Serie A - souhrn 7. kola

03.10.2015, 19:59, aktualizováno 04.10.2015, 22:40
Komentáře a souhrny
Fiorentina si poradila s Atalanto a zůstává na čele tabulky. Juventus porazil Bolognu, Lazio si pro změnu poradilo s Frosinone. AS Řím veze tři body z Palerma, Inter získal na půdě Sampdorie jen jeden. Do formy se dostala Neapol a potvrdila to i v Miláně, AC od ní dostalo čtyři branky...

ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 3:0

04.10.2015 20:45

Góly: 6. Josip Iličić (pen.), 34. Borja Valero, 90. Joan Verdú

Fiorentina si dokázala upevnit vedení v tabulce a co více, po výhře nad Atalantou a ztrátě Interu má na čele dvoubodový náskok. Viola neměla s Atalantou žádné problémy, ale nutno podotknout, že utkání výrazně ovlivnilo brzké vyloučení obránce Paletty.

Italský reprezentační obránce totiž uviděl už ve čtvrté minutě červenou kartu. Paletta ve vápně doslova zbořil unikajícího Blaszczykowskiho a verdikt sudího byl opravdu nemilosrdný - penalta a červená karta. Josip Iličič si vzal penaltu na starost, proměnil jí a Fiorentina vedla 1:0. Další vývoj utkání už byl celkem předvídatelný, Fiorentina si vytvářela šance na další gól a toho se dočkala ve 34. minutě. Bernardeschi vykouzlil pěknou kolmici na Borju Valera a ten dal na 2:0. Na branku Atalanty se valil jeden útok za druhým a je de facto zázrak, že do konce prvního poločasu už žádný gól nepadl.

Fiorentina celý druhý poločas ovládala, kontrolovala hru a spalovala jednu šanci za druhou. Kalinič, Alonso i Borja Valero mohli zápas mnohem dříve definitivně rozhodnout, ale Atalantu držel skvělý Sportiello. Oslabený soupeř žádnou šanci neměl, proti skvěle hrající Viole to měl nesmírně složité. Ránu z milosti přichystali domácí až na 90. minutu. Juan Verdú dostal krásnou přihrávku za obranu a neméně krásným zakončením uzavřel účet utkání na 3:0 pro domácí.

Svěřenci trenéra Paula Sousy si tak upevnili vedení v celé soutěži a na prvním místě mají dokonce už dvoubodový náskok, neboť Inter Milán jenom remizoval na Sampdorii 1:1.

Více informací k zápasu

AC Milán - SSC Neapol 0:4

04.10.2015 20:45

Góly: 13. Allan, 48. Lorenzo Insigne, 67. Lorenzo Insigne, 77. Rodrigo Ely (vl.)

Pořádnou ostudu si před vlastními diváky uřízl AC Milán. Rossoneri doma vůbec nestačili na Neapol a po porážce 0:4 budou pod palbou kritiky. Parthenopei předvedli na San Siru skvělý výkon, zejména dvougólový Lorenzo Insigne byl k nezastavení.

Milán naposledy podlehl Janovu, kdežto Neapol porazila mistrovský Juventus. V lepším rozpoložení se tak nacházeli hosté a na San Siru toho dokázali dokonale využít. Souboj AC s Neapolí nabízel i několik pikantností, například souboj španělských brankářů, nebo slovenských záložníků Juraje Kucky na milánské straně a Marka Hamšíka na straně druhé.

Likvidace Milána započala hned ve 13. minutě, Zapatovu chybnou rozehrávku zachytil Insigne a nabídl slávu Allanovi, jenž nepohrdl - 1:0 pro Neapol. AC se snažilo o odpověď, ale do stoprocentní šance se vůbec nedostávalo a to platilo po celý zápas. Střely ze střední vzdálenosti v podání Montoliva a Kucky k ničemu nevedly, a tak se na další změnu skóre muselo počkat do druhého dějství.

Jakékoliv šance na milánský zvrat vzaly za své krátce po změně stran. Lorenzo Insigne i za cenu sebezničení zužitkoval Higuaínovy chytré přihrávky a Neapol vedla na San Siru už 2:0. A nebylo to zdaleka všechno. V 68. minutě zakroutil přesně do branky volný přímý kop opět Lorenzo Insigne a s AC to vypadalo velmi zle. Ještě hůř pak o další deset minut později, kdy si nešťastného vlastence vstřelil Rodrigo Ely. Výsledek 0:4 už byla pro Milánské vedení opravdu silná káva a to ještě Rossoneri přežili šanci Gabbiadiniho. Velmi zklamaní milánští Tifosi byli nakonec "bůra" ušetřeni a trápit je nechtěl ani hlavní sudí, jenž nenastavil nad rámec normální hrací doby ani vteřinu. Každopádně výsledek je jasný: AC Milán doma podlehl Neapoli 0:4 a kouč Siniša Mihajlovič má o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Frosinone Calcio 2:0

04.10.2015 18:00

Góly: 80. Keita Baldé, 90+4. Filip Đorđević

Lazio se na svém stadionu dlouho trápilo a brankář Leali tasil jeden skvělý zákrok za druhým, jenže nakonec i on kapituloval. První branku si připsal Keita Balde, druhou v nastaveném čase Filip Djordjević.

Lazio chtělo navázat na dobré výkony posledních dní a týdnů. Dnes se proti němu postavil nováček z Frosinone, který posledních pár dní dokáže i překvapit. Do brány se jako vždy postavil zkušený brankář Marchetti, před nímž figurovali Basta, Hoedt, Gentiletti a Lulić. O ofenzívu se starala především trojice Anderson, Djordjević a Kishna. Frosinone opět stavělo na mladém brankáři Lealim, čtyřčlennou zálohu tořili Paganini, Chibsah, Gucher a Soddimo.

Jako první se vpřed hnalo Frosinone, které si dělalo nárok na tři body a bylo posíleno výkonem proti Juventusu Turín. Dlouhý nákop Chibsaha hledal nabíhajícího Ciofaniho, který však nakonec na míč nedosáhl. První standardní situace utkání rovněž branku nepřinesla, protože Biglia nenašel svým centrem nikoho ze spoluhráčů. Kishna následně sklepával míč pro nabíhajícího Luliće, jehož rána prosvištěla kolem tyče. Stejně tak se stalo po ráně mladého Brazilce Felipeho Andersona, který sice mířil dobře, jenže narazil na skvělého brankáře Lealiho! Ve třinácté minutě bylo horko i na druhé straně, když se k exekuci volného přímého kopu postavil Pavlović a brankář Federico Marchetti měl hodně co dělat, aby si s jeho pokusem poradil.

Hodně aktivním hráčem hostí byl útočník Dionisi, který motal hlavy obráncům Biancocelesti a znamenal pro ně neustálé nebezpečí. Po pádu Felipeho Andersona se z nařízené standardní situace pokoušel prosadit mladý Nizozemec Ricardo Kishna, jenže neměl mnoho štěstí a brankář Leali si připsal další zákrok. Na opačné straně bylo horko obraně Lazia poté, co si na dlouhý balon za obranu naběhl Ciofani. Vybídku od Guchera však nedokázal proměnit v první branku tohoto atraktivního duelu.

Lazio nadále hrozilo především ze standardních situací. Další takovou zahrával Lucas Biglia, který však nalezl jen rukavice brankáře Lealiho. Trenér Stefano Pioli má o starost víc, protože utkání nedohrál brankář Federico Marchetti. Zkušený strážce tří tyčí byl dnes již jednou ošetřován, jenže to zřejmě nestačilo. Deset minut před koncem první půle se tak dostal na řadu jeho náhradník - Etrit Berisha.

Lucas Biglia dnes sloužil jako takový barometr, který přesně dirigoval střed pole a rozdával jednu nahrávku za druhou. Krátce před koncem první půle si na další z nich naběhl brazilský míčový kouzelník Anderson a namířil svou střelu těsně mimo tyče! Lazio sice hrálo lépe, ale byl to právě římský celek, kdo mohl hned na začátku druhé půle inkasovat. Skvělý pas za obranu dostal Dionisi, který adresoval další nahrávku Ciofanimu. Ten však ve skluzu míč nezasáhl! Ačkoli byl Ricardo Kishna v následujících minutách hodně aktivním hráčem, trenér Pioli šetřil jeho schopnosti i síly a nahradil jej podobně zaměřeným talentem Keitou Baldem.

Trenéru Piolimu se vůbec nelíbil výkon svého týmu a ještě hůř mu muselo být poté, co Soddimo tvrdě vypálil a jen brankář Berisha míč odklidil stranou. S další šancí přispěchal zkušený obránce Blanchard, který se dostal ve vápně k hlavičce a trefil břevno! V období kolem 70. minuty se na hřišti nic zásadnějšího nedělo a tlak Lazia stále nepřicházel. Biancocelesti to měli poměrně těžké, protože se jim zranil brankář a Basta, Lulić nepatřil k nejběhavějším a trenér Pioli už nemohl střídat.

Přesto Lazio ukázalo, že se mu závěry utkání zpravidla daří! Celkem 78. minut zvládalo Frosinone držet bezbrankovou remízu, jenže na rychlou akci Lazia nestačilo reagovat. Od Djordjeviće se míč dostal ke střídajícímu Keitovi, který splnil, proč přišel. Krásnou ránu opřel o tyč a mohl se radovat!

Frosinone se chtělo vrhnout do posledního náporu a na hřiště tak přišla dvojice Castillo a Verde. V další šanci utkání se však objevili domácí. Míč od Andersona před Djordjevićem odrazil Leali a dorážka Parola zamířila těsně vedle tyče! Přesto brankář Leali kapituloval ještě jednou. Druhou branku domácích vstřelil zkušený útočník Filip Djordjević, který dorazil do sítě střelu Felipeho Andersona a stanovil konečný výsledek utkání.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Bologna FC 3:1

04.10.2015 18:00

Góly: 33. Álvaro Morata, 52. Paulo Dybala (pen.), 63. Sami Khedira - 5. Anthony Mounier

Juventus Turín dokázal vyhrát i po skvělém utkání v Lize mistrů. Dobrou formu si nechal i na utkání s Bolognou. Ačkoli domácí prohrávali, podařil se jim obrat díky třem brankám.

Juventus nutně potřebuje najít recept na úspěch. Ještě nedávno neomezený vládce Itálie několikrát za sebou klopýtl a reputaci si napravuje jen v Lize mistrů. Dnes měl zlatou šanci na tři body a rozhodl se postavit velmi silnou sestavu. Před brankářem Buffonem figurovali Barzagli, Bonucci a Chiellini. Pětičlenná záloha byla složena z Cuadrada, Khediry, Hernanese, Pogby a Evry. O útok se staralo mladé duo Dybala a Morata.

Bologna je v ještě větší krizi, protože se jí nedaří vyhrávat ani navzdory mohutným investicím. V útoku proti Juventusu bojovali Mounier a Destro, čtyřčlenná záloha byla tvořena Rizzem, Diawarou, Pulgarem a Falcem. Poněkud zvláštní byl dnešní duel pro brankáře Miranteho, který dřív v Juventusu sám hrával. Dnes měl likvidovat jeho šance.

Juventus začal aktivněji, ale přesto se urodilo velké překvapení. Už po pěti minutách totiž jeho jindy pevná obrana inkasovala! Masina našel skvělou nahrávkou Anthonyho Mouniera, který vypálil z první. Brankář Buffon si na míč sice sáhl, jenže ten mu nakonec vypadl z dlaní a skončil až za brankovou čarou!

O pět minut později se Juventusu naskytla skvělá příležitost, když obrana hostí chybovala a mladý střelec Morata využil přihrávky do běhu. Bránu však netrefil. O něco podobného se na opačné straně pokoušel zatím nevýrazný střelec Mattia Destro, který se v Bologně konečně snaží naplno rozvinout svůj potenciál. Felsinei dnes poctivě bránili a ještě jim zbývala energie na přechod do útoku.

Mladí útočníci v barvách Staré dámy se sice snažili a nabízeli se, ale jejich záloha je příliš nepodporovala. Bologna statečně bojovala, ale její obrana přeci jen kapitulovala. Po třiceti minutách Juventus srovnal díky centru od Evry. Míč se dostal na šestnáctku k hlavě španělského střelce Moraty, který jej uklidil do sítě - 1:1.

Krátce před koncem první půle mohli domácí definitivně otočit vývoj utkání, když se ke střele dostal Alvaro Morata a krásnou ranou nastřelil spojnici brány! Juventus začala skvěle rovněž ve druhém poločase a byl to znovu Morata, kdo se ucházel o další zářez. Sice byl ve skvělé pozici, jenže bránu nakonec netrefil! Přesto se Juventus dočkal! Deset minut po změně stran byl v pokutovém území sražen k zemi Morata a sudí Celi nakonec pískl penaltu! K ní se postavil mladý zázrak Paulo Dybala a vrátil Juventusu radost.

A Morata dál řádil. Pro obránce Bologně byl pořád velmi nebezpečný. Juventus už vedl, takže se konečně mohl soustředit na udržování vedení a budování tlaku. Bologna v těchto fázích utkání nic moc nevymýšlela, respektive jí obránci Juventusu nedávali příliš mnoho šancí. Bologna v podstatě rezignovala na útok a naopak inkasovala další branku. Po hodině hry se prosadil hráč, který dlouho laboroval se zraněním. Dnes se ale Sami Khedira do hry dostal a mohl si vychutnávat vstřelenou branku díky přesné hlavičce.

Další minuty v novém angažmá si mohl užívat mladý záložník Mario Lemina, který nahradil unaveného a dnes nevýrazného Brazilce Hernanese. V tuto chvíli už na hřišti definitivně hrálo jen jedno mužstvo. O naprosté dominanci Staré dámy svědčil i poměr střel - 19:1. Bianconeri jasně přehráli svého soupeře a připisují si tři body.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AS Řím 2:4

04.10.2015 15:00

Góly: 58. Alberto Gilardino, 90+1. Giancarlo González - 2. Miralem Pjanić, 14. Alessandro Florenzi, 28. Gervinho, 90+2. Gervinho

Římské AS se může radovat ze tří bodů, diváci zase z šesti branek. Vlci zvládli skvěle zejména úvod do utkání, kdy nastříleli tři branky, ale pak si nechali dvě dát. Hvězdou dnešního utkání se stal dvougólový Gervinho.

AS Řím se potřebovalo dostat zpět na vítěznou vlnu po hrůzostrašném utkání v Lize mistrů. Dnes se proti Palermu dala čekat slušná řádka změn. V obraně místo Florenziho zaujal Torosidis, Florenzi se pak posunul do záložní řady. V útoku zbylo místo na Iaga Falquého, Mohameda Salaha a Gervinha. Domácí Rosanero nastoupili se silnou záložní řadou, ve které byli například Rigoni, Jajalo, Čočev nebo Hiljemark. V útoku se skvěli Trajkovski s Vázquezem, jen lavička zbyla na Alberta Gilardina.

Vlci připravili domácím stejný šok, jaký sami utrpěli v utkání proti BATE Borisov. Ihned se totiž pustili do útočení a míč se na hranici vápna dostal k Miralemu Pjanićovi. Mladý záložník si narazil míč s Alessandrem Florenzim a utíkal směrem k bráně. Florenzi jeho úmysl bryskně pochopil a nahrál mu zpět. Pro Pjaniće pak už nebylo problémem přehodit brankáře Sorrentina!

Také Palermo chtělo útočit a ihned se pokoušelo o nápravu věcí. Luca Rigoni se prohnal do vápna a vystřelil, jenže mířil těsně vedle. A Vlci trestali. Dnes jim vyšel úvod, který by uvítali i v Lize mistrů. Míč se po kratší kombinaci odrazil k volnému Alessandru Florenzimu, kterého nikdo z obránců Palerma nehlídal. Mladý obránce si zpracoval míč a krásně prostřelil brankáře Sorrentina podruhé v dnešním utkání!

Po patnácti minutách to na Sicílii začalo vypadat na jednostrannou záležitost. Brankář Wojciech Szczesny se po minulém utkání ocitl pod palbou kritiky a chtěl na ni odpovědět právě dnes. Mnoho práce ale neměl. Nepřidělal mu ji ani Franco Vázquez, který sice dobře vypálil, ale jeho střela mířila jen doprostřed brány, což Szczesny předpokládal.

Obrana Palermu dnes vůbec nefungovala. Kdyby ano, věděla by, že Gervinha by měla zdvojovat. Právě Gervinho dostal zprvu nenápadný míč do běhu, se kterým se dostal přes dva bránící hráče až do vápna. V něm krásnou ranou do šibenice stanovil pro Palermo velmi nepříjemný výsledek 3:0!

Ani to však Palermo nezastavilo. Franco Vázquez se dostal s míčem na dostřel brány polského gólmana a vypálil, jenže jeho hlavičku odrazilo břevno! Po žlutém ocenění se Radja Nainggolan soustředil i na útok a šlo mu to výborně. Dostal se dokonce do zakončení po akci Iaga Falquého, jenže nakonec narazil na skvělého brankáře Sorrentina!

Zajímavou první půli ukončil Gervinho střelou z úhlu nad. Chvíle Alberta Gilardina přišla až po změně stran. Trenér Iachini přeci jen bojuje o svou budoucnost a nechtěl vypadat odevzdaně. Proto vsadil i za stavu 3:0 pro soupeře na útoku. Trajkovského střelu ještě brankář Szczesny vyrazil mimo, ale další akci už nezvládl podle svých představ. Po pádu Miralema Pjaniće hra pokračovala dál, z čehož čerpal právě střídající Alberto Gilardino. Ten si poradil s obráncem před sebou a prostřelil brankáře Szczesného - 3:1.

Dvacet minut po začátku druhé půle se do hry konečně podíval také nedávno koupený obránce Emerson Palmieri, který byl v minulé sezoně na hostování právě v Palermu! Mladý bek ze Santosu vystřídal Iaga Falquého. Palermo zvýšilo tlak na AS a výsledkem byla Gilardinova hlavička po centru z rohového kopu. Brankář Szczesny se ale vytáhl a míč směřující pod břevno vyrazil!

Druhý poločas znamenal minimálně ze strany AS zpomalení. Palermo se ujalo aktivity, jenže jeho útoky zvládala obrana římského celku likvidovat. AS sice trefilo břevno a dalo navíc branku, ta však pro ofsajd nebyla uznána. Premiérový zápas za první tým si připsal i slovenský stoper Norbert Gyömber a AS přešlo na jakýsi hybrid bez útočníků.

Právě ve chvíli, kdy běžel nastavený čas, Palermo zasadilo římskému celku další ránu. Ačkoli mělo AS v tu chvíli na hřišti tři stopery a tři krajní obránce, inkasovalo po standardní situaci. Centr skončil na hlavičce Gónzaleze a ten se nemýlil. Ani to však nebylo vše, protože ještě jednu branku si na konec utkání schovalo také AS. Skvělou nahrávku od Ucana využil perfektně Gervinho, který si obhodil obránce a skóroval.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Inter Milán 1:1

04.10.2015 15:00

Góly: 51. Luis Muriel - 76. Ivan Perišić

Inter Milán dokázal na půdě Sampdorie jen remizovat 1:1 a na vedoucí Fiorentinu už ztrácí dva body. Nerazzurri museli na Marassi dohánět manko, prosadil se Muriel, ale poslední slovo měl Perišič.

Hosté si moc dobře uvědomovali, že je na Lugi Ferraris nečeká nic snadného a to se koneckonců potvrdilo. Námořníci už doma dokázali obrat třeba AS Řím a i proti Interu si věřili.

Ve 12. minutě vyslal pořádnou pumelenici Correa a své umění musel předvést Samir Handanovič. Za chvíli musel před Correou hasit nebezpečí Murillo a vůbec první velká šance Interu přišla až po půlhodině hry. Guarín byl na malém vápně úplně sám, ale akrobatickým zakončením přestřelil branku. To byla obrovská šance, které nakonec Inter musel litovat. Nicméně šance pálila i Sampdoria, Correa nejprve narazil na Handanoviče, ale míč se k němu odrazil zpět a od něj neuvěřitelně minul prázdnou branku!

První poločas tedy branku nepřinesl, vše přišlo až s druhou půlí. Pereirův centr doplachtil až k nehlídanému Murielovi, který poslal Námořníky do vedení - 1:0 pro Sampdorii. Inter pak dlouho a marně dobýval svatyni domácích, ale nakonec se dočkal i on. Icardi ještě Viviana překonat nedokázal, ale dorážející Ivan Perišič už mohl slavit - 1:1.

Závěr utkání tak mohl být ještě pořádně zajímavý, ovšem ani jedna strana nechtěla porážku riskovat. Nerozhodly ani čtyři minuty nastaveného času, a tak se Sampdoria s Interem rozešla smírně 1:1.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Janov CFC 1:1

04.10.2015 15:00

Góly: 47. Antonio Di Natale - 76. Diego Perotti (pen.)

Utkání na stadionu Friuli přineslo oběma týmům jen po bodu. Za domácí Zebry se jako první trefil kapitán Antonio Di Natale, jenže na jeho trefu odpověděl patnáct minut před koncem Diego Perotti, který proměnil pokutový kop.

Celky Janova i Udinese se trápí ve spodních patrech tabulky a v neděli odpoledne chtěly stůj co stůj konečně vyhrát. Udinese i proto postavilo tradičně silnou pětičlennou zálohu, do níž se vměstnali Edenilson, Badu, Evangelista, Marquinho a Adnan. Ti měli servírovat míče zkušenému duu Théréau a Di Natale. Udinese bylo oslabeno o Duvána Zapatu, který musel na operaci. Janov spoléhal na hráče jako Cissokho, Rincón, Džemaili, Perotti nebo Laxalt, kteří měli podporovat Gakpého s Capelem.

První minuty se poměrně loudaly a ani jeden z týmů nevymýšlel nic moc komplikovaného. Většinou se hra omezila na souboje kolem středu hřiště a urputnou snahu obou týmů neudělat chybu. Hostující Janov sice měl častěji míč na kopačkách a několikrát se hnal vpřed, jenže přes organizovanou obranu Zeber nepronikl. Brankář Karnezis si připsal pár pohodových zákroků a větší vzrušení se nekonalo ani před brankáře Lammanou.

Domácí celek se do první solidně vypadající šance dostal až deset minut před koncem první půle, kdy už slyšel pískot vlastních fandů. Na jednoduchou nahrávku před pokutové území si naběhl Wague, který se pokoušel prosadit elegantním obloučkem. Ten však nebyl natolik prudký, aby si s ním brankář Lammana neporadil. Nadvakrát zkrotil míč a přidal kousek efektivního herectví. Janovu v aktivitě nepomáhalo ani množství rohových kopů, protože obránci Udinese si s nimi dokázali bravurně poradit.

Nevýrazného Diega Capela do druhé půle nepustilo střídání, protože jeho místo na hřišti zaujal mladý střelec Pavoletti. Paradoxně však svým barvám přinesl smůlu. Po centru se míč dostal na zadní tyč, kde číhal zkušený kanonýr Antonio Di Natale. Ten si s mírnými obtížemi nakonec poradil a dostal míč do sítě - 1:0 pro domácí barvy!

To byl pro hosty šok, ze kterého se dlouho sbírali. Dvacet minut před koncem nezajímavého utkání se o vyrovnání pokoušel Blerim Dzemaili, který natáhl ke střele z dvaceti metrů, jenže jeho projektil byl zastaven Karnezisem. Grifové vsadili vše na jednu kartu - útok. A to se jim vyplatilo, protože po faulu obránce Danila v pokutovém území nařídil sudí Cervellera pokutový kop! K němu se postavil Diego Perotti a podařilo se mu vsítit vyrovnávací branku!

Udinese nespasila ani skvělá akce Marquinha, který prošel přes dva obránce a pokračoval k bráně. Zkušený brazilský žolík totiž pálil mimo. Zebry si doma nechaly jen bod, což jim stačí k 14. místu, janovští Grifové jsou jejich sousedy na místě patnáctém.

Více informací k zápasu

Empoli FC - US Sassuolo 1:0

04.10.2015 12:30

Góly: 88. Massimo Maccarone

Až v sedmém kole ztratilo neporazitelnost Sassuolo. Jediný tým, který ještě neprohrál si vylámal zuby na Empoli, které naopak vylepšuje svojí pozici. V utkání na stadionu Carla Castellaniho padla jediná branka a postaral se o ní dvě minuty před koncem veterán Massimo Maccarone.

Sassuolo bylo před tímto kolem jediným týmem Serie A, který ještě neprohrál. Nyní už ani to neplatí. Empoli si po porážce s Frosinone vylepšilo reputaci a vyhrálo i bez své největší opory Riccarda Saponary nejtěsnějším možným výsledkem. Utkání také nedohrál domácí Piotr Zieliński, červenou kartu ale uviděl až v 90.minutě.

První poločas nenabídl příliš fotbalové krásy a diváci, kteří si na stadion Carla Castellaniho našli cestu, se povětšinou nudili. O něco lepším týmem bylo Empoli, které se sice snažilo ale na dobrou defenzívu Neroverdi dlouho nenacházelo recept.

Obraz hry se změnil až krátce po změně stran. Ve 49.minutě rozvlnil jen boční síť Krunjić a o chvíli později byl Maccaroneho pokus zablokován. Sassuolo určitě nepřipomínalo tým, který ještě neprohrál, po hodině hry měl totiž na svém kontě nula střeleckých pokusů na branku. A pokud nevystřelíte na branku, těžko můžete vyhrát. Utkání, které směřovalo k nerozhodnému konci nakonec rozhodla standardní situace rohového kopu. Na ten si naskočil Massimo Maccarone a hlavou překonal Consigliho - 1:0 pro Empoli. Krátce na to ještě uviděl druhou žlutou kartu Zieliński, ale vliv na konečný výsledek to nemělo. Sassuolo tak poprvé v letošní sezoně padlo.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Hellas Verona 1:1

03.10.2015 20:45

Góly: 83. Lucas Castro - 70. Eros Pisano

Derby di Verona skončilo remízou! V napínavém utkání plném emocí a nadšených diváků padly dvě branky. O tu první se postaral hostující Pisano, deset minut před koncem se ale trefil Castro.

Chievo Verona patří k příjemným zjevením aktuální sezony a i dnes chtělo ukázat, že jeho dobrá forma ze začátku ještě nepominula. Dnes nasadilo do utkání čtveřici zadáků Frey, Gamberini, Cesar, Gobbi v obraně, o ofenzívu se staral trojlístek Paloschi, Birsa a Meggiorini. Hellas nutně potřeboval bodovat, protože se nachází až v zóně sestupu! Dnes se pral o body s obranou v podání Pisano, Moras, Helander a Souprayen, do útoku se při mnoha absencích vrhli Sala, Juanito Gómez a Boško Janković.

Hellas Verona od prvních minut ukazoval, že chce hrát. Hned na úvod Leandro Greco hledal dlouhým nákopem nabíhajícího univerzála Jacopa Salu, jenže na něj byl míč příliš dlouhý a stal se kořistí brankáře Bizzarriho. Chievo sice častěji drželo míč na kopačkách, jenže drželo jej dost daleko od brány svého soupeře a spíše kombinovalo kolem středu. Až po prvních patnácti minutách se odhodlal k táhlé ráně zkušený záložník Luca Rigoni a brankář Rafael se musel hodně natahovat, aby míč vyrazil alespoň na roh!

Rafael měl práci také o chvíli později, protože jeho pozornost vyzkoušel záložník Valter Birsa. Slovinský tvůrce hry vypálil velmi dobře a jen skvělé letecké číslo brankáře Rafaela jej připravilo o brankovou radost. A do třetice jej vystrašil mladý kanonýr Alberto Paloschi. Domácí hráči se dostali ke standardní situaci těsně před koncem utkání, jenže zkušený záložník Valter Birsa ani tentokrát neměl štěstí. Hostující Hellas v těchto chvílích zachraňovalo jen štěstí a výkon brankáře Rafaela, který se opravdu činil.

Unaveného Valtera Birsu následně deset minut po změně stran vystřídal zkušený harcovník Simone Pepe. Po hodině hry se do velké šance dostal Alberto Paloschi, který však nedosáhl na míč! Dvacet minut před koncem utkání a po relativně nudném výkonu z obou stran, se hosté dostali do vedení! Po volném přímém kopu se přetažený míč dostal k Erosi Pisanovi a ten jej poslal do brány!

Hellas trochu nečekaně vedl, ale jak již bylo řečeno, derby je zcela odlišné utkání a stát se může cokoli. Chievo dalo logicky vše do útoku. A vyplatilo se. Pět minut před koncem utkání totiž Mussi Volanti srovnali! Po skvělém centru od Gobbiho se míč ve vápně snesl na hlavu Lucase Castra, který silnou hlavičkou skóroval! Další zajímavou střelu si připsal Cesar, který skvělého Rafaela nepřekonal. A posledním, kdo se zkoušel prosadit, byl Hallfredsson. Jenže brankář Bizzarri se opět vyznamenal a zachránil svůj celek od inkasované branky!

Více informací k zápasu

Carpi FC - Turín FC 2:1

03.10.2015 18:00

Góly: 55. Daniele Padelli (vl.), 72. Ryder Matos - 74. Maxi López (pen.)

Turínské FC dnes v podvečer padlo! Léčba novým trenérem Carpi hodně prospěla a nováček soutěže si připisuje tři body. O ty se postarala vlastní branka Padelliho a gól Matose.

Favorizovaný Turín vstoupil do utkání v poměrně očekávané sestavě, takže před brankářem Padellim jsme se opět dočkali obranné trojice v podání Bovo, Glik a Moretti. Pětičlennou zálohu tvořili Zappacosta, Vives, Gazzi, Benassi a Gastón, zatímco v útoku měli řádit Quagliarella s Maxi Lópezem. Domácí měli jednu výhodu a tou byl nový trenér. Změna na trenérském místě vždy působí pro soupeře hodně nepříjemně. Pro dnešní zápas trenér Sannino vybral pětičlennou zálohu v podání Letizia, Fedele, Cofie, Martinho a Silva, před nimiž působili Matos a Borriello.

Domácí se vůbec nezalekli slavnějšího a zkušenějšího soupeře. Od prvních minut byli Turínu vyrovnaným soupeřem. Dokonce musel hosty zachraňovat až brankář Daniele Padelli, který zneškodnil skvělým zákrokem akci Rydera Matose. Turínu hodně chyběl Daniele Baselli, bez něhož Býci postrádali lehkost a fotbalové vidění při kombinacích.

Carpi se naopak velmi často dostávalo až k vápnu Turínu, kde mu ale ještě snadněji vystavovala stopku tříčlenná obrana Granaty. Turín toho směrem dopředu moc nepředváděl a většinu jeho ofenzivního snažení představovaly nákopy od stoperů směrem na dvojici Quagliarella a López. Carpi se po rychlé kombinaci dostalo skrze Fedeleho k centru, na nějž Matos těsně nedosáhl!

Po přetaženém centru z hloubi pole míč přeletěl nabíhajícího Maxiho Lópeze, jenže Carpi nebylo v bezpečí. Na hranici vápna si totiž seběhl obránce Gaston Silva a dělovkou vyprášil rukavice brankáře Belece! Po akci Vivese se míč dostal až k Maximu Lópezovi, který se sice obtočil kolem svého strážce, jenže pak vypálil jen slabou střelu.

Maxi López, který aktuálně bojuje o prodloužení kontraktu, se rval na hrotu s obranou Carpi velmi tvrdě, ale zadáci nováčka soutěže v čele se zkušeným matadorem Zaccardem působili velmi jistě. Deset minut před koncem první půle Gaston Silva poslal skvělou nahrávku na Lópeze, který si udělal tělem prostor a vypálil. Mířil však těsně vedle!

Do druhé půle museli Býci přidat, pokud chtěli tři body. Jakékoli šance obou týmů na vstřelení kýžené první branky kazila jediná věc - špatná finální fáze. Turínský celek nedokázal dopravit solidní míč Quagliarellovi či Lópezovi, to samé však platilo o duu Borriello a Matos, kteří byli odříznuti. Přesto se skóre měnilo. Po ráně Gabriela Silvy se míč odrazil od tyče do zad marně zasahujícího brankáře Padelliho, který si tak vstřelil kuriózní vlastní gól!

Teď už Turínu nezbývalo nic jiného, než vrhnout všechny síly do útoku. Sanninova léčba naopak účinkovala skvěle. Trenér Ventura už se na trápení svých svěřenců nemohl dívat a na hřiště poslal Acquaha místo Gazziho. Turín musel hrát do plných a jeho kombinace často postrádaly nápad či více pohybu. V rámci střídání sil přišel na hřiště vysoký útočník Andrea Belotti, jemuž uvolnil místo zkušený veterán Fabio Quagliarella.

Ale situace byla pro Turín ještě horší. Marco Borriello totiž našel na zadní tyči nabíhajícího Rydera Matose a ten prostřelil brankáře Padelliho!

Býci se ale nevzdali a téměř ihned odpověděli. Sudí Carmino Russo totiž pískal pokutový kop, jehož úspěšným autorem se stal zkušený kanonýr Maxi López! Ani to ale nestačilo. Turín dnes po nepovedeném výkonu prohrál s nováčkem soutěže! Carpi diem...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.ACF Fiorentina760114:418
2.Inter Milán75118:616
3.SS Lazio750210:1115
4.AS Řím742117:914
5.Turín FC741212:813
6.SSC Neapol733116:712
7.Chievo Verona733111:512
8.US Sassuolo73319:712
9.UC Sampdoria732213:1011
10.Atalanta Bergamo73228:811
11.AC Milán73048:139
12.Juventus FC72239:88
13.Città di Palermo72149:127
14.Udinese Calcio72147:107
15.Janov CFC72144:77
16.Empoli FC72147:117
17.Carpi FC71248:165
18.Hellas Verona70436:104
19.Frosinone Calcio71154:104
20.Bologna FC71064:123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (161)

Přidat komentář
Zark
Reagovat
FuckT

Carpi Jedna vec je hecnut sa na velky tim, druha taketo nieco... Pekne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám otázku na niekoho kto pozná Turín.Je pravda že je tam FC Turín populárnejší ako Juventus?Viem že kedysi to tak bolo.

Reagovat
M11

ano je to pravda

Reagovat
Kily

jen mi to připomnělo, že v týdnu se jel cyklistický závod Milano-Torino, projíždělo se okolo Supergy a komentátoři samozřejmě museli mluvit o tom, co se tam kdysi stalo

Reagovat
M11

Grande Torino

Reagovat
smazaný uživatel

Já se těším, až bude zase stát Filadelfia. Cairo a spol. se snaží hodně makat na odkazu, což je super. Grande Torino je velkým odkaz celého italského fotbalu.

Reagovat
M11

Reagovat
The Krupy

videl si ten dvoj alebo trojdielny film? Stratené mužstvo, alebo tak nejak. Kedysi som to mal nahraté na VHSke ale odvtedy to neviem zohnať.

Reagovat
The Krupy

Tisíceré díky

Reagovat
smazaný uživatel

Není zač Ten film je skvělý.

Reagovat
The Krupy

To je

Reagovat
10

nemáte to někdo v originále?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom na YT... https://www.youtube.com/watch?v=v_Xo7rsdkDA .. není to úplně ideální, ale dá se to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo za 20 éček (včetně poštovného) z ebay

Reagovat
andycek1

Jo to je pravda Juventus ma najviac fans v ITA a hlavne na juhu. Tak to más ako v Miláne. V Miláne všetci fandia AC ale v okolí fandia Interu

Reagovat
Milan.B

interu nefandi nikto....

Reagovat
andycek1

Jasneeee... si zasluzis Nobelovku

Reagovat
Milan.B

to uz davno tvrdim

Reagovat
The Krupy

Reagovat
snuff24

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

já jednoho znám, ale to je debil

Reagovat
10

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Zark

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Juve po Itálii 10 milionů tifosi

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal a Fiorentina současně na prvních místech, to bych si snad nikdy nepomyslel, že zažiju. Kéž by to takto vypadalo i na konci sezóny

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Inter nehral spatne, stejne jako Doria, ktera ale v poslednich 30 minutach odesla. Nechapu stridani Bianianiho, Ljajic za minutu na place ukazal vic, nez francouz za 25. Mohly vyhrat oba tymy, remiza spravedliva

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

remiza asi spravedliva...moc nechapu Manaje a Forresta

Reagovat
smazaný uživatel

Hybrid , Garcia je hybrid. Poslednych 15 minut 6 obrancov proti trapnemu Palermu a este dostanu gol. FLORENZI , keby ho nemame, sme v pici. Len hybrid moze z neho robit praveho obrancu. Garciov syn Gervinho ho dnes zachranil, naco nam je Dzeko .Nic sa nezmenilo, len Palermo bolo este trapnejsie ako Carpi

Reagovat
The Krupy

Ty si suverénne najlepší fanúšik na EF

Reagovat
jany kozak

Reagovat
snuff24

FORZA Bologna,Frosinone,Remíza,Atalanta

Reagovat
smazaný uživatel

Baldissoni: Bookmakeri nas stavaju do pozicie favorita na titul a vy(novinari) sa pred kazdym zapasom pytate, ci zmenime trenera.

Bookmakeri , dalsi prijebany do zbierky

Reagovat
Alberto Aquilani

a jáá blbec som nevidel debut Nora Mohol by dať niekto širší súhrn zápasu?

Reagovat
Emmett Brown

Dám ti veľmi široký súhrn. Prvý polčas sme hrali jednoduchý futbal na jeden dotyk bez prevahy v držaní lopty s rýchlym prechodom do útoku a takmer stopercentnou efektivitou, druhý sme zase začali hrať sračku podľa Garciovej taktiky a takmer sme presrali trojgólové vedenie.

Inak Noro až na dva fauly neviditeľný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám bol prekvapený, že sa dostal na trávnik. Snahu síce bolo vidno, ale nič extra.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nebyli leví, tak mohli, no ale to by Correa musel dávat tutovky. Ten chlap úžasným zpestřením ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím bohužel jsem neviděl ale prostě ta fotka a takové vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

Kukaččí hnízdo hadr

Reagovat
M11
Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je masakr no I ze sestřihu to vypadá že můžeme být za bod rádi.

Reagovat
M11

Morata dnes predvedl taky peknou minelu

Reagovat
olis

to este prihraval nie?

Reagovat
M11

radost mi tenhle fotbal nedela.. pulka tymu soluje.. gol dostavame z minima strel.. my ho naopak nedame ani z nejvetsich sanci.. pak musime skorovat z takovych ''penalt''.. nase standartky jsou smesne.. naopak kazda standartka soupere velke nebezpeci.. jedini dva hraci momentalne delaji radost.. Dybala + Khedira.. snad se po prestavce prida i zbytek tymu..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

este Gigi

Reagovat
M11

to je automatika

Reagovat
Pipo123

Ubojovaná výhra, škoda zranených hráčov, Lulič aj Djordjevič išli cez bolesť a konečne sme hrali bojovne a snažili sa do posledných minút vyhrať zápas, toto je proste Lazio ktoré chceme vidieť, Keita má skvelú formu, radosť sa na neho pozerať. Biglia znova králom zálohy, 15 bodov, tretie miesto, dobrá hra v EL, myslím že Lazio si znovu získava rešpekt, keď sa vráti Miro a De Vrij tak to bude ešte lepšie. FORZA SS

Reagovat
lucius6

btw. on si jako Biglia vážně obarvil vlasy ?

Reagovat
Pipo123

Netuším, to sú jeho ne ?

Reagovat
juveforever

Forza Juve. dva klúčové zápasy zvládnuté a za dva týždne v derby treba ukázať kto je král Talianska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Inak Leali pán brankár, dnes znova čaroval, srať na Perina, toto bude budúca repre jednotka

Reagovat
GEGE

Sportiello je lepší

Reagovat
andycek1

Len protoze ho nevlastni Juve

Reagovat
Zark

Reagovat
andycek1

Ja sem zvedavy ci sa presadi Scuffet ako sa o nom hovorilo

Reagovat
Pinturicchio

Toho si musíme stáhnout i kdyby nevím co, Gigiho nástupce a navíc sympaták jak svina.

Reagovat
DelPiero137

Od tymovosti a zohranosti to ma daleko. Obrana je prakticky nezmenena a aj tak neuveritelne problemy pri standardkach alebo v situacii ked mame prevahu.

Pogba by dokazal velke veci ak by robil presny opak toho co spravi. Lemina sa zase zbytocne dostava do problemov, strat a zvytocnych faulov.

Aspon ze su 3 body....

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, ta Itálie, to jsou samý góly :D :D Bezva soutěž :D :D Inter 7 zápasů -> 8 gólů => 16 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

zas*

Reagovat
Tomanatura

haha

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak na Pjaniča čítam znova chvály, momentálne hrá vo svojej TOP forme, ešte lepšie ako v 1. Garciovej sezóne, stáva sa z neho líder!!! snadmutokurvavydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad toto kurva nemyslis vazne??? Top forma a lider . Tvoje videnie reality zapada do je rovnake ako vedenia + trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Tie tvoje príspevky sú pekne dementné. Má úplnú pravdu v tom, čo napísal.

Reagovat
Maritazzi

Výbornej jsi. V životě jsi spokojenej?

Reagovat
Largo

Ma pravdu!

Reagovat
smazaný uživatel

Sami

Reagovat
smazaný uživatel

niekto kto by mi mohol objektivne zhrnut zapas Interu?

inak tie dresy vyzerali na hracoch dobre

Reagovat
Antijuve

Určitě jsou lepší než ten červený hnus.

Reagovat
GEGE

Toho pičuse Zapaatu odstřelit někam na měsíc...zlatý Mexes...Rodriga je mi líto...No nic v lednu přijde Ranocchia s Boatengem a to budou teprve grády...MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
smazaný uživatel

2 starty - 1 čk, 1 žk, vlastní gól a po obou těch karetních faulech inkasovaná branka z přímáku (doufám, žes ho nevzal do fanty )

Takový vstup do velkého fotbalu 21tiletému klukovi přidá na psychice...

Reagovat
GEGE

Jj samozrejme,ze ho mam a to sem si na draftu rikal jak sem to vyhral,kdyz mam za 2 mega takove delo...fakt jsem zvedavy jak tohle ustoji a jaky to bude mit vliv na jeho dalsi vyvoj...

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne mi nejvetsi kauf přijde Hysaj

Reagovat
smazaný uživatel

vzal

Reagovat
Shevchenko

Totální ostuda, nemám slov.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, cely zapas Neapol dominoval a hral sa s AC ako s malymi detmi, mam pocit ze aj keby hrali 3 dni tak by gol AC nedalo naopak Neapol by dal este 8 ! klobuk dole pred ich vykonom, AC totalne vyhorelo, akoby prisli zo serie B, trener Sari je pan trener, vidiet vysledky jeho prace narozdiel od Mihajlovica ktory ma iba silne slova Bacca kym nedostane loptu na golovku tak si gol sam nikdy nevypracuje za tie peniaze je to smutne! Baloteliho nemam rad ale je lepsi ako Bacca, ide z neho vacsie nebezpecenstvo ako z dvojice Bacca a Adriano za tento tim AC sa hanbim treba uz konecne vyhodit polku muzstva a nech pali do riti aj Mihajlovic, sakra ti hraci zarabaju miliony a hraju akoby nedostali rok vyplatu, vyhodit ich debilov nevdacnych !!!

Reagovat
cresposuper

Napoli valec, tento rok to vidim na poradie Juve, Roma, Napoli, Viola a za nimi velka medzera.

Reagovat
olis

parada, vysledkova aj herna forma, Sarri sa dnes prvy krat uprimne tesil po zapase len nech hracom nestupne slava do hlavy

dalsi zapas proti Fiore doma, to bude tazky a velmi dolezity zapas, navyse po repre pauze no ale ak by sa to zvladlo tak to uz by zacalo vypadat velmi dobre, tak teraz hlavne nech sa na repre nikto nezrani

Forza Napoli!

Reagovat
alcantara

Neapol sa mi paci, taky taliansky prejav, poctive branenie vacsiny hracov na ihrisku, nepustli AC do ziadnej sance. Milano vobec neposobi ako jeden tim, ale banda individualit, narozdiel od Napoli. Lopez sa mi javi neisto, chyba mu mrstnost. Zapata je strasny, ten snad uz od posobenia b zltej ponorke si ide to svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Beniteze je to zase stará dobrá Neapol, ten ten klub neskutečně dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

bez B.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Letos Neapol na titul, bez debat

Reagovat
Kokesh

Sami. V Juve hraje asi vysoko v zaloze, co? To mu sedi vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, jak já se za tenhle Milán stydím..., přísnější měřítko snesou jen Antonelli a Bonaventura.

Gratulace Neapoli..., tahle Sarriho letošní je mi moc sympatická.

PER SEMPRE !

Reagovat
Kaka14

Zacina mi to pripominat minulu sezonu a pritom sme posilovali v lete riadne oproti minulym sezonam. Tak hadam sa rozbehneme.....

Reagovat
Mr.Jindros

Mně se zdá už roky, že Mihajlovič je jako trenér totálně neschopný, ale říkal jsem si, že to v AC třeba vědí líp.

Teď už mi to tak nepřijde. Fakt nevím, na základě čeho toho trotla vybrali.

Reagovat
Jajinek

Myslím, že bod z prvních dvou opravdu těžších zápasů ( když nepočítám AC) celkem zastavil ty řeči o titulu, které byly a jsou dost mimo.

Na druhou stranu, výkon směrem dopředu se mi včera celkem líbil, ale zase dokážeme vyrábět chyby vzadu jako v loňské sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

ako hral vcera K-Dog prosim Ta? pozeram ratings a tradicne u GdS najhorsi on a na ostatnych najhorsie Santon... tie kridla su asi nic moc zatial, aj ked ich mame prebytok

vcera som nevidel zapas, ale pred zapasom by X bral..

Reagovat
Jajinek

Podle mě nehraje úplně špatně, ale dojíždí na to, že strašně moc kazí a dělá riskantní věci.

S těmi křídly mě zaráží naprostá ignorace Ljajiče. To, že chodí do hry Forrest a hlavně Manaj mi přijde ujetý.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ingnorovaniu Ljajic na ukor tych dvoch tiez nechapem. ten Manaj je nic..

len myslim ze aj tie kraj obrany su taky priemer.. aj ked Telles ma svetle chvilky celkom.. ani JJ nebol najhorsi nalavo..

Reagovat
smazaný uživatel

akurat citam o Ljajicovi, ze Mancinimu sa nepaci jeho treningova moralka, a preto dostavaju prednost ini hraci

Reagovat
celestial-

Páčia sa mi Tvoje rozbory a príspevky, ale teraz Ťa vcelku nechápem... Mám z Teba pocit, akoby si bol rád, že sa naplnili Tvoje slová, že ten tím na to nemá a silnejší súperi jasne ukázali, kde sa Inter nachádza. Na jednu stranu tomu chápem, ale na druhú Ťa nechápem ako fanúšika, že praješ výsledkové zlyhanie klubu, ktorému "fandíš". Pritom futbalové kluby už neraz ukázali, že sa dajú aj s "noname" hráčmi uhrať prvé miesta v tabuľke.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna skor to myslel tak, ze ti co videli uz po 5 zapasoch oslavovat scudetto, aj ked tie zapasy boli vyhrate aj so stastim, sa hadam vratia spat do reality.. na tom nie je nic zle a neznamena to, ze svojmu timu nefandis :)

Reagovat
celestial-

Ono tie výsledky tešia a tá eufória sa dostaví, a niekedy keď sa takto zadarí zo začiatku sezóny a nabehne sa na takú "víťaznú vlnu" da sa toho uhaluziť vcelku pekné miesto v záverečnej tabuľke

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nevím kdo měl po pěti zápasech pocit že můžeme hrát o Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

nechce sa mi to vyhladavat, ale boli tu taki nepravidelni prispievatelia co si trochu uleteli :)

Reagovat
Largo

Ja si porad myslim ze jste jeden z tymu, ktery budou o Scudetto bojovat...

Reagovat
Jajinek

Já rozhodně nepřeju výsledkové selhání... to není pravda. U zápasů fandím a fandím. Kdyby si četl mé příspěvky v minulosti tak víš, že rozhodně nejsem zastánce takového toho populárního "ať dneska prohrajeme, ať už ho odvolaj atd." Vždycky by se mělo fandit

Reagovat
celestial-

Tak sry, ako som to tak pochopil, no z Tvojich vyjadrení mi to tak prišlo a prišlo mi to aj divné práveže lebo Tvoje príspevky sledujem dlhšiu dobu a veľmi sa mi páčili. Si konštruktívny. Ja si tiež práve myslím, žeby sa malo fandiť aj keby za nás hrali hráči z Hornej Maríkovej

Reagovat
Yanek

Tohle je spíš nadhled po určité době fandění a hlavně prožívání si krize rok co rok.

Reagovat
lnterista

O titulu mluvil jen blazen a myslim ze ty chyby prameni z toho ze kdyz chceme utocit tak jinak nez kvantitou je neprehrajem tak vysunem obranuz toho plyne zbytecna ztrata a je pruser

Reagovat
Yanek

0:4 doma naposled někdy v roce 1932, netřeba dodávat víc.

Reagovat
smazaný uživatel

AC fandim od 1994 ked som videl finale LM kde rozobrali favorizovanu Barcelonu 4-0, ako tim a systemom hry ma uplne dostali tento zapas mi ukazal kde sa momentalne AC ako tim nachadza, su uplne v riti pomaly ale isto sa moja naklonnost k AC vytraca, uz nezvladnem dalsiu sezonu na 8 mieste, to je total hanba ten skaredy Berlusconi aj s Galianim si mozu buchat hlavu o stenu ze dali prednost Mihovi pred Sarrim nechapem ako ho mohli zobrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl Sarri k dispozici to co má Siniša tak předvede taky absolutní nic.Jenže v Neapoli má hráče úplně jiné kategorie.

Reagovat
mojmira

Reagovat
stuff

blbost

Reagovat
10

Tímhle bych si rozhodně tak jistej nebyl. Minimálně bych vsadil na to, že by Sarri v AC neměl 2. nejvyšší počet obdržených branek po Carpi.

Co se týče kádru, tak třeba obrana je individuálně srovnatelná, akorát díky projevu těch týmů aktuálně vychází tak extrémně pro Neapol, což platí částečně i pro další řady, kde ale Neapol navrch má. Pokud bys včera na místo Zapaty dal Albiola a na místo Elyho Koulibalyho, tak by to dopadlo úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas, ono hlavne je tam rozdiel v zalohe kde ma Neapol dost navrch si myslim, dufam ze sa to skoro ukolise

Reagovat
smazaný uživatel

tortillahot- typicky fanusik uspechu, zacal fandit, ked sa darilo, a ked sa nedari uz sa jeho "naklonost vytraca" - smutne

Reagovat
smazaný uživatel

nemas pravdu, nepoznas ma, aj ked AC malo v kadri R.Baggia G.,Weaha... a mali zle vysledky stale som ich mal rad aj ked vlastni fanusikovia ich zahadzali vajickami, ale toto uz trva od kedy odisiel Ibra a Thiago, aspon keby bol herny prejav dobry a prehravali by, bol by som spokojny, ale ked aj hraju otrasne ako tim, uz jednoducho nemam nervy na to, iba vyjadrujem nespokojnost to je vsetko, ty nemas nervy zo sucasnej situacie? neverim ze si spokojny a ze sa bijes po hrudi ze AC je tvoj naj klub aj keby hrali tak ako vcera

Reagovat
smazaný uživatel

ta je rozdiel medzi nami, aj keby sme boli posledný v serii B tak by som klub podporoval a vobec sa nehanbil za to, spokojny by som nebol samozrejme, ale to su dve rozlicne veci, co ty nechapes a preto si len pseudofanusik

Reagovat
smazaný uživatel

urcite mas pravdu, ved my sa vlastne pozname roky a vlastne vsetko o mne vies , ak ja som pseudofanusik tak ty na zaklade jedneho komentu odsudzujes ludi a fanusikov co ja zase nikdy nerobim, najprv ludi treba spoznat az potom ich odsudzovat a triedit, akurat vyjadrim svoj nesuhlas a vymenim si nazor, na to fora su, ak nedokazes prijat iny nazor ako svoj tak potom zbytocne na forum chodis ale opakujem som nespokojny a po kazdom takom zapase sa aj za nich hanbim a urcite nie som sam z fanusikov AC, co je slaby odvar z toho co si po takom zapase mysli napr. Berlusconi, on by vyhodil polku muzstva, ten sa urcite nebude nikdy hanbit za tie vyhodene miliony a ziadne vysledky vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

možno raz pochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

no milanske timy za posledne dva zapasy doma celkom naloze dostali..

Reagovat
Pinturicchio

KONEČNĚ!

Álvarito, Paulito, Samiiiiiiiii

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

100. pro naše páté Scudetto v řadě

Reagovat
10

Reagovat
Yzemi

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
wiggum

Skoda Kloppa, dovedl bych si ho predstavit u nas.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pettirosso

já si ho teda v calciu nedovedu představit.

Reagovat
Wat

Juventini, to se Cuadrado tak suprově předvedl, že ho chce vedení vykoupit?

Reagovat
Pinturicchio

Někdo řekne ano, někdo ne

Za mě dobrá posila, líbí se mi a pokud se bude zlepšovat i nadále, tak bych ho koupil.

Reagovat
brenk

ja som zaňho tiež rád, dúfam, že efektivitu zlepší, ale potenciál je v ňom veľký

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to tak 50 na 50. Názory se různí, jak píše Pintu.

Reagovat
Pettirosso

pokud se na něj koukáš jako na jedince, tak je to efektní podívaná, určitě dobrej materiál na ytb super skills, ale ve hře je to zajebávač celkem. Snad k tomu individuálnímu hopsání přidá i týmovost.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Fantavysledky na foru

Reagovat
Pinturicchio

Gólů jak když namrdá

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry Tome, v sobotu jsem vůbec nestíhal nominovat. Ale ono by to bylo vzhledem k výsledkům jedno

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, mně se neomlouvej

Pintu, jojo, padalo to tam tohle kolo. Do spravnych siti.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ta omluva patří všem klukům v naší lize. Sám nemám rád, když to někdo nenominuje, i kdyby mu měla hrát sestava z minula

Reagovat
smazaný uživatel

V klídku.

Reagovat
smazaný uživatel

2 věci:

Co se stalo Marchettimu? Važnější zraněni?

A jak hral Gonzalo?

Diky.

Reagovat
mastakillah

Gonzalo super, pokračuje ve skvělých výkonech. Gól sice nedal, ale v kombinaci skvělý. S Insignem si rozumí naprosto parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Insigne zas bude po repre ctyry mesice nulovej...Snad ne, jen jsem skeptickej trosku. Gonzala asi probudil Sarri, nebo mozna Gabbi, protoze v nem vidi velkou konkurenci. Prece jen Duvan hral lepe loni v mnoha zapasech, ale Benitez si nedovolil ho posadit. Ted vidi, ze tam je vetsi konkurence, tak maka. Jen tak dal. Parada

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako dělal Zlatan výkony Boatenga s Nocerinem, tak přesně tak on dělá výkony Insigneho. Fantazie, co letos předvádí. Úplně jiný hráče než vloni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

myslim ze trosku prehnane porovnanie

Reagovat
alcantara

Hlavne sa mi zda, ze ma najlepsiu fyzicku, odkedy je v Napoli. Vyzera chudsi, ma lepsi pohyb, vacsiu dravost. Len tak dalej, cez leto asi na sebe zamakal a isiel do seba, neviem ci za to moze hlavne Sarri, ale to je nepodstatne.

Reagovat
olis

vraj mu velmi pomohlo ze uz nechodi na repre, prvy krat ked nesiel este kvoli horucke tak odvtedy viidet tu zmenu najviac

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vypada hubenejsi. Ma evidentne chut. Mozna citi nejslabsi serii a za tri roky.

Reagovat
Pipo123

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12112119_10153562693257347_3706843784456612887_n.jpg?oh=63f4e2aab75cc34f60c9923fbf765c5b&oe=5684EAA8

Toto mi chýbalo na Lazio, proste po odmakanom zápase ich chytali krče a len tak tak stáli na nohách, tak sme mali hrať proti Bayeru

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Alebo im je len na blití ;)

Reagovat
ED91

Andersonovi vypadla šošovka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele