Serie A - souhrn 17. kola

17.12.2016, 16:59, aktualizováno 18.12.2016, 22:45
Komentáře a souhrny
Inter zvítezil na půdě Sassuola. Juventus ustál sobotní šlágr, proti AS Řím opět rozhodoval Higuaín. AC Milán ztrácí potřebné domácí body, když nedokázal překonat obranu Atalanty. Neapol přestřílela Turín a hlavní zásluhu na tom měl čtyřgólový Mertens, Lazio porazilo Fiorentinu...

SS Lazio - ACF Fiorentina 3:1

18.12.2016 20:45

Góly: 23. Keita Baldé, 45+4. Lucas Biglia (pen.), 90. Ştefan Radu - 64. Mauro Zárate

Římské Lazio si doma dokázalo poradit s návštěvou z Florencie a díky zaváhání milánského AC se posunulo na čtvrtou příčku. Fiorentina naopak nadále strádá a trenér Paulo Sousa nemůže být s výkony svého týmu nijak spokojen.

Lazio se oklepalo z porážky v derby a opět jede! Trenér Inzaghi může být naprosto spokojen a důvěru vedení splácí snad každým rozhodnutím. Dnes večer si jeho svěřenci poradili s Violou díky třem brankám, zatímco hosté pokořili brankáře Marchettiho jen jednou. Rozhodla také neproměněná penalta hostujícího Iličiće, protože Biglia tu svou proměnil.

Od prvních minut domácí hráči přitlačili Fiorentinu a obléhali její pokutové území pomocí kombinací i dobrého napadání. Na Cataldiho zajímavý centr od rohového praporku si naskočil vysoký obránce Bastos, který mířil jen do míst, kde se pohyboval brankář Tatarusanu. Obránce Lulić pak svým centrem našel na hranici velkého vápna volného Felipeho Andersona, jenže zkušenému Brazilcovi těžký volej vůbec nesedl a skončil mimo.

Hodně problémů způsoboval hostům především aktivní Ciro Immobile, který by si hodně přál ukončit střelecký půst. Po nahrávce od Sergeje Milinkoviće-Saviće však ve stoprocentní a ideální šanci hrubě přestřelil! Přesto se Lazio trefilo, třebaže se jeho hlavní zbrani nedaří. Anderson výbornou kolmicí našel Milinkoviće-Saviće, který se rozhlédl a posunul balon na volnějšího Keitu Baldého. Ten nedal rumunskému soupeři žádnou šanci!

Ve třetí minutě nastavení se Lazio mohlo radovat z další povedené akce. Mladý záložník Milinković-Savić odvážně a často napadal rozehrávku Violy, která nebyla nijak přesvědčivá a bez Valera se jí nedaří. Získal míč, vběhl s ním do vápna a byl faulován. Sudí Irrati sice chvíli váhal, ale nakonec pískal penaltu. K ní se nakonec místo Immobileho postavil kapitán Lucas Biglia, který se nebál a v klidu ji proměnil - 2:0 pro domácí.

Lazio odcházelo do šaten s jasným vedením a mnohem lepším herním projevem. Druhá půle začala mnohem lépe pro Violu. Aktivnější hosté, kteří vyběhli ze šaten hodně nabuzeni, měli šanci zahrávat penaltu! K ní se postavil zkušený záložník Josip Iličić, jenže jeho zakončení se mu vůbec nepovedlo a brankář Federico Marchetti se stal hrdinou! Tento okamžik byl zlomový pro celý vývoj zápasu.

Fiorentina se přeci jen trefila a snížila na 2:1. Hlavním hrdinou byl hráč, jehož forma jde v posledních týdnech hodně nahoru. Zkušený Argentinec Mauro Zárate, který byl na hřišti coby střídající hráč jen čtyři minuty, ale i ty mu stačily, aby doklepl do sítě míč od Cristiana Tella. Balon mu ve snaze o odkop na kopačku přilepil záložník Biglia, což mu situaci usnadnilo - 2:1 a Viola cítila šanci na body.

Poté se do střelecké listiny toužil zapsat také mladý talent Federico Bernardeschi, který k tomu svou jedovatou střelou dvacet minut před koncem neměl daleko, jenže brankář Federico Marchetti byl včas připraven. Domácí kapitán Lucas Biglia přihrál o chvíli později do strany na Ricarda Kishnu, jenž zakončoval z velkého úhlu. Přesto musel brankář Violy do akce, aby jeho ránu zneškodnil.

Fialky se dočkaly další branky, která mohla znamenat remízu, jenže po rohovém kopu dostal Carlos Sánchez míč do sítě rukou, takže gól neplatil. Sudí chvíli váhal, ale po konzultaci s kolegy gól neuznal. Viola si samozřejmě stěžovala, ale to nejhorší teprve přišlo. O pár minut později rychlý protiútok táhl Ciro Immobile, natáhl na sebe obránce a nahrál volnému obránci Raduovi. Zkušený Rumun svého krajana v bráně Fialek pohodlně překonal - 3:1.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Città di Palermo 3:4

18.12.2016 20:45

Góly: 4. Giovanni Simeone, 57. Giovanni Simeone, 65. Nikola Ninković - 42. Robin Quaison, 69. Edoardo Goldaniga, 88. Andrea Rispoli, 90. Aleksandar Trajkovski

Cože se to vlastně na Marassi přihodilo? Janov držel otěže zápasu ve svých rukou a ještě v 65. minutě jasně vedl 3:1. Zdálo se, že poslední Palermo už těžko s výsledkem něco udělá, jenomže ejhle, Palermo po závěrečném hvizdu slavilo vítězství 4:3!

Palermo mělo být snadným soustem. Sicilanům se vůbec nedaří a výsledkové zlepšení se nedostavilo ani pod dalším novým trenérem Eugeniem Corinim. Grifové se navíc mohli pyšnit výbornou domácí formou, padly tu takové týmy jako Juventus nebo AC Milán.

A vše začalo z pohledu domácích hladce, už ve 4. minutě si zaběhl za obranu Simeone a jesličkami otevřel skóre utkání. Jen o pár minut později střihl nůžkami Laxalt, ale 2:0 to nebylo. Palermo ale ukázalo, že do Janova nepřijelo na výlet a šance Andělkoviče byla prvním varováním. Ponaučení si Grifové nevzali a ve 42. minutě bylo srovnáno. Quiason zužitkoval ponechanou výhodu, proklestil si cestu skrze tři bránící hráče a přesně zakončil - 1:1.

Janov si po změně stran aktivní hrou vzal vedení zpátky a znovu u toho byl hlavičkující Giovanni Simeone. V 65. minutě udeřil ze vzduchu i Nikola Ninkovič a o vítězství Grifů už nikdo nepochyboval. Palermo ale bleskurychle snížilo opět na rozdíl jediné trefy. Z malého vápna hlavou rozvlnil síť Goldaniga.

Svěřenci trenéra Juriče nechtěli ponechat nic náhodě a několikrát byli velmi blízko čtvrtému zásahu. Lazovič těsně minul branku a Ninkoviče v 86. minutě výborně vychytal Posavec! Byl to důležitý moment, neboť v 88. minutě přišlo vyrovnání. Obrana Grifů nezachytila rohový kop a Andrea Rispoli měl na malém vápně jednoduchou úlohu - 3:3! A to nebylo všechno, vzápětí přišla další pohroma, když Trajkovskiho přízemní střela zapadla přesně k tyči. Palermo dokonalo famózní obrat , což absolutně neunesl brankář Grifů Mattia Perin. Ten ztratil nervy a za povalení protihráče byl vyloučen.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - UC Sampdoria 2:1

18.12.2016 15:00

Góly: 9. Riccardo Meggiorini, 41. Sergio Pellissier (pen.) - 90+4. Patrik Schick

Sampdoria Janov jede z Verony bez bodů, ke kterým jí nepomohla ani trefa Patrika Schicka. To je stále pravidelnější střelec, jenže ani jeho pozdní góly ze závěru utkání nestačí. Dnes se radovalo domácí Chievo, které vstřelilo ještě o jeden gól víc.

Trenér Marco Giampaolo dobře věděl, že musí vyzrát na obranu Chieva. To se pyšní právě obranou, v níž byl ukryt klíč k vítězství. Stačí ale pohled na skóre, aby bylo jasné, že se to trenéru Giampaolovi nepovedlo tak, jak by si představoval. Šťastnějším týmem je Chievo, kterému výhru vystřelili ještě v rámci první půle Meggiorini s Pellissierem.

V prvních pár okamžicích sice Doria vypadala hodně nebezpečně, ale větších šancí se nedočkala. Naopak musela brzy vstřebávat hořký fakt, že soupeř vede o gól. Palombo s Meggiorinim sváděli souboj o míč v blízkosti vápna a protože byl Palombo jako poslední bránící muž, brankář Puggioni se mu rozhodl pomoct. Výsledek byl ten, že Meggiorini porazil Palomba a přehodil míč přes padajícího brankáře, takže zakončoval do prázdné.

To Doria samozřejmě nechtěla nechat tak a velké dálky se opřel do míče Barreto. Jeho dělovka šla jen do středu branky, kde stál připravený brankář Stefano Sorrentino. Chievo bylo nadále aktivní, protože vědělo, že janovská Doria pod vedením Marca Giampaola hraje až do posledních sil. Pellissier si našel prostor, ještě si potáhl míč více do hřiště a pálil. Jeho střela však byla zablokovaná.

Pak o sobě dal vědět také útočník Luis Muriel, který si našel prostor na pravé straně a nahrál krásně do běhu Alvarezovi. Zkušený záložník vypálil hodně tvrdě, ale trochu nepřesně. A domácí trestali. Puggioni dnes prožil opravdu hodně smolný zápas a navíc fauloval jako poslední ve vápně. K exekuci nařízeného pokutového kopu se postavil zkušený Sergio Pellissier a proměnil - 2:0 pro domácí a Doria se dostávala do velkých potíží.

Hlavním problémem hostů nebylo podcenění, ale byla to přílišná snaha o kombinaci, která odstavila jakékoli pokusy o jednoduchou hru na vedlejší kolej. Muriel mohl zakončovat z vápna po centru z pravé strany, ale ještě přihrával zpět na Barreta, který ale nebyl v dobré pozici. Sampdoria střídala, což připsalo další cenné minuty českého mladíkovi Patriku Schickovi, vedle nějž se na hřiště dostal i Bruno Fernandes.

Janovské Sampdorii postupně ubývaly nápady, síly i vše ostatní, ale přeci jen brankář Sorrentino neudržel čisté konto. O to se postaral právě Patrik Schick, který navzdory velké mlze využil své centimetry i talent. Český útočník si naskočil na centr na zadní tyči a překonal brankáře Sorrentina - 2:1. Na výsledku něco změnil, ale body z toho nebyly. Sampdoria dál upadá...

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - Bologna FC 0:3

18.12.2016 15:00

Góly: 7. Adam Masina, 41. Blerim Džemaili, 57. Ladislav Krejčí (pen.)

Čekání na první ligovou výhru se protahuje. Pescara ani tentokrát nezískala tři body a s Boloňou prohrála jasně 0:3. Také zde byla k vidění česká stopa, to když Ladislav Krejčí pečetil výsledek z pokutového kopu. Ještě před ním skórovali Masina a Džemaili. Utkání hodně ovlivnila brzká červená karta, kterou obdržel domácí Verre.

Znovu se tak bude propírat osud Massima Odda, pod jehož vedením se Delfínům vůbec nedaří. Dnes ale rozhodlo brzké vyloučení, byť tedy Boloňa šla do vedení už v 7. minutě. Federico Viviani poslal do šestnáctky přesný centr a Masina ho hlavou uklidil do sítě. Za dalších devět minut předvedl Valerio Verre ostrý skluz na Mouniera a sudí ho bez váhání vyloučil! To už byla pro Pescaru hodně nepříjemná situace a naopak Boloňu to posadilo do pomyslného sedla. Golman Bizzarri dělal co mohl, skvělý zákrok si připsal po Masinově střele, ale ještě do konce poločasu podruhé inkasoval. Blerim Džemaili předvedl prapodivný kop, jakýsi oblouček, kterým přehodil Bizzarriho - 2:0 pro Boloňu.

Pescara se sice s nastálou situací prala statečně, ale bylo jasné, že na body nedosáhne. Zhruba po hodině hry byl faulován v pokutovém území Džemaili a sudí nařídil pokutový kop. Ladislav Krejčí si vůbec nedělal starosti, penaltu bezpečně proměnil a pečetil výsledek na konečných 3:0. Do konce zápasu sice ještě zbývala půlhodina, ale další branka nepadla, byť Krejčí k ní byl velmi blízko.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Turín FC 5:3

18.12.2016 15:00

Góly: 13. Dries Mertens, 18. Dries Mertens (pen.), 22. Dries Mertens, 70. Vlad Chiricheş, 80. Dries Mertens - 58. Andrea Belotti, 76. Luca Rossettini, 84. Iago Falqué (pen.)

Dnes odpoledne se znovu potvrdilo, že když na sebe narazí dva hladové a ofenzivně smýšlející týmy, může z toho být pekelně zajímavé utkání. A znovu se potvrdila reputace Driese Mertense, který při zranění Areka Milika umí rozjet parádní show.

Kdekdo by si mohl říct, že když v jednom zápase vstřelíte tři branky, minimálně bod z toho bude vždycky. Jenže Neapol tuhle ideu rázně smetla ze stolu, protože svého soka z Turína přestřílela, ačkoli inkasovala zmiňované tři góly. Turínu tak zbyly oči pro pláč a trenér Siniša Mihajlović už slýchá opatrné řeči o krizi. Jistě, Italové si názory tvoří velmi rychle a občas věci zbytečně zveličují, ale něco na tom je.

Divákům na obou stranách se muselo zdát, že dostali všechno. Z fotbalu museli odcházet z pocitem, že byli opět svědky něčeho unikátního, něčeho výtečného. Zkrátka fotbalu se vším, co k tomu patří. Pod Vesuvem bylo horko od prvních minut a byla to celkem symbolická kulisa pro pohromu, jaká na Býky čekala. Už ve třetí minutě se k zahrávání standardní situace postavil obránce Faouzi Ghoulam a jeho pokus jen těsně neskončil v síti!

Domácí nedopřáli Turínu ani náznak oddechu a bušili do obrany Býků konstantně a nebezpečně. Vyplatilo se jim to už ve 13. minutě. Domácí rozehráli nakrátko rohový kop a José Callejón se dostal do vápna. Tam centrovaným míčem našel volného Driese Mertense, který se radoval z první branky.

O 4 minuty později se stejný hráč dostával do vápna, byl v něm postrčen a sudí neváhal s hvízdnutím. Píšťalka zazněla jasně, k exekuci penalty se postavil opět Dries Mertens a bezpečně proměnil. Kdekdo začínal tušit, že to dnes bude hodně zajímavé.

Adem Ljajić zkoušel pozornost zatím nevyzkoušeného Reiny v brance Neapoli. Jeho pokus z pětadvaceti metrů ovšem skončil vedle branky. Ve 22. minutě domácí opět trestali. První střelu Driese Mertense ještě Joe Hart vyrazil, druhá dorážka pak skončila na padajícím obránci Býků. I třetí pokus však skončil u nohou Mertensových, který už si konečně poradil a vstřelil svůj třetí gól v utkání!

O deset minut později Mertens trochu odpočíval a nechal zářit také ostatní. Míč z kopačky Lorenza Insigneho však brankář Hart výtečně vyrazil. Stejný hráč dostal balon za obranu a z dobré pozice zakončoval levačkou. Jeho pokus ovšem skončil jen na boční síti. Mertens mohl být naprosto spokojen, když s ostatními hráči odcházel do kabin. Druhý zápas po sobě a druhý hattrick.

Do druhého poločasu asi hosté nechtěli ani nastoupit, ale to by udělali chybu, protože to bylo ještě hodně zajímavé. Nejprve z voleje nepovedeně zakončoval José Maria Callejón. O chvíli později se podařilo něco konstruktivního vymyslet i Býkům. Naději pro ně vykřesal Andrea Belotti, který se po závaru ve vápně dokázal rychle zorientovat a vstřelil první branku Turína.

Dál však útočili domácí. Dries Mertens vedl akci středem hřiště a na pravé straně našel nabíhajícího Callejóna. Ten nesobecky a krásnou přihrávkou skrz vápno našel volného obránce Vláda Chirichese, který dvacet minut před koncem opět oddělil zrna od plev - 4:1. Stále však bylo o co hrát. Zdánlivě nepovedenou střelu brankář Reina na zemi neudržel a pozorný obránce Luca Rossettini skóroval!

Deset minut před koncem Hart výborně zlikvidoval šanci Marka Hamšíka, ale ten přesto slavil. Slavil čtvrtou branku excelentního Driese Mertense, který si pohrál ve vápně Turína s obránci i Hartem a krásně ho přehodil! Na drtivém skóre pak nařízená penalta po faulu na Rossettiniho změnila pramálo. Iago Falqué věděl, že si maximálně vylepší osobní statistiky.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - FC Crotone 2:0

18.12.2016 15:00

Góly: 43. Cyril Théréau, 61. Cyril Théréau

Udinese si poradilo s předposledním Crotone 2:0 a jednou asistencí se pod to podepsal i Jakub Jankto. Nováček soutěže doplatil na neproměňování šancí, a to zejména v prvním poločase.

Crotone jisto jistě mrzí promarněné stoprocentní příležitosti na začátku utkání, ve které se objevil Trotta a později Palladino. Nejprve se prvně zmiňovaný Trotta šikovně uvolnil přes svého strážce, ale tváří v tvář Karnezisovi neuspěl. Řecký brankář ukázal už v minulém kole slušnou formu a tímto zákrokem to jen potvrdil. Na druhé straně se nenechal zahanbit ani Cordaz, jenž si obdobně poradil se Zapatou. V 17. minutě přišla tutovka hostů číslo dvě. Palladino měl dostatek času i prostoru ve vápně zamířit, jenomže naštěstí pro Udine poslal balón hodně nad! Od této chvíle začaly mít Zebry čím dál větší převahu a na rozdíl od soupeře jí dokázaly zužitkovat. Před koncem poločasu poslal do vápna parádní centr Jakub Jankto a Cyril Théréau na zadní tyči poslal domácí do vedení!

Kouč Luigi Delneri nemohl být i přes příznivý výsledek úplně spokojena. Obrana Zeber několikrát výrazně zaváhala a bylo jen štěstí, že to Crotone nepotrestalo. Bohužel pro českého fanouška, Jakub Jankto vydržel na hrací ploše jen první poločas a posléze byl střídán.

Po hodině hry domácí zvyšovali už na 2:0. Zapata se procpal do šestnáctky, kde poslal míč Théréauovi a tradiční kanonýr se nezmýlil! Vzápětí mohl přidat třetí zásah, ale v obrovské šanci selhal. Do konce utkání už se skóre nezměnilo, přestože měl Zapata další velkou příležitost a Crotone dohrávali od 86. minuty bez vyloučeného brankáře Cordaze, jenž chytil balón mimo pokutové území.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Inter Milán 0:1

18.12.2016 12:30

Góly: 47. Antonio Candreva

Inter Milán nakonec zvítězil nad domácím Sassuolem a díky brance Antonia Candrevy se může radovat ze tří bodů. Inter se díky nim posouvá na průběžné sedmé místo, zatímco Sassuolo se dál trápí a hrozí mu Vánoce na patnácté pozici.

Inter byl od začátku mnohem aktivnějším týmem, takže domácí Neroverdi měli velké potíže s tím, aby překonali jeho tlak. První zajímavé šance začínali hosté od obrany, nejčastěji pak od obránce Mirandy. Hodně divokým protihráčem pak pro domácí byl také Chorvat Ivan Perišić, který větral nepozornou a unavenou obranu domácích. Jeho rychlost a umění s míčem u nohy dělalo domácím velké potíže.

Hostující Antonio Candreva vypálil z velké dálky na jedné straně do pravé tyče domácí branky. Domácí mužstvo kontrovalo hodně jednoduchým a rychlým protiútokem, při němž zaspal hostující bek Danilo D'Ambrosio, ale centr před prázdnou branku Handanoviče nikoho nenašel. Po třiceti minutách se rozeběhl domácí obránce Pol Lirola, který se řadí k těm největším talentům. Nahrával pak po sebe na záložníka Sensiho, jehož rána prosvištěla jen těsně vedle tyče!

Deset minut před koncem prvé půle se málem prosadil Ivan Perišić, který zakončoval hodně rychlou akci Interu z první. Brankáře Consigliho ale i díky přispění jeho obránců nepřekonal! První poločas skončil remízovým odchodem do šaten, z čehož nemělo radost ani jedno mužstvo. A kvůli nedostatku akcí či tempa vlastně ani diváci.

Poločas druhý začal mnohem lépe. Volný přímý kop Brozoviče ještě gólem neskončil, ale hostující mužstvo pokračovalo ve svém úsilí. Mauro Icardi pálil levačkou po zemi k pravé tyči branky Consingliho a ten jeho ránu vyrazil. Vyrazil ji k Antoniu Candrevovi, který se nezdráhal a vší silou balon napálil do šibenice - 1:0 pro Inter!

Inter se po vstřelené brance trochu uklidnil a začal se více soustředit. Sassuolo zato bylo bezradné a Inter neměl mnoho práce s bráněním. To mu dnes velmi dobře šlo, ale z velké části za to mohla právě nemohoucnost domácích hráčů. Trenér Eusebio Di Francesco s výkony svého celku nemůže být spokojen a dá se očekávat, že v zimní přestupové pauze se dočkáme nějakých změn v kádru.

Až v závěru se udála velká šance domácích, která mohla Inter hodně mrzet! Dell'Orco centroval hodně nebezpečně do ohně z levé strany, tam si hosté nepokryli na bližší tyči Antonina Ragusu, ale ten nezakončil mezi tři tyče branky Handanoviće.

V samém závěru pohrdl šancí na skórování Ivan Perišić, který mohl korunovat svůj neúnavný výkon druhou brankou. Ačkoli stál vlastně sám před Consiglim, tak domácí brankář předvedl výtečný zákrok a odvrátil balon mimo. Pak se ještě po druhé žluté kartě nechal zbytečně vyloučit záložník Felipe Mělo, ale Interu to zase tak vadit nemohlo. Pár minutek si navíc připsal mladý talent Gabriel Barbosa.

Více informací k zápasu

Juventus FC - AS Řím 1:0

17.12.2016 20:45

Góly: 14. Gonzalo Higuaín

Šlágr v Turíně rozhodla jediná branka, jejímž autorem se stal domácí střelec Gonzalo Higuaín. Juventus díky této výhře jednak přerušil vítěznou sérii AS, ale především si upevnil svou pozici na čele.

AS Řím cestovalo do Turína se snahou získat body a zdramatizovat boj o první příčku. Dobrými zprávami pro trenéra Luciana Spallettiho bylo uzdravení Mohameda Salaha, třebaže od začátku utkání ještě nenastoupil. I proto zvolil hybridní sestavu s nejedním překvapením. Do hry totiž vyslal brazilského mladíčka Gersona, který toho za Vlky zatím moc neodehrál.

Juventus nastoupil coby favorit utkání v lepším rozpoložení. Mladá hvězda Paulo Dybala ještě zůstala na lavičce, takže v útoku zbylo místo na dvojici Gonzalo Higuaín a Mario Mandžukić. Ty podporoval ofenzivně laděný záložník Miralem Pjanić, kterého v Římě pořád nemusí. Do hry se od prvních minut dostal i obránce Daniele Rugani, pro něhož to měl být velký test.

V prvních minutách ale nebyl, protože aktivitu i míč převzali domácí. Nejprve se do míče opřel Gonzalo Higuaín, ale netrefil. Domácí byli jasně lepší, jenže často se jim nedařila finální fáze. Po pěkné kombinaci a sprintu Maria Mandžukiće se balon dostal ve vápně k ne moc pokrytému Higuaínovi, který ihned pálil. Jenže slabou střelu namířil jen do míst, kde se pohyboval brankář Wojciech Szczesny!

O pár minut později si však argentinský střelec vše vynahradil. Po chybě záložníka De Rossiho si vzal míč a začal slalomem. Vyhnul se dvěma protihráčům a krásnou ranou lehce otřenou o tyč překonal polského brankáře! Juventus od 14. minuty vedl a na tahu bylo AS.

Obránce Rüdiger dostal prostor jít s míčem kupředu, čehož náležitě využil. Odcentroval velmi prudce na hlavu Nainggolana, ale ten v těžké pozici poslal balon hodně mimo bránu. Útočník Edin Džeko pak našel rozběhnutého spoluhráče, kterým byl Radja Nainggolan. Jeho rána ale prosvištěla jen kolem boční sítě.

AS postupem času hru vyrovnávalo a bylo hodně nepříjemné. Mladý záložník Gerson si stáhl míč u pravé postranní čáry a vyslal opět nepříjemný centr, ale Džeko na něj nyní nedosáhl. Pět minut před koncem první půle se k míči na straně dostal Diego Perotti, který svým centrem nenašel nikoho. V klubku hráčů ale vznikl pořádný závar, načež se balon dostal ke Kostasovi Manolasovi. Řecký stoper sice vypálil, ale ve vyložené šanci domácí zachránil zákrok obránce Lichtsteinera.

Do druhé půle AS potřebovalo zvýšit svou produktivitu, takže byl stažen nevýrazný Brazilec Gerson, jehož místo zaujal rychle uzdravený Mohamed Salah. Ten zpočátku v souboji se Sandrem nedokázal uplatnit své rychlé nohy. Domácí hrozili také díky Miralemu Pjanićovi, jehož exekuce volných přímých kopů jsou pověstné. Několikrát ale narazil na hlavu Manolase či Fazia, jež hráli výtečný zápas.

Pjanić o chvíli později musel kvůli zranění ze hřiště a na něm se objevil další rychlík - Kolumbijec Juan Cuadrado. Claudio Marchisio načechral do šestnáctky zajímavý centr, který odvracel pozorný stoper Manolas. Velkou šanci Juve pak začal obránce Chiellini, který posunul míč na Higuaína a jeho přetažený centr doběhl Mario Mandžukič. Ten si všiml volnějšího záložníka Sturara, jenž měl ideální střeleckou parketu, ale Szczesny jej vychytal!

Na místo záložníka De Rossiho se pak postavil ofenzivně laděný Stephan El Shaarawy, který zvládal souboje s postupem času unavenými protihráči mnohem lépe. I díky němu AS opět převzalo aktivitu. Centr Perottiho prodlužoval Fazio na zadní tyč, jeho pokus lehce lízl jednoho z domácích a na zadní tyči číhal padající Manolas. Ten však na balon pár minut před koncem nedosáhl a Juventus i díky tomu nad AS vyhrál.

Více informací k zápasu

AC Milán - Atalanta Bergamo 0:0

17.12.2016 18:00

Góly: -

Pouze 0:0 hrál své utkání AC Milán a po víkendu může ztratit třetí místo. Rossoneri nevyzráli na defenzívu Atalanty i proto, že je dvakrát zastavilo břevno! Atalanta ovšem nesehrála na San Siru vůbec špatný zápas a bod si určitě zasloužila.

Začátek zápasu byl opatrný z obou stran, k vidění byl spíše boj o střed hřiště a vůbec první větší příležitost přišla až ve 21. minutě. To se prodral domácí obranou Alejandro Gómez a z úhlu vypálil, balón však jen prolétl pokutovým územím a Donnarumma nakonec nemusel zasahovat. Další velice dobrou příležitost měl domácím dobře známý Petanga, ten prokličkoval hned čtveřicí hráčů v obležení, ale Donnarumma ani po jeho střele zasahovat nemusel. Talentovaný brankář AC musel tasit těžký zákrok až před koncem prvního poločasu, hlavičku Gagliardiniho výborně vyrazil. Jediná šance domácích přišla až v nastaveném čase, ale stála za to. Antonelli střela totiž skončila na brankové konstrukci!

Atalanta hrála s Milánem zcela vyrovnanou partii i po změně stran a skóre 0:0 tomu asi odpovídalo. V 56. minutě vyslal nebezpečnou, leč opět nepřesnou ránu Bonaventura a pak se na hrací ploše dlouho nic zajímavého nedělo. Až čtvrthodiny před koncem začal Milán přeci jenom zvyšovat obrátky. Závar před Sportiellem uhasila obrana Bergamaschi jen tak tak a rána Kucky šla znovu vedle. Na druhé straně hrozil Gómez a Donnarumma raději vyrážel.

Skóre se neměnilo ani v 84. minutě, kdy se ve stoprocentní příležitosti zjevil Bacca, Atalantě v tomto případě opět pomohla branková konstrukce! To byla poslední velká šance utkání. Atalanta v závěru hru rozkouskovala a došla si pro cenný bod.

Více informací k zápasu

Empoli FC - Cagliari Calcio 2:0

17.12.2016 15:00

Góly: 8. Levan Mčedlidze, 72. Levan Mčedlidze

Hodně důležité vítězství si připsalo Empoli. Azzurri bojují o záchranu a dnes dokázali na své půdě zdolal Cagliari 2:0. Oba zásahy zaznamenal Mčedlidze.

Empoli se v tabulce vyskytuje těsně nad sestupem a jelikož ani Cagliari nezaujímá vysoké postavení, šlo o záchranářský boj. Hosté jsou na tom sice lépe, nicméně po tomto utkání je rozdíl mezi oběma celky zase o něco menší.

Domácí začali lépe a už po osmi minutách slavili první branku. Marilungo se dobře vyhnul jednomu ze stoperů a přesnou přihrávkou na malé vápno vyzval ke skórování Levana Mčedlidzeho - 1:0. Empoli bylo i nadále lepším a nebezpečnějším týmem. Po půlhodině hry pálil nad z dobré pozice Marilungo. To už ale bylo v době, kdy domácí museli hned dvakrát střídat. Pro kouče Martusciella šlo o velice citelný zásah do sestavy a dění na hřišti.

Každopádně hosté nehráli vůbec dobře a za celý poločas si v podstatě nic nevytvořili. Někteří borci hostí zřejmě potřebovali poločasové slyšení od kouče Rastelliho, protože začátek druhého poločase byl přeci jenom odlišný. V 55.minutě došlo k zajímavé situaci, kdy byla odpískána penalta ve prospěch Cagliari. Pomezní sudí však zasáhl do hry a po dohodě s hlavním se nic nepískalo, pouze simulace Desseny a tedy i žlutá karta na jeho účet.

Empoli nakonec cestu za třemi body zvládlo. V 72.minutě zvyšoval na 2:0 opět Gruzínec Levan Mčedlidze, povedenou střelou na vzdálenější tyč. Druhá branka znamenala definitivum, Empoli zvítězilo a získává důležité tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC17140336:1442
2.AS Řím17112436:1735
3.SSC Neapol17104337:1834
4.SS Lazio17104332:1834
5.AC Milán17103427:2033
6.Atalanta Bergamo1792625:2029
7.Inter Milán1783625:2127
8.ACF Fiorentina1775525:2126
9.Turín FC1774635:2725
10.Chievo Verona1774618:1725
11.Udinese Calcio1773724:2424
12.Janov CFC1765621:2123
13.UC Sampdoria1764721:2422
14.Bologna FC1755717:2220
15.Cagliari Calcio1762923:3920
16.US Sassuolo17521021:2917
17.Empoli FC173599:2414
18.FC Crotone17231214:329
19.Città di Palermo17231215:349
20.Delfino Pescara17151113:328

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (290)

Přidat komentář
Furia Ceca

Poslední tři zápasy, dvě prohry a jedna remíza. Že by bylo AC znovu v krizi...?

Reagovat
CubONE

1-1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Nie dve prehry

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem do toho už započítal i SuperCoppu!

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď ta toto bude stať prehru Juve v supercoppe

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza, na posledních zápasech bylo vidět, že úvahy o tom, že bychom letos i mohli promluvit do hry o titul, byly naprosto scestné....ten tým není ještě dostatečně kvalitní, ano jsou tam mladí hráči, je tam pár výborných jedinců, ale vzhledem k tomu, že v lednu ještě peníze nebudou a posily asi moc nepříjdou, na nic vyššího než pohárovou Evropu nejde pomýšlet, za EL budeme rádi

Reagovat
blaugrana

Kto uvazoval o tom, ze by AC mohlo prehovorit do hry o titul?

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že sem psal jenom o titulu, myslel jsem i runner up pozici...do zápasu s AS jsme vyhráli 9 zápasů z 12, vypadalo to, že je hodně slušně nakročeno alespoň k LM

Reagovat
smazaný uživatel

O titulu nikdo od nas nepsal. Ale proc hned tolik skepse. Bergamo neni slaby, obcas ztrati kazdej, jo ta prohra s AS to byla velka ztrata, holt Niang a penalty. Ale porad o treti misto hraje jenom Neapol a my. Lazio bych do toho netahal, ty by dokazali skoncit za nama i kdyby jsme hrali celou sezonu v osmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem... Ja určite nie . Možno niektorý komentátori občas takéto nieco vyperlili, ale nikto súdny nemohol čakať boj o titul. Ja som nás tipoval do 5.miesta s tým ze budeme bojovať o LM. I ked po Leicestry sa môže stať hocičo

Reagovat
CubONE

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
olis

videl som len druhy polcas, tlak rimanov mi bol sice sympaticky, snazili sa, ale obrana juventusu pracovala dost dobre a neprislo mi ze by s tym mali nejake extra problemy, zial pre mna dost ocakavany vysledok aj ked som dufal v nejake prekvapenie

teraz aspon musime vyuzit stratu AC aj AS a zajtra vyhrat

Reagovat
Gimme

Gratulace do Turína, v Římě vám to vrátíme

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani

Najhoršie je prehrať a byť spokojný.

Takto pasívny Juventus na vlastnom štadióne som už dlho nezažil. Nedokázali sme však ten tlak nejak vygradovať. Až po odchode De Rossiho sa to zlepšilo. Tá záloha Kev - Radja bola na tie posledné minúty ideálna.

Fazio, až na tú Sturarovu šancu na konci zápasu dominantný výkon. Zaujímalo by ma, či sem občas kukne kiwwi, ktorý tu mna a danka presviedčal, že Fazio nemôže byť posila nikdy a pre nijaký team. Ahoj dementík.

Nech sa už dá rýchlo dokopy Rui, pretože Emerson na tieto zápaasy nemá. On vôbec nevie, kedy má pomôcť obrane, kedy útoku, kedy po hráčovi vyštartovať, kedy hrať pozične...

Inak, Szczesny hrá momentálne v absolútne monštruóznej forme. Každý zápasy vyčapá minimálne 1 gól. Dnes to bolo kolko? 2-3? Kto ho nazýva tragédom nechápe futbalu, vôbec.

Po vzore olisa by som tu však zatiaľ Juventusu k titulu negratuloval. Hrali sme dobre, rozhodne sa v iných zápas. Cez zimu musíme posilniť, ale najmä musíme ešte vyhrať nad Chievom. Myslím, že chalani z tohto zápasu nemajú byť prečo frustrovaní, ukázali, že s kúskom šťastia mohli uhrať kludne remízu.

FORZA ROMA.

Reagovat
smazaný uživatel

buheheeeeeeeee v monstruoznej forme . Szczesny predvedie dva velmi dobre zakroky, co ma byt u kvalitneho brankara samozrejmost a uz je monstruozny

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si monštruózny kokot, som zabudol dodať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Reagovat
Gimme

Hele proč tomu Římu fandíš, když je všechno vždy úplně špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

všechno vždy úplně špatně to nepisem, dnes som bol viac pozitivny ako negativny

Reagovat
brenk

neviem či si si všimol, že som ti na začiatku zápasu až odpísal, nebol som doma vôbec

Reagovat
Alberto Aquilani

jjj, vpohode :-)

Reagovat
wiggum

A jak je to vubec s Faziem? Kolik by nas stal na přestup?

Reagovat
Alberto Aquilani

dokopy s hosťovačkou aj s výkupkou 4 mega

Reagovat
wiggum

No, tak to je velice slušné.

Reagovat
10

dominantní výkon Fazia??? vždyť se tam v prvním poločase motal úplně mimo, centr Mandžukiće na první šanci Higuaina šel přes něj, u gólu špatně rozebral hráče a nevystoupil proti Pipitovi, u třetí šance Higuaina po rohu podskočil míč, nechal za sebou i Chiella, to vše během poločasu...ty obě šance Sturara v druhým poločase taky vznikly přes něj

Reagovat
10

jinak teda úplně nechápu tvojí spokojenost a pocit, že jste hráli dobře, když sám píšeš, že jste tu pasivitu Juve nedokázali nijak využít a Polák chytil 3 góly

Reagovat
Alberto Aquilani

spokojnosť tam je. hrali sme u vás, vyhrali ste len o gól, napriek tomu, že ste mali nejaké šance, dokázali sme dlho diktovať tempo hry. Aj keĎ sa Džeko do nejakých šancí nedostal, 2-3krát iným chýbal úplný kúsok. To vydýchnutie Buffona na konci hovorí úplne jasne.

Reagovat
10

30 minut diktovat tempo hry (když vám ho soupeř přenechá a soustředí se na defenzivu) je bez nějakých větších šancích k čemu? Jediná situace, kdy mi zatrnulo, byl ten propadnutej míč na malým vápně po rohu, tam chybělo málo...ale to byla imho jediná situace, kdy Juve v defenzivě nějak víc ztratilo kontrolu

Reagovat
smazaný uživatel

Pitvat ani hadat se nebudu, ale tvuj pohled na fotbal je strasne mimo a strasne jednotvarny. Obecne je mi takovych lidi lito, protoze to pak maji tezky i v zivote.

Reagovat
10

běž už brečet někam jinam prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to nema nic spolecneho s Juve ani s AS, podle me mas fakt velky problem. I to ze tady pises asi 20 hodin denne o necem vypovida.

Reagovat
10

tomu, o co se tady snažíš, se v psychologii říká projekce

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Vtáky cez tepláky

tiež som sa nad zamýšľal, že ako si niekto môže takto protirečiť v jednom príspevku.

Reagovat
Alberto Aquilani

niekde som písal, že sme si zaslúžili vyhrať, či? Na to, že sa hralo v tom ich stánku, kde si okrem toho jedného zápasu 3:2 pamätám len výprasky o 3 góly ( a to aj v prvej Garciovej sezóne, kedy bol ten team v oveľa lepšej psychickej pohode) mi to prišlo celkom OK. Juventus bol pasívny, nechal nás hrať. Síce vyhrali, takže sa zas môžu Juventíni podrbať po pleciach, jak im tá víťazná taktika spojená s víťaznou mentalitou vyšla, ale kludne to mohla byť Xka. Pod Contem šiel z Juventusu strach a bili nás celý zápas, teraz sa vyložene spoliehali, že im tam dačo padne a udržia to. Škoda, že sme sa dlho nevedeli dostať do zápasu a až po vystriedaní De Rossiho sme ich dokázali plnohodnotne zatlačiť. Z tohto pohľadu sme ani my toho moc nepredviedli, ale nejaký ten rozdiel triedy som v tom zápase naozaj nevidel.

Reagovat
Alberto Aquilani

pri prvej šanci Higuaina sa pred tým dostal pri obrannom zákroku za čiaru, kde sa vzápätí zdrbal, čo sa stáva. V tom momente mal ale automaticky na jeho miesto ísť Emerson, ktorý sa ale jebal niekde úplne inde a ísť dozadu ho ani nenapadlo.

inkasovaný gól ide najviac na vrub De Rossiho a pak Manolasa. Fazio si predsa držal Manžukiča, Manolas spravil zbytočný pohyb doľava a pak už Higuainovi nestíhal.

Prvá Sturarova šanca bola opäť chyba Emersona, ktorý sa nechal od Chielliniho.... ešte raz, od Chielliniho!!!! prehrať jak malý chlapec a Juventus bol v tej chvíli v prečíslení.

Jediná jeho vážnejšia chyba bola až v nastavenom čase, kedy sa od neho obtočil Sturaro. inak hral veľmi dobre, čo si nemyslím len ja.

Reagovat
10

Manolas u toho gólu šel s hráčem, kterýho měl blíž, stejně jako to měl udělat Fazio, tam byla vidět jeho nerozhodnost při vystoupení, nejdřív udělal krok proti a pak se vrátil, to jsem nepochopil...Manolas samozřejmě nese vinu, ale minimálně stejnou bych dal Faziovi

Reagovat
Mr.Jindros

Sedm palců nahoru.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, opet poctive odpracovanej vykon jak sem u nas zvyklej.defenziva na jednicku.Skoda jen dalsich dvou, trech sanci, ktere kdyby se promenili bylo by to klidnejsi.Sturaro a Rugani dnes wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze ak by sme mali lepsieho trenera, dostal by z muzstva viac. Poslednych 20 - 30 minut bolo idealne rozostavenie Stephan - Diego - Salah, Radja vzadu a hned to inak vyzeralo. A on tam jebne od zaciatku Gersona. Este viac sa mali pobit o gol, Dzeko mal svoj klasicky zero day

Reagovat
smazaný uživatel

Higuan <3 borec, škoda, že ani s nim to nebude stačit v LM.

Reagovat
Lech

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalo nadhernej gol, skvěla akce

Vysledky třetiho kola fanty na foru

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Myslum si že ac sa nedostane ani do europskej ligi,a inter pojde na tretie miesto

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
Visca el barca

A to jsou fans Juve jako spokojeni? Dát gól a nechat hrát soupeře? Řím naprosto tragickej, těch 90 centrů na hovno za celej zápas. Nebyli schopný nic vymyslet. Nevím Juve před sezonou jsem tipoval do top 4 v Evropě, teď si to už nemyslím. Dokud nebudou mít rovnocené soupeře v Itálii, tak nikdy Lm nevyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Ano sme spokojení, my sme Juventus, v naší DNA není hra na krásu ale na účelnost.Hra Juve byla vždy plná bojovnosti, zarputilosti a hry čistě na výsledky.Kdo chce vidět show ať fandí Barceloně,Arsenalu atd.Naše hra je historicky postavená uplně jinak.A teď se budu ptát kdo je top 4 v Evropě letos v LM?Bayern,Real,Barca..a??Tvůj názor dokud nebudeme mít rovnocené soupeře v itálii tak nikdy LM nevyhrají?to je co?Víš hovno s AS,Interem,Neapolí jsou to vždy extrémně těžké zápasy a ještě k tomu na jejich půdě.Sory ale tyhle komenty vůbec neuznávám, juve se dostalo do finále LM a bylo kousíček od trofeje i z té podle tebe slabé Serie A, která i přesto je v koeficientu na 4 místě, což nění žádnej pruser.Dokázalo to Porto a to bylo z Portugalské ligy.Za Juventus hrají hráči kteří jsou celej život zvyklí hrát na té nejvyšší úrovni, jemnovat ti je nebudu, všichni reprezentují své země a jsou na tlak nejvyšších zápasů zvyklí, jsou tam Mistři světa, mistři evropy tak nemel.K Výhře v LM potřebuješ i štěstí, které se zatím odklání, ale co není může být.Proč Juve porazilo v posledních letech týmy jako City,Dortmund,Real a to i na jejich půdách?To jako ti hráči nejsou zvyklí na tuhle uroveň?

Reagovat
zoff

Super jsi to napsal, fandím Juve 40 let a všechny úspěchy vždy pramenily z bojovnosti a taktické připravenosti. Ani Barca nehraje pořád na krásu jen mě stále baví jak ostatní se pořád do nás navážení a Juve pomlouvají. Jak si ovšem napsal my jsme Juventus a pro mě je to láska na celý život. To není jako fandit zrovna tomu komu se daří,a takových je tady hodně Forza Juve

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Ten fotbal je totálně hnusnej ale Top trojka v Evropě je jasná. Zbytek dle formy. To finále bylo v tuhle chvíli strop. To mi nikdo nevymluví, krom 15 minut jste Barce absolutně nestíhali. A vcelku můžete bejt rádi, že to bylo jen 3:1. Ale to se vracím do minulosti. Ono se stačí podívat na prezentaci v základní skupině. S touhle hrou se budete trápit i s Portem.

Reagovat
10

Ve skupině, kde Juve uhrálo 14 bodů...koukáš na to čistě optikou fotbalu Barcelony, navíc v prosinci. Rozhodovat se bude na jaře, kdy Juve zatím vždycky poslední roky dokázalo formu a výkonnost gradovat.

Reagovat
Visca el barca

Jasně to neříkám. Jen sem chtěl podotknout, že jsem Juve letos neviděl hrát fakt dobře. Myslím s těmi silnými. Na zbytek serie a nekoukám. No a v LM taky ne. Čekal bych od týmu co si může v tuhle chvíli v lize dělat co chce, prostě něco víc.

Reagovat
10

to je v pořádku, já taky...ale je na to pořád ještě čas, zvlášť pokud vedeš ligu o 7 bodů a vyhraješ skupinu LM

Reagovat
Visca el barca

To je pravda

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkáš mě novinu že se budem trápit s Portem, to předpokládáme všichni že to může být zas o gol.Juventus dává každýmu stejným dílem ať je to Real,Bayern,Janov nebo Pescara,Většinou se ty vysledky vychylují o gol negativně nebo pozitivně. Ale to mě neříkáš novinku.Já ti říkám jdeme vyhrát LM, když štěstí dá.

Reagovat
Visca el barca

Ok mohli by jsme zopakovat finálko

Reagovat
Pettirosso

vcelku s tebou souhlasím, že se Juve pomalu rozjíždí (jako každý rok pod Allegrim), ale v tom finále máš asi krátkou pamět. Krom prvních 15 minut, kdy Barca Juve totálně ničila měla Barcelona docela štěstí, že to tam Juve párktár nepadlo. Naopak si myslím, že to bylo více než vyrovnané finále a především fotbal jak má být. Výsledek byl pro Juve krutý vzhledem k vývoji zápasu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Visca el barca

A ty šance v druhé půlce? ba naopak krom 15 minut druhé půle jsme dominovali. Ale tak každej to viděl asi jinak

Reagovat
10

kromě 45 minut druhý půle myslíš?

Reagovat
Visca el barca

Po gólu na 2:1 jsme to mohli mnohem dřív ukončit plus nám neuznali regulérní gól.

Reagovat
10

myslíš ten regulérní gól rukou? asi by to spíš chtělo osvěžit si trochu paměť, protože v druhým poločase rozhodně k žádný dominanci Barcelony nedocházelo, naopak se Juve zvedlo a bylo lepší

Reagovat
Visca el barca

Dle pravidel platit měl Jinak ano bylo ale těch 15 minut. Já chápu,že vas bolí že ve finále většinou prohráváte, ale zas LM není Itálie. 15 minut hrát nestačí. Jestli myslíš, ten jakoby tlak na konci, z kterého jste dostali na 3:1 tak to pak ano.

Reagovat
Pettirosso

už toho prosím tě nech a běž se hádat s realistama, kdo má hezčí péro, jestli Messi nebo Ronaldo.

Reagovat
Furia Ceca

To je hroznej kretén, já vůbec nechápu, proč sem leze a co si dokazuje... Já ho mám zafixovanýho, jak jsem jednou sebevědomě nakráčel a pak tady mermomocí každýho přesvědčoval, že Pique je nejlepší stoper na světě!

Reagovat
Visca el barca

jo teď si to rozseknul bambulo.

Reagovat
10

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Eldarion

Ako nechcem vyznieť ofenzívne a ver mi, že radšej by som videl vo finálových miestach taliansky klub čiže Juve ktorý bohužial jediný posledné roky ťahá tragický talianský (klubový) futbal ktorý bol dlhé roky aj pred španielmi a ostrovanmi. Za to Juve všetka česť aj keď každý vieme ako to funguje hlavne v Taliansku. Ale vážne si myslíš, že vás súčastný tím prejde dalej ako Osemfinále? So zálohou Pirlo, Vidal, Pogba Marchisio čo bol top level ste sa predrali do finále kde Barca jasne bola lepšia a so súčasnou zálohou (Khedira, Marchisio, Sturaro, Pjanic) chcete vyhrať LM? To je smiešne a keď myslíš tie úspechy okej v taliansku ste 1 ale čo tých 6 prehraných finále LM? Juve je v tom bohužial samo a kym sa nepostavi talianska liga opat na nohy za pomoci AC, Interu a jedneho z AS, Neapolu atd tak taliansky futbal ostane stale na mrtvom bode.

Reagovat
andycek1

Ten tím nie je vôbec horší oproti tomu ktorý hral finále. Minimálne útok máme lepší teraz. Záloha teraz tiež nie je špatná tam podľa je hlavne citeľná absencia Pogbu zbytok sa nám darí nahrádzať dosť dobre Prečo nevyhrať LM teraz? Keď Barca má formu takú akú má, keď Bayern sa trápi ale aj Real nehrá nejak fantasticky

Reagovat
Furia Ceca

Upřímně... Už hodněkrát v minulosti nějaký turnaj vyhrál tým, s kterým se moc nepočítalo. Záloha Marchisio, Khedira, Sturaro mi přijde typická pro nějaký překvapení - zápasy ve vyřazovací fázi se asi budou sem tam srát, občas záloha nemusí stíhat, ale ono se to nějak ubojuje a kdo ví, kam dojdeme... Já to nechávám otevřený. Tady z diskuze stejně nerozhodneme, do jaký fáze LM Juve dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz zase je v utok Higuain a Dybala, obrana je na rovnakej urovni a v strede je stale Marchisio, ptm Khedira je top uroven no a Sturaro a Pjanic su horsi takze podla mna sance su cca rovnake. Niekde sme silnejsi, niekde slabsi, ale je to stale mega naslapany team hlavne obrana a utok sa tahaju na najlepsie v europe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pistacik11

ved juventus takto hra odkedy si pamatam, nikdy nehrali niejaky pekny kombynacny futbal, skor to urvali bojovnostou spojenou samozrejme s tech vyspelostou

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulacia Juventusu k dalsiemu titulu!

Reagovat
Pettirosso

Skvěle, zápas jsem neviděl, ale dnes kouknu. SEDM!

Reagovat
Pinturicchio

+7

- GONZALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO (A proto stál 90 mega )

- Ruga, Stura (Stura odkope pár desítek minut po sobě, rozehraje se a zase je topovečka)

Reagovat
pistacik11

mne na tej prvej fotke pripomina https://youtu.be/eweS3j30CUQ?t=2m49s

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Sassuolo Letos vypadá už jenom na dohrátí a na přípravu na další sezónu... Sestupu se bát nemusí a na druhou stranu EL je už utopie. Možná by měli zkusit zachránit sezónu přes Coppu.

Reagovat
Pipo123

Do EL nie, na to nemajú lavičku čo sa ukázalo teraz pri zraneniach. Radšej nech tam ide Torino

Reagovat
Furia Ceca

Turínu bych to taky přál... Mě spíš mrzí, že to Sassuolo nezlomila nekvalita, ale zranění. Hlavně ten Berardi mě mrzí, je to zajímavej hráč a SA je s ním zajímavější. Už aby se uzdravil...

Reagovat
Pipo123

Veď na to dopláca každý v Serii A, Lazio, AS, Fiorentina atd, ak hrajú dve súťaže tak majú problém pokryť tie zranenia a trpia na nekvalitu hráčov na lavičke. Vy ste v tomto úplne inde a máte 3 prdele hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Dolezita vyhra proti oslabenemu Sassuolu. myslim ze zasluzena ale.

Mela je mi aj luto, bol to jeden z jeho lepsich zapasov, za dva fauly cervena, on to ma v krvi no :)

3 vyhry po sebe treba potvrdit.

FORZA INTER!!!

Reagovat
Pipo123

Stredu by ste nám to mohli pustiť

Reagovat
smazaný uživatel

noo dufam ze nie :)

Reagovat
Inter Eterno Amore

Melo nebude hrať.. minulý rok by sa nemal opakovať

Reagovat
Pipo123

Nebude hrať ani Mario, takže dúfam že Konda v zálohe

Reagovat
Inter Eterno Amore

no ten Mario ma veru sere .. pri týchto absenciách vidím K-doga ako tutovku .. moc neverím, že by tam dal Gnoukuriho

Reagovat
cink

pro inter to je zapas roku. jestli vyhraji tak jsou zpet ve hre o l, jestli prohraji, tak uz bych neveril

Reagovat
Marv

Jankto parádně kopnutá standartka

Reagovat
smazaný uživatel

Ládík zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někdo i po dnešku bude hájit Quagliarelu nebo jak se to píše, tak už nad tímhle serverem fakt jen mávnu rukou asi. Naprosto zbytečný člověk v sestavě.

Jinak celkem pěkný den pro Čechy v SA, Ládík s Patrikem gól, Jankto asistence.

Reagovat
Radin

To je. Jinak Itálie ideální destinace momentálně, kde jinde se prosadit, než tam :-))

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle mas pravdu, Schick je lepsi jako Fabio ale trosku ucty Fabio je velky jmeno, chce to cas ale doba Schicka v zakladu se blizi.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
dave30

Samozřejmě, že na to musí uzrát. Pouze trenér může posoudit, jestli hráč týmu pomůže jako hráč základu, nebo jako žolík třeba v 70. minutě.. On je totiž podstatný rozdíl mezi tím, podstupovat osobní souboje s obránci v 10 minutě nebo 80. minutě...

Reagovat
Furia Ceca

Ještě klika, že se neprosadil i Jankto, to by ta diskuze tady vybouchla... Strašný, kolik odpadu sem tuhle sezónu leze...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste mi ale kokůtci. Buďte rádi, že se o tu ligu někdo zajímá vůbec. Místo toho si tu hrajete na frajery a odborníky..

Reagovat
smazaný uživatel

O takovej zajem dekujem

Reagovat
F.Torres

nevztahoval bych to ale na všechny, spíš Furia je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Já už viděl více takových komentářů v letošní sezoně od různých lidí tady, proto to množné číslo.

Reagovat
F.Torres

ok, tak to pak jo, nevím co se diví, vždyť to je logický, že na cz webu budou lidi zajímat cz hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou rádoby odborníci a staří zarudlí páprdové, kteří nemají rádi, když se jim do diskuze zapojí někdo s trochu jiným pohledem na věc. To máš jak kdyby Ribéry chodil s nějakou kundou a pak by se jí začal dvořit Ronaldo..

Reagovat
Pipo123

Lebo slováci a česi sú taký že vyletí nejaký hráč a hneď ho ospevujú, človek zájde pod Eredivišé a tam to je len prečo nehraje Cerny, kokot tréner ho zase nepostavil atd atd. Toho sa všetci boja že to bude aj pod SA

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím že by si někdo takhle stěžoval pod Eredivisie Všichni víme, že na to Venca aktuálně nemá výkonnost.

Reagovat
Uwe háže buly

Všichni to právěže neví..

Reagovat
Uwe háže buly

a předtim jim tam zas oxidovali sparťani s příspěvkama typu "Bony "

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Kluivert9

To teda.

Reagovat
Pinturicchio

Štěstím sereme magi v kostkách, že sem lozí pár mongoloidů brečet o tom, jak místo Schicka hraje Quagliarella.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k upadající slávě SA byste nám za to měli líbat nohy. Je dost možné, že si tu za pár let budete povídat ve dvojko.

Reagovat
Pinturicchio

A jsi jen dement nebo tuhle svou sebestřednost myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo z italske sekce nekomu vycita sebestrednost

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě.

Reagovat
Radin

Zvykej si. Cz momentálně nemá top světové hráče a tak je pro ně upadající Italská soutěž dobrá šance..Stejně tak i pro Slováky..Nikde jinde se tak neprosazují naši a jejich hráči, jako teď v SA

Reagovat
Pinturicchio

V pořádku, však ať se prosadí a klidně hrajou každý zápas v základu a klidně ať je sem ostatní uživatelé chodí palcovat, chválit. Akorát mě nebaví, když poslední tři týdny je půlka příspěvků brečení o tom, že Schick není v základu a tak.

Reagovat
Furia Ceca

Mně spíš vyhovovalo, když jsem chodili fandové, co maj SA opravdu rádi... Jinak nevím, proč mám být rád, že se o SA "vůbec někdo" zajímá, mě italská liga baví a vím co mi dává, takže nepotřebuju si to stvrzovat názorem ostatních.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ses vyjádřil jako normální člověk a ne jako arogantní trotl. Fajn, beru to

Reagovat
Furia Ceca

Ok, tak jsme si to nakonec v klidu vyjasnili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Ze to pise zrovna takovy retard jako ty

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
bobis21

Jankto má asistenci nahrál na první gól

Reagovat
smazaný uživatel

No, máš svým způsobem pravdu, že mnoho lidí se jen koukne, jestli Čech hrál nebo dal gol, na druhou stranu ti lidé mají i své jiné oblíbené týmy a je pochopitelné, že je zajímají především čeští hráči v lize, která je pro ně jinak nezajímavá. Možná ti jednou přestoupí tvůj oblíbený hráč do jiné země, zeptáš se na něj či ho okomentuješ, ale je to snad důvod, abys někoho nazýval odpadem? Já jsem rád, že tahle trojka začala hrát v Itálii, je to má oblíbená země kvůli ACM a těmto klubům přeji kvůli nim a můžu se alespoň více podívat na hráče z těchto týmů, když bych jinak sledoval jen zápasy Milánu, je to pro mě oživení.

Reagovat
Furia Ceca

Jako já neříkám, že to není oživení... Ale jak psal Pipo nademnou, pokaždý, když vyletí nějaký Slovák nebo Čech, tak přiletí hejno "fandů," kteří se ptají, jak to tomu hráči jde a když nehraje, tak hned pičujou na trenéra, na spoluhráče... A takových lidí je hodně. Jsem rád, že se klukům daří, ale až se jim dařit přestane a nebudou hrát, tak ti všichni, co je tady oslavovali a hejtovali jejich trenéry, po pár vzteklých komentech najednou tiše zmizí...

To mně na tom strašně vadí, ta neupřímnost a falešnost... Proto jsem raději, když je nás tady míň, ale máme k těm klubům vztah, kterej je ale upřímnej.

Ale pořád to může být horší... Nechtěl bych třeba zažít, že by se v SA sešli Messi s Ronaldem!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ronaldo už v SA bol a Messi je len otázka času

Reagovat
Furia Ceca

Šéf Pirelli vám Messiho sliboval, tak jsem na něj zvědavej...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak nekteri jsou trollove nebo idioti. To je takovy problem je ignorovat? A co by ti melo vadit na tech ostatnich co maji mozek? Jankto a Schick jsou nejvetsi talenti za posledni dobu, tak je prece logicke, ze je budem vic sledovat. V repre je Droppa a dalsi , tak ted mame aspon nejakou nadeji

Reagovat
smazaný uživatel

S tím souhlasím, celé zápasy Sampdorie, Boloni či Udine tu podle mě nesleduje skoro nikdo a tlačit naše hráče do sestavy jen na základě toho, že dají gol, je trochu zcestné. Hlavně v jejich věku je podle mě výborné, že si dělají jméno postupně. Je těžké ale sundat někoho z jejich útočné dvojky, jelikož jeden je kápo a druhý už se v lize několikrát ukázal a že jim to teď nejde, tak to neznamená, že se nemohou brzy chytit a pálit jako dříve, nicméně už teď pravidelně naskakuje na 30 minut, což je výborné. Jankto je často dokonce v základu, což je pro mě docela velké překvapení.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Reagovat
F.Torres

Jankto ačko, Krejčí a Schick gol. Dobře kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

navic krejci s 11 na zadech.

Reagovat
spider_8

No tyjo, potom ten gól platí dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

no to ne ale urcite povysil. cislo 11 vecinou nenosi kdejakej curacek.

Reagovat
smazaný uživatel

spis sem cekal ze nekdo posle fotku hernanese ale tohle je vazne top vyjimka potvrzujici pravidlo. nebo vlasne ne kdyz zahrnu ceskou ligu kde cislo vyvolenejch nosi kdejakej traged jako petrzela marecek nebo tecl.

Reagovat
Radin

Spíš ta pozice, že ho nechají kopat pecku :)

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Euphael

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
olis

tie 3 inkasovane goly ten super vykon ofenzivy dost kazia, aspon ze su to tri body, Mertens dnes neskutocny vykon obrana musi byt proti Fiore lepsia, do konca januara sa snad stabilne usadime na druhom mieste, dalsi zapas musime zvladnut

Forza Napoli!

Reagovat
Pettirosso

Mertens

Reagovat
smazaný uživatel

Schick opat nastupil v druhom polcase a gol..Ten chlapec da gola z cohokolvek a okrem toho sa dostal este do dalsej tutovky..Narozdiel od protezovaneho juhoamerickeho saska..Hlavne ze tu mudrlanti minule trepali ze ma este cas a podobne nezmysly..Ten chalan snad odide z Dorie ma naviac,tam akurat zabiju jeho talent..

Skriniar zas najlepsi dnes v drese Sampdorie,uz ho sleduju Bayern,Dortmund,Schalke,Fiorentina tak snad najneskor v lete prestupi lebo tam zakrnie medzi hracmi ako Regini,Muriel,Berreto atd..

Reagovat
olis

ach to je tu zas odbornikov, k Schickovi sa vyjadrovat nejdem ale s tym Skrianiarom ste dobre mimo, on ma velky potencial ale ani nahodou nehra este tak ze by mal co i len na Fiorentinu, nie este na Bayern a pod., najlepsie urobi ked ostane este dalsiu sezonu v Sampe kde odohra vacsinu alebo mozno aj vsetky zapasy, a potom moze uvazovat o prestupe do nejakeho vacsieho klubu, co som pozeral zapasy tak vela veci riesi dobre a ma aj dost dobru rozohravku ale stale urobi aj blbost a niekedy mi pride nerozhodny, teraz potrebuje odohrat kopu zapasov a nie prestupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tu mas stats za tento zapas ty odbornik..A pozri si tiez minuly a predminuly, verim ze to zvladnes aj sam.. http://www.fourfourtwo.com/statszone/21-2016/matches/879333/player-stats/112065/1_PASS_01#tabs-wrapper-anchor ..Skriniar pojde prec bud v zime alebo v lete po ME do 21 to si zapis za usi..A tym ze by este nemal na Fiorentinu to si uplne zabil..Hraval si alebo trenoval aspon 2 futbalovu ligu ty odbornik?

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Smej sa kludne ja sa budem smiat na konci,tak ako vzdy..

Reagovat
Furia Ceca

Ok, beru na vědomí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

uf tak teraz si ma dal uplne dole, ospravedlnujem sa ze som spochybnil tvoje vysoko profesionalne nazory, prepac

Reagovat
smazaný uživatel

Hraval si aspon trapnu 2 Slovensku ligu,pytam sa?

Reagovat
olis

nehraval som, mi povedali ze na to nemam

Reagovat
smazaný uživatel

To vysvetluje vsetko..

Reagovat
olis

nj ved som sa ospravedlnil, dufam ze sa nehnevas

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern,Dortmund

Reagovat
Kang & Kodos

Kolik budem chtít za Schicka, když Slováci maj 5-7?

Reagovat
smazaný uživatel

50-70 trilionů běloruskejch rublů.

Reagovat
Pipo123

Také články máš vždy, si spomínam na článok Kadlec do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

O com splietas?V tom jeho clanku sa spominaju v suvislosti s Dudom Tottenham Hotspur, Everton, Stoke City, Southampton, Newcastle United a West Ham United..Nakoniec siel do Berlina..Je snad Hertha Berlin horsia ako spominane kluby?Bol teda ten clanok az tak mimo realitu?

Reagovat
Pipo123

Bol, pretože poliaci okolo neho vytvorili kurva hype jak sviňa, písali o záujme Interu, AC, AS polovici klubov v PL, už som len čakal kedy spomenú Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha Berlin ,uz sa s tym zmier...

Reagovat
Pipo123

O dva roky bude hrať za Slovan, tak sa s tým zmier

Reagovat
smazaný uživatel

O dva roky za Slovan? Kde som sa to ocitol? Cista psychiatria tu..

Reagovat
Pipo123

Já ho moc nemusím, príde mi že ho až moc ľudia ospevujú, videl som veľa x Legiu a on ma ničím moc nenadchol, podľa mňa sa nepresadí ani v tej Herthe

Reagovat
smazaný uživatel

Ma smolu na zranenia..Ak mu bude zdravie sluzit on sa presadi..Uvedomujes si ze Ondrej mal pred par dnami len 22 rokov?Pamatam aky hate bol na Hamsika ked bol v jeho veku..

Reagovat
CubONE

Hamsik mal v jeho veku odohrane uz dve kompletne sezony v SA.

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
CubONE

V jeho veku mal za sebou dve skvele sezony v top lige, zatialco Duda paberkoval posledny rok v Legii a momentalne aj vinou zraneni nehrava. Na Hamsika nejaky velky hate nebol, maximalne za vykony v repre.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
jany kozak

Tak on v Interi jednou nohou uz bol vsakze

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha Berlin

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to je trochu neco jineho, darida tam mohl jit, kdyby chtel

Reagovat
jany kozak

Real bol pod jeho uroven tak ich slusne odmietol

Reagovat
smazaný uživatel

takhle bych to presne nevidel, proste ma vyssi ambice

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Uniká my smysl tvy reakcí. Prostě klasicky mimo no..

Reagovat
Emmett Brown

Ty si fakt strašný kokot bez kúska sebareflexie

Reagovat
smazaný uživatel

Já snad někdy psal, že o Daridu se reálně zajímá Real? Nebo co se mi tady snažíš podstrčit? Ty si opravdu trochu jeblej. Teda hodně.

Reagovat
Emmett Brown

A aký má súvis s touto diskusiou ten bulvárny článok o Dudovi čo si sem postol ty? Ty zakomplexovaný úbožiak. Presne preto som sem dal link na Daridu. Legia > Ajax, bež si vyhoniť a potom spať, ráno vstávaš do školy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkus zapnout mozek, třeba ti to dojde. Pipovi to došlo, tak to dojde třeba i tobě. Nebo taky ne. Ty zakomplexovaný úbožiak

Reagovat
Emmett Brown

Je tu 20 príspevkov na tému Škriniar a ty sem hodíš článok o Dudovi na to žiadne vysvetlenie neexistuje, tvojim autistickým výlevom rozumieš len ten ty sám a tieto tvoje arogantné kecy len ukazujú aká si úbohá piča, ktorá si kompenzuje svoj zúfalý život plný odstrkovania na internete Na mňa toto neskúšaj, lebo sa v budúcnosti môžeme baviť inak, mastná hriva. http://i.imgur.com/fBzO7Kk.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Jako zakomplexovaný idiot se tady chováš hlavně ty, ne já. A jestli umíš číst a zasadit si určitou věc do kontextu, tak ti musí dojít, že sem reagoval na "zájem" Bayernu a BVB, a že takovým zprávám se prostě nedá věřit. Je mi jasný, že tvůj mozek to vidí jako nějakou složitou rovnici..

Na internetu je každej hrdina - obzvláště někdo, kdo má potřebu otevírat si hubu na druhý, vytahovat x let starý fotky a přitom se schovávat za anonymitu na internetu. Až budeš mít cestu do Liberce, tak dej vědět, určitě si pokecáme, hrdino.

Reagovat
Emmett Brown

Fotka je stará dva roky, predpokladám, že si sa príliš nezmenil, možno si si len začal umývať vlasy, buzna

Ja nemám mozog autistu, takže ti nerozumiem, žiadny súvis tam nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty máš dost... Ale jo, hezky se vybarvuješ. Tak mě zajímá, tvoje ovce ti dneska ráno nedala? Nebo o co se tady teď snažíš? Když máš semnou takový problém, tak proč na mě pořád reaguješ? Stalking je zakázánej, jestli o tom teda nevíš. Fujky.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

to na ty fotce ses fakt ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotka z roku 2011, no. Ale dlouhý vlásky už nemám..

Reagovat
smazaný uživatel

dlouhy vlasy ti fakt moc neprospivaly...

Reagovat
smazaný uživatel

Když ono to na střední frčelo..

Reagovat
smazaný uživatel

ja kdyz prisel na ucnak do prvaku s francouzskejma copankama tak se se mnou nikdo nebavil. trictvrte tridy teknari s dredovejma haceckama. postupem casu se z nekerejch stali diskofilove v hadrech z kenvela a new yorkeru. z tech co ne sou smazky. image je nanic.

Reagovat
Pipo123

Já som to za mlada nosil na Jankulovskeho, chlapi sa smiali že to mám ako buzna, ale fungovalo to u žien, fakt že jo. Teraz keď už sa ukazujú kúty tak som zamával Jankulovi :D

Reagovat
Furia Ceca

Delší vlasy na holky fungujou! Ne nadarmo nosím Maldiniho!

Reagovat
Lech

Neměl bys to lepší na Nedvěda?

Reagovat
Furia Ceca

Jsem černovlasej...

Reagovat
smazaný uživatel

tak sou ruzny typy zenskejch. ja nemel problem ani kdyz sem chodil vostrihanej na milimetr i kdyz musim ric ze sem pritahoval spis sprosty rajdy ale stejne. hedvabne hebky dlouhy vlasy pritahujou takovy ty romanticky si myslim. at tak nebo tak nejdulezitejsi je mit v cajku zuby nehty podpazi. cisty hadry a boty. a samozrejme nemit sejra za rafkem.

Reagovat
Pipo123

Pravda, já si dám záležať na zuboch, ale aj v opačnom prípade, u žien si ako prvé všimnem oči a práve zuby

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikas plati to i vobracene. nekdy te vsak zivot prekvapi. zazil sem vecer kdy si vo to rikala fakt pekna stylova kundicka ale kdyz zacla mluvit to bylo jak kdyz votevres hajzl.

Reagovat
Pipo123

Já som mal už pred pár rokmi vážnu známosť, krásne dievča, krásne zuby, úsmev od boha, ale mala jeden zub modrý, normálne celý zub mala modrej farby, pri každej príležitosti, pri každom bozku ma to štvalo, v istom bode som ju dotlačil k návšteve zubára a dala si to spraviť. Po dvoch rokoch mi to pri rozchode dokázala vyčítať že som kokot čo myslel aj vtedy len na seba

Reagovat
smazaný uživatel

coze? ti mela spis podekovat. teda jesli tim nemyslela zes ji nikdy neudelal. mimochodem "bozk" znamena ve slovenstine oral nebo?

Reagovat
Pipo123

Ne vole, bozk, pusa, polibek

Reagovat
smazaný uživatel

aha. jako slovensky normalne rozumim ale vobcas se najdou slovicka u kerejch jenom vodhaduju co by tak mohly znamenat. mozna bych taky nemel tak pit.

no co. kdyz uz tak pripijim na krasny zensky. na krasny zensky kery si chlapu vazej.

Reagovat
Pipo123

Pri oralnom sexe by ma nejaký zub vôbec netrápil

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Nečudoval by som sa tomu, časom kludne, dlho som nevidel v česku a slovensku tak konštruktívne stopéra ako je Skriniar. Lopta mu neprekáža, dokáže ju rozohrať, takých hráčov je v dnešnom futbal menej a menej, Doria ho dlho neudrží

Reagovat
smazaný uživatel

A ma stale len 21 rokov.Stoperi dozrievaju okolo 30 roku a kludne hravaju do 36 rokov na najvyssej urovni..Okrem toho Milan moze hrat defenzivneho zaloznika,vie strielat goly,podrzat loptu,vzdy 100% koncentrovany ci muzstvo vedie 1:0 alebo prehrava 0:4.Ale podla miestnych pacientov je to vsetko hype..

Reagovat
lampas

Co si kurva o sobě místní osazenstvo jako myslí? Že jsou nějaká fanouškovská šlechta, protože mají doma vylepení plakát Juventusu? Ubožáci jste nic víc

Reagovat
Alberto Aquilani

daj im

Reagovat
Furia Ceca

Samozřejmě... A já mám doma plakát Juventusu podepsanej Nedvědem, takže si na mě moc nevyskakuj holenku, já jsem tady prakticky nedotknutelnej!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, tihle povýšení týpci, kteří mají často italský nick, navíc ještě občas zamachrují, že umí italsky, když sem hodí nějaký článek nebo kus textu z Gazetty v originále a potom o tom nadšeně diskutují pomocí smajlíků atd. Asi se z nich otstatní mají posrat a nelézt jim do jejich italiano zelí.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Zaujimalo by ma kolko ludi tu vobec vie po taliansky, ja odobne viem docela obstojne. Ale naozaj mam obcas pocit ze kazdy tu vie po taliansky

Reagovat
Furia Ceca

Já třeba skoro vůbec.

Reagovat
Alberto Aquilani

ja sa učím 8. rok, dokonca som z toh bc. (buhahaha) ale ked si niekedy pozriem nejaké videá, kde hovorí Insigne, Del Neri či Totti, mám chuť sa rozplakať, že sú to premárnené roky :D

Reagovat
10

sorry, ale těch 8 let asi promarněný roky budou měl si dát radši měsíc v Itálii a pak bys tak 7 let ušetřil na něco smysluplnějšího

Reagovat
Alberto Aquilani

ach, to by si nebol ty, aby si na ironičký príspevok nedal nejaké to svoje múdro. 4 roky na gymply + maturita, to bolo samozrejme nič moc, ale základy som pochytil. Na výške mám takmer každy deň hodiny s talianskymi profesormi... čo myslíš, hovoria nám slovensky?

Reagovat
10

ty seš jedna velká ironie

Reagovat
Alberto Aquilani

klasik... ego si si pohonil, bež si teraz čítať trebars knižky o psychológii.

Reagovat
10

Reagovat
10

ty už to honění vidíš úplně ve všem

Reagovat
smazaný uživatel

co delas za vejsku?

Reagovat
CubONE

Ja sa ucim, kedze tu zijem, ale nejde to idealne.

Reagovat
Pipo123

Já som sa tiež učil za chodu, keďže som tam už dávno pracoval, v istom bode som dospel k tomu že som vedel rozprávať, ale napísať tie slová by som nevedel ani po 24 hodinách.

Reagovat
olis

kde/ako si sa naucil? ja viem niektore slova ktore som si uz pri tolkom vkladani do google translate zapamatal a pri niektorych vetach viem o com je rec ale je to velka slabota

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
DelPiero137

Co mas proti nicku

Reagovat
Milan.B

vy budete vypravat o povysenectve

Reagovat
cervo

Barcelona ma patent na pravdu tak pozor brachu

Reagovat
Milan.B

Reagovat
cink

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
10

fanoušci Barcelony jsou největší bizár

Reagovat
danko10

Nie. najväčší bizár si tu ty. Už si vážne neznesiteľný.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
raduinho

Reagovat
The Krupy

Zhasni sa!

Reagovat
smazaný uživatel

na tomhle něco je

a netýká se to jen fandů Juve a SA sekce

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Uwe háže buly

Běž radši diskutovat o biatlonu.

Reagovat
Rarášek

Krejčíííííííííííííííííííííííííííííííí je bůůůůůůh, ty krásooooooooooooooooo

A schick je taky monstrum, neuvěřitelnýýýýýý, vyjebte s celou serii A. Sparťanský kluci vám jí rozsekaj!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

na tenhle trolling ti nikdo neskočí

Reagovat
Rarášek

Láďa bude zachvíli v Juve s tímhle, po Schickovi snad skočí třeba AS

Reagovat
dave30

Samozřejmě jim to (skoro)každý přeje. Ale sezóna je teprve v polovině, moudřejší budeme v květnu...

Reagovat
Rarášek

O Ládika strach nemám!

Reagovat
dave30

Těch, o které jsem neměl strach už bylo tolik... snad se z toho nepo...ou.

Reagovat
smazaný uživatel

capocannoniere

Reagovat
smazaný uživatel

BRUSEL, BRUSEL, BRUSEL, BRUSEL, BRUSEL, BRUSEL!!!!

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Proč?

Reagovat
Azazelo RD

16:59 Schickův gól na body nestačil

10.12. Schickův gól na body nestačil

Za kreativitu titulků expresek.

Reagovat
Fridgiee

Přínos stejnej

Reagovat
patas92

Ládík z penalty Kopal vůbec někdy nějakou v dospělém fotbale?

Reagovat
Kang & Kodos

Taky se k ní sám přisral Ale on tam dokonce i kope standartky. Třeba rohy jsou to poslední, co bych mu svěřil.

Reagovat
patas92

Tak rohy ve Spartě nebo i v repre občas kopal, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

No právě

Reagovat
Pipo123

Nakoniec to bol boj, ale aj tak nechápem prečo v týchto zápasoch tak skoro prestaneme hrať, proti AC, AS, Juve a dnes proti Fiorentine, dokáže 60 minut hrať výborne, držať tempo, byť vyrovnaním súperom, ale potom totálne prestaneme hrať a už nás to stálo pár bodov. Simone vždy začne aktívne v úvode zápasu, možno tam nás to stojí hrozne veľa síl a v druhom polčase nestíhame, na tom musíme zapracovať.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná komedie v Janově. Vedou 3:1 s posledním a prohrajou!!! Mafie asi stále funguje, hnus!!!

Reagovat
JuventusFC1897

Bonu predlzil do 2021 4,5m € plus bonusy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele