7. kolo
04.10.2015 12:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sassuolo poprvé padlo, nestačilo na Empoli

Až v sedmém kole ztratilo neporazitelnost Sassuolo. Jediný tým, který ještě neprohrál si vylámal zuby na Empoli, které naopak vylepšuje svojí pozici. V utkání na stadionu Carla Castellaniho padla jediná branka a postaral se o ní dvě minuty před koncem veterán Massimo Maccarone.

Sassuolo bylo před tímto kolem jediným týmem Serie A, který ještě neprohrál. Nyní už ani to neplatí. Empoli si po porážce s Frosinone vylepšilo reputaci a vyhrálo i bez své největší opory Riccarda Saponary nejtěsnějším možným výsledkem. Utkání také nedohrál domácí Piotr Zieliński, červenou kartu ale uviděl až v 90.minutě.

První poločas nenabídl příliš fotbalové krásy a diváci, kteří si na stadion Carla Castellaniho našli cestu, se povětšinou nudili. O něco lepším týmem bylo Empoli, které se sice snažilo ale na dobrou defenzívu Neroverdi dlouho nenacházelo recept.

Obraz hry se změnil až krátce po změně stran. Ve 49.minutě rozvlnil jen boční síť Krunjić a o chvíli později byl Maccaroneho pokus zablokován. Sassuolo určitě nepřipomínalo tým, který ještě neprohrál, po hodině hry měl totiž na svém kontě nula střeleckých pokusů na branku. A pokud nevystřelíte na branku, těžko můžete vyhrát. Utkání, které směřovalo k nerozhodnému konci nakonec rozhodla standardní situace rohového kopu. Na ten si naskočil Massimo Maccarone a hlavou překonal Consigliho - 1:0 pro Empoli. Krátce na to ještě uviděl druhou žlutou kartu Zieliński, ale vliv na konečný výsledek to nemělo. Sassuolo tak poprvé v letošní sezoně padlo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele