7. kolo
04.10.2015 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Inter Milán 1:1

Inter Milán dokázal na půdě Sampdorie jen remizovat 1:1 a na vedoucí Fiorentinu už ztrácí dva body. Nerazzurri museli na Marassi dohánět manko, prosadil se Muriel, ale poslední slovo měl Perišič.

Hosté si moc dobře uvědomovali, že je na Lugi Ferraris nečeká nic snadného a to se koneckonců potvrdilo. Námořníci už doma dokázali obrat třeba AS Řím a i proti Interu si věřili.

Ve 12. minutě vyslal pořádnou pumelenici Correa a své umění musel předvést Samir Handanovič. Za chvíli musel před Correou hasit nebezpečí Murillo a vůbec první velká šance Interu přišla až po půlhodině hry. Guarín byl na malém vápně úplně sám, ale akrobatickým zakončením přestřelil branku. To byla obrovská šance, které nakonec Inter musel litovat. Nicméně šance pálila i Sampdoria, Correa nejprve narazil na Handanoviče, ale míč se k němu odrazil zpět a od něj neuvěřitelně minul prázdnou branku!

První poločas tedy branku nepřinesl, vše přišlo až s druhou půlí. Pereirův centr doplachtil až k nehlídanému Murielovi, který poslal Námořníky do vedení - 1:0 pro Sampdorii. Inter pak dlouho a marně dobýval svatyni domácích, ale nakonec se dočkal i on. Icardi ještě Viviana překonat nedokázal, ale dorážející Ivan Perišič už mohl slavit - 1:1.

Závěr utkání tak mohl být ještě pořádně zajímavý, ovšem ani jedna strana nechtěla porážku riskovat. Nerozhodly ani čtyři minuty nastaveného času, a tak se Sampdoria s Interem rozešla smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

první body ztraceny, ale td tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recoba Inter

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele