15. kolo
27.11.2015 18:00 CET
4 : 0
(2:0)
Stadión:
Na Julisce, Praha

Reportáž

Dukla Praha - FK Teplice 4:0

V předehrávce kola dokázala Dukla Praha zvítězit nad Teplicemi, přičemž jim, snad už tradičně, nadělila debakl. Svěřenci trenéra Luboše Kozla udeřili v každém poločase dvakrát a s domácím prostředí se na podzim rozloučili tím nejlepším způsobem.

Dukla na hosty v domácím prostředí umí a dobře si toho byla vědoma. Od úvodních minut byla lepším, aktivnějším týmem. Pokusy Bergera a Krmenčíka nebyly vůbec špatné, nicméně prozatím branku nepřinesly. Na druhé straně ohrozil Radovu branku Jakub Hora, domácí brankář ale skákavý balón zkrotil. Následovaly šance na obou stranách, ale důležitý moment přišel na konci prvního poločasu. Berger v šestnáctce udržel balón, posunul ho na Čajiče, který přesnou střelou překonal Slavíka - 1:0 pro Duklu. A to nebylo všechno, za chvíli ve skluzu těsně minul Krmenčík a ve 45. minutě zužitkoval rohový kop obránce Kaspars Gorksš - 2:0 pro Duklu.

Teplice závěr poločasu vůbec nezvládly a to je nakonec stálo jakýkoliv bodový zisk. Druhý poločas začala opět lépe Duklu, s výjimkou 51. minuty, kdy měl Rada co dělat, aby vytáhl střelu Martina Filla. Jinak se ale hrálo před Slavíkem a v podstatě bylo jen otázka času, kdy domácí přidají další gól.

Přišlo to čtvrthodiny před koncem, Tomáš Přikryl šikovně s míčem přelstil Slavíka a zvýšil už na 3:0. O tom, že si Teplice opět odnesou příděl, rozhodl v 89.minutě opět stoper Gorksš, když nejlépe využil propadnutého centru Tomáše Bergera. Dukla zvítězila 4:0 a doma si za nepovedený podzim částečně napravila reputaci.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neprohra hostů tip 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele