Synot liga - souhrn 11. kola

23.10.2015, 22:08, aktualizováno 25.10.2015, 19:56
Komentáře a souhrny
Sparta využila zaváhání Plzně, která prohrála na hřišti Brna, po výhře nad Bohemians 1905 má na čele tříbodový náskok. Liberec si veze z Jihlavy bod za remízu 1:1. Tříbodové úspěchy slaví Teplice, Mladá Boleslav, Příbram a Sigma Olomouc. Jablonec se rozešel s pražskou Duklou smírně...

Vysočina Jihlava - Slovan Liberec 1:1

25.10.2015 17:00

Góly: 42. Muris Mešanović - 84. Lukáš Bartošák

Pouze remízu 1:1 si připisuje Liberec, který nedokázal vyhrát na půdě Jihlavy. Vysočina mohla dokonce pomýšlet na zisk všech bodů, ovšem proti byl šest minut před koncem sváteční střelec Lukáš Bartošák. Vedoucí trefu Jihlavy obstaral Muris Mešanovič.

Zatímco v zápase s Groningenem Liberec jednobrankový náskok v průběhu zápasu hájil, v dnešním utkání musel dotahovat.

Ve 13.minutě střílel zpoza vápna Jánoš, ovšem vůbec netrefil zařízení. Přesně po půlhodině hry vyzval k fantastickému zákroku Hanuše reprezentant Josef Šural a skóre se tak opět neměnilo. Na to si museli diváci počkat do závěru prvního poločasu. Vaculík našel neobsazeného Mešanoviče a Jihlava překvapivě vedla nad Libercem.

Mešanovič dělal defenzívě Liberci velké problémy, po jeho průniku na poslední chvíli zasáhl Bartošák. Obránce Slovanu ještě nevěděl, že se stane hrdinou zápasu. Nejenže totiž zastavil Mešanoviče, ale sedm minut před koncem zápasu srovnal na konečných 1:1. Všemu předcházela další neproměněná šance Jihlavy, jmenovitě Kryštůvka a Liberec to dokonale ztrestal. Hosté měli ještě štěstí, v šanci opět neuspěl Mešanovič a body se tak dělily.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň 1:0

25.10.2015 16:00

Góly: 55. Jakub Řezníček (pen.)

Neporazitelnost Karla Krejčího v domácí soutěži skončila. Viktoria Plzeň padla po jediné brance v Brně a završila nepovedený týden. O jedinou branku utkání se postaral z pokutového kopu Jakub Řezníček.

Plzenští v týdnu nezvládli klíčové utkání na Rapidu Vídeň a své fanoušky nepotešili ani v domácí soutěži. Po porážce s Brnem ztrácejí na vedoucí Spartu už tři body.

Utkání nabídlo spoustu šancí a je s podivem, že nakonec padla jen jedna branka, navíc z pokutového kopu. Už v 7.minutě se ve vzduchu vyšrouboval Baránek a jen těsněminul brněnskou branku. Na druhé straně se sám řítil na Kozáčika Škoda, ovšem případnou koncovku zmařil zdvihnutý praporek pomezního. Šance se rodily na obou stranách, pumelenici Kopice zkrotil Melichárek a Kozáčik se zase vytáhl proti Malíkovi. V o něco větší pernamenci byl přeci jenom Melichárek, ten před koncem poločasu vytáhl další zázračný zákrok a byl hlavní oporou svého týmu.

V 53.minutě přišel zlom v utkání. Kopic se ve vlastním vápně provinil faulem a sudí odpískal proti Viktorii penaltu. Zbrojovka nabídnutou šancí nepohrdla a prostřednictvím Jakuba Řezníčka se ujala vedení. Autor vedoucí trefy mohl zakrátko vstřelit další gól, jenomže Kozáčik jeho ránu lapil.

Viktorka si dokázala ve zbytku utkání vytvořit drtivý tlak, ale narazila na hlavní kámen úrazu a to proměňování šancí. Mahmutovič, Hrošovský i Kovařík, všichni tři měli několik šancí, ale brance neskončila žádná. Plzeň si na Zbrojovce minimálně bod zasloužila, neměla ale potřebné štěstí. Domácí si ziskem tří bodů výrazně polepšili a v tabulce poskočili už na šesté místo.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Dukla Praha 3:3

24.10.2015 20:15

Góly: 30. Martin Pospíšil (pen.), 79. Martin Doležal, 90. Tomáš Wágner (pen.) - 23. Michael Krmenčík, 35. Michael Krmenčík, 55. Lukáš Štetina

Fotbalisté Jablonce hráli v 11. kole první ligy s Duklou 3:3. Hosté na severu Čech vedli po dvou trefách Michaela Krmenčíka a brance Lukáše Štetiny 3:1, ale v 79. minutě snížil Martin Doležal a v poslední minutě zařídil domácím aspoň bod z penalty Tomáš Wágner. V první půli se z pokutového kopu prosadil také jeho spoluhráč Martin Pospíšil. Jablonec nevyhrál ani v osmém domácím soutěžním utkání sezony a na tři body čeká už čtyři kola. Dukla dokonce ještě o jedno víc.

Oba týmy chtěly zlomit sérii bez vítězství a po opatrném úvodu začala lépe Dukla. Ve 23. minutě nacentroval Vrzal z levé strany před branku, míč prošel až k nabíhajícímu Krmenčíkovi a ten z voleje uklidnil míč křížnou střelou k tyči do sítě.

Domácí inkasovaná branka probrala a brzy vyrovnali. Ve 28. minutě ještě Doležal ve velké šanci hlavičkoval jen do bránícího protihráče, ale za dvě minuty už se Jablonečtí prosadili. Štetina ve vápně strčil do bývalého hráče Dukly Matěje Hanouska a Pospíšil z penalty nezaváhal.

Zdálo se, že se domácí probudili, jenže hned za pět minut si tým z Julisky vzal vedení zpět. Krmenčík u postranní čáry nejprve obešel Beneš, pak si obhodil i Matěje Hanouska a střelou na bližší tyč překonal Hrubého. Podruhé v kariéře tak dal dva góly v jednom ligovém duelu.

Jablonecký trenér Šilhavý poslal po přestávce na trávník Tecla, domácí celek přidal, ale vyloženou šanci si nevytvořil a v 55. minutě místo toho udeřila Dukla. Berger se se štěstím dostal do vápna, zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Štetinu a ten placírkou s rozmyslel skóroval. Jablonec poprvé v sezoně inkasoval v jednom utkání třikrát.

V 61. minutě mohl snížit Tecl, ale dorážku po Doležalově střele nasměroval nad. Jablonec měl i smůlu, v 70. minutě napřáhl další bývalý hráč Dukly v domácím dresu Karavajev a jeho bombu zastavilo břevno.

Domácí přikovali soupeře před vápno. V 74. minutě selhal ve vyložené šanci střídající Wágner, který poslal hlavičku mimo. Vzápětí vyškrábl hostující gólman Rada balon z brankové čáry. Jablonecký tlak byl ale naprosto drtivý a v 79. minutě vyústil ve snížení. Po Teclově přízemním centru doklepl míč od sítě Doležal.

Domácí se hnali za vyrovnáním. Karavajev ale pálil těsně mimo a Doležalův gól sudí zřejmě chybně neuznali. Dukla přesto nakonec za pasivitu zaplatila. Po lehkém kontaktu Jurendiče s Matějem Hanouskem nařídil sudí Jech proti hostům druhou penaltu a střídající Wágner zajistil dělbu bodů.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FK Příbram 0:2

24.10.2015 17:00

Góly: 20. Jan Rezek, 86. Antonín Barák

Fotbalisté Ostravy v 11. kole první ligy doma nestačili ani na Příbram a po porážce 0:2 zůstali se čtyřmi body poslední. Středočechy v první půli poslal do vedení Jan Rezek, výhru v závěru zpečetil svou první ligovou trefou Antonín Barák. Příbram s Ostravou neprohrála popáté v řadě, nejhorší ligový start Baníku v historii se naopak prohlubuje.

Zlá aktuální forma obou týmů se naplno zrcadlila i v kvalitě celého zápasu. Výkon Ostravy snesl ligové měřítko snad jen v zahajovací desetiminutovce. Aktivní vstup mohl přetavit v sedmé minutě ve vedoucí trefu Mišák, ale návrat do základní sestavy mu překazila dobře postavená tyč příbramské branky.

Spousta chyb a nepřesností na obou stranách ale fotbal záhy stáhla do podprůměru. Příbram jedné z ostravských ztrát ve středu hřiště využila k rychlému přenesení hry: Susův pas nacentroval z pravého křídla Štípek k nohám Rezka, který se na deseti metrech zbavil bránícího Dostála a Pavlenkovi přesným volejem nedal šanci.

Ostravu už nic horšího asi nemohlo potkat. Proti zataženému soupeři působila naprosto neškodně, a i když měla míč pod kontrolou, Hrušku v příbramské brance nevyvedla z klid ani náznakem.

Příbrami stačilo bránit a čekat na brejk. Kdyby proměnila jeden ze tří rychlých kontrů do otevřené obrany, mohla mít už dávno před koncem klid. Bednář ale v 58. minutě s Pavlenkou obstřelil i bránu, Zápotočný o deset minut později záhadně snad ze tří kroků netrefil prázdnou bránu a totální střelecký zmar Příbrami završil čerstvý Barák, jemuž se po sólu zamotal míč mezi nohama a nakonec špatně vystřelil mimo.

Hosty to deset minut před koncem mohlo pořádně mrzet. Mišákův povedený volej měl tvrdost i přesnost, ale Hruška stál na správném místě. Až čtvrtou vyloženou příležitostí už Příbram nepohrdla a Kramešovu ránu dorazil do sítě Barák.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 4:1

24.10.2015 17:00

Góly: 5. Milan Baroš, 11. Milan Baroš, 66. Jiří Skalák, 82. Vlastimil Daníček (vl.) - 23. Libor Došek

Fotbalisté Mladé Boleslavi v 11. kole první ligy porazili Slovácko 4:1. Zasloužil se o to zejména Milan Baroš, který poprvé v sezoně nastoupil v základní sestavě a vstřelil úvodní dva góly. Libor Došek sice snížil, ale výhru domácích potvrdili Jiří Skalák a vlastním gólem Vlastimil Daníček.

Bývalý reprezentační kanonýr Baroš dal na ligové úrovni dva góly poprvé od května 2013. Mladá Boleslav bodovala pošesté za sebou a počtvrté v řadě dala doma minimálně čtyři branky.

Třiatřicetiletý Baroš dosud v této sezoně nastoupil v zahajovací jedenáctce jen v poháru. Ale svými výkony jako střídající hráč si řekl o to, aby mu trenér Karel Jarolím dal proti Slovácku šanci od začátku místo mládežnického reprezentanta Čermáka.

A bývalý útočník Liverpoolu, Lyonu či Galatasaraye se mu odvděčil už po čtyřech minutách.

Po dlouhém nákopu Zahustel vybojoval míč, Magera ihned kolmicí vysunul Baroše a ten sám před brankářem potvrdil své kvality a zkušenosti.

Letní posila z Ostravy byla pro obranu Slovácka neustálým nebezpečím. O chvíli později měl Baroš na noze další gól, ale na poslední chvíli ho zablokoval Hofmann.

Vynikající začátek pak Baroš potvrdil v 11. minutě, kdy se po zpětné přihrávce Skaláka trefil z 25 metrů tvrdou ranou přesně k tyči.

Dvoubrankové vedení ale domácí ukolébalo a Slovácko se začalo dostávat do hry. Ve 21. minutě sice ještě Došek po Civičově centru neuspěl, ale dvě minuty na to si oba spolupráci zopakovali a Došek tvrdou hlavičkou zařídil snížení.

Hrálo se oboustranně ofenzivní utkání, více šancí však měli domácí. Skalákova střela ale skončila na břevně a Baroše v další šanci vychytal Heča.

Po změně stran měl velkou šanci hostující Sadílek, když mu před vápnem nechtěně zpracoval míč protihráč Rada, ale střelu mladého záložníka Slovácka vytáhl zpod břevna Šeda.

Místo toho přišla v 65. minutě domácí pojistka. Po brejku se na levé straně dostal ke střele Skalák, jeho tvrdou střelu ještě tečoval hostující Diviš a míč zapadl přesně k zadní tyči. Další gól měl na noze Magera, jenže po Skalákově akci přestřelil prázdnou branku.

Definitivní rozuzlení tak přišlo až osm minut před koncem, kdy se po rohu prosadil na přední tyči hlavou Zahustel a bránící Daníček ještě tečoval míč za záda svého gólmana.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - FK Teplice 1:2

24.10.2015 17:00

Góly: 75. Lukáš Holík - 13. Radim Breite, 61. Martin Fillo

Fotbalisté Teplic v 11. kole první ligy zvítězili na hřišti nováčka Zlína 2:1 a posunuli se na páté místo neúplné tabulky. Na Letné ve 13. minutě otevřel skóre Radim Breite po asistenci Martina Filla, jenž po změně stran přidal druhou branku hostů. "Ševci" už jen snížili díky Lukáši Holíkovi a popáté za sebou v nejvyšší soutěži nevyhráli.

Ve Zlíně začali lépe Severočeši. Na Fillův centr z levé strany si naběhl Breite a špičkou kopačky překonal Dostála, který tentokrát dostal v brance šanci před Holým. Teplický záložník se mohl radovat z premiérového ligového zásahu v kariéře.

Po dvaceti minutách mohl zvýšit Bratanovič, ale hlavičku mu z brankové čáry odkopl Jugas. Pak přišly komplikace pro hosty. Gólman Grigar po souboji s Matějovem špatně dopadl na rameno a ve 27. minutě ho musel vystřídat Slavík. Ten byl zase krátce ošetřován po srážce s Hájkem, který po standardní situaci poslal míč obloučkem nad břevno.

Slavík měl práci i v úvodu druhé půle, kdy zblízka nohou pohotově zastavil pokus Pazdery. Do slibných pozic se pak dostal Železník, ale kapitán a nejlepší zlínský střelec ani jednou netrefil branku.

Tepličtí hráči v době značné domácí převahy přidali druhý gól. Hora z pravé strany nacentroval do šestnáctky na Filla, který si míč zpracoval na prsa a umístěnou ranou z voleje dal sedmý ligový gól v ročníku.

Čtvrt hodiny před koncem se podařilo Zlínu snížit. Železník tentokrát před brankou našel lépe postaveného Holíka a domácí záložník lehce trefil odkrytou branku. Také Holík se dočkal první ligové trefy v životě. Moravský tým ale už ze závěrečného tlaku nic nevytěžil a podruhé v sezoně doma odevzdal všechny body.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sigma Olomouc 0:2

23.10.2015 20:15

Góly: 45. David Houska, 50. David Houska

Premiéra na lavičce áčky Sigmy Olomouc nemohla proti trenéra Václava Jílka dopadnout lépe. Jeho svěřenci v pátečním utkání 11. kola Synot ligy porazili Slavii Praha 2:0. Z obou vstřelených branek se radoval záložník David Houska.

Hostující Sigma vstoupila do utkání energicky. Jenže k vážnému ohrožení Berkovcovy branky se nedostávala. A když měl slavistický gólman perné chvíle, zastoupil ho stoper Latka, který odhlavičkoval míč před dotírajícím Petrem.

Slavia po půlhodině hry přidala na tempu. Ve 26. minutě Součkova nebezpečná střela jen těsně minula olomoucký prostor mezi třemi tyčemi. O pět minut později Kenia z přímého kopu orazítkoval břevno. Ve 42. minutě se Sigma správně dožadovala penalty po faulu Latky na na Hálu, píšťalka sudího Fraňka však zůstala němá.

Hosté se zlobili pouhé tři minuty, neboť od 45. minuty vedli 1:0. Helenár našel Housku, a ten technickou střelou z osmnácti metrů namířil přesně k tyči zkoprnělého Berkovce. Radost Sigmy byla dvojnásobná v 50. minutě. Stoper Slavie Deli míč odvrátil na kopačky Housky, jehož nepříliš mířená střela proklouzla pod tělem chybujícího Berkovce.

V dalších minutách druhého poločasu Sigmu podržel brankář Buchta, který v 52. minutě reflexivně vyrazil Latkovo zakončení z malého vápna. Buchta čaroval. V další slavistického tutovce vychytal ve skluzu zakončujícího Zmrhala, vznikl následný závar, který zadáci Olomouce s vypjetím všech sil uhasili. V závěru se nechal po druhé žluté kartě vyloučit střídající Hrubý, který tak znemožnil Slavii vytvořit si v závěrečných minutách intenzivnější tlak.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha1072125:523
2.Viktoria Plzeň1172223:1223
3.FK Mladá Boleslav1163229:1921
4.Slovan Liberec1155121:1220
5.FK Teplice1152420:1617
6.Zbrojovka Brno1152411:1517
7.Slavia Praha1144315:1016
8.1. FC Slovácko1151515:2216
9.FK Jablonec1136218:1515
10.Fastav Zlín1142514:2014
11.1. FK Příbram1141616:2513
12.Dukla Praha1126319:1912
13.Sigma Olomouc1125411:1711
14.Vysočina Jihlava1123610:209
15.Bohemians Praha 1905100559:155
16.Baník Ostrava111199:234
Zbývající zápasy
25.10. 18:00Sparta Praha - Bohemians Praha 1905

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (617)

Přidat komentář
kalla

Opěvovaní Škoda s Latkou podali naprosto tragický výkon! Škoda neviditelný, nechodil si pro balony, kvůli němu hrála Slávka v deseti. Latka udělal dvě jasné penalty (úder loktem do obličeje + podražení), nechápu proč nebyly odpískány a završil to zbytečným faulem při Deliho gólu na konci.

Reagovat
Kepy_FCB

Žid si užil každoroční krátkou serii výher a teď šup zpátky v boji o záchranu

zase za rok...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je tradice

Reagovat
Chlupatá máma

Slepci se smějou jednookejm...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň v tim nejsme sami.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Vyvíjí se to očekávatelně... Dušana stejně odpískaj a vidím to na Kozla...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že máme víc peněz než Plzeň?

Reagovat
San Iker

Tak však je slávista ne? Navíc si bude moci kupovat nové pokémony, což pro něj určitě je hodně lákavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Je slávista, ale do Plzně nešel hlavně kvůli tomu, že ho tam Paukner nepustil

Reagovat
db18

Ale s Čínou teď asi víc peněz mít budete.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky je teď každej pořádně natáhne, když rozhlašujou, kolik maj peněz

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne, Dušan je super trenér a Kozel strašně přeceňovanej..

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon "Fanoušci" házející světlice na hřiště a odcházející před koncem Rozhodčí

Reagovat
kalla

Rozhodčí? Ten který vám odpustil dvě penalty a červenou pro Keniu + možná i pro Latku?

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, vždyť za to ho kritizuju..

Reagovat
kalla

To pak jo To bych ještě přidal červenou pro Navrátila na druhé straně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zákrok Navrátila byl na červenou bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Ja jsem fakt kretén...poprvý v životě trochu věřím že by sešivaní vocasové mohli něco uhrát, tak vsadím na remízu a ti hovada rupnou

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Houska tři góly ve dvou zápasech Konečně začíná prokazovat ten obrovský talent který má.

Reagovat
smazaný uživatel

uz vim, ze jenom trollujes kazdej roumenista je v tom mistr

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Latka blbnul? Cestou do vápna z ničeho nic profackovat protihráče A rozhodčí že ho okamžitě nevyhodil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak červená by byla za to asi moc.. Ale žlutou za to dostat mohl, a další mohl dostat za ten první "penaltový" zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně moc nechápu, co dělá. Dneska se choval jako blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemůže vymlátit doma, tak musel na hřišti

Reagovat
Kang & Kodos

To je pěkný, označit Jílka za koště. Eurofotbal

Reagovat
Frank Lampard 8

Jen tak dál chlapi!

Reagovat
smazaný uživatel

Kua videt banik na dne to je dobry peklo. Ne ze bych ten klub vcetne celyho ansablu mel nejak v lasce, ale ta 2.liga nikomu asi moc nepomuze

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma

Neměli jsme v první půli kopat penaltu?

Reagovat
kalla

2 dokonce...

Reagovat
smazaný uživatel

Za co druhou? Viděl jsem jenom ten závar.

Reagovat
kalla

Loket v obličeji od Latky a pak podražení od Latky...

Reagovat
smazaný uživatel

Latka se ale nepočítá, ten má od rozhodčích tradičně privilegia. Nejsrandovnější je jak udělal jasnej faul na penaltu a nic, ale za chvíli se rozběhl k bráně Sigmy, padnul únavou a hned se píská.

Reagovat
Coutinho10

to byl zase zapas....to bylo, jak kdyby ta brana byka zacarovana my dame brevno, 2x strela ani ne pul metru vedle od tyce, Latyho gol golman zazracne Neuerovsky vytahne....pak oni daj po teci gol do satny misto toho aby se to uhralo a tresnicka je, kdyz po rohu dame gol a rozhodci zrovna v tom momente jen tak zapiska

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak zapíská? Ty seš dobrej jetel.

Reagovat
Coutinho10

tak jestli tam neco bylo, tak to nedokazu posoudit....z tv je kazdej expert ze

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole uz to ctu poctvrty..a porad mi to nedava smysl

Reagovat
Coutinho10

ok zkusit ti to napsat jinak zjednodusene receno jsem mel na mysli, ze jsem nevidel opakovany zabery a komentare komentatoru v tv, protoze jsem byl kotli.....takze sem to zhodnotil tak, jak jsem to s emocema cejtil ze stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za první půlhodinu jste se nedostali přes půlku. A kdyby rozhodčí byl co k čemu, tak ani ty standardky nemáte.

Reagovat
Coutinho10

j dejme tomu, nechci tvrdit, ze sme meli 4:0 vyhrat, ale prislo mi, ze sance na goly tam byly...ale proste jakoby to nebylo souzeny

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jo. Dvakrát už jsem ho tam skoro viděl. A za první poločas jste byli určitě nebezpečnější. My jsme drželi míč a vy jste stříleli na branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale super že kvůli tomu vypatlanému simulantovi neplatil ten váš gól. V hlavě si to nesrovná, ale třeba mu za to alespoň někdo vynadá.

Reagovat
Coutinho10

ted te nak nechapu...predchvilkou sem si v tv projel zrychlene zaznam a musim objektivne rict, ze Latka tam sel nesikovne a gol neplatil spravne....ale nwm o jakym simulovani mluvis

Reagovat
vanGomm

Olomouc-Příbram 1:3 Slavia-Sparta 1:0 Slavia-Olomouc 0:2 to je v názvu synot liga.Ve finále se nic neděje.

Reagovat
Znalec

Vždycky potěší, když se golově prosadí mladý talentovaný hráči, než aby se tam něco dokutálelo od hráčů jako Ordoš, Magera, Vachoušek, Piták, který tam budou díky tomu zabírat mladejm místo zas o něco dýl...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie utoci na pohary, pice jebane :)))

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš tak krásně komická a hloupá postavička, k pohledání :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna paka, slavisto ;)

Reagovat
Posledni Kovboj

Ani jsem nemusel klikat, abych vedel, komu fandis.

Fanousek Go Ahead Eagles jak vysitej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vykradenej vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem fanoušek Slavie, aspoň se nauč číst.

Reagovat
Losinho

Tak třeba už spadneme z hrušky na zem, nebo bude potřeba ještě prohrát v Teplicích?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kadr slavie je momentalne stejne tak na hru kolem desateho mista.je zazrak ze maji tolik bodu.pudou smerem dolu.

Reagovat
Losinho

Zas tak moc těch bodů není, však už po tomhle kole půjdeme hodně dolů.

Reagovat
dave30

Včera jsem to neviděl, ale teď jsem se dodíval na sestřih a nestačil jsem se divit. Taková vzájemná neúcta hráčů, to se jen tak nevidí. Zákroky Navrátila, Keniji, Hrubého... to je snad na prokurátora. Na to, že je sport živí, ta se k sobě chovají totálně bezohledně. Za takové zákroky by měli dodatečně padnout exemplární tresty (třeba na 10 zápasů). Jaký kontrast v porovnání s chováním ragbistů. Ragby hrají gentlemani (až na pár výjimek.), fotbal hrají hovada (až na pár výjimek).

Reagovat
smazaný uživatel

ta neucta a respekt je bohuzel v cely spolecnosti. Dneska se klidne lidi pohadaji, nadavaji si nebo se i porvou na parkovisti o misto na zaparkovani. Samozrejme nejsou vsichni takovi, stejne tak v ty spolecnosti nejsou, ale nelze cekat, ze sport bude dnes jenom sportem, bohuzel. Ono ne nadarmo se rika treba "povesil v 35 profesionalni kopacky na hrebik a ted uz si fotbal jenom uziva". Podle me by si mel clovek ten fotbal uzivat pokud mozno i predtim, nejenom odkopat zapas, jit na trening a doma kouknout na ucet. Ale to je na uplne jinou debatu tohle

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dneska, dřív to asi nebylo, co? ...

Reagovat
dave30

Zřejmě nemůžeš posoudit, proto ti zodpovědně můžu říct - nebylo. A jestli ano, tak v minimálním rozsahu. Žil jsem zhruba 50% svého dosavadního života v "totalitě". Nechci, aby se ta doba vrátila, ale některé prvky "demokracie" si prostě mnozí vysvětlují po svém... Ale dost moralizování, na světě je přece krásně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti se řezali jak dlních zobytci proboha, taky si na to soudruzi pořád stěžovali. Tempo žádný ale brutálních zákroků mraky. Teď je to mnohem lepší. Už jen proto že je to mediálně více na očích. A taky se pravidla zpřísnila. Tehdy když někdo někomu zlomil nohu, což bylo častější než dnes ani nebyl vyloučenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Když hráli mezi sebou pražáci nebo se jelo na Slovensko tak lítaly kosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze tehdy to bylo tak, ze spolecnost drzela pri sobe proti systemu, ted jede kazdej sam za sebe a chce vsechny porazit, jak system, tak i ostatni lidi..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně se nehrálo čistěji a bylo více brutálních faulů. I kvůli pravidlům který byly hodně benevolentní. Když obránce zmastil někoho kdo běžel sám na bránu červenou neviděl skoro nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě tehdy lidi na sebe donášeli, nepřáli si vůbec nic a když mohli, tak si přilepšili na úkor ostatních. Režim je tak vychovával.

Reagovat
dave30

Vy jste to pěkně otočili (nemyslím jenom tebe). Já tady popíši, že se mi nelíbí vzájemná neúcta hráčů ke zdraví soupeře a vy tady píšete, že to tak bylo vždy, takže co vlastně chci. Už jen chybí dodat, že se vám to líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no, přesně tak jsme to mysleli a naprosto z toho vyplývá že se nám to líbí. Jo a taky jsme reagovali na tebe.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Není dobrý usuzovat podle sebe.. Kor u tebe teda

Reagovat
kalla

Kecy o ragby na Eurofotbal nepatří

Reagovat
dave30

Už jsem zde zaznamenal kde co, co s fotbalem nesouvisí, nicméně - omlouvám se, už to nikdy neudělám...

Reagovat
Rarášek

Jílek

Reagovat
Wat

Teda dostat dva fíky od Baroše, to je na odhlášení se z ligy pomalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Korytar out jeste dnes nebo az v pondeli...?

Reagovat
smazaný uživatel

V pondeli a ve stredu Franz IN

Reagovat
smazaný uživatel

To jako spoji s ano trenere jo ?

Reagovat
Uwe háže buly

Mohl by, na takovej díl bych se i podíval

Reagovat
smazaný uživatel

To maj predtoceny...uz by mohl jit ke kormidlu,uroven Baniku je podobna jako tymu v poradu

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Ano, trenére je ve čtvrtek.

Reagovat
iamek

Nedivil bych se :-)

Reagovat
monty25

Dvě venkovní výhry za sebou, to už Teplice neměly, ani nepamatuju. Dneska to byl dobrý výkon a myslím si, že rozhodla efektivita, protože Zlín měl taky svoje šance a nebylo jich málo...

Teď jde o to potvrdit tuhle výhru doma se Slavií a neopakovat minulé zaváhání s Jihlavou. Pak už budou Teplice opravdu ve hře o vysněnou Evropu...

https://pbs.twimg.com/media/CKx38yOWoAAnUkq.jpg

Reagovat
Aldeano

Čuhelová to není, ale když jsi fanoušek žen všeobecně a ještě Teplic...

http://tinyurl.com/oj6qtyx čas 7:30

Reagovat
CHONG

To je ale špína

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Znalec

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

nejaka obycejna zhrzena cubka, pochybuju ze ho nekdy videla

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

...a narazil si na to čistě náhodou, že?

Reagovat
Kang & Kodos

google - čubky z teplic - zkusit štěstí

Reagovat
Hokaido

spíš Vavruška-penis-porno

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, jsem asi jedinej, kdo si to včera nepustil

Reagovat
monty25

Já když viděl ten začátek, tak jsem to taky vypnul. Až dneska mi po té diskusi pod článkem o Vavruškovi došlo, o co tam asi jde...

Reagovat
db18

já si pustil jen ten zmíněný čas...

Reagovat
monty25

Toho jsem si právě nevšiml...

Reagovat
Aldeano

Nečekám, že mi to uvěříš, ale odkázal mě na to kámoš, který (nevím proč stahuje porno, když je online) si to stáhnul a linknul mi název a čas od kterého mám začít přehrávat. Já pouze název zkopíroval do Google a dal videa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo, slušnej materiál

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš kozyyyyy

Reagovat
Miguel19

Barygól do repre?

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na ty kecy po utkání, typu : na tomto výkonu můžeme stavět.Jednoznačně v kronice Baníku by mělo být velkým písmem napsáno ,že horší majitel Baníku než Šafarčík family nikdy dosud nebyl. Nikdo nedokázal takto zlikvidovat klub a vyhnat diváky ze stadionu jako tento člověk. Ukazuje se v plné kráse to,že to hráči až na výjimky na první ligu prostě nemají,takže se ta chyba nedá úplně házet jen na trenéra.

Každopádně já jsem se sestupem namířeny už os začátku sezóny a může to Baníku snad jen prospět... I když Š. by dokázal sestoupit i z druhé ligy.

Každopádně gratulace Milanovi, ukazuje,že je pořád platným hráčem a snad zavřel hubu všem pochybovačům...

Reagovat
ZB 07

Teď se ukazuje, jak moc byla ztráta Teplic doma s Jihlavou zbytečná..Kdyby měli o 3 body víc, tak by byla jejich pozice ještě lepší..

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro titul Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se dnes roztrhl pytel s černýma páskama na rukách hráčů? Koukám na Arsenal, tam všichni hráči, koukám na JAB-DUK a to samý.

Reagovat
risk je zisk

Zemrel nekdo vyznamnej z bohemky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to respekt do Londyna

Reagovat
risk je zisk

Mel jsem na mysli Duklu a Jabka na Londyn seru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Krmenčík ve Fanlize! To byl kauf.

Reagovat
kalla

Krmenčík míří do repre! To je fantastický jak je tendle hráč rychlý, technický i fyzicky zdatný

Reagovat
smazaný uživatel

uz dost

Reagovat
kalla

Tak když tam může být Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych vzal Maru Kulice

Reagovat
ZB 07

Přesně, takového hráče naše repre přímo potřebuje

Reagovat
Kepy_FCB

Dyť jsem vám už před 1.kolem říkal že Baník uhraje body jen když to nařídí sázkovky!!!!

Reagovat
dave30

Pěkně Dukla. Není nad to vidět na tribuně nasraného Peltu. Navíc si myslím, že Beneš 3 minuty předtím fauloval. Pro mne jasná penalta.

Reagovat
diskoschlampe

Taky si myslim, že jasná. Akorát nechápu komentátory, ti o tom neřekli ani slovo...

Reagovat
dave30

Řekl jenom, že to bylo na hraně

Reagovat
diskoschlampe

80%. Karoch by jí nepísknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě někdo vychvalujte Hubschmana Tradičně naprosto nulovej do ofenzivy, poslední dobou nulovej i do defenzivy, teda pokud se hraje ve větším tempu jak výklusu. Ale jasně, Hubschmanovi je 35, má jméno a jsme v Česku, takže se bude donekonečna vychvalovat

Reagovat
diskoschlampe

Hubschman do repre!

Reagovat
diskoschlampe

I s Teclem!

Reagovat
Uwe háže buly

A Konatém.

Reagovat
smazaný uživatel

ten už tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty jsi ve formě očividně pořád.

Reagovat
Hokaido

URBYS PAWA PYČO

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Na hrad!

Reagovat
Blasphemer

Měl místo něj hrát Čermák.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě aby neměl jméno. Pak bychom ho museli volat číslem

Reagovat
dave30

Ta byla ale přísná...

Reagovat
Kang & Kodos

Ty krávo, ta byla přísná

Reagovat
ZB 07

Ne že by si to Dukla nezasloužila, ale...takovouto penaltou? Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle už je přehnaný

Reagovat
db18

Hlavní sudí to viděl z blbého úhlu - ale čárový ho teda mohl upozornit.

Reagovat
ZB 07

To máš asi pravdu...jenže i tak bych takhle v závěru zápasu písknul jen 100% penaltu. I když je fakt, že z úhlu rozhodčího to tak mohlo vypadat no

Reagovat
kalla

Kompenzace za ten vymyšlený faul předtím...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Silnější pes mr*á,no .... Už ta první byla taková pochybná,ale ta druhá?

Reagovat
ZB 07

Tak nějak, myslím, že být to obráceně, tak se penalta nekope..

Reagovat
Posledni Kovboj

ne ze bych se jich uplne chtel zastavat, ale mimo kontext dnesniho zapasu: ja bych takovyhle penalty piskal.

Reagovat
kalla

Reagovat
ZB 07

V tom případě měla dnes zahrávat penaltu i Dukla..jinak Krmenčík ten rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

jablonecka klasika... nechtuny klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si oddychnete, až budete za rok hrát ligu bez Jablonce

Reagovat
Chlupatá máma

Protože by konečně platila spravedlnost a prasopes s STBerbrem, švábem a spol. by skončili v poutech? To si vskutku oddychneme. Bohužel utopie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

Pokud nepraskají kosti, tak místní balíci by penaltu nepískli....

Reagovat
db18

Krmenčík Jestli má nějaký bonusy za góly, tak je asi může hned poslat na svaz...

Reagovat
Kang & Kodos

Co říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekl?

Reagovat
kalla

Že je todle v Jablonci klasika ty penalty +-

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, to se prohne. I když klasika to neni, to až teď když jim teče do bot.

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna plzeňák něco říká

Reagovat
db18

Když se ho zeptali na závěr zápasu, tak řekl, že to tu je normální. Na otázku co tím přesně myslí odpověděl: "no, ty penalty"

...v tu chvíli pobavil, tak se mi to zdálo vážnější, než to je - maximálně pozvánka před disciplinárku a tam se z toho vykecá jako Marek Hanousek.

Reagovat
db18

tak první otázka byla, co říká na to, že sudí mohl písknout penaltu i pro Duklu (z toho se spíš nevykecá)

Reagovat
monty25

On se ho na to Kalous neptal, Krmenčík to víceméně řekl sám...

Reagovat
Coutinho10

ten se toho nebal

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta. Dáša to zítra určitě potvrdí, že se to písknout dalo.

Reagovat
dave30

Jasná, posvětili to i Čapek s Chovancem...

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě za ten pád pochválili. Pohoda, klasika, jedeme dále

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Já kdybych byl trenér, tak ho taky pochválím

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam Čapoun, takže to máme pořešený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=ykLxyatchqM "Nebyli sprostí, nenadávali, ale přesto nevzbuzovali důvěru"

Reagovat
Blasphemer

Oty "Tlustýho prasete" Černého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potkal jsem kamarády po půl roku

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Aldeano

Ten chlap, který se tam podle Oty "nehodí" jestli není od StB, tak nevim...

Reagovat
Blasphemer

Nenápadnej jak cikán v Hypernově.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo more.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

coze more ty lidi teda moc vkus na hadry nemeli a ten hairstyling...

Reagovat
smazaný uživatel

Osmdesátky byly módní peklo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Němec, Čapek, takováhle penalta, že já to vůbec na tu druhou půli zapínal ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě smutnější než fakt, že Jablonec kope takovou penaltu mi přijde jednání komentátorů, kteří si prostě serou do huby a snaží se najít cokoliv, aby to dokázali obhájit před diváky... Takhle se nikam nedostaneme.

Reagovat
smazaný uživatel

kontakt tam byl...takže penalta...to je přeci jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych penalty ve fotbale zrusil. A udelal bych misto nich prime kopy..

Klidne i z maleho vapna. Tyto rozhodnuti totiz ovlivnuji kolem 50% zapasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bys každýho při gólovce sundal a on by za odměnu mohl kopat přímý kop z pěti metrů na branku plnou hráčů, že síť ani nevidíš

Reagovat
C-M@ster

To ne, museli by udržovat vzdálenost, takže by mnohdy stáli několik metrů za čárou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vlášek to má těžký, komentování mu zařídila máma a komentuje na hovno, takže jakmile by řekl něco, co by se "nehodilo", tak by letěl..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli může v noci klidně spát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

Todle penalta ale byla, kdyby to bylo někde ve Zlínu a ne v Jablonci, tak to nikdo neřeší...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chceš pískat už i tohle, tak to by se měla změnit pravidla na basketbalová..

Reagovat
dave30

Jestli nepískl daleko větší kontakt Beneše, tak proč pískl toto?

Reagovat
kalla

Penalta od Beneše jasná, to byla chyba, ale pokud mě někdo ve sprintu zatáhne, tak to nejde ustát. To nebylo nic statického od Hanouska... Si to zkuste běžet sprint a nechat se od někoho zatáhnout za ruku...

Reagovat
db18

Z jednoho záběru mi právě přišlo, že ho nedržel, ale spíš se tam o sebe otřeli. (a právě z pohledu sudího to vypadalo na držení)

Reagovat
kalla

Těžko říct no, kdyby jí nepísknul, tak si to taky obhájí, narozdíl od Beneše. Ale předtím vymyslel faul Wágnera při gólu, takže je to fuk....

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil jsem to a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tam žádné zatáhnutí nebylo.

Reagovat
kalla

Pouštím si záznam stále dokola a jasně má ruku před jeho ramenem a tím ho dostává do rotace. Jasná penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

Má ruku před jeho ramenem - kde je to zatáhnutí o kterém mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

To prostě penalta je jen v mysli lidí podobných Chramostovi. Stačí kontakt a hned by se to mělo pískat, prostě přístup balet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kalla se nechce trefovat do svých řad. Dnes je taková oblíbená hláška, že si to sudí obhájí a tím se vše jakoby řeší

Reagovat
kalla

Tak promiň. Nebylo to zatáhnutí, ale naražení rukou do ramene bez možnosti hrát balon...

Reagovat
smazaný uživatel

a taky zrovna foukal vítr

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vlastně. Tím ho dostal dostal do té rotace. V tom případě, ať Hanousek trochu více pojí.

Reagovat
kalla

Výmluvy, výmluvy, výmluvy.... Byla to tupost Dukláka... Nestranný fanoušek to viděl a sváma fanatikama antipelty nemá cenu se vybavovat......

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře

Reagovat
smazaný uživatel

chápeš ty vůbec, že fotbal je kontaktní sport?

Reagovat
kalla

A pochopí tvůj pidimozeček, že to není ragby, ale fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty ses poved.

Reagovat
kalla

Ty moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Však jen ty, jsi super matroš

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha, tak proto je ten míč tak divně kulatý

Reagovat
kalla

Ani bych se u tebe nedivil, že to nemyslíš jako vtip...

Reagovat
smazaný uživatel

co je to vtip?

Reagovat
Aldeano

Jen jednou se Kozohorský ptal po zápase Kadlece na Lafatův "pád" a ten zrovna moc nespolupracoval..

Reagovat
smazaný uživatel

protoze se ptal jako dement (tradicne)

Reagovat
Kang & Kodos

On se právě nikdy neptá, on to spíš oznámí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Aldeano

To nepopírám. Jen, že to vůbec zkoušel.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, Plzen a Jablonec at hraji svou penalta ligu

Reagovat
smazaný uživatel

konečně liga, kde by měla šanci i Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak az narazi v Evrope na svou vlasni meducinu, to zase budou ty kundy brecet viz Sparta a Plzen v EL

Reagovat
monty25

Já být fanouškem Dukly, tak mě asi odvezou. Dukla už v této sezoně nevyhrála 7 zápasů, ve kterých vedla. Z toho pět v posledních pěti kolech.

Dneska už to byl fakt vrchol, po takové pentli v 90. minutě (slovy klasika: "Ty krávo, ta byla přísná!")... Na druhou stranu, Dukla v závěru strašně zalezla a takový tlak se dá těžko vydržet. Jinak se obávám, že Krmenčík za ten rozhovor po zápase půjde před disciplinárku. Přestože neřekl nic, s čím by se nedalo souhlasit...

Reagovat
db18

Vzhledem k návštěvám jich asi už dost odvezli.

Reagovat
monty25

To jo, ale už před x lety...

Reagovat
db18

Letos už jim ubyla taky tisícovka...

Reagovat
PavlíčeQ

Kontakt tam byl

Reagovat
monty25
Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat
monty25

Jak se říká na vesnici: Pad únavou.

Reagovat
PavlíčeQ

Jinak nevíš, kdy byl ten faul Beneše? Si to už nevybavuju

Reagovat
monty25

Vím, že to bylo na Tetoura. Ale kdy, to bych kecal... Každopádně to bylo za stavu, kdy Dukla vedla.

Reagovat
PavlíčeQ

Takže mezi 23. a 90. minutou

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam ještě jedno poznávací znamení a to že to bylo na Tetoura, takže 23. a 75. minutou

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

V druhém poločase.

Reagovat
Kang & Kodos

45. a 75., už se k tomu dostáváme.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Asi někdy kolem 50. minuty, ale nevím, jestli za stavu 1:2 nebo 1:3.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Bylo to tak 3 minuty před třetím gólem.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stas87

Jasna zlta pre klauna co spadol.Odpiskat taky nezmysel v polednej minute...cernoprdelnik mal gule,to sa mu musi nechat.

Reagovat
Kang & Kodos

No právě, že nemá, jinak by to nepískl.

Reagovat
db18

Spíš asi neměl, tak to pískl.

Reagovat
stas87

Ak by takto spadol Ujah ci Bero,tak to odsudim rovnako. Ved to je naprosta saskaren.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč gule? Zeshora mu to posvěcuje přímo předseda

Reagovat
smazaný uživatel

Solidní Ravanelliho akademie

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

slabsi

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

je to podvrh, Enrique neumí česky

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby Míšovi nevolal Pelta, čůrák

Reagovat
Kang & Kodos

By mu stejně neřekl nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Míša je démon, on by si to i tak správně vyložil a zítra by tu už vyháněl Wágnera z hospody na trénink

Reagovat
db18

To snad ne...

Reagovat
kalla

Reagovat
PBLead

Reagovat
REPLIKATOR

Hlavně si tam nezapomeň nacpat reklamu na svoje stránky

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? To je fajn fotbal mamager a dověděl jsem se o něm před pár lety tady.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak já nevím, ale minuta ticha za úmrtí nějakého neznámého funkcionáře Bohemky v zápase Jablonec Dukla? To když vezmeme bývalý hráče a zaměstnance všech klubů v lize, tak můžeme držet každý zápas minutu ticha a nebo to sečíst a jednou za měsíc dát devadesátiminutovku...

Reagovat
smazaný uživatel

za b je dobry

Reagovat
stas87

Drz hubu,aspon mas cas vyladit si rehtacku tak nepicuj.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem gaučák. Přece si nebudu řehtat doma, vždyť neuslyším experty ze studia...

Reagovat
db18

Takže u trevora můžeš ničit nábytek, ale doma si řehtat nemůžeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trevor mi neřekl: "Chovej se jako doma"

Reagovat
Aldeano

O co jde?

Reagovat
db18

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-302700/?forum=1#p7525378

Ještě tomu předcházela jedna diskuse... ale ta teď nevím, kde byla.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
stas87

Hlboko sa ti ospravedlnujem,tuto moznost som do uvahy u teba nebral.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se nestalo. Já právě koukal, že jsi jeden z těch, co si dávaj IQ do nicku, tak jsem ti to vysvětloval

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

u vás je devadesátiminutovka ticho co dva týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že i ty naši hráči většinou 90 minut stojí, ale soupeř to nedodržuje. Na tom by měl Peltič zapracovat

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

zaplacenej zapas v jablonci zase krasna ukazka synot ligy,vizitka pro evropu ocekavam v dalsich zapase jednu dve na plzni a bude to komplet

Reagovat
stas87

Uz si si kupil vo fanshope dres Jiracka?

Reagovat
kammil1203

souhlas, mafián Pelta to má pod kontrolou!!

Reagovat
kammil1203

Reagovat
kammil1203

Dnešní kolo Kaprligy mne utvrdilo, že naše liga nemá s čistotou vůbec nic společného, Soudruh Pelta nasadil vhodného rozhodčího, nevěřím, že mu Berbr nepodal hlášení, koho nasadí na jeho mužstvo, ty 2 penalty to je fakt síla!! Už toho hrocha kopněte někdo do jisté části těla, ten Oligarcha ve fotbale ničí korektnost naší ligy!!! Pelta VEN!!! Druhý zápas byl také pozoruhodný. Teplice po solidním výkonu v sobotu vyhrály ve Zlíně, jak je teda možné, že minulé kolo se slabou Jihlavou nic Teplice nehrály!! Jen si myslím, že to Teplice slabé Jihlavě pustily!! Byl jsem 1 x v této sezóně ve Zlíně, když tam Jihlava hrála, Jihlava nemá vůbec parametry ligového mužstva!! Beru, že dochází k překvapením ve sportu, ale překvapení a podvod je velký rozdíl!!! Jihlava má v této sezóně 2 výhry, a to s Teplicemi a Jabloncem!! To je náhoda, že!!

Reagovat
kalla

Reagovat
ZB 07

Ano, tohle tvé tvrzení jen potvrzuje to, že Jihlava to má už nějakou tu dobu v lize pojištěný. Přeci jenom, Vysočina patří k těm vůbec nejvlivnějším celkům naší ligy a proto se nelze divit, že to mají takhle domluvený..na Jihlaváky je i Starka krátký!

Reagovat
smazaný uživatel

ztrata 19 bodu 19 kol pred koncem.., to letos titul opet nebude...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
božský John

Samy penalty, z toho clovek ani nema radost. Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
San Iker

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TheAdy

Reagovat
ZB 07

Reagovat
diskoschlampe

Jablonec dal v domácích zápasech této sezóny dohromady 8 gólů a z toho 5 z penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopal 3 penalty

Reagovat
Posledni Kovboj

a dal z nich pet golu, jasnej svindl

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

produktivita

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Bohemka, Sparta, Boleslav, 2x Dukla

Reagovat
PavlíčeQ

Proti Bohemce mělo být víc penalt byly tam ještě 2 jasný fauly na nás + ruka hráče Bohemky ve vápně

Reagovat
db18

Škoda, po tom, jak se v minulé sezoně psalo o penaltovém rekordu z Plzně, tak bych si přál, aby ho nakonec trhl někdo jiný - ale s 5 zásahy máte dobře naběhnuto.

Reagovat
PavlíčeQ

A kolik je ten rekord?

Reagovat
db18

12 (Sparta), Plzeň jich měla 11

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PavlíčeQ

Tak to bude dost na hraně.

Reagovat
smazaný uživatel

A tu hlavní proti Ajaxu nedali

Reagovat
PavlíčeQ

V lize to kopou jako frajeři a když příjde ta nejdůležitější penalta, tak jsou všichni posraní no

Reagovat
Blasphemer

Má někdo stream na Plzeň? Obvyklý weby zatím nic.

Reagovat
goodbay

Gratulace do Brna.

Reagovat
Blasphemer

Brno zaslouženě. Ostudnej výkon. Příští týden nás semele Sparta a pak doma ukončíme šance v EL s Rapidem. Pak se snad možná začne něco dít.

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Zase se vyhodí trenér?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Mně by stačilo zlepšení obrany a rotace hráčů, co hrají hovno.

Reagovat
Blasphemer

A vlastně i nějakej herní systém, ale nebudu náročný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chcu ty dvě věže co o nich mluví už tři roky

Reagovat
Hokaido

Takovou výchozí pozici jsem nečekal, snad se neposerem.

Reagovat
smazaný uživatel

0 bodu z tripu po Asii

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Reagovat
Miguel19

Jak individuální výkony? Převedl už konečně něco Hrošovský nebo je tam furt jenom díky Horváthovi?

Reagovat
db18

Hrošovský za chvíli bude náš nejlepší stoper...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je teda hezky pod dekou

Reagovat
Hokaido

ale na rozdíl od Jablka jsou na tom bodově dobře, takže maj slušnou šanci se nějakejma rozumnejma krokama v pohodě vrátit zpět. Snad se to nestane a budou pokračovat v rozjetý práci.

Reagovat
kalla

Už ty kroky právě udělali, takže nemají co udělat víc...

Reagovat
Posledni Kovboj

Co na to Ivoskova FB stranka?

Reagovat
ZB 07

Proč to tak nejde vždycky?? Dnes parádní odbojovanej výkon. Speciální pochvala ode mě patří Košťálovi a Melichárkovi, kteří představovali pro naši pevnou defenzivu velkou jistotu. Výkon Plzně na mě působil tak, jakoby banda čutálistů se svými třiceti (a to možná i přidávám) fanoušky pojala tento zápas jako takovou zastávku na cestě do Plzně. Nepomohl jim ani ten holohlavý asistent, který měl pod vlastním dresem bezesporu i dres plzeňský a ofsajdy nám mával na minutu dopředu..

Jinak jsem ale po dlouhé době fakt spokojenej s tím, co jsme doma předvedli a teď to jen potvrdit v dalších, papírově lehčích zápasech.

Míříme na pohárové příčky!

Reagovat
smazaný uživatel

redaktorovi za zmenu fotky

Reagovat
smazaný uživatel

POVSTÁÁÁÁŇ JSI-LI ZBROJOVAK Pičo, že by se zlatý vidle za mistra Moravy vrátili zpátky domů ?

Reagovat
ZB 07

Proč si dávat nízké cíle? Rovnou mistra ligy!!

Reagovat
smazaný uživatel

to bychom museli hodit pár kapříků Berbrovi a spol., mistr Moravy je čestnější výhra

Reagovat
ZB 07

Ale něco se změnilo, minulý kolo Zlín penalta proti Plzni, dnes my..Morava vzdoruje!! I když jsem čekal, že dneska sudí Plzeň aspoň k tomu vyrovnání dotlačí, jenže oni byli tak jaloví.. Ale souhlas s tebou, že mistr Moravy se cení

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, jdeme si pro mistra Moravy, mistr Synot ligy zní špatně Jinak nepohádal se Berbr s Peltou ? To by se pak vše vysvětlovalo ...

Reagovat
ZB 07

Jako je to možný, ale stejně tu Plzeň tlačili k bodům, jak jen to šlo a pískali každej sebemenší kontakt..Hádka Berbra s Peltou by každopádně českému fotbalu jen pomohla

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska super ubojované výkon, kdyby takto borci bojovali každý zápas jsme na pohárových místech A sténak bez Kudely nám to de sténě líp

Reagovat
Wat

MURIS!!! Tohle se mělo udržet až do konce, velká škoda.

Reagovat
slavik38

Jak vypadala hra? Dneska mi to nevyšlo.

Reagovat
Wat

Mně právě taky ne, neděle jsou pro mě na prd.

Reagovat
slavik38

Mám to stejně, pro mě je ideální pátek, škoda že to letos vůbec nevychází.

Reagovat
mario23

Nic moc, hodně nepřesností na každý straně, bod asi zaslouženej, ale Liberec skoro nic nepředvedl.

Reagovat
exse

V zimě se ukáže jak je to doopravdy s kvalitama Trpišovského a jestli se buduje něco dlouhodobého typu Plzeň, nebo to je klasickej půl či sezónní záblesk. Chce to velkou čístku kádru, Šural, Pavelka, Coufal, Bakoš, Rabušic, Kerbr musí pryč. A pak to bude na Trpišovském a Nezmarovi, jestli dokážou přivést hráče kvalit Bartošáka, Hovorky, Folprechta, Bartla, Efremova, nebo jestli se ukáže, že to bylo jen díky tomu, že je měl Trpišovský všechny pod sebou. Stejně tak bude záležet na vedení, jestli to riskne a prachy z EL a případně za Šurala s Pavelkou bude reinvestovat do hráčského kádru, nebo to dá do provozního rozpočtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
fenixLFC

nebyt tej penalty tak by ani zborjovka ani plzen nedali gol dozajtra...

Reagovat
smazaný uživatel

na to jebe pes, hlavní je že ta penalta nebyla pro Plzeň

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cumel

Víš, že kdybys nesral, dál bys došel,ale rozervalo by tě to jako mráz pumpu?

Reagovat
Andis

Copak Plísni nechutná vlastní medicínka?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne, ako z hry Plzne zmizlo asi vsetko, co ma k nej pred rokmi pritiahlo..

Reagovat
smazaný uživatel

tak cus

Reagovat
smazaný uživatel

Naši soupeři mi dělají radost Aby ta Bolka nebyla nakonec druhá.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Bartek je solidně vypatlanej. Potom už to byla jenom otázka skóre. Kromě Dočkala všichni v pohodě. Až teda na ty ofsajdy, to bylo něco hroznýho

Zajímavý, jak se to postupem času vyvinulo. Pár měsíců (vlastně ještě dva tejdny) zpátky by nikoho nenapadlo, že u nás bude daleko pozitivnější atmosféra než v Plzni. Určitě bych nás nebral jako velký favority, ale odskočit na 6 bodů, a ještě trochu plzeňáky srazit by bylo vynikajicí.

Reagovat
kilobyte

Hlavně předsezónní debata o tom jak Sparta vůbec neposílila a bude ráda za třetí místo

Reagovat
Kang & Kodos

A po Jihlavě to byl střed tabulky a Jablonec po 20 minutách s Příbramí, kdy vedl 2:0, na titul.

Reagovat
Rarášek

Tak Jablonec kádrem měl na první trojku, stačilo nějáké schopné křídlo .. Jejich smůla.

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

Jablonec měl kádrem na první trojku určitě, nebál bych se tvrdit, že měl i na víc. Ale opět se ukázalo, že pokud někdo začne investovat a během krátký doby nakoupí skoro komplet novej tým, tak to prostě nefunguje a nějakou dobu to trvá, viz třeba City nebo Real...

Reagovat
Uwe háže buly

Nemaj schopnýho levýho beka, brankář taky takovej neurazí-nenadchne a ty křídla no, i když Mingazov ty náznaky má. A střed zálohy, pokud to nevyjde Pospíšilovi, tak tam jsou jen samí dělníci.. S tím na první trojku nemužou pomýšlet, ještě s tímhle trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je antispartanska klasika ono je jedno kdo by se koupil nebo nekoupil, ten hate tam bude vzdycky a je to tak spravne

Reagovat
Kang & Kodos

Nakonec kromě Paixaa tam žádnej vyloženej fail nebyl. Někdo by možná řekl, že Litsingi, ale ten hraje asi to, co se čekalo. A Wágnera, kterej měl Jablonci vystřílet titul, posadil na lavici českej Emile Heskey

Reagovat
smazaný uživatel

no Litsingi hraje to co se cekalo = skoro nehraje. to si prosadil Zdenda u vedeni. jinak to je to ze sirsiho pohledu uplne nesmyslnnej prestup. to tam klidne moch na tech par minut zaskakovat klidne nakej dorostenec

Reagovat
kilobyte

Tak toho koupili do black party aby měli s kým oslavovat góly

Reagovat
Rarášek

Paixao vám ukáže ještě

Reagovat
Kang & Kodos

Mně je jasný, že těch 28 gólů za sezonu nemohl dát náhodou, a v přípravě vypadal nadějně, ale zatim je to provar.

Reagovat
Rarášek

Tak je pravda, že v Polsku dost těžil z bratrské spolupráce. Ty kluci si náramně rozuměj. Škoda, že nepřišel i Flavio

Bohužel teď zrovna nebyl prostor nechat ho sehrát s týmem, byli důležitý zápasy. Škoda, že se nechytil hned na začátku po přípravě, teď už je to složitý. Každopádně ten výsměch na něj mi příjde od věci. Stejně jako kdysi u Lustrinelliho. Je to dost podobná situace. Přitom oba střelci k pohledání.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak zas Lustrinelli byl lepší fotbalista a zářil v lepší lize, navíc Paixaovi se povedla snad jen jedna sezona pořádně.. Ty dva bych vůbec nesrovnával.

Reagovat
kilobyte

Kdyby Sparta měla problém v útoku, tak by měl docela velkou šanci ukázat, že na to má. Ale když má Sparta Lafatu a Fatai tak bude mít hodně těžký se jenom dostat na hřiště.

Reagovat
Rarášek

Tak přišel kvůli 352, to hned zapadlo no. Takže teď máme tři prdele útočníků a žádnýho obránce. Skvělá práce.. Aspoň, že to šlape jakžtakž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

nemas fotku az kdyz je to roztazeny cely?

Reagovat
smazaný uživatel

pekny.. jinak se ukazalo, ze lidi pridou i na Srbskou, takze ten problem asi nebude uplne ve stadionu..

Reagovat
fenixLFC

ono nebyt to plzen (mozno este sparta) a nezastresovat to zas svancara tak by ich tam urcite tolko nebolo. pravidelne ti ale na srbsku tolkoto ludi chodit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je mi jasny, ale tak proste je videt, ze to jde

Reagovat
soukup

tak jasně že to občas jde, už před pár rokama za té éry Kaloudy přišlo na srbskou občas těch 8-9 tisíc, není to nějaká novinka

Reagovat
smazaný uživatel

jo to se ale ze zacatku jelo skoro na titul ne? tam to bylo zase hodne ovlivene timhle

Reagovat
soukup

tak na titul zas ne, cca taková Bolka, na špičce, ale o titul hráli jiní. Jako jo, tehdy lidi chodili kvůli výsledkům a taky se hrál super útočnej fotbal. Když je lákadlo, tak lidi přijdou i na Srbskou, ale ten problém ve stadionu je a vždycky bude, protože Srbskou všichni fandové v Brně nesnáší a to jim z hlavy nedostane nic

Reagovat
ZB 07

Do písmene správně řečeno

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bobis21

je rozdíl mezi tím, že přijdou jednou a že chodí pravidelně ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak urcite..

Reagovat
C-M@ster

Je jasný, že na zápas, na kterej by za Lužánky přišlo přes 30, tak na Srbskou dojde aspoň 8-9.

Problém je, že jakmile máš zápas, na kterej by za Lužánky došlo 10, tak na Srbskou dojdou třeba 2.

To jen k té logice "nebude uplne ve stadionu.."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
monty25

Report ze Zlína: "Nejlepším střelcem Teplic je křídelník Michal Fillo..."

Reagovat
Hokaido

ale ta pencle pro vidláky taky trochu pochybná, né?

Reagovat
db18

Jestli myslíš Brno, tak pochybné jsou spíš myšlenkové pochody Kopice, když toho Zbrojováka pomalu obejme...

Reagovat
monty25

Jestli myslíš Brno, tak ho tam asi stáhnul...

Reagovat
fenixLFC

on tomu urcite pridal...z prvého pohladu to je proste jasna penalta a aj keby tomu pridal, tak hentak pouzivat ruky v suboji vo vapne je proste na facku a nic ine cakat nemohol

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

asi jo... ale stejně sebou hodil pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Ucítil kontakt no.

Reagovat
monty25

Koubek byl zraněný...

Reagovat
Kang & Kodos

A já ho dal do sestavy místo Bičíka Velkej problém pro Liberec, jestli to bude na dýl. S fantomem Hroššem nás nahánět nebudou

Reagovat
monty25

Já ho měl asi už ve třetím kole po sobě, z toho podruhé nechytal...

Reagovat
Uwe háže buly

Klid, ještě maj toho experta z Brna, Hladký nebo tak

Reagovat
monty25

Jo, ten momentálně chytá místo Koubka.

Reagovat
Kang & Kodos

Bez nás by byli fakt v prdeli.

Reagovat
ZB 07

Furt nechápu, jak si Hladkým pomohli..

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Právě To už radši mohli vzít Diviše.

Reagovat
diskoschlampe

Viděls někdy Hrošša?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Viděl, ale Hladký je taky třída

Reagovat
monty25

V úterý se všichni dívejte na ženský fotbal ČR - Itálie!

Reagovat
Miguel19

Kdy?

Reagovat
monty25

Výkop je v 18:15, přenos začíná o 10 minut dřív. Je to kvalifikace o Euro, hraje se v Chomutově a pro ČT Sport to bude spolukomentovat Blanka Pěničková (kapitánka Slavie).

Reagovat
Miguel19

Tak to radši Ulice.

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Hokaido

No Julia, no party.

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
PavlíčeQ

Míň je víc na čt1

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
TheAdy

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jsemdement

Jaktoze kapitanka Slavie nehraje? Jestli z nejakyho duvodu nemuze - pak ok .

Reagovat
monty25

Tak ona už za repre několik let nehraje. Prý když jí bylo 28, tak ji bývalý trenér Hruška odmítl s tím, že je stará. Teď je jí 35 a pro Slavii je to taková hrající legenda.

Reagovat
jsemdement

Ahaaa, tak dik .

Reagovat
smazaný uživatel

v utery se vsichni koukejte na stream EPT Malta

Reagovat
Hokaido

bože, na co se koukat na streamy?

Reagovat
smazaný uživatel

staknes me na BI?

Reagovat
Hokaido

nevim, máš nějaký výsledky ? né, jen mi přijde, že streamy jsou úplně nahovno. Pokud je sleduješ pro zlepšení hry, tak jsou určitě lepší videa...

Pokud jen pro pobavení, tak ok, ale na mě je to málo akce, já jsem dítě onlinu-16 stolů aspon, at se něco děje

Reagovat
PavlíčeQ

Tak je jasný, že na tomhle těžko něco zlepšíš, tam jde spíš o to pobavení, kdy půlku show udělají ty 2 komentátoři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

tak pokud seš vyloženě MTT player, tak ti to něco dát může. Hlavně samozřejmě v late fázích, v early fázích je to dost na hraně, protože pořádně nemusíš vědět, kdo to může hrát a kdo né + TV stůl nabádá ke zbytečně kreativní produkci.

Reagovat
PavlíčeQ

Tak možná kdyby si mohl sledovat jednoho dobrýho hráče celej turnaj tak možná, ale na tom ept je to moc hektický, hráči na tv se taky často mění.

Reagovat
PavlíčeQ

Jinak by mě zajímalo kolik hráčů bere MTT fakt vážně. To potřebuješ prostě štěstí a dostat se fakt daleko aby ti to hodilo nějakej slušnej zisk.

Reagovat
Hokaido

myslíš jako obecně? Pokud máš skill, tak musíš jet prostě volume a mít správnej BM, protože tady můžou bejt obrovský swingy a je to určitě psychicky nejnáročnější formát, takže i pořádek v palici

Reagovat
PavlíčeQ

Jo, souhlas Já si občas takovej turnaj s hromadou lidí zkusim, ale fakt to není prdel no. Dokážu se klidně nějakou dobu držet v top 10-20 z několika tisíc lidí, ale vždycky mám potřebu to hrát hrozně agresivně jinak ti ujede vlak a máš problém a vždycky na to doplatim

Reagovat
Hokaido

Je potřeba vědět, kdy začíná ta middle fáze a kdy zvolnit, no

Jinak když máš fakt downswing a najednou z ničeho nic se pomalu blíží tvoje životní trefa a v tom tě suckne nějakej Voloďa na posledních 2 stolech, tak to nejsou jednoduchý chvíle

Reagovat
PavlíčeQ

Vlastní zkušenost? Jinak je vtipný jak vždycky u takových turnajů na začátku to hrozně odpálí rusáci a ukrajinci, nahoře jsou pomalu jen oni a pak když se blíží konec turnaje, tak už tam žádnej není nebo max 1-2

Reagovat
Hokaido

jop

Já jsem si nejdřív myslel, že s těma Rusákama jsou to takový mýty, hlavně díky selektivní paměti, ale nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

vzdycky vyhraje rusak se 72o... myty to urcite nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

To neexistují české pojmy? To je hrozné, to přebírání anglických slovíček. Ale to teď nemyslím je tady, ale i celkově.

Reagovat
Hokaido

Já mám češtinu strašně rád a nerad ji przním, ale v tomhle případě jsou lepší anglický výrazy. Je to takovej celosvětovej pokrovej slang.

Reagovat
smazaný uživatel

priste se nevyjdaruj k vecem, kterejm nerozumis

Reagovat
smazaný uživatel

A ty na mě vůbec nereaguj.

Reagovat
smazaný uživatel

to nepujde..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale půjde, chce to cvičit silnou vůli.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to je ten problem.. tu ja totiz vubec nemam

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro zlepseni hry to fakt nesleduju, poustim si to jako pozadi k vlastnimu toceni.. je to prdel, bavej me ty lidi co to delaj

Reagovat
smazaný uživatel

jinak me online uz strasne prestal bavit, hraju to uz dost minimalne.. navic proste zivej je pro me o hodne vic profitabilni

Reagovat
Hokaido

jestli to vydělává, tak super.

Reagovat
Hokaido

já se na živák chodit sem tam pobavit, spíš vyjímečně. Fakt strašně málo akce na mě

Reagovat
PavlíčeQ

to ale bude teprve 2. den main eventu že?

Reagovat
smazaný uživatel

jj..

Reagovat
Trand

Reagovat
Lexi Belle

Dneska nic? Žádnej komentář na Monču Čuhelovou? Já tady připravuju reakci s tím, že Bára Černošková je mnohem lepší a rozhodně neroztáhla tolika kopačkám... Honimíři dneska maj suprstár?

Reagovat
Hokaido

Dneska jsme se rozhodli nemasturbovat, jako vyjádření podpory panu Vavruškovi a jeho nádobíčku.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Od včerejška mají kurvu, která odmítla Vavrušku.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to neni taková kurva, ne?

Reagovat
db18

Pro Vavrušku kurva zkurvená.

Reagovat
monty25

Já už úplně čekám, jak se ho na to někdo zeptá na tiskovce po Slavii...

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

On ten Vavruška trénuje v Teplicích všechno, nebo tam mají i jiné trenéry? Zdá se, že na příští trenérské radě budou mít jeden zajímavý bod programu

Reagovat
Hokaido

ona ho neodmítla, né?

Reagovat
db18

Říkala, že odešla, ne? (a už chápu tu jistotu, že to je Vavruška, já to měl puštěný bez zvuku a tam je jen "head coach")

Reagovat
Hokaido

já jí stejně nevěřím, kurva je to

Reagovat
db18

A ještě k tomu fandí Spartě

Reagovat
Aldeano

To tam říká? To jsem zase neslyšel já

Reagovat
Hokaido

no, abych pravdu řekl, moc mě to netěší

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Uwe háže buly

Jarmila Sobotková Paní Lenko, když už to nestihneme my, tak naše děti a vnuci , pod vedením rozumných politiků , dokážeme to pomalu postavit znovu. Když to šlo po válce a zasloužili se o to především obyčejní pracující lidé, tak proč ne nyní? Ale nejdříve je třeba ten korupce plný chlév, ve kterém stojíme až po kolena ve sračkách, ten musíme vyčistit. Zvolit nové soudce, politikym, napravit špatné protilidové zákony a pak dohledat alespoň část ukradeného bohatství naší země. nebát se zvučných jmen a křiklounů. Poctivá práce se zase musí stát váženou silou a cílem a ne vysmívaným symbolem zbohatlíků a zlodějů. On název diktatura proletariátu nebo vláda lidu, ty jsou ve skutečnosti hodně vážená a rozumná slova. Bude nutné zestátnit některé státu potřebné firmy, které tu vznikly , aby přecedli majetek státu do soukromých kapes oligarchů a lumpů.

To se mi líbí · Odpovědět · 24 říjen v 16:08

Reagovat
db18

Divím se, že se ještě neobjevila v "Humans of IVČRN"

Reagovat
smazaný uživatel

Vsude tam dava fotky svych ratolesti, pise, jaka je mama, ze je na to hrda a bla bla bla a pak jde vydelavat penize tak, ze roztahne za par tisicovek. Nejsem buhvi jakej moralist ale z tyhle zensky se mi chce zvracet. A jeste k tomu zesmesnuje verejne znamou osobnost. A zrovna ona

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Typická hloupá ženská no, podobnejch znám mraky, jen to nedělaj před kamerou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho by nezesměšnila, kdyby neexistoval zástup blbců, který to má potřebu na několika místech řešit. Takovým blábolům hloupých lidí dávají sami lidi nevědomky prostor, bez nich by zůstala sama se svou hloupostí.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Posledni Kovboj

na druhou stranu, ma slusny kozy

Reagovat
Uwe háže buly

umělý ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

hmm, asi se budu muset podivat znova

Reagovat
smazaný uživatel

Jo má, říkala že stály dost. A ten borec kameraman si pořád chtěl šáhnout

Reagovat
Posledni Kovboj

Ty vole, tak ono to ma i dialog. Mam pocit, ze s vekem uz tomu pornu nedavam tolik co driv. Asi se budu nad sebou muset zamyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele některé mají i vyloženě příběh se zápletkou..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

tak už víme, za koho kope...

Reagovat
monty25

Ale jo, Bára je taky dobrá. Akorát dělala takový sport (akvabely), o kterém bych si s ní asi moc nepokecal...

Reagovat
Lexi Belle

S ní nemáš co pokecat. Máš celej večer jen chytře kývat hlavou, narvat jí do taxíku a doma jí s dikcí Saskie Burešové ("Již budu") ohýbat o každý myslitelný kus nábytku.

Reagovat
monty25

Reagovat
Lexi Belle

Copak se Ti nelíbí, námořníku?

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
Lexi Belle

Těší mě, Michal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nick Slaughter. Me taky.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 11. kola:

Po sobotě to vypadalo hodně nadějně, skoro jsem si začínal dělat zálusk na nějakou cenu. Neděle už tak slavná nebyla, i když kapitán Fatai určitě nezklamal (vyplatilo se, že jsem vzal pásku Dočkalovi). Jinak výborné nákupy (Skalák, Krmenčík) a škoda zranění Koubka... V minilize to vypadá na jasnou výhru proti FC Všemina a pokud se to nezmění, tak se osamostatním v čele tabulky. No a příští kolo proti Coutinhovi, to bude zase bitva. Jinak v okresním žebříčku jsem 2. a na prvního ztrácím 8 bodů.

https://pbs.twimg.com/media/CSMdUAfUAAA61TP.jpg

Reagovat
Coutinho10

uz se tesim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

Náhodou, v Polsku hraje výborně. Ikdyž teda teď poslední dva zápasy skoro nebyl vidět.

Reagovat
REPLIKATOR

Tak hlavně polská liga je horší jak naše.

Reagovat
db18

Reagovat
mario23

Reagovat
mario23

Včera jsem šel zase na FCV, tentokrát proti Liberci. Přišlo mi, že se víc snažili, než proti Plzni.

Liberec měl víc šancí, než FCV i když jich bylo pomálu, ale největší šanci robinsonádou zlikvidoval Hanuš. Nakonec trochu šťastně to na konci poločasu propadlo po centru k Murisovi, kterej doklouzal s míčem do brány. Celej zápas byl hodně o bojovnosti, plno chyb z obou stran, celkově málo šancí, střel. Vyrovnávací gol zbytečnej, když si tam 1 hráč vykoupe 3 hráče a najednou je sám před Hanušem. I tak bod dobrej pro FCV, ale čekal jsem od Liberce víc. Škoda, že nehrál Shala.

Reagovat
PavlíčeQ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele