17. kolo
18.12.2016 20:45 CET
3 : 4
(1:1)

Reportáž

Divočina v Janově! Palermo tam vyhrálo 4:3

Cože se to vlastně na Marassi přihodilo? Janov držel otěže zápasu ve svých rukou a ještě v 65. minutě jasně vedl 3:1. Zdálo se, že poslední Palermo už těžko s výsledkem něco udělá, jenomže ejhle, Palermo po závěrečném hvizdu slavilo vítězství 4:3!

Palermo mělo být snadným soustem. Sicilanům se vůbec nedaří a výsledkové zlepšení se nedostavilo ani pod dalším novým trenérem Eugeniem Corinim. Grifové se navíc mohli pyšnit výbornou domácí formou, padly tu takové týmy jako Juventus nebo AC Milán.

A vše začalo z pohledu domácích hladce, už ve 4. minutě si zaběhl za obranu Simeone a jesličkami otevřel skóre utkání. Jen o pár minut později střihl nůžkami Laxalt, ale 2:0 to nebylo. Palermo ale ukázalo, že do Janova nepřijelo na výlet a šance Andělkoviče byla prvním varováním. Ponaučení si Grifové nevzali a ve 42. minutě bylo srovnáno. Quiason zužitkoval ponechanou výhodu, proklestil si cestu skrze tři bránící hráče a přesně zakončil - 1:1.

Janov si po změně stran aktivní hrou vzal vedení zpátky a znovu u toho byl hlavičkující Giovanni Simeone. V 65. minutě udeřil ze vzduchu i Nikola Ninkovič a o vítězství Grifů už nikdo nepochyboval. Palermo ale bleskurychle snížilo opět na rozdíl jediné trefy. Z malého vápna hlavou rozvlnil síť Goldaniga.

Svěřenci trenéra Juriče nechtěli ponechat nic náhodě a několikrát byli velmi blízko čtvrtému zásahu. Lazovič těsně minul branku a Ninkoviče v 86. minutě výborně vychytal Posavec! Byl to důležitý moment, neboť v 88. minutě přišlo vyrovnání. Obrana Grifů nezachytila rohový kop a Andrea Rispoli měl na malém vápně jednoduchou úlohu - 3:3! A to nebylo všechno, vzápětí přišla další pohroma, když Trajkovskiho přízemní střela zapadla přesně k tyči. Palermo dokonalo famózní obrat , což absolutně neunesl brankář Grifů Mattia Perin. Ten ztratil nervy a za povalení protihráče byl vyloučen.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mafie!!

Reagovat
oli9

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele