17. kolo
17.12.2016 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Empoli FC - Cagliari Calcio 2:0

Hodně důležité vítězství si připsalo Empoli. Azzurri bojují o záchranu a dnes dokázali na své půdě zdolal Cagliari 2:0. Oba zásahy zaznamenal Mčedlidze.

Empoli se v tabulce vyskytuje těsně nad sestupem a jelikož ani Cagliari nezaujímá vysoké postavení, šlo o záchranářský boj. Hosté jsou na tom sice lépe, nicméně po tomto utkání je rozdíl mezi oběma celky zase o něco menší.

Domácí začali lépe a už po osmi minutách slavili první branku. Marilungo se dobře vyhnul jednomu ze stoperů a přesnou přihrávkou na malé vápno vyzval ke skórování Levana Mčedlidzeho - 1:0. Empoli bylo i nadále lepším a nebezpečnějším týmem. Po půlhodině hry pálil nad z dobré pozice Marilungo. To už ale bylo v době, kdy domácí museli hned dvakrát střídat. Pro kouče Martusciella šlo o velice citelný zásah do sestavy a dění na hřišti.

Každopádně hosté nehráli vůbec dobře a za celý poločas si v podstatě nic nevytvořili. Někteří borci hostí zřejmě potřebovali poločasové slyšení od kouče Rastelliho, protože začátek druhého poločase byl přeci jenom odlišný. V 55.minutě došlo k zajímavé situaci, kdy byla odpískána penalta ve prospěch Cagliari. Pomezní sudí však zasáhl do hry a po dohodě s hlavním se nic nepískalo, pouze simulace Desseny a tedy i žlutá karta na jeho účet.

Empoli nakonec cestu za třemi body zvládlo. V 72.minutě zvyšoval na 2:0 opět Gruzínec Levan Mčedlidze, povedenou střelou na vzdálenější tyč. Druhá branka znamenala definitivum, Empoli zvítězilo a získává důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SBR 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele