25. kolo
13.02.2016 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Empoli FC - Frosinone Calcio 1:2

Překvapení se zrodilo na stadionu Carla Castellaniho. Domácí Empoli poněkud nečekaně přenechalo všechny body o záchranu bojujícímu Frosinone, které zvítězilo 2:1. Dvěma brankami se o to postaral Ciofani.

Frosinone se ujalo vedení už v 17. minutě prakticky ze své první vážnější šance v zápase. Na povedený centr si naskočil Ciofani a hlavou od země i s přispěním břevna dostal balón do sítě. Brankář Skorupski neměl nárok a domácí čekala nepříjemná práce, otáčet nepřiznivý vývoj. Jenomže o další rozruch se opět postaral Ciofani, i když tentokrát si na něho Leali počíhal. Až po půlhodině hry zahrozilo i Empoli a kdo jiný, než Massimo Maccarone. BigMac se ocitl před brankářem hostí úplně sám, ale míč napálil pouze do něj. Empoli častěji drželo balón, ale s výsledkem v prvním poločase nic udělat nedokázalo.

Empoli mělo ve druhém poločase jasný cíl, co nejdříve srovnat skóre a pokud možno výsledek otočit. To první se nakonec podařilo. Saponara ještě v 57. minutě zazdil šanci, ale po něm už Maccarone mířil do černého. Maccarone převzal balón, v pohodě si srovnal mířidla a neomylně zakončil - 1:1.

Jenomže to druhé se nepodařilo. Čtvrthodiny před koncem odpískal sudí faul na Dionisiho uvnitř šestnáctky Empoli a penalta byla na světě. Nutno podotknout, že byla poměrně přísná. Každopádně Ciofani nic nevymýšlel, penaltu suverénně proměnil a vrátil Frosinone vedení. Empoli mělo šance alespoň na opětovné vyrovnání, ale Frosinone skvěle podržel Leali. Vychytal jak Pucciarelliho, tak v nastavení i Maccaroneho. Frosinone překvapivě vyhrálo 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele