7. kolo
04.10.2015 20:45 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Milán si uřízl ostudu, od Neapole dostal napráskáno 0:4

Pořádnou ostudu si před vlastními diváky uřízl AC Milán. Rossoneri doma vůbec nestačili na Neapol a po porážce 0:4 budou pod palbou kritiky. Parthenopei předvedli na San Siru skvělý výkon, zejména dvougólový Lorenzo Insigne byl k nezastavení.

Milán naposledy podlehl Janovu, kdežto Neapol porazila mistrovský Juventus. V lepším rozpoložení se tak nacházeli hosté a na San Siru toho dokázali dokonale využít. Souboj AC s Neapolí nabízel i několik pikantností, například souboj španělských brankářů, nebo slovenských záložníků Juraje Kucky na milánské straně a Marka Hamšíka na straně druhé.

Likvidace Milána započala hned ve 13. minutě, Zapatovu chybnou rozehrávku zachytil Insigne a nabídl slávu Allanovi, jenž nepohrdl - 1:0 pro Neapol. AC se snažilo o odpověď, ale do stoprocentní šance se vůbec nedostávalo a to platilo po celý zápas. Střely ze střední vzdálenosti v podání Montoliva a Kucky k ničemu nevedly, a tak se na další změnu skóre muselo počkat do druhého dějství.

Jakékoliv šance na milánský zvrat vzaly za své krátce po změně stran. Lorenzo Insigne i za cenu sebezničení zužitkoval Higuaínovy chytré přihrávky a Neapol vedla na San Siru už 2:0. A nebylo to zdaleka všechno. V 68. minutě zakroutil přesně do branky volný přímý kop opět Lorenzo Insigne a s AC to vypadalo velmi zle. Ještě hůř pak o další deset minut později, kdy si nešťastného vlastence vstřelil Rodrigo Ely. Výsledek 0:4 už byla pro Milánské vedení opravdu silná káva a to ještě Rossoneri přežili šanci Gabbiadiniho. Velmi zklamaní milánští Tifosi byli nakonec "bůra" ušetřeni a trápit je nechtěl ani hlavní sudí, jenž nenastavil nad rámec normální hrací doby ani vteřinu. Každopádně výsledek je jasný: AC Milán doma podlehl Neapoli 0:4 a kouč Siniša Mihajlovič má o čem přemýšlet.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
milanista9

2:0 , 3:2 ...

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

O M G

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele