25. kolo
14.02.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Atalanta Bergamo 0:0

Samdporia znovu nevyhrála a tentokrát si rozdělila body s Atalantou, přičemž branka za devadesát minut na Luigi Ferraris nepadla. Utkání bylo velmi skoupé na šance a závěrečný hvizd byl v podstatě vysvobozením.

Ani jeden z týmů neoplýval formou, spíše naopak. Sampdoria před tímto utkáním nevyhrála šest zápasů v řadě, Atalanta dokonce devět!

Utkání začalo svižně, na nepovedenou ránu Diamantiho odpověděl pěknou střelou Cassano a činit se musel brankář Sportiello. Po půlhodině hry došlo v pokutovém území Bergamaschi k závaru, avšak hosté ho ustáli bez ujmi. Stoprocentní gólovou šanci bohužel první poločas nepřinesl. Byl spíše o bojovnosti, sudí Damato také za tuto dobu rozdal tři žluté karty.

Obraz hry byl ve druhém poločas stejný, byť Vincenco Montella i Edy Reja určitě své svěřence nabádali k větší aktivitě či minimálně k více střeleckým pokusům. Ale čas ve druhém dějství plynul a diváci na Marassi čekali na výraznější moment marně. Utkání nakonec nemuselo skončit 0:0, až ve čtvrté minutě nastavení nebezpečně odcentroval Dodó a Ricky Alvarez přehlavičkoval branku! Největší šance zápasu zůstala nevyužita, utkání tak skončilo nudnou plichtou 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele