrádat brankáře Petra Bolka. V tomto týdnu se podrobil operaci zraněného ramena, které ho trápilo od listopadu. Osmadvacetiletý gólman přišel do Plzně v létě jako hvězda slovenské ligy a očekávaná jednička. Po třech ligových zápasech a čtyřech duelech kvalifikace o Evropskou ligu ho však z branky "vystrnadil" Matúš Kozáčik.

Tak se zranil až v listopadu a to už nechytal.

Reagovat
db18

Tak ale pořád ty přestupy dělá Šádek...

Reagovat
db18

Končí mu smlouva, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Příští tejden to bude zvláštní zápas. Naposledy s Baníkem, možná na delší dobu..

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon pridame dalsi bodik do sbirky

Reagovat
Puskas

To by bylo pravé potupení Sparty - vzít jim body za této konstelace

Reagovat
Kang & Kodos

Jedinej hráč, kterej by mohl bejt nebezpečnej, se vykartoval. Ale stejně se ty kašpaři zase vyhecujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník...

Reagovat
Puskas

Správně bys měl dát 4 smajlíky...

Reagovat
FUnk

Reagovat
REPLIKATOR

Bahník v pyči...

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava nám přinese bod na podnose a ti tragédi zase nic.

Maestro Mišák přestřelí branku z metru, Lord Kukec nedá penaltu. Vy rady pičujete na Korytáře, ale co má s takovou partou chudáků, která bude hrát ve FNL střed tabulky dělat?

Reagovat
Robbie

už na papíře je vidět že takhle záloha ve složení Lásik-Kukec-Mišák nemůže fungovat, myslím si že by bylo ideální hrát 4-1-4-1

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je nejkomediálnější tým lize od Kuvajtu napadení

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Sadílek zaskočil netradičně na levém obránci. PSV porazilo AZ

http://martintran7.blogspot.cz/2015/11/michal-sadilek-zaskocil-netradicne-na.html

Reagovat
Civers

Myslim že bys to měl zpoplatnit, za kvalitu si každý rád připlatí

Reagovat
Civers

A ještě přibrat někoho do party aby jsi stíhal víc vkládat odkazy do diskuzí

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co Sašo?

Reagovat
arsavin

Kde jsou ty časy, kdy jsem se mohl smát Slávii...

Reagovat
Kang & Kodos

Kdo říká, že nemůžeš?

Reagovat
F.Torres

Jinak jak vidíte přestupák v zimě?

Bude kupovat Sparta křídla? Plzeň má někoho v hledáčku? a co Jablonec?

Další otázka je na Ostravu, udrží Narha a Pavlenku nebo už to v zimě rozprodá?

Nevíte jestli Slavia má někoho vyhlédlého z ligy?

Reagovat
Blasphemer

V Plzni se o nikom nemluví. Začátkem podzimu proběhli spekulace o Bednářovi, ale to už je snad pasé. Jinak očekávám návrat Hubníka a nedivil bych se, kdyby jsme se zbavili Mahmuta.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Mahmuta chtěla ještě Slávka vlastně

Reagovat
F.Torres

ten mi přijde jako blbost, když tam je škoda, tak to chce někoho typově pohyblivýho a ne pomalýho Mamuta i když kvality on má, o tom žádná...

Reagovat
smazaný uživatel

Mahmut byl vždycky za rychlíka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia podle Isportu chce Dočkala, Hušbauera, Pospíšila, Tecla, Šurala, Zahustel Železník by měl být skoro jistý už. Šilhavý říkal, že kádr okysličí, ale o jednotlivých hráčích jsem neslyšel. Zahustela chce i Sparta a celkově to vidím v zimě hlavně na velkou bitvu o Šurala, kterému v létě končí smlouva

Reagovat
Kang & Kodos

Dočkal je totálně vyloučenej. A nevěřim, že by jste prodali vašeho klíčovýho hráče. Hušbauer asi půjde. Zbytek je možnej, i když o Šurala asi bude zájem venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tomu Dočkalovi nevěřím. Pospíšila snad neprodáme konkurenci, to by bylo vzdání všech ambicí. Tecla bych klidně pustil, jestli daj slušnou částku a budeme si za to moct dovolit křídlo požádný. Nejlíp toho Šurala, prej jsme se o něj zajímali v létě. Ale nevěřím tomu

Reagovat
Chlupatá máma

Pepek by na předměstí k prasopsu nikdy nešel...

Reagovat
smazaný uživatel

ohol si mámu námořníku

Reagovat
ondrasch77

Tak když mohl jít ke komunistickýmu dobytkovi a tuneláři v jedné osobě - Karlovi, tak to už může jít kamkoliv....

Reagovat
Blasphemer

Já slyšel od kámoše co fandí Spartě, že dělá dusno v kabině a to Zdenda moc netrpí.

Reagovat
Kang & Kodos

Já vim, o tom se i psalo, ale jestli se o Skalákovi říká, že už ho nikdo z ligy nezaplatí, tak o Dočkalovi to platí dvojnásob.

Reagovat
Blasphemer

To je taky pravda.

Reagovat
Uwe háže buly

I kdyby to všechno byla pravda, tak nepude někam, kde největší hvězda bere 200litru..

Reagovat
smazaný uživatel

no to je ale momentalni situace ne ? rozpocet budou mit brzo mnohonasobne vyssi..

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli chtěj na trhu soupeřit s náma třeba o Šurala, tak budou muset přitlačit. A Hušbauer by si asi taky řekl o víc.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak smlouvu se Škodou uzavírali až po vstupu Číňanů a velkohubých kecech, navíc nejreálnější posilou má být Železník.. podle mě je to celý kec

Reagovat
smazaný uživatel

jako ja tomu osobne taky neverim. Dockal by musel bejt uplnej blazen, kdyby tam sel

Reagovat
Uwe háže buly

Já nemyslel jenom Dočkala, celkově nevěřim tomu, že do nich někdo začne pumpovat prachy a bude z nich chtět udělat velkoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne?

Slavie je pořád velkoklub s nějakou historií, a je to Čína, ta ty ambice mít bude. Se podívej, co vše tady zkupují.... U Pasohlávek lázně za 2 milliardy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

V jiných státech sou ty invetice z Číny daleko větší, tohle je jen hra médií a zbytečný zveličování. Uvidí se v létě, jesli přivedou Železníka, Mahmutoviće a Hušbauera nebo zabojují o nějaký kvalitní hráče.

Reagovat
Uwe háže buly

*v zimě

Reagovat
F.Torres

Prvni tři jsou nereálný. Bral bych určitě někoho z trojice Šural, Tecl, Železník. Spíš se divím, že v hledáčku není Narh a Pavlenka. Golman zatím nic moc letos a dneska předvedl hroznej kiks...

Reagovat
db18

Přijde zase útočník, 4 hráči do zálohy a kopnou si max. v Domažlicích, děravou obranu neposílí nikdo.

Reagovat
PavlíčeQ

Beneš

Reagovat
db18

V e-sportech se zatím neangažujeme.

Reagovat
PavlíčeQ

chceš posilu do obrany, tak proč ne Beneš. Já doufám, že v zimě odejde

Reagovat
Blasphemer

Útočník určitě nepřijde. Do obrany snad ten Hubník + uzdravený Řezník. Podle mě nejsou prachy, když se neudělala LM a staví se věže.

Reagovat
F.Torres

u vás bych čekal max někoho do obrany, ale nevím, jestli vám zrovna toho Beneše pustí

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych vám za pěknou sumičku pustil Pernicu, dokud má kolem sebe tu auru skvělého fotbalisty

Reagovat
PavlíčeQ

Už dávno jí nemá

Reagovat
Logan

U nás to reálně vidím na skoro jistého Železníka, bitvu o Šurala, příchod Bořila a Pospíšila. S tím bychom museli být hodně spokojení ...

Reagovat
smazaný uživatel

bořil

Reagovat
vanGomm

Sestupové starosti Baníku Ostrava už nejsou vážné ani vážnější.Ty už nejsou žádné.O jednom sestupujícím je už hotovo.Navíc je před přezimováním čeká Sparta.Takže to vypadá,že po 16.kolech zůstanou na 4 bodech a s tím už se nejde zachránit.Chápu,že se musí uměle udržovat napětí i kdyby ztráceli 6 kol před koncem 17 bodů,ale všechno má své meze.

Reagovat
Blasphemer

To už jasný všem včetně fans Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
F.Torres

Baníkovci už mohou změnit slogan z Naník pyčo na Baník v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Jehehehehehe...

Reagovat
SuperBanikovec

To už jsem neslyšel tak jednu hodinu.

Reagovat
smazaný uživatel

a tedka ten o tom trojuhelniku

Reagovat
F.Torres

se 4 bodama?

Reagovat
diskoschlampe

Víš jakej je rozdíl mezi Baníkem a kosočtvercem?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Bolka

Reagovat
Robbie

OT : odkaz na Dajto prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak reálně vypadá návrat Dočkala do Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Easy

Reagovat
Uwe háže buly

Asi jak návrat Suchýho s Gebrem, Necidem a Čelůstkou.

Reagovat
vanGomm

Koukám,že ty stadióny praskaly ve švech .Dukla 1 132,Ostrava 1 985 a Ml.Boleslav hlásí 1 846.Copak u Dukly tam jde o známou tradici.V Ostravě už asi diváci rezignovali což se dá tak nějak pochopit,ale Ml.Boleslav?Hrají vlastně o přední příčky a přijde takto mizerná návštěva.A to tam bylo možná tak 500 fanoušků Bohemky.To v automobilce tak mizerně platějí?

Reagovat
Blasphemer

Aspoň se nemačkáš a nejsou fronty na klobásy.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam taky v teplicích rád kolem 3500 Nad 5 tis tam neni kapacita.Minutu před výkopem zapínaj grily a narážej sudy.Během prvního poločasu školej čepujicí ponevadz ty viděj pivo poprvé a To odejdeš ve 40 minutě a vrátíš se v 70

Reagovat
vanGomm

Já když jdu na fotbal,tak to ty 2 hodiny bez jídla a pití vydržím.Jdu totiž na fotbal.To pivo a jídlo si můžu dát před,nebo po fotbale v hospodě.

Reagovat
db18

Fotbal je jen záminka.

Reagovat
vanGomm

Každý at si mluví za sebe.Jenom říkám,že návštěvy kolem 1 500 diváků jsou na ligu nedůstojné.No naštěstí je to fotbalistům celkem jedno vstupné je neživí.Peníze dostanou jinak.

Reagovat
monty25

Bez klobásy ani ránu, co? Já v tomhle souhlasím s vanGommem. Když se dívám na fotbal v televizi, tak u toho vždycky něco jím, ale naživo mě to spíš rozptyluje. Maximálně občas pivo a na Viktorce Žižkov jsem si při posledních dvou návštěvách neodpustil poločasové cigáro v bagetě...

Reagovat
db18

To já naopak... Ale vždy si na to vyhradím čas před zápasem...

Reagovat
monty25

To vím z Edenu...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si fotbal bez klobasy a piva nedokazu predstavit

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel to pivo se uz koupit neda..

Reagovat
db18

Jak kde.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
taws

otevíráš si lahváča ke klobáse z mikrovlnky, když sleduješ fotbal v televizi, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsi neviděl domácí zápasy Jablonce, tam je ta klobása jediný pozitivní, co si ze zápasu odneseš

Reagovat
PavlíčeQ

Ještě možná pěkný pohled na ty hostesky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně v Ostravě je bojkot. Prvně se o tom něco zjistí,než začneš soudit. Chvíli to táhly rodiny s dětmi a návštěvníci.... ale fandové už dlouhodobě nechodí.

Reagovat
Wat

200. pro náš nesestup

Reagovat
db18

Cenzura

Jsou tu mnohem horší diskuse, než byla tato a jsou tu zachovány.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako někdo smazal tu Plíškovou? To snad ne

Reagovat
db18

Hlavně že tu zůstalo 40ever, kde si dolar může léčit komplexy z montyho, ale kulturní rozbor + Plíškovou smažou...

Reagovat
PavlíčeQ

Ani 40ever už tu nevidím

Reagovat
taws

co se řešilo o Plíškový? předpokládám že asi kozy ze včerejška

Reagovat
db18

Ne, šaty.

Reagovat
taws

no jistěže

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

*zvuk praskání kalhot*

Reagovat
Posledni Kovboj

penistka

Reagovat
Posledni Kovboj

To jsou segry? Trosku jina liga no, ale zase nema kozy venku...to je dilema

Reagovat
smazaný uživatel

dvojcata

Reagovat
PP

ty vole...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze PL sekce zasrana podobnyma vecma uz roky nikomu nevadi...

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak urcita zaujatost a protezovani se ze strany admins da pochopit, prece jenom sme lidi a vetsina by to delala stejne..

Reagovat
Blasphemer

V PL se málokdy řeší PL.

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba teď u Vardyho komplet zasraný boxem. Btw. strašná nuda, zlatý hospodský rvačky Nebo politogie Bc. Urbise u preview taky v pohodě.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak zase box je aspoň sportovní téma..

Reagovat
Rarášek

Plíšková je tenistka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Posledni Kovboj

ty tenisaky

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

...tam nemá nikdo odvahu vkročit.

Reagovat
patas92

PL sekce ovládá eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate to tak je..

Reagovat
Uwe háže buly

židosekce

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kily

milionkrát a stále poprvé...

Reagovat
db18

Mne zarazilo hlavně to, co bylo smazáno zde x to co zde bylo ponecháno, jinak bych se nevyjadřoval.

Reagovat
Kily

jedno vlákno jsem přehlédl

Reagovat
db18

Jinak chápu, že nemůžete stíhat všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

On seli ti nekdo stezoval? Nebo to proste vadilo jen tobe..

Reagovat
smazaný uživatel

*si ti

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou za tím Sithi! Další propaganda nových Star Wars!

Reagovat
smazaný uživatel

snad necekas uprimnou odpoved

Reagovat
Posledni Kovboj

tak kdyz jste porad stejny retardi...

Reagovat
Uwe háže buly

sem tu hledal něco k zápasu Bolky s Bohemkou a nemohl sem v tom bordelu nic najít. Asi všichni koukali na slavíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak vzhledem k tomu, že tu jela diskuse, kde byl odkaz na porno, tak nevím proč by tu nemohl být odkaz na Káju

https://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/253496/to-jsou-tenisaky-pliskova-se-strycovou-drazdily-na-slavicich.html

Reagovat
db18

Zahráváš si s ohněm.

Reagovat
smazaný uživatel

Není na tom nic špatného podle mě, to by se pak musela mazat opravdu polovina diskusí..

Reagovat
PavlíčeQ

Nepřeháníš to? Očekávám ban

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

dostanes kreslo!

Reagovat
Kang & Kodos

To jsou TENISÁKY! Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
F.Torres

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Akorát ten xicht je hnusnej nebo spíš smutney

Reagovat
Posledni Kovboj

taaaa da da...ta ta ta da

can't touch this

Reagovat
Aldeano

euroFOTBAL. A žádné porno to nebylo. Pouze odkaz na diskusi o trenérech v SL

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemyslím tady. Ale právě na té diskusi..

Reagovat
Aldeano

V té diskusi v tom odkazu byl odkaz nebo diskuse o pornu?

Reagovat
Kang & Kodos

Jasně. Odkud asi všichni ví Vavruškovo parametry?

Reagovat
Aldeano

No právě z toho odkazu na diskusi o trenérech v SL. Já tam žádné porno neviděl

Reagovat
Kang & Kodos

Je fakt, že k ničemu nedošlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako říkej tomu klidně erotické video

Reagovat
Aldeano

Fotbalové video s erotickým podtextem

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Jardin

OT: Kdy se otevírá předprodej lístků na jarní část? Chtěl bych koupit dědovi lístky na Slávii s Ostravou, ale nevím, zda to půjde koupit už v prosinci.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se ještě v životě dobře pobavil? Nebo aby viděl poslední zápas Slávie s Baníkem?

Reagovat
Jardin

Aby viděl první zápas Slávie na novym stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to souhrn 15. kola, tak sem necpi lístky na jaro! OT - Smazat prosím

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

LOL admin

Reagovat
patas92

Co to tu je? Takže se už nedozvím, co o lidech značí, když poslouchají Kabát?

Reagovat
smazaný uživatel

Porcelánový prasata prachama narvaný.

Reagovat
Kang & Kodos

V ruce vidle, a nebo lopaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

C E N Z O R I

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal pro fanoušky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Power to the people!

Reagovat
ZB 07

Ze 450 příspěvků nějakých 250 Ale obávám se, že si tady moc nepomohli, protože teď se tu bude řešit, co všechno bylo smazaný

Reagovat
smazaný uživatel

Maj co chtej

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Znalec

Řezník a Desád

Reagovat
db18

Ale teď se to vejde do 50 příspěvků místo do 250

Reagovat
Znalec

Jenom mně tu z 15 příspěvků zbyly asi 2. A to jsem si vždycky myslel, že moje názory maj hodnotu

Reagovat
adalbertus

Dobrý Bože

Reagovat
smazaný uživatel

Ano? Já ale nejsem dobrý.

Reagovat
Chlupatá máma

Nejhorší výkon na podzim a zasloužená prohra. Ztráty s celky ze západní Asie nás budou stát titul...

Reagovat
smazaný uživatel

a uvědomuješ si, že tohle píšeš z Velkého Turecka?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra západoasijského klubu vždy potěší, obvzlášť když porazí tým z východních spojených států evropských.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by tohle do Zlína vloni řekl?

Reagovat
Uwe háže buly

Já to říkal.

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Shevchenko

Do Zlína z jara klidně, do toho z podzimu fakt ne, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokázali postoupit ze třetího místa. Ty už víc překvapit nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj hlavních měst Brünn ruleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzz

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zlín, za mě neuvěřitelný až nepochopitelný.To je tak když chytnete začátek a vezete se na vlně.Ale není to nahoda ta dvojka Železník,Poznar to je něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tu hodně dělá trenér. Už minulou sezonu celé jaro bylo pod ním naprosto skvělé, takže zas takový úlet ta letošní sezona zas není. I když takhle dobré jsem to taky nečekal.

Reagovat
PP

Páník je opravdu kapacita.. Ale i tak, kdo by to byl tušil.. A co víc, na ten fotbal se dá dívat!!

Reagovat
dave30

Proc jenom ti nasi profici a italsti nemohli hrat o vikendu? Asi velka zatez hrat ctvrtek nedele... Ti ostatni, co hrali ve ctvrtek a potom v nedeli( pro fanousky) jsou nejaci divni...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoonza Baránek

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně,že ho prodali pod cenou...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, představa obrany Frydrych, Baránek, Vengřínek a vlevo nějaký normální hráč.. To by bylo krásné..

Reagovat
bobis21

Vengřinek nalevo, Frydrych doprava a Stronati k Barankovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by musel vést Baník někdo rozumný,zkušený typu Hada....co umí sehnat sponzory a je v tom zaběhlý... 25letý kluk to vede a jde vidět jak...

Reagovat
bobis21

do repre s ním stopeři Sivok, Suchý, Baránek, Brabec + někdo s aktuální formou v době nominace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

co se ti nezdá? měl bys být nadšený že chci dát hráče Plzně do repre, dobrá reklama pro tvůj tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Do defenzivy je potreba hracu, kteri nehraji. Kdyz mohou hrat Kaderabek a Kadlec. Uz to pochopil i Vaclik, zacina mne znervoznovat Prochazka...Vlastne Kalas momentalne taky nehraje... Uvidime...

Reagovat
taws

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

OT: Co se tady mazalo za diskuse? Přes víkend jsem tu nebyl. Někdo nějaký souhrn?

Reagovat
smazaný uživatel

Plíškové Kozi.

Reagovat
Rarášek

*šaty

Reagovat
Aldeano

A co bylo za problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Kozi velké, šaty malé.

Reagovat
Rarášek

a vliv hudby na světonázor

nevím, zeptej si kilyho

Reagovat
Aldeano

Jen jestli padla nějaká hláška nebo tak. Nechtěl jsem přijít o info o nějaké legendární debatě

Reagovat
smazaný uživatel

Padlo zde několik ortelů nad kozama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

dvě třetiny diskuze o slavíku

Reagovat
Aldeano

Ale vždyť to je na EF už klasika ne? Mimofotbalová tématika je tu častá. A diskuse se nechává. Nebylo tam OT? Nebo co konkrétně vadilo?

Reagovat
Kily

dvě třetiny diskuze o nefotbalovém a nesportovním tématu moc klasické nejsou a když se na to přijde, tak se to smaže. Většina tu asi zůstává, jelikož na pravidelnější hlídání diskuzí tu nikdo není

Reagovat
Aldeano

Ok, díky. Ale ještě si rýpnu, že v PL (je pravda, že jsem to nepočítal, jestli to je třetina nebo 2/3) je to celkem běžné.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Rarášek

Ale PL sekce je tu chráněná. (Jasně, chápu, že na to není čas..)

Reagovat
Kily

může být a o tom to pak i bude, s PJem máme dost svojí práce, takže i málo volného času a když budu dál psát jen za sebe, tak nemám sílu ani chuť věnovat něco z toho volného času, který mi už teď moc nestačí, na to, abych otročil procházením diskuzí. Snad Livesport zainvestuje a obstará někoho, kdo se o diskuze bude starat opravdu pečlivě

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je totalne nesmyslne z tve strany vubec neco mazat, kdyz to nikomu nevadi..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době s tebou musím souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vás vlastní Livesport?

Reagovat
Kily

od ledna 2007

Reagovat
Aldeano

Kilyho. Livesport patří PJovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsem PJe viděl ani o tom nevím

Reagovat
Aldeano

Je to skromnej kluk, na nic si nehraje, rozumíš?!?

Reagovat
smazaný uživatel

tam uz je to ztraceny....

Reagovat
F.Torres

zase na druhou stranu kupa lidí sem chodí právě kůli těmto diskuzím a i já se přiznám, že je občas rád vyhledávám a jak píšou ostatní, v PL je toho týden co týden jak nas.... tak proč to prostě jednou nenechat u SL, jestě k tomu se to vedlo v dost přívětivým duchu...

Reagovat
Kily

kvůli tomu přívětivému duchu jsem to nemazal už v noci s tím, že vás v klidu nechám to dokončit a pak to smáznu ráno, až ta vlákna už zapadnou a nikdo je nebude rozvíjet

Reagovat
F.Torres

no a já ráno vstanu, celej natěšenej kam se to až dostalo a ono zklamání

Reagovat
F.Torres

jinak jsem se chtěl ještě zeptat, proč neni tipovačka? Časově náročný/odborníci neragovali?

Reagovat
Kily

už se mě na to ptalo dost lidí, sám nevím, zkusím se poptat

Reagovat
F.Torres

ok, díky

Reagovat
Kily

člověk, který to měl na starosti, na to před rokem už neměl čas. Původně měl v plánu znovu to znovu rozjet letos na podzim, ale nic

Reagovat
F.Torres

aha, celkem škoda, co se dá dělat no...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Brichta teď má jiné starosti.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
dave30

Ahoj Uwe, koho dneska rozebereme?

Reagovat
Uwe háže buly

jdi do prdele blbečku

Reagovat
dave30

Cim jsem si zaslouzil takovy ton?

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Některé články navíc vypadají, jako by tu byly jen proto, aby tu diskusi vyvolaly..

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba tahle si o Slavíka přímo říkala. Souhrn 15. kola. Změníš 5 písmen u Souhrn a máš Slavík. Náhoda? Nemyslím si!

Reagovat
Kang & Kodos

To OT s Ortelem jsem rozjel já. Je fakt, že aby to bylo trochu tematický, mohl jsem počkat do 18. kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě minulý by šlo, ale 15 je fakt velký OT

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Fakt škoda dneska..ale jsem spokojen, teď dát Bolku doma a máme za sebou super podzim

Reagovat
Didier Drogba

Dnešní zápas ukázal jednu věc - Vácha není ze Sparty jedinej, co si neumí zavázat tkaničky.

Reagovat
pepinho2

Ty sis nikdy nezavazoval tkaničky v zimě?

Reagovat
partaS

Julda

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Bary, ale v Plzni se asi neprosadíš. Je tam na stoperu velká konkurence v podobě reprezentanta Procházky.

Reagovat
dave30

A v zime se vrati Hubnik, aby se popral o repre... doufam

Reagovat
db18

5 731 (a nejsmutnější je, že to je návštěva kola )

Reagovat
Kily

to se dá pochopit, dneska o nic nešlo, klíčový zápas podzimu Spartu čeká až ve čtvrtek

Reagovat
Kang & Kodos

Mě teda pořád přijde horší těch 10 na Tripolis. Tady jsem něco podobnýho čekal.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to bohužel přesně vypovídající... hlavně že na facebooku má Sparta 280 000 fans Ale všichni radši sedí hezky doma v teplíčku a pohodlí, než aby zvedli prdel a šli ty kluky podpořit. Jó až bude derby, nebo zápas s Plzní či další fáze EL tak to se přesně ti samí sráči budou rvát o lístky

Reagovat
smazaný uživatel

kolik z nich asi sedělo v pondělí doma

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A divíš se? Já na tribuně při tom počasí a čase trpěl jako zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

A o tom to je.

Reagovat
db18

Já se byl taky podívat, ale počasí mne nesralo ani zdaleka tolik, jako fakt, že během poločasové pauzy došly cigára.

Reagovat
db18

A navíc jsem zažil horší. (ohledně zimy třeba pohár proti Opavě na starým Štruncáku)

Reagovat
smazaný uživatel

Na klub jako Sparta je to bída... Ale to už dlouhodobě je to od nich bída doma,co se týče atmosféry. Hlavně v lize.

Reagovat
db18

Ale jinak si jejich kotel dneska připravil pěknou prezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

To mají celkem často...ale občas mi přijde,že je přeřvou i menší skupinky fans,co přijedou. Hlavně za to pyro ke konci poločasu

Reagovat
db18

Právě to jsem myslel: http://tinyurl.com/o9sac2g Zbytek taky nic moc (kromě ještě strobáčů)

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má dobrou pyroshow,často chorea,výjezdy (počty), ale co se týče choralu a fandění už to ke slabší...

Reagovat
Uwe háže buly

SPARTA...PRAHA 3x a pak se 2 minuty tleská, jako kdyby odkřičeli ten nejsložitější chorál na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...tak tohle není jen věc Sparty, ale "vtipný" mi to přijde všude.

Reagovat
db18

...a teda nejzřetelněji bylo stejně slyšet "tuti avanti" jinak jak říkáš

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kily

pyro bylo dobré

Reagovat
Spalovač šancí

V Powerpointu?

Reagovat
smazaný uživatel

ševci.

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 15. kola:

Dva střelci (Škoda, Mešanovič), jinak zase mizérie. Krob je mým historicky prvním hráčem, co skončil v mínusu... Na druhou stranu mě až tolik nemrzí volba kapitána, protože jsem se rozhodoval mezi Magerou (popř. Skalákem) a Fataiem. V minilize jsem nad Ondraschem dlouho vedl, ale díky tomu sparťanskému obratu mě vyklepnul... No a do čela naší miniligy se dostal díky své famózní sérii urbis (přeskočil mě o skóre), který byl ještě nedávno poslední. Máme to fakt neskutečně vyrovnané. První čtyři 27 bodů, další dva 24 bodů a další 21. Sedm hráčů z osmi to může vyhrát, rozhodne se na jaře. Já už se na jaro fakt těším, protože hned využiju divokou kartu, abych to překopal. Poslední čtyři kola to je strašná bída, ale až se mi konečně podaří složit nějakou solidní obranu a určím pořádného kapitána, tak bude snad aspoň v jednom kolem Top 10...

https://pbs.twimg.com/media/CVFtTnRUwAE6x58.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

tak to Slavik(snad se to kvuli tomu jmenu zas nesmaze) dopadl jeste dobre cekal sem spis -4

Reagovat
Coutinho10

s tou divokou kartou nebudes rozhodne sam ...ja posledni 2 kola dost projel, takze jeste prezit nak to kolo pristi tejden a pak na jaro to bude masakr

Reagovat
Coutinho10

jediny pozitivum, ze posledni kolo ted na podzim hraju se Skatem

Reagovat
Puskas

Jak zjistím výsledky bodování minulého kola? Skáče mi tam furt to 16.

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

V tabulce najedeš na ten čtvereček poslední a zjistíš, že tě Vosic vypráskal 150:146 Ale neboj. Takhle jsem porazil i Coutinha a ve středu jsem tam měl najednou prohru Na střídání jsem měl Baranka za 0 bodů hráče, jinak jsi vedl včera

Reagovat
Puskas

Já Baránka posadil bez střídání a dal tam Jablonského, ten mi udělal 0 bodů...

Reagovat
Puskas

A to se mi stalo už jednou, poprvé jsem ho takto vyřadil před Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi stává celkem běžně Pamatuju si jak loni jsem měl snad celý jaro Kouřila a on dal asi 3x branku a nebyl ani na střídání a když už jsem ho tam dal, tak Baník dostal rychtu

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec z toho mate remizku

Reagovat
Coutinho10

jak pise Vosic, tak nehazej flintu do zita zvlast, kdyz to mas takhle tesny....zejtra k tomu pripocitaj este najy body ze souboju atd. takze klidne jeste muzes vyhrat jako napr. ja nad Vosicem

Reagovat
smazaný uživatel

Brno jak jelo na ty poháry tak dobře zhaslo A ty Teplice v kontextu s Jabloncem taky nevypadaj tak marně

Reagovat
smazaný uživatel

a za 1 smajlík nic nebude? Že bys z toho udělal takový oceňovací žebříček

Reagovat
Posledni Kovboj

jeden Robbie chodi sem, to je on?

Reagovat
Blasphemer

Na takový týpky si tady nepotrpíme.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
stajnko

South Park

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U mě teď vede Camilla Luddington

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi pekná, ale pripadá mi taká "sladučká".

Reagovat
smazaný uživatel

Na Laru Croft trochu jo no

jinak Margot pěkná samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

10/10

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím.

Reagovat
PP

a její fotku po ránu tady nemáš? Takto vyretušovaný by byl hezký i Ozzy..

Reagovat
PP

ale jo.. po ránu to sice není, ale ty rysy má hezké i bez photoshopu

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si všímam rysy, nie omietku. Ma pekné pery, útly a pekný nos, fajn lícne kosti. Oči brutálne. Ale ten prechod nosa do líc je prvotriedny.

Reagovat
smazaný uživatel

na tehle je milionkrat hezci nez na te prvni

Reagovat
PP

tak.. Navíc na té první mi nějak připomíná Borhyovou..

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznať, že máš pravdu.

Reagovat
PP

Jinak ten Zlín!! Toto asi neočekával ani nejzarytější fanoušek.. a světe div se, na ten fotbal se dá téměř pokaždé dívat, polovinu golů dostali ve 3 zápasech, jinak i obrana velmi dobrá.. Uvidíme jaro..

Reagovat
Kily

no oni nakonec ještě můžou být trochu zklamaní vzhledem k tomu, že na jeden gól potřebují šest nebo sedm vyložených šancí

Reagovat
Puskas

Ale ten Páník bude fakt dobrý...

Reagovat
PP

Byl osobnost už co říkali borci v dorostu tam u nás - cca 20 let zpět.. Trenérská kapacita jakých je tady málo, na nic se nevymlouvá, vše na férovku.. je to borec..

Reagovat
Puskas

Jo, právě se mi moc líbí, jak mluví - jako chlap.

Reagovat
r.mrazik

my fakt toho Konateho prodame?

Reagovat
Posledni Kovboj

urbis psal na twitter a Otava si to precet

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Jestli jo, tak ať jdou fakt doprdele už celý vedení.

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych Zahustela docela bral, ale ne takhle. Leda snad, kdyby to bylo bez opce, ale to jsem asi naivní.

Reagovat
Rarášek

Tojo, pak bych to bral. Ale Konaté nejspíš možná odejde i na přestup.

Reagovat
Posledni Kovboj

Malokdy se na necem takhle unisono shodnou snad vsichni Spartani. Demence prvniho radu, hlavne ze platime Xixaa, Spekacka, Pepika "mam to na pepiku" Husbauera a dalsi esa. Debilove debilsky fakt.

Reagovat
Posledni Kovboj

a ted koukam, ze Breznanik je fakt jeste porad nas paneboze ty to vidis

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Znalec

Co si pamatuju z 90s, tak Xixao byl svojí vytrvalostí vždycky platnej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele