Primera División - souhrn 28. kola

05.03.2016, 17:51, aktualizováno 07.03.2016, 22:21
Komentáře a souhrny
Důležitý záchranářský souboj lépe zvládl Espanyol. Další direkt inkasovala Valencia, která doma vůbec nezvládla šlágr s Atlétikem. Barcelona potvrdila dominanci a veze další tři body z Eibaru. Debakl si z Madridu odváží Celta Vigo, Real doma dominoval a nakonec zvítězil 7:1, čtyřmi góly se pod to podepsal Cristiano Ronaldo. Villarreal překvapivě podlehl Las Palmas, Sevilla zase ztratila s Getafe. Nedělní program načalo utnutí série Granady rukama Betisu...

Espanyol Barcelona - Rayo Vallecano 2:1

07.03.2016 20:30

Góly: 12. Abraham González, 77. Hernán Pérez - 57. Bebé

Pondělní dohrávku osmadvacátého kola nakonec ovládl barcelonský Espanyol, který až v poslední čtvrthodině strhnul výhru proti Rayu Vallecanu na svou stranu zásluhou krásné trefy Hernána Péreze. Ze záchranářského souboje tak lépe vyšel tým, který měl již před zápasem výhodnější výchozí pozici.

Espanyol se sice ujal vedení již po deseti minutách hry, ovšem branku Abrahama Gonzáleze záhy stihnul umazat portugalský křídelník Bebé. Espanyol byl po většinu utkání lepším týmem a vytvořil si celou řadu slibných příležitostí, jenže druhý gól stále nepřicházel. Až sedmasedmdesáté minutě napřáhl paraguayský internacionál Pérez a vystřelil svému celku v čele s Constantinem Galcou veledůležité tři body.

Katalánský klub vkročil do večerního měření sil správnou nohou a přikoval Rayo na jeho vlastní polovinu po dlouhé pasáže první půle. Zasloužené vedení přišlo díky dobré práci Marca Asensia, jehož centr z levé strany zvládl ukořistit Abraham a přesnou ranou na přední tyč překonal brankáře Yoela. Do kabin se tak v poločase odcházelo za těsného vedení domácích.

Po změně stran Espanyol dominoval snad ještě více a kdyby v tu chvíli nasázel svému sokovi několik dalších branek, nikdo by neřekl ani popel. Asensio však nejprve příliš dlouho otálel se střelou, a pak v další šanci přepustil gólové zakončení Burguimu, který ale nepochopitelně minul. Za mizerné zakončení nakonec domácí potrestala kombinace arménského debutanta Arase Ozbilize s Bebém, kdy druhý jmenovaný zakončil rychlý protiútok přesnou křižnou ranou a srovnal na 1:1.

Rayo pak mělo dokonce několik pološancí na zcela nečekaný obrat skóre, avšak nakonec si zpátky do Madridu neodváží ani bod. Perfektně provedená rána z voleje v Pérezově podání totiž vrátila trumfy do ruky Espanyolu, který je již tentokrát neupustil.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Atlético Madrid 1:3

06.03.2016 20:30

Góly: 28. Denis Čeryšev - 24. Antoine Griezmann, 72. Fernando Torres, 86. Yannick Carrasco

Šlágr osmadvacátého kola Primera División nakonec dopadl podle předpokladů, neboť favorizované Atlético Madrid si na Mestalle poradilo s domácí Valencií a nadále se drží na dostřel vedoucí Barceloně. Utkání svým způsobem rozhodla šťastná ruka trenéra Diega Simeoneho, co se nasazení hráčů z lavičky týče - hned dva z nich si totiž v závěru připsali po gólu a výrazně tak přispěli ke konečnému vítězství v poměru 3:1.

Úvodní trefu Antoina Griezmanna sice vymazal Denis Čeryšev, jenže střídající Fernando Torres osmnáct minut před koncem vrátil hostům vedení a Yannick Carrasco posléze hubený náskok pojistil třetím gólem Atlétika, který učinil ráznou přítrž možnému comebacku valencijských. Ti už navíc v té chvíli dohrávali pouze o desíti, neboť Aderlan Santos si vysloužil dvě žluté karty a musel předčasně ze hřiště.

Zatímco Atlético si znovu podrželo druhou příčku i stále stejné manko na lídra z Barcelony, Valencie se propadla opět do dolní poloviny tabulky na jedenácté místo. A aby toho pro Los Che nebylo málo, aktivní Čeryšev utkání ani nedohrál pravděpodobně kvůli svalovému zranění.

Hosté se museli obejít bez své defenzivní stálice Diega Godína a bylo tak na nezkušeném Lucasi Hernándezovi, aby spolu s José Giménezem vytvořili mladičkou stoperskou dvojici. V záloze zase chyběl Augusto Fernández, jeho nahradil debutant Matias Kranevitter. Přesto ani vynucené změny nebyly na hře madridského celku znát a úvod zápasu patřil jasně jim. Koke s Viettem své střely poslali vedle a Griezmann poprvé protáhl brankáře Diega Alvese, zatímco na opačné straně poprvé pokoušel štěstí dravý Čeryšev, ovšem brankář Jan Oblak byl připraven.

Netrvalo však dlouho a Atlético se ujalo vedení. Ztrátu Javiho Fuega ostře potrestal Griezmann, jenž vystřihl parádní přízemní jedovku do dolního růžku a připsal si svou třetí trefu ve stejném počtu zápasů. Příznivci domácích se už museli nadechovat k pískotu a kritice nového kouče Garyho Nevilla, ovšem hned čtyři minuty po první brance přišlo vyrovnání. Někdejší bek Atlética, Guilherme Siqueira, totiž poslal z levé strany centr k Pacu Alcácerovi, jenž svou hlavičkou připravil perfektní palebnou pozici pro Čeryševa, z níž pramenila přesná křižná střela a skóre 1:1. Ještě do přestávky mohl dokonce ruský křídelník poslat domácí do vedení, ale tentokrát po dalším výtečném sklepnutí Alcácera těsně přestřelil.

Po změně stran se několikrát do slibné pozice dostal hostující Luciano Vietto, ale buď minul, anebo ztroskotal na výtečném Alvesovi, jenž jeden z jeho pokusů zvládl reflexivně vyrazit na břevno. Jednadvacetiletého Argentince posléze nahradil Carrasco, zatímco Kranevitter uvolnil místo Torresovi. A právě tito dva střídající hráči nakonec strhli vedení na stranu hostí. Nejprve Torres skóroval po rohovém kopu, když do jeho cesty přizvedl centr stoper Giménez, a pak vše dokonal zprava Carrasco, jemuž se povedlo přejít přes bránícího hráče a tvrdou ranou zaskočit i Alvese.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Levante UD 1:1

06.03.2016 18:15

Góly: 14. Diego Reyes - 24. Deyverson

Levante i z pozice posledního klubu Primera División dokázalo bodovat na půdě oživeného Realu Sociedad, přestože muselo dotahovat jednobrankové manko. Na úvodní trefu Diega Reyese totiž dokázal záhy odpovědět brazilský útočník Deyverson a oba celky se tak nakonec rozešly smírně po remíze 1:1.

Získaný bod však pro valencijský celek řeší jen pramálo, na záchranu totiž nadále ztrácí bodů šest. Přesto jde o pozitivní krok správným směrem a potvrzení slibných výkonů z posledních týdnů, kdy nejprve Levante porazilo Getafe a poté se dlouho zarputile přetahovalo i se slavným Realem Madrid, který ale nakonec zvítězil 3:1.

Hosté do utkání vstoupili čile a José Luis Morales brzy pokoušel střelecké štěstí, ovšem minul. Aktivitou hýřil také Carl Medjani, jenže vedení se proti proudu hry ujali hráči Sociedadu. Diego Reyes si naběhl na centr z levé strany a tvrdou ranou propálil brankáře Diega Mariňa.

Odpověď Levante na sebe ale nenechala dlouho čekat. Joan Verdú se ještě neprosadil, stejně jako Jefferson Lerma, jenž přinutil brankáře Rulliho ke kvalitnímu zákroku, ovšem do třetice se již útočná akce hostí setkala s úspěchem. Deyverson již v hloubi pokutového území s přehledem sklepnul míč do sítě a bylo vyrovnáno.

Blízko k obnovení náskoku domácích měl ještě v první půli Carlos Vela, zatímco na opačné straně málem skóroval znovu Deyverson, nebýt výtečného obranného zákroku Reyese. Po změně stran opět slibnou šanci zahodil Vela, přičemž hostující Rossi se marně dožadoval odpískání pokutového kopu po svém pádu v souboji s Iňigem Martínezem. Domácí sice závěr utkání jasně ovládli a především mladý útočník Mike Oiazábal tahal za nitky většiny ofenzivních akcí Sociedadu, ovšem ani jeden z jeho nadějných střeleckých pokusů se neujal a baskický klub se tak musel smířit pouze s remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Athletic Bilbao 0:2

06.03.2016 18:15

Góly: 27. Beñat Etxebarria, 59. Óscar de Marcos

Bilbao potvrdilo výbornou formu a v Gijónu dnes zvítězilo 2:0. Třetí ligové vítězství v řadě zařídili Baskům z krásného přímého kopu Etxebarria a prudkou ranou z dálky De Marcos. Athletic navzdory vyloučení Laporteho zvládl utkání a znova předskočil Vigo, Sporting pomalu míří za sestupem.

Sporting na El Molinónu nehraje špatně a v první půli hrál dlouho s favorizovanými Basky vyrovnanou partii. Zápasu dominovaly především obrany obou mužstev a šancí bylo k vidění opravdu pomálu. Ze hry tak ani jedno mužstvo skórovat nemohlo. Nebylo rpoto překvapením, že se první gól hostů narodil po standardní situaci. Tu si ve 27. minutě vzal na starosti Beñat Etxebarria, který nádhernou ranou z levé strany uklidil míč ke vzdálenější tyči - 0:1!

Sporting mohl za několik okamžiků odpovědět. To by však musel Sanabria se svým samostatným únikem naložit o mnoho lépe. Paraguayský útočník tváří v tvář Iraizozovi vůbec netrefil bránu a měl pořádný důvod chytit se za hlavu. Do kabin si tak Lvi nesli zasloužené těsné jednobrankové vedení.

Po změně stran pokračovala vcelku vyrovnaná přetlačovaná od vápna k vápnu, ale krátce před vypršením hodiny hry udělali hosté důležitý krok ke třem bodům. Dlouhý nákop z vlastní poloviny si ve spolupráci s Garcíou hezky zpracoval Aduriz, jenž následně posunul míč na nabíhajícího Óscara de Marcose. Šestadvacetiletý středopolař se s ničím nemazal a ranou z prvního doteku napálil míč neomlyně ke vzdálenější tyči - 0:2!

Sporting dostal šanci na srovnání skóre v 74. minutě. Druhou žlutou kartu v zápase totiž dostal hostujcíí Aymeric Laporte, jenž se ale běžícího Haliloviče prakticky nedotkl. Sudí Del Cerro to chorvatskému mladíkovi spolknul i s navijákem. Oslabení Lvi se už však ve zbytku utkání všem atakům Gijónu ubránili a vezou si domů zasloužené tři body.

Více informací k zápasu

SD Eibar - FC Barcelona 0:4

06.03.2016 16:00

Góly: 8. Munir El Haddadi, 41. Lionel Messi, 76. Lionel Messi (pen.), 84. Luis Suárez

Barcelona v pohodě přejela Eibar a po výhře 4:0 rozšířila svou sérii zápasů bez porážky na neuvěřitelných šestatřicet utkání. Na Estadio Municipal de Ipurua se dvakrát trefil Messi a gólové zářezy zanamenali také Munir a Suárez. Barcelona jde za titulem, Eibar je i přes porážku na výborném osmém místě.

Katalánci to dnes v Baskicku neměli moc složité. Klid do jejich řad totiž přinesla už 8. minuta, kdy otevřel skóre Munir. Při bleskové akci Messi vysunul pěknou přihrávkou za obranu Suáreze, jenž z pravé strany naservíroval míč na zadní tyč, kde teprve dvacetiletý útočník doklepl míč do sítě - 0:1! Eibar tak musel od úvodu dotahovat, což plně vyhovovalo Blaugranas. První větší šnaci Eibaru měl na svědomí hlavičkující Ramis, Bravovu branku po centru z parvé však přestřelil.

Munir, jenž zaskakoval za vynuceně absentujícího Neymara, měl na kopačce druhý gól ve 32. minutě. Messi rodáka z Madridu vybídl ke skórování další krásnou přihrávkou do vápna, ale mladý forvard zvolil místo toho jen velmi nepřesnou přihrávku na Suáreze. V první půli byli domácí nejblíže vyrovnání ve 40. minutě, když si Busquets málem srazil míč do sítě po prudkém centru Escalanateho, balón ale jen za sborového zahučení celého stadionu proletěl okolo tyče.

Barcelona se tedy nemusela o své vedení strachovat, naopak svůj náskok stihla zdvojnásobit ještě před přestávkou. Ve 42. minutě vyrobili Baskové ve středu hřiště obrovskou hrubku, po které rozjeli rýchlý kontr Munir s Messim. Argentinský ostrostřelec se rozhodl k samostatnému průniku do vápna a pod nohami obránců zakončil přesně na vzdálenější tyč - 0:2!

V chladném a propršeném Eibaru sice domácí po změně stran překonali úvodní tlak Barcy, ale sami se k pořádnému ohrožení Bravovy svatyně nedostali. Domácí kouč Mendilibar byl z četných chyb svých hráčů hodně rozladěn a radost mu neudělala ani akce hostů ze 72. minuty. Ramis znova neuhlídal náběh Messiho a jeho centr z okolí malého pokutového území zblokoval nedovoleně rukou. Následnou penaltu Messi bezpečně proměnil střelou doprostřed branky - 0:3! Pro pětinásobného držitele Zlatého míče to byl v probíhajícím ročníku už pětatřicátý soutěžní gól.

Tečku za dalším povedeným zápasem udělal pro Katálance v 84. minutě Suárez. Ten po pasu Sergi Roberta ukázal, v čem je jeho největší síla. Ve vápně Eibaru si díky své dravosti pohrál hned s trojicí obránců, nasadil jesličky Capovi a tvrdou ranou z úhlu propálil Riesga - 0:4! V tabulce střelců nyní patří uruguayskému kanonýrovi druhá příčka, když o jedinou branku zaostává za Ronaldem. Barca si dnes znova upevnila vedení v tabulce a v příštím kole bude hostit Getafe.

Více informací k zápasu

Real Betis - Granada CF 2:0

06.03.2016 12:00

Góly: 85. Alfred N'Diaye, 90+5. Rubén Castro

Real Betis sice musel dohrávat drtivou většinu druhé půle v oslabení po vyloučení Juana Vargase, ale i tak nakonec přehrál Granadu v poměru 2:0 díky dvěma brankám v závěru. Díky druhému vítězství v řadě se Betis posunul opět o kus dál od sestupových vod na příjemnou jedenáctou příčku, zatímco granadští zůstávají v boji o záchranu až po uši.

Když přitom za průběžného bezbrankového stavu Vargas uviděl v třiapadesáté minutě druhou žlutou kartu, mohli hosté na stadionu Benita Villamarína vycítit šanci. Místo toho však Alfred N’Diaye strhnul vedení na stranu Realu. V samém závěru navíc uviděl červenou kartu také brankář Andrés Fernández za hru rukou mimo pokutové území a následný přímý kop uklidil do sítě pojišťovací brankou Rubén Castro. Granadská šňůra dvou vítězství v řadě je tak u konce a i po osmadvaceti kolech andaluský celek zůstane v zóně sestupu.

Jako první zahrozili hosté, když Isaac Success ozkoušel pozornost brankáře Antonia Adána. Obránce Jean-Sylvain Babin měl poté rovněž blízko k průlomu skóre z rohového kopu, zatímco domácí kontrovali dvěma pokusy Charlyho Musondy, který si ovšem na Fernándeze nepřišel. Stejně posléze dopadl i Jorge Molina, a tak první půle skončila bez branek.

Osm minut po změně stran přišlo zmíněné Vargasovo vyloučení, kterého Granada využila k patřičnému tlaku. Jak David Barral, tak Rubén Rochina však Adána překonat nedokázali a nakonec jejich ofenzivní snaha přišla vniveč. Domácí totiž zničehonic našli hrdinu v defenzivním záložníkovi N’Diayem, jenž po rohovém kopu skóroval svůj vůbec první gól za více než dvouleté působení v Betisu.

A aby toho pro nalomenou Granadu nebylo málo, v páté minutě nastavení ještě přišla o brankáře Fernándeze, jehož náhrada, obránce Cristiano Biraghi, nedokázala vytěsnit následný přímý kop Rubéna Castra. Betis tak zvítězil 2:0 a svou slibnou formu hodlá potvrdit i v příštím kole na půdě Athleticu. Granadští zase doma přivítají obdobně strádající barcelonský Espanyol.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Málaga CF 3:3

05.03.2016 22:05

Góly: 43. Celso Borges, 69. Federico Cartabia, 80. Lucas - 29. Charles, 63. Ignacio Camacho, 89. Alejandro Arribas (vl.)

Malaga je povětšinou známá jako celek, který moc branek nenastřílí ani nedostane, ovšem v zápase s Deportivem la Coruňa se Andalusané nečekaně odvázali. Nakonec díky vlastnímu gólu Alejandra Arribase v samém závěru utkání vybojovali bod za divokou remízu v poměru 3:3. Deportivo naopak touto smolnou chvilkou prohloubilo své trápení a na ligové vítězství čeká již dvanáct utkání.

Po slibném vstupu hostí do zápasu se zničehonic ujala vedení Malaga. Na přelomu půlhodiny hry se z rohového kopu prosadil Charles Días de Oliveira, když na zadní tyči vystoupal nejvýše a hlavou míč zavěsil do sítě. V pětatřicáté minutě však domácí utrpěli citelnou ztrátu, když se ve skrumáži zranil při zákroku brankář Carlos Kameni a Depor pak ještě do přestávky vyrovnal. Dvě minuty před odchodem do kabin si kostarický reprezentant Celso Borges připsal úspěšnou trefu po zpětném pasu Juanfrana.

Osmnáct minut po změně stran se domácí znovu ujali vedení zásluhou dalšího rohového kopu a další přesné hlavičky. Tentokráte byl šťastným střelcem Ignacio Camacho. Hosté však nehodlali složit zbraně a jen šest minut nato bylo opět srovnáno. Fede Cartabia, jenž v Deportivu hostuje z Valencie, předvedl umný individuální průnik po pravé straně, vlétl do pokutového území a chladnokrevně ranou na přední tyč překonal i brankáře Ochou.

Když pak devět minut před koncem dokonal Lucas obrat po centru Faycala Fajra, mělo Deportivo veledůležité vítězství na dosah. Jenže ani tentokrát hostům nakonec nebylo přáno. V devětaosmdesáté minutě totiž nešťastník Arribas sklepl centr Recia do vlastní sítě a upravil skóre na konečných 3:3. Nic na tom nezměnilo ani vyloučení domácího Camacha, jenž v nastavení uviděl druhou žlutou kartu.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sevilla FC 1:1

05.03.2016 20:30

Góly: 86. Emiliano Velázquez - 79. Éver Banega

Getafe se konečně po dlouhých sedmi kolech podařilo ukončit černou šňůru sedmi porážek v řadě, když gólem v samém závěru znemožnilo Seville, aby pro změnu protrhla tu svou vlastní. Andaluský celek po výsledku 1:1 znovu nedokázal zvítězit na hřišti soupeře a zůstává jediným týmem v celém Španělsku, kterému tříbodový zisk mimo vlastní stadion nadále uniká.

Jedenáct minut před koncem přitom hosty poslal do vedení ze standardní situace Ever Banega, jenže obránce Emiliano Velázquez, který byl viníkem onoho přímého kopu, dokázal pět minut nato ve skrumáži po rohovém kopu vyrovnat. Sevillští tak nedokázali naplno potrestat zaváhání Villarrealu a jejich šance na ukořistění čtvrté příčky jdou s každým podobným neúspěchem níže a níže.

Lépe do utkání vstoupili hosté a Vitolo se dokonce záhy řítil sám na brankáře, ovšem v klíčové chvíli jej zradila kontrola míče a příliš si jej předkopl. Getafe čelilo velkému tlaku nejen kvůli zmíněné sérii porážek, ale také své střelecké formě. Madridský celek nedokázal skórovat již celých devět hodin herního času, a když už se Víctor Rodríguez prosadil, radost mu uzmul zvednutý praporek čárového rozhodčího.

Další šance Sevilly přišla šest minut před koncem první půle, jenže Adil Rami z rohového kopu nedokázal míč pořádně trefit. Po změně stran se vyrovnané utkání zdánlivě přelomilo na stranu favorizovaných hostí, když jedenáct minut před koncem výtečný Banega korunoval svůj výkon přesnou ranou z přímého kopu, která se přehoupla přes zeď a překonala i brankáře Vicenteho Guaitu, byť si na míč sáhl.

Domácí však nesložili zbraně a zásluhou Velázqueze protrhli jak svou střeleckou nemohoucnost, tak přísun porážek. Na samém konci nastavení se dokonce postaral a překvapivý obrat Calá, avšak radost domácích tribun opět zchladilo odpískané postavení mimo hru.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - UD Las Palmas 0:1

05.03.2016 18:15

Góly: 30. David García

Las Palmas překvapivě obralo o všechny body Villarreal. Teprve druhou výhru fotbalistů z Kanárských ostrovů na hřišti soupeře v této sezóně zařídil jediným gólem zápasu David García. Čtvrtý celek tabulky měl sice v druhé půli obrovský tlak, ale ze svých šancí nakonec nevytěžil ani vyrovnávací branku.

Las Palmas udělalo další důležitý krok k setrvání mezi španělskou fotbalovou elitou. Nováček soutěže se postaral o zatím největší překvapení osmadvacátého kola, když uhájil vedení 1:0 z první půle a poskočil na průběžnou čtrnáctou pozici. Hosté měli skvělý vstup do zápasu, při kterém Žlutou ponorku dokonale zaskočili svým nasazením a obětavostí. Favorizovaní domácí hráči se tak dlouho nemohli dostat do vážnější situace. Až ve 26. minutě si gólovou pozici vypracoval Soldado, sám před gólmanem Varasem však svůj oblouček nevměstnal mez tři tyče.

To mohlo domácí hodně mrzet, neboť jen o čtyři minuty později udeřili fotbalisté Las Palmas. Hostům vyšel nakrátko rozehraný rohový kop, na centr Viery si nejvýše vyskočil David Garcia a kapitán Las Palmas povedenou hlavičkou šokoval zaplněný El Madrigal - 0:1! Villarreal si i ve zbytku poločasu držel územní převahu, ale do další kloudné příležitosti se už nedostal.

Po změně stran posílil domácí kouč Marcelino ofenzivní linii nasazením Baptistaa, bývalý hráč Atlética Madrid ovšem vytouženu změnu obrazu hry nepřinesl. V dalších minutách předváděli domácí především festival zahozených šancí. Jejich tlak gradoval okolo osmdesáté minuty, kdy si Žlutá ponorka vypracoval dvě velké možnosti ke skórování. Tu první spálil Bakambu po centru Soriana, když střídající konžský útočník nedosáhl na míč ideálně a branku vůbec neohrozil. A jen o pár minut později měl Bakambu další šanci, když jej na přední tyči hledal dobrým centrem Suárez. Hlavička Bakamba ale letěla příliš vysoko.

Další šance vybojovat alespoň bod měli žlutí opět v 85. minutě, avšak Soldado byl výborně pokryt Garridem a nemohl tak hlavičkovat do odkryté brány. Marné byly i následné reklamace domácích požadující odpískání pokutového kopu. A když nevyšla Žluté ponorce ani akce zakončená pěknou střelou ze střední vzdálenosti v podání Suáreze z 90. minuty, museli domácí fandové po dlouhých čtrnácti zápasech skousnout porážku svého milovaného klubu.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Celta Vigo 7:1

05.03.2016 16:00

Góly: 41. Pepe, 50. Cristiano Ronaldo, 58. Cristiano Ronaldo, 64. Cristiano Ronaldo, 76. Cristiano Ronaldo, 77. Jesé, 81. Gareth Bale - 62. Iago Aspas

Real Madrid rozstřílel Vigo 7:1 a další velký výkon předvedl Cristiano Ronaldo. Portugalský kanonýr nastřílel celkem čtyři branky a vyšvihl se do čela střelců Primera División. Další branky domácích přidali Pepé, Jesé a Bale. Jediným střelcem Celty se stal Aspas.

Cristiano Ronaldo dnes zažil jeden z nejvydařenějších zápasů letošního ročníku. Nejenže zařídil čtyřmi góly vítězství Bílého baletu, aktuálně mu také patří vedoucí pozice v tabulce střelců La ligy a navíc se posunul na druhou příčku v historické tabulce nejlepších kanonýrů španělské nejvyšší soutěže. Na prvního Messiho mu ale stále schází dvaapadesát přesných zásahů.

První půle se ale paradoxně na Santiago Bernabéu divákům moc nelíbila a mnohdy se vůči domácím hráčům ozýval pískot a bučení. Vždyť Vigo nehrálo s domácími favority vůbec špatnou partii a ve 14. minuté mohli jít do vedení. Aspasova halvička po centru Orellany však jen orazítkovala tyč a jeho následnou dorážku obětavým zákrokem vykryl Navas! Domácí kontrovali zanedlouho šancí Isca, jenže střelu třiadvacetiletého záložníka doprostřed branky Rubén dokázal odvrátit do bezpečí.

Skóre se tak měnilo až ve 41. minutě. Důležitý první gól vsítil v dresu Bílého baletu po rohovém kopu Isca hlavou stoper Pepe - 1:0! Jednogólové vedení v poločase bylo pro domácí fanoušky málo a zejména Ronaldo, jenž byl mnohými kritizován za nevybíravé komentáře o svých spoluhráčích po nevydařeném madridském derby, se v druhé půli stával terčem nevole fanoušků Los Blancos. Hvězdný Portugalec ale odpověděl na kritiku tím nejlepším možným způsobem.

Hned v 50. minutě nápřáhl Ronaldo z úctyhodné vzdálenosti a jeho pravačka vypustila proti Rubénovi naprosto přesný a nechytatelný projektil pod břevno - 2:0! Představení největší hvězdy Zidaneho výběru ale teprve začalo. V 58. minutě narýsoval CR7 na chlup přesný přímý kop nedaleko od vápna, který dokonale překvapil hostujícího gólmana - 3:0! Hattrick pro Ronalda mohl přijít ještě před vypršením hodiny hry, ale jeho další povedenou standardku vytáhl Rubén na břevno!

Poté se dostali ke slovu poprvé a naposled hosté, kteří v 62. minutě vstřelil branku naděje na 3:1. Jejím autorem byl Aspas, jenž stál na konci bleskového nákopu Gómeze. Jeho krásný oblouček přes vyběhnutého Navase měl sice vynikající parametry, ale na zvrat utkání to bylo málo. Hned o dvě minuty později totiž potřetí zaúřadoval Ronaldo. Ten po pěkné kombinaci domácích před vápnem Celty využil pasu Isca a doklepl míč do prázdné branky - 4:1!

A Ronaldo zůstal při chuti i po dovršení hattricku. Svůj gólový účet uzavřel v 76. minutě po rohovém kopu Jesého, když se ve vápně Viga vyšrouboval ze všech nejvýše a umístil svou hlavičku přesně do míst, kam Rubén nemohl dosáhnout - 5:1! Galicijští ztratili veškeré naděje na body a jejich rozhozené obrany ještě do konce utkání využili k přesným záshům Jesé, jenž zostudil svými kličkami ve vápně kompletní obrannou řadu hostí, a Gareth Bale, který se trefil hned ve svém prvním zápase po doléčení vleklého zranění. Celta tak musela skousnout nejtvrdší porážku v sezóně, Zidaneho tým si naopak zvedl sebevědomí druhou výhrou v řadě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona28233278:2272
2.Atlético Madrid28204442:1264
3.Real Madrid28186481:2760
4.Villarreal CF28158533:1953
5.Sevilla FC28129739:2945
6.Athletic Bilbao281351044:3644
7.Celta Vigo281261040:5142
8.SD Eibar281061240:4036
9.Real Sociedad28981137:3935
10.Valencia CF288101033:3334
11.Real Betis288101026:3634
12.Málaga CF28891127:2833
13.Deportivo La Coruña28615737:3933
14.Espanyol Barcelona28941528:5431
15.UD Las Palmas28861430:4030
16.Getafe CF28761527:4527
17.Rayo Vallecano28681438:6026
18.Granada CF28751629:5326
19.Sporting Gijón28661630:5024
20.Levante UD28561726:5221

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (971)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to co tam celta predvadzala v druhom polcase, to by nedokazalo ani tretoligove muzstvo...uplne to vzdali, hanba...

Reagovat
Switchback

to samé jak proti nám ... snad se Bilbao přes ně dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že trapný "Celta hype" už skončil

Reagovat
madridcan

Cristiano od prichodu do Realu este nebol pod hranicou 25 golov...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nepiste jak celta nic nehrala, 4 goly z toho minimalne 2 na ktery se da sundat klobouk, pekna prace

Reagovat
smazaný uživatel

inak messi a ronaldo na prvych dvoch miestach historie la ligy v pocte golov...

Reagovat
madridcan

Prvi v Primere, prvi v Lige Majstrov...nic ine si ti dvaja nezasluzia

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k sestavě a první půli nakonec slušný představení. Takovou nadílku jsem nečekal. Ronaldo stroj. Teď něco podobnýho předvést i s AS.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
king23

První gól Ronalda lahůdka a u druhého jsem rád, že mu to zas po čase spadlo z přímáku

Na druhou stranu je mi líto Higuaína, kterýmu jsem neskutečně přál, aby to vedení ve Zlaté kopačce udržel, po téhle kanonádě Ronalda už mu ale moc nevěřím.

Reagovat
Switchback

Tak je ještě dost fotbalistů, kdo to dokáže vyhrát ... ne jen on a Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

27 - 6 = 21

25 - 1 = 24

24 > 21

Luis

Reagovat
roberos

jo penalty

Reagovat
madridcan

Keby ich vedel kopat, tak mozno by sa ratali...

Reagovat
Lifted

Jo on je radši zahazuje, než aby byl před Ronaldem.. Chápu

Reagovat
Ángel di María 22

Za to muze Ronaldo, ne? Ze je neumi Kanibal kopat

Reagovat
smazaný uživatel

hezký jak když se ukazuje že Messi už Ronaldovi dávno nestíhá a není nejlepší už ani v Barce, tak se jeho fanoušci aspoň upínají k Suarézovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, teď Ronaldo další 4. zápasy může bejt neviditelnej...

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D:D hahaha neunášíš že je Cris zase první jako vždy o zlatou kopačku nějaký -6 na to ti sere pes kamaráde je to 27 ku 25 pro Cristiana to noobe

Reagovat
smazaný uživatel

Takto sa ma hrat od zaciatku a proti silnym a hlavne pravidelne, nie, ze raz vyhrame 7:1 potom stratíme body. Ked uz ma ist niekto na tranfer listinu tak nie Isco ale James s Kroosom. Taky Vasquez odohra daleko viac ako 80 milionovy hrac jedneho sampionatu James a na Kroosove flakanie sa neda pozerat. V dalsej sezone musi prist zmena, Perez prec, novy sportovy riaditel, doktor, James, Kroos, Bale predat a vytvorit novu koncepciu a zaradovat tam správnych hracov

Reagovat
Uwe háže buly

Kroose zpátky prosím

Reagovat
smazaný uživatel

vezmite si ho spat na lavicku prosim

Reagovat
smazaný uživatel

kludne vymenime za Javiho

Reagovat
smazaný uživatel

toho sme mali mat uz davno, idealna spojka medzi obranou a zalohou

Reagovat
vilp

Idealna spojka medzi marodkou a lavičkou.

Reagovat
Uwe háže buly

*Xabiho

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdit o Kroosovi že se fláká je fakt nehorázně mimo. Ano, on není defenzivní záložník a jeho hra tomu odpovídá, ale i přesto naběhá z celýho týmu o parník nejvíc a jedno vypuštění běhu proti Atléticu na tom nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

máš ty kilometry nějak podepřené?

Reagovat
smazaný uživatel

niekto nemusi chapat ze beh, poklus a rychla chodza je rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemusíš lítat po hřišti jak smyslů zbavenej. Hlavní je být na svém místě a hrát svoje úlohy. V tomhle Kroos zklamává.

Reagovat
smazaný uživatel

no to by mě zajímalo.. ale klidně se vsadím, že Kroos je v top 5 ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

já to nerozporuju, protože to u Realu nesleduju. Jen mě zajímá, jestli to má podpořené nějakým argumentem. Přecejenom píše, že je to o parník ...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.marca.com/en/2015/08/16/en/football/real_madrid/1439721378.html

Tady za minulou sezonu.

A pak prostě google "Kroos ground covered" nebo "Kroos kilometres run" a vyjede tam spousta článků z jednotlivých zápasů, kde je Kroos většinou první nebo druhý v naběhaných kilometrech (mj. i v zápase právě proti Atléticu byl první). Žádnou statistiku, kde by to bylo všechno hezky vypsaný jsem nenašel, ale tak dá se to odvodit prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je tam zapocitanych pocet krokov? lebo Kroos bezkonkurencne najviac z nasich nachodi

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pak o parník ...

Reagovat
smazaný uživatel

The German was the runaway leader at Real Madrid in terms of ground covered last term, racking up 353 kilometres in 36 league appearances (an average of 9.8 km a game), putting him way out ahead of anyone else in absolute and relative terms.

Termíny "runaway leader" nebo "way out ahead" to evokujou no.

Reagovat
smazaný uživatel

mě teda evokujou, že se prostě dostal do čela před ostatní, což evokuje, že byl za nimi.

Ale jo, už toho nechám - už vím, co jsem vědět chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak - jak to vidíš se Zidanem? Zůstane? Jestli vás čeká stejný ban, jako jsme si odkroutili my, tak v létě budete skládat mančaft nejen na příští, ale i popříští sezonu, což už si vyžaduje nějakou pevnou koncepci. Má Zidane na to, aby si ten tým složil na dva roky dopředu? Bude mít Flore koule dát mu do rukou takovouhle zodpovědnost? Jestli si to dobře uvědomuju, tak byste měli mít v létě 2017 volby, takže Flore o svojí budoucnost bude hrát spíš letos v létě. Jak to vidíš s případným posílením? Jaký post vidíš, že budete posilovat nejintenzivněji?

Díky předem.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

máš na to celej večer, tak makej

Reagovat
teenz

Ja ?

Reagovat
smazaný uživatel

preloguj se a pis

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preco by Zidane mal odist? Perez to posral uz prchodom Beniteza co bol teda neskutocny fail, postracali sme kopu bodov. Zidane je pri teame kratko ale ma vysledky a ta hra je pohladnejsia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na příští sezonu zůstane určitě, to už jsem tu avizoval. A jestli to tak bude, tak Florentino půjde do voleb právě se Zidanem.. případně nějaký vyhození Zidane pak v půli sezony mu už prdel asi stejně nezachrání.. takže nějaká úroveň důvěry a zodpovědnosti mezi nimi asi být musí. Ale zas žádná revoluce, kdy dostane Zidane úplně volnou ruku a Florentino nebude zasahovat se čekat nedá. Zidane asi bude mít nějaký slovo, asi i větší něž měl třeba Rafa, ale šou (tj. skládání kádru) povede Florentino, to je myslím (i s přihlédnutím právě na ty volby) jasný.

Každopádně s těma volbama nastane zajímavá situace, to mi došlo až teď. Většinou to ty kandidáti staví právě na jménech, který potenciálně přinesou, ale v létě 17 bude platit ten BAN (pokud projde odvolání) a tenhle element teda nebude vůbec ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a konkrétní posily.. nevím, je tam hrozně proměnných. Jediná viditelná díra teď je už přes rok alternativa za Marcela. Samozřejmě Florentinův trumf by bylo nějaký ofenzivní eso (Hazard, Lewa), ale to by znamenalo taky něčí odchod (Ronaldo, Benzema?).

Reagovat
teenz

Bale. Bale. Bale. Halo Bale ?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom jsem chtěl taky psát, ale nakonec jsem si řekl, že to tady nebudu dráždit, protože to, co jsem chtěl napsat bylo "O Baleovi si nebudu dělat iluze, ten určitě neodejde."

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si přál,aby Bale šel. Protože je výborný a kdyby nebyl limitovaný Ronaldem, byl by ještě lepší. Trenér , který by mu našel místo by pro tým hodně získal. Takový trenér by musel mít větší zázemí, Rafa za to šel.

Reagovat
teenz

Jo, Gareth je vybornej a ty nejsi pica.

Reagovat
smazaný uživatel

Virtuální ramena ukazovat umíš,to už jsme si zvykli ,ale proč třeba v tomto případě? Nazval bys tím,co ti tak chybí i impa s nímž máme na Balea stejný názor?

Jinak jsi tu chvíli chyběl,a co bys řekl: Žádný jiný hulvát tě tu nezastoupil. . Smutné napiš nějakou sprosťárnu o tom,že to tu nemá úroveň a jdi znovu mezi sobě rovné filosofy.

Reagovat
teenz

Nefnukej.

Reagovat
Mateo16

Lewa predlzil , Eden hraje totalne hovno . Krasne to vychadza na Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Právě - ten BAN by mohl Florentinovi vzít do rukou tu největší jeho zbraň - velká jména.

S tím posílením jsem čekal trochu větší koule od tebe.

Reagovat
kubys

V tom případě to hodně špatně chápeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
sokar

nechcem vám brať nejaké ilúzie, ale v minulosti bol v Barce pravidelne "najbehavejším" hráčom Xavi, takže na údaj o nabehaných/nachodených km by som nebal ako za nejaký smerodajný

Reagovat
LAM

Jak to tak vypadá,tak to bude klasicky-Barca pro titul a Real pro Pichichi

Reagovat
roberos

To je jasný . Ronaldo zas jen pichichi ale nic víc, Navíc kdo sleduje jeho výkony ( ne góly v rozhodnutých zápasech a slabším týmům) tak vidí ,jak herně je slabý a co spálí gólovek !

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa tymto zivis ne? nechcem do teba rypat, ale toto je uz neuveritelne, kolo co kolo furt to iste dookola...mas teda riadnu vydrz

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda Borja hodně příjemný překvapení. Sice mi přijde, že tolik není vidět u míče, tolik se nezapojuje do kombinace, ale na druhou stranu zakončení má výborný a jeho práce bez míče mi přijde na jeho věk na úplně skvělý úrovni. Umí presovat, vrací se dozadu a vypomáhá obraně. Neuvěřitelně vyspělý na jeho věk.

Reagovat
smazaný uživatel

minule som mu trosicku vycital, ze sa do tych kombinacii nezapajal, ako vravis...ale je jasne, ze je mlady a tu atmosferu teprv nasava a takisto nie je az tak zohrany so spoluhracmi, takze jemu sa to da prepacit a inak v nom vidim iba obrovske pozitiva, v tom sa zhodneme... dneska sa mi velmi pacil, uz si viac veril, zapajal sa viac a dokonca po polcase mal najlepsi dribling z nasho timu a mnohokrat pekne potiahol akciu... proti rimu asi nic (?), ale v lige by som sa toho znovu nebal...len teda castilla znovu prehrala, s toledom 1:2

Reagovat
LAM

Kdyby CR zkoušel dávat goly i težkejch zápasech v lize,tak možná Real vyhrává víc titulů.

Jinak mi to připomíná minulej rok.Taky dost kritiky na jeho hru a pak dal 5 golů a už byl zase(dle fanoušků Realu) nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na to... vždyť bylo jasný, že si po zlaté kopačce půjde.

Reagovat
roberos

jenže on je v polovině zápasů neviditelnej.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Free_player

Reagovat
sokar

ide o to, že teraz si ešte každý pamätá, že vo veľkých zápasoch je iba do počtu a že si góly naháňa proti slabším, lenže príde koniec roka a voľba na Ballon d´Or a tam si každý pozrie že má najviac gólov tak hneď je aj kandidátom na výhru, to že to neprinieslo žiadné týmové výsledky sa už najaká výhovorka nájde (tým, tréner, prezident...) a všetko ostatné ostane zabudnuté. Nehovorim že teraz má prestať strieľať góly slabším, a pokial sa nedarí tak on sám titul nevyhrá, len by sa už mohol začať správať trocha súdnejšie a neoslavovať gól na 5:0 odovzdanému súperovi ako by rozhodol minimálne finále MS...

Reagovat
smazaný uživatel

CR ten priamy kopol skor technicky, podobne ako Messi, Zidane. Len ho pekne ucit dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Dal Cristiano nějaký z trestňáku?

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš sem hoď ten první gól

Reagovat
Switchback

Ptal se na přímák, tady speciálně pro tebe - https://streamable.com/w2w4

Reagovat
smazaný uživatel

Krása. Hodný kluk

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dr mi teda ten přímák líbil víc. Tady to prostě jen bezmyšlenkovitě napálil na kasu a gólman chrápal.

Reagovat
teenz

Jo, jen tak si do toho placnul a golman si rekl, ze to ma v pici.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Neslyšel jsi komenty na Dajto? Genialita u toho gólu ze hry zazněla asi třikrát.

Gól z trestňáku byl samozřejmě parádní a tento byl taky pěkný. Ale geniální? Mám pocit ,že jsou všichni praštění.

Reagovat
roberos

Tak na Dajto jsem v jednom zápase slyšel jméno Ronaldo snad 100x a když hrála Barca,tak o Messim hovořily jen párkrát. Je jasné že na Dajto fandí Realu. V jednom přenosu to dokonce zaznělo !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi mě utěšil,že to nejsou blázni,ale fandové Realu.

Reagovat
sokar

tak na dajto, myslím že to bolo presne v tomto zápase, už zaznelo že aj "nám" sa nedarí prakticky mi je to jedno čo si tam dristajú, len ten komentár je až otravný, chápem ľudia chcú vidieť Real, fanúšikom pohladí dušu ked o nich pekne rozprávajú, lenže toto je až otravné!

Reagovat
smazaný uživatel

já na ten mač nekoukal, ale co říkali na Dajto, mi je u zádele.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba je to obecný názor a dal jsem ti jej sem,aby ses nad ním zamyslel. Třeba spíš není nic na tom,co hraje Messi.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

obrana taky zkušeně..

Reagovat
SIRBRANIKE

Pekná bomba.

Reagovat
patas92

Pěkně kopnuté. Tyhle razantní střely, kdy ten balón jakoby furt stoupá a nezačíná padat, mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to klesa

Reagovat
patas92

Nezdá se mi. Přijde mi, že se to jen stáčí doleva...Není to klasicky technicky přes zeď, jak to kope třeba Messi, nebo ty Ronaldovy klasiky, kdy to zaplave

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

mne to teda prijde presne tak jak to kope vzdycky, akorat to nebylo z takove dalky, tak nedaval ranu. Kazdopadne Messi je kope uplne ale uplne jinak, uz jen to, ze je vzdycky rotuje do strany, coz u Ronalda proste nevidis.

Mne se nejvic libi(v soucasnosti) styl jak to kope Eriksen, ktery je neco mezi tema dvema.

Reagovat
vilp

Jen škoda, že ještě nejsou dokončené ty projekty okolo stadionu atp.

Reagovat
smazaný uživatel

hovno

Reagovat
Mateo16

na vasom mieste tiez by som sa bal

Reagovat
smazaný uživatel

Takže abych to jako fanda Barvy shrnul, Celta by měla hrát přebor v ČR, Ronaldo je horší než Lafata, protože ten by si nedovolil dat 4 branky a proti nám by schválně hráli dobře tak by to bylo max 3:0..

Reagovat
REPLIKATOR

Ronaldo může takovým sráčům dát klidně 7 gólů při výhře 10:0, když je proti trochu lepší obraně nulovej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt vocas

Reagovat
roberos

Reagovat
roberos

to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

jen se pořádně zavrtej, ty hovnocuc. ještě ti koukají nohy, dmnte

Reagovat
smazaný uživatel

ale je pravda, že je to tragéd ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ti na to sere stejně je nejlepší

Reagovat
valloire

ty sráčí vás na podzim pěkně povozili na kolotoči

Reagovat
zekq

Ach fans barcy zase kecy

Ronaldo neskutecny tolik golu uz ma za real

Reagovat
roberos

A kolik by jich dal lepší střelec Benzema,kdyby hrál Real vše na něj ! jako na CR.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
F.Torres

lepší střelec Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
king23

Nechápu, že jsou normální fans jako jiri-fcb a pak takové kreaturní postavičky jako ty Určitě Real sleduješ každý zápas, takže máš plné právo hlásat takovou sračku.

Reagovat
Malresi

Tak dnes som si pozrel zápas Villareal - Las Palmas a musím skonštatovať, že Soldado je úplný tragéd, podarí sa mu akurát vyhrať pár súbojov, dva krát mu vyjde pekná, ale nikam nevedúca prihrávka pätičkou a inak nič. Najviac ma srali tie jeho úplne katastrofálne prihrávky, ale zas, nutno podotknúť, že dnes bol celý Villareal poriadne nepresný. Keď už sa aj dostal do šance, tak ju odjebal. Paradoxom je že sa po faule na neho mala kopať penalta. Celý Villareal dnes hrozný.. ale tak, dalo sa to čakať, nedá sa stále spoliehať na to, že vyhráš 1-0.

Reagovat
houdic

No a teĎ si vem, že Soldado je nejlepší útočník týmu, to jinak než 1:0 nemáš šanci vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

je teoreticky nejvetsi hvezda, ale porad ma 2x min golu nez Bakambu

Reagovat
smazaný uživatel

v lize 24 zapasu, 4 goly letos...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale devet asistenci a ke nezaplaceni v mezihre...

Reagovat
Xavi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Herně to určitě není tak špatný, ale to jak s Negredem přestali dávat góly je pro mě úplně nepochopitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, taky tomu naprosto nerozumim, z ostrovu se negredo, soldado i torres vratili jako stiny tech, kym byvali...

Reagovat
eder

Cristiano Ronaldo - Best player of the world!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je bůh

Reagovat
Free_player

tak to upřímnou soustrast ....

Reagovat
smazaný uživatel

Uz v Anglicku sa Gelousovi hovorilo Stokeshooter.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak skončí dnes která série? Getafe po sedmi zápasech bod(y) , nebo Sevilla poprvé letos výhra venku?

Reagovat
smazaný uživatel

moj nahodne poskladany tiket za drobne dufa, ze to bude ta druha varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyšlo , taky jsem si přál prodloužení trápení pro našeho nejbližšího soupeře,ale ani tato varianta není úplně zlá.

Reagovat
Afrokrecek
Reagovat
F.Torres

Myslím si, že většina z nich si to vynahradila na MS a ME. Co by za to někteří dali...

Reagovat
F.Torres

i když, koukám, že Ibra je asi největší chudák

Reagovat
smazaný uživatel

slušnej mančaft..

Reagovat
raduinho

Tým skvělej A trenér...

Reagovat
Switchback

Třeba jí ještě vyhraje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok to může zkusit

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo statistiky, barca titul. Vsetci budu spokojni a nemusime sa hadat.

Reagovat
smazaný uživatel

ano fanouškům realu a ronalda ani o nic jinýho nejde než o jeho statistiky ale že barca jim zblajzne všechny poháry je jim buřt, takže ano všichni jsou spokojení...

Reagovat
Majk91

Z Real fans mi je fakt smiesno. Vy asi nevidite, alebo aspon nechcete vidiet, ze Ronaldo je 2/3 zapasov neviditelny, pali jednu tutovku za druhou a v rozhodujucich zapasoch sezony je ho maximalne vidiet ako rozhadzuje rukami zvaleny v 16tke, staci, ze pride odovzdana Celta, Espanyol, ktorym naseka milion zbytocnych golov, tak uz je zrazu pre vas best player a podobne sracky, pritom za poslednych 7 rokov vyhral raz Primeru.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Free_player

nech jim aspoň to ... už jim toho moc nezbývá

Reagovat
sokar

Reagovat
oli9

Reagovat
Free_player

Foto větší slizkej buzík po trávníkách snad nikdy neběhal

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce me napadaji hned dva, Alves a Alba... clovek se uci kazdy den

Reagovat
Majk91

snad sa ti ulavilo

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale ten váš malý potkan je krasavec

Reagovat
Free_player

náš potkan je proti němu navoněný frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla’s away form: DDLDLLDDLDDDLD

They haven’t won on the road for 287 days

emery valec...

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je fakt šílenost, vůbec nechápu, jak se mu to mohlo podařit.

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto jsou 5. v lize. Letos doma 36 bodů a venku 9

Reagovat
Xavi

To je až neuvěřitelný, ale stejně jsou zas na svých pozicích.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To bych úplně netvrdil, ta sezóna je z jejich strany určitě mírným zklamáním. Ale samozřejmě je hodně těžký budovat klub, když máš každý rok nutnost prodat nějakou oporu.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Rssa

Šemýku, tak to měl Emery snad pokaždé, pokud se nepletu. Osobně bych ho za trenera mého klubu nechtěl, protože mi vadí jeho polovičatost, nestabilita.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takhle brutální to neměl určitě nikdy. A nechtěl bych ho hlavně pro jeho dlouhodobé ničení hráčů, kteří týmu dodávají nadstavbu a nečekané řešení situací.

Reagovat
Magic player

Konoplyanka by mohl vypravet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ne takhle brutalni, ale obdobne nestabilni. On dokaze udelat pohar, ale stabilni vykony a nejakou koncepci, to u nej nevidim.

Reagovat
Phillipinho

No ale je treba ocenit i jejich domaci formu. 12 vyher v rade, coz naposled dokazali v roce 1957.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Paddy

Řeknu vám že to byl úžasný zážitek, trefit takový zápas přímo na stadionu to je vám pak úplně jedno jak to Celta vypustila

Reagovat
smazaný uživatel

culés opět neunáší

Reagovat
eder

Nic neobvyklého. Jsou to zakomplexovaní skřeti s mini ptáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Ronaldo potvrzuje, že je aktuálně s přehledem druhý nejlepší fotbalista v Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Tím pádem i druhý nejlepší na světě troubo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Já nevím, ale z výhru nad Celtou už nemám ani radost. To jsou povinné výhry. To, že Ronaldo dá 4 góly je krásný, ale když není schopnej dát gól Villarealu, Atléticu, Barce atd. (a rozhodnout ty zápasy) tak to stačí maximálně na tu účast v LM

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně soudný fanoušek Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Je jich víc ,neboj se , jen sem v poslední době chodí spíš už jen ti ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
puji

Reagovat
technecium

Reagovat
Switchback

Reagovat
Free_player

Reagovat
valloire

Klídek. Ono to přijde.

Reagovat
Switchback

Kdy,KDY?

Reagovat
valloire

Cristiano se nasere a někoho brutálně sestřelí. Cítím to v kostech.

Reagovat
Majk91

Espanyol bude az buducu sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Loktem nebo pěstí? Pár karet dostal i za nakopnutí ,tak už nás nenapínej!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sokar

Reagovat
Manik...

no poslední rok to moc nechodí

Reagovat
valloire

nechodí, ale přijde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sokar

Reagovat
smazaný uživatel

0003000000400020000000000000004

Kto rozlusti kod ?

Reagovat
valloire

není to pí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Venkovní zápasy Realu Madrid a střelené goly C. Ronalda?

Reagovat
Switchback

to nebude ono, nedávno dal levante a předtím malaze tuším

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak mě už nic jiného nenapadá

Reagovat
roberos

z penalty !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takmer hori.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapínej

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu sa hanbim, zasa som si chcel kopnut do Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

to se mi stává často a jsou to teda Ronaldovy vstřelené goly ve venkovních zápasech za druhý poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

Su to Ronaldove celkove statistiky...ale s velkou nadsazkou,

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
Magic player

dmnt

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Není to jen za druhý poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

délka messiho péra?

Reagovat
smazaný uživatel

To mě nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

ale to asi ne, chybí tam desetinná čárka

Reagovat
Switchback

nápověda?

Reagovat
smazaný uživatel

ponorka opet bida, depor zaslouzene otoci, aby si v posledni minute dali vlastnaka, aspon ze ten betis, i kdyz brankar granady (andres fdez.) byt vyloucenej nemel a tak i 2. gol byl jaksi navic..to jsou zase vysledky

Reagovat
valloire

0,0000000000000000001

kdo rozluští kód?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šance Realu Madrid na mistrovský titul ...

dej něco těžšího.

Reagovat
Majk91

Reagovat
valloire

Messiho šance na zisk titulu mistra světa.

Reagovat
technecium

pro tebe: Messi neúspěch > Úspěch Realu Madrid

myslel jsem, že jsi lepší fanda

Reagovat
patas92

Apply cold water to burned area

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to že matiku neumíš je asi pochopitelné, už od malá evidentně vaši věděli že budeš dělat kokota z povolání :D

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
sokar

Reagovat
el Principito

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Manik...

Reagovat
X-bano-X

Percentuálna úspešnosť vynaložených finančných prostriedkov vzhľadom na zisk titulov v Reale Madrid za toto tisícročie?

Reagovat
ADM

Naša úspešnosť penált

Reagovat
smazaný uživatel

Šance že Jirku pustí z ústavu?

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje hladina testosteronu v krvi, dedku?

Reagovat
valloire

pfff

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo pekne goliky

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelne, je to kral. V goloch najlepsi na svete. Keby sme roky nedojebavali kader, herny styl, zmena trenerov a mal taky system a spoluhracov ako ma Messi v Barce, tak mal by viac Zlatych lopt. Tymto cislam Messi nech pekne zavidi

http://aktualne.atlas.sk/sport/futbal/jedinecny-c-ronaldo-neskutocnym-rekordom-top-ligach-nema-paru.html?utm_source=hp-centrum&utm_medium=box-spravodajstvo-aktualne&utm_campaign=hp

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Switchback

A teď k čemu všemu to bylo? Hmmm ...

Reagovat
Afrokrecek

To ti tam vysvětlil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Messi letos může získat 8 ligovej titul z Barcou,protože v těch nejdůležitějších zápasech hraje parádně.Kolik jich má CR?

Reagovat
smazaný uživatel

Teamovo je Messi lepsi ale individualne CR. Barca nema Pereza a to ma obrovsku vyhodu pred nami

Reagovat
smazaný uživatel

Ani individuálně, jen doklepáváním.

Reagovat
smazaný uživatel

tolko "doklepov" nema ani vas liliputan

Reagovat
smazaný uživatel

Protože on ty doklepy vytváří

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, tolik "dokelpů" on (Messi) opravdu nemá, on si povětšinou ty branky vytváří, on je tak často "nedoklepává", jako Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

niekto ma nepochopil tych "doklepov" dal CR viac napr. aj zo vzduchu prip. z 30 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

Svatá pravda, protože Ronaldo povětšinou pálí ze všech pozic, jak smyslů zbavený. ...dva tři hráče on moc obcházet neumí, natož vytvářet geniální přihrávky, jako Messi pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fivethirtyeight.com published a report stating that “Lionel Messi is impossible”. In their data compiled from 2010–2014, Messi blew every other player away in their calculations, including Ronaldo. Messi’s goal percentage outside the box was 12.1 percent compared to an overall average of 3.1 percent. Ronaldo’s was a mere 4.1 percent, by comparison. Over that time span, Ronaldo shot 292 more times than Messi and still had less goals scored.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jsi to napsal, že je týmově Messi lepší, protože hraje pro tým , kdyby hrál individuálně a sobecy, tak se mu CR7 divá znovu na záda, ale co by z toho měl? To co Ronaldo?...aby se vztekal na každého spoluhráče, co mu nenahraje, nikoho nepustil k penaltě a ve finále ze svého týmu udělal bandu "nekopů", jako posledně? Tohle není styl Messiho ani Barcy, tohle je styl CR7 a Realu posledních let a pokud se jim to tak líbí a tobě, jako fandovi Realu také, prosím, já bych jako fanda toho klubu doslova brečel

Reagovat
smazaný uživatel

ja mat za sebou rokmi tych istých hracov s ktorými sa dlho pozna, tak sa mi hra jednoduchsie a efektivnejsie ako ked mi vedenie predava oblubencov a miesto nich kupuje marketingových pokemonov a meni co sa da

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč tolikrát Ronaldo avizoval, jak je v Realu spokojený apod? Toho si všimnul až dva týdny zpátky, že je to v Realu, jak na kolotoči každý rok a progres žádný?

Reagovat
smazaný uživatel

jemu stacil od r. 2009 lepsi priemer v pomere zapas/gol ako ma Messi i napriek tomu, ze mu Perez kurvil team. to cumis

Reagovat
smazaný uživatel

A smím se zeptat, čeho tím dosáhnul? Jo, už vím...že má doma od Peréze dres s číslem 350 ....to Messi zase raději kouká v obýváku na klubové trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze je individualne najlepsi

Reagovat
valloire

to jsou neuvěřitelný kecy

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou kecy, to jsou fakta ...fotbal je kolektivní sport a jeho základem je úspěch týmů, pokud mu jde o individuální statistiky, tak to se měl dát na šachy nebo box, kde se individuální výkon hodnotí, jako ta největší veličina, kdežto v kolektivním sportu jde především o úspěch týmu....už jsme to pochopili kluci? Doufám, že ano, protože více polopatě už vám to asi vysvětlit nedokážu

Reagovat
valloire

Fakt jo? A kdepak jsi byl, když Messi honil rekord v 2012? Liga nebyla, LM nebyla, ale o počtu gólů Messiho se tu psalo doslova každej zápas. Padaly tu bombastický slova o nejlepším hráči a blablabla......Pak se zranil a na jaře vás rozstřílel Bayern Úspěch týmu v Lm nikde, spíš ostuda. A ty teď, místo toho, abys uznal něco, co ještě nikdo nedosáhl, včetně Messiho, vytáhneš samozřejmě trofeje. V tom případě teda k čemu je Messimu 400 gólů v lize, Zlatý míče, když na tom největším turnaji je trapnej? Ukaž mi nějakou trofej s Argentinou, ukaž ukaž ukaž....Hovno ukážeš, žádnou nemá co? Ale rekord za sezonu za Barcelonu jo. To v jeho rodný vlasti určitě potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha!! Jednou Barcu rozstřílel zaslouženě Bayern a podle toho mám jako hodnotit kariéru Messiho? To jsou mi věci Jinak podotýkám....Messi honil rekord? On nehonil žádný rekord, on hrál pořád stejně týmově, jako v jiných sezónách, ale to ty asi nemůžeš vědět, protože ty ty zápasy nesleduješ V té sezóně hrál úplně stejně týmově, jako celou svoji kariéru, ty "honiči rekordu" ....to si tam spojuj si jiným hráčem s přízviskem CR7 nikoli s Messim! To je individualista, né týmový hráč!!!

Reagovat
valloire

Jistě, CR asi honí, Messi asi nehoní, ale ty honíš tutově.

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu je Messimu 400 gólů? Však on se tím nikde nehonosí, pokud vím, tak ten kluk stále vyzdvihuje týmový úspěch, stejně jako by chtěl uspět na MS s Argentinou,...šmarjá, to jsou mi perly!! A to, že s Argentinou Messi vyhrál "jen" Olympiádu a MS a Jihoamerická obdoba ME mu utekla ve finále na penalty, kdy mu je 28 let a stále může obě tyto trofeje vyhrát, jako sorry, ale tady je někdo nenažraný!!! Pokud se mu tohle povede, tak bude nesmrtelný a pravda, zatím nepovedlo a nikdo nepíše, že povede, ale proboha, jeho týmové úspěchy snad nemůžeš zpochybnit!!!

Reagovat
valloire

V Barceloně je nikdo nezpochybňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Né v Barceloně, ale v celém fotbalovém světě, ty troubo! Jen chápu, že jako zarytému fandovi CR7 ti to trhá žíly, že tím, co se u hráče v kolektivním sportu cení nejvýše a vždy odmala hráčům vtlouká do hlavy, tím ten tvůj oblíbenec neoplývá a raději hraje tu svou individuální hru!

Reagovat
valloire

Chápeš psanej text? Nebo vidíš už rudě, že ti tu pomlouvají mucíčka? Týmový úspěchy v Barceloně nikdo nezpochybňuje. V repre úplně každej kromě prdelek. Jinak CR svoji práci v Realu, a tou je střílení gólů, dělá velmi dobře. To, že si házíme sami klacky pod nohy a tím, že u vás vyšla generace, není jeho chyba. On chce vyhrát vždycky a jenom troubové to vydávají za egoismus, i když určitý ke střelci jako je on patří. Je to jedinej hráč, kterej vyhrál ve 2 nejlepších ligách na světě s 2 různými týmy všechno, tak co tady točíš o trofejích. Messi má určitou výhodu v tom, že hraje od začátku kariéry v jednom velkoklubu a ta kostra se moc nemění. A je to velká výhoda. Přesaď ho jinam a takhle mu to nepůjde. Spoustu věcí dělá naslepo. Krásně je to vidět v repre. Většině těch velkých hráčů to nevadilo. Ronaldo si musel v Realu zvykat na jinou ligu, jiný prostředí a to je něco, co Messi nezná. Takže bych byl hodně opatrnej v těch výkřicích tady an jeho adresu. Koneckonců Ferguson řekl, že Messi je hráč pro Barcelonu a s tím souhlasím. Pro Barcelonu, Ronaldovi je to jedno...MU, Real... všude je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukončuji tuhle diskuzi, protože přehlížet Ronaldův (podotýkám naprostý) egoismus může opravdu jen zaslepený fanoušek a mu potom můžeš vysvětlovat cokoliv a je to jako mluvit do větru, takže končím! Máš pravdu Ronaldo je nejlepší, vždycky byl a nikdo takový už se podle mě nikdy nenarodí! Hala nebo to je Tralala Madrid? To je jedno, ono to posledních 10 let vyjde nastejno.

Reagovat
valloire

posledních 10 let není 70

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že vám ten roční BAN pomůže.

Reagovat
torcida

čo ste si zvolili to máte. však ste po valdanovi túžobne očakávali pereza... a mali ste ho za boha... len hlupák sa nepoučí z chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Však Pérez je furt jeden z nejlepších prezidentů Realu ever. Jen hlupák bude tvrdit opak.

Reagovat
X-bano-X

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, však v Barceloně si ho poslední roky, jako prezidenta Realu, nemohou vynachválit

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

po ekonomickej stranke ano ale chces mat radsej sro-cku alebo sportovy klub? to, ze Perez kazdy rok meni styl, trénera, novi hraci, preda o dost lepsieho hraca aby priviedol krajsieho ktory mu bude predavat dresy.

To, ze kupuje hracov nie podla toho aby zapadali na pozicie, do konceptu, on radsej kupi marketingovu star a nacpe ho podbne ako Balea a Kroosa na pozicie kde nevynikaju len aby hrali a predavali dresy. A potom preco nevyhrávame tituly?

Reagovat
smazaný uživatel

Však jak říkám, jen tak dále s tím skvělým Perézem , hlavně mějte každý rok novou akvizici za 80 miliónů v týmu a hrajte druhé housle, fanouškům Barcy, to vadit určitě nebude A žádnou socku mít nechci, ale pokud se budeme bavit o světových klubech, tak jsou povětšinou zadlužené a ať už jde o Barcu či Real dluhy mají oba, tak si tady teď nehraj na nějakého moralistu přes rozpočet, že Peréz raději dělá Real ekonomicky silný a chce se oddlužit za cenu toho, že budete roky bez trofejí, to už tady zase vaříš z vody a plácáš páté přes deváté!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Pérez má svoje mínusy, neříkám že ne.

Nicméně to nevyhrávání titulů. Často se to hází na Pérezovu hlavu, ale já bych řekl bych, že víc za to může to, že za jeho vlády proti Realu stál (a stále stojí) jeden z nejdominantnějších klubů historie a Messi. I kdyby Pérez byl úplně snový prezident, pracoval koncepčně, neprodával důležitý hráče, nevyhazoval trenéry, tak prostě nevěřím, že by těch titulů vyhrál o tolik víc.

Reagovat
Mateo16

Pls .Koncepcnou pracou by sme mohli urobit z nasej zalohy / muzstva viac nez dokazala FCB . Oni sice maju Messiho ale Cris mu nebol az tak strasne vzdialeny boli casi keby bol nad nim .

A zaloha Iniesta -Xavi - Busq ( v najlepsej forme ) v nasom prevedeni Isco - Kroos - Modric je Potencialne vyssia ale co z toho ked ten potencial nevieme vyuzit prave naopak .

Ja teda neverim keby sme vyuzivali odchovancov a prestupy do 30/40 mega tak by sme boli uplne inde . Momentalna situacia je Perezovim zrkadlom .

Reagovat
Mateo16

a Angela este doteraz nemozem rozdychat . Koncepcne sme ho nahradili Jamesom ktory ma uplne ine herne vlasnosti a post ako Angel na zaklade podareneho MS .

Reagovat
X-bano-X

V čom je tá záloha potenciálne vyššia?

Reagovat
Mateo16

moj nazor ak to chces brat podla Rafovho posobenia tak urcite nie .

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já si myslím, že ten jeden titul proti Guardiolově Barceloně je tak maximum, co se dalo získat. Jediná doba, kdy se dalo vytěžit víc, bylo to období po Pepovi, kdy Barcelonu vedli Rourové a podobní. To byly prostě dvousezonní okno, kdy byla Barcelona "slabší" a ty 2 tituly se mohly vyhrát.

Reagovat
Mateo16

proti Guardiolovej FCB bez sance ale prave tie 2 tituly sme mohli mat . Tento rok je cisto odovdzany .

Ale Zidane ma vsetko hernu myslienku , rotaciu , dokonale striedania , pracu s mladezou ak mu Florentino nerozbije muzstvo tak bude titul .

Reagovat
vilp

Loni to šlo taky, spíš to tak mělo být. Na jednu stranu v tom byla absence Modriće, na stranu druhou v tom byl Bale, který na rozdíl od Kaká v sezóně 2011-12 odehrál téměř všechny minuty, když nebyl zraněný. A pochybuji, že byl byl Carlo tak slepý, aby ty jeho výkony neviděl. Letos zase RMCF začínal vše (nový styl, sestava) od začátku kvůli výměně trenéra, což byla opět volba Péreze.

Reagovat
patas92

A zaloha Iniesta -Xavi - Busq ( v najlepsej forme ) v nasom prevedeni Isco - Kroos - Modric je Potencialne vyssia ale co z toho ked ten potencial nevieme vyuzit prave naopak .

Reagovat
vilp

Tak Pérez nevyhrával ani před Messim, to je docela dost jasný argument. A ten jeho jediný titul od roku 2009 se vyhrál v situaci, kdy si o posilách a kádru rozhodoval trenér tak, jak potřeboval.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ako to, ze Messi ktory hra celu karieru v jednom klube nema tolko golov ani priemer ako CR ktory hral v Anglicku a Spanielsku?

ako to, ze je Messi lepsi ked ma v Spanielsku horsi priemer strelenych golov od roku 2009 za zapas ako CR?

ako to, ze CR dokazal rychlejsie prekonat Zarru ako Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tako to, že vy vydíte ako úspech jen vstřelené góly. Proto se vše točí v Realu jen okolo jednoho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, že jste mi ulehčil moji odpověď na dotyčného

Reagovat
smazaný uživatel

a pre futbalistu je ktora individualna statistika najdolezitejsia? predsa pocet golov.

pocet trofeji pre klub je teamova statistika.

chapeme sa?

Reagovat
smazaný uživatel

Chápeme se naprosto ....a teď znova pro Vás...Vy upřednostňujete individuální statistiky nebo týmové, jako většina sportovců, co hrají KOLEKTIVNÍ sport???

Reagovat
smazaný uživatel

a bavime sa o tom, ze Barca je ako team za posledne sezony lepsia alebo o tom kto je najlepsi hrac? neni o com ,precitaj si clanok o individuálnych statistikach vid vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tým je Barcelona neoddiskutovatelně lepší, než Real za poslední roky a "nejlepší hráč" se oceňuje pouze za branky? To slyším poprvé . Já bych to poupravil tak, že nejdříve dosáhl střelecké mety 350 branek, to z něj nedělá lepšího hráče nebo mi snad chceš tvrdit, že ano? On se ten Messi i v očích odborníků z celého světa staví mezi ty největší, jako je Pelé a Maradona....sorry, ale tuto spojitost s Ronaldem jsem snad nikdy neslyšel....a proč tomu tak není, když dosáhl nejrychleji 350 branek??? Asi mi sám odpovíš, že mám pravdu?

Reagovat
roberos

a jaké měl CR statistiky v prvních sezónách v Manchesteru ? bídné !!!

Reagovat
smazaný uživatel

snad nemyslite vazne co tu pisete??Ronaldo lepsi nez Messi??maximalne tak ve vyskoku ...videl jste je nekdy vubec hrat??opravdu vam nerozumim..Ronaldo spicka klidne muze byt i nejlepsi strelec ale s Messiho hrou se to bohuzel vubec neda srovnat

Reagovat
smazaný uživatel

http://messivsronaldo.net

A kde si k tomu prišiel, prepelice ? Všetci sa vystatujú gólmi Krasoňalda a aj v tých ma Messi na ruch ked sa porovná ich spoločne obdobie v Esp, ale aj celkovo. A v adistenciach ho deklasuje. A v dôležitosti a obtiažnosti gólov sa ani nebavme.

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

to je hezké, to je pro všechny jeho fans a relu důležitější než trofeje... takže my máme radost a vy také, doufám, že to takbude pokračovat,,,

Reagovat
smazaný uživatel

to som zvedavy ked sa mi zbavime Pereza a vam bude koncit Messi, co s vami bude?

Reagovat
smazaný uživatel

za prvý Messi jen tak neskončí a za druhý budou jiní fotbalisti...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi bude ako Jarda

Reagovat
valloire

zvíře, prostě nejlepší

Reagovat
Spalovač šancí

Ty jsi opravdu klasický obraz fanouška Realu a vlastně i taková projekce CR7. S lepším "servisem" řešíš individuální trofeje a ne týmové

Reagovat
REPLIKATOR

A komu tím prospějete, co?

Reagovat
smazaný uživatel

cca 20 cm, kto rozlusti kod?

Reagovat
LAM

Paráda.Další klidná výhra a Real už zase v dálce(12 bodů)Mohli by dneska klopýtnout i Atleti,to by byla paráda.

Leo od začátku roku parádní forma(jemu se nikdo neblíží)a Suarez se taky trefil.Jinak MSN timhle zápasem na 100 golech

36 zápas bez prohry

Reagovat
Switchback

Hmm Atleti hrají ve Valencii, to Gary určitě nějakou kulišárnu přichystá ...

Reagovat
smazaný uživatel

MSM - Munir Suárez Messi

Reagovat
homeles8

88

kdo rozluští kód?

Reagovat
ADM

Slovenské voľby

Reagovat
vacin

Reagovat
Uwe háže buly

Marco van Basten, vítěz GB 1988.

Reagovat
smazaný uživatel

FLAK 88mm

Reagovat
culé

A 8,8cm Kampfwagenkanone

Reagovat
smazaný uživatel

Lindros

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
valloire

AH

Reagovat
kubys

To je 18, vole.

Reagovat
valloire

Ok, tak tedy HH. Vole.

Reagovat
I am Mancunian

dneska som to nestihol, messi opat messialny ?

Reagovat
ADM

Oplatí sa pozrieť záznam, hlavne prihrávky za obranu a menšie sólička dával ako na bežiacom páse

Reagovat
Switchback

hlavně první poločas

Reagovat
Rssa

Skvely

2+1

Snad 10-11 faulu na nej

Reagovat
ADM

asistenciu nemal

Reagovat
Switchback

nahrál si na penaltu ...

Reagovat
Rssa

Ok, koukam ze to byl Roberto. Kostickovany stream

Reagovat
smazaný uživatel

bol neuveritelny, najlepsi hrac historie

Reagovat
I am Mancunian

tak to vieme uz davno

Reagovat
smazaný uživatel

Smejem sa ako si fandovia Barcy honia brka, ze Messi je najlepsi hrac vsetkych cias ked ho CR individualne prekonal v pocte golov za zapas. Porovnajte si vsetky zapasy a goly Messiho a CR od zaciatku kariery a pozrite sa na priemer. Toto nema nikto. A co je najviac vo futbale? predsa goly

Reagovat
sensei25

Na Ronalda a jeho uplakaný výraz tváre nie je nikto zvedavý. Komu budú takéto decká fandiť keď Ronaldo v Reale skončí?

Reagovat
smazaný uživatel

jn ale goly nejsou všechno, někdo je musí taky připravit a to je často těžší, než je dávat... ted ale doba, kdy se kouká jen na útočníky...

Reagovat
roman1978

artorias please

podle čeho soudíš, že má lepší průměr na zápas? a ve fotbale nejsou nejvíc goly, ale tituly ty demente

goly jsou nejvíc pro penalda a jemu podobné, co pořádně nic nevyhrávají a tak jim nic jiného nezbývá

http://messivsronaldo.net/all-time-stats/

Reagovat
smazaný uživatel

tá nechápu co mu nadáváš a rozčiluješ se, pro fanoušky realu jsou nejvíc goly Ronalda a klubový trofeje jsou podřadná věc, to jako ještě nevíš?

Reagovat
roman1978

já mu nenadávám a ani se nerozčiluji. dement on opravdu je a messi má stejně lepší statistiki. já vám, jak se to píše

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

on je ten typ ako ked nas vyhlasila ofiaiclane Fifa najlepsim klubom 20. storocia a barcelonisti nadavali, ze oni su predsa najlepsi

Reagovat
roman1978

zase špatně. i podle mého byl real nelepším klubem 20. století. co se týká titulů, tak opravdu byl.

my jsme nejlepší teď a za posledních 20 let. montreal byl také nejlepší kdysi. teď už není. já jsem osobně zažil 5 vítězství v lize mistrů svého milovaného klubu.

a já jsem chodil poctivě do školy a naučili mě tam počítat. ty jsi dement a tudíž to prostě neumíš.

ale ano, přečti si stupidní článek na aktualne.sk a ber to jako bernou minci a oficiální statistiku.

Reagovat
X-bano-X

Že Fifa

Reagovat
valloire

A kdo asi, vodáckej klub Nusle to asi nebyl...

Reagovat
X-bano-X

Len pre zaujímavosť: "The FIFA Club of the Century was an award presented by FIFA to Real Madrid on December 13, 2000. Voting for the award was restricted to subscribers of the bi-monthly FIFA World Magazine." Takže ocenenie o ktorom hlasovali predplatitelia časopisu...... ale nie o tom som chcel. Prioritne mi šlo o Fifu a o to, ako je vnímaná. Na jednej strane korupčná, skostnatená organizácia, na druhej super truper mega giga špička ocenenie od danej organizácie, o ktorom vlastne rozhodoval niekto iný.(Nie že by som si myslel že bolo udelené neprávom...)

Reagovat
valloire

Jo, hlasovali a FIFA to pak zaštítila. Zajímavý je, že při podobném hlasování v 1980 to vyhrál Santos před Realem.

Reagovat
X-bano-X

Tak keď som si to nedávno lepšie pozeral, tak som sa len pousmial nad tým koľko týmov si tam hlasujúci nanominovali. A keď teraz vidím ako hlasujú mnohí repre tréneri pri zlatej lopte a ako si to zdôvodňujú, tak tá maketa lopty má nanajvýš cenu materiálu z ktorého je vytvorená.

Reagovat
smazaný uživatel

http://aktualne.atlas.sk/sport/futbal/jedinecny-c-ronaldo-neskutocnym-rekordom-top-ligach-nema-paru.html?utm_source=hp-centrum&utm_medium=box-spravodajstvo-aktualne&utm_campaign=hp

hele blbecku, tituly su teamova zalezitost ale goly su individualna zalezitost. najlepsie individualne statistiky v najdolezitejsej cinnosti futbalistu ma CR. neni o com

Reagovat
roman1978

já blbeček nejsem, demente.

díval jsi se na to, co jsem tady dal? ronaldo NEMÁ lepší statistiky. že si vytáhneš článek o kousku kariéry a myslíš si, že je to za celou kariéru, tak já nemůžu za to, že jsi dement a nerozumíš tomu.

messi dal za 622 zápasů 496 branek

penaldo dal za 781 zápasů 530 branek

tak kdo má lepší průměr? ne, neodpovídej, akorát by jsi se zase ztrapnil.

Reagovat
smazaný uživatel

CR 335 zapasov - 350 golov, vyse 1 gol na zapas v spickovych europskych ligach, kolko ich ma Messi?

Len 335 zápasov potreboval k tomu, aby dosiahol hranicu 350 gólov. Tak takouto bilanciou sa v špičkových európskych futbalových ligách môže pochváliť iba Cristiano Ronaldo.

"Gólový priemer 1,05 gólu na zápas, to je famózne číslo v podaní Portugalčana. Ten dostal od prezidenta Realu Madrid Florentina Péreza dres s číslom 350, symbolizujúci dosiahnutie tohto míľnika v kariére.. "

nauc sa citat a nedavaj sem zapasy ked ako 13 rocni hraci hravali za ziakov. tesilo ma

Reagovat
LAM

Golovej průměr má celkově prostě lepší Messi,Má jednoznačně víc trofejí a jako jediný je srovnávanejs Pelém nebo Maradonou a né žádnej CR ty kokote

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

a keby nieco, da sa to aj vytlacit, ja som si tie statistiky nevymyslel

Reagovat
roman1978

ty debile, to je jen statistika za kousek kariéry. to není statistika za celou kariéru. je jasné, že dal těch 350 branek rychleji, protože messi začínal jako šestnáctiletý. za tu dobu, co je ronaldo v realu, dal méně než messi. já číst umím, ale evidentně to dělá problémy tobě.

a dal jsem sem statistiku za áčka. ne za děti. tupče

a vůbec, končím. nejhorší je srážka s blbcem a právě jsem jednu zažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

haahahahahaa tuto statistiku si tvoril ty alebo nejaky Messiho onanista? tam si precitaj oficialne statistiky. hentaku stranku s.net vytvori aj skolak

Reagovat
kubys

Ty jsi fakt tak vylízaný nebo to hraješ?

Reagovat
roberos

Tak Messi odehrál o 160 zápasů méně než Ronaldo. Ronaldo dal o 30 gólů víc a to by Messi nezvládl dét 30 branek ve 160 zápasech?! Messi navíc byl už 3x dlouho zraněn - Ronaldo ne ! Messi má o dost lepší průměr než CR. Herně je navíc mezi něma rozdíl o parník !!! Ronaldo potřebuje do šancí nahrávat , Messi dokáže sám si šanci vytvořit a na to CR nemá!

Reagovat
valloire

Leo zacina utocne akcie castokrat aj na vlastnej polovicke, hra kridlo, utok ale aj zalohu, tvori diriguje, presuje a na svoje vlastné prihravky si aj nabieha a striela z nich famozne goly.

Reagovat
LAM

Přesně tak.Popsal jsi Messiho hru.Gratuluji.Ještě si zapoměl dodat že on je ten hlavní důvod dominance Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Majk91

Messi - 622 apps, 496 goals, 197 assists, 0,79 goals per match

Ronaldo - 781 apps, 530 goals, 177 assists, 0,67 goals per match

A ze sa Messi statistikami nechyta na Ronalda.... o tituloch radsej ani nehovorm.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, zastupca Boha na Zemi a najlepsi hrac vsetkych cias.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, viac ako clovek, viac ako klub, viac ako Chuck Norris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Pochybovat může jedině nesvéprávný hlupák

Reagovat
valloire

nebo to může jedině nesvéprávný hlupák furt psát, přitom to je lež jak věž...ale 100x omílaná lež že...

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuji si, jak tady všichni nadávali na Real a Ronalda na jeho penalty, ale že má Barca každý zápas pentli, to nikdo nic neřekne...

Reagovat
X-bano-X

Možno okrem slova penalta, by si si mohol pamätať aj nejaké súvislosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Většina jen papouškuje to co někde přečte v diskuzi nekde na fejsbůku ale všicni jsou líný se podívat na sestřih natož na zápas...

Reagovat
Filipow

my je radši nedáváme, takže nám lidi moc nenadávaji.

Reagovat
valloire

běžná zdejší praxe

Reagovat
Kluivert9

Soudíš podle sebe, ne?

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono když penalty kope jen on sám tak to o něčem vypovídá....

Reagovat
valloire

4-0.....jako výhra to je, ale nic moc. Bombarďácí soupeře rozstřílej 7-1 a jdou na pivo. To je výhra !!!

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

nudíš

Reagovat
patas92

Už by sis mohl vymyslet novou pičovinu, tohle už je ohrané

Reagovat
roberos

A pal přijede třeba Atletico,Barca,SEvila,Valencia.. a s Realem je ámen.

Reagovat
technecium

Valloire pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

hele, pošli si to stádo do školy. akademii máš hroznou

Reagovat
valloire

v 80. letech byla lepší

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire, kolkokrat vyhral Pele LM ?

Reagovat
valloire

ani jednou !

Reagovat
smazaný uživatel

To musel byt supak.

Reagovat
valloire

Pelé vyhrál 3x mistra světa. Co Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi bol finalista MS a je 4 nasobny vitaz najprestiznej klubovej sutaze.

Reagovat
valloire

Ale trofej z MS nemá, to musi byt supak.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumiem tomu spravne ? Ked ide o Pele vs. Messi, ide ti o timovy uspech. Ked ide o Ronaldo vs. Messi, tak ho velkolepo prehliadas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nn, po individualni strance dal napriklad pele vic golu v brazilsky lize

Reagovat
smazaný uživatel

To bola v tom obdobi najlepsia liga sveta ? A kolko dal tych golov, ked vynechame exhibicne zapasy ?

Reagovat
smazaný uživatel

100 profikum, 1000 amaterum

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

mozna ze na to melo vliv to ze kdyz zacinal tak to byla poloaaterska soutez a pozdejsi uroven a kvalita souperu se nada srovnavat s la ligou. myslim tim predevsim kvalitu obrancu, system braneni a i rozestaveni. ale to na to melo jenom mozna vliv

Reagovat
smazaný uživatel

jen proto, ze se ti kluci, proti kterejm pele prevazne nastupoval, fotbalem nezivili, jeste neznamena, ze by se nedali srovnat s profesionaly ze statisticky nejlepsi ligy na svete, proti kterym nastupuje messi

Reagovat
valloire

.....nastupuje Messi za all star world proti klubu se 6000 stadionem a rozpočtem jeho měsíčníího platu

Reagovat
technecium

...Ve dvou zápasech ze 38...

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, ze je skoro az nedustojne, jak barca pravidelne vitezi o 4 branky proti klubum jako granada nebo real madrid...

Reagovat
smazaný uživatel

no prave ze to znamena ze se to neda vubec srovnavat. oni se tomu nevenovali profesionalne a s tim souvisi kvalita. navic to jakym stylem se hralo(rozestaveni, zpusob braneni atd) jasne nahravalo utocnikum a tim padem i statistikam. ale nechci tu nejak snizovat jeho kvality, protoze ani on nemel podminky co maji dnesni hraci

Reagovat
valloire

Brazilci hráli 4-3-3 i 4-4-2 už koncem 50. let.

Reagovat
valloire

Tak dáme Pelé vs. Messi v gólech?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze v tom ani sam nemas jasno, takze je to zbytocna diskusia. Mne kazdopadne staci ta neobjektivita Messi-Pele, Messi-Ronaldo. Timove trofeje vs. produktivita.

Reagovat
valloire

Není to jedno, Pelé má obojí lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine tak goly z pralesnej ligy.

Reagovat
valloire

V tý lize hráli hráči, kteří vyhráli během 12 let 3x MS. A nebyly to all star světa jako je dneska Barcelona nebo i Real. MSN je jako kdyby tenkrát hrál za Santos Pelé, Eusebio, Garrincha.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na jednom titulu se prakticky nepodilel a byl clenem mozna nejlepsi reprezentacni generace.

Reagovat
valloire

kterou ale udělal on

Reagovat
smazaný uživatel

a nekolik dalsich hracu. to ze on byl pak nejvyraznejsi nic neubira na zasluhach ostatnich, kteri jeden titul udelali bez jeho ucasti (prvni zapas se zranil a vic neodehral) a stejne se mu pocita. to je stejny jako rici ze za uspechy barci muze jenom messi a zapominat na hrace jako xavi, iniesta, puyol a dalsi

Reagovat
valloire

Zranil se 2.zápas s náma, ale i tak ten tým nastartoval, stačí se podívat na zápas proti Mexiku. 1. a 3. titul udělal on. Bez něj potom Brazílie čekala 10 let než přišel jistý Telé Santana a pod vedením Zica a Socratese začala hrát podobný fotbal. Ale zase je hezký, že uznáš, že za úspěchy FCB může i někdo jiný než LM. To je u vás pokrok.

Reagovat
Switchback

Hm za to ty to o Pelém nepřiznáš ...

Reagovat
tunkic

Garrincha?? Neříkalo se náhodou, že byl ještě lepší než Pelé??

Reagovat
kubys

To se říkalo v Riu...asi obdobná situace jako tady val tvrdí, že Messi stojí totálně za hovno, tam to bylo podobný.

Reagovat
valloire

Já ale neříkám, že stojí totálně za hovno, zase nejsem slepej. Já jenom tvrdí, že takovejch jako on už bylo minimálně 20-30 a samozřejmě se furt nedá srovnat s Pelém. Mě by to třeba v životě nenapadlo.

Reagovat
Switchback

Jj minimálně 30 ... hlavně je zajímavý, že bývalý fotbalový hvězdy či experti Messiáše řadí mezi nejlepší hráče historii / nebo ho považují za nejlepšího hráče historie ... zatím co pro tebe je to jeden meh fotbalista, kterej nestojí úplně za hovno a lepších už bylo XX ...

Reagovat
valloire

Spousta hráčů bylo na podobný úrovni, pak už rozhodujou detaily. Jako např. výkon na turnaji turnajů. Messi bude mít za 2 roky 30. Tolik měl Pelé v Mexiku, kdy si vytřel prdel s celým světem. Tak ať se teda ukáže. Ale laťka je hodně vysoko.

Reagovat
Switchback

Ach ta nostalgie a stejně si ten rozdílný názor mezi tebou a těma, co jsem zmínil, zakecal

Reagovat
valloire

Zmínil jsi experty, kdo to jéééé? Lineker?

Reagovat
technecium

Ferguson...

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

zbytečný to vypisovat, on by si stejně na to něco našel ...

Reagovat
valloire

A ke Garrinchovi....on byl geniální a co do dovedností srovnatelnej s Pelém (a to je co říct) a v něčem byl i lepší, ale rozhoduje hlava. A tu neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Halilovic je v subojoch 1 na 1 uplne rozpravkovy.

Reagovat
Al Capone

Barca zas penalta? Co mi to jenom připomíná

Reagovat
Kluivert9

Ronalda?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
Al Capone

Reagovat
LAM

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
technecium

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
roberos

Tak pro ty lháře co píšou o tom,že má Ronaldo lepší statistiky než Messi co Ronaldo přišel do Španělska. Sečtete si všechny góly za tu dobu a vede Messi,který nehraje na svoje čísla a nepotřebuje 7 střel na jeden gól jako CR . A to nemluvím o počtu asistencí! Pořádně si to spočítejte a pak zklapněte !

Reagovat
roman1978

s

Reagovat
valloire

Messi se k 7 střelám ani nedostane. K tolika střelám se dostane pouze zabiják a ten, kdo klidně vypálí z 30 metrů a dá gol. A to je Ronaldo, Messi ne. Messi musí před kasu, z 30 metrů by to nedokop.

Reagovat
roberos

Messi nečeká celý zápas ve vápně ( jako CR) on hru tvoří. Ronaldo je bez spoluhráčů absolutní nula.

Reagovat
valloire

Leo zacina utocne akcie castokrat aj na vlastnej polovicke, hra kridlo, utok ale aj zalohu, tvori diriguje, presuje a na svoje vlastné prihravky si aj nabieha a striela z nich famozne goly.

Reagovat
valloire

spoluhráčů netřeba

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kolik dal ronaldo golu z tech 30 metru? nedavno tu byla pekna statistika o strelach z dalky a tam byla jeho bilance celkem tragicka. na tech 7,8 golu pres 300 pokusu. treba to nekdo znova nahodi. takze jeho strela vetsinou znamena ztraceny mic a spoluhraci ho musi znova vybojovat. navic vetsinu golu dava ronaldo z prvniho doteku a ten je ve vapne a musi mu ho pripravit spoluhraci

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle? http://i.imgur.com/Y6cU1Cx.jpg

To je, prosím pěkně, hrozná píčovina, protože to bere góly "outside of the box", ale střely to počítá celkový, tj. že všech pozic na hřišti. Aby ten údaj o střelách byl nějak relevantní, tak by museli počítat jen střely z dálky.. a to nepočítaj.

Reagovat
smazaný uživatel

dik, me to prislo az moc divny ale nemohl jsem to zpetne najit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Statistika nelže, od té doby co přišel Cris do Realu má Messi 316 golů zatímco Cris 326 A na nějaký kanadské bodování ti z vysoka seru.

Reagovat
LAM

A Messi dovedl tým ke 4(letos možná 5)titulům a CR jen k jednomu

Reagovat
LAM

Jinak je hezký jak se tu snažíte,ale je jasný že nejlepší hráč 21 je Leo a s tim nic nenaděláte.

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

a Ronaldo ma najhorsiu percentualnu uspesnost strelby z top utocnikov , striela z kazdej pozicie , celý real hra na neho, svojimi casto nezmyselnými strelami zabije milion sanci ..výsledok od roku 2009 - 1 LM, 1 la liga, Messi nie je už cistokrvný strelec,,,ma neuveritelne mnozstvo striel..ale pritom je to ronaldo (strelec) ozil (playmaker) v jednom ,ma neuveritelny vplyv pre hru vysledok od roku 2009 - 5x liga , 3x lm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to, že Real nevyhrává trofeje prostě není vůbec jeho chyba. Každoročně sází 40-50 gólů. Co by jako měl pro ty trofeje udělat víc? Chybu prostě nese tým jako celek, dá se vymluvit i na to, že Barcelona prostě je moc silná a konkurovat se jí nedá, ale svádět to jen na Ronalda nebo ty dva srovnávat na základně týmových úspěchů je hrozná kokotina.

Reagovat
smazaný uživatel

to ze nevyhrava trofeje neni jeho vina ale vina messiho. on byl casto ten rozhodujici prvek a dokazal ten tym dotahnout do cile diky svemu prinosu. goly jsou pekny ale tituly vyhravaji i muzstva ktere maji 20ti goloveho strelce a nemuseji makat na statistiky jednoho hrace

Reagovat
roberos

Ano a to v Realu neznají , tam kdyby se nehrálo na CR ,tak jde CR za Perézem !

Reagovat
valloire

Asi tak jako šel Messi za Guardiolou brečet kvůli Ibrovi?

Reagovat
Switchback

Nelži jo

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ale ze se to vyplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to víš, že je to taky jeho chyba ...

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim, ale nechtel jsem tu pak sat muj nazor real a tymova hra vs statistiky jednotlivce vs pocet trofeji

Reagovat
roberos

letos to bude už 6 titul !

Reagovat
roberos

Proč lžeš spošti si to sám -http://messivsronaldo.net

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Plzeň zase nedala penaltu Kde to jenom vodkoukali?

Reagovat
LAM

MSN už 100 golů Překonají rekord?

Reagovat
Afrokrecek

Takže kdo je lepší? Messi nebo Ronaldo?

Reagovat
roman1978

došek

Reagovat
roberos

TO je snad jasný LM10 je fotbalově jinde!

Reagovat
Afrokrecek

máš to něčím podložené?

Reagovat
roberos

o Messim to říká spousta odborníků a CR jen Realisti .

Reagovat
valloire

to není směroplatný, směroplatný je, co řekneme my - bílý baleťácí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

roky pozorovani a laskou k fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

10 je vic než 7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Ronaldo, vo parník.

Reagovat
Afrokrecek

A dvě letadlový lodě

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas jsme meli pod kontrolou, ale zase se musim smat rozhodcimu, typicky Spanelsko. Domaci stoper co uz ma jednu zlutou nejdriv sejme Adurize v jasnym penaltovym zakroku, nacez mic zpracuje rukou a nepiska se vubec nic. Nechutnej simulant Halilovic se skaci k zemi pote, co se ho Laporte ANI NEDOTKL (a to doslova) a sudi Laporta vylouci...btw je videt ze Alen se v Barcelone priucil fairplay

Reagovat
Switchback

Tak zrovna vy si nemáte na co stěžovat, co se týká simulací

Reagovat
Al Capone
Reagovat
valloire

Zidane, jelikož je teď trenér, se posouvá na místo veliký legendy, podobně jako Guardiola v Barceloně byl najednou bývalej nadpozemskej záložník. Což na druhou stranu ale Zidane byl. Ale Raúl je větší legenda. Ještě bych tam dal Genta a Puskáse.

Reagovat
Al Capone

Tak těch legend je více, ale pokud bych měl vybrat jen 3 tak Raúla, Stefana a Crise.

Reagovat
roman1978

ronaldo nikdy nebude legendou realu madrid

Reagovat
Al Capone

Reagovat
valloire

už je romčo

Reagovat
roman1978

odejde a zapomene se na něj. nikdy se nedostane na pozici raula, di stefana, hiera apod.

už i teď leze spoustě fanoušků madridu krkem.

bude mít čísla, bude mít rekordy, ale v srdcích nezůstane. to se vsadím. na to sleduji real už hodně dlouho a na to se také už i hodně dlouho bavím s jejich fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi nesmyslný, že byste tam měli dva hráče z té pro vás asi nejhorší doby co se postavení klub v Evropě týká.

Reagovat
sokar

postaviť Zidana nad odchovanca čo za klub aj dýchal a ťahal ho za úspechmi

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Sporting bude mit s udrzenim velkej problem...

Reagovat
Switchback

spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Real111 co to tu pisal, ze Ronaldo ma celkovo lepsi priemer golu na zapas jak Leo...ok krok prvy zadaj stranku www.messivsronaldo.net, krok 2. all time stats : Messi 622z 496+197 0,8 golu na zapas Ronaldo 781 zapasov 530+177 0,68 golu na zapas .....timove trofeje : Messi 28 rokov - 26 trofeji ( dalsie dve na ceste) Ronaldo 31 rokov - 16 trofeji ...od roku 2009 odkedy je v Reale ma 7 trofeji , z toho 1 LM a 1 Liga, naco dal tých 350 golov ptm ked nic nevyhrava....nam trener vzdy hovoril ze je tim nadriadený nad individualitou...to len y Real fanuskovia pokaldate pichichi za nieco nadpozemske..ako moslim korán...a pritom je to uplne nic

Reagovat
valloire

Ale ale....ty jsi psal, že teď už Messi nedává tolik gólů, protože hraje něco jinýho. No a přesně tak měl Ronaldo jinou roli v MU že?

Reagovat
sokar

lenže ten týpek sa hore oháňal práve all time štatistikami a obhajoval to nejakým pozliepaným článkom, on ani len nespomenul zmenu pozícii na ihrisku (čo sa týka prakticky oboch hráčov) a ani nespomínal nič o nejakom ohraničenom období, jednoducho sa neustále opakoval chybnými štatistikami zavesenými na všeobecnom informačnom portály (aspon keby to bol športový resp. futbalový portál)

Reagovat
Mateo16

Levante , Getafe , Rayo , Espanyol sa musia zachranit . Kde su Palmy ?

Reagovat
X-bano-X

OT: Naše béčko sa krok po kroku šplhá nahor a už je len 4 body od postupových priečok. Včera porazili lídra ligy a v ďalšom kole bojuje v priamom súboji o miestenku. Len tak ďalej.

Tots units fem forca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi film vsetkych cias dnes na RTVS 2.

http://www.csfd.cz/film/6178-dvanact-rozhnevanych-muzu/prehled/

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mám stažený už hrozně dlouho a furt se nemůžu dokopat k tomu, abych se na to podíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Guilty !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem na tom uplne stejne. jenomze na seznamu mam tolik kvalitnich filmu a hlavne barevnych. dneska jsem si stahnul obcan kane a myslim ze ho hodim do stejny slozky

Reagovat
ADM

tiež tak, ale videl som to asi mesiac dozadu a dosť slušné

Reagovat
valloire

Nejlepší film je samozřejmě Hodný, zlý a ošklivý. Zase to máš popletený.

Reagovat
smazaný uživatel

uplne nejlepsi asi ne, nicmene i tak

Reagovat
smazaný uživatel

To je to ako na cintorine hladaju poklad ?

Reagovat
valloire

yes hombre

Reagovat
smazaný uživatel

Kmotr?

Reagovat
valloire

lepší je knížka

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem línej číst.

Reagovat
valloire

Taky je to vidět Já jsem do nějakejch 25 let přečetl tak 1000 knížek, z toho tak 700 sci-fi a ještě jsem stihl lejt, tenis a buchty....no ale to nebylo PC

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm 700 scifi to snáď vtedy ani nebolo.

Reagovat
valloire

Celá státní vědecká knihovna. Četl jsem i perly sovětských autorů o tom, kterak sovětský kosmonaut stanul na měsíci a američan na to v úžasu čumí.

Reagovat
valloire

M

Reagovat
X-bano-X

Heh no to je tak jedna kniha za 5 dní Ja sám čítam kvantá fantasy ale k 1000 sa ani zďaleka neblížim a to sa na svoju 25 už ani nepamätám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten člověk je reinkarnace barona Prášila.

Reagovat
valloire

Počítám tak za 15 let a jsou v tom různý sešity, ale asi jsem to blbě odhadl. Měl jsem tenkrát komplet vypsaný sci-fi ve vědárně a postupně jsem je četl. Bude jich tak celkem teda kolem 700 . A ano, dokážu přečíst knížku za den. I teď, ne jen tenkrát.

Reagovat
X-bano-X

To dokáže veľa ľudí málokto to robí 15 rokov k kuse kniha/týždeň. Ale chápem ako to bolo myslené.

Reagovat
valloire

Já to číslo odhadl a hodil jen tak. To je fakt. Ale taky mi to zajímá, kolik jsem toho vlastně přečetl a zkusím to nějak dát dohromady. Zase je ale fakt, že jenom v knihovně doma mám cca 300 knížek.

Reagovat
X-bano-X

Tak to daj par tipov. Z rusov som snad nikoho necital, teda okrem Asimova a ten ma s rusmi spolocne len miesto narodenia. Inak citam skor americanov, britov a samozrejme kanadanov.

Reagovat
smazaný uživatel

tahle neni moc tlusta a urcite za to stoji

Reagovat
smazaný uživatel

Časem snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

terminator 2. bez diskuze

Reagovat
valloire

Komando

Reagovat
smazaný uživatel

predator

Reagovat
valloire

Vetřelec

Reagovat
smazaný uživatel

rocky I

Reagovat
valloire

Gappa

Reagovat
smazaný uživatel

cesta do praveku

Reagovat
valloire

Indiana Jones

Reagovat
Afrokrecek

Avengers

Reagovat
valloire

Blízká setkání 3.druhu

Reagovat
Afrokrecek

Já, mé druhé já a Irena

Reagovat
valloire

Rambo

Reagovat
Afrokrecek

Četa

Reagovat
valloire

Údolí stínů

Reagovat
Afrokrecek

6. Batalion

Reagovat
valloire

Most v Remagenu

Reagovat
Afrokrecek

Pearl harbor

Reagovat
valloire

příběh opravdového člověka

Reagovat
Afrokrecek

Dobrý voják švejk

Reagovat
valloire

Jasánek

Reagovat
Afrokrecek

Jih proti severu

Reagovat
smazaný uživatel

zachrante vojina ryana (neboli demoverze band of brothers)

Reagovat
valloire

Nepřítel před branami

Reagovat
Afrokrecek

Vasilij

Reagovat
smazaný uživatel

od nem jsem si chtel precist knizku a po komunisticky predmluve jsem se k tomu nevratil

Reagovat
smazaný uživatel

cerny jestrab sestrelen. mam pocit ze takhle tu muzem ject az do rana, protoze jsem jeste nevytahnul tezke vahy(tezka vaha taky super film) jako shawshank, Hankse a nebo Finchera

Reagovat
valloire

jasně

Reagovat
smazaný uživatel

jsi holt čistá duše

Reagovat
valloire

Jsem bílej baleťák, tudíž čistej jako sníh. Jdu koukat na Antigang s Renem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja zase zapinam chicago pd. ted jsem na vlne serialu a po chicago fire si davam i povedeny spinoff

Reagovat
Afrokrecek

Chicago fire je skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

super oddychovka ale jeste jsem jim neodpustil umrti nejoblibenejsi postavy

Reagovat
Afrokrecek

Jaká to je?

Reagovat
Afrokrecek

Shay?

Reagovat
sokar
Reagovat
valloire

To je dobrej film, ale nejlepší o WW2 v Rusku je Nepřítel před branami. Nějak mi chybí zpracování třeba bitvy u Kurska. Technologie už na to je.

Reagovat
sokar

nechcem teraz posudzovať hodnovernosť story o snajperovi Zajcevovi, ale Stalingrad a Privat Ryan je má u mna omnoho vyššie postavenie ako tebou zmienený film. V prvom prípade ide o tú atmosféru a pohľad zo strany porazeného agresora, a v druhom ide o tú veľkoleposť a hrdinstvo. Nepřítel před branami ma až tak neoslovil, pokial by som mal na výber tak uprednostním hore uvedené možnosti

Reagovat
valloire

Zajcev je realita i ruská propaganda. Já myslel film, který se odehrává v zemi, kde zítra znamená již včera. To Ryan není. Stalingrad není špatnej, ale něco mu chybí.

Reagovat
kubys

Nejlepší z WW2 v širé Rusi je samozřejmě Železný Kříž...

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

ano pokud je ti 15 a moc filmu jsi nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

jurský park (na vhs jako dite)

Reagovat
Afrokrecek

Pulp fiction

Reagovat
valloire

legenda

Reagovat
Afrokrecek

a Vykoupení z věznice Shawshank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Nelítostný souboj

Reagovat
Afrokrecek

Morgan je skvělej

Reagovat
valloire

Jakej Morgan? Pacino a Niro ne?

Reagovat
Afrokrecek

Jo tak, já myslel Shawshank blbá reakce, samozřejmě v tomhle máš pravdu. Hlavně Pacino

Reagovat
ADM

Carlitova cesta

Reagovat
valloire

Neúplatní

Reagovat
ADM

Diablov advokát

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
Rssa

Fotbalovy nevkus nahrazujes aspon vkusem filmovym.

Reagovat
valloire

řekl bych, že můj fotbalový vkus je na velmi vysoké úrovni...Brazilci a Real Madrid

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

gauneři

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

taky jsi na to furt chodil? A viděl jsi teď ukázky?

Reagovat
roman1978

jo a ne. viděl jsem to asi tisíckrát. měl jsem slevněnky a tak to bylo za 2kčs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Na tom jsem rostl na škole

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire
Reagovat
patas92

Žhavé výstřely 2

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole tady musím

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
technecium

Ten film je skvělej, ale jiný mám výš.

Shawshank redemption

Once upon a time in the west

Silence of the lambs

Reagovat
smazaný uživatel

Satanské tango. Aguirre, hněv boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je i Suarez uz lepsi nez Ronaldo. Dokaze rozhodovat velke zapasy, golu dava zhruba stejně a je pro tým je určitě lepší, umí přihrát a rve se o každý balón. Napadá, atakuje.. jede na 100%.

Reagovat
sensei25

Nádherný pohľad na tabuľku.

Reagovat
valloire

Již jsem popatřil na lepší.

Reagovat
sokar

nj, ale neboj sa, každým kolom bude už len lepšia a lepšia, jedine počet odohraných kôl ju špatí

Reagovat
Kincl

Ten týpek na té fotce vypadá jak jeden český herec, poraďte jaký :D

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze

Reagovat
valloire

za sebekritiku do vlastních řad.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pique na Periscopu docela bavi, doporucuju. Jinak tento projekt muze byt dalsim polickem pro bulvarni novinare.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná trefa Griez

Reagovat
smazaný uživatel

Gary vyzera akcne obcas.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl naštvanej, jak kdyby gól dostal a ne dal

Reagovat
smazaný uživatel

Denis jak pán. Bavím se

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem chtěl říct,že na Mestalla je hotovo,ale Real nás letos prostě na trůně chce!

Reagovat
smazaný uživatel

To tempo je parádní.

Středy pole obou. Cholo z toho musí mít osypky.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dolezita vyhra a udrzanie naskoku pred poslednou narocnou castou sezony

Vonkajsie zapasy su vzdy tazke, dnes to vsak islo ako po masle Leo opat fantasticky, rok 2016 zacal este lepsie ako ten minuly a to som myslel ze to bol jeho herny vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

Otazka na vysvetlenie. Ked chcem porovnavat golove priemery Messiho a Ronalda, tak iba z obdobia prestupu Ronalda do Realu? Plati toto obdobie aj pri porovnavani zlatych lopt medzi nimi? Neviem ci to je 5:3, alebo 5:2 v prospech Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, průměry se počítají od roku 2009, ale trofeje se počítají za celou kariéru.

Reagovat
valloire

O tom, co se počítá nebo ne, rozhodujeme my - bílí baleťácí

Reagovat
smazaný uživatel

No ty teda rozhodně ne, valloire!

Reagovat
valloire

Jsem bílej baleťák? Jsem. Tedy rozhoduji.

Reagovat
Kluivert9

Ty jseš spíš Rakeťák. Furt bys sbíral jen pokémony a v březnu vždycky mizíš ze scény...

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem ti to rikal, a zopakuju to znova:

"Vrat se do hrobu!!!"

Reagovat
valloire

Až dostaneš dělo, čeká tě taky.

Reagovat
smazaný uživatel

a teda? ako sa to pocita?

Reagovat
valloire

to nevim, musim se rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

tak mas len dve moznosti, ako tedaa?

Reagovat
valloire

nevim, jsem nerozhodnej

Reagovat
smazaný uživatel

ani sa ti necudujem, tazka volba, velmi dolezite rozhodnutie

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldo hrál v MU záložníka, kdežto Messi hraje celou kariéru jen středního útočníka co stojí v šetnácce a čeká na pasy od Xaviho a Iniesty.

Reagovat
valloire

no konečně jsi to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoct, ale Gary je prostě sympaťák.

Reagovat
I am Mancunian

obrovsky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jako hrace jsem ho ale nemusel.

Reagovat
Rssa

Jen ta minulost...

Reagovat
raduinho

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Afrokrecek

Dneska je ta diskuze opravdu unikátní kdyby někdo chtěl vědět jestli je lepší Ronaldo nebo Messi, tak ho přesměruju sem, tady má všechno vysvětlené dopodrobna i s grafy, tabulkami a odkazy na ruzné stránky kde se tím někdo zabývá

Reagovat
smazaný uživatel

krecovita obhajoba ronaldobijcu je uz nudna a fadni, oba maji statistiky sileny, ale ve vysledku jde o fotbal - o hru kterou kazdy ve svym klubu predvadi a kvuli ni se na ni lidi divaji..me bavi ta messiho, potazmo cele barcelony

Reagovat
Afrokrecek

Jak jsem řekl, unikátní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hodně skvělý výkon, nečekal jsem ,že budeme takhle kontrolovat,ale ani že soupeř bude až tak dobrý ,byli jako z PL , silní v soubojích a šli do toho hodně zostra. Messi j eprostě skvělý ,mám pocit ,že takhle dobře už dlouho nehrál.

Doufejme,že Atleti dnes u netopýrů nezískají tři body,pak bychom byli dost blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti to prostě nevzdají a budou nás asi dusit až do konce. No nic, to se nedá nic dělat ,bude nám to udržovat vysokou výkonnost ,jen o zdravotní stav mám strach.

Reagovat
celeb

Atleti skusene. Velmi silny tim. Lepsie zapracovat Vietta, pockat kym Carrasco dozreje, udrzat Griezmana s Kokem ... este aj ten Torres sa chyta. Chcelo by to vyuzit tuto generaciu na titul z LM (samozrejme, jedine ak by nas postihlo nejake nestastie ).

Kazdopadne tito atleti maju buducnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Neville to nezvládá. Tak defenzivně špatného soupeře tuhle sezónu Atlético venku snad ještě nemělo.

Reagovat
Phillipinho

a Aderlan to je proste vtip takovej stoper do Valencie.

Jinak co rikas na Kranevittera? Cholo ho nechal projit velkou zkouskou a podle me obstal vyborne, snad zacne dostavat vice sanci....

Reagovat
smazaný uživatel

jak hrali kranevitter a lucas? u kranevittera myslim nejak konkretneji

Reagovat
Phillipinho

Hral pozici jako Augusto proti Realu, pred nim se pohyboval Gabi s Kokem. Odebiral mice a s micem na noze nechyboval a rozdaval mice Gabimu s Kokem. Nic moc nevymyslel a hral na jistotu, jednou vyslal skvely mic ha obranu. Rekl bych podobne dobry vykon jako Augusto proti Realu, ale s mene chybami s micem na noze. Ani si nevzpominam na nejakou zkazenou prihravku.

Lucas obstojne, neudelal zadnou vyraznou chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli hral jako augusto proti realu, tak to je naprosto super. takhle rychlou adaptaci jsem fakt necekal

tak to je parada, roste z nej stoper pro atletico. pristi sezonu hostovacka a pak pomalu zapracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Co mě těšilo, tak Kranevitter nehrál jen alibisticky do šířky, ale přihrával i kolmo. Ohledně defenzivy se mi ta záloha tak pevná jako s Augustem nezdála. Viz. úsek 28.-44. minuta, kdy záloha Valencie hrála vyrovnaný part, možná dokonce chvílemi zálohu Atlética i přehrávala. Naštěstí to byl jen tenhle interval. Celkově myslím záloha Atlética demonstrovala hlavně svou strojovou inteligenci. Dneska jsem si to hodně užíval. A právě zálohu nejvíc. Myslím, že jsi na tom podobně. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mě ale mrzí Thomas.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dalo se cekta, ze thomas a oliver budou odsunuty na vedlejsi kolej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Kdyz sem se koukal v sobotu na Alexise, tak musim rict ze uz chapu proc se ho zbavila kvuli Suarezovi. Momentalne tak o 10 levelu nad nim.

Reagovat
lucius6

Torres se docela rozjel. Hrozně mu to přeju. Nesnášim, když tyhle výborní hráči takhle odpadnou a už se z toho nedostanou a zdá se, že teďka se konečně trochu dostává do formy. To samé Falcao, snad se chytne, protože nějaký odchod do Číny, to by byl konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes exkluzivna diskusia, kto je lepsi, messi, ci CR7, ci rozhoduju goly alebo tituly...hadam by bolo dobre spytat sa Linekera, ci by vymenil titul najlepsieho strelca MS za titul majstra sveta....ale kolko ludi, tolko chuti...

Reagovat
fantomas
Reagovat
patas92

Reagovat
stas87

Reagovat
pa3ce

Reagovat
technecium

Nejpřeceňovanější gólman všech dob

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kenneth

Ten chytal za rezervu United a ted je momentalne v belgicke lize.

Reagovat
Switchback

Proč? Měl x let kdy byl naprosto top, akorát poslední 2(?) roky v Realu měl nic moc výkony a ještě ho možná může trochu srážet to, že ho ten pobouchanec v nároďáku staví pořád napříč tomu, že DDG je už nějakou tu dobu lepší ... a jinak ten gol chyba velká ale byly to poslední vteřiny a chtěl tím asi rozehrát případnou poslední šanci, takže to v podstatě nic neřešilo ...

Reagovat
smazaný uživatel

měl období, kdy byl opravdu skvělý, ale většinu kariéry jeho výkony neodpovídaly postavení, které mu bylo přisuzováno. Iker je sympaťák a pěknej kluk, navíc byl dlouho kapitán a odchovanec ... Pak se mu něco odpustí a naopak něco přidá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Brodeur v hokeji. Celou kariéru nadprůměr, ale absolutní top sezonu dvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
valloire

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kornovec

morda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Takový záměr se hned tak nevidí . Jestli na Euru nebude chytat DdG,tak už nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Netreba Barce tlacit karu, ale penalt a double cervenych bylo letos pozehnane...sezonu co sezonu si stezovali fanousci Barcy, proc maji mene penalt nez ti z Madridu,. Letos jeste vice ubylo nesmyslnych a nicnerikajicich prihravek ve stredu hriste, vsadili na neuveritelnou silu sveho tria, vice brejku, vice "prehlednych" situaci ve vapne...ale vysvetlovat to par let nazpatek, to bylo k nepochopeni.

Reagovat
smazaný uživatel

O tu přehlednost jde taky - mluvil o tom dobře Iturralde ...

... ale i přes nepřehlednost nám minulé sezony nefoukli penalty i pěkně přehledné.

Letos se nám to vrací měrou, kterou jsem s Barcou ještě nezažil - foukají i to, co bych radši nefoukl.

Reagovat
Switchback

Ty jsi vždycky tak diplomatický ...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Až ted mi došlo že se budou hrát ještě dva ligové zápasy a pak je 3.4 Él Clásico

Reagovat
smazaný uživatel

Real do toho zápasu půjde s tím, že vlastně nemá co ztratit. Naopak budeme muset hrát na body my, protože Atleti vypadají krutě a neústupně. Při jejich rozpisu do konce ligy, kdy můžou možná ztratit na San Mamés, ale tam se Atletům neskutečně daří. Těžší práci budou mít na Espanyolu, kde za posledních 10 mačů vyhráli jen 3x. Předposlední kolo na Levante taky nebudou mít lehkou práci.

Mimochodem Atleti budou hrát z posledních deseti kol 6x doma a jednou na Rayu, takže opravdu cestovat budou jen 3x.

My máme ten los do konce ligy o dost těžší - popříští kolo hrajeme Na Madrigalu, pak doma clásico, pak na Anoetě, kde jsme 6 mačů nevyhráli, pak doma Valencie, pak na Depor (tam se nám naopak daří a navíc Depor nám dluží něco z loňska a navíc vlastně už nemají, o co hrát), pak na Betisu, kde se nám teda taky daří a Betis taky nemá o co hrát. Pak derby a v posledním kole na hřišti Granady, která bude hrát nejspíš o všechno, navíc závěry lig umí.

Řeknu to tak, že je velká pravděpodobnost, že do konce ligy ještě nějaký body poztrácíme - já bych tipl plichtu na Ponorkách, plichtu na Anoetě a plichtu v Granadě.

Real hraje z posledních 10ti mačů 4x doma, ale hraje na hřišti Raya a Getafe, takže cestovat ven budou taky jen 4x.

Reagovat
Mercury

Ten luxus v podobě možnosti ztratit 3x body je stejně parádní. Třeba i případná remíza v EC a nedejbože prohry na Madrigalu a Anoetě by nám zaručili titul v případě, že by Atleti náhodou už vše vyhráli, což je fantastická výchozí pozice. Nedokážu si představit, že tento tým ztratí ve 4/10 posledních kol.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ano, 8 bodů na deset zápasů je velký náskok, v podstatě můžeme mít bilanci 6-4-0 a bude nám to stačit. Věřím ,ale že ten náskok nám dává něco víc. Klid na kopačky ,který byl třeba včera vidět. Přestože soupeř kvalitní,dokázali jsme zahrát dle mě snad nejlepší letošní venkovní partii. A to Eibar slušně prsoval a dobře chodil dopředu,kvalitu neměl jenom v zakončení.

Věřil jsem sice ve ztrátu matraček, 10 - 11 bodů by znamenalo skoro jistotu,ale i tak je to dobré. A je to lepší než třeba co má PSG. Ten pocit,že už se dlouho o nic nehraje je pro tým špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt tak nějak trochu kalkuluju, tak kdyby se podařilo vyhrát příští 3 kola, tak ten zbytek už bychom mohli trochu pošetřit a soustředit síly víc na LM. Na Mundu už jsem četl spekulaci, jestli se nebudeme honit za stovkou v lize, což by mi přišlo zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Anoeta je dle mě jasná, Madrigal taky hodně pravděpodobná ztráta. Je dobře, že se ve Villarrealu hraje před clásicem, takže už budeme mít tu jednu možnou ztrátu za sebou a budeme vědět, jestli v clásicu náhodou nebude stačit bod (pokud by se na Madrigalu vyhrálo, tak by to stačilo)

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si,že Anoeta a Madrigal jsou jasné ztráty, nevím,kde jsi na to příšel. Zvláště ponorky vůbec nemají formu a od nás jsou hodně k přehrání. Prokletí Anoety je pro Lucha velkou motivací. Ty ztráty u nich byly většinou smolné, zaslouženě pamatuji jen jednu prohru. Myslím ,že tento tým tam letos konečně vyhraje. Ztráta ještě bude ,ale nemyslím si ,že v těchto dvou duelech.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to psal výš - na Anoetě jsme 6x za sebou nevyhráli. To by jako předpoklad, že bychom tam nemuseli vyhrát zas, docela stačí. Co se Madrigalu týká, tak tam se nám daří, ale prostě cítím, že to teď nedopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč by měla být Anoeta jasná? Minulost nehovoří za vše,jsme tým s nejvyššími ambicemi a jako takový chceme na Anoetě vyhrát a šance máme.

Jestli to na Madrigal tak cítíš,tak jo,ale mně přijde,že ponorky ztrácejí dech. CdR , EL a samozřejmě liga jim dává moc zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, Anoeta není jasná, ale jen pravděpodobná. Když chceme slovíčkařit. U Ponorek se nám třeba daří vyhrávat, ale ty mače byly nahnutý. Já tam "nejezdím" rád.

Reagovat
smazaný uživatel

A nemůžeš si před EC říkat,že stačí bod. Zaprvé do EC s takovým vědomím nemůžeš nastupovat a za druhé ,jakou matematikou jsi počítal ,že by nám před EC měl stačit bod? Bavíme-li se o titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do clásica nemůžeš nastoupit s tím, že stačí bod, ale průběh zápasu může být takový, že se s tím bodem můžeš spokojit a nehnat se dopředu, abys z brejku dostal dardu.

Co se matematiky týká, tak prostě už budeme o dva mače blíž konci, což se předpoklady počítají lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s blížícím se koncem i matematicky stále stejný náskok vlastně narůstá,ale ani tak si nemůžeš nikdy říct stačí bod,pokud to tak matematicky opravdu není a tohle ani nemůže nastat,nehledě na to,že Atleti jsou nezničitelní a nevidím,že by ještě mohli někde ztratit,snad u lvů , ale i to je později a i tam hovoří tvá oblíbená historie v neprospěch této domněnky.

Já se spíš obávám ztráty na Riazore.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to víš, že kdyby byl i před clásicem 8-bodový náskok, tak se prostě v clásicu nemusíš nikam hnát a můžeš jen čekat, jaký šance ti přichystá Real svýma chybama.

Moje oblíbená historie? Hrál jsi někdy nějaký sport? Prostě jsou týmy, se kterejma se ti hraje dobře, nebo naopak špatně. A pokud někde nevyhraješ 6x za sebou, tak to máš prostě v hlavě. Není dogma, že tam musíš ztratit i posedmé, ale ta pravděpodobnost, že tam ztratíš (bez ohledu na postavení týmů v tabulce), tam prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

, já jsem se někdy nějakým sportem živil. Nemyslím si ,že by to tento tým na Anoetu vezl v hlavě. Možná tak zvýšenou motivaci,ale včera mě tento tým hodně uklidnil,byl to profeionálně zvládnutý venkovní zápas proti výbornému soupeři,na který byli skvěle připraveni. Přijde mi,že vedle Messiho( škoda mluvit ) jsou pro nás neskutečnou silou Raki a Busi. Ti hrají snad za pět chlapů dohromady. No a Piqué ,ten je fakt nej stoper.

Také se podívej na všechny neúspěšné zápasy v San Sebastianu z hlediska tehdejšího aktuálního stavu tabulky , nejezdili jsme tam zrovna z ideálního postavení (viz vloni) a ani v takové pokročilé fázi soutěže , zvláště pak s takovým komfortem.

Na Madrigal jsem také "nejezdil" rád. Ještě před pár lety se nám tam postavil rovnocenný soupeř , který toho s balonem a v kombinaci umě to,co my. Dnes je ta situace jiná, oni jsou takové slabší Atlético , Marcelino tomu dal úplně jiné šaty. Takže ani tam se za současné situace nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

jakým sportem jsi se živil?

To víš, že si to veze v hlavě - většina těch hráčů u těch výbuchů na Anoetě byli. S něma nám onehdá nestačilo ani vedení 2:0 někde v patnácté minutě ... Navíc ten druhý tým to má v hlavě taky, ale naopak - oni ví, jak na Barcu hrát a ví, že už jim to několikrát vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám,že to neznamená vůbec nic,ale u takového týmu,jako je Barca a pokud se její současné postavení nezhorší,tzn. vlastně zlepší, bude to už úplně jiný zápas a ta psychika tam nebude tak vévodící. Tím ani já neříkám ,že se to nemůže stát,ale bude-li ten vývoj ligy pokračovat naše šance na zlomení prokletí jsou velké.

Fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

oba se na to díváme jinak. Já prostě na tyhle historický souvislosti dám víc. Ty se na to díváš optikou současné formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sokar

na prípade Atlético - Real by si sa už mal poučiť že raz môže prísť ten zvrat kde sa to zlomí a na všetko čo bolo pred tým sa zabudne

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozřejmě, ale zrovna jsi v té situaci, že se nám tam nedaří. Až přijde ten zlom, tak pak můžu na vše zapomenout.

Reagovat
valloire

Ty dáš na historický souvislosti jo? To je moje parketa a za 2. jsem si u tebe nějak nevšim...

Reagovat
smazaný uživatel

ona je historie a historie, že jo ... Já čerpám z té do pěti let a ty z té nad padesát let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

5 let zpátky ti žádný souvislosti nevyjeví. Takže v podstatě čerpáš velký nic.

Reagovat
10FKK

Lepší než tvoje blafy o hráčích co si nikdy neviděl...

Reagovat
valloire

všechny jsem viděl ty taky, skoro všechny, ale jsi zaslepen

Reagovat
10FKK

velký kulový...

Reagovat
valloire

Jsi posednutý zlem. Bude nutný ho vymýtit. První krok bude 12.3. až přijedou klokani do slavného města piva a budou nemilosrdně rozdrceni. Další krok bude následovat 2.4. na Camp Nou, kde bude zničena Barcelona. Pak prozříš.

Reagovat
10FKK

Bohemka vyválčí bod a real dostane na prdel... Co tam máš dál?

Reagovat
valloire

Klokani budou rádi, že doskákaj zpátky do Prahy, protože budou mít ve vaku moc moc míčů. Cristiano dá hattrick a budete plakat. V koutku.

Reagovat
10FKK

Uvidíme, řekl slepej...

Reagovat
el Principito

tak možná na obrázku

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

takže když jedeme na Anoetu, tak mám vycházet z výsledku, který tam Barca uhrála v roce 1931, tedy v době, kdy nebyli na světě ani tátové našich hráčů ...

Reagovat
valloire

děláš ze sebe troubu a přitom víš jak je to myšlený

Reagovat
10FKK

Spíš ty...

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

však vím - měl jsem jasně započítat i rok 1958 a 1975 ...

Reagovat
10FKK

Reagovat
roberos

Reagovat
PP

Jak to tady tak čtu, tak věčná otázka zda slepice nebo vejce dostává zcela jiný rozměr..

Reagovat
Switchback

Hm další diskuze tvořena z 90 % procent o Messi > Ronaldo, Ronaldo > Messi ... meh, že vás to furt baví ...

Reagovat
Mercury

přijde mi to už naprosto neuvěřitelné

Reagovat
-Carles-

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
teenz

No a skoro celé to zvládá Val, za obě strany.

Reagovat
Switchback

Já už ani nevím jestli si myslet, že vale je i roberos ... ale hlavně nechápu to přesvědčovaní druhé strany, o tom kdo je lepší ... ať si každej preferuje koho chce, za mně jsou Leoš a CR7 o parník nejlepší fotbalisti téhle generace a to hádaní kolem toho začíná už být trochu psycho ...

Reagovat
teenz

Já jsem si z Vala dělal jen prdel, nemyslím si, že je roberos.

Každopádně tady v PD stačí málo, jedna penaltička nebo špatná akce a už se tu začne kopat do jedný nebo druhý strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

já a můj stín.. perfektní dvojka..

Reagovat
Free_player

rozdvojená osobnost jak má být

Reagovat
valloire

Reagovat
oli9

Reagovat
Switchback
Reagovat
Mercury

Karty nakonec pomáhají Luchovi rotovat sám os sebe by asi Neymara včera a Luise v sobotu neposadil. Je fajn, že v Eibaru nehrál ani Andrés, v sobotu bude zase pauzírovat Mascherano a zřejmě i Alvés nebo Raketa. Ideální stav před klíčovou fázi sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Mash si tu kartu včera vykoledoval hodně okatě. Být sudí hajzl, tak ho mohl vyhodit. Do toho souboje Mash šel jen proto, že prostě chtěl tu kartu. Mělo by se mu vysvětit, jak si o žlutou říct normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

,i minule jsem trnul ,když Bus nesportovně hodil míčem směrem k faulujícímu proti hráči,aby sudí nepřitmavil a včera jsem zase nemohl uvěřit tomu,že tam Masch takhle vletěl,to bylo hraniční.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprobíraly se tady někde slovenské volby?

Reagovat
teenz

Pod souhrnem PL myslím.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

kouknu. Tam to dopadlo opravdu zajímavě.

Reagovat
alcantara

Len o trochu lepsie, ako doteraz...Stale je to ale pomerne katastrofa.

Reagovat
-Carles-

Všetko asi závisí na spolupráci Bélu a Danka. Pokiaľ sa dohodnú a akceptujú Sulíka ako premiéra tak to môže byť celkom solídna vláda.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
alcantara

Neviem... Vsetko lepsie ako Fico, horsi od neho by bol fakt len Kotleba vo vlade, to ale dufam nikdy nehrozi...Danko ci Kollar su neriadene strely, SNS sa zmenila len naoko, stale tam posobi zopar byvalych Slotovcov. Kollar je sialeny dobrodruh, od ktoreho nikto nevie, co cakat. A to pomerne velke mnozstvo aktivistov a osobnosti v OLANO moze ohrozovat rozhodovanie o dolezitych veciach, hrozia nazorove konflikty. Nikto nechce 83 pritakavacov bez nazoru v Smere, ale pre stabilnu vladu zaroven potrebujes istu davku konzistencie pri rozhodovani.

Reagovat
-Carles-

Tak malý update: Béla vylúčil Smer a už neodmieta SNS. Výrazný posun, pravicová vláda má zelenú. Rozhodne dobrá správa.

Samozrejme riziká sú veľké ale som mierny optimista že Sulík to bude viesť zodpovedne a koalíciu bude držať pokope lepšie ako slabá Radičová. Kollár je síce neriadená strela, ale nechce ísť do vlády, iba ju podporovať z parlamentu, čo je si myslím dobré riešenie. Navyše aj bez jeho 11 hlasov by mala koalícia tesnú väčšinu. SNS je malá neznáma, ale Danko v žiadnom prípade nebude chcieť byť zodpovedný za pád vlády. Vrátili sa po 4 rokoch späť do parlamentu, určite nebudú chcieť riskovať stoličky pri rastúcom Kotlebovi, ktorý im bude požierať hlasy. OLANO bude jednotné, toho by som sa nebál

Reagovat
alcantara

Smer to uz vobec nema ako zlozit,kedze Pochazka ho dnes uplne zavrhol. Bud dobrodruzna vlada pravice, alebo predcasne volby.

Lipsic to povedal pomerne trefne, vydrzat by to malo, pretoze ak to padne aj teraz, tak vsetci hlavni predstavitelia mozu odist, tym dnom by skoncili uplne a muselo by nastat personalne zemetrasenie. Zaroven by Fico ci Kotleba porastli do vysin, ktore si radsej ani nechcem predstavovat. Takze motivacia je jasna. Kolllar chce 2 pomerne lahko splnitelne veci, s tym by problem byt nemal, ale ta jeho predstava je cisty alibizmus bez zodpovednosti, to by ma teda dost sralo, ak by som bol Dankom ci Bugarom. Ti tym spojenectvom dost stratia na zaciatku a bude tazke stverat sa spat, najma kvoli existencii SMK ci SMERU, ktory opat preberu volicov. Nadejou je, ze obhajit si to mozu len hmatatelnymi vysledkami, takze vlada bude musiet slapat naplno.

A po tom, ako Bugarovi dnes vecer odporucili ist pravou cestou, sa uz asi dohodnu.

Reagovat
-Carles-

Procházka to síce zavrhol, ale svojím typickým šalamúnskym spôsobom nie? Odmietol povolebné rokovania s predsedom Smeru, čiže ak by Smer šiel rokovať bez Fica, tak by to bola iná situácia

Tým že Most ide do cestou pravicovej vlády je to už jasné, predčasné voľby nehrozia. Aspoň v blízkej budúcnosti.

Je to síce alibizmus od Kollára ale osobne som rád že jeho ľudia sa nedostanú na ministerské posty, nakoľko tam žiadneho odborníka na hociktorú oblasť nevidieť a celkovo je tá zostava dosť pochybná vrátane samotného Kollára. Ale ako som písal, našťastie ich 11 hlasov vládu položiť nemôže, stále bude mať koalícia dostatok hlasov. Ak sa táto vláda začne škriepiť a rozpadne sa, čaká nás naozaj nemilá budúcnosť, v stávke je teda veľmi veľa.

Reagovat
smazaný uživatel

já tomu u vás prd rozumím, ale jsem rád, že je oslabený Fico.

Reagovat
Ed_Hazard

Po tej komedii co som videl na Markize, nie je nic lepsie ako predtym. Doteraz netusim co robi vo vlade nabijac Kollar. Kotlebu by som nevidel za najvacdi problem, jeho taha dolu jeho extremisticka minulost, ved ho tusim dnes nepozval ani Kiska na debatu. Hanba kks. Pre mna je Kotleba dost necitatelna postavicka, verim ze by dokazal uzdravit niektore aspekty zivota na SVK, samozrejme za predpokladu ze ho budu mat pod kontrolou "starsi kolegovci".

Reagovat
smazaný uživatel

wtf prosím?

Reagovat
Ed_Hazard

Hore na tých pohodlných stoličkách v parlamente treba pár radikálov, aby robili troška vietor.

Reagovat
alcantara

Aky vietor?

Reagovat
smazaný uživatel

neblbni prosím ťa

Reagovat
alcantara

To by ma tie aspekty teda zaujimali

Reagovat
valloire

Na ČT Jirko tvrdili, že Fico dostal míň hlasů proto, že lidi mají dost jeho protiimigranský politiky a tak to prej dali ještě radikálnějším stranám Jinak já bejt Slovák, volím Sulíka.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno tady byl upgrade diskusí. Už jsem to psal několikrát, ale hrozně by mě zajímala nějaká třídící funkce, která by jednotila multiúčtaře. To by dle mě diskuse pročistilo hodně, protože když někdo začne trolling a z dalšího účtu si na to odpoví zase trollingem, tak už to pak jede.

Prostě by mě zajímalo, kolik je tady valloirů ... taky samozřejmě to, kolik nicků valloire obhospodařuje, nebo taky to, kolik lidí obhospodařuje valloira.

Reagovat
valloire

Já mám samozřejmě jeden účet, nepotřebuju se hádat z víc účtů. Nemůžeš beze mě být co?

Reagovat
10FKK

Taky mi občas připadá, že tolik píčovin nemůžeš vymyslet sám...

Reagovat
valloire

Jsou nás stovky, kteří prohlédli

Reagovat
10FKK

Nestraš!

Reagovat
valloire

Bude revoluce Barcelona padne a již se nikdy nezvedne.

Reagovat
10FKK

Zase ta tvoje rozbitá koule Naposled to dopadlo pro Barcu velmi dobře, děláš mi radost Vlastíku!

Reagovat
smazaný uživatel

OK, tak teď jsi rozptýlil moje obavy.

Reagovat
valloire

Jsem rád Jiří

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/wuU4oGR0k8s

Miestami si dava loptu daleko od nohy, ale inak vyzera sikovne..

Reagovat
roberos

Messi je geniální. Leo je pán ne prstenů, ale míčů!

Reagovat
Switchback

Piquého Periscope - https://www.periscope.tv/w/1MYxNeQZQgOJw ... bude to dělat po každým zápase, je to celkem zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam furt otravujou Masheho ...

Reagovat
valloire

fuj, takový porno

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkné,taková pohoda, snad si kluci konečně užijí klidnější týden a o víkendu na Getafe a pak na kanonýry.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

My - bílí baleťáci - bychom vás pozabíjeli okamžitě.

Reagovat
-Carles-

V kostýme baletky by hrozilo minimálne udusenie smiechom

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že jste se s valloirem stihli rozloučit ...

Reagovat
valloire

v podstatě bys řekl Jirko jenom Me...a bylo by po tobě

Reagovat
smazaný uživatel

To je predsa jasne, kto je lepsi. Leo

Reagovat
Jerichoo

a prežil teda Messiho alebo Ronaldov fanúšik?

Reagovat
ADM

Ronaldov

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou se k tomu nikterak nevyjadřuju, ale napadla mne k tomu, co tady furt řešíte ohledně Messiho a Ronalda udělat nějaká tabulka, v níž by se kalkulovalo i s asistencemi a góly od jakéhokoliv čtvrtinále by se počítaly s nějakým vyšším koeficientem, tj. dala by se mu nějaká určitá váha. Mohlo by to platit jak pro klubovou, tak mezinárodní scénu. Já to dělat nebudu, ale jestli tu nějaký takový statistický magor je, může se toho chopit.

Co mne ale nejvíc zaráží je fakt, že sem na tajňáka chodím nějaký 2-3 roky a pořád se jede ta samá dějová linka, namísto toho, abyste se tady zajímaly i o jiné kluby. Chápu, argumentační list k Messimu či Ronaldovi, k Barceloně či Realu je naprosto plný, ale ne moc často tady vidím fanoušky menších klubů, které to neskutečně odrazuje (mluvím za sebe) sem přispívat...

Reagovat
X-bano-X

Lapiiiiiiiiiz je tadyyyyy teda na tajnaka

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar Bano! Tak já jsem tady furt, jenom ale na tajňáka, upřímně mne ty diskuze Messi x Ronaldo, Real x Barca nějak moc nebavěj, moc fanoušků Málagy tady nemám, ostatní týmy jsou zastoupený jen zřídka a vlastně ani není tolik času to furt sledovat, natožpak kdybych se hrnul opět do psaní :D

Reagovat
Rssa

Lanýž a šemýk...návrat starých pardálů

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že vášeň pro španělský fotbal prostě v srdci zůstane, nikdy jsme neodešli

Reagovat
Atlético de Madrid

Podobny napad jsem se uz zrealizovat pokusil. Problemem je, ze takovehle debaty spousteji lide, ktere zadna tvrda data absolutne nezajimaji. Co mi prijde nejlepsi a nejobjektivnejsi je porovnani Messiho a Ronalda od sezony 2009/10 - tedy od sezony, kdy oba hraji naprosto stejne souteze, hraji proti stejnym souperum a maji kolem sebe ty megasilne tymy. Za tuto dobu plati:

- na goly v absolutnich cislech je to temer stejne

- na prumer golu za zapasy je to taky temer stejne

- v golech na minuty je to rovnez stejne

- Messi mirne vede proti nejsilnejsim souperum v lize

- Ronaldo docela vyrazne vede v Champions League

- jakekoliv statistiky, ve kterych jsou asistence, vede Messi

Pro srovnani pridavam data ze sveho excelu, je to z konce roku 2015. V golech je to jasne, asistence nema cenu porovnavat (vyhrava Messi na plne care).

http://fotbalovestats.wz.cz/crlm/crlm0.jpg

http://fotbalovestats.wz.cz/crlm/crlm4.jpg

Problemem je, ze to kolisa v jednotlivych obdobich. 09/10 to bylo vykonostne cca stejne s Messiho mirnym naskokem, 2011/12-2012/13 pak Messi explodoval, pak dve sezony vedl jasne Ronaldo a ted dve sezony vede zase Messi. A lide samozrejme neumeji premyslet ve velkych cislech, takze zobecnuji aktualni vykonnost na celkovou karieru tech hracu, coz vede k vyrokum, ze "Ronaldo dava goly jen proti slabym" nebo "Messi je lina lemra, kterou udelali Xavi s Iniestou". A nebo proste trolli, protoze je bavi donekonecna se hadat.

Obecne mi ale prijde, ze mezi inteligentnimi lidmi, nefanatickymi fanousky, experty, analytiky ci pundity uz panuje vicemene shoda, ze Messi je celkove lepsi a komplexnejsi hrac, zatimco Ronaldo je na tom naprosto stejne, co se tyka produkce golu, ale v mezihre je radove horsi. Ten Messiho faktor geniality, kreativity a schopnosti tvorit hru, ktery Ronaldovi chybi, uz snad vidi vsichni, kteri o tom premysleji. A tem ostatnim nema cenu cokoliv vysvetlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

My inteligentnejsi davno vieme, ze Messi je zastupca Boha na Zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkné ,líbí se mi to.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Atlético de Madrid

Jinak svuj nazor na problematiku jsem pred rokem strucne napsal zde a podle palcu jsem ho asi napsal dobre. Stale aktualni.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-283453/?forum=1#p6923492

Reagovat
patas92

Reagovat
ADM

Na toto si pamatám ako včera a už je to viac než rok

Reagovat
Atlético de Madrid

Jinak casto uzivany argument byl, ze Ronaldo umi zakoncit vice zpusoby. To jsme ale opet u toho premysleni ve velkych cislech. Ronaldo dal za zivot 6 golu patou, 1 gol nuzkami (za Portugalsko nekdy v roce 2006, ktery mu navic ani nepravem neuznali) a par golu z opravdu extremni vzdalenosti (treba ten ze 40 metru proti Portu). To treba Messi nema, protoze takova zakonceni snad nikdy ani nezkusil.

Takze takove nekonvencni goly jednak tvori naprosto marginalni cast z celkoveho poctu branek a druhak ta Ronaldova mala cisla ani nelze s LM porovnavat, protoze Messi timhle zpusobem zakoncovat ani nezkousi. A v celkovem podilu golu zpoza vapna (bez rozliseni vzdalenosti) je na tom vyrazne lepe, viz http://espnfivethirtyeight.files.wordpress.com/2014/06/morris-feature-messi-pitch-graphic.png?w=575&h=718

Pokud jde o ty primaky, tak tam myslim taky dnes panuje shoda, ze je drive kopal Ronaldo jednoznacne lepe, ale prestalo se mu tolik darit a naopak Messi se je naucil kopat naprosto dokonale. Jediny skutecne signifikantni ukazatel ve zpusobech zakocneni je tak uspesnost na penaltach, kterou ma Ronaldo o cca 10 % vyssi. Celkove je ale ten argument o tom, jak umi Ronaldo zakoncovat vice zpusoby, strasne na vode a spis opet produktem dojmu a zobecnovani.

V cervenci 2014 napriklad vyslo porovnani tehle dvou hracu, ze ktereho Messi vychazi skoro ve vsem lepe. Opravdu to doporucuju dukladne precist, prostudovat jednotlive grafy a zamyslet se nad tim. Je to extremne dobre vyargumentovane a detailne analyzovane.

http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-is-impossible/

Reagovat
patas92

Ten první odkaz, to je ale jen úspěšnost střelby a ne podíly, ne?

Reagovat
Atlético de Madrid

Jop, je. Pardon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Jen doplním aktuální čísla co se týče gólů, data z téhle stránky http://www.bdfutbol.com/en/

Takže od 2009/2010 čísla na klubové scéně do dneška:

LM10: 356 30023 367 81,81 1,03

CR7: 335 28867 352 82,01 1,05

zápasy, minuty, góly, minut na gól, a gólů na zápas

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
valloire

hezký, to oceňuju, ....to pako roberos by si měl přečíst ty góly proti silnejm soupeřům, Ronaldo je na tom líp.

Reagovat
roberos

Pako Vaillore odečti penalty Penalda a stovky střel do povětří ( místo přihrávky) a pořádně si přečti statistiky -CR je na tom hůř a jen v jedné položce je lepší !!! A herně je Messi o parníky před CR11. Jinak je Ronaldo o 100 parníků lepší v simulování a modlení penalt ( aby si udržel z pomocí penalt statistiky)

Reagovat
valloire

No a kde udělal soudruh Messi chybu, že nedá penaltu a nedává tolik gólů proti silnejm soupeřům? Honí si triko proti slabším.

Reagovat
roberos

Umíš číst - http://fotbalovestats.wz.cz/crlm/crlm4.jpg

příště nelži , góly proti silným týmům 122:113 pro Messiho!!!

Jednou provždy zanech těch lží, jak je CR11 lepší ve statistikách ( jen v tvoji zastřené hlavě )

JInak o statistiky stejně nejde: Rozhoduje přínos pro tým a tam je Messi bezkokurenční.

Reagovat
valloire

Ty jsi tááááák tupej, až to mlátí vo zem. Každej normální člověk pochopí, co je to průměr na zápas a minuty na gól. No a jak říká klasik.....jeď dál.

Reagovat
roberos

TY bezmozku Messi 1gól/81 min . Penaldo 1 gól /82 min ! tak tupče bez mozku zanech blábolů ! A bez penalt je Penaldo out.

Reagovat
valloire

http://fotbalovestats.wz.cz/crlm/crlm4.jpg

Kde přesně tam máš 81 minut tupoune?

Reagovat
Atlético de Madrid

Tohle svinstvo je fakt asi nejvetsi duvod, proc tu lidi nebavi diskutovat. Clovek provozujici tvuj nick by mel dostat ban, protoze se ani nesnazi o diskuzi, ale jen o zaser fora svymi hovny. A to samy plati pro vsechny, kteri na tebe reagujou a davaji ti munici k reakcim. Je to fakt neskutecne otravny. Valloire podobne, to jsou z naproste vetsiny takova uboha usmrknuti, ktere plodi clovek, ktery se asi hodne nudi. Dohromady mate 17 % prispevku pod timhle clankem a kdybych spocital reakce na vas, bude to hadam pres 50 %. A nema to zadny obsah, zadnou vecnost, zadny smysl, nic proste.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

S tupounem jako on se bojovat musí a každej holt nemusí bejt suchar, kterej je pořád věcnej a nezapojí fantazii. Nic proti tobě, ale o tý nudě....dá to práci udělat takový statistiky, já je oceňuju, ale taky se teda nudíš? Já mám teď docela čas a nejedu tu jenom diskuzi, i když to tak asi vypadá. Prostě jsem na PC.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ne kazdej musi reagovat na kazdej druhej komentar s nejakou srackou. Jinak ja mam proste jeden velky excel, kam si jednou za par mesicu metodou copy-paste dodam novem zapasy z tramsfermarktu a tyhle tabulky se mi prepocitaji, to je trosku neco jineho nez tu nicit diskuze.

Reagovat
valloire

A já snad nějak ničím diskuze? Je to jenom hecování a kdo přece nechce, tak se nezapojí a přeskočí to. A hecuje tu kdekdo. Brečí tu jenom ti, kteří se tu přou kdo kde má hrát a kdo ne a proč a že tenhle na to nemá a ten možná a koho nahradit a za tejden už zase ne....a je to vždycky jinak. Já tě uznávám, protože tohle co děláš mi taky baví a když jsem byl ve tvým věku, dělal jsem různý statistiky a porovnání pořád. Ale tenkrát bez excelu a bez internetu. Teď už si to všechno najdeš na netu, což není ono. Je to tak nějak bez práce.

Reagovat
valloire

Kromě toho milej Atletico se na něj nesnážím reagovat, ale tohle prostě nejde. A mně nemůžeš upřít normální diskuzi s normálníma fandama tady, i s opačnýho tábora. Když je ale někdo debil, podle toho se s ním bavím. Holt jsem ještě nevyzrálej.

Reagovat
Visca el barca

Nechci bejt trapnej, jen si myslím, že v LM by to měli taky nastejno. Pokud by za poslední 3 roky nebyl Leo dva podzimy dvakrát zraněnej. A to, že docela dlouhou dobu. Co si budem, ten nejzásadnější rozdíl udělal Cristiano teď na podzim, kdy ty nejlehčí zápasy Messi nehrál. Další věc Real má poslední dobou mnohem lehčí losy, ale na to se vymlouvat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přesto vymlouváš..

Reagovat
valloire

No jestlis to pozorně četl, LM není o podzimu, ale o jaru a play off.... Je na tom líp celkově i pouze v play off.

Reagovat
Visca el barca

Tak v play off to je o 2 což znamená nic. Beru to, že i to play off byl leo 2013 prostě raněnej. Nechci se hádat, ale ten zásadní rozdíl je v těch dvou podzimech. Nic víc níc míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Co s ním?

Munir in 2016:

• 5 appearances

• 5 goals

• 1 goal every 81 minutes

Reagovat
smazaný uživatel

Pustit někam, kde bude moct být ve středu dění. Mám z něj pocit, že není úplně spokojený se svojí roli v týmu. Já si myslím, že v něm potenciál je docela velký, ale u nás ho nejspíš nerozvine.

Buď to zkusit na hostovačku, jestli by se tam nerozvinul jako Rafinha nebo Alen, nebo ho rovnou někam pustit natvrdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ta hostovacka no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale musí řešit přímo s ním, jak on to cítí. Abychom ho rok neposlali na hostovačku, pak ho rok zkoušeli zase v kádru a pak nezjistili, že je na tom úplně stejně, jako je teď, akorát bude mít 2 roky kariéry v tahu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím vás, vie niekto zhruba aký je v Barcelone percentuálny pomer fanúšikov FC a Espanolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mě to zajímalo, ale když se člověk podívá do katalánských novin, tak se tam o Espanyolu dočte jen, když hraje s Barcou. Dle toho odhaduju, že tam moc fandů Espanyolu není.

Reagovat
Diego2

Minuly tyden jsem tam byl na zapase se Sevillou a chodili sme skoro po celem meste a vsude po nas kriceli jen Visca Barca nebo plno lidi melo mikiny,cepice Barcy atd...

Nikde jsem nevidel nikoho s logem Espanyolu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejná otázka by mě zajímala i o Madridu, jak je to tam s rozložením fanouškovskýho tábora.

Reagovat
Diego2

Tak ono i dost delaji turisti ze, asi moc lidi na zapasy Espanyolu do Barcelony neleta a prave turisti vzdy chodi v obleceni s logama FCB.

Podobne to bude v Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o rozložení fanoušků v Madridu kdysi Ujfi řekl ,že ve městě samotném jich má dokonce víc Atlético, v Barceloně to tak určitě nebude,nicméně nemusí být pravda, že jich (Esp) je tam málo ,kdyby to tak bylo nebyli by stálými příslušníky nejvyšší soutěže. Po včerejšku zřejmě bohužel i toho příštího ročníku.

Reagovat
frankiefcb

O těch fanoušků ve stínu slavných, ež je jich více se také říká u 1860, Turína a City. U Espanyolu jsem to nikdy neslyšel a možná, ež je to dáno i tím, že když někdo řekne, že fandí Espanyolu má asi problém s tím ,ež je prošpanělský.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, možná že tohle tak vidíme jen my a ta klubová příslušnost nevyjadřuje vztah ke Katalánsku. Co se týče těch dalších měst,co jsi jmenoval,tak to člověku přijde až neuvěřitelné,zvláště třeba ten Mnichov a taky je to těžko měřitelné.

Reagovat
frankiefcb

Tak nemusí to být, nicméně i šéf Espanyolu se vyjádřil, ež je proti nezávislosti plus jsou na zápasu Espanyolu viděny vlajky Španělsky. A v minulosti to tak i bývalo, že fanoušci Espanyolu často byli prošpanělští. Je otázkou, jak je to teď po pádu Franka.

Reagovat
Mercury

Je to tak - Espanyol tam rozhodně není brán jako symbol pro sounáležitost s nezávislým katalánském tak jako FCB (už v samotném názvu má spojení královský klub). Tohle určitě hraje svou roli v rozložení fanoušků.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle nějak si to představuju - Espanyolu asi fandí migranti (ne ti z balkánské trasy). Prostě ti, kteří se do Barcelony (a okolí) přestěhovali třeba kvůli práci a nemají ke Katalánsku jako takovému vztah. Tam pak chápu, že by jim byl Espanyol blíž.

Reagovat
valloire

A proto byl Espanyol založenej katalánským studentem a Barcelona migrantem ze Švýcarska. Svět je plnej paradoxů.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys byl v historii opravdu kovaný, tak víš, kdo založil Real Madrid ...

Reagovat
valloire

Samozřejmě, že to vím. Byla to partička drsnejch horalů z Cordillera Central. Všechny ostatní story jsou pomluvy povalečů z Katalánska vod moře...

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda

Reagovat
valloire

je psychologie, já vím

Reagovat
Visca el barca

Neletěl si minulé pondělí z Barcelony do prahy v 14:25 ??? přede mnou v letadle seděli týpci co byli očividně v neděli na zápase. Na kterém jsem taky byl

Reagovat
frankiefcb

taky by mě to zajímalo. Ale vždycky jsem měl dojem, že je to dáno tím, že Barca je klubem katalánců, kteří se vymezují proti Španělsku. (proto taky manifestace nezávislosti nebo pískání do hymny), naopak, že Espanyol je klubem lidí, kteří sympatizují se Španělskem a cítí se Španěly. Na druhou stranu teď čtu články, že tomu tak poslendí dobou není a Espanyolu fandí také zarytí Katalánci.

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánci fandící Espanyolu mi přijdou fakt divní. Přijde mi, jak kdybych fandil klubu Čechie Brno a byl zastánce odtržení Moravy od Čech ...

Reagovat
frankiefcb

já si to klidně umím představit. Táta, který je umírněný Tě vodí od mala na Espanyol a ty k nemu máš vztah. Přitom si mladý v názorech radikální, Katalánsko Ti je milé. Ta se to tak spojí, že si independentista a zároveň fanoušek Espanyolu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě to tak může být. Nakonec - ona ta rivalita směrem od Culés k Pericos není kdovíjaká. Naopak už je to horší a dá se to pochopit - asi není úplně jednoduché žít takhle ve stínu velkýho bratra (tady teda spíš sestry). Asi si musí hodně zkusit třeba v práci ve škole a tak.

Reagovat
frankiefcb

O to mají u mě větší respekt. Jako i fanoušci jiných týmů, které žijí ve stínu toho lepšího. Svým způsobem mám pro ně slabost. Jde to poznat i z mých oblíbených týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas - taky je obdivuju. Nakonec - mám to podobně v hokeji, kdy fandím jednomu místnímu klubu, který je ve stínu jednoho velkého klubu z nedalekého města. Hrajeme stejnou ligu (teď už) a oni prostě mají tu startovní čáru úplně jinde - lidi je znají a jsou pro ně značka. Je strašně těžký, když s nima máme hrát, ale oni si můžou přetahovat naše hráče. Byla doba, kdy si přetahovali naše kapitány. To jsou prostě věci, který člověka lámou a cítí k tomu druhýmu klubu ohromnou nenávist.

Reagovat
valloire

Jihlava - Třebíč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to se ale nemůžeš divit že jo...Jihlava několikanásobnej mistr a je jedno jak. Co má říkat Havlíčkův Brod?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ono není jedno, jak. Nebo teda by nemělo být ... Ale chápu, že fanda Realu Madrid tyhle morální věci neřeší - říkáte tomu: "Na to se historie ptát nebude"

Reagovat
valloire

Ale Jiří.....Sám moc dobře víš, že Real ty trofeje vyhrál, protože byl prostě nejlepší a hrál nejlepší fotbal. Sami hráči Barcelony to s odstupem času přiznali, kromě teda asi Rexacha, ale to je cvok, kterej si myslí, že Veletržní pohár je víc než PMEZ. Vy jste se proti režimu víc vymezovali, ale zatahat za režimní nitky jste uměli moc dobře (Kubala, stadion, Cruyff...) Jihlava byla samozřejmě armádní tým, ale zase na druhou stranu podobně jako Dukla ve fotbale, byla v tréninkovejch metodách daleko napřed před jinými kluby a hodně talentů se u nich dostalo na profesionální úroveň a srovnalo si v hlavě, co vlastně od sportu chtít. Možná to teď trochu chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Valle, já se s tebou do těchhle debat o paralelních historií pouštět nebudu, protože mi to přijde zbytečný.

Paktovali jste se s režimem, což vám dávalo nezadatelný výhody. Odhaduju, že někdy v téhle době jsi začal fandit, abys o 50 let později fandům Barcelony začal nadávat do gloryhunterů ...

Reagovat
valloire

Já začal s Quintou. A PMEZ jsme nevyhráli, do tý doby jsem fandil Liverpoolu a na něm se mi líbilo, že mají jednoho manažera x let a celej ten klub vůbec. Dodnes mám k němu sympatie že. Ale co se týče fotbalu, fandil jsem nejvíc Brazílii a až pak díky fotbalu, co klub předváděl, Realu. Troufám si tvrdit, že bys tenkrát kolem r. 1985 začal taky fandit Realu, protože lepší fotbal tenkrát nikdo nehrál. Co se týče režimu, ten se paktoval spíš s náma, což není divu, protože nejlepší reklama Španělska byl Real Madrid. Vyhrávat Barcelona PMEZ, paktovali by se s váma. A vy, protože jste Katalánský bojovnící, byste určitě představitele režimu vyhodili ze stadionu a řekli NE, nechceme s vámi mít nic společnýho... Já myslel, že jsi chytřejší a víš, že nic není černobílý. Vlastně je to vždycky Bílý . Ale my dva se navzájem určitě nepřesvědčíme. A ano, jsi Gloryhunter.

Reagovat
smazaný uživatel

a to se Real tak bránil ...

Tys začal fandit takhle pozdě? To fandíš Realu skoro stejně dlouho, jako já Barce. Já začal o 8 let později. To není zas taková doba v tý celý historii.

Reagovat
valloire

Konec 84 no. Real doslova rozdrtil Anderlecht 6-1 po prohře 0-3 u nich. A to byl tenkrát jinej Anderlecht než dneska. Morten Olsen, Scifo, Vercauteren, Arnesen a trénoval je Van Himst. Pamatuju Anderlecht na Bohemce, tam hráli skvěle. Úplně mi fascinovala ta atmosféra na stadionu a ten fotbal No a pak přišel Brusel a misky vah byly jasný. Malej kluk už jsem nebyl no...Kdyby ses podíval pozorně na složení finále PMEZ, pochopil bys, že mám z mládí takovej škraloup , kterej by soudruzi z Madridu nepřešli jen povytažením obočí. No a tys začal fandit Dream teamu. takže jste vyhráli ... no Real tenkrát to UEFA vyhrál taky.

Reagovat
Xavi

Rozhodně bychom neměli v názvu stadiónu vyznamenaného důstojníka Falangy (fašistické strany) a osobního přítele Franca. Za co asi to vyznamenání dostal? Za kolik mrtvých republikánů, jejíchž baštou byla Barcelona nebo Basků?

Reagovat
valloire

Jaká bašta? Když se u Madridu a v něm bojovalo s Frankem, tak v Barceloně se opalovali na pláži ty bašto. A Bernabeu byl hlavně bývalý hráč Realu a ten, kdo z Realu udělal velkoklub tím, že postavil stadion a následně přivedl nejlepší hráče.

Reagovat
Xavi

Jistěže bašta.

Bernabeu - abys pochopil, to, co se tu dělo v padesátých letech, byl takový odvárek toho, co Santiago Bernabeu s kamarádama falangistama dělal ve Španělsku 30. a 40. let.

Mimochodem, nejlepšího fotbalistu dějin vašeho klubu si vyhlédla Kubalova Barcelona, jenže na příkaz vlády caudilla (=vůdce) Franca musel Alfredo di Stefano, nejlepší fotbalista 50. let hrát za Real.

Reagovat
valloire

Koukám, že čteš pozorně katalánskou propagandu. Kubalu si vyhlédl taky Real....no a Alfreda taky na turnaji ne v Barceloně, ale v Madridu. A na příkaz Franca to teda určitě nebylo, protože jistej prezident nechtěl zaplatit pár dolarů a když se mu uzdravil Kubala, ztratil o AdS zájem a chtěl ho prodat do Itálie. Santiago byl možná důstojník u Franca, ale tak někde jsi bojovat musel a proti komoušům zvlášť. Není to tak černobílý a jak říkám, v době, kdy se v Madridu bojovalo proti Francovi, Barcelona si v klidu hrála fotbal.

Reagovat
Xavi

Že ztratili o AdS zájem a podobné řeči jsou samozřejmě nesmysl.

Soud rozhodl, že bude hrát rok tam a rok tam. Pak zasáhl Franco a Barcelona ho musela pod nátlakem pustit.

Reagovat
valloire

Nesmysl to není. Kdyby ho opravdu chtěli, tak dají dolary Millonarios. A bylo by po problému. A žádnej soud nebo Franco nezasahoval. Pouze prostředník, co neměl páru o sportu a měl za úkol vyřešit spor. A spory režim nesnášel, ne Barcelonu, ale spory. Vy jste ho mohli mít, ale rozhodli jste se šetřit. Tak jste ušetřili....5x PMEZ.

Reagovat
Xavi

Řeči, že se Kubalovi nehodil nebo že už ho Barca nechtěla, jsem taky slyšel, když se nad tím zamyslíš, tak musíš dojít k názoru, že je to blbost.

Že dějiny nejsou černobílé a nemůžeme je posuzovat podle dnešní optiky, je jasné. Santiago nebyl možná vyznamenaný důstojník Falangy a osobní přítel Franca, on jim opravdu byl.

Bojovat proti komunismu to ano, ale fašismem? To asi né. A fakt to nezachrání nějakýma sportovníma zásluhama.

Reagovat
technecium

Valloire a jeho paralelní realita...

Reagovat
valloire

Jo, culé žijící ve lži a neustále se vymlouvající na všechno, od trávníku, sudí, Franco, krádež, blabla bude něco vyprávět o paralelní realitě.

Reagovat
valloire

Zajímavý, že vám taky nevadí, když je někdo dohodnutej už jinde na podmínkách smlouvy....Krankl se dohodl s Valencií a voila, přišla Barcelona a Valencii ho vyfoukla. Nehodlám tu zakládat zase nekonečný vlákno, tak si přečti tohle. A nepsal jsem to já, ale Puskás. http://www.eurofotbal.cz/clanky/alfredo-di-stefano-svetlovlasy-sip-212220/

Pod tím článkem mám svý názory taky.

Reagovat
Xavi

A jinak se teda dohodl první s Barcelonou, což potvrdil i sám AdS.

Reagovat
frankiefcb

Taky mě to napadlo.

Reagovat
kubys

A co máme teprv říkat my, když v okolí jsou dva EL kluby.

Reagovat
valloire

Baník Ostrava?

Reagovat
kubys

Logicky myslím hokej.

Reagovat
valloire

tak já nevím, kde bydlíš. Tipoval bych to teda na Opavu.

Reagovat
kubys

Opava má v okolí jeden klub, ale my v Havířově máme v okruhu 30km Třinec, Vítkovice a nově i farmu z Frýdku, což není moc fajn.

Reagovat
valloire

jj, Havířov taky jste hráli EL....v Plzni vždycky hnusnej beton

Reagovat
kubys

To byli Panteři aka koupena Opava, s AZetem particky nic moc společného, jednoznačně jedna z nejtemnějších kapitol v historii klubu, taky to tak pak skončilo.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně. Mám rád, když si to takhle fandové umějí přiznat.

Když se třeba člověk podívá na slavnou Kometu a její pyšný fandy ... Ti by asi koukali, kdyby se dozvěděli, že fandí Znojmu.

Reagovat
valloire

Zase na druhou stranu, Brno do ligy patří, i když mohli teda postoupit sportovní cestou. Ale byli netrpělivý.

Reagovat
valloire

Vidíš, to ani nevím. Bylo to nějaký umělý, když nad tím přemejšlím. To máš těžký, já lehčí, ale nechybělo moc a Plzeň prodala licenci jinam a mohli jsme hrát něco jako Budějice. Jenže přišel On.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbý no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, teď jsem si cvičně projel znaky všech klubů v lize - to je docela dobrý vodítko tady na to napojení na Španělsko - ve znaku nemají královskou korunku kluby z drtivé většiny z hrdých regionů - Sevilla, Málaga a Granada z Andaluzie (Betis korunku má), Athletic a Eibar z Baskitska (Socky mají), Barcelona (Katalánsko), Valencia (spjaté s Katalánskem) a taky nemají korunku Atleti z Madridu.

Reagovat
valloire

Baskicko Jirko Baskicko, nebudu tě furt opravovat, není to poprvé, cos to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, valle. Je vidět, že se vyznáš alespoň v zeměpisných názvech, když už ti nejde historie.

Reagovat
valloire

V historii jsem kovanej. Už si to pamatuj, to Baskicko. No ale na tvou omluvu to k tomu ...tsko svádí.

Reagovat
technecium

Že by Baskové byli zrovna hrdí Španělé? Co ETA?

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, že jsou to hrdé regiony na svoje kořeny.

Reagovat
kubys

Ty vole, Rayo tam určitě nemá korunu jako poslušnost ke království... Stejně tak třeba Osasuna.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že to spolu s královskou korunou nějak souviset musí. Ale vařím samozřejmě z vody. Jen mě to napadlo, když jsem se na ty znaky díval. Jako mě to dává smysl, když vidíš, které kluby tam korunku mají a které ne.

Reagovat
kubys

Jako většina těch klubů má jednu věc společnou - patronát nad nimi vzal Alfonso XIII. a z toho titulu to jsou královské kluby. Taková Mallorca byla přímo po něm pojmenována. Holt ale ty týmy neměly proč potom odložit svoje kořeny nebo svůj nabytý status.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kluby s korunkou,které jsi jmenoval mají přece Real v názvu.

Reagovat
kubys

Jinak třeba Sevilla má ve znaku přímo postavu Ferdinanda III.

Reagovat
frankiefcb

teď jsem našel tohle. Tak pokud Vás to zajímá. http://www.barcelona-metropolitan.com/living/the-strength-of-a-feeling/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

S tím názvem je to fakt paradox, jak se to vyvinulo.

A taky jakou roli hraje ve fotbale štěstí (nebo jak to nazvat), v roce 2006 málem padák, což by byla katastrofa, nedostavěl by se stadion atd Místo toho gól Corominase v nadstavení a úplně jiný vývoj. 2007 hned finále UEFA. Ta hranice mezi úspěchem a neúspěchem je fakt strašně tenká.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

Dneska má narozeniny Florentino Perez. Ale jo jsme nejbohatší? Jsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace a poděkování za dosavadní práci. Florentino je kámoš.

Reagovat
roberos

Máte nejdražší kádr přes 700 mil. a taky tomu odpovídají výsledky! :

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujeme a přejeme dlouhé setrvání i s Ronaldem, velké bohatství a pichichi.

Reagovat
roberos

Bilance proti týmům z první čtyřky Messi 35 zápasů/36 gólů , Ronaldo 32 z/ 27g .

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Ronaldo nesebcil, mozno by dnes nemal o 10 timovych trofeji menej. Ale o to jemu asi nejde.

Reagovat
valloire

Bilance v LM ve vyřazovací části Ronaldo 32 zápasů / 29 gólů, Messi 35 zápasů / 27 gólů.

Reagovat
roberos

A proti komu Real hrál ?( až na výjimky ) . Barca naráží na top kluby ve vyřazovací fázi. Real má skoro pořád snažší soupeře.!

Reagovat
valloire

Bilance zápasů proti silným soupeřům celkem Ronaldo 114 zápasů / 113 gólů, Messi 129 zápasů / 122 gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je mozne, ze ma Messi o 15 zapasov proti silnym viac ?

Reagovat
Mercury

Ty jsi fakt nemocný

Reagovat
smazaný uživatel

Je to regulérní psychopat.

Reagovat
valloire

Já? to jsou statistiky nezávislýho zdroje Atlética a slouží jenom na zavření huby roberose (důrazně se ohrazuji na nějakou spojitost se mnou). Jinak je mi to celkem fuk, každej ví, že CR umí a jsou s Leem tak nějak nastejno. Kromě trofejí.

Reagovat
roberos

Když zniňuješ Atletica ( jeho zdroje) tak kdy dal naposledy Ronaldo gól Atleticu a kolik jich dal Atletům za poslední roky. To ze zasměju !!! A kolik těch gólů CR bylo z penalt ?!

Reagovat
10FKK

Di do prdele i se sousedem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Pro VAILLOIREHO , nové číslo časopisu GÓÓÓL! strana č.9,cituji : Jenže taky je pravda že CR7 nebrání a v této sezóně skóruje hlavně proti slabším soupeřům.Atleticu nedal gól už pětkrát v řadě.

Takže i redaktoři si už ví komu on dává góly ( slabochům) a kde se může roztrhat,aby si zlepšil statistiky. když nemá na to dát gól lepším týmům!! Až je mě toho uplakánka a prosebníčka penalt líto. Tak jak on se chovají malý fakani.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Visca el barca

Takže tohle je finální fáze ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný. Hlavně, že nevybrali tu skleněnou hrůzu.

Reagovat
Visca el barca

Mezi jakejma variantama se rozhodovalo ? V muzeu měli uplně jinej plán teda než tohle ale

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele