Serie A - souhrn 25. kola

11.02.2016, 22:39, aktualizováno 14.02.2016, 22:43
Komentáře a souhrny
Souboj o čelo Serie A zvládl lépe Juventus, gólem Zazy v posledních minutách zdolal Neapol a vystřídal ji na prvním místě tabulky. Lazio si poradilo s Hellasem a tři body získalo rovněž AS, milánské AC zase přehrálo Janov a Fiorentina přetlačila Inter...

ACF Fiorentina - Inter Milán 2:1

14.02.2016 20:45

Góly: 60. Borja Valero, 90. Khouma Babacar - 26. Marcelo Brozović

Důležitý souboj o Ligu mistrů zvládla lépe Fiorentina, která doma úspěšně otočila nepříznivý vývoj proti Interu Milán. Nerazzurri poslal do vedení Marcelo Brožović, ale ve druhém dějství srovnal krok Borja Valero. Inter následně přišel o vyloučeného Alexe Tellese a v nastaveném čase rozhodl o výhře Violy Khouma Babacar. Na výsledku 2:1 už nic nezměnilo ani další vyloučení Maura Zárateho.

Fiorentina na svého soupeře vlétla a Inter byl od úvodních minut v jednom ohni. Ránu Bernardeschiho vyrazil Handanovič a Kalinić z dorážky mířil nad. O chvíli později už byl Handanovič v podstatě překonán, Iličič našel na vápně volného Kaliniće, ale míč směřující jasně do sítě na poslední chvíli odkopl jeden z borců Interu. Ve 23. minutě se zase domácí dožadovali pokutového kopu, ale i tuto chvíli Inter přečkal bez újmy, sudí nechal hru pokračovat. Fiorentina z úvodního tlaku nic nevytěžila a pak nečekaně jako první inkasovala.

Kondogbia našel rozeběhnutého Palacia, ten dal balón pod sebe na úplně volného Marcela Brožoviće, pro kterého nebyl problém trefit odkrytou branku - 1:0 pro Inter. Krátce na to nebezpečně pálil Éder a div, že to nebylo už o dvě branky. To by bylo pro svěřence Paula Sousy hodně kruté, Fiorentina se z gólového direktu zvedala velmi těžce. Až v nastavení se po centru Astoriho dostal k hlavičce Tello a Handanovič předvedl fantastický zákrok.

Viola chtěla pochopitelně ve druhém poločase vyrovnat. Inter se na jeho začátku zatáhl a domácí marně hledali skulinku v jeho defenzívě. Paulo Sousa se rozhodl poslat na plac Maura Zárateho, který v Interu kdysi působil a na svého někdejšího zaměstnavatele měl velkou žízeň. A Fiorentině střídání pomohlo, byť Zárate ve vyrovnání prsty neměl. Po hodině hry si na centr Iličiče naběhl Borja Valero, Interu selhala ofsajdová past a španělský záložník srovnal na 1:1.

A domácí byli následně hodně při chuti, po centru Vecina zahrál rukou Telles, ale sudí ani v tomto momentu penaltu nepískal. Osm minut před koncem zápasu si Inter výrazně zkomplikoval cestu za body, Alex Telles fauloval unikajícího Bernardeschiho a sudí ho poslal po druhé žluté rovnou do sprch. Fiorentina vycítila šanci na zvrat a nakonec se jí to i povedlo. V první minutě nastaveného času nechala obrana Interu Handanoviče na holičkách a střídající Khouma Babacar z dorážky dotlačil míč za brankovou čáru!

V posledních minutách na hřišti jiskřily emoce, Zárate chytil pod krkem Murilla a i on si od sudího vysloužil červenou kartu. Bohužel pro Inter, na hru už to žádný vliv nemělo. Fiorentina v důležitém zápase o Ligu mistrů porazila Inter Milán 2:1.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Bologna FC 0:1

14.02.2016 15:00

Góly: 79. Mattia Destro

Své fanoušky doma opět zklamalo Udinese. Zebry nestačily na Boloňu, která jim do puntíku oplatila první porážku ze vzájemného utkání této sezony. Výhru 1:0 zařídil svěřencům Roberta Donadoniho Mattia Destro.

Boloňa tak díky dalšímu vítězství poskočila už na desáté místo tabulky, zatímco Udine je čtrnácté.

Na Stadio Friuli se toho odehrálo opravdu spousty a konečný výsledek 0:1 vůbec nemusel být. Především domácí borci spalovali jednu šanci za druhou. V té první se ale ocitli hosté, po volném přímém kopu vyrážel na rohový kop Karnezis a o chvíli později měl velké štěstí, když Mounierova tečovaná rána skončila na tyči. Branková konstrukce zvonila i na druhé straně, to když s její pomocí Da Costa vyrazil hlavičku Kuzmanoviče. V prvním poločase se nehrál vůbec špatný fotbal, vyloženou převahu však neměl ani jeden z celků.

Druhá půle začala opatrněji a šance se začaly objevovat až v poslední dvacetiminutovce. Nejprve jeden ze zadáků Boloni nepříjemně přizvedl centrovaný míč a div, že si nedal vlastní branku. Za chvíli těsně minul Théréau a Udine začalo počítat zahozené šance, které mrzely. Zvláště když v 79. minutě prokličkoval pokutovým územím Destro a přesně zakončil!

V závěru zápasu si Udine vytvořilo velký tlak a bylo několikrát blízko vyrovnání. Do cesty se domácím opět postavila tyč a v 90. minutě sám před brankářem selhal Zapata. Zebry dál útočily a za chvíli vstřelil Di Natale gól, naneštěstí pro domácí z ofsajdu, který pomezní správně zaregistrovali. Udine nakonec nestačilo ani šestiminutové nastavení, Boloňa těsné vedení uhájila a ze Stadio Friuli veze tři body.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Atalanta Bergamo 0:0

14.02.2016 15:00

Góly: -

Samdporia znovu nevyhrála a tentokrát si rozdělila body s Atalantou, přičemž branka za devadesát minut na Luigi Ferraris nepadla. Utkání bylo velmi skoupé na šance a závěrečný hvizd byl v podstatě vysvobozením.

Ani jeden z týmů neoplýval formou, spíše naopak. Sampdoria před tímto utkáním nevyhrála šest zápasů v řadě, Atalanta dokonce devět!

Utkání začalo svižně, na nepovedenou ránu Diamantiho odpověděl pěknou střelou Cassano a činit se musel brankář Sportiello. Po půlhodině hry došlo v pokutovém území Bergamaschi k závaru, avšak hosté ho ustáli bez ujmi. Stoprocentní gólovou šanci bohužel první poločas nepřinesl. Byl spíše o bojovnosti, sudí Damato také za tuto dobu rozdal tři žluté karty.

Obraz hry byl ve druhém poločas stejný, byť Vincenco Montella i Edy Reja určitě své svěřence nabádali k větší aktivitě či minimálně k více střeleckým pokusům. Ale čas ve druhém dějství plynul a diváci na Marassi čekali na výraznější moment marně. Utkání nakonec nemuselo skončit 0:0, až ve čtvrté minutě nastavení nebezpečně odcentroval Dodó a Ricky Alvarez přehlavičkoval branku! Největší šance zápasu zůstala nevyužita, utkání tak skončilo nudnou plichtou 0:0.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Turín FC 1:3

14.02.2016 15:00

Góly: 3. Alberto Gilardino - 19. Ciro Immobile (pen.), 31. Giancarlo González (vl.), 69. Ciro Immobile

Dnes viděli diváci velký návrat Cira Immobileho z dob, kdy v Turíně prožíval dny své největší slávy. Miláček fanoušků a fanynek Býků se dnes zapsal na střeleckou listinu dvakrát a hodně pomohl Granatě k výhře nad Palermem.

Palermo dnes odpoledne sice dobře začalo, ale opět se ukázalo, že ani sebelepší začátek automaticky neznamená ten správný a pohádkový konec. Palermo nastoupilo v hodně zajímavé sestavě, dočkali jsme se hráčů jako Vázquez, Gilardino, Quaison, Goldaniga, Hiljemark nebo Sorrentino. Turín opět přijel s útočným duem Immobile - Belotti, na něž bude trenér Antonio Conte určitě upírat svůj zrak.

Dalším italským střelcem, který ještě nechce zapomenout na možnou vstupenku do italské reprezentace pro nadcházející EURO, je Alberto Gilardino. Zkušený veterán dostal už ve druhé minutě poměrně hodně volného prostoru a ukázal, že nezapomněl nic ze svého umění. Gilardino dostal skvělý míč do vápna, načež jej postrčil směrem a rychlostí, na které Padelli nemohl reagovat - 1:0 pro Palermo.

Jen o pouhé dvě minuty mohlo být srovnáno, když se Immobile dostal na druhé straně k hlavičce a jen o malý kousek minul pravou tyč. Po pouhých čtrnácti minutách skončilo utkání pro Goldanigu, který se zranil. O pouhé čtyři minuty poté se Ciro Immobile prohnal mezi dvěma stopery Palerma ve vápně a byl jimi shodně sražen. Mladý útočník vzal veškerou odpovědnost na sebe a postavil se i k penaltě. A dobře udělal, protože ji s přehledem proměnil!

Immobile je hodně týmovým hráčem, ale dnes to občas bylo i na škodu. Ačkoli postupoval téměř sám na brankáře Sorrentina, rozhodl se ještě nahrávat do míst, kde tušil spoluhráče Belottiho. Ten se však už k zakončení nedostal. Sám Belotti se řítil na Sorrentina o chvíli později, jenže míč napálil těsně vedle tyče! Po půlhodině hry se ale Turín opět radoval. Po centru Bruna Perese si totiž nešťastně vstřelil vlastní branku Giancarlo González.

Další hráč, který musel opustit hřiště dřív, než bylo v plánu, byl brankář a kapitán domácích Stefano Sorrentino. Ten se zranil a pustil do hry Alastru. Domácí se mohli dočkat branky do té správné brány v nastavení první půle, ale ani jeden ze tří střelců Padelliho nepřekonal! A atraktivní fotbal pokračoval také ve druhé půli. Immobile postupoval v přečíslení s Benassim, nakonec se rozhodl pro přihrávku a Benassi nechal vyniknout parádním zákrokem Alastru!

Když o minutu později kapituloval sám Alastra, zastoupil jej Anđelković a míč vykopl z brankové čáry! Po hodině hry pálil v zajímavé pozici Alberto Gilardino, který měl před sebou prakticky prázdnou bránu! Dvacet minut před koncem utkání se tak prosadil jiný střelec. Ciro Immobile dostal míč za obranu, poradil si kličkou s jediným soupeřem, který se jej chystal připravit o míč, a zakončil pod břevno! A to byla poslední zajímavá šance utkání.

Více informací k zápasu

AC Milán - Janov CFC 2:1

14.02.2016 12:30

Góly: 5. Carlos Bacca, 64. Keisuke Honda - 90+3. Alessio Cerci

AC Milán doma zvítězil nad Janovem 2:1 a stále se drží v těsném kontaktu s evropskými poháry. Rossoneri šli díky Baccovi brzy do vedení, ve druhém dějství zvýšil nádhernou ranou Honda, konečné slovo měl Cerci.

První minuty měli častěji míč na kopačkách hráči Janova, ovšem brzkému vedení Milána nezabránili. Brankář Perin sice skokem do šibenice vychytal parádní Hondovu ránu, ale za chvíli japonský záložník centroval do vápna, míč se dostal až na zadní tyč k Baccovi a chladnokrevný kolumbijský zakončovatel poslal AC do vedení. Hosté určitě nebyli horším týmem, ve středu hřiště byli o něco lepší, ale defenzíva Rossoneri působila jistým dojmem a Grify prakticky k ničemu nepustila. Ani Milán neměl moc šancí, Bacca před Perinem nestačil zakončit, a tak první poločas skončil jen jednobrankovým rozdílem ve prospěch domácích.

Trenér Gian Pier Gasperini se rozhodl nasadit do druhého poločasu Alessia Cerciho a ze hry stáhl jiného "milánského" koně Susa. Ale obraz hry se příliš nezměnil, aktivnější teď bylo AC, ale vyloženou převahu nemělo. V 64. minutě ale domácí zčistajasna zvýšili na 2:0. Keisuke Honda z úctyhodné vzdálenosti napřáhl a přesnou ranou k tyči nedal Perinovi šanci. Opravdu krásný fotbalový moment, který Milánu přiblížil tři body. Čtvrthodiny před koncem mohl definitivně rozhodnout Montolivo a Bacca. Prvně jmenovaný pálil do tyče a Bacca z dorážky nepochopitelně selhal, když se Perina snažil obloučkem přehodit.

Rossoneri posléze kontrolovali hru a trenér Mihajlovič postupně poslal na hřiště uzdraveného Méneze, Poliho a Balotelliho. Žádný závěrečný tlak Janova se nekonal, přesto nakonec došlo k výraznému zdramatizování. V nastaveném čase Donnarumma pouze vyrazil střelu jednoho z hostí a Cerci doslova dotlačil míč do sítě. Hosté spěchali za vyrovnáním, ale do konce už zbývalo velmi málo času.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SSC Neapol 1:0

13.02.2016 20:45

Góly: 88. Simone Zaza

Lídr nezvládl tlak a Stará dáma se vrací na první místo! Juventus Turín doma dokázal vyhrát nad Neapolí a díky tečované ráně od Simoneho Zazy bere tři body v ostře sledovaném utkání o čelo tabulky.

Turín se stal opět na chvíli centrem dění. Pulsující tempo zažil proto, že na návštěvu přijela první Neapol, která slovy brankáře Reiny vyhlížela vítězství pro své fanoušky. To by ji s trochou nadsázky dostalo do trháku a naznačilo, jakým směrem se budou budoucí dny a týdny ubírat. Ostře sledovaný duel měl hodně náboje a skvělou atmosféru.

Juventus nehodlal nic podcenit a vyslal na hřiště to nejlepší, co bylo v kondici a mohlo Neapol porazit. Před brankářem Buffonem stáli Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli a Evra, do útoku Juventusu se postavila dvojice Dybala a Morata. Zvláště Dybala chtěl přidat na svůj účet pár branek, protože jeho vyzyvatelem nebyl nikdo jiný než Gonzalo Higuaín.

Právě argentinská modla straší většinu obran v Evropě a zvláště v Itálii, kde to někdejšímu hráči Realu Madrid střílí skvěle. Dnes jej podporovali Callejón a Insigne, "obvyklí podezřelí" ze smrtících akcí. Před brankářem Pepem Reinou se pohybovali Hysaj, Koulibaly, Albiol a Ghoulam, svůj part měl odehrát také Slovák Marek Hamšík coby kapitán.

Od prvních minut bylo znát, kdo je na triunách pánem. Zatímco každý dotek Staré dámy byl kvitován, hráči Neapole byli často vypískáni. Pokud dělal někdo obraně Partenopei problémy, pak to byl zcela jistě Juan Cuadrado. Stíhal bránit, útočit, pálit. Jednou míč vybojoval, pak sám vypálil do náruče Reiny a jindy zase ubránil Insigneho. Neapol působila v prvních momentech dost nervózně a nemohla se delší dobu dostat do svého obvyklého tempa.

Fanouškům Juventusu se na chvíli nepochybně zastavil dech, když se srazili Bonucci s Khedirou. Nakonec se však obránce Staré dámy vzpamatoval. O chvíli později měl Reina práci, když jej z volného přímého kopu vyzkoušel Paul Pogba. Postupem času se snaha Partenopei omezila na protiútoky a Juventus se usadil na polovině svého soka. Jenže nemít Lea Bonucciho, už by možná Juventus prohrával. Skvělý centr do vápna směřoval právě na Pipitu Higuaína, jenže před ním zakročil právě Bonucci.

Do druhé půle se trenér Max Allegri rozhodl pro několik změn. Nejprve stáhl unaveného a lehce zraněného Bonucciho, za něhož se dostal na hrací plochu Daniele Rugani. Dalším hráčem, který se nedočkal závěrečného hvizdu v utkání jako aktivní hráč, byl Morata. Toho nahradil nedoceněný útočník Simone Zaza.

Neapol i ve druhém poločase spoléhala spíše na rychlejší protiútoky a individuální schopnosti, zatímco domácí si pečlivě budovali půdu pod nohama. Moc aktivity jsme se nedočkali a ani po hodině hry se stav zápasu neměnil. A nezměnil se ani poté, co Paul Pogba našel ve vápně naběhnuvšího Paula Dybalu. Jenže argentinský střelec ve vápně z první přestřelil. Ve druhém poločase hra ztratila na tempu a oba celky se shodly na boji o míč.

Druhá půle značně zaostávala za pověstí střetu dvou Titánů, dvou uchazečů o titul. Evidentní byla namísto toho snaha neinkasovat a získat alespoň bod. Ke konci byl ze hry stažen Lorenzo Insigne, který dnes moc diváků neoslnil. Do hry byl vypuštěn Dries Mertens, ale také on Gonzala Higuaína coby stěžejní postavu Neapole moc nepodporoval. Neapol hrála na remízu. A to neměla dělat.

Minutu před koncem se totiž krásnou ranou prosadil střídající střelec Simone Zaza, míči za záda marně plachtícího Pepeho Reiny ještě pomohla lehká teč Ghoulama. Juventus si tak připsal patnáctou výhru v řadě a dostal se do čela o bod před Neapol.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - US Sassuolo 1:1

13.02.2016 18:00

Góly: 29. Valter Birsa (pen.) - 30. Nicola Sansone

Chievo Verona si dokázalo po utkání s favoritem připsat na svůj účet bod. Sassuolo muselo dotahovat nepříznivé skóre, protože jako první se trefil domácí Valter Birsa. Na jeho proměněnou penaltu ale jen o minutu později odpověděl Sansone.

Sassuolo chtělo výletu do Verony využít ke třem bodům a případnému posunu v tabulce. Nasadilo poměrně ofenzivní a silnou sestavu, která čítala jména jako Vrsaljko, Berardi, Sansone nebo Acerbi. Ofenzivní řadu domácího Chieva tvořili Inglese, Birsa a Floro Flores. V obraně pak působili Frey, Spolli, Cesar a Gobbi, kteří bránili brankáře Bizzarriho.

V prvních minutách se na hřišti nic zásadního nedělo. Centr Simoneho Missiroliho z pravé strany byl sražen do zámezí, Alfred Duncan vypálil po Berardiho přihrávce z uctivé vzdálenosti hodně mimo bránu. Snad až po pětadvaceti minutách jsme se konečně dočkali něčeho alespoň trochu zajímavého. Federico Peluso totiž nedovoleně zajel do protihráče ve svém vápně a sudí Ghersini nařídil pokutový kop. K němu si vzal dlouhý rozeběh Vlater Birsa a mířil přesně!

Sotva se ale rozehrálo, už Chievo inkasovalo. Míč se dostal po straně k Nicolovi Sansonemu, který nebyl nikým napadán. A protože se mu to zdálo jako dobrý nápad, napálil míč směrem k bráně Chieva. A dobře udělal, protože balon zapadl přesně do sítě a Di Francesco na lavičce se hodně spokojeně usmíval.

Možná ale čekal od svého celku trochu více aktivity. Té se dočkali spíše fanoušci Chieva, protože Sassuolo přestalo být tak dravé. Do útoku se podíval i Mpoku, který vystřídal zraněného Flora Florese. Pět minut před koncem první půle se do šance dostal právě Mpoku, jehož pokus k bližší tyči ale Andrea Consigli lapil. Další šanci spálil Roberto Inglese, který se sám před brankářem Consiglim netrefil ideálně. A tím vlastně skončila první půle. Zřejmě jsme čekali mnohem víc od obou celků.

Zajímavý míč poslal do pokutového území těsně po změně stran Alfred Duncan, jenže na jeho vybídku nereagoval nikdo z jeho kolegů. Hodně aktivní Duncan pálil z větší vzdálenosti ještě o chvíli později, ale také tato jeho rána skončila těsně vedle tyče. Chievo jinak nebylo moc aktivní a spoléhalo tak trochu na bod s favoritem. Tomu se zase vůbec nedařila koncovka, třebaže snahu mu upřít nelze.

Dvacet minut před koncem se po zajímavém signálu po rozehrání standardní situace ocitl ve výhodné pozici opět útočník Inglese, jenže jeho hlavička mířila těsně vedle tyče. Aktivní Nicola Sansone nakonec dostal míč do palebné pozice, jenže ani on nic nevymyslel. Jedna z posledních střel na bránu patřila Nicolovi Rigonimu, ale i jeho pokus mířil mimo vymezené prostranství a brankář Consigli byl opět bez práce. Sassuolo si moc nepolepšilo, to samé platí pro Chievo.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Frosinone Calcio 1:2

13.02.2016 15:00

Góly: 60. Massimo Maccarone - 17. Daniel Ciofani, 73. Daniel Ciofani (pen.)

Překvapení se zrodilo na stadionu Carla Castellaniho. Domácí Empoli poněkud nečekaně přenechalo všechny body o záchranu bojujícímu Frosinone, které zvítězilo 2:1. Dvěma brankami se o to postaral Ciofani.

Frosinone se ujalo vedení už v 17. minutě prakticky ze své první vážnější šance v zápase. Na povedený centr si naskočil Ciofani a hlavou od země i s přispěním břevna dostal balón do sítě. Brankář Skorupski neměl nárok a domácí čekala nepříjemná práce, otáčet nepřiznivý vývoj. Jenomže o další rozruch se opět postaral Ciofani, i když tentokrát si na něho Leali počíhal. Až po půlhodině hry zahrozilo i Empoli a kdo jiný, než Massimo Maccarone. BigMac se ocitl před brankářem hostí úplně sám, ale míč napálil pouze do něj. Empoli častěji drželo balón, ale s výsledkem v prvním poločase nic udělat nedokázalo.

Empoli mělo ve druhém poločase jasný cíl, co nejdříve srovnat skóre a pokud možno výsledek otočit. To první se nakonec podařilo. Saponara ještě v 57. minutě zazdil šanci, ale po něm už Maccarone mířil do černého. Maccarone převzal balón, v pohodě si srovnal mířidla a neomylně zakončil - 1:1.

Jenomže to druhé se nepodařilo. Čtvrthodiny před koncem odpískal sudí faul na Dionisiho uvnitř šestnáctky Empoli a penalta byla na světě. Nutno podotknout, že byla poměrně přísná. Každopádně Ciofani nic nevymýšlel, penaltu suverénně proměnil a vrátil Frosinone vedení. Empoli mělo šance alespoň na opětovné vyrovnání, ale Frosinone skvěle podržel Leali. Vychytal jak Pucciarelliho, tak v nastavení i Maccaroneho. Frosinone překvapivě vyhrálo 2:1.

Více informací k zápasu

Carpi FC - AS Řím 1:3

12.02.2016 20:45

Góly: 61. Kevin Lasagna - 56. Lucas Digne, 84. Edin Džeko, 85. Mohamed Salah

Římskému celku to hodně dlouho trvalo, ale nakonec se Vlci radují z jasné výhry. A raduje se i Edin Džeko, který konečně prolomil smůlu a na svůj účet si připsal jednu branku.

Vlci byli jasným favoritem utkání s domácím Carpi. Kdekdo možná čekal, že blížící se utkání Ligy mistrů s Realem Madrid okleští sestavu Vlků o podstatné hráče. Trenér Spalletti ale nehodlal nic ponechat náhodě. Nasadil Džeka, Manolase, Florenziho s kapitánskou páskou i rychlíka Salaha.

Carpi bylo před utkáním jasným outsiderem a potvrzovala to mimo jiné i základní sestava. Do ní se proti Římu vešli Letizia, Mancosu, Mbakogu nebo Belec s Grimim. Hlavní práce ale byla svěřena obráncům. Jako první se do šance dostal Edin Džeko, jenže bosenský útočník není ve formě a míč hlavou minul!

První minuty se ani jednomu týmu nedařilo získat kontrolu nad utkáním a ačkoli mělo AS častěji míč na kopačkách, překonání obrany Carpi pro něj představovalo velký problém. S přibývajícím časem se snaha Giallorossi stala více a více křečovitou, což hráčům na obou stranách ztěžoval terén. Po celou sobu utkání totiž trávník smáčel déšť, který dělal kombinační hře AS velké problémy.

Po třiceti minutách se míč dostal k hlavě útočníka Edina Džeka, ale bosenský hráč jej poslal jenom do míst, kde se pohyboval pohotový brankář Belec. Aktivní výpady dvojice El Shaarawy - Florenzi zpravidla končily v zámezí a ani jednomu z ofenzivních hráčů Vlků se nedařila finální fáze. První opravdu velkou šanci utkání spálil Mohamed Salah. Tomu krátce před koncem první půle posunul hlavou míč Džeko, jenže egyptský útočník pálil sám před brankářem jen do břevna!

AS muselo přidat, protože k bodům mělo daleko. Ve druhé půli jej čekal tradiční úbytek ail, těžší terén a zároveň odhodlanější soupeř. Deset minut po změně stran se na hřiště podíval Lasagna, který rázně promluvil do vývoje utkání. Ještě před tím ale sledoval, jak se radují hosté. S míčem u nohou postupoval francouzský bek Lucas Digne. Když viděl, že se mu nikdo z protihráčů nevěnuje, vypálil. Rána se mu tak povedla, že brankář Belec neměl šanci.

Carpi se ale nevzdalo a AS čekala ještě dlouhá cesta za body. O pět minut později totiž Antonio Rüdiger udělal fatální chybu, nechal se od míče odstavit Mbakoguem a sledoval, jak jeho sok nahrává právě střídajícímu Lasagnovi. Ten už jen posunul míč do sítě a bylo srovnáno.

Dvacet minut před koncem se Vlci nadále trápili. Edin Džeko nahrával na volnějšího a lépe postaveného Radju Nainggolana, který ale brankáře Belece na švestkách nenachytal. Ještě deset minut před koncem utkání drželo Carpi skvělý výsledek, ale nakonec mu přeci jen došly síly. Výbornou práci odvedl Salah, který vybojoval míč a následně jej předložil Edinu Džekovi. Ten už měl úlohu snadnou a míč poslal do sítě.

Ani s tímto výsledkem se ale římský celek nechtěl smířit a zasadil soupeři ještě jednu ránu. Třetí branku AS a druhou v posledních deseti minutách měl na svědomí Mohamed Salah, který byl v pravý čas na správném místě. Jeho pohotovou dorážku z blízkosti nemohl brankář Belec zastavit za žádných okolností. Carpi tak znovu potvrdilo, že statisticky nejhorší má prvních a posledních patnáct minut. AS se dočasně posouvá na třetí místo, i když ani dnes to nebyla žádná hitparáda.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Hellas Verona 5:2

11.02.2016 20:45

Góly: 45. Alessandro Matri, 50. Stefano Mauri, 69. Felipe Anderson, 82. Keita Baldé, 90. Antonio Candreva (pen.) - 72. Leandro Greco, 79. Luca Toni

Římské Lazio si nakonec nechává všechny tři body doma. A nutno dodat, že zaslouženě, protože na závěr duelu s Hellasem Verona předvedlo skvělou podívanou plnou šancí a gólů. Hellas tak opět smutní.

V duelu s Hellasem bylo Lazio jasným favoritem, protože i když se mu moc nedaří, jeho soupeř se topí v krizi. Lazio hrálo svůj duel trochu netradičně už ve čtvrtek kvůli pohárové Evropě. Trenér Stefano Pioli určitě uvítal, že se mu vrací hned několik opor a důležitých mužů v týmu. Hrál Biglia, Lulić, Anderson nebo Mauri, k dispozici byl i veterán Klose s Candrevou a Keitou.

Hellas hodně spoléhal především na brankáře Golliniho, který se vypracoval do pozice jedničky. V útoku jsme se dočkali dvou slavných útočníků - Toniho s Pazzinim. První šanci utkání si ale vypracovalo Lazio. Konkrétně to byl Felipe Anderson, který se i díky vlastní technice dostal v šestnáctce až ke střele. Jenže byl pod tlakem a svou ránu nenasměroval právě ideálně.

Do šance se dostal i Alessandro Matri, který sice měl balon ve skvělé pozici, jenže místo střely chtěl zahrávat penaltu. Proto nepochopitelně padl ve vápně a hodně se divil, že sudí měl jiný názor. Až poté se ozval i Hellas, který hraje o záchranu. Zkušený veterán Pazzini si naskočil na dobrý centr, jenže brankář Marchetti se zaskočit nenechal.

Ve vzduchu byl Hellas hodně nebezpečný a kromě Pazziniho se to týkalo samozřejmě především Toniho. Vysoký obr se prodral do dalšího zakončení a brankář Marchetti se jen ohlédl za hlavičkou těsně míjející tyč! Lazio udeřilo až ve chvíli, kdy na něj pískali i jeho vlastní fandové. Pár sekund před odchodem do šaten si Cataldi všiml nabíhajícího Matriho, který sice byl v úhlu, ale přesto zakončil podél brankáře Golliniho!

I nástup do druhé půle se povedl spíše domácím. Anderson vymyslel parádní míč na Matriho, který na něj ale těsně nedosáhl. Danilo Cataldi dnes odehrál velmi solidní utkání a potvrdil to v 50. minutě, když se dostal za obranu a nahrál před bránu na Mauriho. Veterán tak jen nastavil nohu a poslal míč do sítě!

Po hodině hry málem hosté snížili, i když jim v tom hodně pomohli domácí hráči. Luca Toni vybojoval míč a obránce Hoedt si jej při snaze dostat jej mimo málem napálil do vlastní brány! Naštěstí pro něj zasáhlo břevno. Gólu se dočkal i Felipe Anderson, který byl na konci krásné a pohotové kombinace. Útok Lazia zcela rozebral obranu Hellasu a Anderson jen zakončoval - 3:0!

Hellas se ale nezalekl a chtěl se dostat zpět do hry. V tom mu hodně pomohla parádní střela Leandra Greca z volného přímého kopu, který po faulu na svou osobu překonal Marchettiho! Naděje na body přerostla v možnost ve chvíli, kdy skvělý centr ze strany poslal záložník Wszolek, jenž našel Lucu Toniho. Dlouhán se natáhl a jemně poslal balon za Marchettiho - 3:2!

Lazio se ale obrat o body nenechalo. Jen o tři minuty později Miroslav Klose našel skvělým balónem volnějšího Keitu Baldeho a ten nádhernou ranou překonal bezmocného Golliniho! Další šanci Lazia spálil sám Klose, když pálil vedle. Přesto se diváci dočkali ještě jedné branky! Senad Lulić byl na závěr faulován ve vápně a nařízenou penaltu se štěstím proměnil Antonio Candreva! Skvělý závěr přinesl tři body Laziu, smutek Veroně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC25183446:1557
2.SSC Neapol25175353:2056
3.ACF Fiorentina25154644:2449
4.AS Řím25138447:2747
5.Inter Milán25136631:2245
6.AC Milán25127637:2743
7.SS Lazio25106934:3436
8.US Sassuolo25811629:2935
9.Empoli FC2597930:3434
10.Bologna FC251031229:3133
11.Turín FC25871033:3331
12.Chievo Verona25871030:3331
13.Atalanta Bergamo25781023:2729
14.Udinese Calcio25761221:3827
15.Città di Palermo25751327:4226
16.Janov CFC25671225:3025
17.UC Sampdoria25671236:4325
18.Frosinone Calcio25641526:5122
19.Carpi FC25471423:4319
20.Hellas Verona251121221:4215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (342)

Přidat komentář
Pipo123

Takéto zápasy nepatria do taliánskej ligy, aby sme si hrali bago na polovici Verony, prechádzali sa tam a len si prihrávali hore dolu bolo na smiech. Následne dá Verona dva góly a naši hráči zase začnú hrať rýchlejšie a snažiť sa dať gól, toto proste milujem na taliánskej lige, stačí viesť o viac ako dva góly a všetci prestanú hrať, komédia

Reagovat
Tomanatura

Ale nerekl bych, ze nepatri, to asi bude v te nature, delaji to vsichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, to nie je len Serie A

Reagovat
lnterista

zdar ty uz nemas FB?

Reagovat
Pipo123

Ahoj, zrusil som FB aj ine blbosti

Reagovat
Milan.B

Reagovat
lnterista

Ok tak koukni prosim do soukromych zprav dik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Tuxedo

Ten Anderson asi bude posadnuty

Reagovat
Johny203

som nečakal od Lazia taký biedny výkon v Anglicku by hrali o záchranu

Reagovat
pistacik11

v anglicku by hrali vsetci o zachranu

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Milan.B

my vieme....

Reagovat
Largo

To Angličani v Itálii taky

Reagovat
Furia Ceca

To asi sotva, když by v Anglicku Sassuolo hrálo o titul...

Reagovat
GEGE

Hellas

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem Hellas v lize, ale s takovou ať táhnou. Ještě ten prodej Halffredsona..

Jen je mi líto Toniho, zasloužil si končit jinak..

Reagovat
Pipo123

Hrali podobne hovno ako proti Interu, spoliehali sa na Toniho v utoku, inak katastrofa. Pre nas nebol problem ich prehrat v zalohe a nefungovali im ani tie standartky ako proti Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rici, co se pres leto stalo. Skoda, maji skvele tifosi a jejich fotbal bavil.

Co uz, tesim se na Crotone:)

Reagovat
Furia Ceca

Nehrál Marrone, proto jim ty standardky nešly...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ted meli dva tri zapasy docela vzestup, aspon bodove, tak jsem cekal ze prekvapi na Laziu...jako este neni uplne hotovej sestup, ale z 90% jo. Skoda no, ale pred sezonou jsem je tipoval na sestup.

Reagovat
Pipo123

Už to tak trochu pripravujú na zostup, inak by nechytal ten tragický brankár a nehralo pár mladíkov. Myslím že sa rýchlo vratia do Serie A

Reagovat
lucius6

Jedina sance je, ze by jim to Toni nejak vystrilel, ale to je tezky, kdyz za celej zapas nedostal poradnej centr. Kdyby mel pod sebou nekoho jako byl loni Halfredson, tak mohl proti nam dat klidne hattrick, ale ted ten clanek proste chybi a to je jedna z pricin jejich neuspechu.

Reagovat
smazaný uživatel

vysledky 24.kola fanty na foru

Reagovat
Emmett Brown

Dnes to bol iny zapas ako tie minule, netriasli sme sa v zavere o udrzanie vysledku, ale sme do poslednych minut museli utocit. Napokon sme to vyborne zvladli. Treba dufat, ze Salah s Manolasom budu fit na Real, velmi by chybali.

Najlepsi hraci dnes Manolas, Salah a Radja, Perotti ma sral tymi strelami, inak tiez celkom OK. Dzeko tam mal zopar dobrych momentov, nakoniec dal konecne aj gol, inak je to velka bieda. Sice je pravda, ze dobrych centrov dostava minimum, ale hra po zemi je tragicka od neho.

Velmi zle dnes El Shaarawy, ten snad ani nemal loptu, Rudiger sa vratil ku komickym vykonom, Florenzi mimo dlhodobo.

Reagovat
Lech

Vein se mi taky líbil.

Reagovat
Lech

*Vain

Reagovat
rezba

Edin stoják. Na druhou stranu za první půli dostal asi 2 dobré míče. Druhá půle lepší, ale čekal jsem více balónů ze stran. Tady jsou jen dvě možnosti. Buď odejde nebo se mu přizpůsobí styl hry.

Faraon sice dva góly ve 4 zápasech, ale herně bída, těžká bída. Florenzimu ten bek prostě nesedí. Nerad to říkám, ale prospěla by mu tribuna (ne lavička, rovnou tribuna). Rudiger dneska špatný. Ještě v neděli jsem ho chválil, snad to byl jen jednozápasový výpadek.

Dnes to bylo lepší, ale pořád hrozně statické. Čekal jsem od Luciana, že do hry vnese přímočarost. Asi na to nejsou vhodní hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

Ked uz Florenzi na tribune , tak potom vsetci s vynimkou Manolasa a Radju

Reagovat
rezba

Rád bych viděl jeho dnešní statistiku. Nevybavuje se mi žádná dobrá přihrávka. Dva rohy a tři trestňáky dopryč. Dvě nesmyslné ruky při zpracování. Buďme soudní. Formu viděl tak max z rychlíku. Tribuna nadsázka, ale posedět by si zasloužil.

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

na konci tam rozjížděl myslím 2 brejky, ale dohromady uplne 0

Reagovat
smazaný uživatel

Nehra o nic horsie ako ostatni. Evidentne mu neprospievaju neustale zmeny postov. Za Spalla uz bol pravy obranca, pravy zaloznik, stredny zaloznik. Ale je to Riman, treba po nom ist, taky Dzeko je boh

Reagovat
rezba

Je to Říman, sleduji ho od začátku a fandím mu. Je univerzální hráč, což je možná trochu na škodu protože se s ním lepí každá díra v sestavě. To že ztratil formu je prostě fakt. Džeko hraje tužku, stejně i dalších 7-8 hráčů. Viz můj komentář nahoře

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Ta přímočarost tam v náznacích byla hned proti Hellasu, ale včera na to asi nebyli hráči.

Dani to uměl hodit do kolmice, Will to dává vždy na jistotu do boku, bez Miry to taky nešlo, i když ten taky rád balon podrží. Flo dopředu nula, vůbec si nevěří, nezkusí udělat soupeře. V tomhle Maicon zahanbuje zbytek týmu. Navíc jsem si všimnul, že hodně útoků se najednou zaseklo a šlo se do horizontály nebo zpátky, i když vepředu byly varianty. Těžko říct. Tři body jsou tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

ešte nám povedz ako by Floremu pomohlo sedieť na tribúne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tazko mi je hodnotit Rudigera, ked som zastancom toho, ze pravonohy stoper ma hrat vpravo a nie vlavo, aj ked dnes detinska chyba. Preto by som ho dval na pravu stranu obrany, Florko nie je obranca

Reagovat
Emmett Brown

Lenze Floro je podla mna najtragickejsi prave smerom dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Cize jeho tragickost je v tom, ze v minulom kole zobral loptu na polke, rozohral, nabehol si a dal gol

Reagovat
Emmett Brown

To je to iste ako by sme chvalili Dzeka lebo dal gol Florko nehra dobre poslednu dobu a je jedno na ktorom poste.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger byl krom té trapné chyby solidní, Kostas super. Salah zapracoval po těch kritikách a dneska rozhodl zápas. Přesně tohle muí pokračovat, je mladý a musí se učit a zlepšovat, od Gerva to nikdo nečekal. To je jeho jediná šance.

Edin.. přijde, že úplně ztratil dynamiku, v Anglii zesílil, ale právě nám by zatraceně pomohl mladý Edin s rychlostí a náběhem. Jsem rád, že ho Mo hledal a nakonec i našel. Několikrát mohl střílet z první, místo toho se otáčel s balonem, chybí mu kanonýrská namyšlenost, prostě to tam prásknout.

Ale.. na beku nemá co dělat, navíc přestal pokorně šlapat nahoru a dolu a přišlo mi, že mu i síly docházely chvílemi. Ať hraje zálohu nebo ať sedí, semtam křídlo.

El Sha neviditelný, minimální přínos dopředu.

Po Vainquerovi asi nelze chtít, aby se nabízel do prostoru a více se hýbal pro přihrávku, hodně by to pomohlo záloze, ale svou černou práci odvedl výtečně. Škoda že v ofenzivní složce je pasivní.

Lucasova střela (malinko mu to nadskočilo před střelou, jinak by to podle mě nešlo tak pěkně:) ) by mohla změnit mentalitu hráčů, ukázat, že každý může dát gól, ale pro střelu musí být vhodný okamžik.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah odohral velmi dobry zapas - konecne.

Rudiger - katastrofa, pod tlakom okamzite robi chyby - som zvedavý ako zvladne real ked ma problemi s carpi.

Flore - snaha bola, prihravky katastrofalne, este ze ho Spal cez prestavku usmernil ako tak.

Džeko - opäť bieda, nesuhlasim s tym, že nedostava "dobre" lopty. Je pomaly a dreveny.

Inak ďalšie škaredé víťazstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
Tomanatura

Musel ten Spaletti prijit?

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si to nejspíš poserete sami. Jestli Sousa hned po sezoně půjde, asi by se měl Della Valle zamyslet nad svou působností.

Reagovat
Largo

Nemůžu s manželkou chodit na fotbal, přináší mi - nám - smůlu. Koukala se mnou na 3 zápasy, z toho dva pod Garciou a ten dnešní. Když tam byla, nikdy jsme nevyhráli. Tak jsme si řekli, že tomu dneska pomůžem, zaplatili jsme a šli v 80. minutě domů A tři minuty nato jsme dali gól To už není náhoda. No nic, ve vlaku jsem na mobilu napsal reportáž a můžu jít zesnout do houští.....

Takže zatím zdar a sejdem se tu u Madridu.

PS: dneska jsem dostal i tričko AS Já tu ženskou miluju

Reagovat
Tomanatura

pekny

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Lech

ja četl zasunout do houští

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

tak to ma byt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Nevidel som, podľa všetkého zas nič moc, každopádne sa nám posledne tie zápasy v záveroch darí urvať, to už nie je náhoda. Jednak si myslím, že určitý vplyv má na to aj Spaletti a po druhé, Salah, Perotti a tak sú lepší hráči ako Iturbe či Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

Alessio Romagnoli se podle informací "SportBildu" dostal do hledáčku Bayernu Mnichov. Ten od léta převezme kouč Carlo Ancelotti a právě 21letý stoper má být na seznamu posil nového lodivoda. (transfermarkt.de)

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

To je výsměch.

Ale musím si říkat, jestli toto nebylo domluvěné už před sezonou.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Novináři nemuseli zjistit, jestli Carlo už předběžně jednal s bayernem - každý věděl, že Pep neprodlouží, minimálně vedení, tak se mohli domluvit i s Milánem, který kupoval Alessia.

Tím pádem těch dvacet za něj není nic, když jim dá Bayern 30.

Jasně, že vymýšlím, ale možné je všechno:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A výsměch je Alessio v Bayernu.

Ještě na to nemá. A pochybuji, že Bayern pustí tituly za cenu budování kádru z mlaďochů.

Reagovat
Tomanatura

V Bayernu mladici hraji jinak, jelikoz hraji vedle top hracu ve fungujicim systemy, dopreje se jim cas a neni na ne takovy tlak. Presny opak AC

Reagovat
smazaný uživatel

Pallotta uz priznal, ze mal zmenit trenera skor. Je to dilino

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumí fotbalu, je ovlivněný dementními americkými nápodobami evropských sportů.

Je blbé, že si hned od začátku k sobě nevzal spojku - bývalého hráče, nebo někoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolí mě oči z našeho zahrávání rohů. Máme Edina, Tonyho a Kostase, Daniho, ale ty balony lítají do hajzlu, nebo je to takový kopec, že by to sebral i dorostenecký golman. Ani Flo, ani Mira.

I Carpi a Frosinone zahrávají rohy lépe než my, přitom je to fantastická zbraň, když se nedaří vsítit ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Kostas šlapáček, ale ze stadionu odcházel v pohodě, pokud nebyl nastřelený nějakým umrtvovákem, bude ve středu hrát.

Salah pouze svalová křeč, po zápase s úsměvem a bez problémů.

Jsem zvědavý, jestli zahrajem na tři stopery zas, když Dani bude k dispozici.

Reagovat
Alberto Aquilani

ja by som na Real hlavne jedneho z tej 4ky čo nastúila včera od začiatku vpredu nechal na lavici a asi Faraona. Treba hrať na 3 CM... Diega by som pak hodil na jedno krídlo, Salaha na druhé a Edina dopredu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že Spal zrovna na Real vytasí další rozestavení, ale možné je všechno.

Perotii, Salah musí hrát. Dani/Radja/Pjanic by fungovalo, az předpokladu, že Maicon vydrží aspoň 60-70 minut, Lucas nebo Zuka, to je asi jedno, rychlost bude potřeba napravo proti Ronaldovi, to bude na Kostasovi. I tak to bude asi fičák.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Free_player

Dobrá příprava na Real, doufám že se Římani ve středu doma jentak a nedaj a budou pěkně kousat

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš do španělské sekce, že Carpi je dobrá příprava na Real

Reagovat
rezba

Reagovat
rezba

ti by šíleli

Reagovat
Free_player

už to tam dávám

Reagovat
Alberto Aquilani

No pozrel som zo záznamu... ten náš futbal je niečo, ako keď bušíš bušíš a nedokážeš sa urobiť... snažíme sa hrať kombinačne, ale vždy to niekde viazne... nejaké šance prídu, ale často je to brutálne nepresné a chaotické. Každopádne, minimálne sympatickejšie od Garciovej statiky a hoĎ to na Gerva to je...

Džeko: Dal víťazný gól a pripravil tutovky pre Salaha a Radju... niekto ho chce kritizovať aj po včerajšku?

Salah: Bol najlepší na place, bolo ho plné ihrisko a aj keď toho samozrejme veľa pokazil, vyhral zápas

Na Real by som posadil Faraona a hral to, čo sa hralo v 2. polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko hral hovno

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím,jestli letos může Juve ještě někdo zastavit...

Reagovat
Heisenberg

Vynikající zápas od obou týmů směrem dozadu, oba dva týmy hrají kompaktně, zhušťují střed a nechávají soupeře hrát po straně, kde ho nakonec dostanou do problémů a ztráty míče. Ofenzivní hráči klobouk dolů za to, že opravdu brání a celý tým je díky tomu daleko těžší prolomit pro soupeře. Přes střed nešlo projít, jedině rychlou narážečkou, a povětšinou se hráči dostali jen do další kapsy, kde je odchtyli stopeři.

Naopak útok trpěl svázaností, ani jeden z beků se moc často nepokoušel přečíslit se záložníkem nebo křídlem svojí stranu, takže na to byl často hráč sám proti 3 lidem od soupeře. Přes střed nešlo vůbec projít, jedině vzduchem, což oba dva týmy často používaly, ani jeden s moc velkým úspěchem (hlavně kvůli vynikajícím stoperům). Největší šance byly centry Neapole a situace, kdy se Dybala dostal do kapsy mezi zálohou a obranou.

Pochopitelně to nebyl nejzajímavější zápas na počet šancí, ale mně se to moc líbilo. Škoda pro Neapol, tomu zápasu slušela remíza. Oba týmy půjdou po titulu a snad se Neapol dostane do LM, moc tak kompaktních týmů v obraně v Evropě není. Juve gratulace a snad něco uhrají proti Pepovi.

Reagovat
Pettirosso

Tohle byl z obou stran takticky výborně zvládnutý zápas, kde mohla a rozhodl jeden šťastný okamžik.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě zatím nejlepší zápas celé sezóny, ze strany obou tým.... pardon, ale jasné výsledky pro mě nemají význam, tohle byla bitva nejlepších týmů se vším všudy

Reagovat
Pettirosso

přesně tak. Takový zápasy jsou dle mě nejlepší. A i přes tu taktickou bitvu to byl hezký zápas i pro diváka. Fakt nemám co vytknout.

Reagovat
Mr.Jindros

Neapol bude v LM na 100%. První dvě místa v lize jsou letos jasný.

Reagovat
Pettirosso

15 výhra v řadě. Higuaín se po (?) zápasech neprosadil. Nula vzadu. Teď máme vš ve svých rukách. Fantazie!

FINO ALLA FINE!!! Grazie ragazzi

Reagovat
Furia Ceca

15. vítězství v řadě! Tak to příští kolo nezkurvit a dorovnat rekord Interu při domácím zápase s Interem!

Reagovat
.13

Na tento slager som sa uprime dost tesil, ale toto bolo trapenie pre oci.

Prislo mi to ako keby sa ani jeden nesnazil vyhrat, az od 80.minuty sa zacalo aj trochu utocit a hned toho bol gol( aj ked dost stastny).

Je mi dost luto Neapolu, ale za to co dnes hrali si viac nezasluzia. Juve mozno o trosku lepsie, ale tiez nic moc. Snad v LM to bude o inom, inak to zle dopadne.

Je mi aj dost luto Pepeho

Reagovat
One-Real

Slušela by tomu remíza, Zaza jako blesk z čistého nebe, ale zrovna jemu to jde těžko nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy sa stava, ze prehra horsi tim, skoda, SSC musi ist dalej....

Reagovat
Furia Ceca

Spíš většinou se stává, že prohrává horší tým. Máš v tom trochu zmatek, ty osle...

Reagovat
smazaný uživatel

aj ty si v sekte?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra*( )

Reagovat
Melchior

Parádní večer s tou úplně nejlepší tečkou. Všichni makali jak psi, nemá smysl někoho hanit. Sprostý nadávání Cuadradovi mě tu celkem sere, nezávisle na tom, jestli hraje dobře, nebo hraje tužku. Do prdele, vždyť je to hráč Juventusu. Doufám, že Bonucci bude v pořádku a že za dva týdny na Bayern vlítnem se stejnou chutí, jako dnes na Neapol.

Grazie ragazzi!

Reagovat
Largo

A vy jste jako na Neapol vlitli jo???

Reagovat
DelPiero137

Nalno sa ukazalo kde mame najvacsi problem. To je zufale ako dokazeme zajebat kazdy utok. Tolko sanci na precislenie, tolko protiutokov tak mizerne zakoncenych ze az. Cuadrado, Pogba, Morata dnes zazdili co sa dalo. Dybala a Khedira je iny level ako zvysok, azda jediny hraci co dokazu mysliet aj hrat konstruktivne.

Ten vypadok od 70min som nepochopil, Max ma stastie ze Neapol to nevyuzila. Ak by zatlacili mali by sme velke problemy.

Zapas vyborny, obranna faza vyborna (az nato tiki-taka). Dnes nastupilo Zazove druhe ja, kde sa strailo jeho nasadenie?

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Melchior

Ta pasáž kolem 70. minuty byla z obou stran dost pasivní... podle mě hráči sbírali síly do závěřečného finiše. Takticky to byl strašně náročnej zápas pro obě strany.

Reagovat
DelPiero137

Sak sme sa nevedeli dostat za polku a udrzat chviluloptu. Neapol bez problemov drzala, nasi boli velmi nervozny.

Reagovat
Pettirosso

Ale gratulace Sarrimu a Neapoli. Fakt nejlepší zápas, co jsem letos viděl. Klobouček oboum celkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho co jsel viděl. Asi 67.minuty, tak Neapol byla lepši. Hrali dobře, agresivně, perfektni presing Na miči, kombinace, holt měli smulu. Ale tak co už, gratulace Juve

Reagovat
olis

pojebane stastie, nic viac, jasny remizovy zapas, uplne vyrovnane vykony, ale aspon k tomu tento krat nedopomohol rozhodca

nic nie je stratene, sme stale v hre o Scudetto, dolezite bude nezosrat sa z toho teraz, dalsi ligovy zapas jasne vyhrat, Juventus ma len jednobodovy naskok, stale je velka sanca, mega dolezite bude zvladnut dalsi zapas!

Forza Napoli!

Reagovat
olis

a hlavne sa jebat na Villareal, nech tam da Bckovu zostavu, na AC musime byt v plnej sile

Reagovat
smazaný uživatel

super přístup

Reagovat
DelPiero137

Prvy polcas ste prisli branit a skusat brejky. Co bolo logicke a vychadzalo vam to super. Problem je ake je bezgolovy stav v 80min, tam hrozy nahodny gol. Mali ste sa snazit o vyhru. Tym nesnizujem vas vykon, len ze ste s tym mohli spravit viac. Mal som pocit ze hrate na istotu bodu.

Reagovat
olis

ja mam zase pocit ze sme aj utocit chceli, tak ako aj vy ale proste to Sarri aj Allegri dnes pripravili tak dobre ze tam bolo minimum priestoru

Reagovat
smazaný uživatel

Nauc sa pravopis prosim ta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Smolny gol ale to preboli. Neapol sa nema za co hanbit, vyborny zapas. Treba sa tesit z celej sezony a zo zlepsenia, ktore ten tim za tak kratku dobu urazil. Ak budu nadalej pracovat na rovnakej urovni, vysledky sa dostavia.

Reagovat
smazaný uživatel

oproti Benitezovi je Sarriho hra jako z jiné galaxie, fantastický progres

Reagovat
10

Takticky nejlepší zápas, co jsem za poslední rok viděl. Na koukání pro nezaujatýho diváka jsou ale asi lepší zápasy, kde hraje jen jeden z těch dvou týmů. :-)

Juventus se v druhý půlce zatáhnul, Neapol držela míč, ale najednou byla bezradná, přestože někomu mohlo připadnout, že bezradný je Juve. Tam Allegri znovu skvěle zareagoval, protože v tempu prvního poločasu by nás Neapol přejela. Pokud soupeř nepřijme hru na honěnou a zpomalí tempo, tak má Neapol velký problémy, v tom vidím jejich největší slabinu.

Každopádně boj o Scudetto bude hodně zajímavej, Neapol je opravdu skvělej tým, kterej by si vytřel prdel s většinou týmů v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

do poslední tečky

Reagovat
olis

po taktickej stranke to bolo z oboch stran takmer dokonale, naozaj zapas hodny boja scudetto v tomto smere, to bolo tak zabezpecene ze by tam mohol byt na kazdej strane aj Messi a asi by toho vela nevymyslel

Reagovat
10

to v jiných ligách opravdu nevidíš, to zmenšování hřiště, presing, čtení hry, totální koncentrace...a vlastně po celých 90 minut

Reagovat
alcantara

Snad to do Spanielska raz dorazi

Reagovat
smazaný uživatel

Neni šanca ... Taliani = Majstri taktiky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

V PL zdaleka ne, to se smějete maximálně sobě, chlapci

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

To uznavam, ale PD prehliadat je hlupost. Mozno aj Borussia a Bayern, ale tymi si nie som isty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

já ale mluvil o včerejším zápase a obou týmech, stejně jako olis...kdy si naposledy viděl takhle skvěle takticky zvládnutý utkání z obou stran? Liverpool s Norwichem asi, ne?

pokud se budeme bavit o jednotlivých týmech, tak to imho v PD to v týhle kombinaci a defenzivní kvalitě dokáže předvést jen Atlético, ty ostatní týmy mají kvality někde jinde

Reagovat
alcantara

No vidíš, tak to už predsa len dorazilo

Reagovat
10

Já ale mluvím o tom zápase jako celku, stejně jako olis, na kterýho jsem reagoval - "po taktickej stranke to bolo z oboch stran takmer dokonale"...takovýhle utkání aktuálně v jiných ligách nemáš šanci potkat, za tím si stojím. A nevztahuju to na jiný kvality, jen čistě z pohledu taktiky...

Reagovat
alcantara

Samozrejme ze mas, clasica, zapasy s Atleticom... Nedavny vzajomny zapas ponukol vyborny prvy polcas, pokym to Atleti svojou demenciou neposlali do kopru...

Reagovat
smazaný uživatel

A aby som nezabudol. Smejem sa tej hluposti, co si vyplul, sektar. A znovu do toho treba zakomponovat PL - komplex stale rastie .

Reagovat
Ángel di María 22

aha

Reagovat
stas87

Bayer-Bayern ,to tiez malo kvalitu,nie?Sice nie uplne celych 90.minut ale väcsinu casu ano.

Reagovat
10

tenhle zápas mě právě dost zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu zápas nejtěžšího kalibru, všechna čest oběma trenérům i hráčům

Reagovat
smazaný uživatel

aha ...

Reagovat
DelPiero137

Suhlas, ale takto zahadzovat sance v precisleni cely zapas je na facku. Mozeme byt velmi radi ze to Zaza takto trafil, inak by sme mali inu naladu. Neapol mala viac sanci pred Gigim nez my na druhej strane.

Reagovat
10

nepřišlo mi, že by Neapol měla víc šancí, bylo to vyrovnaný...rozhodla šťastná střela, takovej zápas vlastně ani technicky nic jinýho rozhodnout nemůže

Reagovat
DelPiero137

Sere ma ze potrebujeme 10 sanci aby sme ohrozili supera. Vcera sa Pogba s Cuadradom rutili niekolko krat do protiutoku v precisleni a nic z toho. Strasna neefektivita, jediny Dybala a Khedira dokazu zakombinovat a dostat sa pred brankara.

Dalsia vec je ta pasaz od cca70min do golu, kedy sme sa zatiahli. To je v poriadku nemozeme cely zapas behat jak blezni, ale tam sme prehravali vela osobnych subojov a stale boli za loptou druhy. Mal som pocit ze ak Neapol zatlaci nesi nebudu vediet co robit.

Reagovat
Furia Ceca

Jaký šance? Měli jsme snad jenom dvě za celý zápas... Můžeme říct, že jsme zase efektivní. Jinak souhlas, od 70. minuty jsem byl už smířen s bezgólovou remízou.

Reagovat
10

Dybala měl gólovku, na druhý straně zachránil góla Bonucci před Higuainem...jinak si nic moc nevybavím

Reagovat
olis

este Albiol po rohu, tam stale netusim co piskal rozhodoca

Reagovat
Furia Ceca

Já myslel, že ofsajd, ale to z opakovačky jsem zjistil, že nebyl. Takže taky nechápu...

Reagovat
Melchior

http://footyroom.com/juventus-1-0-napoli-2016-02/

1:41 Albiol odstrčil při souboji Barzagliho

Reagovat
olis

ehm really? to nemozes mysliet vazne to bolo teda odstrcenie...

Reagovat
Melchior

nechci a nebudu tu diskutovat o tom, jestli to byl, nebo nebyl faul... ptal ses, co pískal, tak jsem ti odpověděl

Reagovat
DelPiero137

Ale Gigi to aj tach chytil

Reagovat
mato Kreator

este sance Neapola po rohovom kope v 1 polcase a skvely Buffon

Reagovat
Furia Ceca

Druhá je Dzadzův gól samozřejmě!

Reagovat
smazaný uživatel

Já smířený nebyl, pořád jsem si říkal, že to tam někdo musí dotlačit, že ten zápas nemůže dopadnout remízou, ať už z jedné, nebo z druhé strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tú poslednú vetu. V osemfinále by si vytrel prdel tak akurát z Genkom a možno Benficou. Tak zase nepreháňajme ...

Reagovat
10

víc než tyhle dva by jim svojí hrou určitě seděl třeba Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, to celkom súhlasím. Ale zase netreba súčasný Neapol nejak preceňovať. V európe je veľa silných mužstiev a nemyslím si, že zrovna Neapol by si s nimi vytieral prdel.

Reagovat
alcantara

Wolsburg, Petrohrad?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnaná partia ... žiadne vytrenie prdele.

Reagovat
alcantara

Vlkov vyklepali minuly rok, a to su dnes o kus dalej...

Reagovat
Furia Ceca

Neapol si před rokem vytřela prdel s Wolfsburgem v EL - a to oproti letošku byla Neapol poloviční...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Wolfsburgom by to dali ešte to súhlas len by som to trochu krotil.

Reagovat
Emmett Brown

Aj vlani vo Wolfsburgu to bola vyrovnana partia

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado je nejhorši hrač na světě. Esi ho Juve vykoupi, tak v tom vedeni pracuji jen diletanti

Reagovat
Furia Ceca

První půlhodinu hrál ale suprově, suverénně jeho nejlepší výkon v Juve! Ale pak zase přepl do svýho klasickýho módu... Já ho k nám taky nechci, on je prostě... Kondom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pri tom to Pogba jebal ovela viac ale vkuse si pysk otvarate len na neho skuste sa zamerat na Pogbu kolko toho dojebe ... A na neho tak nekydate :-) zaslepenci

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Mr.Jindros

Ten rozdíl je v tom, že Pogba pravidelně rozhoduje zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sis naběhl, teď dostaneš na oplátku tři vítězné góly Cuadrada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

A to jako kdy???

Reagovat
Pinturicchio

Ne.

Reagovat
Furia Ceca

Ano, nehrál dobře. Dost toho zkazil a vztekal se. Ale vendertom psal o Cuadradovi a ne o Pogbovi.

Každopádně, Cuadrado mě pořád nepřesvědčil, že k nám patří - i když po první půlhodině jsem myslel, že mi dneska zavře hubu. A zase nic...

Reagovat
10

nebylo to 30 minut, ale 18 minut

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys byl zticha, viď

Reagovat
10

za těch zbylých 75 minut mi tohle přijde jako velice přiměřená "kritika"

Reagovat
Melchior

Dybala, Pogba i Morata toho každý zajebali (dokonce neúmyslně) daleko víc... plus on je hráč, který tyhle souboje vyhledává, takže je logický, že se vždycky neprosadí... nehájím jeho výkon jako celek a nemyslím si, že by ho Juventus měl vykoupit, ale nekritizujte kurva jenom Cuadrada. On naopak dnes nezahrál nejhůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata mi leze na nervy už dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Dybala najmenej, mozno dva krat sa tam pustil do presily. Naopak niekolko krat z toho genialne vykluckoval a zalozil protiutok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viděl zapas od 67.minuty až no. Jsem psal výše.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Mr.Jindros

Snad to Neapol trochu zlomí a s AC a Fiorentinou ztratí aspoň 3 body.

Reagovat
Largo

Snad ne. Nemam chut divat se na vsevladnouci Juventus na prvnim miste odted az do konce ligy.....

Reagovat
FuckT

Zatial to nevyzera, ze by hraci boli nejak extremne sklamani, kedze ich podporuje myslienka, ze skutocne sme kludne dnes mohli aj vyhrat a dokazali sme hrat s Juve vyrovnanu partiu, co je pre nas obrovsky plus po minulych sezonach. Takisto suhlasim, ze sme mali asi o trosku lepsie sance, ale hraci Juve posobili na mna skusenejsie co sa podla mna odzrkadlilo najma na vseobecnej presnosti prihravok. A ten zakrok pred Higuainom (asi Bonucci?), shieeet. Pred sestnastkou to uz mali nesmierne tazke oba kluby, a aj preto som so zapasom spokojny, gratulacie do Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem ze pisal o Cuadradovi...Ale zober si to tak ze Pogba kazil to dost aj proti AS a dal nahravku Dybalovi a vsetko odpustene nik nepovedal n ic na Pogbu...A Cuadrado ak nepocitam teraz Neapol rozhodol dva zapasy a stale na neho pindate... Kusok objektivity Pani :-) a to je Pogba jeden z mojich naj ale vidim ze dost kazi ... Ale za to mu nejdem nadavat ako vy na Juana

Reagovat
Furia Ceca

Pokud pominu komický přezdívky, tak nemám pocit, že mu až na Hanse někdo nadává... Kritika a nadávání je něco jinýho.

Jinak to jeho rozhodování zápasů... Když nehraje Cuadrado, tak každýho suverénně sejmem 3:0, 4:0 a je to - žádný jeho "rozhodující" góly nejsou potřeba. Když naopak hrajeme s ním, tak na první, "rozhodující" gól čekáme strašně dlouho a všichni mají akorát nervy... A je to tak vždycky. Dnešní zápas teda nepočítám, i kdyby byl Cuadrado na lávce, tak tohle byl zápas o jednom gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co nekritizujete Pogbu aj ? Dnes kazil asi najviac Morata detto ! :) Minuly zapas Pogba najhorsi a tiez som nevidel niaku kritku ostru na neho ako na Cuadrada :) A myslis zapasy proti deravemu Chievu ? Ten zapas tam mohol byt hocikto Chievo malo den otvorenych dveri v obrane :) Ci myslis Udinese ? tam nehral ani Pogba Asamoah tam bol a hned hra bola priamociarejsia :) A to ze s Janovom hrali 1:0 ? snim mali viaceri problem napr. Lazio xka Fiorentina x :) aj Neapol snimi v oktobri remizovali tusim ... Mozno tak Frosinone ale tam tiez bol Pogba jalovy a zas len na Cuadrada sa otvara huba ... Tu nejde o to ako zahra ale o oblubenosti proste .., Ste zaselepeni nic viac Ked budete nezaujati mozno pochopite ;

Reagovat
Furia Ceca

Jo, jasně, já jsem zaujatej, zaslepenej a kdo ví co ještě... To je opravdu konstruktivní kritika. Kdybych přistoupil na tvůj přístup, tak bych ti klidně mohl říct, že jestli se ti líbí Cuadardo, tak jseš slepej nebo blbej - no a nesnížil jsem se k tomu... Nejlepší zápasy jsme odehráli bez Cuadrada - můj názor. Když nechceš, tak nemusíš souhlasit a hotovo.

Co se týče Pogby, tak nechápu, proč ho zase vytahuješ. Já jsem někde výš napsal, že dneska kazil a vztekal se, ale tobě to asi nestačí... Tak co po mě chceš?! Mám ti to sem napsat ještě třikrát, aby si byl spokojenej? Nebo ti to mám poslat vytištěný na papíře s podpisem? Jo a nemusíš mi vykat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hold 3-0 ani 4-0 nedavame ani ked hra Sturaro v zaklade...trosku objektivity

Reagovat
smazaný uživatel

Ked hra Sturaro v zaklade tak je to ako past na oko asi najvacsia tragedia a ja som objektivny :) napriklad poviem pravdu Evra nie je dva krat moj oblubenec :) Jeden na jedneho nula bodov tiez jeho centre su chabe oproti Sandrovi. Ale co sa tyka branenia je dobry cize ho viem aj pozitivne ohodnotit

Reagovat
Furia Ceca

Nechápu, proč vzdáváš hold výsledku 3:0 ani proč vytahuješ Sturara. Ale asi mě to ani nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

13.02.2016 23:26

citujem usek "Když nehraje Cuadrado, tak každýho suverénně sejmem 3:0, 4:0 a je to - žádný jeho "rozhodující" góly nejsou potřeba. Když naopak hrajeme s ním, tak na první, "rozhodující" gól čekáme strašně dlouho a všichni mají akorát nervy... A je to tak vždycky."

Dodavam, ze to neni len u Cuadrada ale podobna situacia ak nie na vlas rovnaka je, aj ked hra Sturaro v zaklade.. a duplom ked hra nevedieme 3-0 ani 4-0.. staci si precitat svoje/tym myslim tvoje/ suhrny..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vytiahol Sturara ze ked hra tak nedavame 3:0... a ja som ti dal za pravdu ze snim je to najvacsia tragedia :-) smerom do predu nula bodov . Cize si ma zle pochopil alebo som to blbo napisal :-).Ale tak mi to pripada ze ste zaujati lebo kritizovat jedneho hraca a druheho nie za to iste je jedine zaujatost. Pogbu mam radsej ako Cuadrada ale aj jeden aj druhy kazia nahravky spomaluju hru a obcas robia nezmyselne klucky a ty a spol kritizujete iba Cuadrada to mi jedine vadi nik nepoukazuje na Pogbu a nehejtuje ho tak. A nechcem nic po tebe iba objektivitu ked napises kritiku na niakeho hraca poukaz aj na ineho a nevylievaj si zlost iba na tom jednom hracovi ;-) a nevykam ti pisem o par fanusikov Juve

Reagovat
Furia Ceca

No já jsem Sturara nevytáhl... Ty tady furt voláš po nějaký objektivitě a přitom sám uznáváš, že pár jedinců hážeš do jednoho pytle. Já jsem popravdě napsal, že prvních 30 minut (podle mě to teda bylo možná i míň, ale budiž) hrál nejlíp, co je v Juve - ale pak že sklouzl zas k tý svý impotentní hře. Víc "objektivně" pro něj udělat nemůžu.

Reagovat
Furia Ceca

Téma ale je Cuadrado, ne Sturaro. Jestli Sturara vytahujete jenom proto, aby Cuadrado nevypadal tak děsně, tak je to dost uhozený. Nehledě na fakt, že srovnáváš hráče de facto do základu a pátou volbu na jeden post...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem ale ty si napisal ze : Hold 3-0 ani 4-0 nedavame ani ked hra Sturaro v zaklade...trosku objektivity... ja som to myslel ze porovnavas tych dvoch ze ked hra Sturaro ze je to stejna bieda ako za Cuadrada a nedavame snim tiez 3:0... tak som napisal na to ze snim je to najvacsia tragedia ked hra... a neviem ci sa chapeme lebo mam niekolko piv za sebou :-D

Reagovat
Furia Ceca

Tohle napsal ale Formica atomica... Nepleteš si nás dohromady, že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci, chlapci to som pisal ja len preto, bo sa mi nepaci ako cely web je plny hejtu na Cuadrada a pise sa tu ako bez neho vyhrajem 3-0 4-0 ale zabudate ako hlavne zo zaciatku pravidelne nastupoval Sturaro a to bolo ako past na oko v zalohe, k tomu len tolko. Je mozne, ze si to zle napisal abo ja zle pochopil ale ano kazdy kto vcera sledoval zapas musi objektivne zhodnotit, ze nebol to ten Pogba co ho pozname a nehral s takou lahkostou. Prilis vela kazil a stracal ako keby mu ta 10tka na chrbte zatazila..

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba má tiež hernú inteligenciu niekde poblíž Cuadrada ...

Reagovat
alcantara

Pacil sa mi Coulibaly, z toho malicka, co bol pri lopte, Higuain a Allan. Marek sklamanie, par zbytocnych strat, dnes mu to uplne nesadlo. Taktiez Insigne zadrbal snad vsetko, Hysaj mal druhy polcas pozicane nohy asi od Fellainiho. Juve je ale kvalita, na vsetko je menej casu, skvele maju zvladnutu organizaciu defenzivy, z hry tam nebola prakticky ziadna sanca. Nemozu ale vyhravat do nekonecna, netreba vesat hlavy. Vykaslal by som sa na EL a dal do toho vsetko v Serii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koulibaly je dobrý hráčik ...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
10

Koulibaly úplně vypustil Zazu u toho gólu, kvůli tomu se o povedeným výkonu moc mluvit nedá...

Reagovat
Lech

Reagovat
olis

pravda ale ked taketo veci vychyta tak bude top top, tak o 2-3 sezony ak ho nepribrzdi zranenie

Reagovat
alcantara

U mňa sa dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Koulibaly je kral.

Reagovat
Pipo123

Juve je proste niekde inde, ak beriem do úvahy početné zranenia v tejto sezóne a aj tak idú pre ďalší titul tak proste Neapol aj Inter môžu o Scudete len snívať. Tá šírka a kvalita akou disponuje Juve je ďaleko pred zvyškom ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si uplne mimo . Samozrejme že majú kvalitný super , ale skor môžem povedať že velku rolu hraje trener Allegri je to jeden z naj trenerov a asi najlepší taktik . Tak isto skusenejší hrači , ale žeby mali snívať o tom to ako keby ten zapas s juve bol čisto zapas jedného timu ale nebolo to tak teraz a nebolo to tak ani prvý zapas kedže juve tam prehrali 2:1 , možem len povedať že Juve je skusenejši ale Napoli im može kludne konkurovať .

Reagovat
DelPiero137

Ked sa natom pozeram takto, ze sme nehrali ani zdaleka v idealne zostave a fyzickej forme, sme ten zapas vcera zvadli super.

Z idealnej zostavy tam ostal len Barza zo stoper (inak nadpozemsky vykon od neho), Khedira zase po zraneni naskocil, Pogba, Marchisio a Dybalom neviem kolkaty zapas po sebe s plnym nasadenim. Chybal Asamoah, Mandzukic aj Pereyra je po zraneni.

Reagovat
db18

Na jak dlouho bude Mandžukić mimo? Stíhá LM?

Reagovat
Pinturicchio

- zbořil jsem bar

- ! ! ! 15 ! ! !

- úžasný zápas

! ! ! FINO ALLA FINE FORZAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! ! !

Reagovat
DelPiero137

zbořil jsem bar

Reagovat
Dejwa

15 piv?

Reagovat
Pinturicchio

Bylo jich dost, ale 15 ne A té slivovice.

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE JUVE

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10
Reagovat
Free_player

Snad ten titul Neapol zmákne i tak

Reagovat
DelPiero137

Tak este raz pozreny zapas. Ten tlak Neapol ku koncu nebol az taky ako to vcera na mna posobilo.

Jednoznacne Cuadrado a Pogba nemozu viest protiutoky. To je nulova efektiviat. Naopak Khedira by sa mal viac zapajat do hry a zobrat Marchisiovi tu dominatnu poziciu rozohravaca. Samiho prihravky, precizita su genialne (prenesenie hry pri gole je jeho zasluha) a musime to viac vyuzivat. Cuadrado je kapitola, kolko krat ignoroval rozbehnute Litchyho a radse si zasekol, to je des. Paradoxne najnebaznecnejsi ked sa stahuje do stredu alebo na druhu stranu (aj predosly zapas bol platnejsi na lavej strane).

Alex Sandro je velka kvalita, mal by dostavat viac prilezitosti (cele zapasy) a pravidelne sa striedat s Evrom.

Barz je skratka borec, ten ked skonci spolu s Gigim sme nahrany.

Neviem ci sa mi to zda ale Morata isiel aj rychlostne dole. Minulu sezonu by stihol tie prihravky za obranu co dnes mal.

Reagovat
KingMaster13

Gratuluju Juventusu, utkání se mi líbilo ale mrzí mě to, Neapol si prohrát nezasloužila Snad udělají titul i tak ale bude to těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se budou zápasy v Japonsku od teď vysílat furt, Honda se mi dneska líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Duo Niang Bacca vypada velmi dobře, solidne slozenej utok Jen tak dal

Reagovat
mojmira

až na toho Nianga to jde

Reagovat
Furia Ceca

BTW co ten Bonucci? Víte někdo o něm něco?

Reagovat
10

je v pořádku, proti Boloni bude k dispozici, ale pravděpodobně ho Max bude šetřit...

Reagovat
Furia Ceca

Tak to je paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

2 - Napoli have fired two shots in the first half, negative record for the Partenopei in the Serie A 2015/16. Chess. #JuveNapoli

15 - Juve have won 15 league games in a row, their best streak in Serie A, while Napoli have ended their eight-game winning run. Overtaking.

6 - Napoli had only 6 shots (excl. blocked) tonight, their lowest tally in a Serie A game this season. Taboo.

10 - Carlos Bacca has scored in 12 Serie A games so far, on of those 10 occasions he did it with his 1st shot on target in the game. Ritual.

7 - AC Milan are unbeaten in 7 successive Serie A games for the first time since April 2013. Running.

2 - Prior to Gonzalez vs Torino, the last player to score 2 own goals vs the same team in a Serie A campaign was De Agostini in 95-96. Fate.

5 - With Roberto Donadoni Bologna have won five of their seven away Serie A games. Conqueror. https://pbs.twimg.com/media/CbMDx6bW8AAD5Dg.jpg

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jeden z nejlepších výkonu Hondy v našem dresu, dneska byl opravdu dobry. Stejne jako cely tým, možná s výjimkou Nianga, který toho silene moc zadrbal.

Janov byla tragédie 1.kategorie. S tímhle budou mit snad i problém se udržet.

FORZA MILAN!

Reagovat
panca

ja nevim, ale podle me hodna krome golu a asistence jeho normalni vykon. No trochu lepsi než obvykle, ale porad slabej prumer. Vzdyt kazdou akci zastavi, s balonem se nerozbehne a v osobnich soubojich je slabouckej. Hraje styl ala ronaldihno na konci angazma v ac. Bez pohybu jen rozdaval balony

Reagovat
Ragazzo d'oro

Proto píšu dobry a ne výborný. On proste pohybově na to křídlo nepasuje. V dnešním zápase ale dřel (viz. asistence) a mel tam několik nebezpečných momentu. Z dnešního zápasu mě nenapadá nikdo, kdo by byl lepší. Jeho výkon bych hodnotil na stupnici 1-10 tak 7,5-8.

Reagovat
Virtuos

Sampdoria dnes bez zápalu, ako keby ani hráči nemohli alebo nechceli?, slabý výkon s hrateľným súperom, zdalo sa mi že to bol zámer hrať opatrne hlavne neriskovať a snáď niečo spadne, ale nespadlo i keď Ricky na záver mohol rozhodnúť, ťažko povedať či výkony podobného typu budú stačiť na záchranu, bez bojovnosti to nepôjde... z hráčov sa mi páčil Soriano oproti ostatným vyzeral dobre, vidno na ňom že má myšlienku avšak by bolo potrebne aby sa k nemu pripojili ostatní, Dodo tam mal tiež záblesky hlavne v podpore útoku...tu už len treba dúfať, že príde nejaký impulz a hráči sa preberú, lebo zachviľu môže byť neskoro

Reagovat
olis
Reagovat
10

Neapol vyhrála LM?

Reagovat
Furia Ceca

Ne, ale prohráli na Juve Stadium jenom 0:1, což je důvod k oslavě...

Reagovat
olis

to si ani neviem predstavit co by sa tam dialo v takom pripade

Reagovat
10

to by Neapol dopadla jak Pompeje

Reagovat
Tomanatura

Pekne, jak si vazi tech hracu. Precejenom je neco dobreho na te skladce z jizni Italie

Reagovat
smazaný uživatel

tohle pomuze hracum jak svina

Reagovat
Pettirosso

jako podpora hráčům od fanoušků je hodně chvályhodná, ale tohle už je moc. Pardon, ale tohle jen dokazuje, že je Neapol jen provinčním týmem (bez urážky).

Reagovat
olis

Reagovat
olis

zvysne ligove zapasy juventusu a neapolu, https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/t31.0-8/12657793_940440845993517_5296245659831608153_o.jpg

6 bodov proti AC a Fiore bude velmi tazke ale nie nerealne

Reagovat
10

těžký zápasy na obou stranách, asi se ani nedá říct, že by měl někdo lehčí

Reagovat
Il Architetto

35. kolo rozhodne.

Reagovat
Furia Ceca

To je moc brzo... Mně to vychází až na 37.kolo.

Reagovat
DelPiero137

Inter, AS vonku to bude takze. Ale ani my to nemame lahke s tym zapasom vo Florencii.

Reagovat
FuckT

Hosi co stavkujete, kamarat stavil na Aston-Villa - Liverpool, ma to tam tak, ze 1H RT-2, Liverpool vyhral 6:0 a ten tiket mu neplati, a on nevie preco. Ja nestavkujem, tiez to nejak nedavam, neviete nahodou niekto?

Pochopil som. ze 1H je 1 polcas a RT 2 znamena, ze hostujuci tim da viac golov v 1 polcase po podani stavky, co kedze vyhrali 6:0 a vyhrali aj 1 polcas tusim 2:0, tak by to malo byt ok, nie?

Reagovat
FuckT

On podaval ked uz to bolo 2:0....

Reagovat
Kokesh

To opravdu Lopeze posadilo dite? Posadi Ikera v jeho klubu, v Realu prakticky nemel slabinu, aby ho pote v Italii, kde jsem mu celkem i veril, odstavi na druhou kolej dorostenec?

Vim, ze byl jednu chvili zraneny, ale ted ctu i spekulace, ze chce z AC odejit...

Reagovat
CubONE

Minulu sezonu famozny, tento rok bol dost neisty, potom sa zranil a Sinisovi pokus s Gigim vysiel. Tiez som cakal, ze sa do brany vrati, ale Gigi zatial neposkytol ziaden dovod na to, aby sa vratil na lavicku.

Reagovat
Yanek

osobně bych dál stavěl Lopeze, ale celá ta situace je nějaká zvláštní. On se ani nedostává do nominací na zápasy, podobně jako Mexes.

Reagovat
smazaný uživatel

já četl, že je stále zraněný nebo to je nějaký výmysl?

Reagovat
Kokesh

To pusobi Donnarumma tak dominantne? Mam respekt v italske golmanske skole. Co jsem z toho minima videl, ma dost netradicni styl a moc se mu nechce na zem...ale jeho nevlastni otec bude podle jeho frnakovniku asi Zlatan, tak nejaky talent musel pobrat.

Reagovat
panca

mne tema reflexama a vyrazenim balonu strasne pripomina buffona

Reagovat
CubONE

Viacmenej hej. Obcas trochu zazmatkuje pri nejakom vybehnuti, ale to pride prave skusenostami a neinkasoval z toho ziaden gol. Reflexy ma super, vdaka vyske je aj vo vzduchu dobry a takisto aj ten uplny pokoj, nevidane v jeho veku.

Dalsia vec je, ze je podla mna pre Sinisu takym talizmanom, odkedy ho postavil a presiel na 442, hrame ovela lepsie a nechce to menit.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Gigi má zatim jednu slabinu a sice hru nohou, občas špatně vyběhne. Jinak je ale skvělý a reflexy se dle mého řadí k tomu nejlepšímu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ted koukám má vlasy jak každej druhej, tak asi začal i chytat jak každej druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak jsme se balili o Paredesovi, má smlouvu do 2019.

Reagovat
Deki

S tím, co předvádíme, budeme rádi za EL. To je taková zoufalost, až mě z toho mrazí. Zajímalo by mě, s čím jsme šli do druhý půle? Nějak tu sezonu doklepat a přes léto zase celková obměna týmu, pojďme

Reagovat
smazaný uživatel

obrovska hanba zase... som presvedceny ze uz budeme len padat v tabulke.. a potom ze vypadne aj Mancini... chudaci..

a fiorentinta smrdi...

10 dni sa nemodlim...ale mozem si za to sam.. bolo jasne, ze mi zas dojebu nedelu...

Reagovat
smazaný uživatel

buduce kolo nas predbehne AC a to by uz mal Mancini aj sam ist dopice

Reagovat
smazaný uživatel

uz to nemam nervy sledovat..

Reagovat
lnterista

sice nevim jestli s touhle zalohou by nejaky trener pomohl ale Mancini ven

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta latinskoamericko balkanska slatanina interu, asi k uspechu nepovede.

Reagovat
Furia Ceca

Taková ironie k Interu s tím tvým nickem...

Reagovat
Pipo123

Rozpis Interu je docela na hovno, budú musieť ešte zamakať, snad Mancini pôjde do prdele.

Reagovat
Panděvova ofina

Proč jsou ti hráči pod Mancinim sotva poloviční, než ve svých bývalých klubech? Tohle rozhodně není kádrem. On je jednoduše zabíjí

Reagovat
Pipo123

Na to sere pes, ale čo je horšie že na nich prenáša ten tlak, odkedy on začal vyplakávať tak plače polovica hráčov Interu a viac sa hádajú ako hrajú. Mancini by ich mal skôr ukludniť nech sa sústredia na hru

Reagovat
Panděvova ofina

On je možná dobrej manager, ale jako trenér stojí za "vyližprdel"

Reagovat
smazaný uživatel

Od konce zanettiho neni v interu zadnej sympatak. A ten co tam ted nosi pasku, to je parodie na kapitana.

Reagovat
GEGE

Viola to doma proste umi.Uz po nekolikate to rozhodli takhle v zaveru...v lize doma prohrali jen s rimanama a bod tam uhralo empoli.

Reagovat
10

zároveň včera ale poprvé v sezoně otočili nepříznivej zápas...včera už jsem si taky myslel, že se klasicky sesypou, jenže Inter je snad ještě horší

Reagovat
Tomanatura

Cekal jsem pak klasicke 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým potřebuje změnu nový impuls Manciniho vyhodit ven zápas od zápasu je to horší a horší....at to trénuje Javier s Dekim prostě srdce Interu

Reagovat
Deki

beru to! napíšu Pupimu a domluvíme se...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Largo

Reagovat
sivi

Souhlasím ze Matiční není vhodný kouč pro Inter.Hraje styl nedostat gól a snad jeden dáme.Chybí útok,chtít hrát dopředu a mnohem víc agresivity,napadání.S tímto skončí Inter kolem 10.místa.

Reagovat
Inter Eterno Amore

aspoň tiket vyšiel keď už Inter nepotešil

Reagovat
Milan.B

inter nam pomohol

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, ze s Mancinim este dotrpime tuto sezonu a po krasnom 8 mieste odide. Potom by mohol prist Diego Simeone.

Reagovat
Largo

Osobne myslim, ze Simeone by rad do PL....

Reagovat
smazaný uživatel

tam chcu asi vsetci :)

Reagovat
Pettirosso

je neuvěřitelný kolik let se drží ten hype okolo PL. Mám pocit, že s těmi penezi, co se tam lijou, to zesiluje jak nikdy předtím. Přitom ty časy, kdy United byli každoročně minimálně v semifinále a Chelsea byla postrachem Evropy jsou už dávno pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Za prachy si dneska už koupíš takřka všechno... i přízeň. Byť to mnohým nikdy nemusí dojít. V tom je obrovské kouzlo Premier League.

Reagovat
Largo

Přesně. Jedinej rozdíl, u kterýho to začíná, jsou právě prachy, tv práva atd.... V tom jsou angláni nedostižní a nahrazují tím i kvalitu ligy.

Reagovat
Furia Ceca

Italové jim musí přebrat tu 3. příčku v koeficientu. Pochybuju, že by tiše a v klidu přijali fakt, že maj najednou v LM o jeden tým míň... To je asi jediná cesta, jak tu auru PL v dohledný době nabourat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi naivní, jestli si myslíš, že tím jde nabourat onu auru. To nic neřeší. V Anglii jsou takové peníze jako nikde. A peníze určují chod společnosti, všeho.

Reagovat
Furia Ceca

Uvidíme no... Při nejmenším je to snad aspoň pořádně nasere!

Reagovat
Koubinhor

no za prachy si 4 místo do LM nekoupíš :-) Musíme modlit a držet pěsti, ať dojde juve do finale a neapol taky do finale

Reagovat
smazaný uživatel

Ale peníze to Premier League neubere, to je ta pointa. Premier League je jednou z nejvýdělečnějších show v zábavním průmyslu a ten tok peněz stále nabírá na obrátkách, nehledě na bídu, jakou v posledních letech týmy z ostrovů předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

no su tam peniaze, pre ludi je to najatraktivnejsia liga (neviem preco, ale tak asi hracmi). pritom to ako pises, ze tie timy v europe uz neuhravaju skoro nic, nehra ziadnu rolu..

Reagovat
Pettirosso

jakými hráči? Nemají o tolik špičkových hráčů víc, než kterákoliv jiná top liga. Navíc je s podivem, že když dlouhodobě 2 nejlepší fotbalisté (Zlatan promine) hrají ve Španělsku, není nejobletovanější PD, alespoň díky těm dvoum. Kdo je největší hvězda PL, Hazard? Dyť nedal tak rok gol ne? Nebo trucovitej Yaya, co má v hlavě vymeteno? Asi holt ty prachy dělají vše no.

Reagovat
10

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

no ale tam podla mna staci ten hype okolo hraca vytvorit.. nutne on uz nemusi hrat nejak oslnivo.. ved teraz je asi najvacsia hviezda Vardy mam pocit.. a uz chcu o nom tocit filmy a ostatne kraviny :)

z Depaya sa isli vsetci posrat pred sezonou, z Martiala kvoli jeho cene spravili superstar.. potom je tam De Bruyne, Ozil (ktory ale aj naozaj hra velmi dobre)...

Reagovat
DelPiero137

momentalne su tam TOP hraci akurat cenovkou.

Reagovat
snuff24

Mancini ven kdy jindy novej impulz než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

len kto...

Reagovat
snuff24

Pulpita

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vcera ma fialky prekvapili o to viac, ked polcas skoncil 0-1. Inak ten boj o tretiu, stvrtu, piatu priecku bude este riadne divy

Reagovat
Zark

Další výhra, co si to ten mamlas Allegri dovoluje zase, už by ty výhry měl pošetřit

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako Donadoni

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jak si poradí v pátek, tam to pro vás bude zatraceně těžký mač.

Reagovat
smazaný uživatel

To se říká o každém dalším utkání. Sečteme to po 38. kole.

Reagovat
Zark

jak znám Agnelliho, tak podle mě Maxe hodně tlačí at se pokusí překonat rek. šnůru Interu, chce je beatnout ve všem

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že po tom prahne celá kabina a nejen Agnelli

Reagovat
Zark

tak o tom nikdo nepochybuje, spíš jsem to myslel tak, že když už se tato příležitost naskytla, tak se tomu dost věcí může nebo musí podřídit

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že zrovna tomu se cokoliv podřizuje, ale jde to ruku v ruce s tím, že je potřeba stále tlačit na vítězství už jen kvůli fantastické formě Neapole. A v Juventusu se chce vyhrát každé utkání bez ohledu na soupeře. Do každého zápasu se jde s tím, že se vyhraje. Vždycky se tlačí na vítězství. Vítězná série naopak může být svazující. Je lepší si ji nepřipouštět a nedívat se na ni. Pokud to má přijít, přijde to. Důležité je se z toho neposrat, porazit Donadoniho mašinu a jít v co nejlepším rozpoložení na Bayern. Dál se věřím v týmu nikdo nedívá.

Reagovat
Zark

ty jsi řekl ty obecně známé pravdy a fráze, o kterých nikdo nepochybuje, znovu.

Reagovat
Furia Ceca

V Juventusu to ale není fráze... Já když jsem dřív někdy četl ty výroky hráčů nebo Conteho, jako že "vítězství je droga", "DNA Juve" nebo "chceme všechno vyhrát" tak taky jsem se občas neubránil úsměvu, ale teď je mi jasný, že to není žádný klišé, ale tahle parta kluků skutečně chce vyhrát úplně každej zápas, do kterýho jdou...

Jsem četl rozhovor s Dybalou, kde říkal, že když byl na finále LM v Berlíně, tak se vracel do Turína se svýma budoucíma spoluhráčema v jednom letadle, když k němu uprostřed letu přišel Marchisio, představil se a řekl mu, že chce v příští sezóně vyhrát všechny soutěže. Dybala říkal, že ho to dost překvapilo... Marchisio před pár hodinama prohrál finále LM a místo utápění se ve smutku už před Paulitem maluje plány na výhru všech trofejí v nový sezóně...

Reagovat
Zark

nidke nic neříkám proti, vždyť tohle o Juve se tady ví už dlouho a čteme to tady každý den

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže ono to na těch obecných frázích stojí. Nevím, proč zatím někdo hledá něco, co za tím není. Každopádně paranoidních jedinců se najde velké procento.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsem neviděl, ale jak to čtu, tak nic moc.

Jsou ty komentáře ohledně rozhodčího oprávněné že nás fakt podělal nebo jenom plačky?

Reagovat
10

Spíš mi to přijde jako brečení, už během zápasu byli hráči Interu dost podrážděný a řešili v x lidech každý písknutí, hlavně Medel to dost přeháněl, za což dostal zaslouženou kartu, Palacio před rozhodčím zahodil míč, taky naprosto nesmyslný...

Mazzoleni nepískal dobře, ale Viola z toho rozhodně netěžila víc, než Inter, kterýmu rozhodčí odpustil penaltu za ruku Tellese. Červená pro něj byla přísná, ale zase to kompenzuje ta penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

nepiskal dobre, ale ani my sme nehrali dobre.. vyhrat sme si nezasluzili...

jedna strela na branu, Icardi neviem ci mal loptu. Mali kopat penaltu po Tellesovej ruke (ktory ale podla mna odohral celkom ok zapas)..

keby som to mal zhrnut, tak nech idu doprdele..

Reagovat
10

Icardi měl 13 doteků s míčem za celej zápas, což podle mě musí bejt rekord

https://www.whoscored.com/Matches/1006036/LiveStatistics/Italy-Serie-A-2015-2016-Fiorentina-Inter

Reagovat
smazaný uživatel

to hovori za vsetko..

Reagovat
Pipo123

Posadil by som ho, on môže mať skvelé zakončenie ale v medzihre neexistuje, nevyhrajá ani jeden súboj pre spoluhráčov, to sa potom aj tej zálohe hraje zle keď jej útočník nepomôže. Navyše sa súbojom vyhýba, taký Kalinič na druhej strane otravoval celú obranu súpera, nabiehal za obranu, išiel do súbojom. Icardi je fakt na facku

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale napriklad v zapase proti Chievu zas behal, napadal, presne ako pises otravoval tych obrancov.. a teraz zas ako keby sa mu nechcelo...

ono ti nasi hraci vpredu u nas su strasne nevyrovnani.. vcera pred zapasom som nechapal preco hra Palacio na ukor Perisica a nakoniec ten co nemal ani hrat bol Eder.. predtym zapasy to bolo inak.. ale co sa tu vobec opustam, tam pokial sa nezmenia niektore veci (Mancini) tak to bude beznadejne stale dookola...

Reagovat
Furia Ceca

Je to rozmazlenej fracek. Góly dávat z tutovek, to jo, ale že by si sám něco vypracoval, nebo by nedejbože vypracoval šanci pro někoho jinýho, to ne... A hlavně se moc neušpinit a nezapotit. Je to fakt odpornej charakter. Bejt fanouškem Interu, tak bych ho za 20+ prodal.

Reagovat
smazaný uživatel

ale fanusikovia nemozu predavat hracov :)

ale celkom prehanas..

Reagovat
Furia Ceca

Tak samozřejmě, ale kdybych byl fanoušekem Interu, tak bych doufal, že se ho vedení zbaví.

Nemyslím si. Nebo takhle: nevím, kolik zápasů Interu jsem letos viděl. Ale pokaždý, když jsem koukal, tak jsem si ho na hřišti všiml pouze ve chvílích, když vztekle rozhazoval rukama na spoluhráče, proč mu nepřihráli. Akorát ten zápas ve Veroně (3:3) byl výjimka.

Reagovat
smazaný uživatel

on ale ked dokaze dobru loptu, dokaze ten zapas rozhodnut.. minulu sezonu tie lopty vedel dostat..no a on je bohuzial ten typ hraca.. nevidis ho 70 minut a potom bim - dokaze rozhodnut zapas..len nejak tie prihravky nevie dostat - ako napriklad dostal od Perisica proti Verone minule kolo..

Reagovat
Pettirosso

to měl Mandžu na začátku sezóny, ne?

Reagovat
Votas

na začátku dal za stejnej taktickej faul Tellesovi žlutou a Fiorentině nic, tak potom vytekli. Měl vyloučit Kaliniče a měl písknout penaltu po ruce Tellese, kterýho ale neměl vyloučit, atd... Prostě komplexně domrdanej zápas. Inter je v psychické dece, takže to nedáváme. Přijde mi, že můžou být i nějaký rozepře mezi balkáncema a jihoameričanama a tak. Prostě tradiční únor v Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem, toho jsem se bál.

Reagovat
Pipo123

Na EL bude ready Radu a naopak Gala predáva Yilmaza do Číny, takže citeľné oslabenie, to musíme dať

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovica moze inak instantne jebnut ze predlzil zmluvu...

Reagovat
Pipo123

Často Pioli po zápasoch Lazia vravel že keď vedieme treba zápas čím skôr rozhodnúť druhým gólom, že jedno gólové vedenie sa nedá dlho brániť. Teraz je to aj váš prípad, v úvode sezóny ste to nejak dokázali ukopat, ale teraz to už neklape, Mancini by sa mal sústrediť na to, včera ste zbytočne nechali Fiorentinu hrať, namiesto toho aby ste ich dorazili v momente kedy nevedeli ani ktorá bija...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak.. pre mna je to az nepochopitelne, ze ako nahle dame gol, tak zacneme branit ako keby hrame proti Barcelone, ktora je 5x lepsia a teda by to davalo logiku..

to ked nie je Manciniho chyba, tak uz neviem koho..

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu fantagazzettu, ze tam nema porad znamky, to je druhej tyden po sobe, co si dava na cas

Reagovat
smazaný uživatel

Inter to je hotový Titanic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele