15. kolo
28.11.2015 17:00 CET
1 : 2
(1:2)

Reportáž

Baník Ostrava - Vysočina Jihlava 1:2

Další bídu předvedl před vlastním publikem ostravský Baník. Na stadionu ve Vítkovicích podlehl předposlední Jihlavě 1:2, když navíc dohrával bez vyloučeného útočníka Francise Narha. Vysočina v zápase dvakrát vedla, druhé vedení už si vzít nenechala, přestože Kukec mohl z penalty srovnat.

Koho jiného porazit doma, když ne předposlední Jihlavu? Dost fanoušků si možná tuto otázku před zápasem položilo. Baník ale "nezklamal" a prohrál po dalším trapném výkonu i s Jihlavou.

Vysočině stačilo jen šest minut, aby se ujala vedení. Defenzíva domácích nechala Nerada dělat si co chce a ten i s pomocí "jesliček" překonal golmana Pavlenku - 1:0 pro Jihlavu. Baník se sice následně zlepšil a ve 31. minutě dokonce vyrovnal na 1:1, když si po rohovém kopu ve zmatku vstřelil vlastní gól Krejčí, ale tím výčet pozitiv skončil. Pět minut před koncem zazdil dobrou příležitost Mešanović a krátce po něm na druhé straně i Mišák, ale minutu před koncem šla Vysočina znovu do vedení. Pas Lukáše Vaculíka na Mešanoviće byl přesný a přesné bylo i následné zakončení - 2:1 pro Jihlavu.

Kdo čekal ve druhé půli zlepšení Baníku, byl rychle vyveden z omylu. V 65. minutě předvedl ostrý skluz na Jánoše Francis Narh a sudí ho nemilosrdně poslal ze hřiště. Oslabený Baník se paradoxně semkl a dokázal si vytvořit šance na vyrovnání. Nejprve z dobré palebné pozice přestřelil Červenka a po něm definitivně podtrhl veškerý zmar Davor Kukec. Šest minut před koncem zápasu neproměnil nařízenou penaltu, odmítl vyrovnání a i díky tomu Baník opět prohrál.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Bastaron

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení, 2:1.

Reagovat
ondrasch77

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Červenku posadit

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sledovat? Na zápas nemožu bo nemocenska

Reagovat
smazaný uživatel

Ido by na tohle choral..

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentátor je vážně piča, že si nevšiml ani, že se mává ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

kolik fans?

Reagovat
smazaný uživatel

kolem 1900

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že je hotovo a FNL čeká

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele