17. kolo
18.12.2016 15:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - FC Crotone 2:0

Udinese si poradilo s předposledním Crotone 2:0 a jednou asistencí se pod to podepsal i Jakub Jankto. Nováček soutěže doplatil na neproměňování šancí, a to zejména v prvním poločase.

Crotone jisto jistě mrzí promarněné stoprocentní příležitosti na začátku utkání, ve které se objevil Trotta a později Palladino. Nejprve se prvně zmiňovaný Trotta šikovně uvolnil přes svého strážce, ale tváří v tvář Karnezisovi neuspěl. Řecký brankář ukázal už v minulém kole slušnou formu a tímto zákrokem to jen potvrdil. Na druhé straně se nenechal zahanbit ani Cordaz, jenž si obdobně poradil se Zapatou. V 17. minutě přišla tutovka hostů číslo dvě. Palladino měl dostatek času i prostoru ve vápně zamířit, jenomže naštěstí pro Udine poslal balón hodně nad! Od této chvíle začaly mít Zebry čím dál větší převahu a na rozdíl od soupeře jí dokázaly zužitkovat. Před koncem poločasu poslal do vápna parádní centr Jakub Jankto a Cyril Théréau na zadní tyči poslal domácí do vedení!

Kouč Luigi Delneri nemohl být i přes příznivý výsledek úplně spokojena. Obrana Zeber několikrát výrazně zaváhala a bylo jen štěstí, že to Crotone nepotrestalo. Bohužel pro českého fanouška, Jakub Jankto vydržel na hrací ploše jen první poločas a posléze byl střídán.

Po hodině hry domácí zvyšovali už na 2:0. Zapata se procpal do šestnáctky, kde poslal míč Théréauovi a tradiční kanonýr se nezmýlil! Vzápětí mohl přidat třetí zásah, ale v obrovské šanci selhal. Do konce utkání už se skóre nezměnilo, přestože měl Zapata další velkou příležitost a Crotone dohrávali od 86. minuty bez vyloučeného brankáře Cordaze, jenž chytil balón mimo pokutové území.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pro čutálisty z Udine- moc takových zápasu jako v minulé kole v tomto ročníku už nebude, co za tím bylo je jasné.Musíte tedy brát doma co nejčastěji za 3 body , nejlépe už nyní.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele