17. kolo
17.12.2016 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Atalanta Bergamo 0:0

Pouze 0:0 hrál své utkání AC Milán a po víkendu může ztratit třetí místo. Rossoneri nevyzráli na defenzívu Atalanty i proto, že je dvakrát zastavilo břevno! Atalanta ovšem nesehrála na San Siru vůbec špatný zápas a bod si určitě zasloužila.

Začátek zápasu byl opatrný z obou stran, k vidění byl spíše boj o střed hřiště a vůbec první větší příležitost přišla až ve 21. minutě. To se prodral domácí obranou Alejandro Gómez a z úhlu vypálil, balón však jen prolétl pokutovým územím a Donnarumma nakonec nemusel zasahovat. Další velice dobrou příležitost měl domácím dobře známý Petanga, ten prokličkoval hned čtveřicí hráčů v obležení, ale Donnarumma ani po jeho střele zasahovat nemusel. Talentovaný brankář AC musel tasit těžký zákrok až před koncem prvního poločasu, hlavičku Gagliardiniho výborně vyrazil. Jediná šance domácích přišla až v nastaveném čase, ale stála za to. Antonelli střela totiž skončila na brankové konstrukci!

Atalanta hrála s Milánem zcela vyrovnanou partii i po změně stran a skóre 0:0 tomu asi odpovídalo. V 56. minutě vyslal nebezpečnou, leč opět nepřesnou ránu Bonaventura a pak se na hrací ploše dlouho nic zajímavého nedělo. Až čtvrthodiny před koncem začal Milán přeci jenom zvyšovat obrátky. Závar před Sportiellem uhasila obrana Bergamaschi jen tak tak a rána Kucky šla znovu vedle. Na druhé straně hrozil Gómez a Donnarumma raději vyrážel.

Skóre se neměnilo ani v 84. minutě, kdy se ve stoprocentní příležitosti zjevil Bacca, Atalantě v tomto případě opět pomohla branková konstrukce! To byla poslední velká šance utkání. Atalanta v závěru hru rozkouskovala a došla si pro cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čutálisti z Bergama , vyhrát jste měli v minulém kole . Ani nezkoušejte vyhrát jako outsider .

Reagovat
Houfi

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra AC stejne jako proti Juve Bergamo nejsou lepsi

Reagovat
Eldarion

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele