Serie A - souhrn 26. kola

24.02.2018, 19:58, aktualizováno 26.02.2018, 22:38
Komentáře a souhrny
Neapol dominovala v Cagliari a navýšila svůj náskok na čele tabulky, jelikož zápas Juventusu s Atalantou musel být odložen. AC Milán si veze výhru ze hřiště AS Řím, Lazio nemělo problémy v Sassuolu a tři body bere i Inter Milán, ten si poradil s Beneventem...

Cagliari Calcio - SSC Neapol 0:5

26.02.2018 20:45

Góly: 29. José Callejón, 42. Dries Mertens, 61. Marek Hamšík, 72. Lorenzo Insigne (pen.), 90. Mário Rui

Neapol v pondělní dohrávce lehce zvládla roli favorita a zvítězila na Sardinii pětigólovým rozdílem. SSC se tak i díky více odehraným zápasům vzdálilo na čtyři body druhému Juventusu. Domácí zůstávají na pětadvaceti bodech s pětibodovým náskokem na první sestupující SPAL.

Ve 4. minutě našel Insigne obloučkem za obranu Callejóna, jenž těsně minul. Cagliari odpovědělo hned poté. Pavoletti si naběhl na centr zprava a Reina musel zasahovat. O deset minut později se při rohovém kopu dostal k míči Mertens a zamířil vedle i kvůli zatažení za dres, kterého si rozhodčí nevšiml. Nepřesně mířil belgický reprezentant i ve 20. minutě, kdy si naběhl za obranu domácích.

Neapol byla aktivnější a těsně před uplynutím první půlhodiny se dostala do vedení. Allan pláchl po pravé straně a nahrál do pokutového území na neobsazeného Callejóna, jenž uklidil míč k tyči. Ještě veseleji bylo pro Partenopei v 42. minutě. Hysaj poslal přízemní centr před Cragna, kde balón tečoval Mertens a bylo to 0:2.

Ve druhém poločase hosté kontrolovali míč a domácím ho příliš nepůjčovali. V 60. minutě si Hamšík vyměnil merunu s Insignem a zvýšil na rozdíl tří branek. Cagliari mělo jednu z mála příležitostí v 66. minutě. Lykogiannis se postavil k rozehrávce přímého kopu a pořádně protáhl Reinu.

Čtvrtá branka Neapole padla v 73. minutě. Insigne předtím trefil ruku Castána a z nařízené penalty skóroval sám italský křídelník. Další branku mohl deset minut před koncem přidat Callejón, ale z dobré pozice minul. Nakonec se hosté přeci jen dočkali pátého zářezu na pažbě. V poslední minutě se k přímému kopu postavil Mário Rui a svůj pokus zakroutil přesně k tyči.

Více informací k zápasu

AS Řím - AC Milán 0:2

25.02.2018 20:45

Góly: 48. Patrick Cutrone, 74. Davide Calabria

AS Řím se doma prezentoval opět velmi slabým výkonem bez viditelného systému, což AC Milán vůbec nevadilo. Hosté naopak hráli jednoduše, organizovaně a především jako jeden tým. K výhře jim stačily dvě branky, o které se postarali Cutrone s Calabriou.

Na Olympijském stadionu v Římě se odehrál souboj dvou rivalů a slavných celků italské kopané. Byl to také souboj dvou nových trenérů, kteří dostali i přes nemnoho zkušeností od majitelů klubů důvěru a teď ji splácejí. Potkali se už jako hráči a oba byli lídry svých mužstev. Domácí AS se vrátilo k rozestavení 4-3-3 a vešel se do ní i mladý Čech Patrik Schick, kterého podporovali Perotti s hvězdičkou Ünderem.

AC mělo za sebou duel Evropské ligy a také díky postupu v ní vládne kolem trenéra Gennara Gattusa optimismus. AC se konečně vrací do blízkosti pohárových příček a v případě dnešní výhry by dorovnalo šestou Sampdorii Janov. Také Rossoneri nastupují v témž rozestavení a také v jejich útoku nastoupil Patrick. Patrick Cutrone, prototyp moderního útočníka.

Dnes se proti sobě postavili mimo jiné dva skvělí brankáři, kteří čekali dostatek práce. V prvních minutách se musel častěji mít na pozoru mladší gólman AC. Toho vyzkoušel dělovkou Diego Perotti nebo šikula Ünder. Hlavní bitvy se odehrávaly ve středu pole, především pak mezi dvěma fyzicky zdatnými bojovníky Nainggolanem a Kessiém.

Ve 24. minutě dostalo AS šanci zahrávat volný přímý kop a Diego Perotti posadil balon těsně před Patrika Schicka. Český útočník zakončoval v obtížné pozice z voleje, ale pouze do skvěle zasahujícího Donnarummy! Častá kombinace se dařilo oběma soupeřům, leč finální fázi vždy kousek chyběl. Ať už při přihrávce Perottiho nebo centru Susa, který marně hledal Cutroneho.

Velké chyby Nainggolana, který nahrál přesně do běhu Çalhanoğluovi, mladý Turek nevyužil. Tři vracející se hráči pro jeho kličky už byli prostě moc. Takticky poměrně hodně svázanou bitvu chtěl průnikem rozhodnout Pellegrini, jenže ve vápně upadl bez vymodleného hvizdu arbitra Mazzoleniho. Těsně před koncem první půle předvedl parádní akci Patrik Schick, jenže tu rázně a především čistě ukončil Bonucci!

Nástup do druhé půle vyšel mnohem lépe hostujícímu AC. Tým trenéra Gattusa začal svou akci perfektním centrem nejprve od Rodrígueze na Kessiého. Následně poslal Suso krásný pas na Patricka Cutroneho, který se odpoutal od Kostase Manolase a prostřelil z blízkosti brankáře Alissona!

Milánští doslova vtrhli do druhé půle a Cutrone opět ukazoval, jak cennou součástí pro AC je. Ne nadarmo jej trenér Gattuso pro jeho pohyb nedávno přirovnal k legendárnímu Pippu Inzaghimu. Další rychlý brejk zakončil povedenou dělovkou Franck Kessié, kterého ale vychytal brankář Alisson. Pokud jde o AS, jeho souhra ve druhé půli tradičně vázla a prakticky žádný centr svého adresáta nenašel.

Trenér Di Francesco reagoval na mezery v přechodové fázi stažením Nainggolana a nasazením Edina Džeka. Sotva se na hřiště dostal také třetí hrot AS, reagovalo AC druhým gólem. Střídající Nikola Kalinić našel uličku pro nabíhajícího Davideho Calabriu, který měl před sebou jen Alissona. Ten marně reklamoval ofsajd a Calabria (vybíhající téměř od vlastního vápna) poslal dloubáčkem míč přes něj. První Calabriova branka v Serii A a 2:0 pro Rossoneri.

Obraně AC v posledních minutách hodně pomáhal také Franck Kessié, který byl dnes zkrátka nezastavitelný. V poslední šanci utkání ještě střídající útočník Fabio Borini napálil v jasné šanci po chybě Gersona míč těsně mimo bránu!

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Chievo Verona 1:0

25.02.2018 15:00

Góly: 6. Cristiano Biraghi

Fiorentina doma těsně porazila hostující celek z Verony, o čemž rozhodla jediná trefa. Už v šesté minutě se o tři body postaral přesnou ranou obránce Cristiano Biraghi, na jehož trefu hosté nedokázali prakticky po celý zápas nijak reagovat. Zaslouženě si tak odváží porážku, i když ani domácí žádný ofenzivní festival dnes nepředvedli.

Fialky byly od prvních minut jasně aktivnějším týmem a jejich snaha se začala vyplácet. Fialkám sice chvíli trvalo, než dokázaly odemknout zámek hostující obrany, ale pokoušely se o to pořád. Pezzella na začátku vhazoval zprava z poloviny hřiště a balon se dostal k záložníkovi Benassimu.Ten se rozhodl pro tvrdou střelu zpoza vápna, se kterou měl brankář Stefano Sorrentino velké potíže, než ji dokázal vyrazit.

O pouhé dvě minuty už ale ani Sorrentino nestačil. Do útoku se totiž po vzoru hráčů Interu Milán ze včerejšího utkání vrhl stoper Davide Astori, který tentokrát nahrával vedle na lépe postaveného Biraghiho. Ten nad ničím moc nepřemýšlel a krásnou ranou do protipohybu brankáře Sorrentina jej překonal - 1:0 pro domácí!

Brankář Sorrentino byl neustále pod tlakem. Simeone nahrával na pravou stranu Chiesovi a ten odcentroval, takže Sorrentino musel pro míč. Následně ho po standardní situaci vystrašil také Jordan Veretout, který se pokoušel prosadit tvrdou, leč nepříliš přesnou ranou. Obráncům Chieva dělala největší potíže kombinace mezi Chiesou a Simeonem, která ale příliš často vázla na unáhlené finální fázi.

V nastavení první půle se míč proháněl vápnem Chieva, ale natahující se Marco Benassi před otevřenou branou na míč těsně nedosáhl! Takhle to s Chievem dál nešlo a do druhé půle vešel útočník Riccardo Meggiorini. Právě ten obešel Astoriho a pět minut po svém nástupu na hrací plochu pálil těsně vedle tyče! O chvíli později pálil opět aktivní Veretout, ale jeho snaha přišla vniveč.

Po hodině hry dostal míč do sítě Marco Benassi, ale sudí Abisso jeho hlavičku pro ofsajd správně neuznal. O další branku se mohl postarat Giovanni Simeone, ale nositel slavného příjmení pálil z dobré šance mimo! Inglese na opačné straně centroval na osu vápna a Castro se opřel do míče, ale také on mířil mimo. A když Veretout napálil svou dělovku deset minut před koncem jen do rukavic připraveného Sorrentina, stav už se nezměnil.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Udinese Calcio 2:1

25.02.2018 15:00

Góly: 35. Matías Silvestre, 83. Duván Zapata - 90+5. Matías Silvestre (vl.)

Sampdoria doma sehrála velmi vyrovnanou partii s Udinese, které ale dostalo lekci z produktivity. Ačkoli to ze strany hostů vůbec nebylo špatné utkání, kontaktní branka přišla až v nastaveném čase druhé půle, což bylo příliš pozdě. Doria naopak dál zůstává na šestém místě a její dobrá forma pokračuje.

Doria nasadila proti Udinese poměrně zajímavou sestavu, do níž se nevešel střelec Duván Zapata. Toho čekala jen lavička, zatímco po hrací ploše pobíhali hráči jako Viviano, Silvestre, Murru, Torreira, Linetty, Ramírez, Quagliarella nebo Caprari. Hosté přijeli s poměrně očekávanou sestavou, do níž se vešli Larsen, Danilo, Widmer, Fofana, Balić, Barák, De Paul a Jankto.

Udinese nastoupilo v podstatě bez hrotového útočníka, protože López je bez formy a Lasagna je zraněn. Od prvních chvil ale dávalo jasně najevo, že mu to příliš nevadí a v ofenzivních choutkách nijak neomezuje. S první zajímavou ranou přispěchal Rodrigo De Paul, o chvíli později vyzkoušel brankáře Emiliana Viviana český záložník Jakub Jankto. Také v jeho případě ale veterán v bráně Dorie předvedl parádní zákrok.

Udinese ovládalo první dvacetiminutovku a brankář Viviano měl co dělat s dalším zajímavým pokusem od mladíka Baliče. Vydechnout mu útok Zeber vůbec nedal, protože o chvíli později to zkoušel také Antonín Barák. Jeho rána po zemi však Viviana z klidu nevyvedla. A když už Vivianovy reflexy nestačily, zasáhla tyč. Jako v případě Samirovy hlavičky, která skončila jen na tyči jeho brány!

Sampdoria začala vystrkovat růžky hodně nenápadně a v podstatě až po třiceti minutách hry. Gianluca Caprari zaměstnal obránce Zeber, když se vyhnul ofsajdové pasti. Míč ale špatně zpracoval a navíc unáhleně střílel mimo. Deset minut před změnou stran domácí rozehrávali rohový kop, který sice hosté odvrátili, ale po centru do vápna se k míči dostal Caprari. Ten posunul míč do druhé vlny a obránce Matías Silvestre jej nekompromisně napálil k tyči - 1:0.

Horko bylo také na opačné straně, když se obránce Widmer přihlásil o míč na zadní tyči a skutečně jej dostal. Jenže při snaze zakončit trochu podklouzl a míč napálil hodně mimo bránu, čehož mohl litovat. Po změně stran se Caprari málem dostal do samostatného úniku, ale na poslední chvíli se k němu stáhl obránce a o míč jej připravil. Následně Fofana naběhl po rychlé akci až do vápna a střílel, jenže jeho radost zastavilo břevno!

Dvacet minut před koncem pálil i přes množství děl mladík Andrija Balić, jenže nakonec těsně minul tyč! Do hry se dostal také střelec Duván Zapata a bylo to zlaté střídání. Právě Zapata se totiž dostal u vlastního vápna k míči, načež s ním přesprintoval prakticky celé hřiště a nikdo jej od míče nedokázal oddělit. Pak předvedl další parádu v podobě obloučku, na který brankář Bizzarri nedokázal reagovat!

Hosté se sympaticky nevzdali a jejich akce pokračovaly, ale za vedení o dvě branky pro soupeře to Zebry měly hodně těžké. Přesto dosáhli alespoň jedné branky, když v nastavení pronikl do vápna Dorie Ali Adnan a jeho ostrý centr si do vlastní brány srazil Matías Silvestre - 2:1. Víc už ale Zebry nestihly a z Janova odjíždí poraženy.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - SS Lazio 0:3

25.02.2018 15:00

Góly: 7. Sergej Milinković-Savić, 31. Ciro Immobile (pen.), 47. Sergej Milinković-Savić

Lazio opět ukázalo svoji kvalitu a pohrálo si se Sassuolem jako kočka s myší. Kromě tří branek, o které se podělili Sergej Milinković-Savić a Ciro Immobile, jsme viděli hned dvě červené karty. Nejprve utkání nedohrál mladý talent Domenico Berardi a po něm se nechal vyloučit také hostující bek Adam Marušić.

Lazio má za sebou těžký duel Evropské ligy, ve kterém ale ukázalo, že ani nepříznivý výsledek z prvního utkání jej nezlomí. Trenér Inzaghi navíc pochopil, jak důležitá je pro tým rotace při takovém množství hráčů, což se projevilo také dnes. Na Mapei Stadium se představili Luiz Felipe nebo Murgia, k nimž přibyli zkušenější Wallace, Immobile, Anderson nebo Marušić s Raduem a Strakoshou.

Obránci Lazia si museli dávat pozor především na papírově silný útok Berardi, Babacar a Politano. Ani ten ale v současné době nemá moc dobrou výkonnost a Sassuolo se i kvůli hodně impotentnímu útoku dstává do problémů se sestupem. V prvních minutách se navíc Sassuolo potýkalo se soustředěným výkonem obrany Lazia, především pak schopnostmi stopera Wallace.

Už v sedmé minutě si před bránu soupeře nabíhal Sergej Milinković-Savić a dlouho šermoval rukama, aby si jej Felipe Anderson všiml. Dočkal se a spolu s ním i celé Lazio, protože mladý tahoun zálohy vypálil krásnou ránu. Jeho dělovka zapadla přesně do šibenice a zkušený brankář Andrea Consigli byl bezbranný - 1:0 pro Lazio.

Domácí se ale nehodlali nijak vzdát a především rychlý útočník Matteo Politano dělal Laziu problémy. Právě Politano po chvíli kliček centroval na Khoumu Babacara, který ale špatně zpracoval. Bylo to ale Lazio, které diktovalo tempo hry. A to i díky mladíkovi Murgiovi, který velmi často kolmicemi hledal nabíhající kolegy Andersona nebo Marušiće.

Ve třicáté minutě obránce Federico Peluso zakončil celou akci Lazia a sudí Manganiello spěchal k videu. To nakonec změnilo jeho názor a sudí odpískal hodně přísnou penaltu po ruce obránce Pelusa ve vápně! Lazio nijak neprotestovalo, naopak se k míči postavil Ciro Immobile a ukázal své kvality. Ve svém 23. utkání první ligy vsítil už třiadvacátý gól! Zkrátka smrtící útočník.

Ještě v rámci první půle mělo Sassuolo obrovskou šanci na snížení. Centr z levé strany odhlavičkoval Wallace jen ke Khoumovi Babacarovi, který dokonce překonal komicky padajícího brankáře Strakoshu. I když se před ním odkryla prázdná brána, tak ji Babacar prostě nedokázal trefit! A hned po změně stran bylo Sassuolo za neproměňování svých šancí potrestáno.

Ve 46. minutě totiž parádní centr od Andersona neodvrátila ani teatrálně bránící dvojice Peluso - Adjapong, takže vysoký a dravý Milinković-Savić měl dostatek klidu pro přesnou hlavičku - 3:0! O pár minut později se navíc Sassuolo ocitlo v nepříjemné pozici, protože Domenico Berardi úmyslně fauloval a po druhé žluté kartě byl vyloučen!

Hostující Lazio Řím však také ukázalo soucit se svým soupeřem a z ohledu na něj srovnalo počty. Po hodině hry totiž černohorský univerzál Adam Marušić loktem agresivně udeřil mladíka Rogéria a byl sudím okamžitě vyloučen! To Sassuolo nakoplo a především Matteo Politano ukázal parádní individuální akci, při níž proběhl přes tři protihráče a vypálil. Dnes měl ale smůlu a ani tato akce gólem neskončila. Ve zbytku utkání už si Lazio poradilo a pohlídalo pohodlný náskok.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Turín FC 2:1

25.02.2018 15:00

Góly: 12. Mattia Valoti, 77. Mattia Valoti - 49. M'Baye Niang

Turín k překvapení mnohých nestačil na domácí Hellas a z Verony odjíždí bez nálady i bez bodů. Postaral se o to mladý záložník Mattia Valoti, který měl na svědomí obě branky domácího celku. Vyrovnávací branka M'Bayeho Nianga reagovala pouze na první trefu a více gólů už hosté nedali.

Hellas znovu ukázal, že se nevyplatí jej podceňovat. Už od úvodu se mu dařilo neutralizovat ataky Turína, kterých nebylo zrovna málo. O to větší překvapení se uskutečnilo ve 12. minutě. Daniele Verde rozehrál rohový kop, který směřoval na zadní tyč. Tam jej ještě prodloužil Vuković, který poslal balon na nehlídaného Mattiu Valotiho. Mladý záložník využil volného prostoru a otevřel skóre utkání - 1:0!

Hodně aktivním hráčem hostí, kteří byli samozřejmě dost zaskočení nepříznivým vývojem utkání, byl mladý útočník M'Baye Niang. Jeho rychlé nohy dělaly obráncům veronského celku pořádné problémy, stejně jako například nepříjemná hlavička ve 25. minutě. S tou si však nakonec brankář Nícolas poradil. Turín byl nadále mnohem aktivnějším týmem, jenže vázla u něj finální fáze.

Nástup do druhé půle málem vyšel lépe domácím. Útočník Bruno Petković se uvolnil ve vápně a poté vypálil, jenže brankář Sirigu předvedl fantastický zákrok! A tím svému týmu hodně pomohl, neboť jen o minutu později Iago Falqué posunul míč na levou stranu, kde byl úplně volný M'Baye Niang. Pro něj už nebylo problémem srovnat - 1:1.

Turín se nadále tlačil před bránu Hellasu a po hodině hry mohl jít do vedení. Po špatné komunikaci mezi obránci Hellasu se k míči ve vápně dostal Nicolas N'Koulou, který levačkou pořádně protáhl brankáře Nícolase! O chvíli později musel Nícolas znovu zasahovat, když vyboxoval míč těsně před dotírajícím útočníkem Belottim.

Patnáct minut před koncem ale naděje Turína na výhru zamrzly. Bruno Petković si míč navedl na střed a tvrdě vypálil. Brankář Salvatore Sirigu míč jen vyrazil před sebe, přímo k nohám dobíhajícího Valotiho. Pro něj už nebylo problémem poslat míč i přes marnou snahu Sirigua do opuštěné brány - 2:1.

Více informací k zápasu

FC Crotone - SPAL 2013 2:3

25.02.2018 12:30

Góly: 49. Ante Budimir, 86. Ante Budimir - 37. Mirko Antenucci, 51. Lorenco Šimić, 60. Alberto Paloschi

Crotone nezvládlo druhý nesmírně důležitý zápas o záchranu a po porážce 2:3 s posledním Beneventem tentokráte v domácím prostředí podlehlo stejným poměrem mnohem většímu rivalovi - SPAL 2013. V tabulce Serie A se nachází na poslední nesestupové sedmnácté pozici s jednadvaceti body, jeho nedělní protivník zůstává osmnáctý a na Crotone ztrácí pouhý jeden bod. Celek z městečka Ferrara rozhodl o svém úspěchu v úvodní čtvrthodině druhé půle.

V souboji loňského a letošního nováčka visela ve vzduchu nervozita, která v podstatě provázela celý průběh od úvodního hvizdu až do toho závěrečného. Poprvé zahrozili hosté, v 9. minutě si Cionek narazil se svým spoluhráčem a vystřelil z hranice pokutového území. Jeho tvrdou ránu zablokovala defenzíva Crotone a dorážející Pasquale Schiattarella mezi tři tyče nezamířil. Ve 25. minutě se ozvali také domácí.

Ze střední vzdálenosti to zkusil Nalini a jeho ránu směřující k zadní tyči dokázal brankář Meret výtečným způsobem odvrátit do bezpečí. O tři minuty později měl na kopačce úvodní gól hostující Kurtič, ale zařízení vůbec netrefil. SPAL přeci jen skóroval ještě do poločasu, ve 37. minutě ho poslal do vedení Mirko Antenucci. Ten si po nahrávce od Lazzariho udělal prostor ke střele a razantně vypálil z deseti metrů.

Jeho bomba trefila gólmana Cordaze do levé ruky a pak propadla do sítě. FC se rozhodně nevzdal, čtyři minuty po přestávce dokázal srovnat Ante Budimir. Střelu Barberise z hranice šestnáctky tečoval Meret konečky prstů, míč narazil do tyče a odrazil se přímo na nohu šestadvacetiletého chorvatského útočníka, jenž ve skluzu uklízel k pravé tyči. Nicméně SPAL ihned odpověděl, za necelých 120 sekund podruhé v zápase vedl.

Přímý volný kop Schiattarelly přistál na hlavě Lorenca Šimiče, následný padáček zapadl k pravé konstrukci. V 60. minutě dostal Crotone ještě níže na kolena Alberto Paloschi, když po odrazu míče od Beneliho stanul sám před Cordazem a chladnokrevně ho obstřelil - 1:3. O tři minuty později zakončil Antenucci své sólo jen do skvělého Cordaze, hosté si mírně zkomplikovali situaci v 82. minutě.

Schiattarella byl totiž oprávněně vyloučen po druhé žluté kartě, domácí snížili na rozdíl jediného gólu za další čtyři minuty. Podruhé v tomto střetnutí se prosadil Budimir, nádherný centr střídajícího Faraoniho usměrnil hlavou z předbrankového prostoru nekompromisně pod břevno. FC tohoto obrovského povzbuzení nevyužil a Mereta vážněji neohrozil už ani jednou.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Benevento Calcio 2:0

24.02.2018 20:45

Góly: 66. Milan Škriniar, 69. Andrea Ranocchia

Inter Milán doma dokázal porazit dobře bránící Benevento, které musí čekat na další zázrak minimálně do příštího kola. Domácímu celku vydatně pomohli obránci Milan Škriniar s Andreou Ranocchiou, kteří kromě obranných úkolů ještě skórovali.

Trenér Spalletti se v Interu ocitá pod větším a větším tlakem, takže jeho dnešní výkon musel být mnohem lepší. A to tím spíše, že slavný Inter hrál doma s Beneventem. Přesto nasadil toskánský taktik několik opor, takže od začátku utkání nastoupili hráči jako Handanovič, Ranocchia, Škriniar, Vecino, Gagliardini, Rafinha, Perišić nebo Éder, který nahrazuje zraněného Icardiho.

Benevento rovněž nehodlalo hrát jen druhé housle a přihlížet akcím Interu s blaženou nevinností nováčka. Za dohledu sudího Pairetta kráčeli z útrob San Sira na hrací plochu Puggioni, Sagna, Tosca, Letizia, Sandro, Brignola, Djuričić, Guilherme nebo Coda. Benevento se poslední dobou ukazuje jako hodně odhodlané a bojovné mužstvo, takže domácí si museli dávat pozor.

Inter vůbec nezačal špatně a hrál prim. Zkušený útočník Éder vyslal krásnou přihrávkou do šance spoluhráče Candrevu, který si míč v šestnáctce zpracoval dobře a chtěl vypálit. Na poslední chvíli se mu ale pod nohy vrhl vracející se obránce Djimsiti. Benevento celkově velmi pozorně bránilo a svého soka nepouštělo do tolika akcí, v kolika by asi domácí fandové své miláčky rádi viděli.

Mladý bek Cancelo odcentroval po chvíli kombinační hry z pravé strany na hlavu Perišiće, jenž ale v záklonu neměl mnoho šancí. Možná až nečekaně jistě působil obránce Ranocchia, který se například vrhl pod nohy Brignolovi. A když se do útoku dostávalo duo Guilherme-Coda, zasáhl parádním zákrokem brankář Handanovič. Sudí Pairetto zdárně vyřešil pád Sandra ve vápně a zdůraznil mu, že podobné letecké pokusy nebude tolerovat.

Inter byl jasně lepším celkem, jenže mu chyběly branky. Stejnou potřebu cítilo také Benevento, které vyslalo do hry Cataldiho, jemuž uvolnil místo Djuričić. Hodně aktivní duo Cancelo a Candreva větralo obranu hostí, ale ani tato dvojice se do finálního zakončení nedostávala. Deset minut po změně stran zkoušel pozornost brankáře Puggioniho Vecino tvrdou ranou, ale ani on nepochodil.

Benevento bylo také ve druhé půli aktivní a statečným výkonem dělalo domácímu celku problémy. Coda se prohnal kolem Škriniara, leč pálil v dobré pozici nad břevno. Brignola o chvíli později přihrál Cataldimu, který se dostal do vápna a po kontaktu s Ranocchiou upadl, ale sudí penaltu neviděl.

Přesto se skóre měnilo. Velmi dravě si počínal Milan Škriniar, který si naběhl do vápna soupeře na rohový kop a i díky několika odrazům se dostal k hlavičce - 1:0.

Inter nelenil a jen o tři minuty později přidal další, rozhodující branku. A opět u toho byl obránce. Tentokrát se šťastným střelcem stal dlouhodobě kritizovaný stoper a kapitán Andrea Ranocchia, který dostal do sítě krásně zahraný přímý volný kop od Cancela a navýšil vedení. V závěru byl ještě vyloučen hostující Viola po zákroku na Édera.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Janov CFC 2:0

24.02.2018 18:00

Góly: 49. Mattia Destro, 72. César Falletti

Janov po třech duelech prohrál, protože nestačil na domácí Bolognu. O její radost se postarali Mattia Destro a César Falletti, pro kterého to mimochodem byla první branka v nejvyšší italské lize. Postavení Janova se nijak nezhoršilo, ale pro domácí celek se jedná o zlepšení, a to minimálně do utkání Fiorentiny.

Janov působil od začátku aktivněji a svíral soupeře před vlastní šestnáctkou. Celek trenéra Ballardiniho je obecně ve skvělé formě a daří se mu především konce zápasů. Dnes se ale nechtěl tak dlouho trápit a před brankáře Miranteho posílal jeden centr za druhým. S většinou si ale obránci Felsinei poradili, především pak Simone Romagnoli.

Hiljemarkův centr si našel útočník Galabinov, který ale velmi chabě zakončoval, takže brankáře Antonio Mirante nemusel zasahovat. Na opačné straně se zase ukázal brankář Mattia Perin při šanci Džemailiho, který pálil z velké vzdálenosti poměrně přesně. Delší dobu se nic zajímavého nedělo, ale pár minut před odchodem obou celků do šaten si málem vstřelil vlastní branku Blerim Džemaili! Na začátku akce Pandev přenesl míč ze strany na Bessu, který před bránou hledal Galabinova. Vracející se Džemaili míč se štěstím odvrátil.

Na góly jsme čekali až do druhé půle, i když dlouho po jejím začátku to netrvalo. Po dlouhém centru to už vypadalo, že obránci hostí spolu s brankářem Perinem celou akci zdárně zažehnali, jenže v tom se přiřítil pozorný Mattia Destro a se štěstím propasíroval míč do sítě - 1:0 pro domácí!

Deset minut poté se málem domácí fanoušci dočkali druhé branky. Defenzivní univerzál Pulgar našel rychle Di Francesca a ten velice smělou střelou nepříjemně zaskočil brankáře Perina. Tomu museli pomoci vlastní obránci, kteří balon poslali mimo. Na opačné straně málem srovnal střídající Darko Lazović, s jehož ranou měl Mirante velké potíže.

Nikoli však takové, jaké měla obrana Janova s další akcí domácích. Hned dva hráči, jmenovitě Mattia Destro a César Falletti, utíkali sami na brankáře Perina. Obrana hostí zcela zaspala, Destro nahrával nesobecky na mladého útočníka a pro něj bylo velmi snadné doklepnout míč za smutného brankáře - 2:0. Do konce utkání už domácí i přes zvýšenou snahu Janova vedení udrželi.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol26223160:1569
2.Juventus FC25212262:1565
3.SS Lazio26164664:3352
4.Inter Milán26149342:2151
5.AS Řím26155640:2150
6.UC Sampdoria26135846:3444
7.AC Milán26135837:3044
8.Atalanta Bergamo25108737:2938
9.Turín FC26812636:3236
10.ACF Fiorentina2698935:3235
11.Udinese Calcio261031337:3833
12.Bologna FC261031333:3833
13.Janov CFC26861221:2730
14.Cagliari Calcio26741523:4125
15.Chievo Verona26671323:4325
16.US Sassuolo26651515:4623
17.FC Crotone26561523:4721
18.SPAL 201326481426:4920
19.Hellas Verona26541724:5119
20.Benevento Calcio26312218:6010
Zbývající zápasy
25.02. 18:00Juventus FC - Atalanta Bergamo

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (134)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Schválne:Anketa kto je horší? Inter ci Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
atlee

sparta

Reagovat
Deki

go fu*k yourself

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kiss my ass

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

věčně "druhej" řím bych řekl :D

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Ester Ledecka hraje lepsi fotbal ako Eder

Reagovat
smazaný uživatel

slabsie

Reagovat
Mrvinho

Vtipy s Ledeckou na každou kokotinu

Reagovat
JackDaniels.

Ester

Reagovat
smazaný uživatel

Skriniar ako obranca 4 goly a Schick ako utocnik 1!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdiel hrať 90 min. a naskočiť na posledných 10-15min

Reagovat
celeb

a to je koho problem, ze je Schick skleneny?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ceskej repre lebo keby nebol zhovna lepeny tak je to bomber

Reagovat
celeb

tak urcite, keby s tym talentom mal aj odolnost, bol by pre repre obrovskou posilou. Kvalitnych utocnikov v podsate nemate (my detto).

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdiel hrať 90 min ako obranca a 15 min ako útočník...

Reagovat
smazaný uživatel

Hovby. Za 90 min je množstvo času na rohy a štandartky kde sa hľadá aj Milanova hlava, btw... Sledujem Rím pravidelne a Schicka som v útoku miesto Dzeko videl iba raz

Reagovat
Votas

no vidíš, a Schick paradoxně dával nejvíc gólů právě, když naskakoval na těch 15 minut.

Reagovat
Kaspar

a co je na tom ze obrance a utocnik rozdilny narodnosti maji jiny statistiky ?

Reagovat
smazaný uživatel

no prvy polcas to bola cista tragedia. Rafinha dnes hral to, co vacsina z nas cakala, ze aj bude hrat.

Ten nas stred to je nieco strasne. tie prihravky do offsajdu pre Candrevu neviem co mali znamenat. Aj ked aby som nekrivdil ta jedna v prvom polcase bola krasna, som si to musel pretacat ci toto fakt dal Vecino.

povinna vyhra je nasa, ku koncu hrali ukludnene, ale tak Benevento uplne odislo.

Buduci tyzden je derby, a to samozrejme moze skoncit hociako.

Reagovat
Mihal

Kto pisal ten "souhrn" k zapasu Inter - Benevento ten zapas bud nevidel, alebo nech mi posle cislo na dealera lebo ten matros fakt dobre slape..."Inter vůbec nezačal špatně a hrál prim." alebo "Inter byl jasně lepším celkem" to sme asi kurva pozerali dva uplne odlisne zapasy

Reagovat
Pipo123

Inzaghi konečne pochopil že musí rotovať, doteraz točil hráčov len v zápasoch EL, dnes Luiz Felipe a Murgia ukázali že môžu hrať aj ligové zápasy. Teraz sa treba dobre pripraviť na AC, môžeme ísť do finále Coppy, v EL by sme mali prejsť cez Kyjev a ešte sme v hre o LM. Aj napriek pár zápasom ktoré boli od nás katastrofálne to vyzerá na super záver sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že nejdůležitější faktor u vás je, že konečně po letech máte celou sezónu zdravý tým, mohli byste být i černý kůň EL, nemyslím, že ste horší tým, než Sevilla nebo loňský United.

Reagovat
FuckT

Hmm, dufam, ze pojdu so Sarrim na kavu.

Reagovat
Mihal

AC sa mi dnes pacilo, prvy polcas slusny a druhy super. Myslim, ze v derby budu mat navrch a fakt sa toho zapasu bojim. Je to paradox ako sa ta forma v sporte dokaze otocit. Raz si hore, raz dole. Ja by som si kludne tipol, ze nas mozu este predskocit a pri nasom lose to moze byt velmi skoro.

Reagovat
Snatus

Řím takové sympatické mužstvo a tak neschopná záloha. Ve středu zálohy hráči, kteří nedokážou vymyslet kreativní nahrávku a zrychlit tak hru, křídla přetěžují držení balonu, nejvíc asi Perotti, který nedokáže nahrát dopředu.

Reagovat
pantondavo

Byť pořád nedokážu pochopit, jak mohl jeden z nejlepších týmu na světě tak trestuhodně zaspat při obnově kádru a dostat se na průměr, tak se mi líbí teď ta pokora, s jakou hráči hrajou a jak se dokážou radovat z vítězství, možná mi to lehce připomíná přeřazění Juve do druhý ligy a postupnej návrat na vrchol v ještě lepší formě, než kdy dřív. Akorát to teda trvá trchu dýl no

Chtělo by to vyhrát EL, ale tam to bude ještě těžký.

Reagovat
exot12

To podľa mňa nebolo zaspatie. Ak si spomínaš, tak jeden čas sa tam kupovali odložené bývalé hviezdy a tak nejak sa to zišlo a zaspomínali na staré dobré časy, tam neboli žiadny mladíci a vymeniť celú 11 nie je sranda.

Reagovat
pantondavo

No prave, tomu tymu se darilo i s fotbalistama okolo 35 let, to je dneska nerealna predstava, ale nedokazu se zbavit pocitu, ze to nemuselo zajit az na takovy dno.

Reagovat
exot12

Ja to chápem, ono sa ťažko niečo mení keď to funguje. Kupovali ďalšie a ďalšie vyhasnuté hviezdy až bolo neskoro lebo to zrazu nefungovalo

Reagovat
olis

Gattuso tam urobil na zaciatok dobru robotu, ked ho vidim ako si ide svoje tak mu to nejde nepriat. Otazne je ci este dokaze pozdvihnut hru pretoze herne to podla mna stale nie je nic oslnive a ci dokaze udrzat hracov takto naladenych dlhodobo alebo je to len chvilkove pozdvihnutie ako sa deje dost casto po vymene trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemyslím, že toto je ten prípad, keď je náhle chvilkove pozdvihnutie po vymene trenera, kedže keď to Gattuso prebral, tak sme hrali úplnu tušku a aj pod nim prehravali zapasy, alebo remiza s Beneventom. Takže jeho príchod praveže nevyvolal ten efekt okamžitého zlepšenia, väčšina mu preto ani neverila. Práveže sa mi zdá, že pod ním ten team sa zlepšuje zápas od zápasu..

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka, tohle pro něj byla první z těch těžkých zkoušek, ale mě přijde, že zápas od zápasu se zlepšujeme, jsme na soupeře připraveni, ustálila se sestava. Dokonce dnes můžu i Kaliniče pochválit, jak ho vždy každý kritizuje (oprávněně) tak dnes byl jak vyměněný, dnes měl jen smůlu při tom zakončení, avšak Cutrone základ jistý

Reagovat
Eldarion

Ten tím bol v totálnej sračke ako mentálne tak aj fyzicky a Gattuso to prebral v takom stave a takto ich zmenil. Čo podľa mňa chvílkové nebude a herne to samozrejme nie je dokonalé ale ako vravel sám, Rím nebol postavený za deň

Reagovat
Furia Ceca

Řím byl hlavně zbourán za 90 minut

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze tak ako ja aj vela fanusikov AC neverilo, ze toto dokaze Gattuso spravit s muzstvom! Za to mu ide jednoznacne vdaka a palec hore Tento dnesny vykon mi pripominal hru aku zvykli hrat za cias Carla. Sa mi pacila ta obetavost, poslusnost a nebojacnost hrat na superovom ihrisku otvorenu partiu. Takyto test s tak dobrym superom ako As som cakal a velmi ma ten vykon potesil Ak to bude takto pokracovat tak sa konecne aj fanusikovia AC budu opat tesit na ich zapasy lebo uz na toto sa aspon mne osobne velmi dobre pozeralo, bol to podla mna vyspely vykon a pristup k zapasu. Bude sa mi velmi dobre zaspavat. forza Milan!

Reagovat
LesyJePan

forza Milan!

Reagovat
Allianz_Arena

AC se příští týden může dostat definitivně zpět do boje o LM Pro mě osobně celkem nečekaný zvrat.

Reagovat
Eldarion

Neskutočné čo spravil Gattuso za takú krátku dobu v rozbehnutej sezóne aj keď na hráčoch AS bolo vidieť znechutenie a ako keby chceli Di Francesca potopiť. Prvý polčas tesný ale mierne lepšie AS ale v druhom polčase po pravdepodobnom tornáde menom Gattuso v šatni to bolo takticky a herne totálne odlišné a AS sa nezmohlo na nič.

Kessie je netvor ktorý si mazal Nainggolana so Strootmanom ako chcel a piate čisté konto v rade ako darček pre Gigia na 19. narodeniny Romagnoli - Bonucci zase vynikajúci a Calabria ide hore a hore až si myslím, že Conti ostane sedieť. Teraz postúpiť do finále Coppy a potom Inter Forza Milan!

Reagovat
Lech

Coze, Strootmanom? On tam dneska byl?

Reagovat
Largo

Jo, po Nainggolanovi, dokonce kapitan.

Reagovat
Eldarion

Ale musím uznať, že Alisson je momentálne vo forme na úrovni De Geu, neskutočný brankár.

Reagovat
smazaný uživatel

Po výhre nad Sampdoriou ďalšia dôležitá výhra s priamym konkurentom o EL a LM. Budúci týždeň nás čaká ďalší priamy konkurent. Ak aj ten zápas vyhráme, tak LM nie je vôbec nereálne...

Reagovat
Eldarion

Bude to stále tesné ja si na to 4 miesto až tak nádej nerobím ale práve tieto výhry ohromne pridávajú na sebavedomí tímu zo dlhodobého hľadiska

Reagovat
Furia Ceca

No pro začátek byste potřebovali přeskočit v tabulce Sampdorii... Podle mě máte do LM pořád blíž z EL než ze SA.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné, LM je sen, aj keď ho nedáme, ale budeme pokračovať v takýchto výkonoch tak budem rád.

Reagovat
Furia Ceca

Já vám to po těch letech ve sračkách taky přeju. Individuálně máte kvalitní hráče, když Gattuso dostane čas na sehrání, tak věřím, že konečně vybudujete jádro novýho týmu, s kterým se už konečně vrátíte na scénu.

Reagovat
smazaný uživatel

ocakavam, ze AS dalsie kolo prehra v neapole a my vyhrame s Interom cize to bude 3 body na AS aj Inter, stale mas ten pocit?

Reagovat
smazaný uživatel

*3 a 4 samozrejme

Reagovat
LesyJePan

Ako si možeš byť taký istý, že vyhrajeme? inter je v sračkach ale je to derby a tam aktualne formy tímov niekedy neznamenaju nič. Vystupuješ tu až moc suverenne na to ze sa nam podarilo par zapasov.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Derby bolo vždy niečo špeciálne. Ani neviem spočítať na ruke, koľko krát to vyhral tím, ktorý v tom čase nebol favoritom, napr. kvôli zlej forme. Posledné roky je to naozaj veľmi vyrovnané. Ja by som tipoval X. I keď rád by som sa mýlil.

Reagovat
SpartaOvenka

Krása, Gattuso dokáže konečně i z té trojky Leo, Roma a Biglia vytáhnout to, na co mají. Calabria skvělý, Suso a Cutrone škoda mluvit, jen tak dál, snad to v derby vyjde

Reagovat
Pipo123

Šláger kolá a ani jedna karta, to som si vybral zapas na over 5,5

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pipo123

Ze pojdu na krv? Celkovo mam pocit ze tieto šlágre v SA su rok od roku kľudnejšie. Niekedy sa to prášilo od úvodných minut

Reagovat
czech_mira

Jak hrál Schick?

Reagovat
LesyJePan

Jedna dobra kľučka za celý zápas. Ale treba spomenúť aj to že k lopte sa dostaval velmi tazko a chvilami som mal pocit ze mu tu loptu proste nechce nikto prihrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma problemy v kabine

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno, je proste prehypovany...

Reagovat
smazaný uživatel

Neni prehypovany. Spoluhraci mu neprihravaji, i kdyz je v jasne pozici, nebo prihraji nekomu jinemu. Znamka toho, ze tam neco nefunguje.

Reagovat
Biozdenda

ale hovno přehypovaný, hraje akorát zatím tak nějak alibisticky a podle toho vypadá i pohyb a nabízení se na přihrávku. Když už míč dostane, tak není zlý a někdy i v těžké situaci míč posune dál, ale musí začít makat, ne čekat na ten svůj geniální moment.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana AC ho viacmenej vygumovala

Reagovat
LesyJePan

Ako si možeš byť taký istý, že vyhrajeme? inter je v sračkach ale je to derby a tam aktualne formy tímov niekedy neznamenaju nič. Vystupuješ tu až moc suverenne na to ze sa nam podarilo par zapasov.

Reagovat
LesyJePan

Sakra to mala byt reakcia par postov vyssie..

Reagovat
pantondavo

Nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Rino nakonec tou svoji zarputilosti, vasni a energii AC paradne probudil. Je videt z tech hracu ten entuziasmus, ktery driv nemeli. Nejlip to bylo patrne pred koncem hvizdu, kdy se hraci drzeli za ramena, jak kdyby to bylo finale poharu. A po hvizdu se stejne tak radovali. Bylo to sympaticke.

Za me je AC pri tomto rozpolozeni jeden z nejvetsich favoritu na Evropskou ligu. S Arsenalem to bude super test.

https://youtu.be/1tq20CNKxss

Reagovat
Pipo123

Budúce kolo moze byt strasne Zaujimave, moze sa stat ze prehraje AS, Inter aj Lazio a AC bude uz kurva blizko LM.

Reagovat
GEGE

Po letech zase trocha radosti..Výhra na ASR snad po 6 letech.Na lavičce jeden s největších srdcaru v historii klubu a zápas,který rozhodujou odchovanci co běží slavit pod kotel a buší do znaku FORZA MILAN!

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Lech

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Ragazzo d'oro

po dlouhé době dělá AC radost

Reagovat
Eldarion

Reagovat
CubONE

Reagovat
Thorrin

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
mojmira

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Kaka14

Gattuso pred par rokmi ako hrac svojou vytrvalostou a bojovnostou pomohol AC vratit na vrchol. Tak hadam sa mu to podari ako trenerovi. To ako niektori hraci zacali hrat pod nim je neuveritelne.

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Na začiatku som mal starosti ohľadom toho, ako bude Gattuso zvládať zápasy takticky... čo sa týka motivácie to bolo jasné... no po taktickej stránke som mal obavy. No a teraz pri takejto sérii zápasov a najmä po tomto poslednom je vidieť že Rino taktiež na sebe maká a rastie len tak ďalej Forza Milan !

Reagovat
cresposuper

Milan pod Gattusom mi pripomina Inter pod Piolim- dlha snura vitazstiev, pozdvihnuta moralka timu a organizovanost hry, ale stale tam su medzery a vyhravaju aj zapasy, v ktorych maju slabe pasaze.

Reagovat
Milan.B

derby bude zaujimave

Reagovat
Yanek

Je jasné, že to není perfektní. Ale letargický styl Pioliho bych k Rinovi fakt nepřirovnával

Reagovat
cresposuper

Pioli rozhodne nema letargicky styl . Ale rozumiem ti.

Reagovat
Frantszek

Tak na tohle AS už se snad do konce sezony nepodívám. Sice už si to říkám asi posledních 5 zápasů, ale tohle byla tečka. S tímhle fotbalem nemají šanci ani na EL. Šachtar nás ztrapní před vlastním publikem.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jeden náš hráč mě ale nesmírně překvapuje. A sice Hakan. Na Lw jsem mu absolutně nevěřil, vsichni z BL o něm tvrdili, že je líný prase, co akorat umí kopat standartky.. V posledních zápasech ale ukazuje pravý opak, poctivě se vrací, dře a v ofenzivě je taky dobrý. Jen tak dál

Reagovat
Kaka14

presne tak, a navyse nam ovela stupla aj kvalita standartiek, lebo v Milane to nemal kdo zahravat pred nim ..... pod Gattusom isiel neuveritelne hore, tak ako Calabria, Romagnoli a dasli ....

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jasně, zvedl se celý tým, ale u Hakana jsem nejvic překvapený. Prvni půlka byla z jeho strany strašná (asi tam hrála roli i absence herní praxe, o čemž sám mluvil)..

Reagovat
Eldarion

No len si predstav na tréningu keby nechce makať čo by robil Gattuso Toto som si aj ja ale všimol, že neviem po koľkých rokoch hráme ako tím, útočíme aj bránime ako celok. Na rozdiel od Interu a ich časti v začiatku sezóny kedy vyhrali niekolko zápasov s hroznou hrou, šťastím a góli nevedeli ani ako dali, tak na nás sa dá aj pozerať. Ale na mňa najväčší dojem urobilo duo Romagnoli-Bonucci. Od Lea sa to dalo čakať jeho výkony v Juve neboli náhoda ale Romagnoli je momentálne ešte vyššie ako on, neskutočne hrá poslednú dobu a včera tiež MOTM.

Reagovat
GEGE

Zlepšil se rapidně a ta práce směrem do zadu je od něj teď fakt příkladná... uvidíme jak dlouho mu to vydrží no...

Reagovat
smazaný uživatel

no AC to asi mysli vazne a priznam sa, ze od Gattusa som necakal nic. Su vo velkej pohode, na derby su favorit oni jednoznacne. Sranda ze prvu polku sezony bola na smiech jedna polka Milana, teraz sa karta obratila.

Reagovat
Eldarion

Bohužiaľ sa to takto stále strieda každý rok, snáď sa dočkáme času kedy pôjdu oba súčasne hore a aj keď vás nemám rád tak taliansky futbal AC aj Inter potrebuje

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja vas nemam rad, ale suhlasim s tebou :)

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Vtáky cez tepláky
Reagovat
Ragazzo d'oro

Jestli je to pravda, tak je Neymar jeste vetsi vůl, nez jsem si myslel.. Ale je klasická okurková sezóna

Reagovat
Kluivert9

Jasný Barca potřebovala hráče do zálohy, konečně ho má a vymění ho za křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi ty proměny nálad a očekávání v táborech fanoušků po pár zápasech

Reagovat
Dejwa

Jak říkáš, kor když to po derby může klidně být +10

Reagovat
Yanek

Reagovat
maras93

Parádní výkon a z výhry mam velikou radost. Za Cutroneho a Calabriu jsem taky moc rád. I ta šňůra, kterou teď máme je super, ale furt zůstávám nohama na zemi. Rino odvádí suprovou práci a mě samotného velmi překvapil, nečekal jsem to. Ale stále je to 7 bodů na Ligu mistrů, takže na vyhlašování o Lize mistrů je ještě čas. Kdyby se povedla, tak by to bylo perfektní, poněvadž po tý zimě jsem myslel, že se budeme houpat na 10. místě.. Ale jak řikam, chce to furt stát nohama na zemi a neukvapovat se.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
rossoneri89

som rad ze ideme hore ale netreba pocitat rozne uvahy ... najdolezitejsie je aby sme sli od zapasu k zapasu a koncentrovali sa iba na seba pretoze rozne prepocty na LM,EL by nas mohlo stat koncentraciu .... teraz sa co najlepsie pripravit na Lazio a potom Inter .... nepozerat sa na nic ine ... Forza Milan

Reagovat
Kaka14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

CAGLIARI (3-4-2-1): Cragno, Romagna, Castan, Ceppitelli; Faragò, Padoin, Barella, Ionita, Lykogiannis; Joao Pedro, Han; Pavoletti. A disposizione: Rafael, Andreolli, Pisacane, Miangue, Calihara, Cossu, Deiola, Dessena, Sau, Ceter. All. Lopez.

NAPOLI (4-3-3): Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui; Allan, Jorginho, Hamsik; Callejon, Insigne, Mertens. A disposizione: Sepe, Rafael, Tonelli, Maggio, Milic, Rog, Diawara, Zielinski, Machach, Ounas. All. Sarri.

Forza Napoli!

Reagovat
FuckT

The Preview has disappeared! Have the captors stated their demands?

Reagovat
olis

trocha viac preciznosti v 16ke a za 10 minut sme mohli dat tri goly...

Reagovat
olis

Reagovat
Forza_Inter

Neskutočné s akým prehladom hrá Callejon

Reagovat
olis

Forza Napoli!

Reagovat
kris_kros

ako dlho fandis neapolu?

Reagovat
olis

jednym okom som zacal sledovat zapasy v sezone 2009/2010 ale naozaj si ma ziskali o sezonu neskor

Reagovat
didosh

Tak to já mnohem dyl...už v devadesátých...

Reagovat
olis

no ja som rocnik 94 takze to som moc sancu nemal

Reagovat
didosh

Svým vystupováním znalostí SA a hlavně Neapole,Tipl bych ti daleko víc...Já tam totiž jako dítě jezdival hrát fotbal...

Reagovat
Kenneth

Snad to letos konecne urvete.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rabl

Alan je vyborny, nenapadny hrac ale penzum roboty spravi v strede pola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

nasnezilo aj v Neapole, dnes museli zrusit trening

https://pbs.twimg.com/media/DXB9NJMWsAArnla.jpg

Reagovat
CubONE

A tu na severe stale nic.

Reagovat
M11

tak ted behem 17 dni hrajem 6 utkani.. Neapol 3.. to bude pro nas hodne dulezita cast aby jsme neztratili kontakt

Reagovat
olis

https://www.football-italia.net/117828/mario-rui-might-not-stay-napoli niekto je tu po par vydarenych zapasoch na velko

Reagovat
FuckT

Ghoulam > Rui. Ak je toto jeho povaha, tak Goodbye.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele